Telegram Web Link
⭕️عنصر دوم
🌀گسلش از خودقضاوت‌گری

🖊برگرفته از مقاله #دکتر_راس_هریس
🔖ترجمه #دکتر_علی_فیضی

بسیاری از ما به خوبی می‌دانیم که ذهنمان چقدر سریع ما را قضاوت کرده و به صلابۀ انتقاد می‌کشد. ذهن‌های ما به نظر می‌رسد مشتاق و منتظر فرصتی برای این هستند که دست به انتقاد از ما بزنند؛ خطاها و شکست‌های ما را به رخمان بکشند و به صد شیوه متفاوت برچسب ”به اندازه کافی خوب نیستی“ را به پیشانی‌مان بچسبانند.
یک جنبه اساسی شفقت به خود یادگرفتن گسلش از همین این خودگویی‌های تند است. ما نمی‌توانیم به طور جادویی به ذهن‌های خود یاد بدهیم که دیگر اینطور با ما صحبت نکنند. (اگر تا به حال این کار را امتحان کرده‌اید می‌دانید منظورم چیست). مطمئنا می‌توانید یاد بگیرید که به طور مثبت‌تری فکر کنید و آگاهی غیرقضاوت‌گرانه را تمرین کنید اما این کار ذهن شما را از قضاوت کردن و انتقاد کردن از شما باز نمی‌دارد؛ اما می‌توانیم یاد بگیریم تا از این خودقضاوت‌گری‌های تند و داستان‌های ”به اندازه کافی خوب نبودن“ بگسلیم. می‌توانیم این فعالیت‌های ذهنی را مشاهده کنیم، و توجه خود را از قلاب آن‌ها نجات بدهیم.


https://www.tg-me.com/learningcompassion
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
در این‌ بخش دکتر دنیس تیرچ به کاربرد مشاوره حمایتی و درمانهای هیجان‌محور در درمان اکت و درمان متمرکز بر شفقت همچنین مقاومتی که درمانجویان در برابر شفقت‌ورزی دارند اشاره می‌کند

ترجمه #مسعود_اسدی
ویرایش #دکتر_علی_فیضی

https://www.tg-me.com/learningcompassion
شفقت را بیاموز
Photo
⭕️عنصر سوم
🌀اقدام با مهربانی

🖊برگرفته از مقاله #دکتر_راس_هریس
🔖ترجمه #دکتر_علی_فیضی

🔻دو مورد دیگر از فرایندهای ACT ارزش‌ها و اقدام متعهدانه هستند.

🔻 ارزش‌ها عمیق‌ترین تمایلات قلبی ما در این مورد هستند که می‌خواهیم به طور مداوم به چه شیوه‌ای رفتار کنیم و می‌خواهیم با خودمان، دیگران و دنیای اطرافمان چطور رفتار کنیم. اقدام متعهدانه به معنای اقدام ماهرانه و منعطف است که ارزش‌های اساسی‌مان آن را هدایت می‌کنند. ارزشی که مبنای شفقت به خود را می‌سازد مهربانی است همه تمرین‌های شفقت به خود هر ریشه‌ای که داشته باشند حول محور این ارزش بنیادین قدرتمند شکل گرفته‌اند.ما در واقع می‌توانیم مهربانی را به شکل چسبی بپنداریم که همه دیگر عناصر شفقت به خود را کنار یکدیگر نگه می‌دارد. به عنوان مثال وقتی آگاهانه درد خود را تصدیق می‌کنیم این اقدامی از سر مهربانی است؛ و هنگامی که از خودانتقادگری‌های تند می‌گسلیم این هم اقدامی دیگر از سر مهربانی است.ما می‌توانیم با خود به مهربانی صحبت کنیم؛ مثلا به خودمان یادآوری کنیم که انسان هستیم، که خطاپذیر هستیم و هرکسی اشتباه می‌کند و هیچ کس کامل نیست.

🔻می‌توانیم با خودمان به شیوه‌ای حاکی از مراقبت، ملایمت و فهمیدن صحبت کنیم؛ همانطور که وقتی یکی که دوستش داریم درد مشابهی دارد با او این گونه صحبت می‌کنیم.
می‌توانیم از تصویرسازی مهرآمیز نظیر مراقبه مهربانی-عشق‌ورزی یا بازنویسی داستان کودک درونی یا انواع دیگری از تمرین‌ها استفاده کنیم تا تصاویر قدرتمندی از مهربانی به خود را ایجاد کنیم.

https://www.tg-me.com/learningcompassion
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
در این ویدیوی کوتاه شش روش ساده و کاربردی برای تمرین کردن شفقت به خود در زندگی روزمره پیشنهاد می‌شود

ترجمه#مسعود_اسدی
https://www.tg-me.com/learningcompassion
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
شفقت برای صداها؛ داستانی از امید و شجاعت

در این انیمیشن کوتاه نحوه تاثیرگذاری سه حلقه هیجانی اصلی ما یعنی سیستم تسکین، تهدید و رانه‌ای را بر روی رفتارهای خود و همچنین نقش شفقت‌ورزی در تعامل و همکاری این حلقه‌ها برای رسیدن به خواسته‌های حقیقی خود را مشاهده خواهیم کرد.

📃🖋ترجمه: #مسعود_اسدی

https://www.tg-me.com/learningcompassion
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
قدرت شفقت‌ورزی به خود
The power of self-compassion

در این ویدیو‌ دکتر کریستین نف و دکتر کریس گرمر از افرادی که در درمان شفقت به خود بهوشیار (MSC) شرکت کرده‌اند تاثیرات این درمان و همچنین مشکلاتی که این افراد با صداهای عیب‌جوی درون خود داشتند را جویا شده و به طور ضمنی روش‌هایی را برای نحوه برخورد متفاوت با این صداها پیشنهاد می‌دهند

ترجمه #مسعود_اسدی

https://www.tg-me.com/learningcompassion
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🦠☺️ شفقت به خود در دوران کرونا

🔻در این ویدیو دکتر دانا راس به همراه دکتر سوشما پرسود به ارایه پیشنهادهایی مبتنی بر آموزه‌های شفقت به خود مانند ارتباط با حس‌های پنج‌گانه و... در دوران پر اضطراب کرونا می‌پردازند

♦️ترجمه #مسعود_اسدی
www.tg-me.com/learningcompassion
🌳سلام و احترام🌳


ما جمعی از پژوهشگران روانشناسی دانشکده روانشناسی دانشگاه تهران و دانشگاه آزاد تهران مرکز👨🏻‍🎓🧑🏼‍🎓، اقدام به انجام پژوهشی پیرامون پدیده نشخوار فکری ساکنین شهر تهران کرده‌ایم.

از شما شهروند گرامی تقاضا داریم 🙏🏻 در صورت تمایل، با پر کردن این پرسشنامه ما را در انجام‌این کار یاری کنید و همچنین از میزان نشخوار فکری خودتون آگاه شوید تا بتوانید و بتوانیم تصمیمات درستی رادر مورد این پدیده علی الخصوص در این شرایط کرونایی بگیریم.

صفحه ورود به پرسشنامه
👇🏻👇🏻👇🏻
https://survey.porsline.ir/s/FlGljwy

⛔️لازم به ذکر است اطلاعات ثبت‌شده کاملا‌ناشناس (سن، جنسیت و میزان‌تحصیلات) کاملا محرمانه نزد پژوهشگرخواهد ماند

📧 می‌توانید با وارد کردن ایمیل یا شماره همراه خود از نتیجه پژوهش و تحلیل شخصی برخوردار شوید.

باسپاس از همراهی و همیاری شما
🌀راهنمایی‌هایی برای استفاده از شفقت به خود در رویکردهای درمانی

🖊برگرفته از مقاله‌ دکتر #دنیس_تیرچ
🔖ترجمه #دکتر_علی_فیضی

با نگریستن از دیدگاه شفقت به یاد می‌آوریم که چه میزان از درد و رنج زندگی انتخاب ما نیست و واقعاً نمی‌تواند تقصیر ما باشد. در CFT ما ”خردمندی عدم سرزنش‌گری“ را تمرین می‌کنیم که به معنای آن است که بر عهده گرفتن مسئولیت هدایت خود در مسیری که برای زندگی انتخاب می‌کنید ضروری است و در عین حال رها کردن شرم، ترس‌های اجتماعی و خودسرزنشگری منجر به اقدام موثر می‌شود. می‌دانیم که ما جایگاه خود در بخت‌آزمایی ژنتیکی را انتخاب نکردیم. ما انتخاب نکردیم مغز ظریف انسان را داشته باشیم که مجهز به سامانه تشخیص تهدیدی شده است که فعال شدن آن به نسیمی بند است و دارای حلقه‌هایی گیج‌کننده افکار و اقدامات است. ما والدین ، دوران کودکی خود و هزاران هزار از موقعیت‌های اجتماعی زندگی را انتخاب نکردیم. با آگاهی از این که بسیاری از رنج‌هایی که می‌بریم تقصیر ما نیست همچنان که با مصیبت‌های زندگی روبه‌رو می‌شویم می‌توانیم شروع به شفقت‌ورزی به خود و دیگران بکنیم.

https://www.tg-me.com/learningcompassion
Forwarded from The School of Happiness
Doing what matters_Farsi.pdf
9.2 MB
این یک کتاب خودآموز و مُصوَر (همراه با تصویر) مبتنی بر ACT است که تحت عنوان "انجام اقدامات مهم در فشارهای زندگی" ترجمه شده است. #سازمان_بهداشت_جهانی (WHO ) اخیراً آن را منتشر کرده است، با این امید که برای کمک به مردم در مقابله با "بحران #کرونا" مورد استفاده قرار گیرد، اگرچه راهکارهایی که در کتاب آمده در کُلیت زندگی و برای هر نوع و شکلی از استرس می تواند سودمند باشد.

ترجمه فارسی کتاب به زودی در وب‌گاه سازمان بهداشت جهانی هم بارگذاری خواهد شد.اما اینجا فایل پی‌دی‌اف آن را قرار می‌دهیم. بنابراین هر کسی در هر کجا می تواند از آن استفاده کند و آن را به اشتراک بگذارد. لطفاً اگر کتاب را مفید دیدید در اختیار دیگران هم بگذارید.

عنوان کتاب:
انجام اقدامات مهم در فشارهای زندگی: راهنمای مُصور

نویسنده: #دکتر_راس_هریس
مترجم: #سحر_محمدی
تهیه کننده نسخه اصلیِ کتاب:
WHO سازمان بهداشت جهانی
تهیه کننده نسخه فارسی کتاب:
The School of Happiness
تعداد صفحات: ۱۲۷

از صمیم قلب امیدوارم آن را مطالعه کنید، تمرین‌هایش را در عمل پیاده کنید، و اگر بازخورد و نظری داشتید با بنده به اشتراک بگذارید.
Channel: @school_of_happiness
شفقت را بیاموز
Photo
🌀راهنمایی‌هایی برای استفاده از شفقت به خود در رویکردهای درمانی

🖊برگرفته از مقاله‌ دکتر #دنیس_تیرچ
🔖ترجمه #دکتر_علی_فیضی

وقتی در معرض ملایمت، پذیرش و هیجانات پذیرفته‌شدن قرار می‌گیریم احتمالا در منعطف‌ترین، همدلانه‌ترین، پاسخگوترین و سالم‌ترین سبک عملیاتی خود قرار داریم. از آن روزی که به دنیا آمدیم و در طول زندگی حضور مهربانی، حمایت و نیروی هیجانی اثرات قدرتمندی روی هر جنبه از سلامت و رفتار ما می‌گذارد. در CFT ما از روش‌هایی که از تمرین‌های تصویرسازی باستانی برگرفته شده و نیز تکنیک‌های مدرنی که از روش بازیگری متد اقتباس شده است استفاده می‌کنیم تا شرایطی ایجاد کنیم که به ما اجازه تجربه شفقت را می‌دهد؛ پس وقتی شفقت برای خود و دیگران را تمرین می‌کنیم به یاد می‌آوریم که آهسته شویم، چهره‌ای گرم و مراقب داشته باشیم و از زبان بدنی متمرکز و گشوده‌ای استفاده کنیم. با تنفس به صورت آهسته و با لحن صدایی گرم هر کاری که می‌توانیم را انجام می‌دهیم تا شفقت را تجربه کنیم. می‌توانیم از تصاویری که شفقت را فراخوانی می‌کنند استفاده کنیم تا خود را در تماس با ذهن مشفق قرار بدهیم. آیا می‌توانید منطقی‌ترین بازسازی شناختی را تصور کنید که با صدایی بی‌رحم به خود می‌گویید، منظورم شبیه به یک درمانجوی افسرده است که به خودش می‌گوید ”شواهد از این که تو یک بازنده هستی حمایت نمی‌کند پس دست از احمق بودن بردار، کاسه کوزه‌ات را جمع کن و با زندگی روبه‌رو بشو!“ حتی بدتر می‌توانید تک‌گویی درونی محکوم‌گر یک تمرین کننده توجه‌آگاهی را تصور کنید که چیزی شبیه این می‌گوید: ”قرار نیست درباره قضاوت درباره افکار خود قضاوت کنی! تو خیلی بد داری تمرین می‌کنی!“ مهم نیست که محتوی ذهن ما چه باشد لحن هیجانی پذیرش، مهربانی و شفقت بخش‌ ضروری تجربه بهزیستی است.

https://www.tg-me.com/learningcompassion
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
⭕️مبدا شفقت واقعا کجاست؟


🗨 راوی #شارون_سالزبرگ
🗨ترجمه #مسعود_اسدی

در این ویدیوی کوتاه دکتر شارون سالزبرگ در قالب یک گفتگوی انیمیشنی به بررسی ارتباط بین توجه و شفقت می‌پردازد و به این سوال پاسخ می‌دهد که مبدا شفقت به طور حقیقی کجاست

https://www.tg-me.com/learningcompassion
شفقت را بیاموز
Photo
🌀شفقت به خود بی‌خیال شدن نیست

🖊برگرفته از مقاله‌ دکتر #کریستین_نف
🔖ترجمه #دکتر_علی_فیضی

شفقت به خود تفاوت زیادی با بی‌خیال شدن دارد. بسیاری از افراد می‌گویند تمایلی به شفقت به خود ندارد چون می‌ترسند بی‌خیال و بی‌رگ بشوند. «امروز نگران شدم که اگر با خودم مهربان باشم فقط تلویزیون نگاه کنم و تا خرخره بستنی بخورم». این ترس بیش از آن که به شفقت به خود مربوط باشد به بی‌خیال شدن ربط دارد. به یاد داشته باشید که مشفق بودن با خود به معنای این است که می‌خواهید در طولانی‌مدت شادمان و سالم باشید. در بسیاری از موارد، فقط به دنبال لذت بودن به سلامتی و بهزیستی ما ضربه می‌زند (منظورم رفتارهایی مثل سوءمصرف مواد و دارو، پرخوری و امثال اینهاست) در حالی که مراقبت از سلامتی و شادمانی پایدار(به عنوان مثال ترک سیگار، کاهش وزن، ورزش) اغلب مواقع نیازمند مقدار معینی لذت نبردن است. خیلی از آدمها وقتی می‌خواهند چیزی را در خود تغییر بدهند فکر می‌کنند خجالت دادن به خود راه‌حل موثری است. اسم این رویکرد شلاق زدن به خود است. این رویکرد اما اغلب نتیجۀ معکوس می‌دهد. چرا؟ چون این ترس گریبان شما را می‌گیرد که اگر با واقعیت‌های ناخوشایند در مورد خودم روبه‌رو بشوم از خود بیش از حد متنفر می‌شوم. به همین دلیل با تلاش برای سانسور کردن کردن خود، ضعف‌ها یا نقص‌های –حتی قابل تغییر- از حیطۀ آگاهی دور می‌مانند و شناخته نمی‌شوند. شفقت به خود اما چون مراقبت از خود درون آن به صورت ذاتی وجود دارد، انگیزشی قدرتمند برای رشد و تغییر را ایجاد می‌کند و در عین حال در ما احساس ایمنی لازم برای خودشناسی –بدون محکوم کردن خود- را فراهم می‌کند.

https://www.tg-me.com/learningcompassion
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🌱یک ابزار ساده برای شفقت به خود
✍🏻 ترجمه #مسعود_اسدی

در این ویدیو دکتر کریس گرمر پیشنهادی ساده را برای شفقت ورزی به خود ارائه می‌دهد و توجه ما را به این نکته جلب می‌کند که آیا به نیازهای خودمان‌توجه می‌کنیم...!

https://www.tg-me.com/learningcompassion
شفقت را بیاموز
Photo
🌀 راهنمایی‌هایی برای استفاده از شفقت به خود در رویکردهای درمانی

🖊برگرفته از مقاله‌ دکتر #دنیس_تیرچ
🔖ترجمه #دکتر_علی_فیضی

✔️همچون یک رود تمرین‌ کنید

همه ما وقتی روان‌درمانی می‌کنیم ممکن است احساس پریشانی کنیم؛ وقتی به طور مکرر با رنج دیگران روبه‌رو می‌شویم این رودررو شدن درد هیجانی همدردی را فعال می‌کند که آن را در ذهن، قلب و مغز خود احساس می‌کنیم. تمرین عمدی و با ثبات شفقت برای خود و دیگران می‌تواند به ما کمک کند تا از فرسودگی همدلی پیشگیری کنیم و ساختمان درونی نیروی شفقت خود را بسازیم. وقتی خود را در حالتی یافتید که مخزن همدلی، خردمندی و گرما و ملایمت درونی شما کم‌کم خشک می‌شود به طور عمدی به نیت شفقت به خود تنفس کنید. وقتی بازدم می‌کنید نیت شفقت را به سوی درمانجوی خود هدایت کنید. این کار می‌توان به صورت ساکت، در خفا و مداوم انجام داد. وقتی نفس می‌کشیم آرزو می‌کنیم که رنجمان متوقف شود و برای خود آرامش و شادی آرزو می‌کنیم. وقتی بازدم می‌کنیم برای درمانجویان توقف رنج‌هایشان را و یافتن شادمانی، خوبی و پایان یافتن کشمکش‌های نا ضروری را آرزو می‌کنیم. وقتی این حالت ساده عادت درمانگر شود او می‌تواند که به سرعت هیجانات پذیرفته‌شدن را فعال کند تا به او کمک کند در مسیر تعهد مشفقانه‌ی خویش به تسکین دادن رنجی که در خود و دیگران پیدا می‌کند و پیشگیری از آن رنج به پیش برود.

https://www.tg-me.com/learningcompassion
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔻نحوه مواجهه با کرونا بر اساس آموزه‌های شفقت به خود

🔖ترجمه: #مسعود_اسدی

در این ویدئو دکتر کریستوفر گرمر یکی از بنیانگذاران برنامه شفقت به خود بهوشیار (MSC) با استفاده از سه جزء اصلی شفقت _بهوشیاری، انسانیت مشترک و مهربانی با خود_ راهکارهایی تجربی‌ را برای مواجهه بهتر با اپیدمی کوید_۱۹ ارایه می‌کند.

تماشای این ویدئو برای افرادی که در دوران سخت کرونا اضطراب بالایی دارند و همچنین درمانگران پیشنهاد می‌شود

https://www.tg-me.com/learningcompassion
2025/07/11 19:00:41
Back to Top
HTML Embed Code: