وقتی قرار است اهداف مدیریت استراتژیک مشخص شود نیاز است که 5 پارامتر مهم ارزیابی شود:
هدف نباید مبهم و کلی باشد و در واقع تمرکز هدف بر روی یک موضوع خاص خود سهم مهمی در رسیدن به هدف دارد. این سطح از تمرکز باید به صورتی باشد که در واقع فرد بداند که قرار است در نهایت به چه چیزی دست یابد. فرض کنید شما به عنوان رئیس یک شرکت نمی توانید به کارمند بگویید من از شما می خواهم پیشرفت کنید! شما باید روش پیشرفت را به کارمند بگویید.
وقتی قرار است در خصوص میزان تحقق هدف صحبت شود باید قابلیت اندازه گیری آن بررسی شود. در واقع این بخش قرار است میزان پیشرفت را اندازه گیری کند تا بررسی صورت بگیرد که آیا به هدف نزدیک است یا نه.
در این بخش بررسی صورت می گیرد که آیا هدف شما چیزی است که وقت و پول و منابع مورد نیاز آن قابل دستیابی باشد یا خیر! اینکه هدف رویایی انتخاب شود و منابع و شرایط برای آن وجود نداشته باشد اصلاً چیز خوبی نیست. به طور کلی فعالیت ها و عملکرد و باید به صورتی باشد که در نهایت یک نتیجه قابل استفاده ارزیابی شود و چیزی با آن خلق شود و یا در صورت نیاز بهبود و تغییر یابد.
یکی دیگر از بخش های مهمی که باید ارزیابی شود مرتبط بودن است! باید هدفی انتخاب شود که با شما یا گروهتان مرتبط باشد. اگر قرار است فرد معروف و مشهوری در دنیا شوید آیا چنین امتیازی دارید؟ اگر قرار است یک کار بزرگ در شرکت شما صورت بگیرد آیا تیم و اعتبار کافی برای انجام آن دارید و تخصص شما با سطح هدف شما سازگار و مرتبط است؟
ما برای رسیدن به هدفی همه عمر خود فرصت نداریم! بنابراین باید بررسی کنیم که منابع و امکانات بی نهایت نیستند و هر هدفی دارای زمان و سطح امکانات محدودی است. به طور کلی احتمال و میزان تحقق هر هدف به واسطه بررسی محدودیت ها ارزیابی می شود. از سوی دیگر نیاز است که محدودیت ها شناخته شود و روش ها و ابزارهایی کنترل نیز برقرار باشد و انحراف های برنامه شناسایی و اصلاح شود.
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍5❤2
هدف این گرایش، ارائه دانش مدیریت استراتژیک کسب و کار، تبیین علل عملکرد برتر و موفقیت پایدار سازمان ها و راه دستیابی به آن ها است. دانشجویان این گرایش می آموزند که چگونه برخی از سازمان ها به مزیت رقابتی پایدار و عملکرد برتر دست می یابند. همچنین، دانشجویان روش بهکارگیری آموزه های مدیریت استراتژیک برای سازمان خود را می آموزند. اگاهی از نظریه های پیشرفته مدیریت استراتژیک و تسلط بر ابزارهای متنوع این حوزه از اهداف این گرایش است.
آشنایی با مفاهیم بنیادین مدیریت استراتژیک (مانند ارزش، مأموریت و چشم انداز)، انواع روش های تحلیل و برنامه ریزی استراتژیک، فرامین و فنون تفکر استراتژیک، مدیریت تحولات اساسی، جاری سازی استراتژی ها، بودجه بندی و کنترل، تصمیم گیری استراتژیک در شرایط عدم اطمینان، مدیریت استراتژیک در سازمان های چند کسب و کاره و هولدینگ، و مدیریت استراتژیک در سازمان های دولتی و غیرانتفاعی موضوع هایی هستند که در دروس طراحی شده برای این گرایش گنجانده شده اند.
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍4
1- طرفدار عدم مداخله است.
2- به ابواب جمعی اجازه می دهد تا راسا تصمیم بگیرند.
3- مانند کارگزارانی است که ابلاغ دستورات مافوق به زیردست را تصمیم گیری می دانند.
1- هرگز نمی داند وظایف و اختیارات او چیست؟
2- هرگز نمی داند برنامه کار او چه باید باشد؟
3- هرگز مداخله ای در امور ندارد.
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍4
منبع: Times Higher Education
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Times Higher Education (THE)
World University Rankings 2023 by subject: business and economics
The business and economics subject table uses the same trusted and rigorous performance indicators as the Times Higher Education World University Rankings 2023, but the methodology has been recalibrat
👍4
نخستین گام در راه اثربخش شدن مدیر این است که وقتی را که واقعا از آن استفاده می کند ثبت نماید. مدیرانی هستند که خودشان دفتر ثبت زمان دارند. دیگران این کار را به منشی خود واگذار می کنند. به هر حال مساله مهم انجام این کار و ثبت " درجا و به موقع " آن است. شمار زیادی از مدیران اثربخش همواره دفتر زمان را با خود دارند و همه ماهه بطور منظم به آن رجوع می کنند . در هر یک از اینمراجعه ها ضمن بازاندیشی برنامه ها را دوباره تنظیم می کنند .
اولین کار در این زمینه آن است که کارهایی را که نباید بشود ، کارهایی را که واقعا تلف کننده وقت است و ثمر ندارد از برنامه حذف کنیم. برای یافتن کارهای وقت کش فعالیتهای دفتر زمان را نگاه کرده از خود می پرسند: " اگر این کارها را نکنم چه می شود؟ " و اگر پاسخ این باشد که " هیچ اتفاقی نمی افتد " دست از آن کارها بر می دارند.
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍8
در این گرایش، دانشجویان توانایی شناخت مشخصات و پیچیدگی های رفتار مشتریان و بازار را کسب می کنند. آنان می توانند علاوه بر تعریف و تخمین اندازه یک بازار مفروض، میزان سودآوری آن را نیز به میزان مناسب برآورد کنند. بازاریابی نوعی نگاه، رویکرد و فرایند است که به وسیله آن از طریق ارائه کالا و خدمات، علاوه بر کسب سود به تأمین نیازهای مشتریان پرداخته می شود. به شیوه ای که تأمین منفعت یک گروه الزاما به قیمت زیان گروه دیگری از ذینفعان نباشد. در بازاریابی، بخش هایی از بازار به عنوان مناسب ترین هدف شناسایی می شوند که سازمان توانایی ارایه کالا و یا خدمات را به آن ها داشته باشد. در این گرایش به موضوع هایی مانند مدیریت برند، بازاریابی خدمات، ارتباطات بازاریابی، بازاریابی بین الملل، بازاریابی بین بنگاهی، رفتار مصرف کننده و قیمت گذاری پرداخته می شود.
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍5
اساسیترین گام برای یک کارآفرین، تصمیمگیری برای راهاندازی و آغاز کار است. آغاز کسبوکار جدید به شجاعت و همت بسیاری نیاز دارد. مشکلات کسبوکار تنها با ایستادگی و پشتکار برطرف میشوند. هر کسب و کار تازه علاوه بر مشکلات معمول، مشکلات خاص خود را نیز دارد و کارآفرین در شروع کار مجبور است راه خود را از میان طیف بیپایان مشکلات بازکند.البته تمام این مسائل و مشکلات قابل حلاند. کسانی که مقاومت میکنند و از مشکلات نمیهراسند، به موفقیتهای چشمگیری نائل میگردند. گاه، پول پاداشی نیست که فوراً به دست آید؛ اما تجربه میتواند از مثقالها طلا ارزشمندتر باشد. هرچه ثروت خود را دیرتر به دست آورید، بیشتر خواهد بود.
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍5
در سال ۲۰۰۶، ماریان ام جنینیگز، استاد اخلاق در کسبوکار دانشگاه ایالتی آریزونا مدل خود را در کتابی با عنوان «علائم فروپاشی اخلاقی» منتشر کرد. این ۷ نشانه عبارتاند از:
👈فشار به اعضا برای کسب سطوح خاصی از نتایج
👈ترس و سکوت
👈تیم مدیریتی جوان و مدیرعامل سلطهجو
👈هیئتمدیرهی ضعیف
👈تضاد منافع
👈رقابت در رشد و نوآوری
👈افزایش نکات مثبت یک بخش برای پوشش دادن ضعفهای بخش دیگر
سازمانها در طول تلاش صادقانهی خود برای رسیدن به اهداف کسبوکار، ممکن است برخی از این نشانهها را شاهد باشند که البته به این معنی نیست که آنها لزوماً در معرض خطر هستند. از این علائم بهعنوان یک راهنما استفاده کنید و در ارزیابی سازمان، بهترین قضاوت را داشته باشید.
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍4❤2
منابع انسانی هر سازمان عامل حیات آن سازمان است. از این رو شناخت انسان و رفتارهای او برای مدیریت اثربخش آن ضروری است. گرایش رفتار سازمانی و منابع انسانی بر استفاده مؤثر از نیروی انسانی در جهت اهداف سازمان تمرکز دارد.
این گرایش برای بالا بردن قابلیت های سازمانی و انطباق با شرایط محیطی تاکیدی ویژه بر ابعاد انسانی در سطوح فردی، گروهی و سازمانی دارد. دانشجویان این گرایش می توانند به بهبود کارایی سازمان و دستیابی به اهداف انسانی سازمان و جامعه کمک کنند. این هدف با ایجاد روابط برتر حاصل می شود و نتیجه آن ایجاد ارزش برای ذی نفعان سازمان است.
این حوزه می تواند در ایجاد شرایط پایدار برای تعامل متقابل فرد و سازمان به گونه ای کمک کند که بستر بهبود عملکرد هر دو را تأمین کند. در این گرایش به موضوع هایی مانند علوم رفتاری، روانشناسی، سازمان های یادگیرنده، استعدادیابی و جذب، آموزش، حقوق و دستمزد، روابط سازمانی، مدیریت استعدادها و نیروهای دانشی، تقویت کار تیمی، استراتژی منابع انسانی، مدل های مختلف رفتار سازمانی، بهبود سازمانی، توسعه شغلی و فرهنگ در سازمان پرداخته می شود.
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍6👎1
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍5
بهعنوانمثال بهصورت دورهای و منظم، جلساتی را
با موضوع توسعهی حرفهای اعضای تیم با آنها برگزار کنید. در طول گفتگوها، عوامل حواسپرتی را به حداقل برسانید تا کاملاً روی طرف مقابل متمرکز باشید. یا با همکارتان خارج از محیط کار قهوهای بنوشید تا یکدیگر را فراتر از مسئولیتهای کاری، بشناسید. حتی اگر در ابتدای کار احساس خوشایندی ندارید، بازهم این تلاشها و اقدامات باید حقیقی باشند نه اجباری. روابط عمیق و شخصی باعث میشود اعضای تیم احساس کنند که واقعاً برای شما و سازمان ارزشمند هستند و شما صرفاً بهعنوان ابزاری برای رسیدن به اهداف به آنها نگاه نمیکنید.
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍5❤1
💢 سطح اول: فردی با توانمندی های فوق العاده
این فرد با کمک استعداد، علم، مهارت و عادات کاری شایسته، همکاری موفقیت آمیزی از خود نشان میدهد.
💢 سطح دوم: عضو گروه مشارکت
توانمندی های فردی را صرف نیل به اهداف می کند و در یک کار گروهی بطور موثر با دیگران همکاری میکند.
💢 سطح سوم: مدیر کارآمد
افراد و نیروها را به پیگیری موثر و پربازده اهداف از پیش تعیین شده سوق میدهد.
💢 سطح چهارم: مدیر با نفوذ
مسئولیت های خود را انجام میدهد، دیدگاه روشن و گیرایی را به شدت دنبال میکند و معیارهای عملی بزرگتری را ایجاد میکند.
💢 سطح پنجم: مدیر خلاق یا رهبر
با آمیزه ای از فروتنی فردی و جسارت حرفه ای به دستاوردهای عالی و پایدار دست می یابد.
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍7
Forwarded from تبلیغات سراسری استارتآپ 🚀
شما با شرکت در این دوره از خدمات ذیل بهرهمند خواهید شد:
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍6
در این گرایش دانشجویان با مفاهیم اصلی سیستم های اطلاعاتی و فناوری اطلاعات آشنا می شوند.
یک سیستم اطلاعاتی تعامل بین کاربران، فرایندهای کسب و کار، داده و فناوری است. فناوری اطلاعات نیز به مطالعه، طراحی، توسعه، پیاده سازی، پشتیبانی و مدیریت سیستم های اطلاعاتی با به کارگیری فناوری اطلاعات می پردازد. در عصر کنونی اهمیت سیستم های اطلاعاتی و فناوری اطلاعات در دنیای کسب و کار روزبه روز برجسته تر می شود.
کسب مزیت رقابتی و عملکرد برتر در محیط رقابتی و پویای کسب و کار دنیای امروز مستلزم کسب توانمندی و تسلط بر سیستم های اطلاعاتی و فناوری اطلاعات است. در این گرایش موضوع هایی مانند تولید اطلاعات با سرعت بالا و کیفیت مناسب، ارزش افزایی مدیریتی از اطلاعات و کاربرد آن در سطوح مختلف مدیریتی، پیاده سازی پروژه های فناوری اطلاعات در بخش های مختلف، و مدل های کسب و کار نوین مبتنی بر پایه فناوری اطلاعات بررسی می شوند.
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍4