Telegram Web Link
FormShoraDaneshjoei (1).docx
540.6 KB
فرم کاندیداتوری شورای مرکزی انجمن علمی

‼️ دانشجویان گرامی برای اعلام کاندیداتوری باید فرم تکمیل شده خود را از طریق واتساپ به شماره 09055447859 ارسال کنند.
📌راهنمای خلاصه موضوعات مختلف پژوهش توسط مدیریت اطلاع رسانی منابع پزشکی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مازندران با همکاری اساتید و همکاران و برخی از دانشجویان تحصیلات تکمیلی تهیه شده است📚‼️
می تونید جهت خوندن فایل های آموزشی پژوهش به این سایت مراجعه کنید و از منابع تهیه شده استفاده کنید😊🔍

https://researchtoolbox.mazums.ac.ir/home
🔖گرنت های بین المللی یه راه خوب برای جذب بودجه برای طرح های پژوهشی و همین طور برقراری ارتباطات خارج دانشگاهی هست✌🏻😌📚
یکی از سازمان های ارائه کننده گرنت NIH (national institutes of heath) هست که بزرگترین سرمایه گذار عمومی تحقیقات زیست پزشکی در جهانه که سالانه بیش از 32 میلیارد دلار برای تقویت زندگی و کاهش بیماری و ناتوانی سرمایه گذاری می کند.
تو این لینک می تونید اطلاعات بیشتری از گرنت های NIH رو به دست بیارین✌🏻😍

📌درضمن تعداد زیادی از گرنت ها ریجکت می شه، پس با چند بار ریجکت شدن ناامید نشید و به راهتون ادامه بدین👍😊
@mazums_rc
Forwarded from 22arcims
مهلت ارسال چکیده مقالات تا پایان 31 تیر ماه تمدید شد

🔹به گزارش دبیرخانه بیست و دومین کنگره سالیانه ملی و هشتمین کنگره بین المللی دانشجویان علوم پزشکی، مهلت ارسال چکیده مقالات به کنگره تمدید شد. با توجه استقبال زیاد و درخواست مکرر دانشجویان، مهلت زمانی ارسال مقالات تا پایان 31 تیر ماه تمدید گردید.
قابل توجه پژوهشگران محترم؛ امکان تمدید مجدد وجود نخواهد داشت.

لینک خبر 👇🏻👇🏻
http://22arcims.gmu.ac.ir/fa/news.php?rid=103

📚👇🏻Join :
@gmu22arcims
دانشجویان پزشکی عمومی علاقه مند به ارتوپدی میتوانند جهت مشاوره، دریافت عنوان و اجرای پروپوزال و پایان نامه خود به مرکز تحقیقات ارتوپدی بیمارستان امام مراجعه نمایند.
جهت کسب اطلاعات بیشتر با آقای حسینیان (کارشناس مرکز) در تماس باشید:

+98 903 212 7492
🌱🌱🌱
🌱🌱
🌱

📣📣📣 اطلاعیه

🔻 از این پس تمامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مازندران که طرح‌های ابداع و اختراع در دانشگاه ثبت می‌نمایند، پس از اتمام پروژه، جهت دریافت گواهی تایید طرح حتماً به دبیران کمیته تحقیقات مراجعه کنند.

🌱
🌱🌱
🌱🌱🌱

@mazums_rc
Forwarded from ISCC
🔻 نخستین کنگره بین المللی دانشجویی در زمینه بیماری‌های قلب و عروق (ISCC) توسط انجمن قلب و عروق نبض مرکز پژوهش های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران (TUMS) با همکاری مرکز تحقیقات پیشگیری اولیه از بیماری‌های قلب و عروق به صورت وبینار برگزار خواهد شد.


🗓۱۴ و ۱۵ مرداد ماه ۱۴۰۰
📍اسکای روم بیمارستان مرکز قلب تهران


🔺به عنوان یکی از کنگره های دانشجویی در حال رشد در زمینه پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی، تیم اجرایی ISCC در تلاش است تا با گرد هم آوردن پژوهشگران جوان و باتجربه، بستر مناسبی را برای همکاری‌های علمی با پژوهشگران کشورهای دیگر فراهم سازد.

▪️🔻 از تمام دانشجویان علاقه‌مند به بیماری‌های قلب و عروق دعوت می‌شود تا در این وبینار شرکت کنند. شما می‌توانید با پرکردن گوگل فرم زیر برای شرکت در این رویداد ثبت‌نام کنید:

📄 https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSesCLLZP1IeBhXQSt64tcS69Jl4Xg4QSwomMPMPkX1r1xSlTA/viewform?usp=sf_link

برای اطلاعات بیشتر از طریق راه‌های زیر با ما در ارتباط باشید:
📥 [email protected]
🆔 @cardiocongress
📣 با استفاده از Journal Finder الزویر ژورنال مناسب برای انتشار پژوهش‌تان را شناسایی کنید.


▫️این ابزار لیستی از ژورنال‌های Elsevier را ایجاد می‌کند که موضوع چکیده آنها مرتبط هستند. سپس آنها می‌توانند نتایج را بر اساس اولویت‌های خود نظیرِ بالاترین CiteScore یا کوتاه‌ترین زمان داوری، ارائه دهند. شما می‌توانید نتایج را براساس ژورنال‌هایی که گزینه‌های دسترسی آزاد دارند، فیلتر کنید.

▫️از زمان راه‌اندازی Journal Finder، این ابزار به منظور به اشتراک‌گذاری اطلاعاتی در مورد معیارهای ژورنال که بینش بیشتری در مورد مشخصات مختلف ژورنال در اختیار کاربران قرار می‌دهند - مواردی نظیر میزان تاثیرگذاری، سرعت و میزان دسترسی، به‌روزرسانی شده است. با استفاده از این اطلاعات، نویسندگان می‌توانند بر اساس معیارهایی که بیشتر برای آنها مهم است، تصمیم‌گیری کنند.
لینک دسترسی به ژورنال یاب:
https://journalfinder.elsevier.com/

| Elsevier Iran |
@mazums_srcmed
📚تا حالا شده بخوای تحقیق انجام بدی و ندونی داده‌های دقیق از کجا بگیری؟؟😥

💢تا حالا شده داده‌های مطالعاتت ناقص باشه و به مشکل بخوری ؟؟؟💢

درمورد نظام ثبت بیماریها و پیامدهاشون (یا همون رجیستری ) چیزی شنیدی؟؟؟

👨‍🏫با اولین مدرسه ملی رجیستری بیماریها همراه بشید تا ببینید رجیستری چی هست و چجوری ایجاد میشه و اینکه در نهایت چطور میتونید از داده‌های رجیستری استفاده کنید...

👨‍⚕مخصوص تمام دانشجوهای علوم پزشکی👨‍⚕


شما علاقه مندان به شرکت در این مدرسه میتوانید تا تاریخ ۸ مرداد ماه از طریق لینک زیر ثبت نام نمایید.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdlcW-CTgA_ojEJ-50t6_voP7jeN-QZL8mclhS6BnNsnVqaTA/viewform

جهت کسب اطلاعات بیشتر با آیدی های زیر ارتباط برقرار نمایید.
@sramsupport
@src_paramedicine


با ما همراه باشید...


@SRAM_MUMS
📌نحوه تشخیص اعتبار یک کنفرانس بین_المللی

روشهای زیادی برای تشخیص اعتبار یک همایش بین المللی وجود دارد که لازم است دانشجویان و اساتید به آنها توجه داشته باشند تا در دام موسسات و کنفرانس های سودجو نیفتند.

🔹1- لیستی از کنفرانس های معتبری که هر ساله در رشته و زمینه کاری شما برگزار می شوند را آماده نمایید. معمولا اساتید و دانشجویان دکتری سال های بالاتر با این کنفرانس ها آشنا هستند و می توانید از این افراد در شناسایی این فهرست بهره بگیرید.

🔹2- اگر یک استاد یا دانشجوی دکتری کنفرانسی را مورد تایید قرار ندارد توصیه به احتیاط تعبیر نمایید چرا که آن کنفرانس ممکن است به تازگی در رشته و زمینه کاری شما شروع به کار کرده باشد.

🔹3-توجه به اعضای کمیته علمی و اجرایی همایش و کنفرانس. اگر کنفرانسی و همایش بین المللی را انتخاب نمودید حتما به لیست اعضای کمیته علمی و اجرایی کنفرانس نهایت دقت را داشته باشید اگر اعضای کنفرانس از محققان مشهور و معتبر باشند و یا حتی از سردبیران مشهور مجلات بین المللی باشند اطمینان داشته باشید که کنفرانس و همایش بین المللی معتبری را یافته اید.

🔹4-حساس بودن به تبلیغات ایمیل. چنانچه ایمیلی برای یک همایش و کنفرانس دریافت کردید و از شما در ایمیل درخواست شده باشد که مقاله را به همان ایمیل ارسال نمایید بدانید که ارسال مقاله در پاسخ به ایمیل کار بسیار اشتباهی است. معمولا کنفرانس های معتبر برای معرفی خود فراخوان مقاله را تبلیغ می کنند و در این فراخوان اطلاعات همایش را ارسال می کنند و برای اطلاعات بیشتر باید به وبسایت همایش و کنفرانس بین المللی مراجعه نمایید و بنابراین در بخش ارسال مقاله وبسایت کنفرانس می توانید راهنمای نویسندگان و نحوه ارسال مقاله به کنفرانس را بیابید.

🔹5- معمولا کنفرانس های معتبر دارای سخنران های کلیدی key Speaker هستند. یکی از روش های مهم برای ارزیابی و اعتباریابی کنفرانس و همایش، توجه به لیست سخنران های کلیدی آن کنفرانس است. اگر سخنرانان کلیدی را نمیشناسید کافی است به گوگل مراجعه کنید تا بتوانید به رزومه کنفرانس های کلیدی دست پیدا کنید.

🔹6- مواردی که ذکر شد بیشتر برای کنفرانس ها و همایش های خارجی بین المللی است و برای کنفرانس های داخلی بهتر است به وبسایت کنفرانس های نمایه شده در ISC مراجعه نمایید (فهرست همایش های ثبت شده در ISC) زیرا از نظر وزارت علوم تنها این کنفرانس ها دارای اعتبار هستند.

| منابع پارس پژوهه |
@mazums_srcmed
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🌱🌱🌱
🌱🌱
🌱

🟠 دومین کنگره ملی ارتقا سلامت کودکان در تاریخ «۳۰-۲۸ مهرماه ۱۴۰۰» توسط مرکز تحقیقات عفونی اطفال و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مازندران بصورت مجازی برگزار خواهد شد.

📍از اساتید فرهیخته و پژوهشگران دعوت می‌شود جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت کنگره مراجعه فرمایند.
🌐http://phpc.mazums.ac.ir

🌱
🌱🌱
🌱🌱🌱

@mazums_rc
Forwarded from Scientometrics (Dr. Saeid Rezaee)
فراخوان_تحقیقات_حوزه_کووید_۱۹_از_سوی_موسسه_نیماد.pdf
850.2 KB
فراخوان طرح هاى تحقیقاتى حوزه کووید-۱۹ بر اساس پازل پژوهشى تهیه شده توسط کمیته ساماندهى تحقیقات کووید-۱۹ از معاونت تحقیقات و فناورى وزارت بهداشت و از طریق موسسه نیماد

http://nimad.ac.ir/content/225/Call-on-RFPs-
📣فراخوان همکاری
‼️علاقه مندان به حیطه درماتولوژی جهت همکاری در یک مطالعه سیستماتیک ریویوو و متاآنالیز رزومه خود را به آیدی زیر ارسال نمایند☘️
🆔 @F_Prl
Forwarded from ISCC
‼️ تنها 4 روز دیگر به پایان زمان ثبت‌نام برای شرکت در نخستین کنگره بین‌المللی دانشجویی بیماریهای قلبی و عروقی باقی مانده است ‼️

❇️دانشجویان و پژوهشگران فعال حوزه بیماری های قلبی و عروقی که تمایل به شرکت در کنگره و کارگاه الگوهای کشنده نوار قلب را دارند، فقط تا پایان وقت روز چهارشنبه ۱۳ام مرداد ماه فرصت دارند تا فرآیند ثبت نام خود را کامل کنند.

⚠️⚠️در زمان ثبت‌نام حتماً باید فایل فیش واریز مبلغ ثبت نام را در قسمت پرداخت آپلود نمایید تا فرآیند ثبت‌نام شما تکمیل شود.

❇️علاقه مندان می‌توانند از طریق لینک زیر به طور مستقیم وارد فرم ثبت‌نام کارگاه و کنگره شوند.

📄https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSesCLLZP1IeBhXQSt64tcS69Jl4Xg4QSwomMPMPkX1r1xSlTA/viewform?usp=sf_link

🆔 @cardiocongress
Forwarded from ISCC
Killer ECG Patterns, Diagnoses not to Miss"

Workshop outlines:
- Electrolyte disorders on ECG
- Life-threatening patterns
- Drug intoxications
- Patterns of chanelopathies on ECG

Instructor:
Professor Ali Vasheghani Farahani
Conference chairman and associate professor of electrophysiology, Tehran Heart Center

Thursday, August 5th 2021
1:30 P.M. - 5 P.M.

This workshop is held virtually on Skyroom® and is only for the participants of International Students' Cardiology Conference.

Registration fees:
- Full waiver for those had previous scientific and executive collaboration with Nabz association
- 50,000 rials for all the students of Tehran University of Medical Sciences
- 100,000 rials for other participants of ISCC

You can register for conference and this workshop via the Google form tagged below.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSesCLLZP1IeBhXQSt64tcS69Jl4Xg4QSwomMPMPkX1r1xSlTA/viewform?usp=sf_link
Forwarded from ISCC
ISCC Timetable.pdf
189.6 KB
جدول برنامه های کنگره
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📢📢📢📢📢دومین کنگره ملی ارتقا سلامت کودکان در دوران پاندمی کووید ۱۹، در تاریخ ۲۸ تا ۳۰ مهرماه ۱۴۰۰ توسط مرکز تحقیقات عفونی اطفال بصورت مجازی برگزار خواهد شد ☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت کنگره: http://phpc.mazums.ac.ir مراجعه فرمایید. 🌹🌹🌹
2025/07/14 00:09:42
Back to Top
HTML Embed Code: