Telegram Web Link
أخٌ‌في‌الله
ترامپ: اسقاطیل و ایران آنقدر طولانی و سخت در حال جنگیدن هستند که نمی‌دانند "چه غلطی دارند می‌کنند"
عمت این جنگ رو راه انداخت؟ کی بود فیلم بازی کرد ؟ کی فردو رو بمبارون کرد ؟ کی چراغ سبز داد؟
بهتره خفه شی قاتل موطلایی
🤬77👍24👎1
خبرنگار اسقاطیلی

ماجرا بسیار ساده است:
ترامپ موفق شد دستاوردی بزرگ در برابر جناح انزواطلب رقم بزند — هم وعده جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را عملی کرد و هم جنگ را پایان داد، بدون آن‌که جنگ تازه‌ای آغاز کند. حمله به فردو و تأسیسات وابسته به آن، جنگ را به پایان رساند. اکنون ترامپ نمی‌خواهد این دستاورد را به خطر بیندازد.

اکنون نوبت به نتانیابو رسیده:
آیا به خلبان‌ها دستور بازگشت می‌دهد یا نه؟
🤬491👍1👎1
ترامپ و نتانیابو تلفنی صحبت میکنند
🤬35
مقام‌های ارشد در اسقاطیل:
انتظار می‌رود که حمله‌ای به ایران انجام شود، اما در ابعادی بسیار محدودتر از آنچه ابتدا برنامه‌ریزی شده بود، بنا به درخواست ترامپ.
🤬44
یک منبع اسقاطیلی:
عررررتش قرار است تنها یک هدف را مورد حمله قرار دهد، به‌صورت نمادین و به درخواست رئیس‌جمهور ترامپ.
🤬78👎3👍1
یک منبع اسقاطیلی: برخلاف برنامه‌ریزی اولیه، حمله در تهران انجام نخواهد شد.
🤬50
ترامپ
اسقاطیل به ایران حمله نخواهد کرد ، همه جنگنده ها باز خواهند گشت و به خانه برمی‌گردند، در حالی که برای ایران دست تکان می‌دهند. هیچ کس آسیبی نخواهد دید، آتش‌بس برقرار است! از توجه شما به این موضوع متشکرم!
🤬1033
🔴 حمله صهیونیست‌ها به بابلسر
@Akharinkhabar | akharinkhabar.ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🤬96😱4😢1
64👍25🔥4😢2🤬1
ژنرال سوراخ یادلین فرمانده سابق امان

صبح با اعلام آتش‌بس از سوی رئیس‌جمهور ترامپ میان اسقاطیل و ایران بیدار شدیم، اما همچنان ابهاماتی درباره سازوکار اجرایی شدن آن وجود دارد. معمولاً حالتی به نام «فاصلهٔ توقف» وجود دارد – یعنی بازه‌ای زمانی میان اعلام اولیه آتش‌بس و تثبیت عملی آن در میدان. با این حال، رئیس‌جمهور ترامپ که در نقش «بزرگسال مسئول» ظاهر شده، مصرّ است که آتش‌بس به‌سرعت و به‌شکل فوری تثبیت شود.

در حالی که نتایج چشمگیر این جنگ اهمیت راهبردی زیادی دارد، اکنون تمرکز باید بر دورهٔ پس از آن باشد. برای تثبیت دستاوردهای بی‌سابقهٔ عررررتش اسقاطیل و فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام)، لازم است تفاهمات راهبردی عمیق در بالاترین سطوح میان آمریکا و اسقاطیل دربارهٔ «روز بعد از جنگ» شکل گیرد.

دو سناریوی پایه‌ای محتمل هستند:

۱. بازگشت ایران و آمریکا به میز مذاکرات – در چنین سناریویی مهم است که هر توافق هسته‌ای آینده مطابق با «استاندارد طلایی» باشد؛ یعنی:

ممنوعیت کامل غنی‌سازی اورانیوم در خاک ایران،

خارج‌کردن تمام اورانیوم غنی‌شده‌ای که در اختیار ایران باقی‌مانده،

نظارت کامل و دائمی، در هر زمان و مکان، بدون تاریخ انقضا.


۲. تعویق و وقت‌کشی ایران و تلاش برای ازسرگیری فعالیت هسته‌ای – در این سناریو (و همچنین در صورت نقض توافق احتمالی)، لازم است از پیش تفاهمات راهبردی میان اسقاطیل و آمریکا دربارهٔ یک کارزار مشترک سیاسی و نظامی شکل گیرد، با هدف جلوگیری از بازسازی برنامه‌های موشکی و هسته‌ای ایران.
این تفاهمات باید شامل موارد زیر باشد:

سازوکار اجرایی مشخص،

آزادی کامل عمل برای اسقاطیل،

تعریف سطوح واکنش نظامی مورد توافق که امکان پاسخ‌گویی مؤثر – به‌صورت مستقل یا مشترک – به تلاش‌های ایران برای قدرت‌یابی مجدد را فراهم کند.


در واقع، اکنون هر سه طرف می‌توانند برای خود یک «روایت پیروزی» بسازند:

اسقاطیل توانست زیرساخت‌های هسته‌ای و موشکی ایران را به‌شدت هدف قرار دهد و بر آسمان این کشور تسلط یابد.

ایران از مقاومت استوار خود در برابر اسقاطیل و آمریکا سخن می‌گوید و حفظ بخش عمده‌ای از برنامه هسته‌ای خود را – علی‌رغم حملات – برجسته می‌کند.

و رئیس‌جمهور ترامپ در تاریخ به‌عنوان نخستین رئیس‌جمهور آمریکایی که اقدام نظامی علیه برنامه هسته‌ای یک کشور سرکش انجام داده، ثبت خواهد شد.


با این حال، از دید اسقاطیل، نبرد روایات بی‌معناست. معیار واقعی برای سنجش نتایج جنگ فقط یک چیز است:
جلوگیری از توانایی ایران برای بازسازی برنامه هسته‌ای فراتر از استاندارد طلایی و رفع تهدید ناشی از هزاران موشک زمین‌به‌زمین که اسقاطیل را تهدید می‌کنند و تمرکز باید بر همین موضوع باشد.

در لبنان و ایران، اسقاطیل نشان داده که زمانی که بر اساس دکترین امنیتی سنتی خود عمل می‌کند – یعنی جنگی کوتاه با پایان قاطع – می‌تواند به دستاوردهای بی‌سابقه‌ای در برابر دشمن برسد. اما در غزه، اسقاطیل این کارزار را به همین شیوه اداره نمی‌کند.

اکنون زمان آن است که موفقیت در ایران به اهرمی تبدیل شود برای پایان دادن به جنگ در غزه و بازگرداندن تمام اسرا به خانه.
کسی که توانسته به یک قدرت دوردست و قدرتمند مانند ایران ضربه بزند، می‌داند چگونه با بقایای تروریستی(باباته) حماس نیز مقابله کند.
🤬6110👍1
Forwarded from مُحَلِّل
🔸 اولین تله پیش‌رویِ ما، بحث درباره شکست و پیروزی است. نه فقط به خاطر اینکه ما در یک جنگِ نسلِ پنجم هستیم که در آن پیروزی و شکستِ مطلق معنا ندارد، که اساساً فرصتی نداریم.

🔸 شبکه پدافندی ما علی‌الخصوص در غرب کشور و حفره‌ها و کریدورهای ایجاد شده برای جنگنده‌های دشمن نیازمند بازسازی است، باید فکری به حال شبکه‌های درونی دشمن علی‌الخصوص در حوزه پهپادی و ریزپرنده‌ها کرد، حجم جاسوسان مختلف در نقاط مختلف باید به معنای واقعی و موثر کاهش یابد، پایگاه‌های موشکی غرب کشور که اغلب غیرعملیاتی هستند باید عملیاتی شوند، لازم است تا تدابیر حفاظتی جدیدی برای دانشمندان و فرماندهان ما ایجاد شود نه اینکه با تصور آتش‌بس آن پروتکل‌ها نیز آزاد گردد، باید فکری به حال حملات سایبری متعدد به دستگاه‌های خدماتی و پدافند ما کرد، باید کادرهای فرماندهی ضربه خورده جانشین شوند، همه این موارد در کنار مسائل دیگر نشان می‌دهد مسیری سخت پیش‌روی ماست چه، حل این مشکلات الزام آور است، چه آتش‌بسی در کار باشد و چه آتش‌بس فروبپاشد.

🔸 حتی اگر آتش‌بس نیز پایدار باشد، متاسفانه به دلایل حمایت گسترده آمریکا و غرب، آن‌ها با یک پل هوایی، سریعاً به سمت بازسازی پدافندی خود حرکت خواهند کرد لذا به این دلیل سرعت ترمیم آن‌ها احتمالاً بیش از ما باشد. ما هم باید به فکر افزایش سرعت ترمیم خود و کاهش سرعت آن‌ها باشیم.

🔸 همچنین جنگ امنیتی نیز تداوم خواهد یافت. پس دستگاه‌های امنیتی ما به جز بازسازی و حل مشکلات بالا، با تداوم جنگ علی‌الخصوص در دو حوزه، یعنی حذف اشخاص و اقدامات تروریستی و خرابکارانه درونی مواجه خواهند بود.

🔸 لازم به ذکر است که یک حوزه مرتبط با ما نیز، لزوم بازسازی تحلیلی و زدودن گزاره‌های راهبردی منسوخ شده است که سعی خواهیم کرد آن را در هر صورت بررسی کنیم.

@Mohallell
36👍8👎1
Forwarded from مُحَلِّل
🔸 فارغ از اینکه مفهوم پیروزی چقدر قابل درک است و در گذر از اینکه هنوز پیکرهای شهدایمان روی زمین هستند، اقداماتی مانند جشن پیروزی و یا حتی گفتن عبارات پیروزی، شکست و ...، بازی در پازل دشمن است زیرا:
اولاً توقف نبرد نظامی در شکننده‌ترین حالت خود بوده و به تماس‌های تلفنی دونالد ترامپ بَند است! وقتی توافق مکتوب شده و قطعنامه شورای امنیت پشت آن بیاید، تازه می‌توان گفت آن توافق آتش‌بس یک تضمین حداکثر ۵۰ درصدی دارد.
ثانیاً، با فرض توقف حملات نظامی، نبرد ادامه دارد اما به اشکال سیاسی، امنیتی، اقتصادی، اجتماعی، شناختی و ... . از قضا این قسمت شاید سخت‌تر هم باشد زیرا دشمن قطعا انسجام ملی شکل گرفته را هدف قرار خواهد داد، بنابراین تاب‌آوری ملی طی ماه‌های آتی ولو تا پایان سال بسیار مهم است. صحبت از پیروزی و شکست یا برگزاری جشن و کارنوال و ... این انتظار را در اذهان مردم ایجاد می‌‌کند که جنگ به پایان رسیده و لاجرم دیگر نباید درگیری وجود داشته باشد. این مسئله، مطابق خواست دشمن، آتش‌بس را تبدیل به مخدری می‌کند که باعث درهم شکستن اراده مقاومت ملی می‌شود، دقیقاً با شیوه‌ای که چندین بار بر سر مردم غزه در دو سال گذشته پیاده کردند. لذا باید هوشیار بود.

@Mohallell
30👍18👎1
مُحَلِّل
🔸 اولین تله پیش‌رویِ ما، بحث درباره شکست و پیروزی است. نه فقط به خاطر اینکه ما در یک جنگِ نسلِ پنجم هستیم که در آن پیروزی و شکستِ مطلق معنا ندارد، که اساساً فرصتی نداریم. 🔸 شبکه پدافندی ما علی‌الخصوص در غرب کشور و حفره‌ها و کریدورهای ایجاد شده برای جنگنده‌های…
به این بحث ها،بحث رسانه، رسانه ملی و شبکه های اجتماعی هم اضافه کنیم، خوشمون بیاد یا نه ما نیاز به یک تحول بنیادی داریم تا از قالب قرارگاه و پروژه و تفکرات قدیمی و دروغ و.... دربیایم و بریم سمت یکپارچگی و لزوم و نیاز
یادبگیریم سرباز بشیم نه اینکه همه فرمانده باشیم
50👍933👎3
به به
داره رو میشه
عرررررتش اسقاطیل هلاکت یک تروریستش براثر حملات موشکی ایران رو اعلام کرد

جهنم سخت بگذره بی‌شرف کودک کش
🔥133👍94💔1
2025/07/12 04:28:36
Back to Top
HTML Embed Code: