Telegram Web Link
📚 معرفی تازه‌های نشر

🔸 سامان نونهال، یکی از مترجمان کتاب آنچه قوی‌ترت می‌کند، در این ویدئو شرح می‌دهد که این کتاب براساس روش درمانِ مبتنی بر «پذیرش و تعهد» است؛ نوعی روان‌درمانی که پژوهش‌های متعددی اثربخشی آن را در حل مشکلات فردی و بین‌فردی تأیید کرده‌اند؛ روشی که به‌اختصار DNAV یا «کاف-پ-نون-الف» نامیده شده است.
🔸 در این کتاب، سیستم ساده و مفیدی معرفی خواهد شد که محصول تحقیقاتِ دقیق است. این سیستم براساس رویکردهای مبتنی بر شواهدِ پژوهشی بنا شده است، از درمان مبتنی بر پذیرش و پای‌بندی، روان‌شناسی مثبت‌نگر، درمان مبتنی بر فرایند، و مداخلات مبتنی بر ذهن‌آگاهی گرفته تا نظریۀ خودتعیین‌گری، نظریۀ دلبستگی بزرگ‌سال، و علم تکامل. درنهایت، وجه تمایز این کتاب با بسیاری از کتاب‌های خودیاریِ دیگر تعهد زیادِ نویسندگان آن به علم و تحقیقِ علمی است. سنت‌های حِکَمی گذشته نیز بر دیدگاهِ آنها تأثیر گذاشته، به‌ویژه زمانی که به شواهد پژوهشیِ جدید مرتبط می‌شوند.

🔶 اطلاعات کتاب‌شناسی:

آنچه قوی‌ترت می‌کند
بالیدن در دل تغییر و بلاتکلیفی
نویسندگان: لوییز هِیز، جُزف سیاروچی، اِن بِیلی
مجموعۀ «خوب زیستن»/ دبیر: بابک عباسی
۲۳۲ صفحه/ ۳۰۰۰۰۰ تومان
بازدید و خرید از سایت نشر:
www.kargadanpub.com

#نشر_کرگدن، #معرفی_کتاب، #آنچه_قوی‌ترت_می‌کند، #لوییز_هیز، #جزف_سیاروچی، #ان_بیلی، #سامان_نونهال، #الهه_اکبری، #انعطاف‌پذیری_روانی، #خودیاری
Forwarded from مخ نویس (Reza A)
کار خطرناک نوشتن

نرسیده بغضش می ترکد، ناخواسته باردارست و مبتلا به یک بیماری پردردسر مزمن عصبی عضلانی!
بارداری هم برای او،هم برای جنین یکماهه اش خطراتی دارد البته نه آنقدر که پزشکی قانونی مجوز سقط جنین دهد.
خانم و آقای شیک پوش اول در پرده و بعد بی پرده خواهش میکنند نامه ای برای سقط جنین به آنها بدهم.
توضیح میدهم که بارداری برای خانم و جنین گرچه بی خطر نیست ولی مجوزی برای سقط هم نیست.
آشفته اند و اصرار میکنند و میگویند
هیچکدامشان حتی قبل از ابتلای خانم به این بیماری، بچه نمی‌خواسته اند و حالا که هم جنین در خطرست هم مادر دیگر اصلا و ابدا بچه نمی خواهند.
فکر میکنم که در برگه چه بنویسم!
به فکر فیلسوفانی می افتم که فرزندآوری را به کل غلط اندر غلط میدانند
به اینکه اگر بچه دار شدن یک حقست چرا بچه دار نشدن نباشد؟
چرا وقتی کسانی آمادگی تبدیل شدن ابدی به موجودات دیگری به اسم پدر و مادر را ندارند بایدحق انتخاب را از آنها دریغ کنیم؟
زنده ماندن جنین یک ماهه مهمترست یا آینده دو انسان بالغ و عاقل!؟
همه این سوالات در ذهنم میرفتند و برمی‌گشتند و در همین حال فکر دیگری به من می‌گفت: آخر حیف نیست چنین زوج شایسته و زیبا و فهمیده ای فرزند نداشته باشند ولی مریض قبلی با ۵ بچه هر چند دقیقه یک بار یک پس گردنی به دختر چهارساله اش بزند و باز حامله باشد؟
نامه را بر حسب وظیفه نوشتم و خداحافظی کردم اما تا آخر وقت به این فکر میکردم که چرا بسیاری از زوج هایی که لااقل در ظاهر به نظر می آید پدر و مادر خوبی خواهندشد میلی به بچه دار شدن ندارند؟
یاد شبی افتادم که تعدادی از دوستانم که هیچکدام بچه نداشتند مهمان ما بودند و دختر کوچکم یواشکی از من پرسید دوستانت لابد خیلی باکلاس هستندکه بچه ندارند و به این فکر کردم که در ذهن بچه ۷ ساله بچه نداشتن از کجا با باکلاس بودن هم قافیه شده و با رسوخ چنین ذهنیت عمیقی در جامعه درباره فرزندآوری چطور مسئولان خوش خیال فکر میکنند با رهنمود و پند و اندرز و سه قفله کردن سقط آنهم به قیمت افزایش احتمال معلولان می‌توانند زاد و ولدی که به حد سوئد رسیده را به بنگلادش برسانند.
فردای همان روز باز همان زوج دوباره نزدم آمدند و خواهش کردند جمله ای به آن نامه اضافه کنم شاید پزشک قانونی که نامه قبلی را رد کرده اینبار موافقت کند توضیح دادم که بعید است با این جمله فرجی در کار آنها شود.
به هرحال آن جمله را اضافه کردم و امیدوار که این آخرین ویزیت آنها باشد.
عصر همان روز اینبار در مطب باز سر و کله آن زوج خوش پوش پیدا شد.
خانم اینبار با لبخندی بر لب گفت:
ببخشید نامه را که قبول نکردند ولی جناب دکتر ما اینبار برای کار دیگری آمده ایم البته اول آمده بودیم که باز یک جمله به نامه اضافه کنید ولی این یک ساعتی که نشسته بودیم داستان عوض شد.
شوهرش ادامه داد:
دکتر مطب شلوغ بود و معطل شدیم من فصل اول مخنویس پلاس را که درباره بچه دار شدن نوشته بودید خواندم همان داستانی که دختر کوچکتان روز تولدش ماتیک مامانش را به لباسش می مالد و ناگهان دلم بچه خواست و به خانمم گفتم میخوای این بچه را نگه داریم... خانم وسط حرف شوهرش پرید..من فکر میکردم شوهرم بچه نمی‌خواهد ولی منم بدم نمی آمد ..یعنی ممکن است بچه کاملا سالم باشد؟به نظرتان بدنم با این بیماری حاملگی را تحمل میکند؟
خشکم زد!
یعنی با خواندن آن چندصفحه پشیمان شدید؟شدن که میشود البته به هرحال خطراتش را که به شما گفتم!
بله دکتر ولی میخواهیم نگهش داریم!

احساس عجیبی داشتم
آیا این چیزهایی که مینویسم باعث شده یک انسان به انسانهای عالم اضافه شود؟
حالا این خوب است یا بد؟
نکند آن نوزاد و آن خانم جزو آن یک درصد بدشانس باشند و گرفتار شوند؟
ولی اگر داستان پایان خوبی داشته باشد آنوقت وقتی آن بچه بزرگ شود و بچه دار شود خواهد گفت بودن من و شما مدیون چند صفحه کتابیست که فلانی نوشته بوده و پدرم اتفاقی خوانده و نظرش عوض شده است.
یاد دوستی می افتم که همیشه به من میگوید این چیزهایی که مینویسی شجاعت میخواهد چون ممکن است بعضی بیش از آنچه تصورمیکنی آن را جدی بگیرند!
راستش با اینکه همیشه مواظبم که در نوشته هایم هیچ چیزی را با قطعیت مطرح نکنم و اول و وسط جمله هایم را پر از اما و شاید و اگر میکنم و آخر جمله ها را هم با یک علامت سوال به زور سوالی میکنم تا کسی نوشته هایم رابا رفرنسها و خطابه های اخلاقی و سیاسی اشتباه نگیرد ولی انگار  باز هم نوشتن خطرناک ترین کار عالم است.
نوشته ها بر عکس حرفها که باد هواهستند تا ابد می‌مانند و یقه نویسنده را ول نمی‌کنند.
آیا‌ مارکس اگر می‌دانست از نوشته هایش استالین درمی آید باز هم مینوشت؟
ولی دنیا با امیدوار بودن و فکرهای خوب مثل به دنیا آمدن یک بچه سالم و زیبا از آن دونفر سرپاست
با اینحال نوشتن کار خطرناکیست حتی اگر ادعایی نداشته باشید و حالا ببینید پیامبر بودن چه جراتی میخواهد!
https://www.tg-me.com/draboutorab
📚 پیشنهاد مطالعه
بازدید و خرید از سایت کرگدن:
www.kargadanpub.com
📚 پیشنهاد مطالعه

شفاف اندیشیدن
خودآموز تفکر نقادانه با تمرین و پاسخ تمرین
نویسنده: ژیل لوبلان
ترجمه و بازنویسی: مهدی خسروانی
ناشران: نشر «نایش» با همکاری نشر «کرگدن»
۵۸۰ صفحه/ ۷۴۰۰۰۰ تومان
قیمت پس از تخفیف: ۶۳۰۰۰۰ تومان
بازدید و خرید از سایت ناشر:
www.kargadanpub.com

🔸 همان‌طور که توانایی خواندن و نوشتن یا مهارت نواختن یک ساز جز با آموزش و تمرین جدی به دست نمی‌آید، مهارت سنجشگرانه‌اندیشی (تفکر نقادانه) نیز مستلزم آموزش و تمرین جدی‌ است و خواندن مطالب عمومی (هرچند آموزنده و جالب) برای دستیابی به این مهارت کافی نیست.
🔸 از یک سو، سنجشگرانه‌اندیشی در کشور ما معمولاً جزء درس‌های مدرسه‌ها و دانشگاه‌ها نیست و، از سوی دیگر، دسترسی به کلاس‌های آزاد سنجشگرانه‌اندیشی نیز برای بسیاری از افراد دشوار است. بنابراین، شاید یکی از بهترین گزینه‌ها برای کسب مهارت سنجشگرانه‌اندیشی مطالعه و تمرین یک کتاب خودآموزِ خوب در این زمینه باشد.
🔸 ژیل لوبلان کتاب شفاف اندیشیدن را بر اساس تجربۀ آموزش سنجشگرانه‌اندیشی به بیش از ۷۰۰۰ دانشجو در دانشگاه‌های کانادا تألیف کرده و مترجم نیز، که دانش‌آموختۀ رشتۀ منطق است، با افزودن پاسخ تمرین‌ها به پایان کتاب و بازنویسی و توضیح بیشترِ بخش‌هایی از آن، شفاف اندیشیدن را به یک «خودآموز سنجشگرانه‌اندیشی» تبدیل کرده است که مطالعۀ جدی آن می‌تواند پیشرفتی اساسی در شیوۀ اندیشه‌ورزیِ خواننده ایجاد کند.

#نشر_کرگدن، #نشر_نایش، #شفاف_اندیشیدن، #تفکر_نقادانه، #خودآموز_تفکر_نقادانه، #سنجشگرانه‌اندیشی، #کتاب_فلسفه
Forwarded from شبکه‌های مجازی کرگدن
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
📚 معرفی تازه‌های نشر
بازدید و خرید از سایت ناشر:
www.kargadanpub.com
📚 معرفی تازه‌های نشر

🔸 زندگی‌نامۀ خودنوشت چارلز داروین را، پنج سال بعد از مرگ او، پسرش فرانسیس برای اولین‌بار به‌عنوان بخشی از کتاب «زندگی و نامه‌های چارلز داروین» ویرایش و در سال ۱۸۸۷ انتشارات جان موری آن را منتشر کرد. در آن زمان، ضروری دانسته شد که بخش‌های بسیاری از کتاب حذف شود. در نسخۀ پیش رو اما، اصل دست‌نوشته دقیقاً بررسی شده و بالغ بر شش‌هزار واژۀ حذف‌شده به آن برگردانده و اشکالات و تغییرات جزئیِ بسیاری که در چاپ قبلی وارد شده بود اصلاح شده است. یک ضمیمه و چند یادداشت، که شامل نامه‌های منتشرنشده‌اند، شرحی درمورد موضوعات مطرح‌شده در متن فراهم می‌کنند. به جنجال ساموئل باتلر نیز در قسمت دومِ ضمیمه پرداخته شده است.

🔸 اطلاعات کتاب‌شناسی:

زندگی‌نامۀ خودنوشت داروین
چارلز داروین
ترجمۀ راضیه حسینی
مجموعۀ «مطالعات تکامل»/ دبیر: محمدرضا معمارصادقی
۲۳۲ صفحه/ ۳۰۰۰۰۰ تومان
بازدید و خرید از سایت نشر:
www.kargadanpub.com

#نشر_کرگدن، #معرفی_کتاب، #زندگی‌نامه_خودنوشت، #چارلز_داروین، #راضیه_حسینی، #محمدرضا_معمارصادقی، #مطالعات_تکامل، #نظریه_تکامل، #زندگی‌نامه، #خاطره‌نویسی، #فرگشت
Forwarded from شبکه‌های مجازی کرگدن
📚 پیشنهاد مطالعه
بازدید و خرید از سایت کرگدن:
www.kargadanpub.com
فرانتس فانون
انگارۀ پسااستعماری
نایجل گیبسون
ترجمۀ راهله فتوحی
۳۳۲ صفحه/ ۴۰۰۰۰۰ تومان
بازدید و خرید از سایت نشر:
www.kargadanpub.com

🔸 فرانتـس فانـون در طـول زندگـی‌اش همـواره بـا برخـی متفکـران «بـزرگ» مدرنیتۀ اروپایی، ازجمله هگل، مارکس، فروید، سارتر و مرلوپونتی، درگیر بود و ایده‌هـای آنـان را از رهگـذر مواجهه بـا وضعیت انسان‌زدایی‌شـده‌ای می‌آموخـت کـه نتیجۀ نژادپرسـتی و اسـتعمار بـود.
🔸 پروژۀ انسـان‌گرایانۀ فانـون شـامل فهـم و برانـدازی بخش‌هـای تفرقه‌انـداز و سلسـله‌مراتبی‌ای بـود کـه انسـان‌ها را تقسـیم‌بندی، جـدا و نابـود می‌کـرد.
🔸 اگرچه اغلب از فانون به‌خاطر توصیف‌های قدرتمندش از درگیری خشونت‌آمیز با استعمار و منطق آن و به‌خاطر تجویزی که برای آن می‌کند یاد می‌شود، پروژه و مقصود فانون این بود که از مانویت، هم در شکل استعماری‌اش و هم در مقام واکنشی ضداستعماری، پا فراتر گذارد.
🔸  ریشه‌های مانویت نژادی و استعماری را در عصر مدرن می‌توان در روشنگری اروپایی یافت که اروپا را کانون جهان و نویدبخش تابیدن نور به «مناطق دورافتاده» می‌دانست. کانت و هگل، هر دو، این اندیشه را بسط دادند. تفکر استعماری، از سفرنامه‌های قرن نوزدهم گرفته تا خدمات دولتی و روان‌شناختی قرن بیستم، برپایۀ مقوله‌های روشنگری بنا و در علم‌گرایی امپریال بزک شده بود.
🔸 تلاش فانون برای فراتر رفتن از مانویت او را وارد مجادلۀ نوظهور پسااستعماری و بحث بر سر انقیاد و سوژگی، گفتمان و عاملیت، قدرت و هویت، و سنت و مدرنیته کرد. استفادۀ او از اصطلاحات «سیاه» و »سفید» و «بومی» و «مهاجر» تلاشی برای فهم آنها است: نه برای تعریف خود از رهگذر آنها، بلکه برای به چالش کشیدن و رخنه کردن در آنها.

#نشر_کرگدن، #فرانتس_فانون، #نایجل_گیبسون، #راهله_فتوحی، #نژادپرستی، #استعمار، #مانویت، #پسااستعمار، #فسفه_اروپایی، #کتاب_فلسفه
Forwarded from شبکه‌های مجازی کرگدن
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
📚 معرفی تازه‌های نشر
بازدید و خرید از سایت ناشر:
www.kargadanpub.com
🔸 شیما بحرینی، نویسندۀ کتاب زبان زنانه در سینما، در این ویدئو توضیح می‌دهد که دلالت‌های زبانی در طول تاریخ همواره جنسیت‌زده بوده‌اند و بار ارزشی زبان به جانب ارزش‌های مردانه مثبت و از جانب ارزش‌های زنانه منفی یا دست‌کم منفعلانه بوده است. ازآنجاکه زبان بازنمایی اندیشه است، جنسیت‌زدگی دلالت‌های زبانی نشان می‌دهد که اندیشه‌ها و خرد مسلط در طول تاریخ مردمحورانه بوده‌اند.
🔸 در فصل نخست کتاب حاضر، جریان مطالعات فرهنگی معرفی و از این بحث شده است که زبان چگونه بازنمایانندۀ فرهنگ است و بنابراین، معنای آن دستخوش تغییر و بازخوانی است. فصل دوم به زبان زنان، به‌خصوص در سینما، و دیدگاه‌های مختلف در این زمینه اختصاص دارد. در فصل سوم، در باب ناکارآمدی نظریۀ روان‌کاوی در فهم و تحلیل آثار سینمایی و همذات‌پنداری با آنها سخن گفته شده و تأثیر جریان مطالعات فرهنگی به رویکرد استوارت هال بر تحلیل‌های فمینیستی در سینما بررسی شده است. این فصل دریچه‌ای نو بر خوانش و تحلیل فیلم‌ها و بر زبان زنانه و مردانه در سینما می‌گشاید.

🔸 اطلاعات کتاب‌شناسی:

زبان زنانه در سینما
پژوهشی با رویکرد مطالعات فرهنگی
نویسنده: شیما بحرینی
۱۵۸ صفحه/ ۲۰۰۰۰۰ تومان
بازدید و خرید از سایت نشر:
www.kargadanpub.com

#نشر_کرگدن، #معرفی_کتاب، #زبان_زنانه_در_سینما، #شیما_بحرینی، #استوارت_هال، #مطالعات_فرهنگی، #تحلیل_گفتمان، #روان‌کاوی_فیلم، #سینما، #تحلیل_فمینیستی، #تحلیل_فیلم
Forwarded from مخ نویس (Reza A)
صبح پنج‌شنبه‌های بخارا

به مناسبت انتشار کتاب «مخنویس پلاس: نگاهی به انسان و جهان با عینک عصب و ژن» نوشتۀ دکتر رضا ابوتراب که از سوی نشر کرگدن منتشر شده است، دویست و پنجاه و پنجمین نشست از سلسله نشست‌های عصر پنجشنبه‌های مجلۀ بخارا به نقد و بررسی این کتاب اختصاص یافته است. این نشست در ساعت ده صبح پنجشنبه بیست و دوم خردادماه ۱۴۰۴ با سخنرانی دکتر مریم نوروزیان، محمدمنصور هاشمی، حسین شیخ‌رضایی و علی دهباشی در تالار خلیج فارس فرهنگسرای نیاوران برگزار می‌شود.

«مخنویس پلاس» نگاهیست به پیچیدگی‌های عالم و آدم از پشت عینک ژن و عصب! کتابی‌ست ساده دربارۀ پیچیدگی و علیه ساده‌انگاری! کتاب از چیزهای معمولی مثل شادی، عشق، بچه‌داری، مادربزرگ شدن، ایرانی بودن و... می‌گوید؛ چیزهای معمولی که‌ همه فکر می‌کنند ساده‌اند ولی نیستند.«.

فرهنگ‌سرای نیاوران: تهران، خیابان پاسداران، مقابل پارک نیاوران، سالن خلیج فارس


ورود عموم آزاد است


باد پاسخ‌ها را می‌برد یا ما را؟

🔷️ موومان*اول: در اساطیر هندی و ایرانی، وایو ایزد باد، شخصیتی دوگانه دارد. او هم خوب است و هم بد. هم از سرزمین نیکی می‌گذرد و هم از جهان بدی. هم مهر می‌ورزد و هم می‌تواند ما را به ورطه نابودی بکشاند. بخـشی از او بـه خدمـت اهورامزدا و نیمۀ دیگـرش بـه اسـتخدام اهریمـن است؛ بنابراین او هم مرگ‌آفرین است و هم زندگی­‌آفرین!


🔷️ موومان دوم: بهزاد، شخصیت اصلی فیلم باد ما را خواهد برد عباس کیارستمی، مردی است که از شهر با تجهیزات کامل به روستا می‌آید تا از مراسم مرگ پیرزنی مستند تهیه کند. این فیلم را می­‌توان در رسای نوسان بین مرگ و زندگی/امید و ناامیدی دانست، وزیدن و جابه‌جایی میان زندگی مدرن و زندگی روستایی. چیزی که در نهایت تغییر نگاه بهزاد را به دنبال دارد. تغییر زاویۀ دید از انتظارکشیدن برای مرگِ زن به‌خاطر ساخت مستند و برگشت هر چه زودتر به شهر به سکنی‌گزیدن در زمانِ حال، زندگیِ جاری روستا و یافتن مَنشی نو. انگار که باد بهزادِ اول فیلم را ویران کرده و در پایان فیلم با خود می‌برد؛ ولی اینکه آیا/چه بهزادی را با خود می‌آورد، خود سؤال دیگری است.


🔷️ موومان سوم: حدود یک سال از انتشار کتاب پاسخ‌ها را باد می‌برد از سوی نشر کرگدن می‌گذرد. این کتاب شامل مجموعۀ مقالاتی است که نویسندگان آن افراد مطرح حوزۀ فلسفه برای/با کودکان** در سطح جهان هستند؛ افرادی که صدایشان کم‌تر به فضای نظر و عملِ فبک در ایران رسیده است.

🔹️ در برخورد اولیه و باتوجه‌به فبکی که اینجا جریان دارد؛ ما اکنون با این پرسش روبه­‌رویم که جامعۀ فلسفه برای/با کودکان ایران چقدر تمایل به خواندن و پذیرش این دیدگاه­‌های تازه و البته از منظری دیگر به نسبت قدیمی را - مقالات انتخابی متعلق به سال‌های ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۹ هستند - دارد؟ این باد قرار است ویرانی به بار آورد یا آبادی به ارمغان؟ به بیانی دیگر، ورود چنین نگاه‌هایی، جامعۀ فبک در ایران را پراکنده‌تر می‌سازد یا آن را تقویت می‌کند؟ چرا که از منظری جنبش فبک در ایران به جزیره‌هایی تبدیل شده­‌ است و صداهای خاصی از جهانِ بیرون اجازۀ ورود به هر یک را دارند. حال در چنین فضایی، ورود کتابی که نگاهِ کاملاً متفاوتی را به فبک دنبال می­‌کند، به نفع این حوزه است یا به زیان آن؟ آن هم وقتی نظام‌های آموزشی ما هنوز به‌راحتی پذیرای فبک نیستند.

🔹️ شاید اگر در قلمرویی جز فلسفه گام برمی­‌داشتیم، رأی به زیان­‌بار بودن چنین مجموعه­‌ای می­‌دادم. ولی به باور من باز شدن پای چنین اندیشه­‌هایی به فضای تعلیم­‌وتربیت ما، برای وصل‌شدنِ فبک ایران به جهان لازم است. حتی اگر در مواجهه­‌های آغازین، نسبت به دیگر آثار این حوزه استقبال کمتری از آن شود.

🔹️ به‌‌عنوان فعالان این حوزه لازم است از باد و چهره ویرانگرش نترسیم، به استقبال نگاه­‌های نو برویم، خود را درمعرض تفاوت و خطر قرار دهیم و از امنیت کاذبی که به بیان بییستا (۱۴۰۳) چسبیدن به «پرسش‌ها، فرضیه‌ها، دلیل‌ها، مصداق‌ها، تمایزها، ارتباط‌ها، دلالت‌ها، نیت‌ها، معیارها و توافق‌ها» ممکن است به ما بدهد، بگریزیم. چرا که از وارد شدن به خطر است که تفکر زاید! (ص. ۷۷ و ۹۵.)*** و تفکر درباره تفکر یکی از رسالت‌های ما فبکی‌ها است.

🔹️ حال شاید بتوان این‌طور به ماجرا نگاه کرد که این باد قرار است که «ما» را با خود ببرد. به این امید که یک «ما»ی جدید برای خودمان و کودکانمان به ارمغان بیاورد و البته که تضمینی هم در آن نیست؛ چرا که وایو، ایزد باد، شخصیتی دوگانه دارد!


📚 پی­‌نوشت­‌ها:
* موومان بخشی از یک اثر موسیقیایی بزرگ است که خود هویت مستقلی دارد.

** البته این مجموعه فبک را با فباک متفاوت در نظر می­گیرد که پرداختن به آن زمان دیگری می‌طلبد.

*** بییستا، گ. (۱۴۰۳). فلسفه، در معرض‌بودگی و کودکان: چگونه در برابر ابزار شدن فلسفه در تعلیم‌وتربیت ایستادگی کنیم (ا. ایزدپناه، مترجم). در م. خسرونژاد و ل. آتشی (دبیران)، پاسخ‌ها را باد می‌برد. نشر کرگدن.

**** فائزه اسماعیلی هم در شمارۀ جدید سالنامۀ پرسه‌زنی تحت عنوان مطلبِ پرسه‌زن سوار بر باد از نگاهی دیگر به این کتاب پرداخته است.

@kargahe_chista
2025/07/14 15:13:30
Back to Top
HTML Embed Code: