انسانیت راستین انسان این است که در فراسوی هیاهوی زندگی و قیل‌وقال روزگار، گوشی شنوا به پیامی داشته باشد که روی بال خاطره‌ی ازلی می‌شکفد.
تذکرِ خاطره‌ی ازلی در حکم دارویی است معجزه‌آسا که بیماری قلب(فی قلوبهم مرض) را درمان می‌بخشد و این بیماری همانا "نسیان" است... اذکروا الله ذکراً کثیراً

📚 کتاب بت‌های ذهنی و خاطره‌ی ازلی/ داریوش شایگان

#یادگاری
➕️ @Yaminpour
ساقیا! بده جامی، زان شراب روحانی

تا دمی برآسایم زین حجاب جسمانی

بهر امتحان ای دوست، گر طلب کنی جان را

آنچنان برافشانم، کز طلب خجل مانی

بی‌وفا نگار من، می‌کند به کار من

خنده‌های زیر لب، عشوه‌های پنهانی

دین و دل به یک دیدن، باختیم و خرسندیم

در قمار عشق ای دل، کی بود پشیمانی؟

ما ز دوست غیر از دوست، مقصدی نمی‌خواهیم

حور و جنت ای زاهد! بر تو باد ارزانی..
#شعر
#شیخ_بهایی
@ketabe_khoub
📚نام کتاب: پروانگان شمع جمع
🖋نویسنده: محمدرضا عابدینی
📑انتشارات: معارف
📓تعداد صفحات: ۲۵۶

📖توضیحات:
کتاب «پروانگان شمع جمع» شاید اولین کتابی باشد که در باب سیر و سلوک جمعی نوشته شده باشد. دانستن این مطالب با کلام دلنشین آیت‌ الله محمدرضا عابدینی که عمدتاً نگاه تمدنی به مباحث اسلامی دارد، جذاب‌ تر هم شده است.

کتاب حاضر در سه بخشِ «سلوک اخلاقی»، «نیاز، بیداری و حرکت» و «توبه» به همراه ۱۱ فصل، به مباحث اخلاقی به گونه‌ ای پرداخته که اخلاق فردی رایج که قرن‌ هاست به آن پرداخته شده، به نگاه جمعی و تمدنی و کاروانی تغییر دهد و باب جدیدی را در بحث سیر و سلوک باز کند.

📗📘📙
@ketabe_khoub
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🍃برگی از کتاب
«پروانگان شمع جمع- حجت‌الاسلام محمدرضا عابدینی »

🔸 «از انسان خواسته نشده که از دیگران جدا شود و تنهایی کار خود را بکند از او خواسته‌اند در حیطه اجتماع وارد شود، تاثیرگذاری کند و با حرکت کاروانی خود را توسعه دهد و حرکت کند سفارش موکد شده که همه عبادات جمعی باشد نماز جماعت یا حج که در زمان و مکان واحد گزارده می‌شود یا روزه که در زمانی واحد است و مسلمان‌ها در همه عالم باید با یکدیگر روزه بگیرند.

@ketabe_khoub
📚نام کتاب: سیره و خاطرات علما
🖋نویسنده: استاد جاودان
📑انتشارات: واژه پرداز اندیشه
📓تعداد صفحات: ۲۳۲

📖توضیحات:
هر کدام از ما برای داشتن یک زندگی بهتر به دنبال آن هستیم که تجربه‌‌ها و خاطرات انسان‌های موفق را بشنویم و پند بگیریم و مسیری را ادامه بدهیم که به مقصد رسیدنش را افراد وارسته تضمین کرده‌ باشند و گاهی این موفقیت تنها مربوط به زندگی در این دنیا نیست بلکه می‌خواهیم با هر تیر دو نشان بزنیم و حواسمان به نگاه خدا نیز باشد.
برای همین استاد محمدعلی جاودان سعی کرده است تا کرامت‌های اخلاقی و رفتارهای برگزیده بزرگانی از علما را در کتاب پیش‌رو جمع آورد و با بیانی شیوا و دلنشین راهی برای زیستن در سایه معنویت معرفی کند.


📗📘📙
@ketabe_khoub
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🍃برگی از کتاب
«سیره و خاطرات علما- آیت الله محمدعلی جاودان»

🔸 «ایشان وقتی که داخل بالاخانه شد به میرزا روی کرده و فرمود آقای میرزا مرا مجتهد می‌دانید ایشان گفتند آری شما را مجتهد می‌دانیم
باز گفتند، مرا عادل می‌دانید جواب دادند ولی شما را عادل می‌دانم دفعه سوم پرسیدند آیا حکم مجتهد عادل را نافذ می‌دانید مرحوم میرزا در جواب گفتند آری؛
ایشان گفتند من حکم کردم بر مردان و زنان شیعه سامرا که هر کدام یک فقره زیارت عاشورا بخوانند و ثواب آن را هدیه نمایند به روح مطهر حضرت نرجس خاتون(س) من ضامن می‌شوم که هر کس این عمل را انجام بدهد مبتلا به بیماری وبا نشود این حکم منتشر شد و همه عمل کردند و هیچ یک از شیعیان به مرض وبا گرفتار نشد...»

@ketabe_khoub
📚نام کتاب: سلوک سعادت
🖋نویسنده: علیرضا سعیدی
📑انتشارات: کتابستان معرفت
📓تعداد صفحات: ۲۲۸

📖توضیحات:
آیت الله حاج شیخ علی سعادت پرور، از شاگردان برجسته «علامه طباطبایی» در مسیر معنوی سلوک بودند؛ از این رو است که کوتاهترین جملات ایشان، راهنمایی برای طولانی‌ترین راه‌های قرب الی الله به شمار می‌رود. 

📗📘📙
@ketabe_khoub
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🍃برگی از کتاب

«سلوک سعادت- پندها و دستورات عارف کامل حضرت آیت الله سعادت پرور »

🔸 «ای عزیزان من سربسته بگویم منبع تمام اخلاق و کردار حسنه و سیئة موحد بودن و نبودن است اگر در خود رذیله‌ای دیدید بدانید توحید و خداپرستی در شما وجود ندارد بلکه به لفظ اکتفا کرده‌اید ای عزیزان من اگر می‌خواهید از غفلات دنیا برکنار باشید فکر مرگ را از خود برکنار نکنید و اگر می‌خواهید به مقامات عالیه ملکوتی برسید خدا را از نظر نیندازید
یا خدا را ناظر اعمال و کردار خود ببینید و یا خود را ناظر خدا...»

@ketabe_khoub
بی قرار توأم و در دل تنگم گِله هاست
آه! بی تاب شدن عادت کم حوصله هاست
#فاضل_نظری
در دعا می گوییم:
اللهم إني أعوذ بك من نفس لا تشبع، و مِنْ قَلْبٍ لاَ يَخْشَعُ

خدایا پناه می برم به تو از نفسی که سیر نمی شود و از قلبی که خشوع پیدا نمی کند.
اگر به فطرت اهمیت داده نشود و منزوی شود، خود به خود امور داخلی به دست طبیعت یا نفس می افتد.
نفس اگر فرصت پیدا کند، شناگر قابلی است و با چیزی نمی شود آن را ارضا کرد.

تربیت دینی کودک
آیت الله حائری شیرازی

@ketabe_khoub
📚نام کتاب: در محضر ارباب معرفت
🖋نویسنده: محمد حسین رخشاد
📑انتشارات: فیض فرزان
📓تعداد صفحات: ۶۸۳

📖توضیحات:

این کتاب حاصل سال‌ها انس و هم‌نشینی استاد رخشاد با مرحوم آیت‌الله سعادت‌پرور(ره) است؛ که البته در لابلای آن از بیانات و احوالات مرحوم علامه طباطبایی(ره) نیز سخن به میان آمده است. کتاب شامل ۲۵۰ جلسه است که مؤلف ارجمند از جلسات مرحوم استاد سعادت‌پرور(ره) نقل نموده‌اند. هر جلسه شامل شرح آیات، احادیث حضرات معصومین(ع) و اشعار است و با رویکرد سلوکی و بیانی لطیف ایراد شده که با ذوق و قریحه مؤلف محترم مزین به اشعار عرفای بزرگی همچون حافظ، فیض کاشانی، شمس مغربی و طوطی همدانی و... نیز گشته است. این جلسات در ۸ فصل تنظیم گردیده.
📗📘📙
@ketabe_khoub
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🍃برگی از کتاب
«در محضر ارباب معرفت- محمدحسین رخشاد »

🔸 «شب قدر را باید مغتنم دانست که از هزار ماه برتر است؛ هزار ماه تقریبا به اندازه ۸۰ سال عمر انسان می‌شود یعنی می‌توان در یک شب راه ۱۰۰۰ ماه و حدود ۸۰ سال را پیمود.
در دعای هر روز ماه مبارک رمضان از خدای عزوجل می‌خواهیم:

و مرا در این ماه توفیق ده که شب قدر را به بهترین حالی که دوست داری هر یک از دوستانت بدان حال باشند سپری کنم حالی که بیشتر مورد رضایت و خشنودی تو و پسندیده‌تر برای توست.... »
@ketabe_khoub
🔺️|کتاب الجهاد(۴)|
[یافتن خود حقیقی در مبارزه است]

#بریده_درس

تهذیب‌الاحکام: 210- 5- عَنْهُ عَنْ عَبْدِ اللَّهِ بْنِ الْمُغِيرَةِ عَنْ إِسْمَاعِيلَ بْنِ أَبِي زِيَادٍ السَّكُونِيِّ عَنْ ضِرَارِ بْنِ عَمْرٍو الشِّمْشَاطِيِّ عَنْ سَعْدِ بْنِ مَسْعُودٍ الْكِنَانِيِّ عَنْ عُثْمَانَ بْنِ مَظْعُونٍ قَالَ: قُلْتُ لِرَسُولِ اللَّهِ ص إِنَّ نَفْسِي تُحَدِّثُنِي بِالسِّيَاحَةِ وَ أَنْ أَلْحَقَ بِالْجِبَالِ قَالَ يَا عُثْمَانُ لَا تَفْعَلْ فَإِنَّ سِيَاحَةَ أُمَّتِي الْغَزْوُ وَ الْجِهَادُ.

عثمان بن مظعون روایت می‌کند؛ خدمت رسول خدا(ص) عرض کردم؛ دلم سیاحت می‌خواهد و می‌خواهم به قصد سیاحت به کوه بروم.
حضرت فرمود: «ای عثمان! چنین نکن؛ چه سیاحت امت من در غزوه و جهاد است.»


آنکه عزم سفر می‌کند و از بودن در شهر و خانه خود ملول می‌شود، در اصل از سکونِ باطن خود دل‌گرفته است.آنکه در زندگی جهاد و مجاهدتی دارد، محتاج سیاحت نیست. سیاحت اگر عبارت است از گشتن و زنده‌کردن دل به این گشتن، آن را نباید در حرکت میان دو نقطه مکانی و حرکت به یک جغرافیا و اقلیم بیرونی جست، بلکه آنچه سکون و رخوت دل را کنار می‌زند، یافتن خود است در میانه یک نبرد؛ یک نبرد حقیقی. از این رو است که سیاحت و زنده کردن دل برای امت رسول خدا(ص)، یافتن یک حیات حقیقی و یک حضور حقیقی و یک «خود حقیقی» است و آن در جنگ و جهاد است که کشف و یافت می‌شود.

#کتاب_الجهاد
📚نام کتاب: نکته ها از گفته ها
🖋نویسنده: سید عبدالله فاطمی نیا
📑انتشارات: نور معارف
📓تعداد صفحات: ۵۴۸

📖توضیحات:
نکته ها از گفته ها: گزیده ای از گفتارهای استاد فاطمی نیا (دوره دو جلدی)

در این کتاب ها گزیده هائی از سخنرانی های استاد شهیر سخن دانشمند فرزانه حاج سید عبدالله فاطمی نیا در آن گردآوری شده است.
نکته ها از گفته ها مطالبی است کاربردی ر زمینه های گوناگون بویژه اخلاق و عرفان و باید به این مطالب با همین دید نگریست.خواننده محترم در این نکته ها، برنامه های صحیح درست زیستن را می آموزد و چه کاری مهم تر برای آدمی از اینکه بداند چگونه باید زندگی کند.

📗📘📙
@ketabe_khoub
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🍃برگی از کتاب
«نکته‌ها از گفته‌ها- گزیده‌هایی از گفته‌های آیت الله سید عبدالله فاطمی‌نیا (ره) »

🔸 «هرکس یکی از اسماء خداوند را به اندازه قدرت و توان خود در وجودش تحقق بخشد نور آن اسم را به او می‌دهند، در روایت داریم که امام صادق علیه السلام می‌فرماید نحن والله الاسماء الحسنی قسم به خدا که ما اسمای حسنای خدا هستیم این فرمایش منافاتی با مطلب قبل ندارد هر دو صحیح است وجود امیرالمومنین(ع) اسم خداست و وجود امام حسین(ع) و سایر ائمه علیهم السلام اسم خداست این بزرگواران اسم‌های عینی خدا هستند »

@ketabe_khoub
🖼 #پیشوای_صادق؛ کتاب یادداشت‌های رهبر انقلاب درباره امام صادق علیه‌السلام که در روزنامه جمهوری اسلامی منتشر شده بود

یادداشت‌های حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در ۱۷ شماره‌ی روزنامه‌ی جمهوری اسلامی درباره‌ی سیره‌ی فرهنگی سیاسی امام صادق علیه‌السّلام که در خردادماه سال ۱۳۵۸ چاپ شده بود، در قالب کتاب #پیشوای_صادق منتشر شده است.

📥 این کتاب را از اینجا تهیه و دریافت کنید.

💻 Farsi.Khamenei.ir
Forwarded from شعله ی طور
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
حتی اگر بنا بود از دنیا و دارایی‌هایم دست بکشم، او را می‌خواستم و در کنارش آرام بودم.
او چیزی کم نداشت، اهل فکر و ذکر و درس و تقوا بود و از همه مهم‌تر، مرا دوست داشت و در محبت کردن کم نمی‌گذاشت.
محبت خوب است؛ اما تا آدمش که باشد.
زمانی دلی تو را دوست دارد که قد خواسته‌هایش به اندازه‌ی همین دنیاست و زمانی قلبی دوست‌دار توست که زلال و آسمانی شده است.

♦️ از زبان رخشنده سادات همسر مرحوم آیت الله سید علی قاضی ره /برگرفته از کتاب کهکشان نیستی

@m_h_esfahani
طرح روی عطف "آتش بدون دود" خلاقانه است. احتمالا به سختی متوجه بشوید که طرحی از لباس یک ترکمن است. البته چند سال پیش من چاپ ۷ جلدی‌کهنه‌اش را از کتابخانه ای گرفته بودم و خوانده بودم اما یکی از دانشجوهایم چاپ جدید ۳ جلدی را برایم هدیه آورد. حدود ۱۶۰۰ صفحه است.
همه آثار نادر خواندنی است و "آتش بدون دود" جزو چند کتابی است که هر ایرانی تا قبل مرگش باید بخواند. دنبال وقت میگردم یکبار دیگر بخوانمش.
روح نادر خان شاد

➕️ @yaminpour
2024/05/05 07:58:52
Back to Top
HTML Embed Code: