Telegram Web Link
جرمی ریفکین:
در علوم شناختی و زیست‌شناختی دیدگاه کاملاً جدیدی درباره‌ی طبیعتِ انسان پدید آمده که به جر و بحث در محافل روشنفکری، جامعه‌ی تجّار و دولت انجامیده است. اکتشافاتِ اخیر در عصب‌پژوهی و رشد کودک، ما را به تجدیدنظر در این عقیده‌ی قدیمی واداشته است که بنا به آن انسان‌ها ذاتاً پرخاشگر، مال‌‌پرست، فایده‌باور و خودخواه‌اند. پی بردن به این واقعیت که همدلی یکی از قابلیت‌های بنیادینِ ما انسان‌ها است پیامدهای مهم و گسترده‌ای برای جامعه دارد
🔺سخنگوی کمیسیون آموزش: ۷۵۰ هزار بازمانده از تحصیل داریم / تشدید «تورم» تعداد کودکان بازمانده از تحصیل را افزایش می‌دهد

احسان عظیمی راد:

🔹تعداد بازماندگان از تحصیل ۷۵۰ هزار نفر است که شرایط اقتصادی باعث شده برگرداندن آنها به مدرسه سخت‌تر شود بنابراین باید برای این مساله فکری کرد و فراموش هم نکنیم که با تشدید تورم، قطعاً تعداد کودکان بازمانده از تحصیل طی سال‌های بعد افزایش خواهد یافت.

🔹مباحثی مطرح است مبنی بر اینکه بازگشت نخبگانی که خارج از کشور حضور دارند به کشور تسهیل شود. البته این مباحث در چند ماهه اول شروع مجلس مطرح شد، اما باز هم به دلیل تشدید تورم و افزایش نرخ دلار، مجدداً بحث مهاجرت داغ تر شده است./شفقنا

@jamiatdefaa
از هر ۵ دانش‌آموز ایرانی ۲ نفر هیچ چیز یاد نمی گیرند/ ایران در عملکرد خود در آزمون تیمز روند نزولی داشته است

طبق نتایج آزمون تیمز، ۲۱ درصد از دانش‌آموزان ایران عملکرد بسیار ضعیفی دارند و از هر ۵ دانش‌آموز، ۲ نفر هیچ‌چیزی نمی‌آموزند. این وضعیت ناشی از روش‌های نامناسب آموزش و سیاست‌های نادرست در حمایت ناکافی از مدارس دولتی و دانش‌آموزان ضعیف است.

مسعود کبیری؛ مدیر مرکز مطالعات تیمز و پرلز ایران، معتقد است که نتایج ضعیف ایران در تیمز 2023، ضرورت توجه ویژه به مناطق محروم، مدارس کم‌برخوردار و دانش‌آموزان نیازمند به توجه علمی را برجسته می‌کند. او می‌گوید که در حال حاضر، رویکرد آموزش و پرورش اشتباه است و منابع به‌گونه‌ای تخصیص می‌یابد که مدارس موفق‌تر و دانش‌آموزان قوی‌تر بیشتر
حمایت شوند./شرق

@jamiatdefaa
عبید ملک‌رئیسی لک‌زایی مدیرکل نوسازی‌مدارس سیستان و بلوچستان:1500 کلاس درس در این استان هنوز سیستم سرمایش و گرمایش ندارند،سرانه فضای آموزشی استان همچنان پایین‌تر از میانگین کشوری قرار دارد.

@jamiatdefaa
با ۲۲۲ میلیون یورو می‌شود یک فوتبالیست خرید و یا/۵/۲۷۶/۹۱۹ کودک را به مدت یک سال تغذیه کرد (برنامه جهانی غذا)

@jamiatdefaa
🗓 امسال سازمان یونسکو همزمان با روز جهانی آموزش، ۵ بهمن / ۲۵ ژانویه، موضوع عاملیت معلمان در بهره‌برداری از هوش‌ مصنوعی را به صورت برجسته یادآور شده است تا اهمیت بررسی فرصت‌ها و چالش‌های مرتبط با این فناوری نوین را برای افراد، سازمان‌ها و دولت‌ها گوشزد کند. در سال ۲۰۲۴ نیز این سازمان دو چارچوب شایستگی برای معلمان و دانش‌آموزان در حوزه آموزش را در اختیار همگان قرار داد که در آن با تعریف دانش، مهارت‌ها و ارزش‌هایی که هم برای معلمان و هم دانش‌آموزان ضروری است، علاوه بر تاکید بر استفاده فراگیر از این ابزار جدید، خواستار حفظ اراده و تقویت عاملیت انسانی شده است. 

🏛 با این حال یونسکو امسال یادآور شده است که منابع تخصیص‌یافته توسط دولت‌ها به هوش مصنوعی باید علاوه بر منابع مالی قبلاً اختصاص‌یافته به آموزش باشد و نباید از آن‌ها منحرف شود، زمانی که یک مدرسه از هر ۴ مدرسه ابتدایی هنوز به برق دسترسی ندارد و ۶۰ درصد آن‌ها اصلا به اینترنت متصل نیستند، نیازهای اساسی باید در اولویت باقی بمانند.

🕊🌱
منبع:
مدرسه پژواک

@jamiatdefaa
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
ما برای لغو کار کودکان مبارزه می‌کنیم
به ما بپیوندید




جمعیت دفاع از کودکان کار و خیابان
@jamiatdefaa
🔺مجازات تعیین‌شده برای آزار جنسی کودکان بازدارندگی لازم را ندارند/ آزار کودکان حبس دارد؟/کوتاهی بهزیستی در شناسایی کودکان آسیب‌دیده

مجید علیمردانی، وکیل پایه یک دادگستری:

🔹برخی مجازات تعیین‌شده برای آزار جنسی کودکان بازدارندگی لازم را ندارند. مثلا برای آزار جنسی غیرتماسی توسط محارم مجازات‌های درجه ۷؛ یعنی از ۹۱ روز تا ۶ ماه حبس، جزای نقدی، ۱۱ تا ۳۰ ضربه شلاق و محرومیت از حقوق اجتماعی منظور شده و برای سایر آزارهای جنسی مجازات درجه ۸ تعیین شده که در مجازات درجه ۸ اصلا حبس نداریم و مجرم صرفا با پرداخت جزای نقدی و شلاق تا ۱۰ ضربه مجازات می‌شود.

🔹درباره قضیه آزار دختربچه بوکانی که طی روزهای اخیر اتفاق افتاده، حلقه مفقوده‌ای وجود دارد و این است ‌که چرا در عمل با وجود تصویب قانون که بخشی از آن به شناسایی و جمع‌آوری اطلاعات از کودکان و نوجوانان در معرض آسیب و شرایط مخاطره‌آمیز آن‌ها مربوط می‌شود، جمع‌آوری اطلاعات و شناسایی درست انجام نمی‌شود و در نهایت به آزار و فوت کودک منتج شده است./خبرآنلاین

@jamiatdefaa
🔻۴۸.۷ درصد از کودکان کار و خیابان در ایران، بازمانده از تحصیل هستند

دستیار اجتماعی رئیس‌جمهور:

🔸در شرایط امروز ۴۸.۷ درصد از کودکان کار و خیابان در ایران، بازمانده از تحصیل هستند و حدود ۲۱ درصد از این کودکان سوء‌تغذیه دارند.

🔸مطالعات نشان می‌دهد افرادی که در کودکی دچار سوء تغذیه بودند، در سنین بالای ۵۰ سال دچار انواع بیماری‌های واگیر و غیرواگیر می‌شوند.

🔸از دهه ۷۰ تا سال ۱۳۹۹ بیش از ۳۰ طرح با عنوان ساماندهی، سازماندهی یا طرح‌های مداخله‌ای داشتیم که شکست خورده بودند.

🔸واکاوی‌ها نشان می‌دهد که یکی از دلایل این شکست‌ها، ناشی از عدم هماهنگی و حتی خنثی‌سازی عملکرد میان دستگاه‌ها و به عبارتی آزار ساختارها بوده است./ ایسنا

@jamiatdefaa
به گزارش مرکز آمار ایران میانگین قیمت کالا و خدمات در ۱۰ ماه نخست سال ۱۴۰۳ بیش از ۲۷ درصد افزایش یافته است. آموزش و مسکن دو کالا با بیشترین نرخ رشد قیمت هستند، به ترتیب با ۳۳.۶ و ۳۱ درصد افزایش قیمت.

یعنی در دی ماه امسال ۳۳.۶ درصد بیشتر از فروردین ماه برای یک کالا یا خدمت آموزشی باید پرداخت کرد.
حدود ۲۴ تا ۲۶ درصد درآمد خانواده صرف غذا و ۶۰ درصد آن صرف مسکن می شود. نتیجه را در آمار بیشتر از ۹۰۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل و کاهش کیفیت آموزش می‌توان دید.

@jamiatdefaa
*روز جهانی زبان مادری(21 فوریه)


روز ۲۱ فوریه از طرف یونسکو به‌عنوان روز جهانی زبان مادری نام‌گذاری شده است. نام‌گذاری این روز در کنفرانس عمومی یونسکو در سال ۱۹۹۹ به‌منظور کمک به تنوع زبانی و فرهنگی انجام‌شده است.
مجمع عمومی سازمان ملل متحد نیز به دلیل اهمیت زبان مادری و تأثیر مثبت آن در آموزش کودکان، سال ۲۰۰۸ را سال جهانی زبان‌ها اعلام کرد. علت نام‌گذاری روز جهانی زبان مادری مربوط به حادثه سال ۱۹۵۲ می‌باشد که در این سال دانشجویان دانشگاه‌های شهر داکا- پایتخت امروزی کشور بنگلادش که در آن زمان پاکستان شرقی نامیده می‌شد و هنوز مستقل نشده بود- و دانشکده پزشکی آن تلاش زیادی جهت رسمی و ملی کردن زبان بنگالی به‌عنوان دومین زبان پاکستان (در کنار زبان اردو) کردند و تظاهرات مسالمت‌آمیزی در این شهر به راه انداختند که به دنبال این حرکت دانشجویان، پلیس به آنها تیراندازی کرده عده‌ای از آنها را کشت.
internationalmotherlanguageday

@jamiatdefaa
نگاهی به کنوانسیون رفع تبعیض علیه زنان و نکاتی درخصوص کمیته معاهداتی مربوطه

🔰 کنوانسیون رفع هرگونه تبعیض علیه زنان (CEDAW) یک معاهده بین‌المللی است که توسط سازمان ملل متحد در سال ۱۹۷۹ تصویب شد و هدف آن تضمین برابری حقوقی و رفع تبعیض‌های جنسیتی در سطح جهانی است. این کنوانسیون به‌ویژه در راستای حقوق زنان و دختران طراحی شده است و به دولت‌ها توصیه می‌کند که به‌طور جامع و منسجم تبعیض‌های جنسیتی را در همه ابعاد زندگی اجتماعی و فردی حذف کنند. این ابعاد شامل دسترسی برابر به آموزش، بهداشت، کار، و مشارکت در فرآیندهای سیاسی و اجتماعی می‌شود.

تا به امروز، ۱۸۹ کشور به کنوانسیون رفع هرگونه تبعیض علیه زنان پیوسته‌اند. ایالات متحده آمریکا، پالائو، جمهوری اسلامی ایران، سومالی، سودان، واتیکان و تونگا کشورهایی هستند که هنوز به این کنوانسیون نپیوسته‌اند.


❇️ کمیته رفع تبعیض علیه زنان (Committee on the Elimination of Discrimination against Women یا CEDAW Committee) نهاد نظارتی است که مسئولیت نظارت بر اجرای کنوانسیون CEDAW را بر عهده دارد. این کمیته از ۲۳ کارشناس مستقل از کشورهای مختلف تشکیل شده است که به‌طور دوره‌ای گزارش‌های کشورهای عضو را بررسی می‌کنند تا مطمئن شوند که دولت‌ها به تعهدات خود در قبال کنوانسیون عمل می‌کنند.

کمیته CEDAW همچنین در نقش مشاوره‌ای به کشورهای عضو کمک می‌کند تا بتوانند سیاست‌ها و اقدامات خود را برای ارتقای حقوق زنان و دختران بهبود بخشند. این کمیته همچنین بر اساس تجربیات و دستاوردهای کشورهای مختلف، تفاسیر عمومی (Genaral Comments) را منتشر می‌کند. این نظریه‌ها شامل توصیه‌ها، تفسیرها و راهنمایی‌هایی است که به کشورهای عضو کمک می‌کند تا در عمل به اهداف کنوانسیون دست یابند.

در اینجا چهار تفسیر عمومی کلیدی که اخیرا در گزارشی جدید، از سوی کمیته به‌عنوان نقاط عطف عملکرد آن اعلام شده‌اند، مورد اشاره قرار می‌گیرد:

۱. تفسیر عمومی شماره۴۰: این جنرال کامنت بر اهمیت برابری جنسیتی و نمایندگی زنان در فرآیندهای تصمیم‌گیری تأکید دارد. به‌ویژه در حوزه‌های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی، این تفسیر می‌خواهد که دولت‌ها تضمین کنند که زنان نه تنها در سطح بالا بلکه در تمامی سطوح تصمیم‌گیری حضور فعال داشته باشند. این کامنت به‌طور خاص بر ضرورت ایجاد مکانیزم‌ها و سیاست‌های خاصی تأکید می‌کند که نمایندگی زنان در فرآیندهای تصمیم‌گیری را تسهیل کند و به‌ویژه بر ضرورت کاهش موانع فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی تأکید می‌کند که زنان را از دستیابی به این موقعیت‌ها باز می‌دارد. این جنرال کامنت همچنین بر آموزش و آگاهی‌سازی تأکید می‌کند تا از فرهنگ‌های تبعیض‌آمیز جلوگیری شود.

۲. تفسیر عمومی شماره ۳۹: این جنرال کامنت به مشکلات و چالش‌های خاص زنان و دختران بومی در سطح جهانی می‌پردازد. بسیاری از زنان و دختران بومی در مناطق مختلف جهان با مشکلات خاصی نظیر دسترسی محدود به آموزش، بهداشت، حقوق اقتصادی، و خشونت مواجه هستند. این تفسیر دولت‌ها را ملزم می‌کند که اقدامات ویژه‌ای برای حمایت از زنان بومی انجام دهند. از جمله این اقدامات می‌توان به تضمین حقوق مالکیت اراضی، دسترسی به منابع طبیعی، حفاظت از فرهنگ و زبان‌های بومی، و تضمین حضور فعال زنان بومی در فرآیندهای تصمیم‌گیری اشاره کرد.

۳. تفسیر عمومی شماره ۳۸: تفسیری درخصوص قاچاق زنان و دختران در زمینه مهاجرت جهانی، که به مسئله قاچاق زنان و دختران در زمینه مهاجرت جهانی پرداخته و تأکید می‌کند که کشورها باید اقدامات جدی برای مبارزه با قاچاق و حمایت از قربانیان این جرم انجام دهند.

۴. تفسیر عمومی شماره ۳۷: تفسیری درخصوص ابعاد جنسیتی کاهش خطر بلایا در زمینه تغییرات اقلیمی، که به تأثیرات جنسیتی تغییرات اقلیمی و کاهش خطر بلایا پرداخته و تأکید می‌کند که سیاست‌ها و برنامه‌های کاهش خطر بلایا باید به ابعاد جنسیتی و نیازهای خاص زنان توجه ویژه‌ای داشته باشند.

در نهایت، هدف اصلی کمیته CEDAW و این تفاسیر عمومی، ارتقاء جایگاه حقوقی و اجتماعی زنان و دختران در سطح جهانی و حذف هرگونه تبعیض است. به همین دلیل، ارتقای همکاری‌های بین‌المللی و تشویق کشورهای عضو به اجرای مؤثر این کنوانسیون به‌عنوان یکی از اولویت‌های اصلی این کمیته باقی مانده است.

@jamiatdefaa
شروع ثبتنام #بیمه_سلامت برای پناهندگان دارای کارت آمایش

به گزارش رنا دفتر ﮐﻣﯾﺳﺎرﯾﺎی ﻋﺎﻟﯽ ﺳﺎزﻣﺎن ﻣﻠل ﻣﺗﺣد در اﻣور ﭘﻧﺎھﻧدﮔﺎن در ایران با نشر اطلاعیه ای خبر از شروع  مرحله یازدهم طرح بیمه سلامت برای #پناهندگان مقیم ایران داده است.
براساس این اطلاعیه تمامی پناهندگان دارای #کارت_آمایش ، #کارت_هویت و یا #برگه_تردد_معتبر که دارای بیماری خاص هستند به صورت رایگان و سایر پناهندگان با پرداخت سرانه مصوب، می توانند با مراجعه به دفاتر پیشخوان دولت (طرف قرارداد با سازمان بیمه سلامت) ثبت نام نمایند.


پناهندگان آسیب پذیر:

پناهندگان آسیب پذیر دارای کارت آمایش، کارت هویت و برگه تردد معتبر (از جمله پناهندگان دارای بیماری خاص شامل هموفیلی، تالاسمی، نارسایی کلیه، پیوند کلیه و ام اس) می­توانند مانند مراحل قبل به دفاتر پیشخوان دولت (طرف قرارداد با سازمان بیمه سلامت) در سراسر کشور مراجعه نموده و در پوشش درمانی رایگان این طرح ثبت نام نمایند.
(اعتبار بیمه بیماران خاص از تاریخ ۷ اسفند ماه ۱۴۰۳ الی ۵ اسفند ماه ۱۴۰۴ می باشد.)

سایر پناهندگان(پرداخت کنندگان حق بیمه):
مانند مراحل قبل، سایر پناهندگان دارای کارت آمایش، کارت هویت و برگه تردد معتبر نیز می­ توانند به دفاتر پیشخوان دولت (طرف قرارداد با سازمان بیمه سلامت) در سراسر کشور مراجعه نموده و با پرداخت سرانه مصوب در این طرح ثبت نام نمایند.
(اعتبار بیمه این اقشار به مدت یک سال از تاریخ ثبت نام می باشد.)

نکات مهم در خصوص ثبت نام:
– جهت اطلاع از اینکه آیا در گروه آسیب‌پذیر و یا پرداخت‌کننده حق بیمه قرار می‌گیرید، لطفاً به نزدیک‌ترین دفتر پیشخوان دولت (طرف قرارداد با سازمان بیمه سلامت) به محل زندگی خود  مراجعه نمایید و یا با اپراتور اختصاصی سازمان بیمه سلامت به شماره ۱۶۶۶ تماس بگیرید و از وضعیت دسترسی خود به این طرح مطلع گردید. ثبت نام این طرح در مراکز پیشخوان انجام می گردد.
– تمامی پناهندگانی که در طرح بیمه سلامت ثبت نام نموده اند، می توانند با ارائه کارت آمایش، کارت هویت و یا برگه تردد معتبر خدمات درمانی مورد نیاز را بدون وقفه در مراکز درمانی در قالب نسخه نویسی و خدمات الکترونیکی دریافت نمایند. با ارائه کارت آمایش، کارت هویت و یا برگ تردد معتبر دسترسی شما به طرح بیمه سلامت و پوشش خدمات تحت بیمه درسیستم مراکز درمانی تأیید می گردد.
– پناهندگانی که دارای کارت آمایش، کارت هویت یا برگه تردد معتبر هستند، جهت ثبت نام خواهشمند است مدارک اقامتی خود و اعضای خانواده را به مسئولین دفاتر پیشخوان دولت (طرف قرارداد با سازمان بیمه سلامت) جهت تسهیل ثبت نام ارائه نمایند.
– تمامی پناهندگان باید پیش از ثبت نام بیمه در مراکز پیشخوان دولت، پیش ثبت نام انجام دهند.
– پناهندگانی که در طرح بیمه سلامت ثبت نام  نموده اند،  می توانند با گرفتن کد دستوری #۱۶۶۶*  از وضعیت پوشش بیمه خود و همچنین مدت زمان اعتبار آن اطلاع پیدا کنند.
– پناهندگان می­توانند با ثبت نام در طرح بیمه سلامت پناهندگان از پوشش بیمه درمانی ۱۲ ماهه بهره­مند شوند.
پوشش تمامی خدمات تشخیصی و درمانی پناهندگان در تمامی بیمارستان­های طرف قرارداد با سازمان بیمه سلامت در سراسر کشور، مطابق با بسته بیمه پایه سلامت می باشد.

@jamiatdefaa
۴۰۰ هزار تن زباله الکترونیکی هر سال در ایران تولید می‌شود، فاجعه‌ای که فراتر از تصور است

سرب و جیوه در خون کودکان ایرانی
| فاتیما انصاری |

🔺«محمد»، کودک ۱۲ساله، هر روز به‌جای مدرسه، در حاشیه جنوب تهران روی تپه‌ای از زباله‌های الکترونیکی می‌نشیند. با دست‌های برهنه، سیم‌های یک لپ‌تاپ فرسوده را جدا می‌کند تا ذرات مس و طلای آن را استخراج کند.

🔺او نمی‌داند که هر بار این کار را انجام می‌دهد، سرب و جیوه موجود در آن قطعات، آرام‌آرام به خونش نفوذ می‌کند و نه‌تنها هوشش را کاهش می‌دهد، بلکه جسم معصوم و بی‌گناهش را نیز به هزار درد بی‌درمان مبتلا می‌کند.

گزارش کامل را در سایت «پیام ما» بخوانید.
https://payamema.ir/payam/128222
🌿 دهه اول فروردین و مناسبت های مهم بین المللی از منظر حقوق بشر

🍃بنا به گزارش امور پژوهشی کمیسیون حقوق بشر اسلامی ایران، در تقویم سازمان ملل از آستانه فرارسیدن نوروز تا روزهای بعدش که در فروردین است، مناسبت های مهمی درج شده که هر یک از منظر مباحث حقوق بشر حائز اهمیت می باشند. با امید به اینکه همه ما در قبال موضوعات این مناسبت ها نقشی مثبت ایفا کنیم ، در زیر مروری بر موارد مربوط به دهه اول فروردین صورت می گیرد:

🍃 روز 20 مارس که ساعاتی قبل از سال تحویل جدید در تقویم ایرانی است، روز بین المللی شادی و شادابی قرار دارد . روزی برای یادآوری اینکه همه انسانها حق دارند شاداب زندگی کنند و دولتها باید برای تامین شاخصهای شادابی در ابعاد مختلف سیاسی اقتصادی اجتماعی برنامه ریزی و اقدام نمایند و عوامل ضد شادابی مردم را رفع کنند.
https://shorturl.at/BS5QD

🍃روز 21 مارس که همزمان با یکم فروردین در ایران است چند مناسبت مهم قرار گرفته است:
- روز بین المللی منع تبعیض نژادی، روزی برای تاکید بر اینکه همه باید با تبعیض نژادی مبارزه کنند تا بتوان این پدیده غیر انسانی را از سطح جهانی ریشه کن کرد. ضمنا بین 21 تا 27 مارس هفته بین المللی حمایت از مردمانی است که با تبعیض نژادی و نژاد پرستی مبارزه می کنند. امروز در سطح جهانی اکثر فعالان حقوق بشر برجسته ترین مصداق نژاد پرستان خشونت طلب را صهیونیست ها معرفی میکنند. https://shorturl.at/xODB5
- روز بین المللی شعر، روزی برای اهتمام به ادبیات و ظرفیت های ادبی در فرهنگ هر جامعه و محوری قابل توجه در حوزه حقوق فرهنگی مردم کشورهای مختلف. https://shorturl.at/5C1CB
- روز نوروز، روزی برای احترام به یک سنت فرهنگی برجای مانده از ایران کهن و جاری در میان ملتهای مختلف در جهت نو شدن و شادی و همبستگی و همدلی انسانی https://shorturl.at/hPNwZ
- روز بین المللی جنگل ها، روزی برای یادآوری نقش مهم جنگل ها در حیات همه موجودات و لزوم حفاظت هر چه بیشتر از درختان و جنگلها https://shorturl.at/P79pZ
- روز بین المللی سندرم داون و لزوم اهتمام به حقوق افراد مبتلا به این سندرم . https://shorturl.at/DHBqC

🍃روز 22 مارس /دوم فروردین، روز جهانی آب است. روزی برای یادآوری نقش مهم آب در حیات همه موجودات و اینکه امروزه چالشهای زیادی در حوزه آب جوامع مختلف را فرا گرفته که لازم می نماید همه افراد به مسئولیت های خود از جمله در مصرف بهینه آب عمل کنند. https://shorturl.at/8CJC1

🍃روز 24 مارس / 4 فروردین،روز بین المللی حق به حقیقت در مورد نقض های فاحش حقوق بشر و کرامت قربانیان ذیربط است. روزی برای یادآوری اینکه نباید ابعاد جنایات غیر انسانی فراموش شود و حقائق باید برای همه به ویژه خانواده های قربانیان نقض حقوق بشر روشن گردد و جبران و التیام ممکن صورت پذیرد. https://shorturl.at/bMZiM

🍃روز 25 مارس/5 فروردین، روز بین المللی یادبود قربانیان بردگی و تجارت برده است، روزی برای یادآوری جنایاتی که برده داران در گذشته مرتکب شده اند و توجه به لزوم جبران آن جنایات و اهتمام جامعه بشری نسبت به رفع شکل های جدید بردگی و حمایت از حقوق همه انسانها. https://shorturl.at/tqCTd

🍃روز25 مارس/ 5 فروردین،روز بین المللی یادبود نیروهای سازمان ملل که در جریان ارائه خدمات خود در سطح جهانی مفقود یا زندانی شده اند. در ماههای اخیر تعداد زیادی از نیروهای سازمان ملل را جنایتکاران اسرائیلی کشته اند و به هیچ مرجعی نیز پاسخگو نیستند. https://shorturl.at/9q8O0

🍃روز 30 مارس/ 10 فروردین، روز بین المللی به صفر رساندن هر گونه اِسراف و تبذیر است. سازمان ملل با ارائه آمارهای مختلف یادآوری کرده که بازیگران ترویج دهنده انواع مُد ها و مصرف زدگی بیشترین نقش را در توسعه اِسراف و اِتلاف منابع توسط مردم دارند حال آنکه منابع سیاره ما دیگر اجازه هیچ گونه اِسراف و تبذیر را نمی دهد و مصرف زدگی بی پایان حیات را برای همه موجودات به خطر می اندازد.
https://shorturl.at/DcAzR

@IHRCIRAN
@jamiatdefaa
2025/07/04 15:15:35
Back to Top
HTML Embed Code: