Telegram Web Link
یک هنرمند بریتانیایی با قدم زدن در برف الگوی های هندسی عظیمی میسازد:)))
بسم‌الله الرحمن الرحیم
با نهایت تأسف و تأثر، درگذشت استاد فرهیخته و نام‌آور ریاضیات کشور، جناب آقای دکتر سید عبادالله محمودیان را به جامعه علمی کشور، به ویژه خانواده بزرگ ریاضی ایران و دانشگاه صنعتی شریف تسلیت عرض می‌نماییم.

استاد محمودیان، ستاره‌ای درخشان از نسل بزرگ ریاضیدانان معاصر ایران بودند که با دانش گسترده، پژوهش‌های ارزشمند و تربیت شاگردان برجسته، خدمات شایانی به جامعه علمی کشور و پیشرفت علم ریاضیات ایران نمودند. فقدان ایشان، ضایعه‌ای جبران‌ناپذیر برای جامعه علمی کشور خواهد بود. زحمات و تلاش های بی بدیل ایشان در راه ترویج علم به ویژه ترویج ریاضیات، پرورش استعدادهای ناب علمی ، آموزش و پژوهش اصیل ریاضی در تاریخ علم کشور ثبت و ماندگار خواهد بود. توجه این چهره ماندگار ریاضی به آموزش دانش آموزان که منجر به کشف استعدادهایی همچون زنده یاد مریم میرزاخانی شد، میراث با ارزش و گرانبهای این استاد بزرگ ریاضی است.


اینجانب به نمایندگی از کلیه اعضای هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان دانشکده علوم ریاضی و آمار دانشگاه ملایر، فقدان این استاد گرانقدر را به خانواده محترم ایشان، جامعه علمی کشور و دانشگاه صنعتی شریف تسلیت عرض نموده و برای آن مرحوم علو درجات و برای بازماندگان صبر جزیل مسئلت می‌نماییم.

محسن اسماعیل بیگی
رئیس دانشکده علوم ریاضی و آمار دانشگاه ملایر
۱۰ دی ماه ۱۴۰۳
سال ما و سال اونا

با استفاده از ارقام سال ما (یعنی ۱۴۰۳) سعی کنین سال اونا (یعنی ۲۰۲۵) رو درست کنین.

برای این کار فقط باید از ارقام ۱۴۰۳ استفاده کنین (یعنی نباید رقم‌ها رو کنار هم بذارین)، هر رقم رو دقیقاً یک بار باید استفاده کنین و اجازه دارین که از چهار عمل اصلی، رادیکال، توان (البته در صورتی که اون توان رو خودتون با همین ارقام درست کرده باشین)، فاکتوریل، کف (یا جزءصحیح با علامت ⌊ ⌋ که به معنی بزرگ‌ترین عدد صحیح کوچک‌تر یا مساوی عدد ماست) و سقف (با علامت ⌈ ⌉ که به معنی کوچک‌ترین عدد صحیح بزرگ‌تر یا مساوی عدد ماست) استفاده کنین. ضمناً نباید ترتیب ارقام ۱۴۰۳ رو عوض کنین یعنی در فرمول شما باید از چپ به راست، یک، چهار، صفر و سه ظاهر بشن.

مثلاً من یه راه حلش رو اینجا می‌نویسم و شما سعی کنین راه‌های دیگه‌ای براش پیدا کنین:
(1+ ⌈√√(⌊√(⌈√(4!)⌉ !)⌋!)⌉ )^ ⌈0+√3⌉.

مجید میرزاوزیری
چهارشنبه ۱۲ دی ۰۳

@mirzavaziribooks
🔷️ آدم‌ها و ریاضیات

تو مگو همه به جنگ اند و ز صلح من چه آید
تو یکی نه‌ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز

پروژهٔ آدم‌ها و ریاضیات یکی از همان چراغ‌هایی است که امیر اصغری یک‌تنه برافروخته. آدم‌ها و ریاضیات نوعی تاریخ شفاهی‌ست. در این پروژه امیر اصغری با آدم‌هایی که «ریاضیات به زندگی حرفه‌ای‌شان گره خورده» گفت‌وگو می‌کند. گفت‌وگویی که به‌قول خودش «گپ‌وگفتی کنجکاوانه، صادقانه و بی‌پرده» است. تا کنون پنج فصل، هر فصل شامل دوازده گفت‌وگو، منتشر شده و فصل ششم هم به شمارهٔ چهارم رسیده است. همهٔ گفت‌وگوها در کانال یوتیوب امیر در دسترس است. توضیحات او دربارهٔ انگیزه و ایدهٔ اولیهٔ شکل‌گیری این پروژه و کار طاقت‌فرسای انجام، ویرایش و تدوین گفت‌وگوها هم شنیدنی‌ست (این‌جا). همهٔ‌ گفت‌وگوها جذاب، شنیدنی و بسیار آموزنده‌اند، اما اگر آشنایی دور یا نزدیکی با مصاحبه‌شونده داشته باشید احتمالاً برایتان جذاب‌تر هم خواهد بود (برای من: قسمت ۱۱ فصل ۵، یوسف ثبوتی و قسمت ۴ فصل ۶، علی رجالی).

کتابخانهٔ مجازی مجله‌های ریاضی ایران، شامل مجله‌های ریاضی منتشر‌شده در ایران از صد سال پیش تا کنون، یکی دیگر از کارهای خوب و ارزشمند امیر است. در این کتابخانه می‌توانید به رایگان به آرشیوی از نشریاتی همچون یکان، آشنایی با ریاضیات، آشتی با ریاضیات،‌ نشر ریاضی و بسیاری دیگر دسترسی داشته باشید. برای آشنایی با دیگر کارهای امیر سری به وب‌سایتش بزنید.

به‌نظرم یکی از قسمت‌های «آدم‌ها و ریاضیات» باید به خود امیر و داستان او و ریاضیات و چراغ‌هایی که برافروخته اختصاص یابد.
❤️ انجمن علمی دانشکده علوم ریاضی دانشگاه صنعتی شریف (همبند) برگزار می‌کند:

❤️ مجموعه جلسات «گذر»

💠 عنوان:
بهینه سازی ترکیبیاتی

👤 ارائه‌دهنده:
سینا کلانترزاده
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه waterloo دپارتمان Optimization and Combinatoric

🔻پیشنیازهای علمی:
آشنایی با گراف, احتمال)آشنایی با امید ریاضی(, آشنایی با بهینه سازی خطی

👥 شرکت در این برنامه برای عموم آزاد است.

🔗 فرم ثبت‌نام

مهلت ثبت‌نام :۱۵ دی‌ماه
🗓 زمان: دوشنبه ۱۷ دی‌ماه _ ساعت ۱۵:۰۰
📍 مکان: کلاس ۱۰۹ دانشکده ریاضی

🚀 @Gozar_SUT ❤️
🚀 @hamband_sut ❤️
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
مستندی کوتاه و جذاب درباره دکتر محمودیان
«انسان مدام باید مشغول کار باشد. سازندگی کند، وگرنه از درون پوک می‌شود. و بیکاری بدتر از تنهایی است. آدم بیکار در جمع هم تنهاست...»

‏• سمفونی مردگان؛ عباس معروفی
#معرفی فیلم

ماجراجویی های یک ریاضیدان

Adventures of a Mathematican

فیلم درام و ماجراجویی ۲۰۲۱ است و داستان آن بر اساس زندگی نامه یک ریاضیدان لهستانی به نام استن اولام است که در اواخر جنگ جهانی دوم به پروژه منهتن پیوسته .
پروفسور "شهنی کرم‌زاده" در نشست فرهیختگان و نخبگان خوزستان:
آقای رییس جمهور! اقتصاد بیمار را درمان کنید
چهره ماندگار ریاضی کشور گفت: آقای رییس جمهور! ۸۰ میلیون ایرانی به شما چشم دوخته اند تا ببینند اقتصاد بیمار و ناتوان کشور را چگونه درمان می کنید.
به گزارش حبیب خبر از ایسنا، پروفسور "امیدعلی شهنی کرم‌زاده" - در نشست فرهیختگان و نخبگان خوزستان با رییس جمهور که ۴ بهمن‌ماه 1403 در شهرک نفت اهواز برگزار شد- خطاب به دکتر پزشکیان گفت: آقای رییس جمهور! چطور ممکن است استاد دانشگاه با حقوق ماهی ۲۰ تا ۲۵ میلیون تومان زندگی کند؛ در حالی که حتا نمی‌تواند خانه اجاره کند. آن موقع که این حرف را گفتید، دلار ۷۰ هزار تومان بود اما اکنون دلار به بالای ۸۰ هزار تومان رسیده است و حتا زندگی برای پزشکان هم سخت شده است.
او ابراز کرد: از رییس جمهور می‌خواهم نگاه ویژه‌ای به خوزستان داشته باشد؛ زیرا بعد از تلفات جنگ هنوز کمر خوزستان شکسته و تاب ایستادن ندارد!
او افزود: آقای رییس جمهور! چگونه ممکن است استاد دانشگاه با حقوق ماهی ۲۰ تا ۲۵ میلیون تومان زندگی کند در حالی که حتی نمی‌تواند خانه اجاره کند. آن وقت که این حرف را گفتید، دلار ۷۰ هزار تومان بود ولی اکنون دلار به بالای ۸۰ هزار تومان رسیده است و حتا زندگی برای پزشکان هم سخت شده است.
عضو هیات علمی بازنشسته دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: وزارت‌خانه‌ها وارد جزییات دانشگاه‌ها می‌شوند و حتا درباره چگونگی نوشتن مقاله و اسم فرد در مقاله ورود می‌کنند؛ چنین چیزی توهین به استاد است. لطفا به وزارت‌خانه بگویید درباره شیوه‌های تدریس رشته‌های گوناگون با انجمن‌های علمی مربوط مشورت کند.
"شهنی کرم‌زاده" یادآور شد: من اهل تعریف و تمجید از کسی نیستم اما در دور نخست انتخابات میزان مشارکت مردم ۲۹، ۳۰ درصد بود و اندک ولی به دلیل وجود آقای پزشکیان، مردم در دور دوم مشارکت بیشتری داشتند زیرا دکتر پزشکیان در مجلس از دل مردم صحبت می‌کرد و در کار از بیماران چیز اضافه‌ای نمی‌خواست؛ در نتیجه این موضوع، اعتماد مردم را جلب کرد به گونه‌ای که حتا کسانی که نمی‌خواستند در انتخابات شرکت کنند می‌خواستند به شما رای بدهند. نقش شما، مشارکت را بیشتر کرد.
او با اشاره به دخالت‌های برخی نمایندگان مجلس شورای اسلامی در امور تصریح کرد: آقای رییس جمهور! شما شغل خطیر ریاست جمهوری را انتخاب کردید و در اتاق عمل بزرگی به وسعت کشور هستید و بیمار شما، اقتصاد مملکت برای ۸۰ میلیون جمعیت است؛ این جمعیت به شما چشم دارند که ببینند اقتصاد بیمار و ناتوان مملکت را چه گونه درمانی می کنید.
ریاضیدان خوزستانی گفت: هیچ جای این اقتصاد سالم نیست؛ کار بسیار سخت است. شما گفتید نمی‌توانیم با شیوه‌های گذشته و سیاست‌های ۴۶ سال گذشته این اقتصاد را درمان کنیم و این شیوه‌ها جوابگو نیست و ناچار هستیم با کشورهای دیگر ارتباط داشته باشیم تا سرمایه‌گذاری کنند و اقتصاد درمان شود.
"شهنی کرم‌زاده" بیان کرد: برای این کار دو سفر به مسکو و قرارداد راهبردی را منعقد و مصاحبه شجاعانه‌ای با NBC داشتید و گفتید کشور ما جنگ‌طلب نیست و دنبال صلح هستیم و حتا حاضریم با آمریکا مذاکره کنیم. برای نخستین بار است که یک رییس جمهور این را می‌گوید. البته عده‌ای هم در مملکت از این حرف عصبی می‌شوند.
او بیان کرد: می‌دانم بدون مشورت با رهبری این را نگفته‌اید اما همه نمایندگان شروع کردند به جنجال علیه شما؛ آن‌هایی که با شعارها و فریادهایشان اقتصاد ما را به این روز رساندند!
چهره ماندگار ریاضی کشور افزود: شما گفتید اگر با کشورهای دیگر رابطه نداشته باشیم و سرمایه‌گذاری نشود عده‌ای خاص- که تحریم به سودشان است و کاسبان تحریم هستند- از آن سود می‌برند؛ این گفته‌ها جای سپاسگزاری دارد.
📣ذخیره داده‌ها با خط میخی، چهار برابر بهتر از باینری

در حالی که خط میخی مبتنی بر فرورفتگی‌های ایجاد شده در لوح‌های گِلی با قلم نی بوده است، یک سیستم جدید، داده‌ها را از طریق فرورفتگی‌های نانومقیاس ساخته شده در پلیمری با فناوری پیشرفته توسط یک نازل با نوک ریز نصب شده بر روی میکروسکوپ اتمی ذخیره می‌کند.

خط میخی قدیمی‌ترین شکل نوشتار در جهان است که شامل ایجاد تورفتگی در لوح‌های گلی بوده است. اکنون دانشمندان یک سامانه ذخیره‌سازی داده‌ها را توسعه داده‌اند که مانند نوشتن به خط میخی روی استروئیدها است و می‌تواند اطلاعات بیشتری را نسبت به یک هارد دیسک معمولی ذخیره کند.

این فناوری جدید آزمایشی توسط ابیگیل مان(Abigail Mann) و همکارانش در دانشگاه فلیندرز(Flinders) استرالیا ابداع شده است.

این سیستم به جای یک صفحه گِلی، از یک نوار پلیمری ارزان‌قیمت متشکل از گوگرد و یک ترکیب شیمیایی به نام دی‌سیکلوپنتادین استفاده می‌کند.داده‌ها بر روی آن نوار پلیمری به شکل یک مجموعه از تورفتگی‌ها در مقیاس نانو ذخیره می‌شوند. این تورفتگی‌های کوچک به جای قلم نی با استفاده از یک نازل با نوک ریز نصب شده بر روی میکروسکوپ اتمی ایجاد و خوانده می‌شوند.

در تلاش‌های قبلی در چنین سیستم‌های ذخیره‌سازی داده‌ای «مبتنی بر تورفتگی»، تورفتگی‌ها به ‌عنوان کد باینری عمل می‌کردند. بدین صورت که وجود یک تورفتگی، نشان دهنده 1 بود و عدم وجود تورفتگی نشان دهنده 0 بود. نه تنها تولید بسترهای پلیمری که در سیستم‌های قبلی استفاده می‌شد، دشوار بود، بلکه پایدار و عملکردی نیر نبودند. اینجاست که پلیمر جدید محققان فلیندرز وارد می‌شود.

این پلیمر به اندازه کافی حساس است که بتوان عمق هر تورفتگی را دقیقاً تغییر داد. در نتیجه، به جای اینکه داده‌ها از طریق کد باینری دو حالته ذخیره شوند، می‌توان آنها را از طریق یک کد سه تایی سه حالته ذخیره کرد که در آن عدم وجود تورفتگی معادل 0 است، یک تورفتگی با عمق ۰.۳ تا ۱.۰ نانومتر معادل 1 است و یک تورفتگی با عمق ۱.۵ تا ۲.۵ نانومتر معادل ۲ است.

این قابلیت، چگالی داده‌های این سیستم را چهار برابر نسبت به کدگذاری باینری افزایش می‌دهد.

علاوه بر این، فرورفتگی‌ها دست نخورده و قابل خواندن باقی می‌مانند تا زمانی که پلیمر تنها به مدت ۱۰ ثانیه تا دمای ۱۴۰ درجه سانتیگراد گرم شود و در نتیجه پاک شود. سپس می‌توان نوار را با داده‌های جدید بازنویسی کرد.

در آزمایش‌هایی که تاکنون انجام شده است، این ماده تا چهار چرخه نوشتن، خواندن، پاک کردن و بازنویسی را پشت سر گذاشته است.
چهار نفر از جمله دو ریاضی‌دان ایرانی (شاغل در خارج از کشور) جایزه هِلد NAS را دریافت کردند.


نیما اناری از دانشگاه استنفورد، کویکویی لیو از مؤسسه فناوری ماساچوست، و شایان اویس قِران و سینتیا وینزانت از دانشگاه واشنگتن، جایزه مایکل و شیلا هِلد را از آکادمی ملی علوم (NAS) برای کار پیشگامانه در پیشبرد نظریه ماتروئیدها و نرخ اختلاط زنجیره‌های مارکوف دریافت خواهند کرد.

سینتیا وینزانت، عضو انجمن ریاضی آمریکا (AMS)، عضو شورای AMS و عضو کمیته سیاست علمی AMS است.

جایزه هِلد سالانه «به افتخار تحقیقات برجسته، نوآورانه، خلاقانه و تأثیرگذار در زمینه‌های بهینه‌سازی ترکیبی و گسسته، یا بخش‌های مرتبط علوم کامپیوتر، مانند طراحی و تحلیل الگوریتم‌ها و نظریه پیچیدگی» اهدا می‌شود. این جایزه همراه با ۱۰۰۰۰۰ دلار اهدا می‌شود. این مراسم در نشست سالانه NAS در ۲۷ آوریل ۲۰۲۵ به صورت زنده پخش خواهد شد. اطلاعات بیشتر را در شماره های بعدی خبرنامه خواهید خواند.
با سلام،
به اطلاع می رسانم، چهل و هفتمین مسابقه ریاضی دانشجویی انجمن ریاضی ایران از ۲۴ تا ۲۷ تیرماه ۱۴۰۴ در دانشگاه بوعلی سینا، همدان برگزار خواهد شد.

خواهشمند است در گروه‌های ریاضی دانشگاه خود اطلاع‌رسانی فرمایید تا فرآیند انتخاب تیم اعزامی به مسابقه در دستور کار قرار گیرد.

فراخوان و اطلاعات تکمیلی به‌زودی از طریق ایمیل به دانشکده‌ها، گروه‌های ریاضی و نمایندگان محترم انجمن ارسال خواهد شد.

امید است این مسابقه نیز، همچون سال‌های گذشته، پربار و پرشور برگزار گردد.

با سپاس🌱
صادقی
دبیرخانه انجمن ریاضی ایران
انا لله و انا الیه راجعون
با اندوهی ژرف و قلبی سرشار از تأثر، درگذشت پروفسور آی. مارتین آیزاک (I. Martin Isaacs)، ریاضیدان برجسته و استاد بازنشسته دانشگاه ویسکانسین–مدیسن آمریکا در رشته نظریه گروهها را به جامعه علمی جهانی، همکاران، دانشجویان، و خانواده محترم ایشان تسلیت میگوییم. پروفسور آیزاک که امروز، ۱۹ فوریه ۲۰۲۵ (۳۰ بهمن ۱۴۰۳)، دیده از جهان فروبست، عمر گرانبهای خود را وقف آموزش، پژوهش، و اعتلای دانش ریاضی، به ویژه در حوزه نظریه گروههای متناهی و نظریه نمایش کرد.

زندگی و دستاوردهای علمی
پروفسور آیزاک از پیشگامان نظریه گروهها بود و آثار ماندگاری همچون کتاب «نظریه سرشت گروه های متناهی» (Character Theory of Finite Groups) و «نظریه گروههای متناهی» (Finite Group Theory) را تألیف کرد که به عنوان مرجعی استاندارد در آموزش ریاضیات پیشرفته شناخته میشوند . وی با همکاری گابریل ناوارو، حدس ایزاکس–ناوارو را مطرح کرد که تعمیمی مهم از حدس مک کی در نظریه گروههاست و تأثیر شگرفی بر پژوهشهای معاصر گذاشت .

ایشان در طول بیش از چهار دهه تدریس در دانشگاه ویسکانسین–مدیسن، جوایز متعددی از جمله جایزه بنجامین اسمیت رینولدز برای آموزش مهندسان و جایزه تدریس ممتاز دانشگاه ویسکانسین را دریافت کرد . او همچنین به عنوان سخنران پولیا از سوی انجمن ریاضی آمریکا (MAA) انتخاب شد و الهام بخش نسل های متعددی از دانشجویان بود .

میراث علمی و انسانی
پروفسور آیزاک نه تنها به خوبی مفاهیم پیچیده ریاضی را در قالب کتابها و مقالاتش جاودانه ساخت، بلکه با روحیه همکاری و اشتیاق به اشتراک گذاری دانش، به عضویت انجمن ریاضی آمریکا درآمد و تا پایان عمر در پروژه هایی مانند MathOverflow مشارکت فعال داشت . او در سال ۲۰۰۹ میزبان کنفرانسی در اسپانیا بود که به پاسداشت خدمات علمی اش اختصاص یافت.
تسلیت به بازماندگان و جامعه علمی
در این روزهای سوگ، یاد و خاطره خدمات بی بدیل پروفسور آیزاک، از تدریسهای الهامبخش تا پژوهشهای پیشگامانه، در قلبهای ما زنده خواهد ماند. از درگاه خداوند متعال برای ایشان آرامش ابدی و برای خانواده، دوستان، و شاگردانشان صبر و اجر مسئلت میکنیم.

«خوشا آنان که عمری را به دانش و مهربانی گذراندند و نامشان بر تارک تاریخ جاودانه شد.»

والسلام،
علیرضا عبدالهی
دانشگاه اصفهان
نحوه ثبت نام جهت شرکت در سی امین المپیاد غیر متمرکز علمی-دانشجویی منطقه 4
دفتر هدایت استعدادهای درخشان دانشگاه بوعلی سینا به عنوان مسئول و مجری برگزاری المپیاد علمی-دانشجویی غیر متمرکز منطقه ۴ در استان های همدان-مرکزی-قم و قزوین، اولین مرحله از سی امین المپیاد غیر متمرکز علمی-دانشجویی را در روز جمعه مورخ 29 فروردین ۱۴۰4 برگزار می نماید.
رشته های آزمون:
زبان و ادبیات فارسی، الهیات و معارف اسلامی، علوم اقتصادی، علوم تربیتی، حقوق، شیمی، فیزیک، زیست شناسی، ریاضی، آمار، مهندسی برق، مهندسی شیمی، مهندسی عمران، مهندسی مکانیک، مهندسی کامپیوتر و مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی، مهندسی صنایع، روانشناسی، علوم جغرافیا، علوم زمین، سلول های بنیادی و مهندسی بافت، و مهندسی مواد و متالوژی.
شرایط شرکت در آزمون:
در هر رشته یک تیم حداکثر پنج نفره می تواند در آزمون شرکت کند. دانشجویان سال سوم و چهارم که در حال تحصیل می باشند مجاز هستند در آزمون شرکت نمایند (شرکت کنندگان در المپیاد غیر متمرکز باید در حال تحصیل باشند و ارسال نامه مبنی بر اشتغال به تحصیل دانشجویان معرفی شده به دبیرخانه المپیاد الزامی است). همچنین دانشجویانی که در نیم سال اول سال تحصیلی 1404-1403 دانشجوی ترم آخر بوده و تحصیلات خود را در 7 ترم به پایان رسانده اند، در صورت ارائه گواهی فارغ التحصیلی می توانند در المپیاد علمی دانشجویی کشور شرکت نمایند.

برنامه زمان و منابع امتحانی آزمون:
زمان برگزاری آزمون المپیاد 29 فروردین ماه 1404 می باشد و برنامه آزمون به همراه منابع امتحانی متعاقبا در صفحه استعداد درخشان دانشگاه بوعلی سینا (https://talent.basu.ac.ir) بخش المپیادها اعلام می گردد.
نحوه ثبت نام برای شرکت در المپیاد:
دانشجویان سال سوم و چهارم شاغل به تحصیل در دانشگاه ملایر که رشته تحصیلی آنها جزو رشته های ذکر شده در بالا می باشد می توانند در صورت تمایل به شرکت در آزمون فایل اکسل زیر (پیوست) با عنوان "مشخصات داوطلبین المپیاد" را دانلود نموده و اطلاعات مورد نیاز زیر را در آن وارد کرده و فایل اکسل تکمیل شده را به مدیر گروه آموزشی خود و همچنین به کارشناس دفتر استعداد درخشان دانشگاه ملایر (خانم خالقی) تحویل داده و اعلام آمادگی خود را برای شرکت در آزمون اعلام نمایند.
اطلاعاتی که باید در فایل اکسل در قسمت های مشخص شده طبق الگو وارد گردد شامل موارد زیر می گردد:
"نام، نام خانوادگی، جنسیت، نام پدر، شماره دانشجویی، کد ملی، شماره شناسنامه، شماره سریال شناسنامه، تاریخ تولد (روز ماه سال)، سال شروع به تحصیل(فقط سال)، سال احتمالی فارغ التحصیلی(فقط سال)، دانشگاه، دانشکده، رشته، گرایش، رشته امتحانی، شماره تلفن همراه، شماره تلفن ثابت، آدرس پست الکترونیکی، آدرس محل سکونت، کدپستی و حوزه آزمون (در قسمت حوزه آزمون یکی از دانشگاه های اراک، بوعلی سینا، بین المللی امام خمینی (ره) یا قم درج شود؛ ملاک انتخاب، امکان حضور دانشجو در آن حوزه است.)"

تذکر: با توجه به محدودیت تیم ارسالی هر رشته به المپیاد در صورت تقاضای بیش از 5 نفر، اولویت بندی بر اساس معدل کل دانشجو انجام خواهد شد.

هزینه شرکت در المپیاد:
این هزینه به ازای هر نفر مبلغ 5600000 ریال (پانصد و شصت هزار تومان) می باشد (اعلامی از طرف سازمان سنجش) که می بایست بعد از قطعی شدن انتخاب دانشجو (بنا به نظر مدیرگروه) در تیم 5 نفره هر رشته، توسط دانشجو از طریق سامانه پرداخت الکترونیکی دانشگاه بوعلی سینا به آدرس https://pay.basu.ac.ir پرداخت گردد و گواهی آن به کارشناس دفتر استعداد درخشان دانشگاه ملایر (خانم خالقی) تحویل داده شود.
مراحل انجام این پرداخت بصورت زیر است:
ابتدا از طریق لینک مذکور وارد سامانه شوید
پرداخت بر اساس عنوان را انتخاب نمایید.
- مرکز درآمدها: حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی
- گروه پرداخت: دفتر هدایت استعداهای درخشان
- عنوان پرداخت: المپیاد دانشجویی غیر متمرکز منطقه چهار
- پس از تکمیل فرم مشخصات نسبت به پرداخت مبلغ مورد نظر اقدام فرمایید.

دانشجویان محترم می بایست فایل تصویر گواهی پرداخت هزینه را پرینت کرده و به دفتر استعداد درخشان دانشگاه ملایر حداکثر تا تاریخ 30/11/1403 تحویل نمایند. در صورت عدم پرداخت هزینه ثبت نام، دانشجو از لیست نهایی تیم ارسالی حذف خواهد شد.
دانشجویان رتبه های اول تا پنجم هر ورودی به شرط اینکه معدل کل آنها کمتر از 17 نباشد، در صورت ثبت نام و شرکت در آزمون المپیاد، فارغ از نتیجه آزمون، دانشگاه ملایر هزینه ثبت نام این افراد را بعد از شرکت در آزمون (حضور یافتن در جلسه آزمون) به این عزیزان باز پرداخت خواهد نمود. این عزیزان بعد از برگزاری آزمون با تحویل کارت شرکت در آزمون به دفتر استعداد درخشان دانشگاه می توانند درخواست عودت هزینه ثبت نام در المپیاد را بدهند و هزینه به ایشان برگشت داده خواهد شد.
همچنین دانشگاه ملایر تمهیدات لازم برای تیم شرکت کننده در آزمون جهت رفت و برگشت به همدان در روز آزمون را فراهم خواهد نمود.

دانشجویان محترم جهت کسب اطلاعات بیشتر به فایل های قرار داده شده در ذیل این اطلاعیه توجه فرمایند و یا به وب سایت دانشگاه بوعلی سینا، بخش استعداد درخشان- المپیاد دانشجویی مراجعه فرمایند. همچنین در صورت داشتن هر گونه سئوال می توانند با شماره تلفن 08131401544 دبیر خانه المپیاد دانشجویی 1404 منطقه 4 تماس حاصل فرمایند.

با آرزوی موفقیت
دفتر هدایت استعداد درخشان دانشگاه ملایر
دومین کارگاه نظریه گراف به میزبانی دانشگاه شیراز با همکاری دانشکده علوم ریاضی و آمار دانشگاه ملایر، دانشگاه شهر یوکاهاما ، دانشگاه صنعتی توکیو و..... برگزار می شود:

💻The Second Shiraz-Yokohama Workshop on Graph Theory

زمان: یک شنبه، ۵ اسفند ماه ۱۴۰۳، ساعت ۸:۰۰ تا ۱۲:۳۰ (به وقت تهران)

📍مکان: اسکای روم به نشانی

https://www.skyroom.online/ch/shiraz-math/math-conf-room

در این کارگاه دکتر سعید باقری عضو هیات علمی دانشگاه ملایر نیز سخنرانی خواهند داشت
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سخنرانی ها به فایل زیر مراجعه کنید
2025/07/08 22:02:04
Back to Top
HTML Embed Code: