This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
تماشا کنید و ببینید چه قساوتی اعمال شده!

@massoumehebtekar
Forwarded from ༺ اترڪ ༻
واکنش آذری جهرمی به  توییت احمد وحیدی که انتخابات دیروز را حماسه نامید:
🔹احتمالا منظور از حماسه آن ۹۲ درصدی است که در تهران رای ندادند‼️

@atrak_media
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
گزارش محیط بان احمد بحری از محل یکی از کانون های مهم ریزگرد در مرکز کشور؛ دو سال آبیاری و مراقبت از ۵ هزار نهال برای مقابله با بیابانزایی


یاد و خاطره عزیزان آسمانی خود را در رویش نهال های زندگی زنده کنیم 👇

https://m.nazretabiat.ir/campaign/123

نذرطبیعت اقدام موثری در عرصه فرهنگ و طبیعت
https://m.nazretabiat.ir/page/about

@massoumehebtekar
▫️شورای‌عالی محیط‌زیست مجوز معدن‌کاوی در پارک ملی ساریگل و منطقهٔ حفاظت‌شدهٔ انگوران را صادر کرد

🔻چراغ سبز به معدن‌کاوان در غیاب کارشناسان
| فروغ فکری |

◇مجوز اکتشاف و بهره‌برداری از «معدن سرب و روی آلبلاغ» در اسفراین و دو معدن در سرخ‌آباد و انگوران زنجان که همگی در مناطق حفاظت‌شده قرار دارند، درحالی در روزهای اخیر توسط شورای‌عالی حفاظت محیط‌زیست و با حضور رئیس‌جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست صادر شده است که «مجید مخدوم» و «نغمه مبرقعی دینان»، از اعضای این شورا در این جلسه حضور نداشتند و از چندوچون آن بی‌خبرند.

◇مبرقعی با ابراز تأسف از صدور چنین مجوزی به «پیام ما» می‌گوید: «معدن‌کاوی در مناطق حفاظت‌شده استاندارد خاص می‌خواهد و این استانداردها وجود ندارد، حتماً پیگیر این ماجرا خواهیم بود.» و مخدوم هم با تأکید بر اینکه پای چنین مجوزی را امضا نخواهد کرد به «پیام ما» می‌گوید: «اجازهٔ چنین کاری در مناطق حفاظت‌شده را نمی‌دهیم.» معدن آلبلاغ در قلب پارک ملی ساریگل است و منطقهٔ حفاظت‌شدهٔ انگوران هم با وجود حدود ۲۳ معدن فعال، سال‌هاست توان بارگذاری جدید را ندارد، بااین‌حال این مجوزها توسط شورای‌عالی محیط‌زیست صادر شده است و باید دید آیا با وجود این مخالفت‌ها به مرحلهٔ اجرا می‌رسد یا خیر؟

گزارش کامل را این‌جا بخوانید.

@payamema
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
یا اخلاق اجتماعی در کشور سقوط کرده یا می‌خواهند اینطور نشان بدهند

👆 هاشمی طبا درباره حضور زنان در ورزشگاه 👇

🔹 عده‌ای از عمد می‌خواهند فضا خراب شود که به آن اهداف خودشان برسند

جزئیات در👇👇
https://www.entekhab.ir/003HMj

@massoumehebtekar
انکارکنندگان دیروز تحریم، امروز زبانشان علیه تحریم‌گران نمی‌چرخد

علی ربیعی، سخنگوی دولت دوازدهم:

▫️امروز كشور بوی كهنگی می‌دهد. تمام تكنولوژی‌های موثر ما، تكنولوژی‌های رو به كهنگی است. از قطار تا هواپيما و خودروها با مصرف بالای بنزين تا صنايع بزرگ ما مي‌توان علايم فرسودگی و كهنگی را ديد. اين نتيجه سال‌ها زيست با تحريم است. تحريم را جدی نگرفتند. عدم حضور در مناسبات اقتصاد جهانی را جدی نگرفتند. هيچ اتفاق مهمی در عرصه اقتصاد كشور بدون رفع موانع بانكی و رفع موانع تجارت آزاد، استفاده از تكنولوژی‌های نوين و فعاليت در اقتصاد جهانی متصور نيست.

▫️مشكل اصلی دولتمردان اين است كه چون به دليل درك نادرست يا غرض سياسی آثار تحريم را انكار می‌كردند، حتی زبان‌شان هم عليه تحريم و تحريم‌گران نمی‌تواند بچرخد.

▫️دقيقا قبل از خروج ترامپ از برجام، يكی از دوره‌های درخشان اقتصاد در كشور ايران است و همينطور دوره رياست‌جمهوری سيدمحمد خاتمی كه روابط بين‌المللی ايران در حالت مناسبی قرار داشت را می‌توان درخشان‌ترين دوره تاريخی بعد از انقلاب را مشاهده كرد چه از لحاظ نرخ ارز، چه از جهت تورم و رشد اقتصادی.

▫️لو رفتن فايل مصاحبه ظريف، بخشی از طراحی انجام شده‌ای بود كه سياست خارجی از معادله رفتار رای‌دهندگی خارج شود./روزنامه اعتماد

@massoumehebtekar
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
◇«کربن خور» سوئیسی در ایسلند راه افتاد

◇استارتاپ سوئیسی کلایم ورکس دومین کارخانه خود در ایسلند را افتتاح کرد تا دی اکسید کربن هوا را مکیده و در زیر زمین ذخیره کند. با هدف حذف میلیون‌ها تن دی اکسید کربن، قرار است تا ۲۰۳۰ تعداد این کارخانه‌ها دو برابر شود.

@ettelaatonline

@massoumehebtekar
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
دکتر روحانی خطاب به ملت ایران در رابطه با ردّصلاحیت توسط شورای نگهبان:

این دفاعیه شخصی من نیست، دفاع از جمهوریت است/ نامه شورای نگهبان کیفرخواستی علیه نهاد ریاست‌جمهوری بود/ رؤسای‌جمهور آینده با این کیفرخواست دیگر آزادی سیاسی ندارند/ در برابر این ظلم سکوت نخواهم کرد/ شورای نگهبان انتخابات را دومرحله‌ای کرده است

▫️ دکتر حسن روحانی در نامه‌ای خطاب به ملت ایران، گزارشی را از دلایل شورای نگهبان برای ردصلاحیت او در انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری منتشر کرد

نهاد ریاست‌جمهوری به عنوان وکیل مستقیم همه ملت ایران نباید بیش از این تضعیف شود

نامه محرمانه‌ دبیرشورای نگهبان، کیفرخواستی علیه نهاد ریاست‌جمهوری و... محتوای آن ثابت می‌کند عالیترین مقام منتخب مستقیم ملت ایران (با رأی میلیون‌ها ایرانی) در حد یک شهروند هم از حق آزادی بیان ندارد و اظهاراتش درباره‌ دیگر نهادها از جمله شورای نگهبان، قوه قضائیه، قوه مقننه که گاه وظیفه و مسئولیت‌ قانونی رئیس‌جمهور از حیث نظارت براجرای قانون اساسی است می تواند علیه او... متن کامل👇

rouhanihassan.com/Fa/News/111168

@rouhanioffice

@massoumehebtekar
۲ زن در میان ۱۳ وزیر دولت جدید کویت

وزیر کار: نوره المشعان
وزیر جوانان: امثال الحویله

تشکیل کابینه جدید به فرمان امیر کویت بعد از انحلال ۴ ساله پارلمان 

@ettelaatonline

@massoumehebtekar
براساس گزارش‌های سازمان ملل تا سال ۲۰۲۰ حدود ۵۰ درصد جمعیت پناهندگان جهان را زنان و دختران جوان تشکیل می دادند. 

ناامنی غذایی، آب ناسالم و تامین آب ناکافی و همچنین امکانات بهداشتی ناکافی و درگیری همه این زنان را تهدید می کند.

درگیری بر سر آب می تواند مناقشات بین مرزی را افزایش داده و زنان و کودکان قربانیان خط مقدم این درگیری ها هستند.

با توجه به تغییرات آب و هوایی و تهدیدات روزافزون منابع آب شیرین؛ نا امنی آبی یکی از مهم ترین عوامل تنش های روانی و پریشانی خانواده ها خواهد بود.

💦 @WaterforUs

ما نگران منابع آبیم

با رویکرد اجتماعی، مسائل آب را در کانال آب و جامعه دنبال کنید و به اشتراک بگذارید 🙏

نشر مسائل آب
ترویج علم آب
https://www.tg-me.com/WaterforUs

@massoumehebtekar
شرح دقیق ماجرای تصویب و لغو سند ۲۰۳۰ به قلم شهیندخت مولاوردی با عنوان:

💎 تاملاتی بر انتشار یک ویدیو

طی سه بخش در صفحه تلگرام خانم مولاوردی منتشر شده است که شرح کامل آن در کانال تلگرامی یک شهروند در دسترس است:
https://www.tg-me.com/mowlaverdi2

اما به طور خلاصه در بخش نخست ضمن پیوست ویدئو، با اشاره به بگو مگوهای اخیر و ارایه لینک های مربوطه در ماجرای تصویب و لغو سند ۲۰۳۰، تاکید شده که در دولت روحانی بارها ارکان دولت رسما اعلام کردند که سند ۲۰۳۰ با لحاظ کردن حق تحفظ و مبانی فرهنگی و شرعی ملت ایران اجرا خواهد شد. نمونه این اعلام‌های رسمی زیاد است، از جمله اطلاعیه روز ۲۷ اردیبهشت سال ۱۳۹۶ معاونت حقوقی ریاست جمهوری.

بان کی مون دبیرکل وقت سازمان ملل نیز تاکید کرده بود که این دسـتور کار با توجه به ظرفیت ها و واقعیت های ملی و سطوح توسعه در کشورهای خود، احترام به سیاست ها و اولویت های ملی، منطقه ای و جهانی اجرا می شود.

برای پرهیز از اطاله کلام، لینک زیر در دسترس است:
📌https://iran.un.org/fa/sdgs

در بخش دوم نیز توضیح داده شده که آرمان های مندرج در سند توسعه هزاره در سال ۲۰۰۰ برای مهار فقر از سوی ۱۸۹ کشور پذیرفته و از سوی سران ۱۴۷ کشور به امضا رسید که آرمان سوم آن به گسترش و ترویج برابری جنسیتی و توانمندسازی زنان اختصاص داشت. به دنبال آن، سند توسعه پایدار یا پایا که در کشور ما ۲۰۳۰ خوانده می شود، در اجلاس سران مجمع عمومی در سال ۲۰۱۵ و با حضور ۱۹۳ نفر از روسای کشورهای مختلف جهان، از جمله رئیس جمهور وقت ایران به تصویب رسید. در این سند؛ برخلاف سند توسعه هزاره، بر بومی سازی شاخص ها تاکید شد. این تحول مهمی بوده که خلا و ایرادات وارده بر سند توسعه هزاره که چنین تاکیدی نداشت و شاخص‌های واحدی برای تمام کشورها ابلاغ شده بود را حل کرد.

با راه اندازی دبیرخانه کمیته ملی سند توسعه پایدار در سازمان حفاظت محیط زیست و در دولت یازدهم، فرصت ما صرفا در حد معرفی نماینده به آن‌کمیته (و نه حتی تشکیل زیرکمیته هدف ۵ در معاونت امور زنان) بود که این موضوع در مورد سایر دستگاههای اجرایی هم صدق می کرد. در دولت دوازدهم هم به خاطر جنجال و تخریبی که به نقل از آفتاب نیوز محصول اتاق جنگ روانی محافظه کاران در آستانه انتخابات ریاست جمهوری در سال ۱۳۹۶ بود... جرات پیگیری آن سالبه به انتفای موضوع و به طور کل از دستور کار دولت خارج شد.

و اما در دولت سیزدهم، جهت مزید اطلاع این لینک ها را ببینید تا مبادا با چشم فروبستن بر حقیقت ماجرا، در دام دوگونگی رفتاری بیافتید:

📌www.khabaronline.ir/amp/1725135/
📌https://www.entekhab.ir/fa/news/712976/

و گفت و‌گویی که با رویداد ۲۴ داشتم:
📌https://www.rouydad24.ir/fa/news/329766/

بخش سوم حاوی نکات مهمی است و به یک بام و دو هوای دولت سیزدهم می پردازد؛  تعهدی که این دولت در همکاری با آیورا (اتحادیه همکاری های منطقه ای حاشیه اقیانوس هند) مسئولیت آن را پذیرفته دقیقا در چارچوب هدف ۵ سند توسعه پایدار یا ۲۰۳۰ است؛ مستندات وب سایت رسمی آیورا نیز بر آن مهر تایید می‌زند... روز جهانی زن سال ۲۰۲۲ آیورا سند تعهد جنسیتی خود را منتشر کرد که بر اساس آن ۲۳ کشور عضو متعهد شدند بهترین تلاش را برای دستیابی و حفظ میانگین نسبت حضور زنان با مردان به صورت ۴۰ درصد زن و ۴۰ درصد مرد و ۲۰ درصد مشترک در تمام جلسات و فعالیت ها و رویدادهای آیورا تا سال ۲۰۳۰ انجام دهند.

منظور از پیش کشیدن این بحث به هیچوجه تخطئه و شماتت افراد یا نهادها نیست. نمی‌ گویم پس چرا این را لغو نمی کنید؟ بلکه این یادآوری سهل و‌ ممتنع بودن فعالیت و اقدام در این حوزه است. اینکه بالذات باید تعاملی دو یا چندجانبه یا در سطح بین المللی شکل بگیرد تا بتوان بر اصول موردنظر خود پافشاری کرد؛ در خلا که نمی شود!

مگر می شود مرجع ملی مسایل و امور زنان بود و قواعد بازی را رعایت نکرد؟! زمانی در چارچوب سیاست راهبردی عدالت جنسیتی و اقدام به تعریف و احصای دقیق و ابلاغ شاخص های سنجش پذیر و قابل اندازه گیری آن و زمانی دیگر با سیاست اعلامی عدالت فراگیر و بدون اعمال مؤلفه ها و شاخص های اختصاصی آن و…

مگر می شود با هدف توانمندسازی زنان و دختران مخالفت کرد؟ مشابه اعلام مخالفت با رفع کلیه اشکال تبعیض علیه زنان که تلویحا و تصریحا در نگاه جهانی مترادف و مساوی است با موافقت با تبعیض علیه زنان!

مهم‌تر؛ یادآوری تاسف بار استانداردهای دوگانه در برخوردها، داوری ها و… که بارها در عرصه های زنان و سیاست خودنمایی کرد و می کند؛ پناه بر خدا از این خودی و ناخودی کردن ها که اینروزها سخت امان مان را بریده است!

@massoumehebtekar
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
#اخبار

💢دولت من مفتخر است که دولت مذاکرات و مقاومت بود

🔹شورای نگهبان مرا به تعجیل در اجرای برجام متهم می‌کند غافل از آنکه نه تنها در این مورد قانون کاملاً رعایت شده بلکه آنچه ملت ایران به حق انتظار داشت، توافق سریع‌تر و حفاظت بیشتر از دستاوردهای برجام و جلوگیری از بهانه دادن به دشمن برای نقض برجام بود. دولت من مفتخر است که نه تنها دولت مذاکرات بود بلکه به هنگام ظهور دولت نامتعارف ترامپ در آمریکا به دولت مقاومت بدل شد و در برابر دلواپسان داخلی و خارجی از موجودیت نظام جمهوری اسلامی ایران دفاع کرد و با شناخت دقیق از غرب ضمن تعامل سازنده، به هنگام لزوم به تقابل شجاعانه براساس اصول حقوق بین‌الملل همت گماشت.

📌 نامه دکتر روحانی خطاب به ملت ایران در رابطه با ردّصلاحیت توسط شورای نگهبان

@rouhanioffice
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
سپاسگزارم از همه محیط بانان سخت کوش و نیز شاهپور عبدی، محیط بان شهرستان املش استان گیلان برای این کلیپ زیبا

درود و سلام بر همه محیط بانان و جنگل بانان دلاور ایران زمین...



https://twitter.com/ebtekarm_ir/status/1789640339680014408?s=19

@massoumehebtekar
نامه آقای روحانی، یک سند تاریخی

📝 علی مطهری

نامه جناب آقای حسن روحانی رئیس جمهور سابق خطاب به ملت ایران در پاسخ به دلایل عدم احراز صلاحیت وی برای مجلس خبرگان رهبری که از سوی دبیر شورای نگهبان اعلام شده است یک سند تاریخی است که علاوه بر دفاع از جایگاه نهاد ریاست جمهوری، ریشه بسیاری از نابسامانی های امروز جامعه ما و طبعا راه حل آنها را آشکار می سازد. این راه‌حل‌ها از تغییر رویه شورای نگهبان می گذرد، خواه با تحول درونی خود این شورا و یا با تذکر و بلکه دستور مقام رهبری به آنها.

عجیب است که اکثر دلایلی که دبیر شورای نگهبان برای عدم احراز صلاحیت آقای روحانی برای مجلس خبرگان رهبری آورده است تناقض آمیز است، یعنی کارهایی را که جزء وظایف رئیس جمهور بوده است به عنوان تخلف و دلیل عدم احراز و در واقع رد صلاحیت او ذکر کرده است.

به عنوان مثال، طبق اصل یکصد و سیزدهم قانون اساسی رئیس جمهور مسئول اجرای قانون اساسی است، یعنی می تواند به قوه قضائیه، مجلس، شورای نگهبان و بسیاری دیگر از نهادها و سازمانها به عنوان نماینده ملت اخطار قانون اساسی بدهد که در فلان مورد قانون اساسی رعایت نشده است.

حال همین کار را رئیس جمهور سابق در مقیاس محدود و نه به میزانی که باید، انجام داده است و به همین دلیل و تحت عنوان توهین به قوه قضائیه و شورای نگهبان رد صلاحیت شده است! و جالب است که همان انتقاداتی را که آقای روحانی مثلا به قوه قضائیه داشتند امروز از زبان جناب اژه ای برای اصلاح امور می شنویم و یا شبیه انتقادات رئیس جمهور سابق به شورای نگهبان را از زبان رهبر انقلاب در جریان انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ شنیدیم.

دبیر شورای نگهبان یکی دیگر از دلایل عدم احراز صلاحیت آقای روحانی را عدم بینش سیاسی اعلام کرده است. کدام اصل از قانون اساسی ارزیابی بینش سیاسی افراد را به عهده شورای نگهبان گذاشته است؟ این به عهده مردم است. معنی آن این است که اگر بینش سیاسی شما مطابق بینش ما نباشد صلاحیت شما رد می شود.

اختلاف نظر با مجلس دلیل دیگر رد صلاحیت ایشان بوده است، در حالی که در همه دوره‌ها از جمله امروز این اختلاف نظرها و عدم ابلاغ برخی قوانین وجود داشته و اساسا یک امر طبیعی است و قانونی هم که به تشخیص رئیس جمهور مغایر با قانون اساسی شناخته شود و ابلاغ نشود، در نهایت به وسیله رئیس مجلس ابلاغ می شود. در دوره آقای احمدی نژاد از این موارد زیاد داشتیم.

نتیجه ای که از نامه تاریخی جناب روحانی باید حاصل شود، برای همه انتخابات های آینده به ویژه انتخابات ریاست جمهوری 1404 خواهد بود. باید روشن شود که آیا شورای نگهبان می خواهد همان رویه سابق را عمل کند یا افراد حکیم تر همین شورا این رویه را تغییر می دهند و یا اقدام رهبر انقلاب منجر به تغییر خواهد شد.

منبع: خبرآنلاین
@alimotahari_ir

@massoumehebtekar
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
منافع پشت جاده النگدره!

🔻 اختصاصی راوی؛ الهه موسوی

◽️پشت پرده درخواست‌های بازگشایی مسیر خودرویی النگدره چه منافع و درآمدهای نجومی وجود دارد؟


@RaaviOnline1
raavi.news

@massoumehebtekar
کاهش ۱۹ درصدی ازدواج در سه سال گذشته

📝 روزبه کردونی

بررسی آمار ارائه شده توسط سازمان ثبت احوال کشور نشان می دهد، تعداد واقعه ازدواج در کشور در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۰ بیش از ۱۹ درصد کاهش یافته‌است .

1⃣ در سال ۱۴۰۲ تعداد ازدواج در کشور  ۴۸۱۱۲۷ بوده است که نسبت به ۵۲۵۹۹۸ ازدواج در سال ۱۴۰۱ نه (۹)  درصد و نسبت به  ۵۷۲۸۱۳  ازدواج در سال ۱۴۰۰ بیش از ۱۹ درصد کاهش را نشان می‌دهد.
2⃣ این کاهش معنادار ازدواج در سه سال گذشته در حالی اتفاق افتاده است که سال ۱۴۰۰ نسبت به سال ۱۳۹۹ و سال ۱۳۹۹ نسبت به سال ۱۳۹۸ به ترتیب ۱/۷  درصد و ۵ درصد افزایش در تعداد واقعه ازدواج را شاهد بوده‌ایم‌.

3⃣ از سوی دیگر میانگین سن ازدواج هم در بین زنان و مردان در سال ۱۴۰۱ نسبت به ۱۴۰۰ افزایش یافته‌است.

🛑کاهش معنادار واقعه ازدواج در کشور می‌تواند تاملی برای بررسی میزان موفقیت سیاست هایی باشد که در حوزه جمعیت و خانواده در کشور در حال اجراست و همچنین به عنوان یک دستور کارسیاستی در دستور کار شورای عالی اجتماعی کشور یا شورای عالی رفاه و تامین اجتماعی نیز قرار بگیرد.

https://www.tg-me.com/rkardooni99

@massoumehebtekar
2024/05/16 06:06:49
Back to Top
HTML Embed Code: