Telegram Web Link
.
🍀 @mardomdaran

🟩 لازمه شکل‌گیری «گفتمان کار و تلاش» در دستگاه‌ها پیوست رسانه‌ای است

💠 رییس شورای اطلاع‌رسانی دولت گفت:

🔸لازمه شکل گیری «گفتمان کار و تلاش» در دستگاه‌ها پیوست رسانه‌ای است.

♦️https://www.ilna.ir/fa/tiny/news-1472214
🍀 مردم‌داران ایران
🍀 https://www.tg-me.com/mardomdaran
🟩 برنامه‌های انجمن متخصصان روابط‌عمومی به مناسبت روز روابط‌عمومی اعلام شد
🍀 @mardomdaran

💠 انجمن متخصصان روابط‌عمومی در راستای گرامیداشت روز و هفته روابط‌عمومی، برنامه‌های متنوعی را تدارک دیده است.

🔻به گزارش شارا، این برنامه‌ها که در جلسه روز سه‌شنبه هیئت مدیره انجمن به تصویب رسید، به شرح زیر است:

▪️تهیه و انتشار بیانیه علمی-تحلیلی به مناسبت روز ملی ارتباطات و روابط‌عمومی
▪️برگزاری جشن ملی روابط‌عمومی
▪️رونمایی کتاب مجموعه مقالات هوش مصنوعی و روابط‌عمومی: گامی نوین در عصر ارتباطات


🔻علاوه بر این، سه وبینار آنلاین نیز با عناوین زیر برگزار خواهد شد:

🖥 فناوری‌های نوین و هوش مصنوعی در روابط‌عمومی: ابزارها و تاکتیک‌های نوظهور برای ارتباطات موثرتر
🖥 حل مساله در روابط‌عمومی: راهکارهای عملی برای غلبه بر چالش‌های رایج
🖥 نقشه‌راهی برای روابط‌عمومی علمی: بررسی امکان‌پذیری تدوین مدل‌های بومی

🔸انجمن متخصصان روابط‌عمومی با بهره‌گیری از تجارب و دانش صاحب‌نظران این حوزه، متعهد است در جهت ارتقای سطح دانش و مهارت‌های فعالان روابط‌عمومی و توسعه فرهنگ برقراری ارتباطات اثربخش گام بردارد.

🍀 مردم‌داران ایران
🍀 https://www.tg-me.com/mardomdaran
🟩 نتیجه دشمنی با علوم اجتماعی
🍀 @mardomdaran
✍️عباس عبدی

💠 چرا عده‌ای با علوم اجتماعی و انسانی به شدت دشمن هستند؟ گروهی که در مرحله بعد نیز به شیوه‌های گوناگون با دانش پزشکی مخالفت می‌کنند. ریشه این مخالفت را باید در الزامات عقلانیت جدید و ترس سنت‌گرایان و به طور مشخص مستبدین و یا بنیادگرایان با این عقلانیت جستجو کرد.

🔸ریاضیات و فیزیک کمتر دچار این وضعیت بوده‌اند. بشر از روزی که به مفهوم عدد پی برده دو به علاوه دو را چهار می‌داند، و مخالفت با این گزاره ممکن نیست، یا آن اندازه به دور از عقل سلیم است که محلی برای مخالفت باقی نمی‌گذارد.

🔸ولی ماجرای جامعه‌شناسی و علوم اجتماعی و انسانی و تا حدی پزشکی متفاوت است. جامعه‌شناسی یکی از جدیدترین علوم است و اگر بخواهیم خیلی ساده و فشرده تعریف کنیم، براین فرض استوار است که ریشه پدیده‌های اجتماعی در دنیای انسانی ما قرار دارد و به جای آن که پدیدهای اجتماعی را به چیزهایی مثل خشم خدایان اسطوره‌ای یا طبیعت نسبت دهد، ریشه ها و علل را در مناسبات میان انسان ها جست و جو می‌کند.

🔸بر این اساس، جامعه شناسان معتقدند که جامعه در طول زمان و به تدریج و بر اثر کنش های متقابل انسانی شکل می گیرد، و یا به عبارت ساده‌تر، مجموعه انسان‌ها با هم جامعه را می سازند. این فرض و یا ایده معنایش این است که جامعه چنان نرم و‌ شکل‌پذیر نیست که کسی یا کسانی بتوانند مثل موم هر جور که می خواهند آن را شکل دهند.


♦️متن کامل این یادداشت را در روزنامه اعتماد ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ بخوانید

https://telegra.ph/نتیجه-دشمنی-با-علوم-اجتماعی-04-23

🍀 مردم‌داران ایران
🍀 https://www.tg-me.com/mardomdaran
.
🍀 @mardomdaran
🟩 حکم پنج ماه حبس برای پریسا صالحی اجرایی شد

🔸حکم پنج ماه حبس برای پریسا صالحی فعال سابق دانشجویی، روزنامه‌نگار و دانشجوی کارشناسی ارشد اقتصاد دانشگاه تهران امروز پنجشنبه، ۶ اردیبهشت پس از احضار به شعبه ٧ اجرای احکام کرج اجرایی شد.

🍀 مردم‌داران ایران
🍀 https://www.tg-me.com/mardomdaran
.
🍀 @mardomdaran
🟩 نسخه جدید تلگرام به‌روزرسانی و منتشر شد

💠 در نسخه جدید تلگرام، زمانی که کاربر گزینه جست‌و‌جو در محیط اصلی اپلیکیشن را انتخاب می‌کند وارد تب کانال می‌شود، کانال‌های جدید را به کاربر پیشنهاد می‌هد که با سلیقه کاربر همخوانی دارد.

🔸در این آپدیت. وقتی پیامی را فوروارد می‌کنید، تصویر پروفایل کانال یا فرد مشخص می‌شود.

🔸کاربران پریمیوم از این به بعد می‌توانند استوری‌های تلگرام را به صورت کاملا ناشناس تماشا کنند.

🍀 مردم‌داران ایران
🍀 https://www.tg-me.com/mardomdaran
مردم داران ایران
. 🍀 @mardomdaran 🟩 حکم پنج ماه حبس برای پریسا صالحی اجرایی شد 🔸حکم پنج ماه حبس برای پریسا صالحی فعال سابق دانشجویی، روزنامه‌نگار و دانشجوی کارشناسی ارشد اقتصاد دانشگاه تهران امروز پنجشنبه، ۶ اردیبهشت پس از احضار به شعبه ٧ اجرای احکام کرج اجرایی شد. 🍀 مردم‌داران…
.
🍀 @mardomdaran

🟩 پریسا صالحی، روزنامه نگار: هنوز حکم من اجرا نشده است


🔸صالحی در تکذیب خبر اجرای حکم حبسش نوشت: ‏دوستان این خبر اشتباهه چندجا دیدمش من تا چند روز آینده برای اجرای حکم به اجرای احکام کرج مراجعه میکنم اما هنوز حکم من اجرایی نشده و اساسا نمیدونم این خبر از کجا اومده

🍀 مردم‌داران ایران
🍀 https://www.tg-me.com/mardomdaran
.
🟩 ایران در شاخص آمادگی دولت‌ها برای هوش مصنوعی در جایگاه ۹۴ قرار دارد

🍀 @mardomdaran

💠 گزارش شاخص آمادگی هوش مصنوعی دولت‌ها در سال ۲۰۲۳ نشان می‌دهد ایران در میان ۱۹۳ کشور در جایگاه ۹۴ قرار دارد.

🔸این گزارش وضعیت کشور‌ها را در سه بخش دولت، فناوری و زیرساخت‌ها بررسی کرده که در آن ایران امتیاز ۴۷. ۰۲ را کسب کرده است.

🔸به گزارش پیوست، گزارش شاخص آمادگی هوش مصنوعی دولت‌ها که توسط مؤسسه Oxford Insights تهیه می‌شود، شامل یافته‌ها و تحلیل‌های جهانی روند‌های اصلی در زمینه‌هایی مانند استراتژی‌های هوش مصنوعی در سطح ملی، شکاف دیجیتال، ظرفیت نوآوری در گروه‌های درآمدی و افزایش همکاری بین‌المللی در زمینه حکمرانی هوش مصنوعی است.

🍀 مردم‌داران ایران
🍀 https://www.tg-me.com/mardomdaran
🟩 اصلاح رابطه بین روزنامه نگاری و روابط عمومی به معنای توقف اطلاعات نادرست
🔴 تعادل روابط‌عمومی و روزنامه‌نگاری؛ عنصر حیاتی امروز

🍀 @mardomdaran
✍️ سید محمد مهدی سیدی

💠 سال‌ها روابط‌عمومی و روزنامه‌نگاری چرخه تولید اخبار را شکل داده‌اند؛ یک وابستگی دو سویه. اما تغییر این وابستگی موجب می‌شود بتوان روزنامه‌نگاری را به ابزاری برای انتشار اخبار نادرست و برخلاف منفعت عمومی تبدیل کرد.

🔸روابط عمومی و روزنامه‌نگاری در یک تعادل نامطمئن و بحرانی با هم قرار دارند، رابطه‌ای که هر دوی آن‌ها به عنوان بخشی از یک اکوسیستم ارتباطی به یکدیگر وابسته هستند. قبلاً روزنامه‌نگاری به عنوان بازیکن قوی‌تر در این رابطه شناخته می‌شد، اما اکنون به دلیل کاهش اتاق‌های خبری، روابط عمومی به شکلی بیشتر خودنمایی می‌کند و این رابطه ممکن است باور محدود شده به خبر را به خطر بیاندازد.

🔸در تعریف روابط عمومی، از رویکرد استفاده از استراتژی‌های ارتباطی برای ساختن روابط میان سازمان‌ها (مانند شرکت‌ها، مؤسسات و دولت) و عموم استفاده می‌شود. به طور سنتی، یکی از مهم‌ترین ارتباطات برای کارکنان روابط عمومی، ارتباط با روزنامه‌نگاری است. حرفه‌ای‌های روابط عمومی برای انتشار پیام‌های خود به ارتباطات خبری خود اعتماد می‌کنند و روزنامه‌نگاران از روابط عمومی برای پیدا کردن داستان‌های جذاب، پر کردن کوتاهی‌ها و رعایت ضرب الاجل‌های خود استفاده می‌کنند. در واقع، طبق گزارش انجمن روابط عمومی کانادا، حرفه‌ای‌های روابط عمومی بیشتر از هر گروه حرفه‌ای دیگری با خبرنگاران تعامل دارند.

🔸این رابطه دو طرفه برای سال‌های سال جواب داد زیرا روزنامه‌نگاران دست بالا را داشتند. روزنامه‌نگاران فرهنگی داشتند که آن‌ها را نسبت به کارکنان روابط‌عمومی محتاط‌تر می‌کرد و همین باعث کنترل صنعت روابط عمومی می‌شد. روزنامه‌نگاران هنگام تعامل با متخصصان روابط عمومی، انتخاب می‌کنند که آیا یک داستان را دنبال کنند یا نه، و اینکه چه مقدار از داستان پیشنهادی توسط متخصص روابط‌عمومی در واقع ارزش فضای ستون یا زمان پخش را دارد. روزنامه‌نگاران احتمالاً به دنبال جنبه‌های مختلف موضوعی بودند که توسط یک متخصص روابط عمومی پیشنهاد می‌شد، نه اینکه فقط یک خبر را منتشر کنند.

🔸در مقابل، متخصصان روابط عمومی می‌توانند به طور منطقی مطمئن باشند که پوشش، مورد اعتماد عموم خواهد بود. روزنامه‌نگاری با انتخاب این که چه چیزی را پوشش دهد و چگونه پوشش دهد، روابط عمومی را پاسخگو نگه می‌دارد. اگر دست اندرکاران روابط عمومی دست به هر کاری بزنند که رابطه آن‌ها با خبرگزاری‌ها را تهدید کند، نمی‌توانند به طور مؤثر کار کنند.

🔸باید این واقعیت را بپذیریم که تصویر حرفه‌ای روابط عمومی در همه جا فراگیر نیست و بیشتر روابط‌عمومی‌ها بجای اصلاح حرکت سازمان و ساخت ارتباط مؤثر میان مخاطبان بیشتر به دنبال پیشبرد اهداف اعلامی سازمان‌ هستند. به همین دلیل حفظ این تعدل برای کنترل روابط عمومی و سوق آن به سمت کنش حرفه‌ای مهم است. البته روزنامه‌نگاری هم در این میان از نقد به دور نیست .

🔸در چندین سال اخیر، به دلیل ادغام رسانه‌ای و ظهور رسانه‌های اجتماعی، رابطه بین روابط عمومی و روزنامه‌نگاری تغییر کرده است. اگرچه این تغییر به نظر می‌رسد به سود روابط عمومی است، اما در واقع باعث کاهش اعتماد به خبر می‌شود و این برای همه بد است. وقتی تعادل حساس بین روزنامه‌نگاری و روابط عمومی به هم می‌ریزد، در نتیجه، با یک اکوسیستم اطلاعاتی روبرو می‌شویم که کمتر قابل اعتماد است؛ زیرا بر اساس اهداف سازمانی و نه منافع عمومی تحت تأثیر قرار می‌گیرد.

♦️ادامه مطلب را در 👈سایت خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) بخوانید

🍀 مردم‌داران ایران
🍀 https://www.tg-me.com/mardomdaran
🟩 نخستین پایگاه خبری ویژه سالمندان راه‌اندازی شد
🍀 @mardomdaran

💠 نخستین پایگاه خبری ویژه سالمندان با نام”باهاتیم” به‌منظوراطلاع‌رسانی و آموزش تخصصی در حوزه سالمندی راه‌اندازی شد .

🔸محمدرضا عرب مدیرعامل موسسه “ارتباطات چهره به چهره” و بنیانگذار این پایگاه خبری، دلیل راه‌اندازی و آغاز به‌کار این پایگاه را رشد فزاینده سالمندی در کشور عنوان کرد و گفت : آمارهای رسمی از وجود ۱۲ میلیون سالمند در کشور خبر می‌دهد وبر اساس همین آمارها طی ۱۰ سال آینده این تعداد از مرز ۲۵ میلیون نفر نیز عبور خواهد کرد و بنابراین آموزش و اطلاع‌رسانی به ۳ گروه اصلی یعنی افرادی که در شرف سالمندی‌اند ،افراد سالمند و خانواده‌های سالمندان از اولویتی اساسی برخوردار است.....

🔸شما می‌توانید از هم‌اکنون با نشانی‌های زیر به این پایگاه و شبکه‌های اجتماعی آن دسترسی داشته باشید:
https://www.tg-me.com/bahateem

https://www.instagram.com/bahateem.ir?igsh=a295eWhwNXpkbDY2

https://bahateem.ir/
♦️در 👈 شفقنا بیشتر بخوانید

🍀 مردم‌داران ایران
🍀 https://www.tg-me.com/mardomdaran
.
⭕️ یک پژوهشگر  حوزه کودک و رسانه:
🟩 نیازمند طراحی و اجرای سیاست های حاکمیتی در مورد استفاده کودکان و‌ نوجوانان از فضای مجازی هستیم


🍀 @mardomdaran

💠 یک دکتری علوم ارتباطات در رابطه با استفاده کودکان و نوجوانان از فضای مجازی در ایران می گوید:

🔸مقررات و سیاست‌های حاکمیتی در مورد محتوای رسانه‌های مجازی و استفاده از تلفن هوشمند برای سنین کودکی و نوجوانی باید طراحی و اجرا شود، متاسفانه ما به جای فیلترینگ هوشمند و قراردادن مقررات برای سنین مختلف صرفا با فیلترینگ صورت مسئله را پاک می‌کنیم و اتفاقا نوجوانان را در معرض خطر بیشتری قرار می‌دهیم چرا که تهیه فیلترشکن‌ها از راه‌های مختلف امنیت کاربری آنان و حریم خصوصی‌شان را در مخاطره جدی قرار می‌دهد.

🔸فاطمه نوری راد، دکتری علوم ارتباطات و پژوهشگر حوزه کودک و رسانه درباره نوع نگاه کشورهای دیگر به حضور کودکان و نوجوانان در فضای مجازی به شفقنا رسانه می گوید: در کشورهای مختلف ممکن است محدودیت‌ها یا قوانین خاصی برای استفاده نوجوانان از فضای رسانه‌ای وجود داشته باشد.

♦️ادامه مطلب را در👈 شفقنا بخوانید

🍀 مردم‌داران ایران
🍀 https://www.tg-me.com/mardomdaran
.
🟩 دنیای فراواقعیت‌ها
🍀 @mardomdaran
✍️حجت الله عباسی

💠 فلسفه وجودی رسانه های جمعی ایجاد پل ارتباطی بین شهروندان و حاکمان است. تا با بازنمایی واقعیت های جامعه بتوانند درک مشترکی پیدا کرده و با تشریک مساعی مشکلات و مسائل را حل کنند!

🔸رسانه های جمعی روزبه‌روز از این اهداف فاصله گرفته‌اند و بویژه با ورود به عصر جامعه اطلاعاتی و فناوری اطلاعات، فراواقعیت‌ها بجای واقعیت‌ها بر صدر رسانه‌ها نشسته اند. حالا جای تعجب نیست رسانه های جمعی جامعه ای را معرفی کنند که واقعیت خارجی ندارد! آنقدر امور جامعه را جذاب معرفی می کنند که انگار شهروندان در بهشت گمشده زیست می کنند! در حالی که در دریای مشکلات غرق شده اند!

🔸بزرگترین هنر ژان بودریار فیلسوف فرانسوی این بود که مفهوم فراواقعیت را در عصر جامعه اطلاعاتی و اشباع جامعه از رسانه‌های رنگارنگ ارائه کرد! هر چند او در پاره ای از آثارش نگاه غلوآمیزی به رسانه‌ها دارد با این حال در بسیاری از موارد بیراهه نرفته است!.

🔸مسئله‌ای که بودریار صورت بندی کرد این است آنچه رسانه‌های بین‌المللی همچون سی.ان.ان ساخت و پرداخت می‌کنند، تناسبی با واقعیات ندارد و بیش از اینکه بازنمایی یک واقعیت باشد یک «وانموده»  یعنی فراواقعیت و  «وانمایی» یعنی شبیه‌سازی است! یعنی درست همان مسئله‌ای که گریبان رسانه‌های جمعی کشورمان را نیز گرفته است!

🍀 مردم‌داران ایران
🍀 https://www.tg-me.com/mardomdaran
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
.
⭕️ یک کارشناس ارتباطات:
🟩 به‌جای ذوق‌زده شدن از برخورد پلیس با اعتراضات دانشگاه کلمبیا، می‌توان یاد گرفت پوشش رسانه‌ای اعتراضات دانشجویی چطور باید باشد


🍀 @mardomdaran

💠 سعید ارکان‌زاده یزدی؛ روزنامه‌نگار و کارشناس ارتباطات در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:

🔸‏به‌جای ذوق‌زده شدن از برخورد پلیس با اعتراضات دانشگاه کلمبیا، می‌توان یاد گرفت پوشش رسانه‌ای اعتراضات دانشجویی چطور باید باشد.

🔸می‌توان درهای دانشگاه را نبست، دوربین‌ها را نشکست، روزنامه‌نگارها را نگرفت، نرفت سراغ کاربرانی که در رسانه‌های اجتماعی عکس‌ها را منتشر کرده‌اند و...

🍀 مردم‌داران ایران
🍀 https://www.tg-me.com/mardomdaran
🟩 شعار و عناوین روزهای هفته روابط‌عمومی ۱۴۰۳ اعلام شد

🍀 @mardomdaran

💠 با توجه به نیاز امروز جامعه در خصوص افزایش همدلی و لزوم ارتقای تعاملات بین سازمان‌ها و مخاطبان و همچنین نقش پررنگ روابط‌عمومی‌ها در این خصوص، شعار اصلی این هفته همچون دو دوره گذشته یکی از ابیات شاعران ایرانی انتخاب شد.

🔸سیدغلامرضا کاظمی دینان رئیس شورای سیاست‌گذاری هفته روابط‌عمومی با بیان این مطلب ادامه داد: با توجه به جمع‌بندی نظرات جمعی از استادان، روسای انجمن‌های روابط‌عمومی، مدیران و فعالان این عرصه، بیتی از اشعار سعدی با عنوان «بیا تا قدر یکدیگر بدانیم/که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم» به عنوان شعار اصلی هفته روابط‌عمومی در سال ۱۴۰۳ تعیین شد.

🔸کاظمی‌دینان با اشاره به این موضوع که دوازدهمین هفته روابط‌عمومی از ۲۵ اردیبهشت لغایت ۳۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد، عناوین روزهای این هفته را به شرح زیر اعلام کرد؛

▪️۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳- روابط‌عمومی؛ اهمیت افکارعمومی درون و برون سازمانی
▫️۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳- روابط‌عمومی؛ پاسخگویی، صداقت و شفافیت
▪️۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳- روابط‌عمومی؛ مسئولیت اجتماعی، سرمایه اجتماعی و حقوق شهروندی
▫️۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳- روابط‌عمومی؛ فناوری‌های نوین با تمرکز بر هوش مصنوعی
▪️۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳- روابط‌عمومی؛ کسب‌وکارهای نوین
▫️۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳- روابط‌عمومی؛ تشکل‌های تخصصی (انجمن‌های علمی و صنفی)
▪️۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳- روابط‌عمومی؛ صنعت و جهش تولید

🔸رئیس شورای سیاست‌گذاری هفته روابط‌عمومی در پایان از فعالان روابط‌عمومی در سراسر کشور درخواست کرد تا با برگزاری برنامه‌های متنوع در طول هفته روابط‌عمومی، نسبت به ارتقای جایگاه روابط‌عمومی در کشور اقدام نمایند.

🍀 مردم‌داران ایران
🍀 https://www.tg-me.com/mardomdaran
🌺 درست‌نویسی ۴۲۴

🟣 ترکیب­ های وصفی و اضافی در زبان فارسی: شیوه‌ی نگارشِ کدام گزینه (سالجاری/ سالِ جاری) درست است؟
Anonymous Quiz
11%
۱) سالِجاری
89%
۲) سالِ جاری
.
🍀 @mardomdaran
🟩 امسال تاریخ دقیق روز کارگر چه روزی است؟

💠 مخابراتی‌های ایران: در سال ۱۴۰۳ روز کارگر چندم اردیبهشت است؟

🔸روز جهانی کارگر همه ساله در اول ماه می(برابر با اردیبهشت) سال میلادی برگزار می‌شود. یکم ماه «می» (مه) به عنوان یادبود دستاوردهای جنبش کارگری شناخته می‌شود.

🔸هر ساله ۱۱ اردیبهشت برابر با روز کارگر در ایران بوده است اما به دلیل کبیسه بودن سال ۱۴۰۳ امسال روز کارگر برابر با ۱۲ اردیبهشت است.

🔴 تاریخ روز کارگر در تقویم هجری شمسی کی است؟

🔸چهارشنبه، ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ تاریخ روز کارگر در تقویم هجری شمسی است.

🍀 مردم‌داران ایران
🍀 https://www.tg-me.com/mardomdaran
🟢 #آگهی_دعوت_به_همکاری🟢
در یک شرکت حوزه بانک و پرداخت


1️⃣ استخدام طراح و گرافیست
(مسلط به نرم افزارهای گرافیکی نظیر فتوشاپ، پریمیر و...)

2️⃣ استخدام متخصص تولید محتوا
(مسلط به حوزه خبر و گزارش، مکاتبات اداری، مایکروسافت آفیس، محتوای سوشال مدیا و...)

مدت حضور: تمام وقت

توضیحات بیشتر:
🔸حقوق : توافقی
🔸پاداش ماهیانه: دارد
🔸بیمه: تامین اجتماعی(اجباری) و تکمیلی(اختیاری)
🔸ناهار: دارد
🔸وام: دارد

📣ارسال رزومه کامل + نمونه کار به ای دی تلگرام زیر:

🛞 @digital_radman

آخرین مهلت: سه شنبه 11 اردیبهشت 1403
کانال فرصت شغلی ارتباطات
🆔 @communicationsjobs
استاد گرامی ارتباطات و روابط‌عمومی
جناب آقای دکتر شفیع بهرامیان

🍀 @mardomdaran
سلام

با تاسف و اندوه فراوان مصیبت درگذشت غمبار دختر دلبندتان «سانا» را به جناب‌عالی و خانواده‌محترمتان صمیمانه تسلیت عرض می‌کنم.

از خداوند بزرگ برایتان صبر جمیل آرزو می‌کنم. مرا در این غم سترگ شریک بدانید.

ارادتمند: محمد امامی
۱۴۰۳/۲/۹
🍀 مردم‌داران ایران
🍀 https://www.tg-me.com/mardomdaran
🟩 آیا خشونت و مطالعه با هم رابطه دارند؟
⭕️ رابطه خشونت و مطالعه و مهربان ترین کشورها و قهر آمیز ترین کشورها


🍀 @mardomdaran
✍️ فرشید مومنی

💠 موسسه مطالعاتی اقتصاد و صلح، تازه‌ترین گزارش خود را با عنوان "شاخص جهانی صلح" را منتشر کرد. در این بررسی

♥️ مهربان‌ترین کشورها عبارتند از:
۱- ایسلند ۲- دانمارک ۳- اتریش ۴- نیوزیلند ۵- سوئیس ۶- فنلاند ۷- کانادا ۸- ژاپن ۹- استرالیا ۱۰- جمهوری چک

🖤 قهر آمیزترین کشورها عبارتند از:
۱۶۲- سوریه ۱۶۱- عراق ۱۶۰- افعانستان ۱۵۹- سودان شمالی ۱۵۸- آفریقای مرکزی ۱۵۷- سومالی ۱۵۶- سودان ۱۵۵- کنگو ۱۵۴- پاکستان ۱۵۳- کره شمالی ۱۵۲- روسیه ۱۵۱- نیجریه

🔸جالب اینکه ایران با بیش از ۶میلیون نزاع خیابانی در سال! و بیش از ۱۵میلیون پرونده قضایی از زد و خورد و قتل و طلاق و تجاوز و ... تازه در سال گذشته رتبه‌ای بهتر از ۱۳۸ در جدول نیافته است:

🔸در این گزارش، اروپا آرام ترین قاره جهان و آسیا دعوایی ترین قاره ی کره ی زمین است.

🔸جالب تر اینکه ۳۰کشور آرام جهان، در صدر کشورهای پر مطالعه هستند و بدون استثنا سرانه‌ی مطالعه کشورهای خشونت آمیز بسیار پایین است!

🔸این بدان معناست که کسانی که کمتر کتاب می‌خوانند، افراد بی‌سوادترند! بیشتر دعوا می‌کنند و آرامش کمتر دارند! که کشور ما از آخر رتبه بیست و چهارم را دارد.

🔸مردم ما وقتی در تکاپوی رفتن به ترکیه و آنتالیا هستند در سواحل همین کشورها محال است اروپایی‌ها را بدون کتاب ببینند. اما ما مسافرت می‌کنیم تا پاساژگردی کنیم. فرق ندارد کجا! چه ترکیه چه سفر حج، چه قطب شمال یا سفر بی‌بازگشت به مریخ، کتاب از وسایل چمدان ما نیست. این درحالی‌ست که فقط و فقط با روزی ۳۰دقیقه مطالعه، جایگاه ما از صد و سی و چهارمین کشور نزاع‌دوست دنیا، به جمع ۱۰کشور صلح طلب دنیا می‌پیوندد!

🔸نکته‌ی مهم این است که مطالعه حالت ویروسی دارد و اگر یکی از افراد خانواده کتابخوان باشد، سایر اعضای خانواده به این ویروس مبتلا می‌شوند! پس در مرحله اول باعث رشد و پیشرفت خودمان و نسل آینده شویم و در مرحله بعد باور کنیم که اگر خودمان تغییر کنیم باعث توسعه کشورمان خواهیم شد. خودمان به داد خودمان و آینده کشورمان برسیم.

🍀 مردم‌داران ایران
🍀 https://www.tg-me.com/mardomdaran
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
2024/06/04 04:31:48
Back to Top
HTML Embed Code: