Telegram Web Link
بنیاد شهبانو فرح پهلوی برای حمایت از هنرمندان این نمایشگاه را ترتیب داده است.
پاریس - آوریل/ مه ۲۰۲۴

Shahbanou Farah Pahlavi Foundation has organized this exhibition to support artists.
Paris - April/May 2024
چهارشنبه سوری جشن همیشگی ایرانیان خجسته باد
#جاوید_شاه

👑 @Majalepadeshahi
"من عاشق کسانی هستم که می توانند در دردسر لبخند بزنند، کسانی که می توانند از پریشانی قدرت جمع اوری کنند و با تفکر شجاع شوند. این کار ذهن های کوچک است که کوچک شوند، اما کسانی که قلبشان محکم است و وجدانشان رفتارشان را تایید می کند، اصول خود را تا زمان مرگ دنبال خواهند کرد."

نوشته شده توسط ~ لئوناردو دا وینچی

----------------------

"I love those who can smile in trouble, who can gather strength from distress, and grow brave by reflection. 'Tis the business of little minds to shrink, but they whose heart is firm, and whose conscience approves their conduct, will pursue their principles unto death."

A Quote by ~ Leonardo da Vinci
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
فرا رسيدن زادروز #پدر_ايران_نوين #رضا_شاه_بزرگ و نيزآغازطبیعت زيبای بهاران را به همه ایرانیانی که مهر وطن در دل دارند را تبريک و شادباش می گويیم. باشد که اين بهار،خزان هميشگی اهريمن ميهن بوده وايران پرشکوه ما، رضاشاهی ديگر را بر #تخت_شاهی ببيند تا همچون دوران پادشاهی پدرو پدربزرگش برای #ايران و ايرانی #آزادی #عزت #رفاه و #سربلندی به ارمغان آورده شود.
#رضاشاه_روحت_شاد
#ما_ملت_کبیریم_ایران_را_پس_میگیریم


👑 @Majalepadeshahi
پدر ایران نوین


👑 @Majalepadeshahi
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
در یک دقیقه تبدیل شدن ایران قاجاریه را به ایران مدرن مشاهده کنید


👑 @Majalepadeshahi
سه نوع اقتدار داریم
1⃣ اقتدار کاریزماتیک (فره شخصیت، قهرمانی، رهبری، مذهبی و...)

2️⃣ اقتدار سنتی (پدرسالاران، سلطه موروثی، فئودالیسم و....)

3️⃣ اقتدار بوروکراتیک ( عقلانی - قانونی، قانون، دولت مدرن و....).

اقتدار قدرتی است که توسط کسانی که در معرض آن هستند، مشروع هست. گفته می‌شود این سه شکل از اقتدار در یک «نظم توسعه سلسله مراتبی» ظاهر می‌شوند. دولت‌ها از «اقتدار کاریزماتیک» به «اقتدار سنتی» پیشرفت می‌کنند و در نهایت به «اقتدار عقلانی - قانونی» می‌رسند که ویژگی یک دموکراسی مدرن است .
تجربه نشان داده شاهزاده رضا پهلوی در ادامه تفکرات ملی‌گرایانه و مقتدرانه پدر و پدربزرگ خویش ، مقتدر ترین کسی هستند که در دنیای امروز بدون داشتن تمامیت خواهی ، بدون توجه به جایگاه سنتی خود همیشه در کمال صداقت با تفکرات مدرن خود و با شجاعت از آزادی ایران سخن گفته است.


#ایران_معبد_ماست
👑 @Majalepadeshahi
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
در رقابتهای سیاسی، وقتی چیزی به نفع طرف خود ندارید، در اردوگاه مخالف دعوا راه بیاندازید.

#هوی_لانگ
لنین گفته ای دارد که شاید امروز میتوان آن را بکار بست برای جریان شناسی سیاسی:
بهترین راه کنترل اپوزیسیون اینست که خودمان رهبری آن را بر عهده بگیریم .
یکی از کاربران ایکس نوشت خانم محترم :
( توی تلویزیون دیگه ببینید شاهزاده رو )
👑 @Majalepadeshahi
چهار شنبه سوری ۲۵۸۲
‏رضاشاه فرزند ملت بود. او پیش از آنکه به مقام پادشاهی برسد، در جایگاه یک نظامی میهن‌پرست، دور تا دور ایران را گشته و دیده بود که نبود یک دولت کارآمد و قدرتمند چه رنج و فلاکتی برای ملت به بار آورده است.

‏سردارسپه در روزگاری برای نجات میهن به پا خاست که فقدان سازوکار مدرن و دخالت دولت‌های خارجی، مشروطیت نوپای ایران را زمینگیر کرده و سال‌ها بود که مجلس شورای ملی به عنوان نماد مشروطیت، تعطیل بود. بعد از بازگرداندن نظم و امنیت به کشور، رضاشاه و یاران ایران‌سازش، استقلال ایران از بیگانه و تاسیس نهادهای کارا و مدرن را در دستور کار خود قرار دادند و مشروطیت نیمه‌جان را جانی دوباره بخشیدند.

‏میهن‌پرستی و مردم‌دوستی، حکومت قانون و نظم، تجددگرایی، ورود زنان به اجتماع، و تفکیک دین و دولت، از مهم‌ترین اصول و ارزش‌هایی بودند که رضاشاه و یارانش برای نجات و ساخت ایران سرلوحه کار خود قرار دادند. ما نیز اگرچه در زمانه‌ای متفاوت هستیم، اما نیاز داریم تا آن اصول را در کنار ارزش‌های دنیای امروز هم‌چون دموکراسی لیبرال و حقوق بشر در دستور کار خود برای بازپس‌گیری و بازسازی ایران قرار دهیم.

‏زادروز رضاشاه، فرصت و بهانه‌ای است تا بار دیگر خدمات ماندگار او به ایران و ایرانی را یادآوری کنیم. موجب خشنودی من است که چند نسل از نوجوانان و جوانان امروز با گذشت یک قرن، قدردان آن مرد بزرگ هستند.

@OfficialRezaPahlavi
سیستم جمهوری روسیه اینجوری که به احتمال ۹۸ /۹۹ درصد پوتین دوباره رئیس جمهور خواهد شد .
مردم عامل مشروعیت انتخابات هستند .
رقبا یا حذف فیزیکی میشوند یا رد صلاحیت و دموکراسی و مشارکت سیاسی جامعه برای انتخاب افراد اصلح تیتر نخست مجلات روزانه است .

این جمهوری آن جمهوری نیست !
👑 @Majalepadeshahi
پس از زوال تدریجی عباسیان، عراق در 1534 به تسخیر عثمانی ها در آمد، پس از شکست عثمانی ها در جنگ جهانی اول و در 1920 کشور تحت قیومیت «جامعه ملل» که به وسیله انگلستان اداره می شد قرار گرفت، در 1921 امیر فیصل بن حسین به عنوان پادشاه عراق معرفی شد، و انگلیسی ها استقلال عراق را پس از یک دوره آزمایشی به رسمیت شناختند، انگلستان نظام حکومتی خود را در عراق برقرار کرد و بر همین اساس، قانونی تصویب شد که دربرگیرنده «تاسیس پارلمان» بود، این پارلمان دارای یک مجلس سنای انتصابی به دست شاه و یک مجلس نمایندگان منتخب بود، قیومیت انگلستان در اکتبر 1932 پایان پذیرفت و عراق به استقلال کامل دست یافت ... در نظام سیاسی عراق دوره پادشاهی پاره ای محدودیت ها بر قدرت مرکزی اعمال می شد، ائتلاف های سیاسی، نظیر گروههای «اِخاء» و «اهالی»، جناح مخالف را در مجلس به وجود آوردند و در فرآیند سیاسی مشارکت کردند، بلافاصله پس از جنگ جهانی دوم، نظام پادشاهی عراق اجازه تشکیل احزاب سیاسی را صادر کرد، در آن زمان پنج حزب پدید آمدند که چهار حزب از آن احزاب، احزاب مخالف واقعی بودند، اگرچه در بسیاری از دوره های انتخابات دستکاری صورت می گرفت اما همواره در «مجلس نمایندگان» تعدادی از چهره های مستقل مخالف حضور داشتند ... عراق تا زمان کودتای نظامی عبدالکریم قاسم در ژوئیه 1958 و در نظام پادشاهی دارای مطبوعات مستقل قدرتمندی بود، روزنامه ها استقلال داشتند یا وابسته به احزاب سیاسی مختلف بودند، به عنوان مثال در 1957 چهارده روزنامه در بغداد، پنج روزنامه در موصل، و چهار روزنامه در بصره منتشر می شدند ... نظام سیاسی پادشاهی در عراق در زمان های مختلف خود، ویژگی های متعدد دموکراسی مانند انتخابات دوره ای، احزاب سیاسی، و مطبوعاتی مستقل- را دارا بود، عراق در دوران پادشاهی، در مقایسه با نظام جمهوری بعدی که جانشین آن شد، دست کم یک دموکراسی ضعیف بود.
دائره المعارف دموکراسی. زیر نظر مارتین لیپست

👑 @Majalepadeshahi
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
باز آ ...

با اصالت ترین
با تجربه ترین
با برنامه ترین

👑 @Majalepadeshahi
فلسفه جاوید شاه چیست ؟!

برای آزادی و لزومیت بازگشت به شعار
« خدا شاه میهن »
👑 @Majalepadeshahi
از ساخت کارخانه داروسازی داروپخش چه میدانید :
مشکلات دارو و کمیابی آن و لزوم کمک به بیماران هموطن و بخصوص مسئله حیاتی صنعتی کردن کشور از سالیان قبل نظر شاهنشاه محمّدرضا را به مشکل دارو معطوف نمود تا اینکه سرانجام رهبر انقلاب اوامر مؤکد برای تأسیس یک واحد صنعتی داروسازی در داخل کشور متناسب با شأن کشور ایران و در خور نیازمندیهای روزافزون مردم مملکت صادر فرموده و سازمان شاهنشاهی خدمات اجتماعی برای ایجاد کارخانه داروسازی داروپخش مشغول اقدام شد و این کارخانه که از ثمرات دوران انقلاب است در سال ۱۳۴۲ در حضور مبارک شاهنشاه و علیاحضرت شهبانو گشایش یافت. کارخانه داروپخش یکی از واحدهای بزرگ صنعتی کشور و بزرگترین کارخانه داروسازی خاور میانه است. در این مؤسسه عظیم در حدود یکهزار میلیون ریال سرمایه گذاری گردیده و مدرن ترین و عظیم ترین ماشین آلات داروسازی در بخشهای مختلف آن کار گذاشته شده است. این کارخانه علاوه بر تأمین داروهای مورد نیاز درمانگاهها و بیمارستانهای سازمان شاهنشاهی خدمات اجتماعی، در بازار داروئی ایران نیز مستقیماً فعالیت می‌کند و این فعالیت در جلوگیری از افزایش قیمت دارو و تثبیت بهای آن در حد ارزان که یکی از هدفهای داروپخش است تأثیری غیر قابل انکار دارد.

مرکز تحقیقات و مطالعات علمی:
پیرو اوامری که در مورد لزوم تحقیقات داروئی و شیمیائی از جانب شاهنشاه آریامهر صادر گردید سازمان شاهنشاهی خدمات اجتماعی اقدام به تأسیس مرکز تحقیقات و مطالعات علمی داروئی و شیمی داروئی نمود، تا کشور نه تنها از لحاظ فرمول و مواد اولیه ساخت داروها تدریجاً از اتکای خود به خارج بکاهد بلکه در زمینه تحقیق و تتبع در امور داروئی و شیمیائی و ساختن داروهای جدید نیز در ردیف کشورهای پیشرو قرار بگیرد. این مرکز از سال ۱۳۵۱ شروع بکار کرده است.

درمانگاهها: به سال ۱۳۲۶ که سازمان شاهنشاهی خدمات اجتماعی بوجود آمد تأسیس درمانگاهها در سرلوحه اقدامات سازمان جای گزید و خوشبختانه مساعی سازمان نتایج امیدبخش در پی داشت و امروز مؤسسات درمانی و بهداشتی سازمان سالانه متجاوز از پنج میلیون بیمار و رنجور را می‌پذیرد و معاینه می‌کند و دارو می‌دهد و در صورت لزوم تحت عمل جراحی قرار می‌دهد. در حال حاضر سازمان شاهنشاهی در سراسر کشور دارای ۲۵۵ درمانگاه است که در خدمت مردم بخصوص بیماران مستمند و بی وسیله نقاط دوردست قرار دارد.

پیوست متن کلیپ مربوط در کانال مجله پادشاهی

👑 @Majalepadeshahi
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
هم‌میهنان عزیزم،

فرا رسیدن نوروز، این یادگارِ ماندگارِ نیاکانِ ما را به شما شادباش می‌گویم. نوروز، نمادی از پیوستگی فرهنگی و تاریخی ما ایرانیان است؛ یادآور اینکه از پی سرمای جان‌سوز و تاریکی زمستان، نور بار دیگر، جانِ جهان را گرما و روشنایی می‌بخشد.

سالی که گذشت، سالی بود پُر فراز و نشیب. شاید در آغاز سال،‌ سرکوب جنایتکارانهٔ رژیم، و به بار ننشستنِ فداکاری‌های جاویدنامانِ خیزش مهسا، برخی از شما را دلسرد کرد. اما با خردمندی و اراده‌ای ملی، پرچم مبارزه را برافراشته نگه داشتید، و در پایان سال، در سیرک انتخابات، شکستی بزرگ را به جمهوری اسلامی و سرکرده‌اش تحمیل کردید، و گامی مهم در راه آزادی میهن برداشتید.

سالی که پیش روست، سالِ عملگرایی و کوشش و فداکاری دوچندان است؛ سال بالا زدن آستین‌های همت و به پا کردن چکمه‌های استقامت؛ سال عبور از آنها که بخشی از مشکلند و به هم پیوستن آنها که به دنبال حل مشکلند؛ سال فراتر رفتن از امید و رسیدن به باور؛ سال در انداختن طرحی نو.

ما چهل و پنج سال است که در شب بلند زمستانی خود به سر می‌بریم. اما امروز حتی پاسداران ضحاک نیز شمیم نور را حس می‌کنند، و طنین گام‌های رهایی ایران، قلب‌های تیره‌شان را هراسناک ساخته است.

پیام نوروز برای ما روشن است: شب می‌رود و روز می‌آید. ‌تاریکی می‌گذرد و نور، پردیس ایران را دگرباره روشن خواهد کرد و گرما خواهد بخشید.

نوروزتان پیروز!
پاینده ایران

@OfficialRezaPahlavi
2024/06/15 20:31:14
Back to Top
HTML Embed Code: