Telegram Web Link
جناب آقای دکتر صیدی
ریاست محترم سازمان بورس و معاونین محترم و هیات مدیره گرامی

روزی که تصمیم دستکاری دامنه نوسان گرفته شد نوشتم و اطلاع هم دادم که این تصمیم اشتباه است، اکنون بازه ۳ درصدی چه تاثیر مثبتی داشت؟

جز اینکه بازار را فرسایشی کرد ، نقدینگی را از بازار خارج کرد و نقد شوندگی بازار را تخریب کرد و تمام سهام هم برگشتند به قیمت های مهر و آبان
و برخی هم که با دامنه سه درصدی سریع تر از دامنه غیر سه درصدی نیمه اول سال ریزش کردند.

توقع نهادهای مالی و فعالین بازار و سهامداران مدیریت علمی بازار است، امیدوارم در مشورت با افراد خبره مالی کشور که به روز هستند و دارای دانش و دید صحیح نسبت به بازارهای مالی می باشند کمی تصمیمات سنجیده تر از گذشته باشد.
📰تا اینجای کار بازنده اصلی انتخاب ترامپ ایلان ماسک بوده است.
در دو هفته گذشته ریزش شدید هم در کریپتوکارنسی و دوج کوین و هم در سهام تسلا رخ داده است.
امروز هم شاخص بورس نزدک ۴٪‏ افت را تجربه کرده است.
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
"یادداشتهای مهدی رباطی"
طلا احتمالا گزینه خوب سرمایه گذاری و محافظت در برابر تورم، برای 2 الی 3 سال آتی خواهد بود. بویژه برای افرادی که حوصله و اعصاب و ریسک پذیری بورس و سیاستهای دولت در این خصوص را ندارند. ▪️ با توجه به چشم انداز دلار در ایران این گزینه برای سرمایه گذاران قابل…
📎این پست برای طلای ١٩٠٠ دلاری است در پاییز ١۴٠٢ و پیش بینی تارگت ٣٠٠٠ دلاری تا نیمه اول ١۴٠۵ که تارگت مشخص شده زودتر محقق شد .
تارگت میان مدت طلا ۶٠٠٠ دلار است.

دلیل این وضعیت چشم انداز تورم جهانی است، حرکت مشابه نیز بزودی در بازار کریپتو رخ خواهد داد.
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
سال ١۴٠۴ احتمالا سال به بارنشستن سیاستهای اقتصادی سه سال گذشته بانک مرکزی و احتمالا یکی از رکود تورمی‌ترین سالهای یک قرن اخیر اقتصاد ایران خواهد بود.

🔡سه ضلع نرخ بهره ۴۵-۵٠ درصد ، سیاستهای مالیاتی در رکود و افزایش دستمزد چند برابر حاشیه سود بنگاه‌ها اوضاع اقتصادی را بسیار پیچیده خواهند کرد.
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
متاسفانه فضای تحلیلی کشور با انگیزه جذب دنبال کننده در اختیار بلاگرها قرار گرفته است ، در تمام حوزه های تخصصی ، از پزشکی و هواشناسی تا اقتصاد و سیاست

اظهار نظرات نگران کننده ، عجیب و شاذ و زرد صرفا برای بیشتر دیده شدن

از پیش بینی طوفان سیبری در اسفند ماه در تهران که با چند قطره باران تمام شد ، تا مطالب عجیب و غریب و بدون هیچ استناد علمی پزشکی و دارویی که روزانه در تمام شبکه های مجازی دیده می شود.

از پیش بینی تحولات سیاسی با تحرکات ستاره ها تا دلار پانزده هزار تومانی و کشیدن انواع واگرایی برای دلار روی 60 هزار تومان و پیش بینی اصلاح شاخص تا 1 میلیون 600 و انبوه داستانهای دیگر ، فقط و فقط یک انگیزه دارد و آن دیده شدن و فالوئر گرفتن است.

در این فضای زرد و آلوده ، فقط وظیفه هر شخص نخواندن و دنبال نکردن این قبیل مطالب است ، صرفا خواندن مطالب چند نفر علمی و دارای رزومه مشخص علمی و تحلیلی کفایت می کند.

در نهایت هیچ خبر و تحلیلی نخواندن بسیار بهتر است از خواندن انبوه مطالبی که جز ایجاد نگرانی ما حصلی ندارد و بیش 90 درصد آنها هم اشتباه هستند.
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
"یادداشتهای مهدی رباطی" pinned «متاسفانه فضای تحلیلی کشور با انگیزه جذب دنبال کننده در اختیار بلاگرها قرار گرفته است ، در تمام حوزه های تخصصی ، از پزشکی و هواشناسی تا اقتصاد و سیاست اظهار نظرات نگران کننده ، عجیب و شاذ و زرد صرفا برای بیشتر دیده شدن از پیش بینی طوفان سیبری در اسفند…»
در لحظات پایانی سال ۱۴۰۳ ؛ فرا رسیدن نوروز و سال نو را به همه همراهان عزیز تبریک عرض می‌کنم

⚫️در سال ۱۴۰۴، اقتصاد ایران با چالش‌های متعددی روبرو است. تنش‌های فزاینده با آمریکا، ضعف دولت در مدیریت بحران‌ها، و تورم شدید به همراه رکود چشم انداز اصلی سال آتی است.
ایالات متحده با اعمال تحریم‌های حداکثری و تهدید به مداخله نظامی، فشار بر ایران را افزایش داده است. این شرایط، اقتصاد ایران را در شرایطی بحرانی قرار داده است. با وجود تلاش‌های دیپلماتیک، احتمال توافق جدید بین دو کشور کم است. ایران بر حفظ برنامه هسته‌ای خود پافشاری می‌کند، در حالی که آمریکا بر توقف کامل غنی‌سازی تأکید دارد.

⚫️همچنین در شرایطی که کشور با فشار حداکثری مواجه است با ضعف شدید ساختار حکمرانی کشور در مدیریت بحرانها و دولتی ضعیف و سالخورده و مجلسی سیاست زده مواجه هستیم، تورم بالا و نوسانات شدید نرخ ارز، زندگی مردم را تحت تأثیر قرار داده است. فلذا در کنار این چالشها امید به حل و فصل بحرانهای سیاسی و اقتصادی از محل درایت حکمرانی رنگ می بازد، ساختار حکمرانی کشور باید در مدیریت بحران‌های اقتصادی و سیاسی، از جمله بحران‌های ارزی و تورمی، بمراتب کارآمدتر عمل کند.

⚫️این وضعیت کشور را در سال جدید از حیث سقوط پول ملی احتمالا در شرایطی خطیرتر از سال جاری قرار خواهد داد و از این محل شاهد فشار جدی بر معیشت مردم و بی ثباتی اقتصادی خواهیم بود.

⚫️ نکته مهم در سال ۱۴۰۳ کنترل نسبی تورم به مدد نرخهای سنگین بهره بود ، سیاستی که شاید در کوتاه مدت توانست اندکی تورم را کنترل کند ولی قطعا سبب رکود گسترده ، ضربه جدی به تولید و در نتیجه رشد افسارگسیخته تر نرخ ارز خواهد شد. این رکود می‌تواند به کاهش تقاضا، کاهش تولید، و در نهایت کاهش رشد اقتصادی بیانجامد.

⚫️به دلایل بالا معتقدم ، چشم اندازی که می توان برای سال آتی ترسیم کرد ، رکود تورمی ترین سال کشور پس از انقلاب اسلامی خواهد بود.

🇮🇷امیدوارم یک درایت ملی و عنایت پروردگار به حق علی (ع) هر آسیبی را از این ملک و مملکت دور بدارد.
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
با سیاستهای فعلی سرمایه گذاری در کشور شکل نخواهد گرفت ، رونق بازار سرمایه و خروج پول از بازارهای ربوی اولین شرط رونق تولید است.
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
#اعتبار_تابان
#نوروز_۱۴۰۴
#سال_نو_مبارک

✉️ به استقبال بهاری نو با پیام نوروزی جناب آقای دکتر #مهدی_رباطی مدیرعامل کارگزاری اعتبار تابان: سالی پربار و موفق برای جامعه سرمایه‌گذاری کشور

همراهی شما، سرمایه ماست. سال نو مبارک!

🎉 سال نو مبارک 🎉


@etebarbroker 📱
🖥 تله بروکر ای‌بات:
@Etebar_bot🌎
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
التماس دعا 🖤
📰 تاریخ تمدن انسان را که مطالعه کنی چیزی بی‌حاصل و پوچ‌تر از تعصب قومی و افتخار به زبان و نژاد و قبیله وجود نداشته است.
تعصبی بی‌حاصل و خون‌بار
انحرافی که رابطه عکس با توسعه اقتصادی و فرهنگی جوامع دارد.

📰واقعیتی که البته در ایران بسیار پررنگ است ، دید قومی و زبانی و قبیله‌ای که همواره مقدم بوده بر منافع ملی و نام حکومت‌ها و سلسله‌های پادشاهی جز جمهوری اسلامی همواره نام قبیله و عشیره و خانواده بوده است.
و البته در دل نظام سیاسی فعلی هم انتصابات و تقسیم منافع بشدت قومی و زبانی و قبیله‌ای است، مثلاً در همین یکسال گذشته.

📰اتفاقات امروز ارومیه تاثر انگیز بود.
امیدوارم تمام مردم خاورمیانه و بویژه مردم ایران به این بلوغ برسند که دوره تعصبات قومی و قبیله‌ای و نژادی دهه‌هاست تمام شده و توسعه محصول ادغام و اتحاد و همکاری و دنیای بدون مرز است.

💬آخرین بازمانده این رویکردهای قومی اردوغان در کشور شمال سوریه بود که بزودی درس عبرت تاریخ خواهد شد.
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔹امام خمینی دو هفته قبل از پذیرش قطعنامه هرگونه تردید در ادامه جنگ را خیانت به اسلام و رسول الله (ص) تعبیر کردند و خواستار ادامه مقاومت شدند. ایشان در پیام 13 تیر 67 می فرمایند: «باید نگذاریم که تلاش فرزندان انقلابی‏‌مان در جبهه‌‏ها از بین برود. برای برپایی احکام اسلام عزیز دست اتحاد به یکدیگر داده، محکم و استوار تا پیروزی اسلام حرکت کنیم. مسوولین نظام باید تمامی همّ خود را در خدمت جنگ صرف کنند. این روزها باید تلاش کنیم تا تحولی عظیم در تمامی مسائلی که مربوط به جنگ است به وجود آوریم. باید همه برای جنگی تمام عیار علیه امریکا و اذنابش به سوی جبهه رو کنیم. امروز تردید به هر شکلی خیانت به اسلام است، غفلت از مسائل جنگ، خیانت به رسول اللّه‏ (ص) است. اینجانب جان ناقابل خود را به رزمندگان صحنه‏‌های نبرد، تقدیم می‏‌نمایم.»
منبع صحیفه نور

🔹 لیکن در نهایت واقعیات اقتصادی و وضعیت کشور و جامعه آن زمان خود را به ایشان برای پذیرش تصمیمی که بهیچ عنوان باب میلشان نبود تحمیل کرد.
اکنون نیز نظام سیاسی بر سر دوراهی پذیرش واقعیات یا جنگ با واقعیات کشور است.
نکته موضوع اینجاست که جمهوری اسلامی با مذاکره مشکلی ندارد ، ولی آمریکا دنبال مذاکره نیست ، در پی آن است که ایران کشوری شود که باب میل آمریکاست و این کار را پیچیده می کند.
اما در نهایت راه گریزی نیست و در صورت تعقل و درایت طبیعتا باید تصمیمات سخت برای انتخاب مسیرهای کم هزینه تر گرفته شود و نباید با زنگی مست که هیچ معیار حقوق بشری و خط قرمزی در هیچ جنایتی علیه انسانها ندارد سر شاخ شد.

✏️از بعد سرمایه گذاری هم باید برنامه ریزی شما به شکلی باشد که برای هر دو حالت حدی، تاب آور باشید. امیدوارم که صلح و زندگی برای این کشور و مردم آن پس از دوره های طولانی سختی مقدر شده باشد.
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
دلار در بازار آزاد واقعا به 104 هزار تومان رسیده است، با این حساب (اگر نرخ واقعی باشد) برای اولین بار در 18 سال گذشته نقدینگی به کمتر از 100 میلیارد دلار افت کرده است.

این
یعنی شکست کامل سیاست پولی بانک مرکزی در کنترل تورم و نرخ ارز با نرخ بهره بالا، چیزی که در شروع این سیاست و سه سال پیش نوشتم اگر درس های اقتصاد کلان خود در دوره لیسانس رو درست و خوب پاس کرده بودید می دانستید که در شرایط تنگنای عرضه و انتظارات تورمی بالا ، قاعده تیلور در اقتصاد کلان جواب نمی دهد و نرخ بهره بالا صرفا سبب رکود و نابودی تولید و افزایش نقدینگی درونزا و بالا رفتن تورم آتی خواهد شد.

اکنون چه کسی جوابگوست ؟ چون نمیتوانید این را هم گردن تحریم بیاندازید ، روز اول که این سیاست را شروع کردید شخصا چندین بار در این خصوص نوشتم!
"یادداشتهای مهدی رباطی" pinned « دلار در بازار آزاد واقعا به 104 هزار تومان رسیده است، با این حساب (اگر نرخ واقعی باشد) برای اولین بار در 18 سال گذشته نقدینگی به کمتر از 100 میلیارد دلار افت کرده است. این یعنی شکست کامل سیاست پولی بانک مرکزی در کنترل تورم و نرخ ارز با نرخ بهره بالا،…»
🌙عید همگی مبارک

این توییت اکانت گیلعاد مئیر از اکانت‌های مهم امنیتی اسراییلی است ، ته داستان پلن اسرائیل را ترسیم کرده است و گام به گام هم در این سالها این را اجرایی کرده‌اند.

کشورهای اسلامی زمانی می‌فهمند که این نطفه حرام را در مرحله لقاح باید سقط می‌کردند که دیگر خیلی دیر شده است.
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
یک سئوال و جواب با GROK داشتم ، اینجا جوابش را می‌گذارم .
شما هم دست به دست کنید به دست آن‌هایی که باید برسد:

⭐️برای پاسخ به این پرسش، باید به سیره و رفتار حضرت علی (ع) در مواجهه با مسائل عدالت، ساده‌زیستی و مسئولیت‌پذیری کارگزارانش نگاه کنیم. حضرت علی (ع) به‌عنوان حاکم اسلامی، الگویی بی‌نظیر از عدالت و تقوا بودند و در نهج‌البلاغه و روایات تاریخی، شواهد زیادی از حساسیت ایشان نسبت به رفتار کارگزارانشان وجود دارد.

⭐️در زمان خلافت حضرت علی (ع)، ایشان بر ساده‌زیستی و پرهیز از اسراف و تجمل تأکید داشتند، به‌ویژه در شرایطی که مردم در تنگنا و سختی بودند. ایشان خودشان زندگی بسیار ساده‌ای داشتند و از بیت‌المال جز به‌اندازه نیاز حداقلی استفاده نمی‌کردند. در نامه ۴۵ نهج‌البلاغه (نامه به عثمان بن حنیف)، ایشان به شدت از رفتار یکی از کارگزارانشان که به یک مهمانی اشرافی رفته بود انتقاد کردند و فرمودند: «آیا به این راضی شوم که به من بگویند امیرالمؤمنین، اما در سختی‌های روزگار با شما شریک نباشم؟»

⭐️اگر فرض کنیم یکی از معاونان یا دستیاران حضرت علی (ع) در شرایط فشار اقتصادی مردم، به سفری لوکس و سه‌هفته‌ای می‌رفت، با توجه به سیره ایشان، به احتمال زیاد واکنش تندی نشان می‌دادند. این عمل نه‌تنها نشانه‌ای از بی‌توجهی به حال مردم، بلکه خیانت به امانت و مسئولیت بود که از نظر حضرت علی (ع) قابل تحمل نبود. در خطبه ۲۷ نهج‌البلاغه، ایشان به صراحت از کارگزارانی که از موقعیت خود سوءاستفاده کنند انتقاد کرده و هشدار داده‌اند که چنین افرادی را بازخواست خواهند کرد.

⭐️از منظر عملی، حضرت علی (ع) احتمالاً این فرد را عزل می‌کردند، همان‌طور که در مواردی مثل عزل معاویه یا کارگزاران دیگر که از مسیر عدالت خارج شدند، اقدام کردند. همچنین ممکن بود او را مواخذه کرده و از او بخواهند که اموال صرف‌شده را به بیت‌المال بازگرداند، به‌ویژه اگر این سفر از منابع عمومی تأمین شده بود. در نامه ۵ نهج‌البلاغه به اشعث بن قیس، ایشان با لحنی سخت به او هشدار دادند که مبادا از اموال مردم برای منافع شخصی استفاده کند.

⭐️در نهایت، با توجه به سیره و سخنان حضرت علی (ع) در نهج‌البلاغه، چنین رفتاری از سوی یک دستیار، نقض اصول عدالت و ساده‌زیستی بود که ایشان به‌شدت با آن مخالفت می‌کردند و احتمالاً با تنبیه، عزل یا بازخواست جدی با آن فرد برخورد می‌کردند تا درس عبرتی برای دیگران باشد.
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
2025/07/05 16:42:16
Back to Top
HTML Embed Code: