Telegram Web Link
⭕️ اقدام وزارت خارجی آمریکا، اقتصادی نیست⭕️
1️⃣ وزارت خارجی آمریکا دوشنبه 19 فروردین(8 آوریل 2019)، اعلام کرد از تاریخ 15 آوریل(26 فروردین) سپاه به لیست گروه های تروریستی اضافه می شود. اضافه شدن نام سپاه پاسداران به لیست گروه های تروریستی این موضوع را در ذهن ها ایجاد کرده است که این اقدام می تواند ایران و سپاه پاسداران را شامل تحریم های جدید کند. اما واقعیت ماجرا چیست؟

2️⃣ ارکان سپاه پاسداران از سال 2007، هدف تحریم های آمریکا بوده است. البته از آن سال تا پیش از تحریم سیسادا در سال 2010، این تحریم ها صرفا شامل قرار گرفتن افراد، نهادها و بانک های ایرانی که به عنوان عوامل سپاه عمل می کردند در لیست تحریم آمریکا(SDN list) بود، که مجازات آن صرفا بلوکه شدن دارایی آنها در آمریکا و ممنوعیت ارتباط افراد و نهادهای ذیل قوانین آمریکا با آنها بود.

3️⃣ از سال 2010 و با تصویب قانون سیسادا بر لیست تحریم آمریکا علیه ایران تحریم جدیدی وضع شد و تحریم های ثانویه بانکی برآن اعمال شد. براساس بخش 104 این قانون، پس از تصویب این قانون هر بانک یا موسسه مالی غیرایرانی-غیرآمریکایی در صورت انجام تراکنش بانکی مستقیم و غیرمستقیم که منتهی به یکی افراد و نهادهای قرارگرفته در لیست تحریم(SDN list) با تگ تحریمی سپاه پاسداران می شد، تهدید به قطع دسترسی از نظام مالی آمریکا می شد، اما لیست تحریمی علیه سپاه همچنان تنها در صورتی افزایش پیدا می کرد که آن افراد یا نهادها اقدامی انجام می دادند و آمریکا آنها را به بهانه حمایت از تروریسم یا اشاعه در لیست تحریم قرار می داد.

4️⃣ در سال 2017 و با تصویب قانون کاتسا، اما تحریم ها علیه سپاه پاسداران و عوامل و نیروهای وابسته آن به اوج خود رسید. با تصویب قانون کاتسا اگرچه سپاه پاسداران به عنوان یک سازمان تروریستی شناسایی نشد، اما تحریم های مربوط به یک گروه تروریستی براساس دستوراجرایی 13224 علیه آن اعمال شد.

پس از تصویب این قانون دیگر افراد و نهادهای وابسته سپاه برای انجام اقدامی در لیست تحریم قرار نمی گرفتند، بلکه تحریم های یک گروه تروریستی علیه آن اعمال می شد و کوچک ترین وابستگی یا همکاری با سپاه باعث می شد تا آن نهاد در لیست تحریم قرار بگیرد، و بانک خارجی در صورت انجام تراکنش مستقیم یا غیرمستقیم با آنها از نظام مالی آمریکا محروم می شدند و این افزایش لیست تحریم باعث می شود تا ارتباطات کاهش یابد چون دامنه این لیست تحریم بسیار گسترده بود و صرف ارتباط با سپاه باعث قرار گرفتن در لیست تحریم آمریکا و ممنوعیت های تحریم ثانویه بانکی می شد. اما اقدام اخیر وزارت خارجی آمریکا هیچ اثر اقتصادی جدیدی ندارد، چراکه اثرات اقتصادی مربوط به گروه های تروریستی براساس تحریم کاتسا اعمال شده بود، نکته ای که در بیانیه وزارت خارجی آمریکا در اعلام افزوده شدن سپاه پاسداران به گروه های تروریستی نیز عنوان شده است.
#سید_حامد_ترابی
متن کامل در:
http://www.farheekhtegan.ir/newspaper/page/2738/2/168139/0
⚫️⚫️ مراسم عزاداری و سخنرانی:

🔘 به مناسبت چهلمین روز درگذشت بانوی قرآنی و انقلابی، فاطمه رنجبر، فرزند حاج احمد رنجبر و همسر آقای علی جعفری، دبیر اسبق جنبش عدالتخواه دانشجویی.

🔳 مکان: شیراز، مسجد دانشگاه شیراز

🔲 تاریخ: پنجشنبه، 98/1/29، از ساعت 16 الی 18

پاتوق خبری عدالتخواهان دانشگاه شیراز

@armanshirazu
⭕️ قمار #ترامپ ⭕️

🔘 #تحریم های ثانویه #بانکی علیه ایران با مدیریت خزانه داری آمریکا در دو دوره #بوش و #اوباما به حد کمال خود رسید و زمانی که هزینه آن کم کم از سودش پیشی می گرفت، آمریکا با دادن پالس #مذاکره برجام را طرح ریزی کرد تا افزایش هزینه های تحریم های #فلج_کننده با تحریم های #هوشمند کم شود اما نتیجه مطلوب آمریکا گرفته شود و ایران به سمت مذاکره مجدد برسر مسائل #موشکی حرکت کند.
🔘ترامپ اما این سیاست را با دو قمار به هم زد.
1⃣ قمار اول در اثر سهل انگاری و ساده اندیشی مسئولین دولتی به سود ترامپ شد. زمانی که ترامپ از #برجام خارج شد. وضعیت تحریم ها به پیش از برجام برگشت. #اروپا تمام قد با آمریکا همراهی کرد. موج #نقدینگی از یک سو و کاهش درآمدها و دسترسی های ارزی از سوی دیگر باعث فشار اقتصادی به کشور شد.
دولت در این اتفاقات فقط تماشاگر بود و بدون توجه به راه حل های اقتصادی گفته شده برای پیشگیری از این اتفاقات تنها منتظر بود تا کمکی از اروپا برسد. دریغ از اینکه اروپا آمریکای دیگری بود و هیچ کمکی نکرد و ترامپ برنده قمار اول شد. قماری که می توانست با خروج ایران از برجام و حضور فعالانه دولت در بازار ارز، ساماندهی سیاست های ارزی و به کار گیری سیاست های مالیاتی متناسب به نفع ایران تمام شود.
2⃣ قمار دوم ترامپ اما قمار سنگین تری است چون این بار پای کشورهای دیگری مثل چین در میان است. ترامپ در سر سودای لغو معافیت خریداران #نفت ایران را دارد تا فروش نفت ایران از 1 میلیون بشکه کمتر شود و یا حتی صفر شود. اما این قمار ترامپ علاوه بر اینکه نشانگر یک خطر برای #چین است، می تواند نهایتا ایران را متوجه این موضوع کند که باید نحوه فروش نفت خود را به کلی عوض کند. این دو عامل اگر در کنار یکدیگر قرار گیرند، می تواند معماری تحریم های آمریکا را با چالش جدی رو به رو کند. البته اگر دولت مجددا ساده اندیشی به خرج ندهد...به خصوص که این بار پای کشورهای منطقه هم وسط است و این می تواند به عنوان ابزار در دست ایران قرار گیرد.
مرکز امنیت نوین آمریکا سال 2016 در گزارشی می گوید:" اگر کشور تحریم شونده به جایی برسد که دیگر امید به رفع آن نداشته باشد به دنبال راه های دیگر می رود و این برای سیاست گذاری تحریم خطری است جدی."
#سید_حامد_ترابی
@khacky
#شاهرخ_ضرغام
متنی که سال ها پیش در مورد شهید شاهرخ نوشته بوشتم:
به یاد شهید #مجید_قربانخانی

فتوحات اسلام در تاریخ کشورهایی مانند رم و ایران و درسرگذشت کشورگشایانی چون چنگیز و دارا و ناپلئون و امثال این ""بی مخان نامدار""بی نظیر نیست، ولی یک مرد گمنام بیایان نشین و نیمه وحشی مانند جندب بن جناده را ابوذر غفاری ساختن ،در هر مکتب و نهضتی کم نظیر است و اگر نتایج اسلام جز تربیت جهار پنج انسان همچون ابوذر و سلمان و عمار و یاسر وبلال نمی بود،کافی بود که عقل از پیروزیهایی که به دست آورده است خیره ماند و به شگفت آید. «دکتر شریعتی»

همانطور که از این سطور مشخص است مکتب را نه با شاخص هایی چون فتوحات ،کشورگشایی هایی و توان تحمیل به دیگران بلکه باید با توان انسان سازی آن سنجید ،آیا مکتبی جزاسلام است که چنین انسان هایی را تربیت کرده باشد؟

آیا با خود فکر کرده ایم که حر شدن حاصل کدام تفکر و مکتب است؟

آیا تا کنون به خود اجازه آزاد شدن داده ایم تا بتوانیم جلوی ظلم و ظالم بیاستیم؟

نامش شاهرخ بود ،از کودکی از جثه‌ای قوی برخوردار بود اما زورگو نبود،کشتی‌گیر قدری بود. هیکل درشتی داشت. در نخستین حضور مسابقات کشتی فرنگی قهرمان جوانان تهران دسته صد کیلو شد و سال ۱۳۵۰ در دسته فوق‌سنگین جوانان کشور قهرمان شد ،با زورگویی مشکل داشت با این که خودش از برخی باج می‌گرفت ولی گاهی از ستم‌دیدگان حمایت می‌کرد.

ماه رمضان روزه می‌گرفت و نماز می‌خواند. محرم و صفر شراب نمی‌آشامید،به سیدها و روحانیان نیز احترام می‌گذاشت.

بگذریم برویم به ایام انقلاب، هر شب در تهران تظاهرات بود. اعتصابات و درگیریها همه چیز را به هم ریخته بود. از مشهد که بر گشتیم شاهرخ برای نماز جماعت رفت مسجد! خیلی تعجب کردم. فردا شب هم برای نماز مسجد رفت. با چند تا از بچه­های انقلابی آنجا آشنا شده بود. در همه­ی تظاهراتها شرکت می­کرد، بارها دیده بودم که به شاه و خاندان سلطنت فحش می­دهد. ارادت شاهرخ به امام تا آنجا رسید که در همان ایام قبل از انقلاب سینه­اش را خالکوبی کرده بود. روی آن هم نوشته بود: خمینی، فدایت شوم.

تا اینکه جنگ شد و روزی در جنگ نیروی کمکی نیامد. توپخانه هم حمایت نکرد، همه نیروها به عقب آمدند. شب بود که به هتل رسیدیم.

آقا سید (شهید سید مجتبی هاشمی - جانشین جنگهای نامنظم) را دیدم. درد شدیدی داشت. اما تا مرا دید با لبخندی بر لب گفت:

خسته نباشی دلاور. بعد مکثی کرد و با تعجب گفت: شاهرخ کو؟

بچه ها در کنار جمع شده بودند. نفس عمیقی کشیدم و چیزی نگفتم. قطرات اشک از چشمانم سرازیر شد، سید منتظر جواب بود. این را از چهره نگرانش می­فهمیدم. خیلی از بچه ها بلند بلند گریه می ­کردند.

سید را هم برای مداوا فرستادیم بیمارستان. روز بعد یکی از دوستانم که رادیو تلویزیون عراق را زیر نظر داشت سراغ من آمد نگران و با تعجب گفت: شاهرخ شهید شده؟ گفتم چطور مگه؟

گفت: الآن عراقی ها تصویر جنازه یک شهید رو پخش کردند. بدن بی سر او پر تیر و ترکش و غرق در خون بود. سربازان عراقی هم در کنار پیکرش از خوشحالی هلهله می­کردند. گوینده عراق هم می­گفت ما شاهرخ، جلاد حکومت ایران را کشتیم!

اثری از پیکر شاهرخ نیافتیم. او شهید شده بود، شهید گمنام...

و اینجا شاید تنها کسانی که در کنار شاهرخ بودند و او را دیده بودند می فهمیدند که حر بودن و آزاد شدن یعنی چه؟ آنها نگاهشان به درون شاهرخی بود که گرچه همیشه نماز نمی خواند اما از مکتب روح آزادگی و عاشورا و رمضان را درک کرده بود نه یقه بسته و تسبیح دائم الذکر بی خاصیتش را....
#سید_حامد
#یادداشت_قدیمی
https://www.tg-me.com/khacky
📣 امتیازگیری آمریکا از عراق برای معافیت از تحریمی که وجود ندارد!

🔺پس از تحریم‌های آمریکا علیه ایران، این کشور معافیت‌هایی به عراق برای خرید برق از ایران قائل شد که تاکنون چند بار تمدید شده است. معافیت‌هایی که در قبال آن امتیازاتی هم از عراق مطالبه کرده‌اند.
نکته جالب این است که صادرات و صنعت برق ایران شامل تحریم های آمریکا نیست. و آمریکا از تحریم هایی که در نظام تحریمی اش وجود ندارد برای امتیازگیری از عراق استفاده می کند.
@khacky
https://en.mehrnews.com/news/144756
⭕️ مدافعان #FATF ؛ عامل افزایش فشار اقتصادی و امنیتی به کشور⭕️

💢 موافقان FATF اما باید صریحا به سوالات، استدلال ها و ابهامات مرتبط با FATF و قرار گرفتن نام سپاه در لیست گروه های تروریستی پاسخ دهند، تا مشخص شود که دلیل آنها برای موافقت با لوایح FATF کارشناسی است یا تنها به خواست آمریکا و اروپا و با چشمان بسته با این لوایح موافقت می کنند.

1️⃣ ارتباط FATF با آمریکا: کوهن، مندلکر و سایر اعضای وزارت خزانه داری آمریکا بارها تاکید کردند که بخشی از تلاش های آمریکا برای کارآمد کردن تحریم ها از طریق سازوکارهای FATF انجام می شود. موافقان FATF باید صریحا پاسخ دهند که نسبت به این حجم از استفاده آمریکا از سازوکارهای این گروه علیه ایران چه موضعی دارند و آیا همچنان این کنوانسیون ها را بی ارتباط به آمریکا می دانند؟

2️⃣ نسبت FATF با تحریم آمریکا: عامل کاهش فروش نفت ایران و همچنین کاهش روابط بین المللی بانکی ایران چیست؟ چه کشوری بانک های اروپایی همکاری کننده با ایران را جریمه می کند؟ بانک کونلن چین که با ایران همکاری می کرد توسط چه کشوری در لیست تحریم ها قرار گرفت؟ جواب همه این سوالات مشخصا آمریکا است. پس عامل مشکل بانکی کشور، تحریم های آمریکاست و چیزی که باعث می شود تا جریان های مالی مرتبط با ایران در فضای بین المللی شناخته شوند، اشتراک گذاری اطلاعات تراکنش های بانکی ایران با سایر کشورهاست. موضوعی که زیرساخت های آن براساس دستورالعمل های FATF انجام می شود. از طرف دیگر با شناسایی شدن جریانات مالی ایران تحریم های ایران روز به روز قابلیت دور زدن کمتری پیدا می کند و فشار اقتصادی بر کشور بیشتر می شود.

3️⃣ ارتباط FATF با اضافه شدن سپاه به لیست گروه های تروریستی آمریکا: با توجه به قرار گرفتن نام سپاه پاسداران در لیست گروه های تروریستی آمریکا، موافقان FATF باید پاسخ دهند که اگر ایران به این کنوانسیون بپیوندد، باتوجه به حضور آمریکا، اگر این کشور خواهان همکاری قضایی ایران علیه سپاه یا اشتراک گذاری اطلاعات مالی این نهاد با آمریکا به طور مستقیم یا غیرمستقیم شد، آنگاه ایران باید چه اقدامی انجام دهد؟ در واقع موافقان FATF باید صریح و شفاف به این سوال پاسخ دهند که با پذیرش کنواسیون CFT چگونه می خواهند با سایر کشورها اشتراک گذاری اطلاعات و همکاری قضایی کنند؟
متن کامل: yon.ir/Jfzzf
#سید_حامد_ترابی
@khacky
⭕️این مدیر بانکی در جنگ اقتصادی طرف ماست یا آمریکا؟!⭕️

مدیر بانکی که اظهارنظرهایش گام به گام با تحریم‌های آمریکا پیش آمده و سعی کرده خود تحریمی و اجرای سیاست‌های آمریکا در ایران که مانع دور زدن تحریم‌ها می‌شود را تئوریزه کند، علاوه‌بر ریاست هیئت مدیره اینستکس، مدیرکل بین‌الملل بانک مرکزی نیز شده است.
◀️ وقتی #حمید_قنبری مدیر باشد، شکست در #جنگ_اقتصادی عجیب نیست.
@khacky
حتما بخوانید:
http://kayhan.ir/fa/news/161085
⭕️دو قطبی های همیشه کاذب⭕️

بعضی دوقطبی ها اساسا کاذب و صرفا برای دعوا خوب هست تا عده ای با استفاده از آنها بالا روند. یک #اصلاحطلب اشتباهی در زندگی شخصی اش کرده. خوب چه کنیم؟ اصلا به ما چه؟ از کجا معلوم ما هزاران گناه کوچک و بزرگ انجام ندهیم؟
اصولا چه ضرورتی دارد که به هر بهانه ای دو قطبی های کاذب #اصلاحطلب و #اصولگرا راه می اندازیم.
جامعه پر شده از دو قطبی های غیر اصیل که اساس همه اش همین دو قطبی موهوم و زننده اصلاحطلب و اصولگرا است.
@khacky
⭕️ نفت در چارچوب اینستکس همان #نفت در برابر #غذا است ⭕️

◀️فارس به نقل از وال استریت ژورنال نوشته است که بریان هوک اعلام کرده برخی کشورها می توانند تا سقف تعیین شده و توافق شده با #آمریکا از ایران نفت بخرند. این صحبت هوک چند معنی مهم دارد:
1⃣ ایران نتوانست از قمار آمریکا بر سر ساختار تحریم ها و تلاش برای به صفر رساندن خرید نفت ایران استفاده کند و هیچ اقدام عملی قابل توجهی انجام نداد ولی آمریکا با اجازه دادن به برخی کشورها برای خرید نفت ایران، شکست شدن ساختار تحریم ها را نجات داد.

2⃣ پمپئو اعلام کرده که اگر معاملات و تجارت های ایران در چارچوب اینستکس و برای غذا و دارو باشد با تجارت با ایران مشکلی ندارد. این گزاره در کنار اظهارات هوک نشان می دهد که در واقع اجازه خرید نفت به کشورها صرفا برای معاملات خاص آن هم در چارچوب اینستکس داده شده.
3⃣ این اجازه داده شده در کنار مشروط کردن فروش نفت به اینستکس و خرید های بشردوستانه بازی دو سر برد بین آمریکا و کشورهای احتمالی خریدار نفت علیه ایران است. چراکه اولا مطابق نظر آمریکا فروش نفت ایران کاهش پیدا می کند. ثانیا بخشی از پول فروش نفت ایران در اختیار کشور خریدار نفت باقی می ماند. ثالثا در مقابل آن به این کشورها اجازه می دهد که برخی از کالاهای خود را(عمدتا مصرفی و غذا و دارو...) را به ایران بفروشند و سود کنند.

نتیجه بی عملی ایران در مقابل اقدامات ترامپ فرصت تصحیح اشتباهات را به او می دهد. و اجازه می دهد او ایران را به سمت نفت در برابر غذا بکشاند.
@khacky
⭕️ کدام مدرسه؟ کدام مذهب؟ ⭕️

این روزها زمان ثبت نام مدارس غیرانتفاعی مذهبی است. شهریه برخی از این مدارس حدود 6 تا 10 میلیون در شهرهایی غیر از تهران است(در تهران این مبالغ گاهی به 20 میلیون و بیشتر هم می رسد).
حقوق مصوب یک کارگر طبق قانون کار با 2 بچه حدودا ماهی 2 میلیون(سالی 24 میلیون) است. طبق آمار 30 تا 40 درصد این مبلغ هزینه مسکن می شود. یعنی از 24 میلیون حداکثر 16 میلیون می ماند....
اگر این کارگر هردو فرزند خود را به یکی از این مدارس بفرستد باید خانواده او پس از آن هوا بخورند. جایی نروند و هیچ کاری انجام ندهند...
اصولا چنین مدرسه ای اساسش ضد عدالت و مذهب است، چرا که امکانات علمی و فرهنگی را فقط برای عده ای خاص آماده می کنند.
و این در هر مذهبی جای داشته باشد در مذهبی که ما از #خمینی آموخته ایم جا ندارد....
پ ن: خروجی چنین مدارسی خود بحثی جدا می طلبد که به وقتش به آن اشاره می شود.
@khacky
⭕️چرا تحریم‌های جدید پتروشیمی بی‌معناست/تغییر نکردن ساختار تحریم‌ها⭕️

قرار دادن شرکت های پتروشیمی در لیست تحریم و حتی صدور دستور اجرایی در مورد تحریم بخش فلزات هیچ یک از نظر ساختاری تحریم جدیدی محسوب نمی‌شوند و فشار اقتصادی جدیدی بر ایران وارد نمی کنند.

اولا: اضافه شدن تحریم در حوزه جدید بی معناست زیرا فشاری که قرار است از آن ایجاد شود قبلا از ناحیه کاهش اصل روابط بانکی و تسویه های مالی ایران در هر حوزه ای اعمال شده است.

ثانیا: وقتی یک بخش مثل پتروشیمی براساس همین ساختار بانکی در تحریم باشد تفاوت نمی‌کند چه شرکت هایی از آن در لیست تحریم باشند زیرا آن شرکت ها در هر صورت مجبور هستند با دور زدن تحریم ها کارهای خود را انجام دهند.

ثالثا: این ساختار تحریم که مبتنی بر ایجاد محدودیت های بانکی برای ایران است به اوج فشار خود رسیده است و بیش از این توان اعمال ندارد. شاهد این موضوع نیز ناتوانی آمریکا در به صفر رساندن فروش نفت ایران براساس این سازوکار تحریمی است.
#سید_حامد_ترابی

متن کامل:
http://fna.ir/da7kw8

@khacky
در دل تاریکی ها، غم ها و غصه های این روزها انگار طرحی درافتاده و طرحی ریخته ایم که با آن از لیله قدر عبور کنیم و به طلوع فجر برسیم....
در همین تاریکی ها و غصه هاست که چراغی روشن می شود و امید می دهد....
در اوج همین فشار های اقتصادی است که فهم به انتها رسیدن اثر تحریم ها دلت را قرص می کند و در همین تاریکی است که پاسخ رد به آبه صبح روشنت می شود و تازه با زدن پهباد آمریکایی ها گویی تمام شب به سر شده و صبح امید فرا رسیده و گشایش در اوج تاریکی ها حاصل می شود و حق رخ می نماید....
پ ن: به یاد استاد #ع_ص
@khacky
⭕️ تلاش آمریکا برای نجات ساختار تحریم با اعطای معافیت و اجرای #اینستکس ⭕️

1⃣ ترامپ اعلام کرد از ابتدای ماه می میلادی دیگر معافیتی برای خرید نفت از ایران صادر نمی شود تا فروش نفت ایران به صفر برسد و ایران کاملا از درآمدهای نفتی محروم شود.

2⃣ اما با گذشت بیش از یک ماه از اعلام ترامپ به نظر می رسد همه کشورهای خریدار نفت ایران نتوانسته اند خود را با تحریم آمریکا وفق دهند. سارا وخشوری، از کارشناسان انرژی شبکه های آمریکایی- انگلیسی که هم اکنون مدیریت شرکت مشاوره انرژی SVB در واشنگتن و دبی را برعهده دارد، میزان فروش نفت ایران را حدود 600 هزار بشکه در روز ارزیابی کرده است

3⃣ آمریکا با تعیین سقف خرید نفت برای برخی کشورها اولا به آنها اجازه نمی دهد تا بازی تحریمی این کشور را به هم بزنند، ثانیا با استفاده از قوانین خود و سازوکار اینستکس که صرفا شامل تجارت غذا و کالاهای بشردوستانه است، می‌خواهد ایران را در موقعیت نفت در برابر غذا قرار دهد. به خصوص که سازوکار اینستکس نیز منوط به الزامات FATF شده است که خود راه دور زدن تحریم ها را مسدود می کند.

بنابراین در بعد اقتصادی آمریکا فشار حداکثری که می توانسته را به ایران وارد کرده است و اکنون برای نجات سازوکارهای تحریمی خود به تعیین سقف مجاز برای خرید نفت از ایران و همچنین نفت در برابر غذا در چارچوب اینستکس روی آورده است.
#سید_حامد_ترابی
متن کامل:

http://fna.ir/daqgbl
⭕️بنویسید و به فرزندانتان بگویید...

یک گوشه از کتاب یا دفترتان، جایی که فراموش نمی کنید و می دانید آینده برای فرزندانتان می ماند بنویسید که #ایران از حقوق هسته ای خود دست کشید، با #شیطان_بزرگ بر سر یک میز نشست و #برجام را امضا کرد، اما آمریکا در کمتر از 3 سال یک طرفه قرار داد را لغو کرد. ایران منتظر #اروپا نشست و هیچکاری نکرد و علی رغم بازگشت تحریم ها و کاهش فروش نفتش به زیر 1 میلیون بشکه تمام تعهدات برجامی اش را انجام داد تا شاید اروپا برایش کاری کند و بعد از گذشت بیش از یک سال اروپا یک شوخی به نام #اینستکس به ایران تحویل داد که اگر ایران نفت می فروخت تازه می شد نفت در برابر غذا که همین هم نشد....
و ایران که تازه فهمیده بود چه شده تنها بخش کوچکی از تعهدات برجامی اش را لغو کرد و اروپایی ها که در طی این مدت در مقابل آمریکا تسلیم بودند بعد از این اقدام ایران داد و فریاد و بیانیه سر دادند که ایران چه ها کرد.....

اینها را بنویسید به فرزندانتان بگویید تا فردا رسانه های خارجی و عمله های داخلی آنها روایت را وارونه برایشان تعریف نکنند و جای ظالم و مظلوم را عوض نکنند...
@khacky
#انحصار ، سیاست همیشگی #تحریم

⭕️ تحریم های آمریکا علیه ایران پس از سال 2010 و شروع سیر جدیدش، اگرچه دوره های مختلفی را طی کرده است، اما همگی در یک مورد برای اثرگذاری متمرکز بودند.
آن هم ایجاد انحصار در تجارت ایران است. در واقع عدم تنوع در شیوه ها و جغرافیای مالی، یکی از عوامل موفقیت تحریم های آمریکا بوده است که با بستن آن بر ایران فشار می آورند و با آزادسازی آن به اصطلاح امتیاز.

منحصر شدن معدود روابط ایران به امارات و ترکیه در سال های 2010 تا برجام در دوران تحریم های جامع اول.
منوط کردن روابط بانکی و سرمایه گذاری ها به اجازه موردی آمریکا در دوران تحریم های هوشمند در سال های برجام.(2015 تا 2017)
تلاش برای تصویب و اجرای لوایح FATF در ایران برای کانالیزه و شفاف شدن کانال مالی ایران در دوران برجام و پس از آن.
و نهایتا ایجاد اینستکس و تلاش برای پیوستن همه کشورهای طرف تجاری ایران به آن همگی تلاش هایی است برای کانالیزه و منحصر کردن تجارت و روابط بانکی ایران.

◀️ نتیجه این انحصار ایجاد فرصت اعمال فشاراقتصادی به طرف مقابل است.
#سید_حامد_ترابی
@khacky
⭕️ "مستند داستان اتم"
12_13_14 شهریور از شبکه 3 / ساعت 22:30

🔹کارگردان:احمد کشاورز

🔹پژوهش:
سیدحامد ترابی
علیرضا فقیهی راد

🔹مشاور پژوهش: مسعود براتی

🔺لینک قسمت اول:👇🏻
https://www.telewebion.com/episode/2102485

🔺این مستند ده قسمت است، که فعلا سه قسمت آن پخش می شود.
@khacky
Forwarded from نقطه مشترک
🔴 بجای سنگ‌ها، سگ‌ها را ببندید!

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدابراهیم رئیسی
رئیس محترم قوه قضائیه



سلام علیکم

🔻انتشار احکام سنگین قضایی متهمان پرونده اعتراضات کارگری کارخانه هفت‌تپه، منجر به بهت و حیرت بخش گسترده‌ای از مردم و علاقه‌مندان به انقلاب شده است.

🔻این در حالیست که آن دستگاه محترم تاکنون پرونده‌ای را در جریان حراج اموال ملی که در بیش از یک دهه گذشته با عنوان "خصوصی‌سازی" به هر کس و ناکسی هبه شده، به ثمر نرسانده و با این شدت و حدت حکم صادر نکرده است.

🔻گویا بخش‌هایی از دستگاه تحت امر جنابعالی تلاش می‌کنند با این احکام، در هماهنگی کامل با مجریان واگذاری‌های ویرانگر سالیان اخیر، برای معترضان به فروش هپکوی اراک، کشت‌وصنعت مغان، ماشین‌سازی تبریز، آلومینیوم المهدی و دیگر کارخانجات و مجتمع‌های تولیدی کشور خط و نشان بکشند! و گویا دست‌هایی در پیش و پس پرده تلاش می‌کنند طعم شیرین عدالتخواهی از حلقوم خلق‌الله پایین نرود و ملت ارادۀ مبارزه با فساد در دستگاه قضا را باور نکند!

🔻تصدیق می‌کنید که انگیزۀ سوء و سوابق بعضا غیر قابل دفاع برخی از متهمین نمی‌تواند توجیه‌گر آنچنان احکام سنگینی باشد که شائبه سرکوب مطالبات کارگران مستضعفی را القا کند که ماه‌ها حقوق عقب‌افتاده دارند.

🔻با عنایت به این توضیحات، انتظار می‌رود جنابعالی با ورود مستقیم به این پرونده، از تداوم صدور این گونه احکام ناامیدساز در دستگاه تحت امرتان جلوگیری کرده و در اسرع زمان مردم و هواداران انقلاب مستضعفین را از نتایج آن مطلع نمایید.

با احترام


امضاءکنندگان: امیر تفرشی، عبدالحمید شهرابی، مقداد همتی، حسن روزی‌طلب، فرید مرجایی، علی نادری، کاظم آذین، سعید زیباکلام، وحید اشتری، میلاد گودرزی، حسین شمسیان، محمد یاراحمدی، محسن مهدیان، محمد خندان، علیرضا معاف، سیدامیر سیاح، فرهاد بیضایی، مهرداد باقری، یاشار سلطانی، سلمان کدیور، محمدهانی ایرانمنش، فرشید جعفری، سجاد ستایشی، سیدآرمین اردهالی، علی فیض، علی لطفی، حامد هادیان، سیدمحمدحسین حسینی، آرش فهیم، رضا جوهرچی، امین فرج‌اللهی، علیرضا ملوندی، امیرعباس شه‌دوست، علی سلطانی‌وش، محمد ولوی، سینا رضایی، مسعود شایگان، محمدیاسر آخوندی، محمدصالح ترکمان، علی رمضانی، محمدحسن رضایی، احسان جهاندیده، علی‌اکبر سیاح طاهری، محمدجواد کربلایی‌زاده، حجت عدالت‌پناه، یاسین پورعزیزی، ابراهیم شیری، نوید کاوین، مهدی خوش‌نژاد، مهدی ساسانی، محمد قادری، سیده‌فاطمه بهبهانی‌زاده، محمدصدرا حبیبی، عطا بهرامی، روح‌الله حسین‌زاده، روح‌الله میرزایی، میثم یاوری، حامد فرزانه، مهرداد سراجی، روح‌الله شاه‌حسینی، سعیدرضا فرزانه، حسین حاجیلو، امیرعلی صفا، علیرضا بلیغ، محسن دوباشی، میلاد چاردولی، روح‌الله حدادی، سیدحامد ترابی، سجاد طاهری،حسین همازاده، پریسا رضایی فدشکویه، سیدحسن موسوی‌فرد، محمد قربانی، روح‌الله رشیدی، میثم مهدیار، مجتبی رضاخواه، حامد بامروت‌نژاد، امیر رنجی، علی‌محمد ابراهیمی، اسماعیل سهرابی دهنوی، علی فروزنده، ابوالفضل کریمی، سیدامیر میرناصری، محسن طهماسبی، محمدحسن رضایی، محمد اسکندری، سیدمصطفی موسوی، ولی علی‌زاده.


www.tg-me.com/PICmed/6

@PointInCommon | نقطه مشترک
2025/07/09 11:09:45
Back to Top
HTML Embed Code: