Telegram Web Link
فهرست مزایای عینک های پلاریزه :

۱-عینک های پلاریزه می توانند راحتی بینایی شما را تقویت کنند .

۲-عینک های پلاریزه وضوح و کنتراست بینایی را افزایش می دهند .

۳-عینک های پلاریزه می توانند تاثیر مضر UVA / UVB را کاهش دهند .

۴-عینک های پلاریزه ، دیدن زیر سطح آب را آسان تر می کنند.

۵- عینک های پلاریزه میزان فشار چشم و عظلات اطراف چشم را کاهش می دهند .

۶- عینک های پلاریزه در سایه نیز کارایی خود را دارند .

۷-عینک های پلاریزه در ماه های زمستان بسیار خوب کار می کنند .

۸-عینک های پلاریزه برای همه افراد کاربرد دارد .

۹-عینک های پلاریزه می توانند تنوع رنگی زیبایی اینجاد کنند .

لیست معایب عینک های پلاریزه :

۱-عینک های پلاریزه مشاهده صفحه های LCD را دشوار می کنند .

۲-عینک های پلاریزه می توانند تفاوت بین رنگ های سفید را چالش برانگیز کنند.

۳-عینک های پلاریزه بیش از محصولات عادی هزینه دارند .

@laserplasma
♦️شاهکار جدید OpenAI برای تولید ویدیو از متن؛ مدل هوش مصنوعی Sora معرفی شد

🔹شرکت OpenAI از مدل جدید هوش مصنوعی خود به نام Sora رونمایی کرد. این مدل پیشرفته می‌تواند تنها با پرامپت‌های متنی ساده، ویدیوهای ۶۰ ثانیه‌ای با جزئیات خیره‌کننده تولید کند. مدل Sora در حال حاضر به‌شکل محدود در اختیار بعضی کاربران خاص قرار گرفته و هنوز دسترسی عمومی به آن ممکن نیست. شرکت OpenAI به برخی از هنرمندان، فیلمسازان و طراحان دسترسی به هوش مصنوعی Sora را فراهم کرده است تا آنها نیز بتوانند به عملکرد Sora فیدبک نشان بدهند و آن را مورد بررسی و ارزیابی خود قرار بدهند.


@laserplasma
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔺سیاه‌ترین رنگ سیاه در دنیا!
رو ماشین آزمایش کردن واقعا همچین رنگیو هیچکس ندیده!


@laserplasma
🎥 اقیانوس ابر و توده بارشی شمال تهران از نمای قله توچال

🔹️ دوشنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۲

@laserplasma
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥آیا رایانه‌های کوانتومی جایگزین رایانه‌های کلاسیک می‌شوند؟/ایسنا

@laserplasma
♦️ فرود «اودیسئوس» روی ماه؛ آمریکا پس از نیم قرن بار دیگر به ماه بازگشت

🔹 کاوشگر اودیسئوس، متعلق به یک شرکت خصوصی مستقر در تگزاس، روز پنجشنبه در نزدیکی قطب جنوب ماه فرود آمد که نخستین حضور ایالات متحده بر سطح ماه در بیش از نیم قرن گذشته محسوب می‌شود. ناسا با چندین ابزار تحقیقاتی روی این کاوشگر، فرود آن را به‌عنوان یک دستاورد بزرگ در هدف پیش روی خود برای بازگشت فضانوردان به ماه در اواخر این دهه ارزیابی کرد. اما مشکلات در برقراری ارتباطات اولیه با این کاوشگر پس از فرود سوالاتی را درباره این که آیا این وسیله ممکن است آسیب دیده باشد ایجاد کرد.

@laserplasma
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
👌 یک تکنیک جالب برای احیای بیابان در تانزانیا

🌳 بومیان در منطقه مورد نظر مشارکت فعال دارند و با استفاده از دانش و تجربیات خود در زمینه مدیریت منابع آب و خاک، به احیای بیابان کمک می‌کنند. یکی از تکنیک‌های جالب و موثر برای احیای بیابان در تانزانیا حفر زمین است که به مرور سرسبز میشوند.

@laserplasma
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔺 ساکت‌ترین اتاق دنیا در آزمایشگاه‌ اورفیلد در مینه‌سوتای آمریکاست!گفته میشه که این اتاق ساکت‌ترین جا بر روی کره زمینه‌!

🔹 اگه بتونید یه شب تو این اتاق طاقت بیارید دیوونه نشید یک میلیون دلار جایزه بهتون میدن..

@laserplasma
روستای دَرَک (Darak) از مناطق شگفت انگیز و ناشناخته چابهار در استان سیستان و بلوچستان است. این منطقه به دلیل برخورداری از 4 نوع ساحل ماسه ای، مرجانی، شنی و صخره ای در طولِ تنها 6 کیلومتر خط ساحلی مشهور شده است. خاص ترین ساحل های دَرَک آنجایی است که ناگهان از پشت رمل ها و تپه های ماسه ای، آب های نیلگون نمودار می شود. در نزدیکی ساحل و درست چند متر آن طرف تر انواع درختان گرمسیری و جنگلی به چشم می خورد؛ آن هم با درختانی که از آب های شیرینِ چاه ها آبیاری می شوند و کاملا از آب های شور دریای عمان بی نیازند. این همه تضاد در این فاصله نزدیک، هم بسیار زیباست هم بسیار شگفت انگیز و خیره کننده است.

@laserplasma
🔺کابوس تابستان بدون یخ در قطب

🔹مطالعه جدیدی نشان می‌دهد که گرمایش زمین ناشی از انتشار گازهای گلخانه‌ای، طی دهه آینده ممکن است قطب شمال را در تابستان‌ها خالی از یخ کند.

🔹این یافته‌ها که در مجله نیچر منتشر شده است، پیش‌بینی کرده است که اولین روز بدون یخ در قطب شمال ممکن است بیش از ده سال زودتر از تخمین‌های قبلی رخ دهد.

🔹همچنان که در گزارش گاردین ذکر شده است، این فقط حیات وحش قطب شمال نیست که با ذوب شدن زیستگاه آنها آسیب خواهد دید.

🔹مردمی که در مناطق ساحلی زندگی می‌کنند نیز درگیر عواقب آب شدن یخ‌ها خواهند شد، چراکه یخ دریا اثرات امواج اقیانوس را در سواحل کاهش می‌دهد. به این معنی که در صورت آب شدن یخ‌ها، امواج قوی‌تر و بزرگتر شده و باعث فرسایش بیشتر می‌شود.

@laserplasma
🔺جایزه انجمن فیزیک آمریکا در دستان دانش آموخته دانشگاه شریف

🔹آزاده کیوانی دانش آموخته دانشگاه صنعتی شریف در راستای توسعه روش‌های کاربرد هوش مصنوعی از آموزش تا پژوهش موفق به کسب جایزه سالانه انجمن فیزیک آمریکا شد.

@laserplasma
🔺تیم یاسمین مقبلی هم اکنون در کپسول dragon مستقر شده است و به زودی به زمین باز خواهند گشت

@laserplasma
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
مرد مبتلا به فلج چهار اندام به کمک تراشه مغزی ایلان ماسک شطرنج بازی کرد

🔹شرکت نورالینک ایلان ماسک، یکی از ثروتمند‌ترین مردان جهان روز چهارشنبه، اول فروردین ویدیویی منتشر کرد که در آن یکی از نخستین دریافت کنند‌گان تراشه‌های مغزی تولیدی این شرکت می‌تواند تنها با فکر کردن و بدون نیاز به هیچ توانایی فیزیکی، نشانگر رایانه را تکان داده و بازی‌های ویدیویی انجام دهد.
🔹این مرد که نولند آربا نام دارد، در پی آسیب شدید نخاعی به فلج چهاراندام مبتلا شده و قادر به تکان دادن دست و پای خود نیست.
🔹بنابر ویدیو نورالینک، آربا اکنون پس از نصب تراشه مغزی قادر است تنها از طریق تمرکز نشانگر رایانه را تکان دهد و شطرنج آنلاین بازی کند.


@lserplasma
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔺توهم اتاق ایمز

🔹اتاق ایمز اتاقی است که یک توهم نوری ایجاد می کند. این اتاق توسط دانشمند آمریکایی آلبرت ایمز جونیور در سال ۱۹۳۴ اختراع شد.
🔹اتاق ایمز یکی از مشهورترین نمونه‌های خطای ذهنی (خطای دید) است. این اتاق را یک متخصص چشم آمریکایی به نام آلبرت ایمز در سال ۱۹۳۴ اختراع کرد. دیوارها، سقف و کف اتاق ایمز در زاویه‌های گوناگونی به طرف یکدیگر متمایل شده‌اند که هرکدام از زاویه‌ها خیلی بزرگتر یا خیلی کوچکتر از ۹۰ درجه هستند.


@laserplasma
♦️ ایلان ماسک با تراشه Blindsight بینایی را به افراد نابینا برمی‌گرداند

🔹 نورالینک به‌عنوان یکی از استارتاپ‌های خبرساز دنیا، هدف‌های جاه‌طلبانه‌ای را با اتکا بر علم دنبال می‌کند. نورالینک مشغول کار روی تراشه‌ی جدیدی به نام Blindsight (کوربینی) است که درنهایت بینایی را به افراد نابینا برمی‌گرداند. خبر توسعه‌ی بلایندسایت را شخص ایلان ماسک و پس از دستاورد مهم نورالینک برای کاشت تراشه‌ی «تله‌پاتی» در مغز فرد ۲۹ ساله‌ی کم‌توان اعلام کرد. تله‌پاتی اولین تراشه‌ی نورالینک است که با موفقیت وارد مغز فردی ۲۹ ساله شده و به او امکان داده است تا ازطریق افکارش ماوس کامپیوتر را کنترل کند و مشغول تجربه‌ی بازی شطرنج شود. بلایندسایت پروژه‌ی بعدی نورالینک خواهد بود .

@laserplasma
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
✅️ وقتی که میتونی بر نیروی گرانش زمین غلبه کنی .

@laserplasma
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
استارشیپ SpaceX حدود ۵۰۰۰ تن وزن دارد با ارتفاعی به اندازه یک ساختمون ۴۰ طبقه.

✔️ 
@laserplasma
🔺احتمال کاهش یک ثانیه از ساعت جهانی به‌علت افزایش سرعت چرخش زمین

🔹احتمالاً باید در سال ۲۰۲۹ یک ثانیه از ساعت‌های جهان کم کنیم، چون زمین سریع‌تر از قبل می‌چرخد؛ این پدیده «ثانیه کبیسه منفی» نام دارد.
🔹ثانیه کبیسه منفی یک پدیده بی‌سابقه است و می‌تواند به یک مسئله بزرگ تبدیل شود.
🔹با این اتفاق سیستم‌های کامپیوتری با چالش پیچیده‌تر ثانیه‌های کبیسه منفی روبه‌رو می‌شوند؛ زیرا تمام این سیستم‌ها برای اضافه‌کردن یک ثانیه کبیسه طراحی شده‌اند، نه کم‌کردن آن.

@laserplasma
2024/05/09 19:39:57
Back to Top
HTML Embed Code: