Telegram Web Link
یک مستند تکان‌دهنده دیگر از اینکه چگونه قربانیان تجاوز و آزار جنسی حتی در کشورهای پیشرفته و به اصطلاح حامی حقوق زنان هم نه تنها حرفهایشان توسط پلیس باور نمی‌شود که بالعکس در بسیاری از موارد، زن آزاردیده با تبدیل شدن به دیو دوسری که در حال باج گیری است، عملا از جامعه طوری حذف می‌شود که توان سر بلند کردن در جامعه‌ای که در آن زندگی می‌کند را نداشته باشد.

مستند کابوس آمریکایی را حتما ببینید، اینکه چطور مردم عادی همراه با مردسالاری نهادینه شده در حکومت‌ها، تبدیل به ابزار سرکوب زنان می‌شوند و زندگی زنان را تبدیل به کابوسی همیشگی می‌کنند.

#تجاوز
#آزار_جنسی
#سرزنش_قربانی

🖍بنفشه جمالی


@Zane_Ruz_Channel
@kherad_Jensi
وجود حدود ۱۸ میلیون « دختر» زیر۳۰ سال در کشور / وضعیت «تجرد» زنان دهه ۵۰ و ۶۰

شهلا کاظمی جمعیت‌شناس با بیان اینکه جمعیت دختران زیر ۳۰ سال در ایران در سال ۱۳۹۵ از ۱۸ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر به ۱۷ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر در سال ۱۴۰۰ کاهش یافته است، گفت:

مطابق آمارهای سال ۱۳۹۵، تخمین زده می‌شود که حدود ۴۰ درصد گروه‌های سنی ۲۰ تا ۳۰ سال جمعیت دختران، شاغل و درصدی نیز بیکار و در جستجوی کار باشند.

@kherad_Jensi
آیت الله مکارم در دیدار با رئیس دولت:
در مسائل فرهنگی، فشارآوردن فایده ای ندارد/شفقنا
#گشت_ارشاد

@kherad_Jensi
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
تجاوز، گاهی با آلت‌جنسی!
یاسرعرب
یک پژوهش‌گر به شکل مداوم در معرض گمراه شدن با عناوین پرونده‌ها است.

پرونده‌های بسیاری وجود دارد که تنها بزه نهایی روی آن نقش بسته (مثل سرقت یا قتل یا دعوا و..)

اما محقق با خواندن شرح پرونده ناگهان می‌فهمد حاشیه‌ای ترین رخداد آخرین حلقه زنجيری است که روی پرونده ثبت شده.

شاید این برش از مصاحبه با نوجوانی که به جرم قتل دستگیر و زندانی شده است مويد همین مسئله باشد.

در محافل مختلف بارها تذکر داده‌ایم که عمده موارد تجاوزات جنسی را در بستر خشونت فردی، خانوادگی، و اجتماعی باید تحلیل کرد نه نیاز جنسی!

هرچند مصاحبه شونده بارها تاکید کند علت تجاوز جنسی او صرفا نیاز جنسی بوده!

خیر! متجاوز همانطور که گاهی با مشت به صورت و یا با چاقو به بدن قربانی خود تجاوز می‌کند، در موقعيت مناسب با آلت جنسی خود این‌کار را انجام می‌دهد!

این فهم به ما کمک می‌کند بیش از کانتکست نیاز جنسی، موضوع را در بستر قدرت و خشونت فهم کنیم.

پ.ن
اگر ساختارهای کلان سیاسی و اقتصادی تجاوز به حقوق شهروندان را به رویه مرسوم تبدیل کنند، نمی‌توان از افراد جامعه توقع بالایی در کنترل رفتار فرهنگی‌شان داشت.
@kherad_Jensi
سلام بر شما

♨️دوستان همراه با توجه به اینکه ما نتوانستیم دفتر مناسبی برای ادامه‌ی تولیدات پیدا کنیم، به این نتیجه رسیدیم که مثل سال‌های قبل که با حمایت شما مجموعه‌ آموزشی یک پیشنهاد ساده و مجموعه خرد جنسی را ساختیم این‌بار هم دست به زانوی شما بزنيم و مبلغی جهت رهن جمع آوری نماییم.

🌺(اینکه از همان ابتدا چنین درخواستی را مطرح نکردیم بخاطر فهم‌مان از مشکلات زیاد اقتصادی مردم‌مان بود که بر پیشانی آدمی عرق شرم می‌نشاند.)

حال اگر تمام مخاطبینی که این پیام را مشاهده می‌کنند هر کدام تنها مبلغی بین صد تا دویست هزار تومان حمایت کنند، انشاالله مشکل به سادگی قابل حل خواهد بود.



شماره کارت؛
6104337763773460
ملت. یاسر عرب

@kherad_Jensi
خیلی هم خوب!
فقط اگر راست می‌گویید در همین صدا و سیمای خودتان دختران زیر نه سال را همینطور بدون حجاب اجازه حضور، مسابقه، یا بازيگری بدهید!

ولو که در مدیوم شات پشتش به تصویر باشد!!!

(میدان ولیعصر تهران)
@kherad_Jensi
♦️ معاون وزارت بهداشت:

🔹 ایران در نرخ باروری بدترین وضعیت را در منطقه دارد

🔹 حسین فرشیدی، معاون درمان وزارت بهداشت در نشست خبری «هفته ملی جمعیت» گفت: نرخ باروری در افغانستان حدود ۶، پاکستان بالای چهار، کشور‌های حوزه جنوبی خلیج فارس تقریبا ۲، عراق ۲.۵ و ترکیه هم مثل ایران است یعنی ۱.۶. ایران در نرخ باروری در دنیا در رتبه‌های میانی قرار دارد.
انتخاب

@kherad_Jensi
کاهش ۱۹ درصدی ازدواج در سه سال گذشته

روزبه کردونی

بررسی آمار ارائه شده توسط سازمان ثبت احوال کشور نشان می دهد، تعداد واقعه ازدواج در کشور در سال 1402 نسبت به سال 1400 بیش از ۱۹ درصد کاهش یافته است .

1⃣در سال ۱۴۰۲ تعداد ازدواج در کشور  481127 بوده است که نسبت به 525998 ازدواج در سال ۱۴۰۱ نه ( ۹) درصد و نسبت به  572813  ازدواج در سال ۱۴۰۰ بیش از ۱۹ درصد کاهش را نشان میدهد.
2⃣این کاهش معنادار ازدواج در سه سال گذشته در حالی اتفاق افتاده است که سال ۱۴۰۰ نسبت به سال ۱۳۹۹ و سال ۱۳۹۹ نسبت به سال ۱۳۹۸ به ترتیب ۱/۷  درصد و ۵ درصد افزایش در تعداد واقعه ازدواج را شاهد بوده ایم .

3⃣از سوی دیگر میانگین سن ازدواج هم در بین زنان و مردان در سال 1401 نسبت به 1400 افزایش یافته است.

🛑کاهش معنادار واقعه ازدواج در کشور می تواند تاملی برای بررسی میزان موفقیت سیاست هایی باشد که در حوزه جمعیت و خانواده در کشور در حال اجراست و همچنین به عنوان یک دستور کارسیاستی در دستور کار شورای عالی اجتماعی کشور یا شورای عالی رفاه و تامین اجتماعی نیز قرار بگیرد .
https://www.tg-me.com/rkardooni99

@kherad_Jensi
🧕 چرا با دوگانه سازی درباره حجاب مخالفم؟!
عليرضا کمیلی

کارشناس این مسأله نیستم و اتفاقا آن را امری پیچیده می‌بینم چرا که ذیل تغییرات فرهنگی جامعه غربزده ماست و قطعا با دو تذکر و سه قانون حل‌ نمی شود!
بنا به تجربه زیسته ام با برخی آشنایان این توفیق را داشتم که درک نزدیک تری از بسیاری کسان که ظاهرا بدحجاب و گاها بی دین یا فاسد محسوب می‌شوند داشته باشم لذا نکاتم را می نویسم:

اولا جامعه ایرانی در عمق جان خود دین را دوست دارد هر چند بدان ملتزم نباشد. طبق نظرسنجی های اخیر، دینداری در ایران رشد کرده ولی شخصی شده یعنی مرجعیت فقها کمرنگ تر گشته است! تصور بی دینی یا فساد از بی حجابان یک ذهنیت کاملا غلط است. از بیان خاطرات می‌گذرم ولی میدانم که جمعی از جامعه ایرانی متأسفانه از اجرای شریعت فاصله گرفته ولی با دین لجاجت ندارد و باید سعی کنیم دوقطبی ایجاد نکنیم چون به تثبیت «عکس العمل اجتماعی» ایشان منجر خواهد شد.

اینکه رهبری بارها میگویند خیلی از اینها که دلبسته انقلاب هستند ظاهرا حجاب شرعی را رعایت نمی‌کنند و حتی از بکارگیری واژه «بدحجاب» پرهیز می‌کنند ریشه در همین تحلیل دارد. این دقیقا مخالف ادبیات برخی معممین و دینداران ما درباره این دسته از مردم است.

گشت ارشاد را برای برخورد با ساختارشکنان یعنی کسانی‌ که با تیپ های عجیب و بی حیا به میدان می‌آیند ضروری میدانم و مخالف ذات برخورد انتظامی نیستم ولی وقتی شیوه اجرا منجر به اتفاقاتی چون آنچه برای مهسا امینی رخ داد یا در روزهای اخیر بعضاً دیدیم بشود آنرا بشدت مضر‌ و دوقطبی ساز می بینم خصوصا که عمده جامعه ما روی «دختر» غیرت دارد و این صحنه های خشن برخورد او را به سکولاریزم و ترک انقلاب سوق خواهد داد. عدم همراهی اکثر جامعه با مگاپروژه مهسا نشان داد هنوز عمده جامعه نبریده!

گرچه تغییر افرادی که به نداشتن حجاب عادت میکنند کار آسانی نیست ولی کم نیستند کسانی‌که کشف حجاب را بخاطر بحران مهسا به یک اعتراض سیاسی تعبیر می‌کنند. از همین رو باید این هویت اعتراضی را حذف کرد. تعامل‌ بدنه مذهبی و خصوصا انقلابی با این قشر از جامعه باید کاملا آموزش دیده و «تعامل محور» بشود.

لذا پیشنهاد میکنم فرصت هایی اجتماعی برای گفتگو با این بدنه مهیا کنید. محیط های زنانه با بهانه موضوعاتی چون «پیشرفت» و «موفقیت» برای کسانی‌ که بدلیل زیست کاملا مذهبی «قضاوت پیشینی غلطی» نسبت به این بدنه دارند، برای طرفین مفید است بشرط وجود سعه صدر و فکر عمیق دینی که نوعا کم است! البته مسأله حس‌ گاها مهمتر است لذا باید بتوان پاتوق هایی اجتماعی ایجاد کرد که در آن «فرصت تعامل» با این بدنه مهیا شود. احترام و تکریم و ادب و نهایتا گفتگو شروط این فضاست که شاید بهانه آن یک سرگرمی یا بازی باشد و نه پاتوق گفتگو درباره حجاب!
@komeilialireza
@kherad_Jensi
اگر نیروهایی که در میدان‌های بزرگ، مراکز خرید و.. بر روی حجاب متمرکز شدند در سطح شهر برای رسیدگی و مقابله با مزاحمت‌های خیابانی پخش می‌شدند وضعیت خیلی بهتر بود.

شیما قوشه، وکیل دادگستری و فعال حوزه زنان در گفت‌وگو با خبرهای فوری مهم گفت:

🔹در ماده ۶۱۹ قانون مجازات اسلامی از تعرض به زنان و کودکان و مشخصا آزار و اذیت‌های خیابانی صحبت شده و مجازاتش خیلی بیشتر از مجازاتی است که برای نداشتن حجاب شرعی در تبصره ماده ۶۳۸ در نظر گرفته شده. از منظر قانون‌گذار حکیم آن زمان نداشتن حجاب شرعی حتی نیاز به یک ماده هم نداشته و تبصره یک ماده شده.

🔹من تا الان نشنیدم کسی بگوید من همان لحظه که آزار خیابانی داشتم پلیس رسیده و به وظایف قانونی‌اش عمل کرده.

🔹به مراتب می‌توانم ادعا کنم تمام زنان ایرانی خشونت و آزار و اذیت‌های خیابانی را تجربه کردند. خشونت حتما کتک نیست، گفتن متلک یا به کار بردن عبارت‌های نامناسب هم در مقوله خشونت علیه زنان به حساب می‌آید. /خبرهای فوری

@EveDaughters
@kherad_Jensi
دستگیری زن جوانی که دو شوهر داشت: این زن تهرانی همزمان ۲ شوهر داشت؛ ۲ سند ازدواج!

زنی با دسیسه خبیثانه‌ای که به عقل جن هم نمی‌رسید، هم‌زمان ۲ شوهر داشت و همه از این پرونده در شوک فرورفتند.

ماجرا زمانی فاش شد که شوهر دوم زن که درجریان شغل زنش کنجکاو شده بود سهیلا را تعقیب کرد وقتی مقابل در یک خانه رسید دید که همسرش با کلید در خانه را باز کرد و وارد خانه شد فرهاد شروع به پرس و جو از همسایه‌ها کرد آن‌ها که از ماجرا خبر نداشتند به فرهاد گفتند که سهیلا با شوهرش از مدت‌ها قبل دراین خانه زندگی می‌کند.

🔻 فرهاد که با شنیدن این حرف‌ها به شدت شوکه شده بود در خانه را به وسیله یک بند محکمی که درخودروش داشت بست و خیلی زود موضوع را به پلیس گزارش کرد گشت کلانتری پلیس رباط کریم وقتی به محل رسید و وارد خانه شد مردی که در خانه بود مدعی شد که سهیلا همسرش است و تمام اسناد عقد و ازدواج اش را به پلیس نشان داد. فرهاد نیز خیلی سریع عقد نامه خود را به پلیس نشان داد. در حالیکه افسران پلیس هم از دیدن این ماجرا شوکه شده بودند تحقیقات خود را از سهیلا شروع کردند.تسنیم اقتصادی

@kherad_Jensi
🔻پوشش اجباری برای زنان و محدودسازی پوشش برای مردان/ در روزنامه ارگان دولت چه خبر است؟ 

مدیریت موسسه «ایران»، پوشش اجباری برای کارکنان زن و محدودیت پوشش برای مردان شاغل در موسسه را آغاز کرد.

خانم‌های شاغل در روزنامه دولت، ملزم شده‌اند از پوشش مقنعه، مانتو بلند ( زیر زانو) و لباس دارای رنگ‌های تیره، استفاده کنند و آقایان هم صرفا، مجاز به استفاده ازپیراهن آستین بلند و شلوار پارچه‌‌ای (جین ممنوع) هستند.

مدیریت روزنامه به کارکنان تاکید کرده که بخشنامه‌ای در این رابطه داده نخواهد شد اما همه کارکنان موظف به رعایت این ابلاغ شفاهی هستند و در صورت عدم رعایت با برخورد جدی مواجه خواهند شد.

مدیریت روزنامه در حالی تصمیم خود را به اجرای طرح «نور» مستند می‌کند که خبری حاکی از الزام به پوشش اجباری در این طرح منتشر نشده و علاوه‌ بر‌این، طرح حجاب و عفاف هم در رفت و برگشت میان مجلس و شورای نگهبان است و هنوز به قانون تبدیل نشده و طبق خبرهای منتشره، محتوای این طرح هم وضعیت حجاب است و نه پوشش اجباری.

این تصمیمات از سوی «احسان صالحی» مدیرمسئول روزنامه ایران که ۲۴ فروردین از وزیر ارشاد حکم انتصاب گرفت، اتخاذ و اعلام شده است./چندثانیه

@kherad_Jensi
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
تفاوت عواقب اشتباه جنسی زنان و مردان!

یاسرعرب

چند ساعتی بیش‌تر نیست که خبر دستگیری زنی که دو شوهر داشته است در فضای مجازی دست به دست شده و موجب تعجب خوانندگان قرار گرفته!

مایل بودم در زمینه تاریخی چند همسری و علل آن در تمدن‌ها و‌ تواریخ مختلف نکاتی را تقدیم کنم که البته در این مقال نمی‌گنجد!

و البته ما خوب می‌دانیم که علت چنین برخورد تعجب آمیزی با این خبر هم حکم شرعی و هم هنجار عرفی است که دو همسری را برای یک زن نمی‌پذیرد!
(همچنان که کم و بیش با چند همسری مردان کنار می‌آید!)

اما این خبر شاذ و اتفاق نادر و واکنش به جای جامعه می‌تواند مثالی بزرگ نمایی شده باشد از تفاوت برخورد ما با اشتباهات جنسی زنان و مردان!

به علل مختلف دامنه‌ی حفظ حیا و عفاف و حجاب و پرهیز بار سنگین خود را تنها بر دوش زنان انداخته است و در مقابل هزار توصیه به《پاک دامنی》 کمتر اشاره‌ای در مورد 《پاک شلواری》در جامعه‌ی ما مطرح است.

زیست جنسی زنان و مردان واکنشی و متقابل است.
نمی‌توان پوشش مردان را تا خط باسن باز گذاشت (آنچنان که کم و بیش الان در جامعه ما چنین است) و اما مسائل حوزه زنان را 《مو شکافانه》مورد طرح نور قرار داد!

@kherad_Jensi
ممنوع‌الخروجی در‌ انتظار سلبریتی‌های بی‌حجاب

امیر حسین بانکی‌پور، نماینده مجلس و عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با حضور در نشست تخصصی حجاب در تبیان درباره تخلفات بی‌‌حجابی سلبریتی‌ها در قانون جدید حجاب گفت:

هرگاه یک سلبریتی، اینفلوئنسر یا افرادی که شهرتی سیاسی و فرهنگی دارد تخلفی در زمینه حجاب و بی‌حجابی داشته باشد، قطعا جرمش با شهروند عادی فرق دارد و متفاوت است؛ البته در جرایم دسته‌بندی صورت گرفته که من دسته ضعیف‌تر را اعلام می‌کنم.

اگر تنها مرتکب جرم بی‌حجابی شوند علاوه بر محکومیت به حداکثر جریمه نقدی درجه سه، از سهام موجود بانکی، اموال منقول و غیر منقول انجام می‌شود. همچنین محرومیت از شغل (حضور در پروژه‌های مختلف بازیگری و تبلیغاتی) تا ۳ ماه، ممنوعیت از خروج کشور تا دو سال و محرومیت کاری تا دو سال را خواهند داشت.

البته به غیر از بی‌حجابی اگر ترویج بی‌حجابی هم داشته باشند قطعا مجازات خواهند شد که جریمه آن متفاوت است./تبیان

@kherad_Jensi
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 مناظره «حجاب اجباری؟»

🔹 محسن برهانی (حقوق‌دان)
🔹 محمد هاشمی گلپایگانی (دبیر سابق ستاد امر به معروف و نهی از منکر)


🔸گفتگو درباره مداخله دولت در مسئله حجاب

🔻محسن برهانی: برخورد با مسئله حجاب به نحوی است که انگار وسط میدان جنگ هستیم. یک اقلیت با نگاه پدرسالارانه و محجورانگاری نسبت به مردم، به خود اجازه می‌دهند بدون جلب رضایت اکثریت مردم بدحجابی را جرم‌انگاری کنند. متاسفانه حجاب را تبدیل به یک رانت برای دسترسی به فرصت‌های بیشتر کرده‌اند و باعث نوعی لجاجت در میان مردم شده‌اند.

🔻محمد هاشمی گلپایگانی: قانون بودن حجاب بستگی به رای اکثریت ندارد، همان‌طور که بستن کمربند ایمنی بدون خواست اکثریت قانون شد. ممکن است مردم از درک لازم برای درستی یک قانون برخوردار نباشند، اما حاکمیت اسلامی باید برای اجرای احکام اجتماعی اسلام زمینه‌سازی کند. همه کشورها یک حدی را برای پوشش قرار داده‌اند. علت اینکه در ایران هنوز حجاب مسئله است، هنجارشکنی‌های جدیدی است که رخ می‌دهد.

🎞 فیلم کامل این گفتگو در پلتفرم آزاد:
🌐 A Z A D. im

🎞 فیلم کامل این گفتگو در یوتوب آزاد:
https://youtu.be/ZdjvjApQbIc

@AzadSocial
@kherad_Jensi
حتی بنیاد‌گرا هم نیستند!
سیامک‌ مهاجری

فارغ از مساله حجاب و کم و کیف مناظره میان «محسن برهانی» و «محمد هاشمی» در خصوص مسئله حجاب، اگر خواسته باشیم صرفا همدلانه به چهارچوبِ استدلالی جناب هاشمی به عنوان یک سوژه مومن و انقلابی در این گفتگو نزدیک شویم باید بگوییم ایشان حتی برپایه مبانی استدلالی و رویکرد کلامی تفسیری که برای منطق سخن خود برگزیدند نیز با تناقضات جدی روبرو هستند، اینکه بعد نیم‌قرن تجربه حکومت اسلامی و تجربه زیسته عمر،ایشان در طول مناظره هیچ مستمسک و مستنداتی جز همان مباحث شهید مطهری نداشتند خود جای تعجب دارد، تا امروز بتواند در برابر یک جامعه‌ای که به اندازه ۳ قرن تغییر کرده، متاعی قابل عرضه ارائه دهد، بعد می‌خواهد از پس این خلا که حتی قادر نیست خودش را از این مناظره سالم به مقصد برساند، با کار فرهنگی جامعه را در مسیر پذیرش حجاب قرار دهد!!

واقعا همدلانه عرض می‌کنم کاش ایشان قبل از هر اقدام فرهنگی، ابتدا فکری به حال پای چوبین استدلال‌هایش بکند. که چنان سست است که به نظر حتی قادر نیست تضادهای متعدد مباحث خودش را در دوساعت مناظره پوشش دهد. برای نمونه هر نوآموخته‌ای دیگر امروز می‌داند که طبیعت کار فرهنگی و تاثیر آن ربطی به ظاهر نرم و لطیف آن ندارد، بلکه در عمق آن است که تاثیرات متجلی می‌شود، کما اینکه بسیاری از آثار فرهنگی حتی ظاهری خشن داشتند؛ اما بواسطه ارتباط عمیق با وجدان و جان آدمیان به دژی نفوذناپذیر بدل شدند.

ایشان که پس از قرن‌ها تحولات جامعه ایران، همچنان خود را معاصر مطهری می‌داند، اگرچه از خوان نعمت ایشان هم به درستی بهره نبردند، اما گویی همین را هم نه از ایشان نه از تجربه عمر نیاموختند که کار فرهنگی را نمی‌شود به هراس راننده اسنپ و صاحب کبابی شمشیری سپرد که از ترس شمشیر شارع و پلمپ پلیس به خانم مشتری می‌گوید حجابت را رعایت کن!

اسم این عمل نه کار فرهنگی است و نه بدتر از آن سپردن امور به خود مردم است! حقیقتا مساله اینجا وجوب یا عدم وجوب حجاب نیست، موضوع دقیقا این پرسش است که یا ایها‌ النقلاب در این نیم‌قرن بر شما چه رفته است که حتی به قدر مطهری و شریعتی ۶۰ سال پیش هم از پس فهم طبیعت فرهنگ و اقناع مخاطب بر نمی‌آیید؟اگر از من بپرسید باید عرض کنم آن حجابی که از سرها سُر خورد از همین جا ماندن از مطهری‌ها و شریعتی‌ها شروع شد.

اگر حقیقتا همدلانه نخواسته باشیم به منکوب کردن ایشان دست بزنیم، صرفا به ذکر یکی از بسیار تناقضات ایشان جهت تذکار بسنده می‌کنیم، تا این خواب نیم قرنه شاید روزی پریشان شود.

در این مناظره ایشان در ابتدا مبنای خود را بر پایه منطق کلامی تفسیری قرار می‌دهد، تا نتیجه بگیرند که در برابر حکم شارع مقدس، حکومت هم صاحب تکلیف و هم حق است. بر فرض صحت همه براهین فوق آنگاه باید از ایشان پرسید آیا حق و تکلیفی که حکومت اسلامی باید مجری بی‌چون و چرای آن باشد را اساسا می‌شود به خود مردم واگذار کرد؟
چگونه می‌شود از سوی در دفاع از حق و تکلیف حکومت اسلامی به قرآن و حدود اسلامی در خصوص زنا و ایستادگی امام حسین(ع) استناد کرد و در ادامه با نقد رویکرد ایذائی حکومت در خصوص حجاب، اجرای آن را به راننده هراسیده اسنپ و سرمایه‌دار صاحب فلان مال واگذار کرد که جز حراست از سرمایه‌اش هیچ حق و تکلیفی بر خودش قائل نیست!

یعنی شما حکومت اسلامی تشکیل دادی که از حق و تکلیفش دفاع کنی اما در مقام عمل و در بحران مشروعیت وظیفه‌اش را به دوش کسبه سوار می‌کنی و بعد اسمش را کار فرهنگی و مشارکت مردمی می گذاری؟ و بدتر اینکه کمی قبل‌ترش اعتقاد داشتی در باب حقیقت، اکثریت وجاهتی ندارند!

حقیقتا بهتر است، قبل از هر اقدام یا نگرانی در خصوص وضعیت حجاب سوژه‌های انقلابی از خود بپرسند که آن حجابی که از سرِ فکر و اندیشه‌های ما افتاد کجاست و چگونه و کجا باید آن را یافت؟ از هر زاویه‌ای که به این موضوع بنگریم این همه اضداد نمی‌تواند در مردمانی جمع شود که بیش از هر کسی مدعای خیر جمعی‌اند، بی‌شک این اضداد خصم آن خیرها هستند نه چیز دیگری
الله اعلم
@kherad_Jensi

لینک مناظره👇

https://www.tg-me.com/kherad_jensi/3339
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
دیروز کلیپ ضرب و شتم یک زن توسط پلیس پخش شد و ادعا شد این رفتار وحشیانه بخاطر مسئله حجاب بوده است.
و بعد امروز فراجا بدون اشاره به علت بازداشت این زن پیام صادر کرده است که پلیس خاطی را بازداشت کرده است.

علت بازداشت حتی اگر اتهام قتل هم باشد چنین رفتار وحشیانه ای از مجری نظم غیر قانونی است چرا که جرم این زن هنوز ثابت نشده و مجازاتش هم تعیین نشده است.

نیروی انتظامی در کنار وظایف اخیر خود که هنوز مشخص نیست بر اساس متن کدام قانون صورت می‌گیرد، نظارتش را بر عملکرد مستخدمینش افزایش دهد.

متن پیام فراجا:
https://www.tg-me.com/Khabar_Fouri/379074

@EveDaughters
@kherad_Jensi
سیلی به صورت زنان و مردان با شرف

این گشت ارشاد است یا گشت اضلال؟

✍️عمادالدین باقی
با دیدن فیلم سیلی های پیاپی یک مامور به زنی بدون روسری که به اینسو و آنسو پرتاب می شد، حالم خراب شد.(به همین خاطر در کانال تلگرام از بازنشر این ویدئوی ناراحت کننده، خودداری می‌کنم). این سیلی بر صورت همه زنان و مردان باشرف ایران است.
مسئولان کشور یک لحظه تصور کنند اگر همسر و دختر و خواهر خودشان چنین بی‌شرمانه مورد ضرب و شتم قرار می‌گرفت باز هم بی‌غیرتی به خرج می‌دادند؟
آیت الله خمینی در چند سخنرانی این مطلب را تکرار کرد که از نظر دینی کسی که مرتکب قتل شده و حکم اعدام برایش صادر شده باشد، در مسیر اجرا اگر به او فقط توهین لفظی هم کردند باید اجرای حکم متوقف شود و توهین کننده قصاص شود( البته حالا عده‌ای کج فهم هم پیدا می‌شوند و اصل حرف را رها می‌کنند و به این می‌چسبند که اصلا دین یا آقای خمینی خودش که بود و چه کرد!). وقتی در همان فقه سنتی مورد نظر خودتان هم چنین رفتاری با یک‌ قاتل و‌ محکوم به قصاص، جرم است، چطور به یک شهروند چنین اهانتی روا می‌شود؟ همین که یک مرد نامحرم، زنی را اینگونه ‌وحشیانه مورد ضرب و شتم قرار می‌دهد نشان می‌دهد ادعای شرع و اخلاق و عفاف، دروغی بیش نیست.
این گشت ارشاد است یا گشت اضلال؟ مطمئنم که از نظر بخشی از خود ماموران این مجموعه هم این رفتارها نفرت انگیز است. مسئولان خودشان می‌دانند که این تصویر، جزو حوادثی است که فقط به صورت اتفاقی شکار می‌شوند و در طول این سال‌ها چندین مورد از همین اتفاقات شکار شده، نشان دهنده ابعاد آن است.

آیا نشانه سیستماتیک بودن آن نیست؟ آیا عمق فاجعه را بیان نمی‌کند؟ اگر با موارد قبلی برخورد قاطع می‌شد آیا باز هم شاهد تکرارش در این حد بودیم؟ آیا می‌توان این عدم برخورد قاطع را با مسامحه توجیه کرد؟ شماره پلاک ماشین کاملا مشخص است و به کمتر از مجازات این شخص در ملا عام(برای اثبات عدم تبانی پشت پرده) نمی‌توان رضایت داد.
ماجرای جورج فلوید را یادتان هست؟ اگر چنین اتفاقی در آمریکا بیفتد تا یک هفته تلویزیون و بعد خطبای جمعه موضوع را رها نمی‌کنند اما برای این رفتار با یک هموطن کک شان هم نمی‌گزد و فقط اگر در شبکه‌های اجتماعی پیچید یک واکنش بی خاصیت نشان می دهند و اگر نبودند این شبکه های اجتماعی همین واکنش بی فایده هم رخ نمی داد.

اگر چند کلمه در فضای مجازی، مصداق تبلیغ علیه نظام و مستوجب دادگاه و بازداشت است، چرا بر این اعمالی که میلیون‌ها برابر تبلیغ علیه نظام بودنش موثرتر و عریان‌تر است چشم پوشی می‌شود؟ چرا همین تسامح را با آنان که به خاطر سخنانشان در زندان هستند به کار نمی‌بندید؟

اگر به حقوق و قانون و حقوق بشر هم اعتقاد ندارید لااقل به خاطر ضربه‌ای که به آبرو و حیثیت دین و نظام خودتان وارد می‌شود اینطور بی‌تفاوت نباشید.

@kherad_Jensi
🔻علی مجتهدزاده:

با توجه به تکرار و تعدد رفتارهای خشونت‌آمیز از سوی عوامل ‎گشت ارشاد در قبال شهروندان نمیتوان اقدامات ماموران را صرفا خطای فردی دانست وبا تنبیه و تعلیق یک یا چند مامور قضیه را فیصله داد.

ادامه این رفتارها می‌تواند  جامعه را به سمت تقابل خشونت آمیز متقابل شهروندان و پلیس سوق دهد.

@kherad_Jensi
2024/06/16 05:26:34
Back to Top
HTML Embed Code: