Telegram Web Link
⭕️ بهبود مشکلات ریوی

👈 نوشیدن دمنوش چهارگل(ترکیب گل ختمی همراه با بنفشه، محمدی و پنیرک) برای مبتلایان به ضعف سیستم ایمنی بدن، مشکلات و عفونت های مزمن ریه و #سرفه های خشک مفید است.

👈 دمنوش چهار گل دارای طبع معتدل است، بنابراین مصرف روزانه 2 استکان و به مدت بیش از 20 روز از این گیاه هیچ عارضه ای را برای افراد در بر ندارد ...!!

#بيشتر_بدانيم_بهتر_زندگى_كنيم.👇

@matlabravanshenasi
⭕️ به کسی که دوستش دارید نگید
دوستت دارم ، بگید : باورت دارم باورم کن
...!!

#بيشتر_بدانيم_بهتر_زندگى_كنيم.👇

@matlabravanshenasi
⭕️ از نظر روانشناسی تنها انسان های بزرگ و فروتن توی جهان ما اون دسته از بزرگسالانی هستن که به اشتباه خودشون اعتراف میکنند و میگند که کودکی درست گفته ...!!

#بيشتر_بدانيم_بهتر_زندگى_كنيم.👇

@matlabravanshenasi
⭕️ کمک به فرد گرما زده

👈 شربت وآب قند به گرمازده ها ندهید.

👈 نوشیدنی های شیرین با افزایش قندوفشار خون گرمازدگی را تشدید میکنند.

👈 آب،آب انار،آب زرشک و شربت رقیق شده سکنجبین بهترین نوشیدنی برای افراد گرمازده است ...!!

#بيشتر_بدانيم_بهتر_زندگى_كنيم.👇

@matlabravanshenasi
⭕️ یک یادآوری:

مراقب باش که در هجوم اخبار و غصه‌ها، نه بی‌تفاوت شوی و نه متلاشی ...!!

#بيشتر_بدانيم_بهتر_زندگى_كنيم.👇

@matlabravanshenasi
⭕️ ‏اگر بهتون تجاوز شد دستشویی نرید،حموم نرید مسواک نزنید و لباستون رو در نیارید اما اگر مجبور شدین،با دقت در بیارین و تو پلاستیک تمیز قرار بدین.
بعد فورا برید کلانتری تا شمارو برای معاینه کامل بفرستن پزشکی قانونی تا آثار جرم(مایع منی،خون،جای کبودی،کوفتگی)‏کامل ثبت شه.
تو پزشکی قانونی ازشون بخواید تا از شما آزمایش خون و ادرار جهت بیماری های مقاربتی یا حتی خوراندن احتمالی داروهای خواب آور یا الکل گرفته بشه. حتی اگه اون لحظه قصد ندارین شکایت کنین،تمام این مراحل رو طی کنین تا مدرکی علیه متجاوز داشته باشین شاید بعدا نظرتون تغییر کرد ...!!

#بيشتر_بدانيم_بهتر_زندگى_كنيم.👇

@matlabravanshenasi
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
⭕️ اگر چیزی که آزارت میده رو رها نکنی اون بخشی از تو میشه ..
پس مراقب احساساتت باش "اونا وزن دارن" ...!!

#بيشتر_بدانيم_بهتر_زندگى_كنيم.👇

@matlabravanshenasi
⭕️ در روایت فروید، امکان رضایتمندی ما وابسته به ظرفیتی است که برای سرخوردگی داریم؛ اگر نتوانیم به خودمان اجازه دهیم که سرخوردگی‌مان را احساس کنیم- و برخلاف انتظارمان این کار به طرز شگفت‌آوری دشوارتر از آن چیزی است که می‌پنداریم- نمی‌توانیم حس درستی از آنچه ممکن است واقعا بخواهیم یا آنچه که ممکن است حسرتش را بخوریم و یا آنچه واقعا می‌تواند ما را سرشار از لذت کند (آز و شره نوعی نومیدی از لذت بردن است)، داشته باشیم ...!!

#بيشتر_بدانيم_بهتر_زندگى_كنيم.👇

@matlabravanshenasi
⭕️ نقش پاها در ارگاسم

👈 طبق پژوهشهای صورت گرفته دانشمندان دانشگاه جان هاپکینز در سال 2011 به این نتیجه رسیده اند که زنانی که حین رابطه جنسی جوراب پوشیده بودند ضمن تسریع در فرآیند تحریک جنسی از نظر مدت زمان ارگاسم نیز زودتر و بهتر به ارگاسم دست یافته اند، در مقابل زنانی که در قسمت پاها احساس سرما داشتند ضمن کاهش تحریک پذیری قادر نبودند به طور کامل به ارگاسم برسند.

👈 این بدان معنا نیست که خانمها حین رابطه جنسی جوراب بر پا داشته باشند، این آزمایش صرفا جهت بررسی نقش گرم بودن پاها در تحریک جنسی و ارگاسم بوده است، بدین ترتیب به خانم ها توصیه می شود پاهای خود را گرم نگه دارند، بطور کلی گرم بودن محیط رابطه جنسی در کیفیت و مدت زمان رابطه جنسی اهمیت زیادی دارد ...!!

#بيشتر_بدانيم_بهتر_زندگى_كنيم.👇

@matlabravanshenasi
⭕️ اگر دست و پای شما خواب می‌روند، دم کرده‌ی اسطوخودوس میل کنید.
این گیاه همچنین برای درمان طپش قلب، بی‌خوابی و درمان بیماری‌های مجاری ادراری بسیار مفید است ...!!

#بيشتر_بدانيم_بهتر_زندگى_كنيم.👇

@matlabravanshenasi
⭕️ از نگاه راجرز، همه کودکان از بدو تولد تمایل به عشق و محبت دارند و مایلند هم والدینشان و هم دیگران آنها را بپذیرند. او این نیاز ذاتی را تمایل به توجه مثبت نامید. والدین معمولا توجه مثبت‌شان را به شرایطی نظیر آنچه در جملات زیر می‌بینید مشروط می‌کنند:

«به من ثابت کن پسر خوبی هستی و در امتحانات نمرات عالی بگیر» و «خیلی دوست دارم در نمایش مدرسه نقش اول را بازی کنی.» یا مثلا والدین فرزندانشان را مجبور به ورزش کردن می‌کنند و باعث می‌شوند که آنها نه به‌خاطر علاقه شخصی، بلکه برای آنکه محبت و توجه مثبت والدین‌شان را به دست آورند ورزش کنند.

البته، اینکه والدین از فرزندان‌شان انتظاراتی داشته باشند چیز بدی نیست اما نباید عشق و محبت‌شان را به برآورده شدن آن انتظارات از سوی فرزندشان مشروط کنند.

شرایط و ملزوماتی که والدین یا دیگر افراد مهم در زندگی کودکان، توجه مثبت خود را به آنها مشروط می‌کنند، شرایط ارزشمندی نامیده می‌شوند. ممکن است تعیین چنین شرایطی سبب شود که کودک به جای پرداختن به کارهایی که باعث خوشحالی‌اش می‌شوند، تمام هم و غمش را صرف محقق ساختن این شرایط کند و برای آنکه بتواند محبت، احترام و توجه مثبت والدین و دیگر اشخاص مهم زندگی‌اش را جلب کند به شیوه ای خاص رفتار کند.

توجه مثبتی که بذل آن به تحقق شرایط خاصی وابسته باشد، توجه مثبت مشروط نامیده می‌شود. تمایلات و گرایش‌های شخصی کودکانی که با شرایط ارزشمندی متعددی مواجه می‌شوند به تدریج از بین می‌رود و تمام زندگی‌شان صرف تلاش برای جلب رضایت و خشنود ساختن دیگران می‌شود.

آنها به اشخاصی بدل می‌شوند که دیگران از ایشان انتظار دارند و درک و برداشتی که از خود دارند صرفا به ویژگی‌هایی محدود می‌گردد که از دید دیگران پنهان مانده‌اند. این کودکان از آرمان‌های اشخاص برخوردار از کارکرد کامل فاصله می‌گیرند و بیش از هر چیز به خشنود ساختن دیگران اهمیت می‌دهند. سوالی که آنها همواره از خودشان می‌پرسند این است که «دیگران چه فکر خواهند کرد؟ نه اینکه «من دوست دارم در این موقعیت چه کار کنم؟»

این کودکان وقتی بزرگ می‌شوند هم باز دل‌مشغول این هستند که دیگران درباره‌شان چه فکر می‌کنند. آنها عمدتا به خاطر جلب توجه و تایید دیگران کار می‌کنند نه به خاطر خودشان و برای دریافت توجه مثبت به دیگران وابسته‌اند و همواره در پی آناند که شرایط ارزشمندی لازم برای جلب این توجه مثبت را محقق سازند.

آنها ضعف‌ها و کاستی‌هایشان را پنهان می‌کنند و گاهی حتی خطاهایشان را نیز انکار می‌کنند و رفتارشان طوری است که هر کسی را غیر از خودشان خوشحال می‌کند و آنقدر سرگرم خشنود کردن دیگران می‌شوند که فراموش می‌کنند خودشان از زندگی چه می‌خواهند این افراد در زندگی مسیر خود را گم کرده‌اند و دیگر در جهت خودشکوفایی گام برنمی‌دارند.

چطور می‌توان از پیش آمدن چنین وضعیتی جلوگیری کرد؟ راجرز عقیده داشت که توجه مثبت والدین و اشخاص مهم زندگی نباید به هیچ چیز مشروط باشد و بذل آن باید بی‌هیچ قید و شرطی صورت گیرد. او این نوع توجه را توجه مثبت بی‌قید و شرط می‌نامید و معتقد بود که در این شرایط، والدین و اشخاص مهم زندگی کودک او را بی‌هیچ قید و شرطی می‌پذیرند و عملا به کودک نشان می‌دهند که او را به خاطر خودش دوست دارند.

والدین حتی هنگام تنبیه کردن یا نصیحت و راهنمایی کودک هم نباید از پذیرش بی‌قید و شرط او غافل شوند. مثلا وقتی کودک کار نادرستی انجام می‌دهد والدین می‌توانند ضمن تنبیه کردن او وی را مورد توجه مثبت بدون قید و شرط نیز قرار دهند: «کار بدی کردی ولی پسر بدی نیستی و من باز هم دوستت دارم؛ اما کاری که انجام دادی بد بود و دیگر نمی‌خواهم آن را تکرار کنی.» ...!!

رندی لارسن و دیوید باس

#بيشتر_بدانيم_بهتر_زندگى_كنيم.👇

@matlabravanshenasi
⭕️ ‏وقتی پیداش کردی،
یادت نره چقدر دنبالش گشتی ...

مواظب هم باشیم تو این شرایط😔💔 ...!!

#بيشتر_بدانيم_بهتر_زندگى_كنيم.👇

@matlabravanshenasi
⭕️ آیا تا به حال شنیده‌اید که می‌گویند فلانی «آن‌قدر محو تماشای درخت‌ها شده که جنگل را نمی‌بیند؟» این گفته معمولا به این واقعیت اشاره دارد که کسی نمی‌تواند فراتر از جزئیات یک موقعیت، کلیت آن را ببیند، یعنی نمی‌تواند ادراکش را از قید جزئیات خاص یک موقعیت رها سازد و به کلیت آن توجه کند.

روانشناسی به نام هرمن ویتکین تقریبا ۳۰ سال از عمر خود را صرف بررسی این تفاوت‌ها در سبک ادراکی افراد کرد و در نهایت، این پدیده را وابستگی به میدان نامید که در مقابل عدم وابستگی به میدان قرار دارد.

عنوان اولین کتاب ویتکین شناخت شخصیت از طریق ادراک بود. این عنوان بیانگر این اندیشه بود که شخصیت افراد در تفاوت‌هایی نمود می‌یابد که از نظر ادراک محیط پیرامون، میان آنها به چشم می‌خورد ...!!

رندی لارسن و دیوید باس، از کتاب روانشناسی شخصیت، ترجمه فرهاد جُمهری و همکاران

#بيشتر_بدانيم_بهتر_زندگى_كنيم.👇

@matlabravanshenasi
⭕️ هر فردی (چه زن و چه مرد) بنا بر نقش‌هایی که در زندگی خود دارد، یک سری مسئولیت‌هایی به او داده می‌شود که اگر درست انجام ندهد، ارتباطاتش و حسی که نسبت به خود دارد، با مشکل مواجه می‌شود. به عنوان مثال یک مادر، اگر مسئولیتش را درست انجام ندهد، به خود، فرزندش و به ارتباط والد و فرزندی‌اش، آسیب شدید می‌زند. یک شوهر هم بنا بر نقشی که در زندگی‌اش دارد، یک سری مسئولیت‌هایی به او داده می‌شود.

👈 برخی از افراد به دلیل ترس از شکست خوردن، افسردگی، خستگی، سرزنش‌ها و انتقادات دیگران و… بی‌مسئولیت و تنبل هستند.  برای حل این مشکل، باید به شوهرتان احساس قهرمان بودن بدهید و به افزایش اعتماد به نفس و حس ارزشمندی‌اش کمک کنید. به علاوه، سعی کنید در کنار او، سبک زندگی‌تان را اصلاح کنید و با هم کارهای ارزشمند و مفیدی را انجام دهید ...!!

#بيشتر_بدانيم_بهتر_زندگى_كنيم.👇

@matlabravanshenasi
⭕️ #علت_سوزش_کف_پا

👈 یکی از دلایل اصلی احساس خشکی و یا سوزش در کف پا بالا بودن چربی خون است

👈 روغنهای طبیعی را جایگزین روغن های صنعتی کنید تا در کمتر از دو ماه درمان کامل شود ...!!

#بيشتر_بدانيم_بهتر_زندگى_كنيم.👇

@matlabravanshenasi

⭕️ #رفتاروالدین

👈 والدین بیشتر به دنبال نتایج کوتاه مدت و سریع هستند تا نتایج درازمدت و ماندنی.

👈 مثلاً ، نوجوان را وادار می کنند در همان لحظه تکالیف خود را حتی با بی دقتی و عجولانه انجام دهد. به جای اینکه به او فرصت دهند پس از استراحتی کوتاه ، با دقت و علاقه بیشتر به انجام کارها یا تکالیف مدرسه خود بپردازد ...!!

#بيشتر_بدانيم_بهتر_زندگى_كنيم.👇

@matlabravanshenasi
⭕️ گاهی عشق آن‌ چیزی که بر زبان می‌آوری نیست ، بلکه چیزیست که با رفتارت به او ثابت می‌کنی ...!!

#بيشتر_بدانيم_بهتر_زندگى_كنيم.👇

@matlabravanshenasi
⭕️ چطور با اضطراب جنگ مقابله کنیم؟

👈 اضطراب جنگ واکنشی نسبتاً رایج به اخبار و تصاویر مربوط به درگیری‌هاست. این اضطراب می‌تواند به‌تدریج شکل بگیرد یا ناگهان و در پاسخ به یک محرک ظاهر شود. علائم می‌توانند ذهنی، جسمی یا هر دو باشند.

👈 علائم جسمی ممکن است شامل تپش قلب، دل‌آشوبی، تهوع یا سرگیجه باشد. برخی افراد دچار حملات پانیک می‌شوند. برای برخی دیگر، اضطراب جنگ به صورت نگرانی‌های افراطی، مشکل در خواب، بی‌قراری یا کابوس بروز می‌یابد.

👈 وقتی ذهن‌تان درگیر جنگ است، یا دچار تنش عضلانی و علائم جسمی می‌شوید، برخی راهکارها می‌توانند به شکستن چرخه‌ اضطراب کمک کنند ...!!

#بيشتر_بدانيم_بهتر_زندگى_كنيم.👇

@matlabravanshenasi
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
⭕️ این کلیپ حاصل تلفیق علم ریاضی و فیزیک بوده و با دیدنش از تمام غم ها و مشکلات برای چند لحظه ای خلاص می‌شوید!

👈 حتماً ببینید و اگر آرامش بخش بود برای دوستان تان ارسال کنید ...!!

#بيشتر_بدانيم_بهتر_زندگى_كنيم.👇

@matlabravanshenasi
⭕️ این کاملا طبیعيست اگردیدید که
فرزند نوجوانتان بجای خانه ماندن
و باخانواده بودن بادوستانش
وقت میگذراند، زیاد ناراحت نشوید

این روند تغییراست که درآن نوجوان از وابستگی به والدین بسمت استقلال پیش میرود ...!!

#بيشتر_بدانيم_بهتر_زندگى_كنيم.👇

@matlabravanshenasi
2025/07/07 19:29:54
Back to Top
HTML Embed Code: