Telegram Web Link
Forwarded from کتاب زندگی
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
💎📚👌
کتاب از شهرنو تا دادگستری نوشته دکتر حکیم الهی در سالهای 41 و 42 بچاپ رسید و پس از تجدید چاپ بعلت سانسور مطبوعات بلافاصله توقیف شد تا انکه در سال 57 تجدید چاپ شده است.


@life_boook
Forwarded from کتاب زندگی
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
 کانون‌ سردفتران‌ و دفتریاران‌ از ابتدای‌ تأسیس‌ تا سال‌ 1336 نشریه‌ای‌ نداشت‌. در آن‌ سال‌ هیئت‌ مدیره‌ وقت‌ کانون‌ تصمیم‌ به‌ انتشار نشریه‌ای‌ خاص‌ برای‌ سردفتران‌ گرفتند و ابتدا چند شماره‌ بولتن‌ (نشریه‌ داخلی‌) به‌طور نامنظم‌ انتشار دادند و پس‌ از دریافت‌ مجوز و پروانه انتشار مجله، اولین‌ شماره‌ مجله‌ «کانون‌ سردفتران‌» در دی‌ماه 1336 چاپ‌ و منتشر شد که صاحب‌ امتیاز آن‌ مرحوم‌ جمال‌الدین‌ جمالی‌ سردفتر وقت 29 تهران‌ و نایب‌ رئیس‌ کانون در آن زمان بود.

توضیح اینکه در آن‌ دوره، رئیس‌ (افتخاری‌) کانون‌ سردفتران‌ وزیر دادگستری‌ بود و مسؤول‌ کانون‌ سمت‌ نیابت‌ رئیس را داشت. به هر حال، مجله‌ به‌وسیله‌ هیئت‌ تحریریه‌ و برخی‌ از نویسندگان‌ که سردفتر نبودند، منتشر گردید و شماره‌های 2 و 3 آن‌ در ماه‌های‌ بهمن‌ و اسفند 1336 از چاپ‌ بیرون‌ آمد. نام‌ مجله‌ در پشت‌ جلد «کانون‌ سردفتران‌» بود که‌ آن را نشریه‌ علمی‌، حقوقی‌ ـ اقتصادی‌ معرفی‌ و محل‌ اداره‌ آن را اداره‌ کانون‌ سردفتران‌ واقع‌ در خیابان‌ سپه‌ قید کرده‌ بودند.

#مجله_کانون_سر_دفتران
#مجله_قدیمی
#کتاب_زندگی
#کتاب_نایاب


@life_boook
Forwarded from کتاب زندگی
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
💎👌📚
کتاب هزار و یک شب، بکوشش بهرام افراسیابی مجموعه ای ارزشمند و جاودان از داستان های عامه ی مردمان خاور میانه در عصر طلایی اسلامی است. در داستان این کتاب، پادشاه شهریار هر شب، همسر جدید خود را می کشد چرا که می ترسد همسرش با گذشت زمان از دوست داشتن او دست بکشد. اما عروس جدید او، شهرزاد، نقشه ای هوشمندانه برای نجات جان خود در سر دارد. داستان های شبانه ی او، درباره ی سندباد، علی بابا و بسیاری از قهرمانان و ضدقهرمانان دیگر، آن قدر جذاب اند که شهریار را وادار می کنند دوباره و دوباره مرگ شهرزاد را به تعویق بیاندازد.


@life_boook
Forwarded from کتاب زندگی
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
👌📚💎

داستان رمان #زیبا نوشته‌ی #محمد_حجازی به طلبه‌ای جوان با نام حسین می‌پردازد که به شهر می‌آید و در مسیر زندگی خود با زنی فاحشه به نام زیبا آشنا می‌شود. حسین می‌کوشد به درجات عالی زهد و تقوا دست یابد، اما آشنایی با زیبا وی را به شخصیتی عاشق اشرافیت و زمینی تبدیل می‌کند. در پایان این طلبه جوان لباس روحانیت از تن بیرون می‌کند و با لباس غربی پشت میز اداره می‌نشیند.

#نشر_ابن_سینا
#کتاب_زندگی
#کتاب_قدیمی
#کتاب_عتیقه
#کتاب_نایاب

@life_boook
Forwarded from کتاب زندگی
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
کتاب خیمه شب بازی، مجموعه ای از داستان های کوتاه نوشته ی صادق چوبک است که نخستین بار در سال 1945 منتشر شد. این کتاب که اولین مجموعه از داستان های کوتاه چوبک به حساب می آید، شامل یازده داستان می شود. این نویسنده ی توانمند در کتاب خیمه شب بازی، توصیفاتی دقیق، هنرمندانه و خیال انگیز را ارائه می کند؛ توصیفاتی که به ظاهر شخصیت ها و دنیای آن ها محدود نمی شود بلکه جهان درونی و ذهن آن ها را به خوبی برای مخاطبین به تصویر می کشد. چوبک را می توان نویسنده ی قشر فقیر و پایین دست جامعه به حساب آورد و درک کامل او از واقعیت های زندگی این طبقه از اجتماع، تأثیرگذاری و ملموس بودن داستان های او را دوچندان می کند؛ نکته ای که در داستان های کتاب خیمه شب بازی نیز به خوبی نمود دارد.


@life_boook
Forwarded from کتاب زندگی
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
👌📚💎

رمان مدار صفر درجه نوشته احمد محمود است که دارای سبک رئالیسم اجتماعی می باشد و روایتگر وقایع قبل از انقلاب اسلامی بین سال های 32 تا 57 در شهر اهواز است. در این کتاب با زندگی پر فراز و نشیب جنوبی ها آشنا می شویم. از ویژگی های این رمان نقش پررنگ زنان در روند داستان است و با کمی تعمق متوجه می شویم که افکار ترقی خواهانه زنانی مثل مائده و آفاق در نبرد با مرد سالاری در جامعه سنتی در حال پیروز شدن است. نویسنده به خوبی توانسته شخصیت ها را توصیف کند مواضع فکری شخصیت های داستان و عکس العملشان در مواقع خاص توسط نویسنده موشکافی شده. مدار صفر درجه از نظر دیالوگ در سطح بالایی از داستان نویسی است، دیالوگ محور بودن اثر به آن ریتم تندی می بخشد. شخصیت ها کاملا رئالیستی پرداخت شده اند طوری که انگار نویسنده همانند یک دوربین حوادث را ثبت کرده است.


@life_boook
Forwarded from کتاب زندگی
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
📚💎👌

بهشت گمشده شعری حماسی است که به صورت شعر سپید (بدون ریتم ایامبیک) توسط جان میلتون ، شاعر قرن هفدهم انگلیسی (1608-1674)نوشته شده است. از نظر منتقدین بهشت گمشده مهمترین اثر میلتون است و این اثر به تحکیم شهرت وی به عنوان یکی از بزرگترین شاعران انگلیسی زمان خود کمک کرده است.
این شعر مربوط به داستان کتاب مقدس درباره ی سقوط انسان است: وسوسه شدن آدم و حوا توسط فرشته ی رانده شده یعنی شیطان و اخراج آنها از باغ عدن. هدف میلتون ، همانطور که در کتاب اول بیان شده است ، این است که "راه های خدا برای انسانها را توجیه کند"
در بهشت گمشده میلتون اشعاری از مقیاس حماسی تولید کرد و کیهان وسیع و هیجان انگیز را به تصویر می کشد. او با قرار دادن یک شیطان کاریزماتیک و برهنه و نیز آدم و حوای بی گناه در مرکز این داستان ، او یک تراژدی از سقوط آدم به وجود می آورد. بهشت گمشده که زمانی نوشته شده که میلتون در دهه ی پنجاه زندگی اش بود – و نابینا ، کاملا ناامید از ترمیم و در معرض خطر اعدام بود...


@life_boook
Forwarded from کتاب زندگی
#ربه_کا
#دافنه_دوموریه
ترجمه حسن شهباز
نشر امیر کبیر ۱۳۴۴
چاپ قبل از انقلاب
سلفون
رقعی ۴۵۶ص
مصور
متن کامل
نسخه نایاب
کیفیت تمیز
قیمت: ۸۰۰


📚
ربه کا اثر معروف دافنه دوموریه، از نظر بسیاری تأثیرپذیرفته از داستان جین ایر بوده که اگر این‌طور هم باشد، این کتاب شخصیت داستانی‌ای بی‌همتا و قوی دارد.
ربه کا داستان رذیلت در مقابل معصومیت است؛ اینکه هیچ امر اخلاقی در نگاه اول آن چیزی نیست که به چشم می‌آید و تنها گذر زمان است که به ما می‌فهماند، چه کسی در نقش شیطان و چه کسی فرشته است.


@life_boook
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
ابوالقاسم فردوسی طوسی (زادهٔ ۳۲۹ هجری قمری – درگذشتهٔ ۴۱۶ هجری قمری، در طوس خراسان)، شاعر حماسه‌سرای ایرانی و سرایندهٔ شاهنامه، حماسهٔ ملی ایران، است. برخی فردوسی را بزرگ‌ترین سرایندهٔ پارسی‌گو دانسته‌اند که از شهرت جهانی برخوردار است. فردوسی را حکیم سخن و حکیم طوس گویند.پژوهشگران سرودن شاهنامه را برپایهٔ شاهنامهٔ ابومنصوری از زمان سی سالگی فردوسی می‌دانند. تنها سروده‌ای که روشن شده از اوست، خود شاهنامه است. شاهنامه پرآوازه‌ترین سرودهٔ فردوسی است.
فروخته شد


@khas_boook
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
💎📚👌
#نادر_ابراهیمی نویسنده ایست توانا در عرصه های شخصیت پردازی، نماد گرایی و کاربرد زاویه دید. رمان #آتش_بدون_دود به خوبی بازتابنده این است.
شخصیت زن در این رمان آن گونه که شایسته یک زن ترکمن می باشد در این رمان توصیف شده است. زن ترکمن پا به پای همسر خود برای داشتن یک زندگی آرام تلاش می کند. او مطیع بی چون و چرا همسر خود است." زن ترکمن، نجابت را النگوی طلا و گردنبند جواهرنشان نمیداند، که گاه باشد و گاه نباشد. زن ترکمن، یعنی ذات نجابت ترکمن...".
آنچه به اثرنادرابراهیمی ارزش میدهد، استفادة فراوان از نامهای ترکمنی و آذری است نویسنده با چنین رویکردی، رمان خود را بصورت فرهنگی از نامهای بومی درآورده است نامهایی که به مرور زمان و به سبب دگرگونیهای محیط و اجتماع، شاید که امروزه چندان حفظ و نگهداری زبان برای هر ملّتی پشتوانة غنی و ریش ه دار ماندن » . کاربرد نداشته باشد فرهنگ آن قوم است.
فروخته شد

@khas_boook
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
تاریخ ایران
جمعی از نویسندگان
ترجمه کریم کشاورز
نشر پیام ۱۳۵۳
چاپ قبل از انقلاب
بسیار نایاب
فروخته شد

📚
هنگامی که سخن از تاریخ ایران می‌رود، باید به این نکته توجه داشت که آیا منظور تاریخ اقوام و مردمانی است که از آغاز تاریخ تا کنون در مرزهای سیاسی ایران امروزی زیسته‌اند یا تاریخ اقوام و مردمانی است که خود را به نحوی از انحاء ایرانی می‌خوانده‌اند و در جغرافیایی که دربرگیرندهٔ ایران امروز و سرزمین‌هایی که از دیدگاه تاریخی بخشی از ایران بزرگ (ایرانشهر) بوده‌است زیسته‌اند. گاه تاریخ ایران را از ورود آریایی‌ ها که نام ایران نیز از ایشان گرفته شده‌است، به فلات ایران آغاز می‌کنند. ولی این به این معنی نیست که فلات ایران تا پیش از ورود آریایی ها خالی از سکنه یا تمدن بوده‌است. پیش از ورود آریاییان به فلات ایران تمدنهای بسیار کهنی در این محل شکفته و پژمرده شده بودند و تعدادی نیز هنوز شکوفا بودند. بزرگ‌ترین تمدن تاریخ ایران دولت عیلام بوده است که سرزمین آنها در جنوب غربى ایران و کمابیش مطابق با خوزستان بوده است. پایتخت عیلام شهر شوش بوده که آثار مربوط به آنها در این شهر پیدا شده است.


@life_boook
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
دیوان حافظ
فرهنگسرای میر دشتی ۱۳۸۸
گالینگور روکش دار
قاب دار
رحلی
تمام گلاسه
مصور
چهار زبانه
آکبند


@khas_boook
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
#ابلق
#نمایشنامه
#سلفون
#چاپ_قبل_انقلاب
#کلکسیونی

#ژازه_تباتبایی با نام اصلی سید علی طباطبایی متولد ۱ فروردین ۱۳۰۵ تهران و درگذشت ۲۰ بهمن ۱۳۸۶ تهران، نقاش، مجسمه‌ساز، شاعر و نمایش‌ نامه نویس ایرانی بود.او « #نگارخانه_هنر_جدید » را که از نخستین نگارخانه های ایران و یکی از مراکز فرهنگی مهم زمان خود بود تأسیس کرد. ژازه خود نام خویش را «تباتبایی» امضا می‌کرد.
شهرت امروز او بیشتر برای فیگورهای خلاقانه و مجسمه های فلزی است که با جفت‌کاری (اَسِمبلاژ) قطعات فلزی ماشین‌آلات صنعتی و اتومبیل‌ها ساخته‌است.
آثار نقاشی و مجسمه ژازه در موزه‌ها و کلکسیونهای شخصی مانند #موزه_لوور_پاریس، #موزه_متروپولیتن_نیویورک ، #موزه_هنرهای_معاصر_تهران، #نگارخانه_سیحون در تهران، #پریوات_کلکسیون در آلمان، مجموعه شخصی #فرح_پهلوی، مجموعه شخصی #امیر_عباس_هویدا و مجموعه شخصی #جیمی_کارتر قرار دارند.
آثار ژازه تا کنون در کشورهایی مختلفی از جمله بریتانیا، فرانسه، ایتالیا، یونان، آلمان،  ترکیه، هند، چین و آمریکا به نمایش درآمده و ۱۰ جایزه بین‌المللی را از آن او کرده‌است.

@khas_boook
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
کتاب #قصه_هایی_از_باله اثر #همایون_نور_احمر #نشر_امير_كبير #چاپ_سال_۱۳۴۸ یکی ارزنده ترین و میتوان گفت تنها کتاب ارزنده ایست که راجع به #باله_در_ایران تالیف شده است.
کتاب #سلفون_مشکی و #مصور می باشد و #کاغذ_اعلا ست.
آن باله ای که امروزه ما در اپراخانه ها، تئاترها، فیلم ها و تلویزیون ها می بینیم، عمری تقریبا پانصد ساله دارد. با این وجود باید گفت اگر با رقص مقایسه شود، تازگی اش آشکار خواهد بود. بشر ابتدایی نیز، رقص می دانسته است. او قبل از آنکه کلمات را اختراع کند، با حرکت دست و پانتومیم، احساسات، اعمال و شجاعت خود را بازگو کرده است. او گمان می برد اگر جست و خیزی چون گوزنها و یا جهشی مانند برق داشته باشد، خواهد توانست به آسانی پا به گریز بردارد و خویشتن را از آسیب و گزند صاعقه و خطرات دیگر، مصون بدارد. بشر اولیه نیز می رقصید تا بر موقعیت های مهم زندگی خود، تولد، مرگ، عشق ورزی و ازدواج، نشانه بگذارد...

@khas_boook
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
نشر نیل ۲۵۳۶
چاپ قبل از انقلاب
گالینگور روکش دار
۴ جلدی
رقعی
کیفیت عالی

رمان دن آرام، رمانی چهارجلدی و حماسی از نویسنده ی شناخته شده ی روس، میخائیل الکساندروویچ شولوخف است. سه جلد اول این مجموعه، بین سال های 1925 تا 1932 نوشته و در مجله ی شوروی منتشر شدند و نوشتن جلد چهارم آن، در سال 1940 پایان یافت. این رمان، به عنوان یکی از مهم ترین آثار ادبیات روسیه در قرن بیستم به حساب می آید و داستان تنازعات و مشکلات خانواده ی دون کازاک را در جنگ جهانی اول، انقلاب روسیه و جنگ داخلی این کشور روایت می کند. لازم به ذکر است که شوخولف با نوشتن این اثر، برنده ی جایزه ی نوبل ادبیات در سال 1965 شد. رمان دن آرام، تصویری جاودان و به یاد ماندنی از زندگی در دهکده ی کازاک ها است و با روز های آرام و بی سر و صدای تحت حکومت سزار آغاز شده و با شعله ور شدن آتش جنگ و انقلاب، ادامه پیدا می کند. داستان، حول محور مردی روستایی به نام گرگور ملخوف جریان دارد. زندگی گرگور در خانه ی پدرش، ازدواج ناموفقش و بخت و اقبال او در جریانات انقلاب، روایتی درخشان و باشکوه به وجود آورده و ...

@khas_boook
2024/06/18 13:17:24
Back to Top
HTML Embed Code: