Telegram Web Link
🟩 وابستگی یا اعتیاد به موبایل⁉️
🍀 @mardomdaran
✍️ #رضا_قاسم‌پور

💠 حوالی ساعت عشق، ۱۶ اسفند طبق معمول چهارشنبه‌ها در حال آماده شدن برای حضورِ دلی بر سر کلاس‌های سه‌سالانه علمی "بنیاد فرهنگی آموزشی نصر" در کمالشهر کرج هستم.

🔸در آخرین لحظه خروج از منزل و در اتفاقی نادر، موبایلم فراموش شده و بی‌سلاح از منزل بیرون می‌زنم. وسط راه متوجه این خسران عظما و نقصان ابدی می‌شوم. از شما چه پنهان، انگار جهان بر سرم آوار می‌شود. قصد برگشت به منزل دارم ولی چشم‌های نگران دانش‌آموزان منتظر در ذهنم تجسم شده و از برگشت منصرف می‌شوم.

🌀دار و نداریم گئدیر الدن...

🔸خلاصه مسیر کوتاه مهرشهر تا کمالشهر برایم به سفری مشقت بار و طولانی بدل می‌شود.
انگار دار و ندارم را به یغما برده‌اند یا وسط راهی که نابلد هستی وِیز گوشی‌ت پنچر شده باشد.خلاصه به هر زحمتی شده سر ساعت خودم را به مدرسه می‌رسانم.

🔸یکی از همکاران با مشاهده احوال پریشانم می‌پرسد:اتفاقی افتاده؟
رنگ به رخسار نداری پسر؟

🔸در پاسخ می‌گویم: موبایلم رو خونه جا گذاشتم. انگار روح و روانم را به مسلخ برده‌اند و...

🔸همکارم که کمی شوخ طبع است فوری می‌گوید:آی شیطون نگران لو رفتن پیامهای گوشیت هستی پس....

🔸می‌گویم:نه استاد، گوشی من رمز و رازی نداره موبایلِ معلم خبرنگاری، پاک پاک هستش و تحت کنترل از ما بهتران...

🔸سرکلاس ثانیه‌ها برایم به دقیقه مبدل می‌شود. حسابی گیج و واجم مثل مار زخم خورده به خود می‌پیچم.

🌀زندانی موبایل خویشیم و...

🔸خلاصه دو جلسه کلاس درس برایم در حد یک ماه سپری می‌شود و زندانی در خویشم.
این داستانِ سه ساعت جدایی یک معلم خبرنگار از گوشی موبایلش است.

🔸خدای من ما را چه شده؟
هیچ شماره‌ای از هیچ کس را حفظ نیستم. انگار تمام زندگی،اطلاعات شخصی، تعاملات اجتماعی و در یک کلام هویت‌ام به گوشی موبایل گروه سه پیچ خورده است و...
اینقدر وابستگی و اعتیاد به گوشی
مگه میشه؟مگه داریم.

🔸واهمه از بی‌موبایلی و بی‌اینترنتی
(نوموفوبیا) وابستگی شدید به تلفن همراه عوارض شدید روحی‌روانی و جسمی درپی خواهد داشت.

🌀مدارس در محاصره گوشی‌های دانش‌آموزان

🔸این داستان قریب به اتفاق من و شما در مواجهه با گوشی‌های هوشمند اندروید است.
احتمالا گوشی‌های ما به محبوب‌ترین همدم، امین‌ترین دوست و خلاصه به جعبه سیاه زندگی‌مان بدل شده‌اند.

🔸زنگ مدرسه خورده نخورده ناخودآگاه مثل برق و باد به سمت محبوب گمگشته به پرواز درمی‌آیم و با لایی کشیدن راه را در رسیدن به وصال مطلوب و محبوب قیچی می‌کنم.

🔸راستی؛ اگر این اوضاع و احوال معلمش باشد آنگاه دقیقا چه انتظاری از دانش‌ اموزان معتاد به فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی در نیاوردن گوشی هوشمند به مدرسه داریم؟

🔸انتظارمان چقدر واقع‌بینانه و مهمتر از آن چقدر قابل اجرا و عملیاتی است؟

♦️#سرمقاله_روزنامه_زنگان امروز؛ شنبه بیست و پنجم فروردین ۱۴۰۳

🍀 مردم‌داران ایران
🍀 https://www.tg-me.com/mardomdaran
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🟩 چکیده‌ی گفتگوی جالب پاول دورف و تاکر کارلسون

🍀 @mardomdaran

💠 پاول سال ۱۹۸۴ توی شوروی به دنیا میاد، ۴ ساله بوده که با خانواده نقل مکان می‌کنن ایتالیا و در زمان فروپاشی شوروی دوباره برمی‌گردن.

🔸وقتی ۲۱ سالش بوده شبکه‌اجتماعی VK رو طراحی می‌کنه، که معروف هست به فیسبوک روسیه و میگه اون موقع فقط خودم بودم، برنامه‌نویسی می‌کردم، مدیر سرور بودم، پشتیبان سایت بودم و همه کارا با خودم بود. نهایتا تا سال ۲۰۱۱ این شبکه‌اجتماعی به ۱۰۰ میلیون کاربر می‌رسه.

🔸با شروع تظاهرات‌ها توی روسیه مخالفان دولت بیشتر از VK استفاده می‌کنن و دولت بهشون می‌گه باید محتوای مخالفان و کامیونیتی‌ها حذف بشن.

🔸سال ۲۰۱۳ ماجرا پیچیده‌تر می‌شه و دولت روسیه اطلاعات کاربران رو هم درخواست می‌کنه، در نهایت بهش می‌گن یا سهامتو بفروش یا اینکه باید سمت دولت باشی. که خب اینجا پاول تمام سهامشو می‌فروشه و از مدیرعاملی هم استعفا می‌ده.

🔸تاکر وسط شو شروع می‌کنه به تیکه انداختن به مارک زاکربرگ که معروف هست به سانسور و میگه پاول برای اینکه سانسور نکنه استعفا داد ولی زاکربرگ سانسورچی تمام دولت‌هاست.

🔸می‌گه ایده تلگرام توی همون روسیه شکل گرفت، فضا امنیتی بود و نمی‌تونستی به کسی پیام بدی و مطمئن باشی کسی اینو نمی‌خونه و برادرش رمزگذاری اولیه تلگرام رو طراحی می‌کنه، برادرش از آدم‌های سوپر اسمارت دنیای ریاضی هست، پس هسته و رمزگذاری با برادرش می‌شه و رابط کاربری و بقیه بخش‌هارو هم خود پاول طراحی می‌کنه.

🔸می‌گه بعد از اینکه از روسیه خارج شدیم خیلی از جاها رفتیم ولی اکثرشون بوروکراسی‌های عجیبی داشتن، بریتانیا، آلمان، سنگاپور، سانفرانسیسکو از جاهایی بودن که رفتیم، مثلا ما می‌خواستیم بهترین برنامه‌نویس‌ها رو از سراسر دنیا استخدام کنیم ولی اینا می‌گفتن اینجوری نیست، شما به راحتی نمی‌تونید کسی که خارج از کشور هست رو استخدام کنید. باید توی روزنامه آگهی بزنید بعد اگه تا ۶ ماه کسی از داخل کشور برای اون شغل درخواست نداد بعد می‌تونید نیروی خودتون رو استخدام کنید.

🔸توضیح می‌ده که آمریکا رو هم امتحان کردن ولی فشار نهایت‌های امنیتی رو احساس کردن همون روزهای اول و گفتن اینجا جایی نیست که ما بتونیم دوام بیاریم «منظورش اینه که از روسیه میان کلا حساسیت روشون زیاده».

🔸بعد ۷ سال پیش می‌رن دبی و می‌گه مزیت امارات اینه که به راحتی هرکسی از هر جای دنیا رو می‌تونید استخدام کنید، سیستم مالیات کارامد هست و زیرساخت عالیه.

🔸می‌گه خوبی امارات هم اینه که کلا باهات کاری ندارن، حتی یه بار هم بهمون پیام ندادن یه چیزیو حذف کنیم یا ...

🔸تاکر می‌گه چرا ۱۰۰ درصد سهام تلگرام مال خودته؟ در جواب می‌گه هدف ما مستقل بودنه و می‌دونیم که سرمایه‌ها وقتی میان اهدافی هم دارن.
تمام سرمایه‌ام یا داخل بانکه یا بیت‌کوین هست و هیچ‌وقت اونا رو خرج نکردم، جت نخریدم، قایق نخریدم، هیچ زمینی یا خونه‌ای ندارم، علاقه دارم این سرمایه برای تلگرام هزینه بشه.

♦️گیگ الرتز
🎥 https://www.youtube.com/watch?v=1Ut6RouSs0w

🍀 مردم‌داران ایران
🍀 https://www.tg-me.com/mardomdaran
.
🟩 درباره احضارهای اخیر فعالان رسانه‌ای

🎤 در گفتگو با هم‌میهن ۲۸ فروردین ۱۴۰۳
🍀 @mardomdaran
✍️عباس عبدی

💠 اگر مساله شخصی نبود، راحت‌تر می‌توانستم صحبت کنم. بنده معتقدم مشکلی نسبت به شکایت از روزنامه‌نگاران و هر شخص دیگری وجود ندارد. روزنامه‌نگار باید آماده پاسخگویی درباره رفتارهای خود باشد. مشروط بر این که دستگاه‌های رسیدگی کننده بی‌طرفی خود را حفظ کنند و آن را در عمل نشان دهند. بی‌طرفی دستگاه‌ها، باعث اعتبار آن‌ها نزد جامعه و اعتماد به رسیدگی آنان به این مسائل است.

🔸فکر می‌کنم در خصوص این موضوع خاص بیش از حد حساسیت نشان دادند و عجله کردند. باید بر اساس شاخص‌های حقوقی صحبت کرد و مسئله‌ای مثل «برهم زدن امنیت روانی جامعه» یک شاخص حقوقی نیست. این گونه اعلام جرم‌های کلی و کشدار کمکی به وضعیت فلاکت‌بار رسانه‌ای کشور نمی‌کند.

🔸در هر صورت، برداشت من این است که اتفاق خاصی نیفتاده است. این اعلام جرم مورد رسیدگی قرار می‌گیرد و به طور طبیعی علنی خواهد بود تا مردم و دیگر همکاران در جریان جزییات قرار گیرند. همان طور که ما باید یاد بگیریم چطور رفتار کنیم، دیگران از جمله مدعی‌العموم نیز باید بدانند که چگونه به مسائل واکنش نشان دهند.

🔸ضمن این که تاکید می‌کنم همه مسائل را نمی‌شود از طریق دادگاه حل کرد. این مسائل نیازمند گفتگو است. نمی‌دانم هدف از این اعلام جرم چه بود اما به این باور دارم که از طریق ممنوعیت و محدودیت برای نوشتن، نتیجه‌ای حاصل نخواهد شد و رسانه‌های مستقل هم مثل رسانه‌های رسمی بی‌اعتبار خواهند شد.

🔸هرچند ممکن است اشخاص حرف اشتباهی بزنند یا اشتباه بنویسند که امری طبیعی در حوزه اظهارنظر در عرصه عمومی است، ولی نحوه مواجهه با این موارد اهمیت تعیین کننده‌ای دارد.

🍀 مردم‌داران ایران
🍀 https://www.tg-me.com/mardomdaran
🟢 #دعوت_به_همکاری 🟢

🔻 گروه رسانه‌ای کاما؛

▪️‌نیازمند دبیر ‌تحریریه و روزنامه‌نگار باتجربه

شرایط و مهارت:

• آشنا به اصول روزنامه‌نگاری، خبرنویسی، گزارش‌نویسی و مصاحبه
• آشنا به روزنامه‌نگاری آنلاین، سوژه‌یابی، سئو
• بااخلاق، متعهد به اصول حرفه‌ای روزنامه‌نگاری

نوع همکاری: تمام‌‌وقت

🔘ساعت کار: 9 تا 18
🔘دستمزد: 15 تا 20 میلیون تومان، با توجه به 🔘مهارت‌ + پاداش + ناهار
🔘بیمه: دارد
🔘محل کار: تهران، میدان فاطمی

◽️📌واجدان شرایط لطفاً رزومه خود را به شناسه تلگرام زیر ارسال فرمایند:
🆔 @media3711
☎️ 09219563711

🆔 @communicationsjobs
🟩 پیشنهادهایی ارتباطی برای زمانۀ استیصال جمعی
🍀 @mardomdaran
✍️ سعید ارکان‌زاده یزدی

💠 ناراحتی و استیصال را این روزها دربسیاری ازافرادجامعه ایران می‌توان دید.

🔸آدم‌هانگران امروزوآینده‌اند.جیب‌هاخالی است وسیاست‌های کلان نشانی ازآرامش ندارند.مخالفت باخواسته‌های جامعه به مردم نشان می‌دهدکه وضع بهبودنخواهد یافت وعزمی شکل گرفته که به اشتباه‌ترین وخشونت‌آمیزترین روش‌های ممکن،جلوی دگرگونی‌های اجتماعی وخواسته‌های بخش چشمگیری ازجامعه گرفته شود.

🔸مردم خسته‌اند وزخم‌خورده‌ وامیدی دست‌کم کوتاه‌مدت به درست‌شدن شرایط ندارند.شاید این وضعیت رابتوانیم استیصال جمعی بخوانیم.

🔸این استیصال جمعی درحال حاضر بارسانه‌های اجتماعی دوچندان شده است.

🔸فناوری‌های نوین ارتباطی مواهبی‌اندکه می‌توانندبه ساده‌ترشدن زندگی وحل برخی مشکلات کمک کنند،اماگاهی نیزاسباب دردسروتشدیدمصائب‌اند.

🔸ماآدم‌های مستأصل دقیقه‌هاوساعت‌هابه موبایل زل می‌زنیم وصفحه نمایش رابالاوپایین می‌کنیم وحرف‌های دیگران رامی‌خوانیم وعکس‌هاوویدیوهارامی‌بینیم.

🔸گاهی اصلادست خودمان نیست ونمی‌توانیم چشم ازصفحه موبایل برداریم.ضربان قلب‌مان بالا می‌رود،گاهی دعواهای بی‌ارزش کاربران منزجرمان می‌کندواصلاً اززندگی سیرمی‌شویم.حال خراب‌مان خراب وخراب‌ترمی‌شود.بی‌جهت پرخوری می‌کنیم،خواب‌مان به‌هم می‌ریزدومدت‌ها ناخودآگاه دندان‌هایمان رابه‌هم فشارمی‌دهیم.

🔴 چه می‌توان کرد؟

🔸این استیصال جمعی یک ریشه وعلت ندارد.انواع مسایل سیاسی واقتصادی واجتماعی وفرهنگی باهم گره خورده‌اندووضعیت فعلی را ایجادکرده‌اند.

🔸اما به‌نظرمی‌رسدرسانه و ارتباطات دراین بین نقش پررنگی بازی می‌کنند.پس شایدبا تغییراتی درکار بارسانه‌هاوپرهیزهایی ارتباطی بتوان کمی ازخراب‌ترشدن احوال شخصی وروانی فردی وبه‌تبع آن جمعی جلوگیری کرد.

🟣 آنچه در پی می‌آید پیشنهاد پرهیزهایی ارتباطی است در دورۀ استیصال جمعی کنونی:

🔻خبر فقط به‌قدر کفایت:

🔸کسی که در ایران زندگی می‌کند نمی‌تواند خبر نخواند. عملی و منطقی نیست که به افراد تجویز کنیم از خبرها دور بمانند. اما میزان مصرف اخبار را می‌توان کنترل کرد: فقط تا حدی خبر بخوان که آگاه شوی چه بلایی دارد سرت می‌آید.

🔻چند رسانه حرفه‌ای و مطمئن:

🔸برای یافتن خبر و آگاه‌شدن از وقایع، چند حساب کاربری و کانال و رسانه حرفه‌ای کافی است. به‌جای دنبال‌کردن ده‌ها رسانه و اکانت که اخبار تکراری و متلک و دعوا و اطلاعات جعلی منتشر می‌کنند، می‌توانیم رسانه‌هایی را دنبال کنیم که طی زمان به آن‌ها اطمینان پیدا کرده‌ایم.

🔻ارتباط انسانی عمیق مجازی:

🔸انفعال و گوشه‌نشینی چارهٔ کار نیست، ولی وقت و انرژی محدود روانی را می‌توان صرف ارتباطات مؤثرتر کرد. می‌توانیم ارتباطات تعاملی را جایگزین ارتباط یک‌طرفه و منفعلانه مجازی کنیم. مثلاً به‌جای کانال‌های تلگرامی رفت سراغ گروه‌های دوستان. می‌توان با رفیقی چت کرد یا برایش کامنت گذاشت.

🔻فرصت آفلاین بودن:

🔸از آنلاین بودن گریزی نیست، اما اگر فعالیت‌های آنلاین اضطراب و استیصال ما را تشدید می‌کند می‌توان روزانه چند ساعت پناه برد به فعالیت‌های آفلاین، از آشپزی و کتاب و ورزش تا پیاده‌روی و ارتباطات رودرروی انسانی. قطع شبکه واقعیت بیرون را عوض نمی‌کند، ولی به ما فرصت تجدید قوا می‌دهد.

🔻هر حرفی جایی دارد:

🔸نمی‌توانیم از حقایقی که اطراف‌مان می‌بینیم فرار کنیم. مصیبت و فلاکت همه‌جا را فراگرفته. باید درباره‌اش صحبت کنیم و چاره بیندیشیم، ولی نه در هر پلتفرمی و با هر کاربری. حرف‌های جدی و غم‌های بزرگ را می‌توان در فضاهای مجازی خصوصی‌تر و با کاربران آشناتر زد.

🔻دنبال‌کردن دوستان مجازی امن و آشنا:

🔸در ایامی که فشار روانی و اجتماعی به اوج می‌رسد، می‌توان پای حرف هر کاربری که اهدافش برایمان روشن نیست ننشست. می‌توانیم موقتا مطالب و روایت‌های کاربرانی با عقاید متنوع را دنبال کنیم که از قبل می‌شناسیم.

🔻شناخت چرخه‌های احساسات:

🔸مسببان وضع موجود روی چرخهٔ هیجان‌زدگی، عصبیت، احساس بی‌عملی، ناامیدی، استیصال، عذاب وجدان، ترسیدن و نهایتاً تسلیم‌شدن ما حساب باز کرده‌اند. الگوریتم شبکه‌های اجتماعی و اجیرشدگان سایبری نیز به ایجاد این چرخه کمک می‌کنند. با شناختن این چرخه‌ها و آگاهی به طرز عمل و اثرشان، می‌توان تا حدی آن‌ها را شکست.

🔻نگاه بلندمدت به وضعیت:

🔸شبکه‌های اجتماعی به مسایل کوتاه‌مدت‌مان می‌پردازند. ما برعکس باید نگاه بلندمدت داشته باشیم. هرچقدر هم که شرایط سخت باشد، این روزها می‌گذرند، البته که به‌قیمت هدررفتن عمرمان. می‌توانیم به مسیر زندگی خود و تجربه انواع بحران‌ها نگاه کنیم و کمتر از وضع فعلی بترسیم. به‌احتمال زیاد، اغلب ما این‌بار هم زنده خواهیم ماند، البته که با زخم‌های بسیار. غریزه بقا حکم می‌کند بمانیم و روزهای کمی بهتر را هم ببینیم.

🍀 مردم‌داران ایران
🍀 https://www.tg-me.com/mardomdaran
🍀 @mardomdaran

🟪 الهیات هوش مصنوعی

🎙 با ارائه‌ دکتر سیدمحمود نجاتی حسینی(خراسانی)
▫️▫️مدیرگروه مطالعات فرهنگی دین
▫️▫️انجمن ایرانی مطالعات فرهنگی و ارتباطات

👤 مدیر علمی:
▪️حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر سیدمحمدمهدی میرجلیلی


📅 سه‌شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
ساعت ۲۰


🕌 تهران؛ دروس، خیابان هدایت، مسجد هدایت

🍀 مردم‌داران ایران
🍀 https://www.tg-me.com/mardomdaran
.
⭕️ بدیعی:
🟩 اهالی رسانه ضرورت کاریکاتور در نشریات را درک نکرده‌اند

🍀 @mardomdaran

💠 یک روزنامه نگار با انتقاد از کمبود کاریکاتور در نشریات امروزی می گوید: شاید بتوان گفت یکی از دلایل مهجور ماندن رسانه های ما از کاریکاتور، نشناختن جایگاه کاریکاتور است. به همین خاطر به تدریج از رسانه ها و به ویژه مطبوعات حذف شد. در واقع به نظر می رسد اهالی رسانه ضرورت کاریکاتور را درک نمی کنند و متوجه مزایای آن نیستند.

🔸مینو بدیعی از روزنامه نگاران با تجربه با اشاره به نقش کاریکاتور در تاریخ مطبوعات ایران به شفقنا می گوید: کاریکاتور از دیرباز در مطبوعات داخلی و خارجی نقش بسیار کلیدی را داشت. در دوران گذشته که عکس در دسترس روزنامه ها نبود، کاریکاتور نقش اصلی و بنیادی را برای رسانه ها ایفا می کرد. به ویژه در مطبوعات عصر مشروطه مفاهیم اجتماعی، سیاسی و اقتصادی در قالب کاریکاتور در می آمدند و اغلب در صفحه اول مطبوعات کار می شدند.

🔸او ادامه می دهد: در زمان های گذشته روزنامه هایی با عنوان نشریات فکاهی مانند روزنامه “نسیم شمال” بودند که رسانه‌ای کاملا طنز و فکاهی بود و محورش را بر پایه کاریکاتور قرار داده بود. اگر به تاریخ مطبوعات ایران مراجعه کنیم کاریکاتور هایی چاپ می شد بسیار انتقادی و تسهیلگر مسائل مردم بودند. مسائلی چون فقر، آزادی، حقوق زنان و….

🔸بدیعی روایت می کند: در گذشته ما کاریکاتوریست های بسیار ماهر و باسوادی را در تحریریه ها داشتیم مثلا آقای کامبیز درمبخش، جواد علیزاده ، اردشیر رستمی و…همچنین بخش زیادی از تحریریه نشریه توفیق دست کاریکاتوریست ها بود. مجله ای که بسیار با اقبال عمومی مواجه بود چرا که با تبحر و مهارت خاصی، بیشتر مسائل مردم را به تصویر می کشید.

🔸این روزنامه نگار با اشاره به ویژگی های مجله توفیق توضیح می دهد: کار جالبی که نشریه توفیق انجام می داد استفاده از یک شخصیت ثابت -که به نوعی نماد هم بود- به نام کاکا توفیق بود که تعمدا دارای پوست تیره بود و نشان از استیصال و درماندگی او بود. ملت و مردم هم در قالب یک پیرمرد نشان داده می شد که بلاتکلیف بود. همه این ها نشان از توانایی بالای کاریکاتوریست های آن دوران بود.

🔸بدیعی ادامه می دهد: از دیگر ویژگی های توفیق به تصویر کشیدن مسئولان آن دوران بود که به صراحت با طنز تمام رفتار و عملکرد آنها را به تصویر می کشید.

🔸او با اشاره به وضعیت کاریکاتور و طنز در میان نشریات بعد از انقلاب می گوید: بعد از انقلاب مرحوم کیومرث صابری یکی از کاریکاتوریست های توفیق، نشریه گل آقا را پایه ریزی کرد. نشریه گل آقا با تقلید از توفیق شروع به انتشار کرد و آقای صابری نقش زیادی در احیای کاریکاتور و کارتون بعد از انقلاب داشت. در همان دوران افکار عمومی، نشریه گل آقا را با تیراژ وسیع می خریدند و این نشریه ستونی به نام “دو کلمه حرف حساب” داشت که به طرز عجیبی در میان مردم مورد اقبال بود. بعد از فوت آقای صابری دخترش عهده دار انتشار این مجله شد که متأسفانه نتوانست جایگاهی که آقای صابری داشت را احیا کند.

🔸او روایت می کند: گزارش هایی که ما در روزنامه کیهان کار می کردیم، نیازمند عکس بود با توجه به محدودیت و کمبود عکس در آن دوران و از طرفی دیگر چون عکس نمی توانست هدف و مقصود اصلی گزارش ما را نشان دهد از کاریکاتور استفاده می شد. در واقع ما سوژه را به کاریکاتوریست های تحریریه می دادیم و برای آن کاریکاتور می کشیدند و افکار عمومی بسیار از این کاریکاتور ها استقبال می کردند. بعد از انقلاب کاریکاتوریست های خوبی داشتیم، مثل آقای علیزاده، علی دیواندری، آقای نوری نجفی که همگی همکار ما در تحریریه کیهان بودند.

🔸بدیعی معتقد است، همانطور که مخاطب امروزی بیشتر و سریعتر با عکس ارتباط برقرار می کند تا با متن و نوشته، مخاطبان در زمان قدیم بیشترین ارتباط را با کاریکاتور داشتند.

🔸او توضیح می دهد: شاید بتوان گفت یکی از دلایل مهجور ماندن رسانه های ما از کاریکاتور، نشناختن جایگاه کاریکاتور است و به همین خاطر به تدریج از رسانه ها و به ویژه مطبوعات حذف شد. در واقع به نظر می رسد اهالی رسانه ضرورت کاریکاتور را درک نمی کنند و متوجه مزایای آن نیستند.

🔸بدیعی با انتقاد می گوید: بسیاری از مدیران رسانه‌ حتی این جمله را درباره کاریکاتور به کار می برند که “کاریکاتور به چه دردی می‌خورد” و از طرفی مطبوعات ترجیح دادند در برخی موارد به سمت طنز مکتوب بروند در حالیکه طنز کارتونی به حدی تاثیر گذار است که می تواند در بسیاری از موارد موجب تحول و تغییرات عمیقی شود که همین موضوع در مطبوعات جهان همچنان پابرجاست. متأسفانه به دلیل استقبال نکردن رسانه ها از کاریکاتور، بسیاری از کاریکاتوریست های ما به سمت گرافیک و نقاشی کشیده شدند.

♦️ادامه مطلب را در 👈شفقنا رسانه بخوانید

🍀 مردم‌داران ایران
🍀 https://www.tg-me.com/mardomdaran
.
🟩 نخستین فصلنامه هوش مصنوعی با عنوان «هوش نما» منتشر شد

🍀 @mardomdaran

💠 شرکت ملی انفورماتیک ایران اولین فصل‌نامه «هوش مصنوعی» را با عنوان هوش نما با هدف مطالعه جامع زیست‌بوم هوش مصنوعی ایران از ابعاد مختلف منتشر کرد.

🔸برای تهیه این گزارش اطلاعات مورد نیاز از سازمان‌ها، وزارتخانه‌ها، بخش‌های خصوصی، تشکّل‌ها و فعّالان حوزه، گردآوری و دسته‌بندی شده است. قطعاً در این گزارش برخی از شرکت‌ها و فعالین حوزه هوش مصنوعی کشور از قلم افتاده‌ که درخواست می‌شود موارد از طریق پست الکترونیکی [email protected] اطلاع داده تا در شماره بعدی این گزارش درج گردند.

🔸هوش‌نما اقدامی جریان ساز در حوزه هوش مصنوعی کشور به شمار می‌رود و امید است شاهد اثربخشی آن در سطح کشور و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران باشیم. این شماره فصل‌نامه هوش نما به ارائه‌ اجمالی رویدادها و فعالان حوزه هوش مصنوعی می‌‌پردازد و شامل بخش‌های اصلی زیر است:

▪️رویدادهای هوش مصنوعی
▪️هوش مصنوعی و حاکمیت
▪️شرکت‌های فعال در حوزه هوش مصنوعی
▪️هوش مصنوعی و دانشگاهیان


♦️https://www.nicholding.ir/hooshnama
🍀 مردم‌داران ایران
🍀 https://www.tg-me.com/mardomdaran
🟩 نگویید دلار چند!؟
🍀 @mardomdaran
✍️حجت الله عباسی

💠 در دولت قبلی نرخ دلار به ۲۷ هزار تومان رسید. علی‌اکبر رائفی‌پور فریاد کشید: «آی مردم، حواستان را پرت نکنند، اگر آمدند گفتند اصلا خدا نداریم یا شش تا خدا داریم، توجه نکنید، بگید دلار چند؟!».

🔸الان که نرخ دلار ترمز بریده و با عبور از مرز ۶۵ هزار تومان طاقت ملت طاق شده، پرسشگری را کیسه کرده‌اند و یک‌صدا می‌گویند نرخ دلار در بازار آزاد به ما ربطی ندارد!

🟩 رسمیت شناختن اسرائیل
🍀 @mardomdaran

💠 کانال تلگرامی خبرگزاری صداوسیما از عنوان «اسرائیل» در خبرها استفاده می کند.

🔸یک جستجوی معمولی در این کانال نشان می دهد ۱۳۷۸ نوبت در اخبار این عنوان بکار رفته است.

🔸این در حالی است که شبکه های رادیویی و تلویزیونی صداوسیما برای رسمیت نبخشیدن به این رژیم جعلی، بجای «اسرائیل» از عنوان «رژیم صهیونیستی» استفاده می کنند!

🟩 غیبت رسانه ملی
🍀 @mardomdaran

💠 در دوران دولت های خاتمی و روحانی یکی از کارهای مهم! خبری رسانه ملی تهیه رپرتاژ از ماشین های پلاک دولتی در مراسم جشن عروسی فرزندان مقامات و پخش از تلویزیون بود.

🔸اما در مراسم عروسی فرزند سردار شمخانی در هتل پنج ستاره اسپیناس پالاس جای گروه خبری رسانه ملی خالی بود!

🍀 مردم‌داران ایران
🍀 https://www.tg-me.com/mardomdaran
.
🍀 @mardomdaran
🟩 طرف تاریک رسانه‌های اجتماعی

💠 برای خیلی از ما بارها و بارها اتفاق افتاده که وارد شبکه‌های اجتماعی‌مون شدیم تا مطلبی رو چک کنیم ولی به خودمون میایم و می‌بینیم وقت زیادی از زمانتون رو تو پرسه زدن در صفحه‌های مختلف گذراندیم بدون اینکه حتی متوجه زمانی که گذراندیم، شده باشیم.

🔸اما دلیل این مسئله چی می‌تونه باشه؟ و چرا با چک نکردن مرتب پیام‌ها، دچار استرس می‌شویم؟

🔸برای خواندن متن کامل این مقاله، اینجا کلیک کنید.

♦️رسانیوم
♦️عرصه‌های ارتباطی

🍀 مردم‌داران ایران
🍀 https://www.tg-me.com/mardomdaran
🌺 درست‌نویسی ۴۲۳

🟣 شیوه‌ی نگارش کدام‌یک از واژه‌های ( توجیه / توجیح ) درست است؟
Anonymous Quiz
84%
توجیه
16%
توجیح
☀️به نام خداوندِ جان‌آفرین
حکیمِ سخن‌درزبان‌آفرین

💠 @qoranrooz
خداوند بخشنده‌ی دستگیر
کریمِ خطابخش پوزش‌پذیر

عزیزی که هر کز درش سر بتافت
به هر در که شد هیچ عزّت نیافت

✍️ #سعدی

🌸 سلام
صبح‌تون به‌خیر و سلامت و عزتمندی

▫️ اعوُذُ بِاللهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیمِ
▫️ بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

☘️ أَلَمْ تَرَ إِلَى الَّذِينَ أُوتُوا نَصِيبًا مِنَ الْكِتَابِ يُؤْمِنُونَ بِالْجِبْتِ وَالطَّاغُوتِ وَيَقُولُونَ لِلَّذِينَ كَفَرُوا هَٰؤُلَاءِ أَهْدَىٰ مِنَ الَّذِينَ آمَنُوا سَبِيلًا

آیا ندیدی کسانی را که بهره‌ای از کتاب (خدا) به آنان داده شده، (با این حال)، به «جبت» و «طاغوت» [= بت و بت‌پرستان‌] ایمان می‌آورند، و درباره کافران می‌گویند: «آنها، از کسانی که ایمان آورده‌اند، هدایت یافته‌ترند»؟!

Have you not regarded those who were given a share of the Book, believing in idols and fake deities and saying of the pagans: ‘These are better guided on the way than the faithful’?

نديدى مگر صاحبان كتاب
چگونه برفتند بر ناصواب
به جبت و به طاغوت كردند روى
كه بودند بسيار ناراست خوى
چنين برگشايند لب بر سخن
بگويند با مشركان وطن
كه راه شما از ره مؤمنان
بود بهتر و نيك‌تر اين زمان

☘️ أُولَٰئِكَ الَّذِينَ لَعَنَهُمُ اللَّهُ ۖ وَمَنْ يَلْعَنِ اللَّهُ فَلَنْ تَجِدَ لَهُ نَصِيرًا

آنها کسانی هستند که خداوند، ایشان را از رحمت خود، دور ساخته است؛ و هر کس را خدا از رحمتش دور سازد، یاوری برای او نخواهی یافت.

They are the ones whom Allah has cursed, and whomever Allah curses, you will never find any helper for him.

بر اين گونه افراد، پروردگار
كند لعنتى درخور و پايدار
كسى را كه لعنت نمايد خدا
دگر ياورش كيست در هر سرا؟
--------------------
👈 قرآن کریم؛ سوره نساء، آیه‌های‌ ۵۱ و ۵۲

💠 کانال تلگرامی آیات روزانه قرآن کریم
💠 https://www.tg-me.com/qoranrooz
💠 کانال آیات روزانه قرآن کریم در ایتا
💠 https://eitaa.com/qoranrooz
.
🍀 @mardomdaran

🟩 مهلت ارسال آثار به هشتمین جشنواره ملی رسانه و طنز(طنزپهلو) تمدید شد

💠 دبیرخانه هشتمین جشنواره ملی رسانه و طنز طی اطلاعیه ای اعلام کرد، مهلت ارسال آثار به این دوره از جشنواره تا فردا ۲ اردیبهشت ماه سال تمدید شد👇

press.farhang.gov.ir/fa/news/741920

🍀 مردم‌داران ایران
🍀 https://www.tg-me.com/mardomdaran
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
.
🍀 @mardomdaran


🟣 چهارمین شماره نشریه راهبرد ارتباطات و روابط عمومی منتشر شد

🍀 مردم‌داران ایران
🍀 https://www.tg-me.com/mardomdaran
🌺 درست‌نویسی ۴۲۴

🟣 کاربرد تنوین در زبان فارسی: در کدام‌یک از واژگان زیر به‌کار بردنِ تنوین «نادرست» است؟ دقت کنید کدام نادرست است؟ (البته می‌دانیم که در زبان فارسی نباید تنوین به‌کار برد)
Anonymous Quiz
9%
حتما
73%
خواهشا
4%
اتفاقا
15%
احتمالا
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
2024/05/10 20:23:29
Back to Top
HTML Embed Code: