Telegram Web Link
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🍃برگی از کتاب

«سلوک سعادت- پندها و دستورات عارف کامل حضرت آیت الله سعادت پرور »

🔸 «ای عزیزان من سربسته بگویم منبع تمام اخلاق و کردار حسنه و سیئة موحد بودن و نبودن است اگر در خود رذیله‌ای دیدید بدانید توحید و خداپرستی در شما وجود ندارد بلکه به لفظ اکتفا کرده‌اید ای عزیزان من اگر می‌خواهید از غفلات دنیا برکنار باشید فکر مرگ را از خود برکنار نکنید و اگر می‌خواهید به مقامات عالیه ملکوتی برسید خدا را از نظر نیندازید
یا خدا را ناظر اعمال و کردار خود ببینید و یا خود را ناظر خدا...»

@ketabe_khoub
بی قرار توأم و در دل تنگم گِله هاست
آه! بی تاب شدن عادت کم حوصله هاست
#فاضل_نظری
در دعا می گوییم:
اللهم إني أعوذ بك من نفس لا تشبع، و مِنْ قَلْبٍ لاَ يَخْشَعُ

خدایا پناه می برم به تو از نفسی که سیر نمی شود و از قلبی که خشوع پیدا نمی کند.
اگر به فطرت اهمیت داده نشود و منزوی شود، خود به خود امور داخلی به دست طبیعت یا نفس می افتد.
نفس اگر فرصت پیدا کند، شناگر قابلی است و با چیزی نمی شود آن را ارضا کرد.

تربیت دینی کودک
آیت الله حائری شیرازی

@ketabe_khoub
📚نام کتاب: در محضر ارباب معرفت
🖋نویسنده: محمد حسین رخشاد
📑انتشارات: فیض فرزان
📓تعداد صفحات: ۶۸۳

📖توضیحات:

این کتاب حاصل سال‌ها انس و هم‌نشینی استاد رخشاد با مرحوم آیت‌الله سعادت‌پرور(ره) است؛ که البته در لابلای آن از بیانات و احوالات مرحوم علامه طباطبایی(ره) نیز سخن به میان آمده است. کتاب شامل ۲۵۰ جلسه است که مؤلف ارجمند از جلسات مرحوم استاد سعادت‌پرور(ره) نقل نموده‌اند. هر جلسه شامل شرح آیات، احادیث حضرات معصومین(ع) و اشعار است و با رویکرد سلوکی و بیانی لطیف ایراد شده که با ذوق و قریحه مؤلف محترم مزین به اشعار عرفای بزرگی همچون حافظ، فیض کاشانی، شمس مغربی و طوطی همدانی و... نیز گشته است. این جلسات در ۸ فصل تنظیم گردیده.
📗📘📙
@ketabe_khoub
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🍃برگی از کتاب
«در محضر ارباب معرفت- محمدحسین رخشاد »

🔸 «شب قدر را باید مغتنم دانست که از هزار ماه برتر است؛ هزار ماه تقریبا به اندازه ۸۰ سال عمر انسان می‌شود یعنی می‌توان در یک شب راه ۱۰۰۰ ماه و حدود ۸۰ سال را پیمود.
در دعای هر روز ماه مبارک رمضان از خدای عزوجل می‌خواهیم:

و مرا در این ماه توفیق ده که شب قدر را به بهترین حالی که دوست داری هر یک از دوستانت بدان حال باشند سپری کنم حالی که بیشتر مورد رضایت و خشنودی تو و پسندیده‌تر برای توست.... »
@ketabe_khoub
🔺️|کتاب الجهاد(۴)|
[یافتن خود حقیقی در مبارزه است]

#بریده_درس

تهذیب‌الاحکام: 210- 5- عَنْهُ عَنْ عَبْدِ اللَّهِ بْنِ الْمُغِيرَةِ عَنْ إِسْمَاعِيلَ بْنِ أَبِي زِيَادٍ السَّكُونِيِّ عَنْ ضِرَارِ بْنِ عَمْرٍو الشِّمْشَاطِيِّ عَنْ سَعْدِ بْنِ مَسْعُودٍ الْكِنَانِيِّ عَنْ عُثْمَانَ بْنِ مَظْعُونٍ قَالَ: قُلْتُ لِرَسُولِ اللَّهِ ص إِنَّ نَفْسِي تُحَدِّثُنِي بِالسِّيَاحَةِ وَ أَنْ أَلْحَقَ بِالْجِبَالِ قَالَ يَا عُثْمَانُ لَا تَفْعَلْ فَإِنَّ سِيَاحَةَ أُمَّتِي الْغَزْوُ وَ الْجِهَادُ.

عثمان بن مظعون روایت می‌کند؛ خدمت رسول خدا(ص) عرض کردم؛ دلم سیاحت می‌خواهد و می‌خواهم به قصد سیاحت به کوه بروم.
حضرت فرمود: «ای عثمان! چنین نکن؛ چه سیاحت امت من در غزوه و جهاد است.»


آنکه عزم سفر می‌کند و از بودن در شهر و خانه خود ملول می‌شود، در اصل از سکونِ باطن خود دل‌گرفته است.آنکه در زندگی جهاد و مجاهدتی دارد، محتاج سیاحت نیست. سیاحت اگر عبارت است از گشتن و زنده‌کردن دل به این گشتن، آن را نباید در حرکت میان دو نقطه مکانی و حرکت به یک جغرافیا و اقلیم بیرونی جست، بلکه آنچه سکون و رخوت دل را کنار می‌زند، یافتن خود است در میانه یک نبرد؛ یک نبرد حقیقی. از این رو است که سیاحت و زنده کردن دل برای امت رسول خدا(ص)، یافتن یک حیات حقیقی و یک حضور حقیقی و یک «خود حقیقی» است و آن در جنگ و جهاد است که کشف و یافت می‌شود.

#کتاب_الجهاد
📚نام کتاب: نکته ها از گفته ها
🖋نویسنده: سید عبدالله فاطمی نیا
📑انتشارات: نور معارف
📓تعداد صفحات: ۵۴۸

📖توضیحات:
نکته ها از گفته ها: گزیده ای از گفتارهای استاد فاطمی نیا (دوره دو جلدی)

در این کتاب ها گزیده هائی از سخنرانی های استاد شهیر سخن دانشمند فرزانه حاج سید عبدالله فاطمی نیا در آن گردآوری شده است.
نکته ها از گفته ها مطالبی است کاربردی ر زمینه های گوناگون بویژه اخلاق و عرفان و باید به این مطالب با همین دید نگریست.خواننده محترم در این نکته ها، برنامه های صحیح درست زیستن را می آموزد و چه کاری مهم تر برای آدمی از اینکه بداند چگونه باید زندگی کند.

📗📘📙
@ketabe_khoub
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🍃برگی از کتاب
«نکته‌ها از گفته‌ها- گزیده‌هایی از گفته‌های آیت الله سید عبدالله فاطمی‌نیا (ره) »

🔸 «هرکس یکی از اسماء خداوند را به اندازه قدرت و توان خود در وجودش تحقق بخشد نور آن اسم را به او می‌دهند، در روایت داریم که امام صادق علیه السلام می‌فرماید نحن والله الاسماء الحسنی قسم به خدا که ما اسمای حسنای خدا هستیم این فرمایش منافاتی با مطلب قبل ندارد هر دو صحیح است وجود امیرالمومنین(ع) اسم خداست و وجود امام حسین(ع) و سایر ائمه علیهم السلام اسم خداست این بزرگواران اسم‌های عینی خدا هستند »

@ketabe_khoub
🖼 #پیشوای_صادق؛ کتاب یادداشت‌های رهبر انقلاب درباره امام صادق علیه‌السلام که در روزنامه جمهوری اسلامی منتشر شده بود

یادداشت‌های حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در ۱۷ شماره‌ی روزنامه‌ی جمهوری اسلامی درباره‌ی سیره‌ی فرهنگی سیاسی امام صادق علیه‌السّلام که در خردادماه سال ۱۳۵۸ چاپ شده بود، در قالب کتاب #پیشوای_صادق منتشر شده است.

📥 این کتاب را از اینجا تهیه و دریافت کنید.

💻 Farsi.Khamenei.ir
Forwarded from شعله ی طور
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
حتی اگر بنا بود از دنیا و دارایی‌هایم دست بکشم، او را می‌خواستم و در کنارش آرام بودم.
او چیزی کم نداشت، اهل فکر و ذکر و درس و تقوا بود و از همه مهم‌تر، مرا دوست داشت و در محبت کردن کم نمی‌گذاشت.
محبت خوب است؛ اما تا آدمش که باشد.
زمانی دلی تو را دوست دارد که قد خواسته‌هایش به اندازه‌ی همین دنیاست و زمانی قلبی دوست‌دار توست که زلال و آسمانی شده است.

♦️ از زبان رخشنده سادات همسر مرحوم آیت الله سید علی قاضی ره /برگرفته از کتاب کهکشان نیستی

@m_h_esfahani
طرح روی عطف "آتش بدون دود" خلاقانه است. احتمالا به سختی متوجه بشوید که طرحی از لباس یک ترکمن است. البته چند سال پیش من چاپ ۷ جلدی‌کهنه‌اش را از کتابخانه ای گرفته بودم و خوانده بودم اما یکی از دانشجوهایم چاپ جدید ۳ جلدی را برایم هدیه آورد. حدود ۱۶۰۰ صفحه است.
همه آثار نادر خواندنی است و "آتش بدون دود" جزو چند کتابی است که هر ایرانی تا قبل مرگش باید بخواند. دنبال وقت میگردم یکبار دیگر بخوانمش.
روح نادر خان شاد

➕️ @yaminpour
از زمزمه دلتنگیم ، از همهمه بیزاریم
نه طاقت خاموشی ، نه تاب سخن داریم

آوار ِ پریشانی ست ، رو سوی چه بگریزم ؟
هنگامه ی حیرانی ست ، خود را به که بسپاریم ؟

تشویش ِ هزار «آیا» ، وسواس ِ هزار «امّا»
کوریم و نمی بینیم ، ورنه همه بیماریم

دوران شکوه باغ ، از خاطرمان رفته است
امروز که صف در صف ، خشکیده و بی باریم

دردا که هدر دادیم ، آن ذات ِ گرامی را
تیغیم و نمی بّریم ، ابریم و نمی باریم

ما خویش ندانستیم ، بیداری مان از خواب
گفتند که بیدارید ، گفتیم که بیداریم !

من راه تو را بسته ، تو راه مرا بسته
امیّد ِ رهایی نیست ، وقتی همه دیواریم

#حسین_منزوی
📚نام کتاب: الفت نامه
🖋نویسنده: حمیدرضا میررکنی
📑انتشارات: کتابستان
📓تعداد صفحات: ۸۰

📖توضیحات:
کتاب «الفت‌نامه» اثری است از «ملا محمد محسن فیض کاشانی» فقیه، دانشمند و عارف بزرگ شیعه که در سدۀ دهم قمری می‌زیست و داماد ملاصدرا (ره) بود. ایشان که در زمینۀ فقه و اصول، فلسفه و کلام، علم یقین، تفسیر قرآن، شعر و ادب و... آثاری ارزشمند از خود به‌جا گذاشته و شاگردان نامداری مانند علّامه مجلسی و سید نعمت‌الله جزایری را پرورش دادند، در این کتاب خود با نگاه یک استاد معارف اسلامی به تفسیر آیات قرآنی و تشریح اندیشه‌های نبوی در باب همین مرافقت می‌پردازند؛ مفهومی که «حمیدرضا میررکنی» در این کتاب آن را با عنوان «تشکیلات» مطرح می‌کند. این نویسنده و پژوهشگر معاصر، از میان ده‌ها اثر فاخر تاریخ اسلام، الفت‌نامه را انتخاب کرده و با هدف ترسیم یک الگوی درست و قابل درک برای مخاطب امروزی، به تصحیح آن پرداخته است

📗📘📙
@ketabe_khoub
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🍃برگی از کتاب
«الفت‌نامه-ملا محمدمحسن فیض کاشانی »

🔸 « حضرت رسول صلوات الله علیه و آله و سلم فرمودند که نزدیک‌ترین شما به من در روز قیامت خوش خلق‌ترین شماست؛ کسانی که در کنار هم متوطن می‌شوند آنان که الفت می‌گیرند و دیگران بدیشان الفت می‌گیرند ... »
@ketabe_khoub
Forwarded from 📚 کتاب خوب
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🍃برگی از کتاب

_گفتم: ای آقا! من کوچک توام، مرا به مُریدی خویش بپذیر و با من آغاز کن، که مُریدی چون من آسان به دست نمی آید. هم اکنون، لقمه نانی و قمقمه آبی بر می دارم، کوله بر دوش می اندازم و سر در پی تو می نهم، دیری نخواهد گذشت که مرا در انبوه مریدان خویش، غرق شده خواهی یافت، من این درد را که روزی در خیل عظیم مریدان تو، همچون غباری در هوا و قطره ای در دریا باشم، دردمندانه به جان می پذیرم و تن می سپارم به این عذاب که فشار شیفتگی مریدان تو دمادم عقب براندم و عقب بنشاندم تا آنجا که از خاطر مبارکت رخت بربندم...
_مسئله من دیگرگون شدن جهان است نه مقامی منیع در این دگرگونی داشتن...
من برای سرباز بودن تربیت یافته ام نه فرمان روایی کردن.

مرد تنومند آتش در چشم، در کلبه ام را که دیگر کلبه نبود گشود و فرمود: دشوارترین و دردبخش ترین سفرها را اینک آغاز می کنیم...

وحید یامین پور

📒سه دیدار با مردی که از فراسوی باور ما می آمد
#نادرابراهیمی #نادر_دوست_داشتنی_ما #سه_دیدار
#امام #امام_خمینی #وحید_یامین_پور
#سوره_مهر #کتاب_صوتی #کتاب_خوب_بخوانیم #کتاب_خوب_بشنویم #کتاب_گویا
#انسان
چند سال پیش کتاب صوتی رمان "سه‌دیدار" نادر ابراهیمی با صدای من منتشر شده. در کتابراه، بیپ‌تونز، طاقچه، نوار و سایر اپلیکیشن‌های کتاب موجوده.
سه‌دیدار، رمانی دو جلدی درباره زندگی امام خمینی ره.

➕️ @Yaminpour
آغاز سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب تهران از فردا

🔹بخش فروش مجازی نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران آغاز به کار کرده است.کاربران برای خرید به پایگاه book.icfi.ir مراجعه کنند.

@ketabe_khoub
از پیش نام و لقب و تمام مشخصاتت را می دانستم، دو سال بود که می آمدی و می رفتی و با نفست کلنجار می رفتی و مجاهده می کردی!
نگران بودی، نگرانی اهل سلوک در دل می پروراندی. غم معشوق داشتی، غصه فراق داشتی و در کنار تمام اینها، پتک های سهمگینِ سخت گیرهای من با خودت را بر جان می خریدی.
پس از دو سال، آمدی و لب به شِکوه گشودی و گفتی: آقا من هر چه می کنم به جایی نمی رسم و برایم فتح بابی نمی شود. با اینکه خوب می شناختمت، از تو پرسیدم: اسمت چیست؟ بیشتر شکستی، خرده های وجودت در هم کوفته شد و ارکانت به لرزه در آمد. با خود گفتی دو سال است که من نزد آخوند رفت و آمد دارم، اما حتی به اندازه دانستن نامم به من توجه ندارد...
میرزا چهره اش سرخ شده بود و سرش را به نشانه تایید پایین آورد و گفت: بله جناب آخوند، همین طور است.

#کهکشان_نیستی
#محمد_هادی_اصفهانی
@ketabe_khoub
2024/06/18 06:46:04
Back to Top
HTML Embed Code: