Telegram Web Link
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
گزارشی از تخریب های حاصل از حملات موشکی ایران در بنی براک
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
گزارشی از بی خانمان ها، کارتن خوابها، روسپی ها، معتادها و دزدان اسقاطیلی در زمان حملات موشکی ایران

میگن ما از خدامونه موشک بخوره خلاص شیم
دزدا ناراحتن میگن همه خونه ان نمیشه دزدی کرد
مواد هم نیست نمیفروشن
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
در پی جنگ اخیر با ایران، تقاضا برای ساخت یا به‌روزرسانی پناهگاه خانگی در اسقاطیل به‌شدت افزایش یافته. اسقاطیلیها در همه مناطق اشغالی– حتی در مناطق آرام – به دنبال ساخت سوراخ موش استاندارد با امکانات روزمره هستند. هزینه ساخت اتاق امن خارجی در خانه‌های قدیمی حدود ۱۶۰٬۰۰۰ شِکِل (۴۲٬۸۰۰ دلار) است و چند ماه طول می‌کشد. حتی کسانی که قبلاً ازین اتاق ها داشته‌اند حالا آن را بررسی و تقویت می‌کنند. در شرایط ناامن امروز، اون به اتاقی حیاتی در خانه‌ها تبدیل شده است.
وزیر جنگ اسقاطیل، اعلام کرد که به عررررتش دستور داده تا «طرح اجرایی علیه ایران» را آماده کند. این طرح شامل حفظ برتری هوایی اسقاطیل، جلوگیری از پیشرفت برنامه هسته‌ای و تولید موشک در ایران، و پاسخ به حمایت تهران از فعالیت‌های تروریستی علیه اسقاطیل است.

کاتص در پستی در شبکه ایکس، با جمع‌بندی اقدامات عررررتش طی جنگ ۱۲روزه با ایران نوشت: «ما به‌طور منظم برای خنثی‌سازی چنین تهدیداتی اقدام خواهیم کرد.»

او ادعا کرد عملیات اخیر فقط پیش‌درآمدی بود بر سیاست جدید اسقاطیل؛ پس از ۷ اکتبر، دیگر مصونیتی در کار نیست.
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
بالفيديو | سلسلة "وأيّدناه" | فاصل رقم 3 - "شُرَكاءُ النَّصر"

#إنا_على_العهد
#الإعلام_الحربي
روزنامه اسقاطیلی نوشت که تروریستهای عرررتش اسقاطیل اعنراف کردن به سمت مردم غزه که برای دریافت کمکهای بشردوستانه میرفتن شلیک کردن
این شلیکها به دستور فرماندهان یکانهای مرتبط بوده
🔴 دعوت سپاه ملت شریف ایران برای حضور در تشییع عاشوراییِ شهدای حملهٔ تروریستیِ رژیم صهیونیستی

🔸
ملت قدرشناس و شهیدپرور ایران! در امتداد نمایش مقتدرانه و دشمن‌شکن شما در «۱۲ روز دفاع مقدس» در مقابله با «جنگ تحمیلی» ارتش تروریستی صهیونی و آمریکای متوهم جنایتکار علیه ایران اسلامی و فرزندان شما در نیروهای مسلح، دانشمندان و زنان و کودکان مظلوم و شکست کامل دشمن و پیروزی متحیر کننده، تاریخی و همه جانبه ملت ایران، اکنون موعد تکریم و بدرقه شهیدان این رزمگاه عظیم فرا رسیده است.

🔸 فردا فرماندهان و داشمندان و جمعی دیگر از شهیدان عزیزی را تشییع می‌کنیم که دغدغه شان امنیت و عزت ملی بود و گناه آن‌ها تنها دغدغه و مجاهدت برای اعتلای «ایران مقتدر» بود. شهیدانی که سند ایستادگی و عزت ما در دفاع مقدس ۱۲ روزه هستند. قهرمان‌های بزرگی که نگذاشتند خواب متوهمانهٔ دشمن گستاخ این مرز و بوم که تسلیم ایران را در سر داشت، تعبیر شود.

🔸 حضور حماسی شما ملت قدرشناس در این تشییع عاشورایی می‌تواند موجب التیام قلب داغدار امام زمان عجل الله تعالی فرجه، رهبر معظم انقلاب اسلامی و فرمانده کل قوا امام خامنه‌ای عزیز و همرزمان شهیدان، به ویژه تسکین قلوب خانواده‌های شهدا و نمایشی دیگر از انسجام ملی باشد.

🔸 اینک عطر «شهیدان اقتدار ایران» در فصل محرم حسینی سرتاسر ایران اسلامی را عاشورایی کرده است و محرم امسال را متفاوت از سالیان گذشته «محرم حماسی» کرده است. قرار همه ما برای خلق حماسه‌ای دیگر در میدان انقلاب از ساعت ۸ صبح فردا، شنبه ۷ تیر در آیین بدرقهٔ باشکوه ملی پیکر مطهر «شهدای اقتدار ایران» خواهیم بود.

🆔 @snntv
یک منبع امنیتی ارشد اسقاطیلی به شبکه اسکای نیوز عربی گفت: تأسیسات «تبدیل مجدد» در اصفهان «تقریباً به‌طور کامل» نابود شده و بازسازی آن دست‌کم یک سال زمان خواهد برد. تأسیسات فردو نیز دچار «آسیب تأییدشده» شده و اسقاطیل هنوز نمی‌داند میزان دقیق خسارت چقدر است، اما این تأسیسات «از کار افتاده است».

این مقام اسقاطیلی اعلام کرد که اگر لازم باشد، اسقاطیل در حمله به ایران تردیدی به خود راه نخواهد داد، اما اذعان داشت که اگر ایران دوباره به ساخت توان موشکی خود بازگردد، اسقاطیل باید گزینه‌های مختلف را مورد بررسی قرار دهد.
أخٌ‌في‌الله
یک منبع امنیتی ارشد اسقاطیلی به شبکه اسکای نیوز عربی گفت: تأسیسات «تبدیل مجدد» در اصفهان «تقریباً به‌طور کامل» نابود شده و بازسازی آن دست‌کم یک سال زمان خواهد برد. تأسیسات فردو نیز دچار «آسیب تأییدشده» شده و اسقاطیل هنوز نمی‌داند میزان دقیق خسارت چقدر است،…
واکنش کارشناس اسقاطیلی

یک چیز روشن است – ایران قصد عقب‌نشینی ندارد و مصمم است ساختارهای استراتژیک خود را بازسازی کند. اگر سیاست وزیر جنگ اجرا شود، خیلی زود دوباره وارد جنگ فرسایشی با ایران خواهیم شد، زیرا برخلاف حماس یا حزب‌الله، ایرانی‌ها به هر حمله‌ای در خاک‌شان پاسخ خواهند داد.

تنها راه‌حل، توافقی سیاسی است که دست‌کم نوعی قطعیت در رابطه با برنامه هسته‌ای ایجاد کند (چرا که ایران هیچ‌گونه محدودیتی را درباره سامانه موشکی خود نمی‌پذیرد). اجرای سیاست «چمن زنی» در قبال ایران بدون پرداخت هزینه ممکن نیست.
بن گویر

نخست‌وزیر اسقاطیل پاکتی محرمانه حاوی اطلاعات امنیتی حساس، استدلال‌های مهم و درخواستی ساده برای تأخیر در جلسه دادگاه را به قوه قضاییه ارائه می‌دهد – و قضات آن را با بی‌تفاوتی رد می‌کنند؛ بدون حس مسئولیت، بدون درک موقعیت بحرانی.

وقتی حتی وضعیت حساس امنیتی هم نمی‌تواند دستگاه قضایی را قانع کند که گاهی مسائل مهم‌تری از روندهای فنی وجود دارد، روشن است تا چه اندازه نظام قضایی از کشور، واقعیت و منافع ملی جدا افتاده است.

این موضوع شخصی نیست. بلکه شاهدی تکان‌دهنده بر نابودی قوه تشخیص است – درست همان چیزی که نشان می‌دهد چرا اصلاحات قضایی حیاتی است. هیچ کشوری نمی‌تواند با سیستمی پیش برود که یکی از نهادهایش هر کاری بخواهد انجام دهد، بدون مسئولیت‌پذیری و بدون توازن.

اصلاحات قضایی – همین حالا!
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
در پی جنگ ۱۲روزه میان ایران و اسقاطیل و چند ساعت آتش‌بس شکننده، هزاران نفر از آن‌ها بدون خانه مانده اند. برخی در مصاحبه‌ها می‌گویند که همه وسایل و فضای خانه‌ای که سال‌ها برایش زحمت کشیده‌اند، به کلی نابود شده است. در یکی از نمونه‌ها، شیشه‌های اتاق‌خواب به درون تخت‌خواب ریخته است.

در هفته‌ونیم گذشته، حدود ۱۱ هزار خانوار به هتل‌هایی منتقل شده‌اند که اکنون محل اقامت موقت آن‌هاست. مرحله بعد، تا بازسازی و بازگشت به خانه‌ها (اگر ممکن باشد)، ورود به بازار اجاره‌ مسکن است – بازاری که به تعبیر گزارش، به «جنگل اجاره‌نشینی» تبدیل شده است.

متقاضیان با قیمت‌های بسیار بالا در شهرها و حتی روستاهای شمالی مواجه‌اند: تا ۲۰ هزار شِکِل (حدود ۵۵۰۰ دلار) در ماه یا ۴۵۰۰ شِکِل (حدود ۱۲۵۰ دلار) برای هرشب اجاره ویلا. در نتیجه، اجاره‌نشینی به نوعی رقابت بدل شده که تنها افراد با توان مالی بیشتر موفق به یافتن مسکن می‌شوند.

در کنار این آوارگان، صدها نفر دیگر که نمی‌خواهند در خانه‌هایی بدون اتاق امن زندگی کنند، نیز وارد بازار اجاره شده‌اند. یکی از شهروندان می‌گوید که هنوز بابت خانه فعلی‌اش اجاره می‌پردازد تا قراردادش باقی بماند، اما باید ظرف یک هفته مسکنی دیگر در تل‌آویو پیدا کند و دولت هزینه‌اش را می‌دهد – اما با وجود کمبود شدید عرضه، این کار بسیار دشوار است.

بر اساس داده‌های شرکت «ویچر» در دوران جنگ، میزان عرضه واحدهای اجاره‌ای در اسقاطیل حدود ۹٪ کاهش یافته است. در شهرهایی مانند تل‌آویو، حولون، هرتسلیا، ریشون لتسیون و اشکلون، این کاهش بین ۵٪ تا ۳۵٪ بوده است. در شهرهایی مانند بئرشبع انعطاف‌پذیری بیشتری وجود دارد، اما در تل‌آویو تقریباً خانه‌ای برای اجاره وجود ندارد.

نتیجه این وضعیت، افزایش شدید قیمت‌هاست – بیش از آن‌چه تاکنون مشاهده شده بود. اگرچه این افزایش قیمت بر کل بازار تأثیر خواهد گذاشت، اما به‌ویژه برای کسانی که همه چیزشان را در جنگ از دست داده‌اند، یک فاجعه محسوب می‌شود. یکی از آن‌ها در پایان می‌گوید: «همه می‌گویند به‌زودی به زندگی عادی بازمی‌گردیم – اما زندگی عادی ما تازه خراب شده، هنوز هیچ‌چیز برای بازگشت نداریم.»
أخٌ‌في‌الله
روزنامه اسقاطیلی نوشت که تروریستهای عرررتش اسقاطیل اعنراف کردن به سمت مردم غزه که برای دریافت کمکهای بشردوستانه میرفتن شلیک کردن این شلیکها به دستور فرماندهان یکانهای مرتبط بوده
بیانیه مشترک نتانیابو و وزیر جنگ اسقاطیل

دولت اسقاطیل قاطعانه افترائات خونین و پست منتشرشده در روزنامه «هاآرتص» را رد می‌کند؛ در این گزارش ادعا شده که «سربازان عررررتش دستور داشتند به شهروندان غیرمسلح غزه هنگام دریافت کمک‌های انسانی از مراکز توزیع، شلیک کنند».

این دروغ‌های خبیثانه با هدف بدنام‌کردن عررررتش – که «اخلاقی‌ترین ارتش جهان»🤮🤮 خوانده می‌شود – منتشر شده‌اند.

عررررتش در شرایط سختی با دشمنی تروریست(باباته) مواجه است که در میان جمعیت غیرنظامی فعالیت می‌کند، پشت آن‌ها پنهان می‌شود و از آن‌ها به‌عنوان سپر انسانی بهره می‌گیرد؛ و هم‌زمان، یک صنعت کامل از دروغ‌پراکنی برای ضربه به مشروعیت اسقاطیل به راه انداخته است.

سربازان عررررتش دستورهای روشنی دریافت می‌کنند تا از آسیب به غیرنظامیان بی‌گناه خودداری کنند و دقیقاً بر همین اساس عمل می‌کنند.

اسقاطیل از همه کشورهای دموکراتیک و آزاد می‌خواهد در این نبرد عادلانه و اخلاقی 🤮علیه سازمان تروریستی (باباته)و آدم‌کش (باباته)حماس در کنار او بایستند.
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
افزایش مصرف قرص های ارامش بخش و اعصاب در طول حملات ایران و پس از اون به #زندگی_سگی_اسرائیلیها


یکی از زنان شرکت‌کننده در گزارش تعریف می‌کند که شب گذشته مجبور شد قرص آرام‌بخش بسیار قوی مصرف کند، چون اضطرابش غیرقابل تحمل بود. اما این کار باعث شد که هشدار حملهٔ موشکی را نشنود و در خواب بماند🤣. وقتی بیدار شد و سیل پیام‌ها را دید («خوبی؟»، «چرا جواب نمی‌دی؟») دچار شوک شد.
او می‌گوید:
«در رختخواب بودم، نمی‌توانستم تکان بخورم. صدای انفجارها را می‌شنیدم، ولی فقط دعا می‌کردم: خدایا، نجاتم بده. فکر کردم این لحظه‌ای است که می‌میرم».

زن دیگری می‌گوید: «به خودکشی زیاد فکر کرده‌ام. حتی همین حالا هم. تنها چیزی که مانع می‌شود، ترس از این است که زنده بمانم ولی فلج شوم».

شب اول حمله ایران: بیش از ۶۴۰۰ تماس به مراکز حمایت روانی ثبت شد.
این معادل ۱۷۰ درصد افزایش نسبت به میانگین بود.

از زمان شروع عملیات نظامی اخیر:
تماس با مراکز کمک‌رسانی صندوق‌های بیمهٔ درمانی ۳۰٪ افزایش یافته است.

تقاضا برای داروهای آرام‌بخش، مسکن و بدون نسخه:
۲۵٪ افزایش داشته است.

در یکی از بیمارستان‌های بزرگ، فقط یک روان‌پزشک برای رسیدگی به حدود یک میلیون نفر مستقر است.

در یک بیمارستان دیگر، ۳۵ مددکار اجتماعی در شیفت‌های فشرده به بیماران روانی کمک می‌کنند.

مدت انتظار برای دریافت خدمات اورژانسی روانی ممکن است به ۱۴ ساعت هم برسد.

مراجعه‌کنندگان زیادی با علائم فیزیکی مثل درد قفسهٔ سینه و تنگی نفس وارد می‌شوند، ولی علت واقعی، حملهٔ اضطراب شدید است.

داروهای مصرفی

داروی ضد افسردگی و ضد اضطراب (نوع‌هایی که صبح‌ها مصرف می‌شود)

قرصی مخصوص برای کمک به خواب پیوسته و عمیق

داروی آرام‌بخش بسیار قوی (که فقط در شرایط بحرانی استفاده می‌شود)

قرص ضد افسردگی که در برخی افراد دوز مصرف آن از ۳۰ میلی‌گرم به ۶۰ افزایش یافته است


یکی از اسقاطیلیها می‌گوید: «زندگی در این کشور مثل یک فیلم علمی‌تخیلی یا مارول شده. موشک‌ها پرواز می‌کنند. انگار در دنیای دیگری هستم».

او بدون روان‌درمانی و مصرف دارو نتوانسته دوام بیاورد.

زنان دیگری نیز از انگ اجتماعی نسبت به مصرف دارو صحبت کردند: «وقتی کسی بخواهد توهین کند، می‌گوید برو قرصت را بخور! یا می‌پرسد دیوونه‌ای؟ این حرف‌ها دردناک‌اند».

دختری ۲۵ ساله به نام یاعل اپلیکیشنی ساخته که در لحظات حمله‌های اضطرابی، روش‌های کمک روانی در لحظه ارائه می‌دهد.

فقط در سه روز گذشته، بیش از ۱۳۰ بار در روز این اپلیکیشن دانلود شده است.

او می‌گوید: «بعد از هر حملهٔ سنگین، استفاده از اپ و تعداد دانلودها شدیداً بالا می‌رود».

اضطرابی که برای مدت طولانی باقی بماند و درمان نشود، می‌تواند باعث:

افزایش فشار خون

اختلالات قلبی

اضافه وزن

و در زنان باردار، آسیب به رشد مغز نوزاد

شود
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
خسارت مستقیم به ساختمان‌ها در جریان جنگ غزه:
حدود ۲/۷ میلیارد شِکِل ≈ ۷۲۵ میلیون دلار

خسارت‌های ناشی از حملات ایران:
تاکنون بیش از ۵ میلیارد شِکِل ≈ ۱/۳۵ میلیارد دلار

آمار کلی شکایات ثبت‌شده در صندوق خسارت‌ها

تا زمان تهیه این گزارش، مجموعاً بیش از ۴۱٬۰۰۰ شکایت خسارت ثبت شده است:

۳۳٬۰۰۰ شکایت مربوط به آسیب به ساختمان‌ها

۴٬۰۰۰ شکایت مربوط به خودروهای آسیب‌دیده

۴٬۵۰۰ شکایت برای وسایل داخلی و اثاثیه خانه

مشکلات و چالش‌های بازسازی

امواج انفجار حتی در شعاع یک کیلومتری از محل برخورد، باعث خرد شدن پنجره‌ها و درهای شیشه‌ای شده.

تقاضا برای شیشه‌برها و خدمات تعویض پنجره در همه شهرها به‌شدت افزایش یافته.

ساختمان‌های مدرن امروزی – از جمله حمام‌ها، پارتیشن‌های اداری، دیوارهای صوتی – همگی به شیشه وابسته‌اند.

کمبود شدید نیروی کار ساختمانی گزارش شده که روند بازسازی را با اختلال مواجه می‌کند.

ده‌ها ساختمان که به‌طور کامل ویران شده‌اند باید از نو ساخته شوند، اما روند کند بروکراسی باعث نگرانی شدید اسقاطیلیها شده.

غاصبان محلی معتقدند برای مدیریت بهتر بازسازی باید:

اختیارات قانونی و اجرایی به شهرداری‌ها واگذار شود.

بودجه‌های دولت مستقیماً به مقامات محلی منتقل گردد تا از اتلاف وقت جلوگیری شود.

یکی از غاصبا می‌گوید:

«ما در این خانه سرمایه‌گذاری زیادی کردیم. ولی در نهایت، همه‌چیز را دوباره می‌سازیم بهتر از قبل.»
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
یکی از حوزه‌هایی که بیشتر از همه از جنگ با ایران تأثیر خواهد گرفت، بازار املاک و مستغلات است. این شامل نه‌فقط پروژه‌های ساختمانی متعدد است که در پی خسارت گسترده ناشی از موشک‌ها آغاز خواهند شد، بلکه بازار اجاره هم به‌طور مستقیم تحت تأثیر قرار گرفته. این روند همین حالا هم در میدان قابل مشاهده است
بله، هنوز مشخص نیست که آیا آرامش بین ایران و اسقاطیل دوام خواهد داشت یا نه، اما بازار مسکن همین حالا هم از این جنگ متزلزل شده. طبق داده‌هایی که سایت «دستِ دوم» برای ما تحلیل کرده، ۵۳٪ از افرادی که اکنون به‌دنبال اجاره خانه هستند، شرط وجود اتاق امن را در جست‌وجوی خود لحاظ کرده‌اند. آگهی‌هایی که مشخص کرده‌اند خانه دارای اتاق اکن است، دو برابر یا بیشتر از سایر آگهی‌ها دیده می‌شوند.

و این توجه فزاینده، در قیمت‌ها نیز خود را نشان داده. برای مثال، در شهر پتاحختیکوا، که بیشترین تعداد آپارتمان‌های چهاراتاقه با اتاق امن را دارد، اجارهٔ هرکدام از این آپارتمان‌ها به‌طور متوسط ۴۳۰ شِکِل (حدود ۱۱۵ دلار) گران‌تر از املاکی است که فاقد فضای امن هستند، یعنی افزایش ۸٪ در ماه. در حیفا، که کمتر از یک‌سوم ساکنانش خانه‌ای با اتاق امن دارند، این افزایش حتی شدیدتر است: ۵۳۹ شِکِل بیشتر (حدود ۱۴۵ دلار)، یعنی افزایش ۱۳٪.

اما در نتانیا شاهد جهش واقعی هستیم: خانه‌ای که دارای اتاق امن باشد، ۱٬۱۶۰ شِکِل (حدود ۳۱۰ دلار) گران‌تر از خانه‌ای مشابه بدون مَمَد است؛ یعنی ۲۰٪ تفاوت در قیمت اجاره.

در تل‌آویو، اختلاف در واحدهای چهارخوابه تنها ۱۱٪ است، اما در آپارتمان‌های سه‌خوابه‌ای که تنها برخی‌شان اتاق امن دارند، تفاوت قیمت به ۲۲۶ شِکِل (حدود ۶۰ دلار) می‌رسد، یعنی ۲۸٪ افزایش فقط برای زندگی امن‌تر.

این رقابت سنگین ممکن است مستأجران ضعیف‌تر بازار – به‌ویژه جوانانی که در خانه‌های کوچک زندگی می‌کنند – را به بیرون از بازار اتاقهای امن براند. حالا پرسش این است: آیا این واکنش موقتی به جنگ ایران است، یا یک دگرگونی واقعی در بازار مسکن؟

مشه و وایال در شهر رحوووتس زندگی می‌کنند – منطقه‌ای نسبتاً مرکزی. ساختمان آن‌ها قدیمی است و اتاق امن ندارد. آن‌ها پس از باز شدن مجدد آرایشگاهی که در جریان جنگ آسیب دیده بود، به یک نتیجه قطعی رسیده‌اند: دفعهٔ بعد، فقط خانه با اتاق امن

وایال می‌گوید: «از اکتبر به بعد، وقتی دخترمان به دنیا آمد، خودمان را می‌دیدیم که بارها باید بدویم سمت پناهگاه. این واقعاً ساده نیست، به‌ویژه شب‌ها. وقتی با زحمت نوزاد را خوابانده‌ای، آژیر شروع می‌شود و همه‌چیز به‌هم می‌ریزد.»

این مسئله نه‌فقط شب آن‌ها، بلکه کل کیفیت زندگی‌شان را مختل کرده است.

اما مشکل اصلی، قیمت‌هاست. بعد از اصابت موشک مستقیم به مؤسسهٔ علمی وایزمن در شهر، تقاضا برای خانه‌های دارای اتاق امن افزایش یافته، و صاحب‌خانه‌ها از این موقعیت برای بالا بردن قیمت‌ها استفاده می‌کنند.

وایال و مشه می‌گویند: «ما یک زوج جوان با نوزاد هستیم. حالا باید ماهیانه ۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰ شِکِل (۴۰۰ تا ۵۴۰ دلار) بیشتر فقط برای اتاق امن بپردازیم. این ساده نیست.»

در کریات آتا، شهری با قیمت اجاره نسبتاً پایین‌تر نسبت به مرکز کشور، داشتن اناق امن باز هم قیمت را بالا برده.

در حال حاضر، ۵۳٪ از جست‌وجوها دنبال خانه با اتاق امن هستند، ولی تنها ۳۵٪ آگهی‌ها این ویژگی را دارند. این شکاف، باعث می‌شود خانه‌های دارای اتاق امن سریع‌تر اجاره بروند و قیمتشان هم بالا برود.

حالا سؤال اصلی این است: چه می‌توان کرد برای تسریع پروژه‌های نوسازی شهری؟ هزاران خانهٔ قدیمی بدون اتاق امن باید تخریب و به‌جای آن‌ها ساختمان‌هایی امن ساخته شود.

در بمباران‌های اخیر، حدود ۴۵٬۰۰۰ خانه تخریب شده‌اند. شهرداری‌ها باید صاحبان زمین‌ها را تشویق کنند تا پیمانکاران بزرگ وارد میدان شده و واحدهای دارای اتاق امن در مراکز شهری بسازند.

یکی از فعالان بازار می‌گوید: «مردم با کلیک موس و صفحه‌کلیدشان رأی داده‌اند: اتاق امن دیگر تجمل نیست، بلکه نیاز اساسی است.»

پس از جنگ، تماس‌های بی‌وقفه از افراد مختلف به مشاوران املاک رسیده: «لطفاً برایمان خانه با اتاق امن پیدا کن!»

این جنگ، بازار مسکن را تکان داده. مالکان خانه‌های دارای اتاق امن حالا بازدهی بهتری از اجاره می‌گیرند، دست‌کم تا زمانی که حس ناامنی در کشور باقی بماند.

در سوی دیگر، مستأجران چاره‌ای ندارند جز این‌که قبول کنند و بپردازند. وایال می‌گوید:
«یعنی باید سطح زندگی‌مان را بیاریم پایین. سفر خانوادگی‌ که برنامه‌ریزی کرده بودیم کنسل می‌کنیم. کمتر بیرون غذا می‌خوریم. کمتر سفارش می‌دیم. چاره‌ای نیست. اگه این لازمهٔ آرامشه، پس مجبوریم بپذیریم.»
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
داریم دربارهٔ «تضعیف رژیم ایران» حرف می‌زنیم یا «سقوطش»؟ اما اگر سقوط کند، چه کسی جای آن را خواهد گرفت؟ آیا اصلاً گزینهٔ جدی‌ای وجود دارد؟ به توضیحی که در اینترنت پیدا کردیم گوش دهید.

در استودیوها خیلی دربارهٔ «اپوزیسیون ایران» حرف می‌زنند. اما بیشتر حاشیه‌ای‌اند و در تبعید.

۱. اول از همه، شاهزاده‌ای هست که پسر شاه ایران پیش از انقلاب آیت‌الله‌ها بوده.
او در آمریکا زندگی می‌کند.
کلی حرف و ادعا دارد.
خیلی ضد اسلام‌گرایی است و حتی صهیونیست‌دوست به‌شمار می‌آید.
دخترش با یک یهودی ازدواج کرده.
با وزیران دیدار کرده، حتی با گیلعاد اردان هم.
در میان تبعیدی‌های ایرانی، به‌ویژه سال‌خورده‌ترها، هواداران زیادی دارد.
می‌توان آن‌ها را از روی پرچم‌های شیر و خورشیدشان شناخت.

۲. دیگرانی هم هستند که دشمنی با اسلام را به شورای گذار ایران کشانده‌اند.
این شورا عمدتاً در میان جامعهٔ مهاجران ایرانی در اروپا فعالیت می‌کند.
هدفشان: سرنگونی رژیم، تأسیس دموکراسی سکولار، و جدایی دین از حکومت.
یعنی همان چیزی که اروپا می‌خواهد.

۳. نه فقط سکولارها، بلکه سازمان مجاهدین خلق هم هست:
یک سازمان قدیمی و تروریستی و شیعه‌مذهب.
ریشه‌هایشان در عملیات‌های انفجاری علیه شاه و دخالت آمریکا در ایران بوده.
امروز مخالف سرسخت جمهوری اسلامی‌اند.
خودشان را ترکیبی عجیب از سوسیالیسم و اسلام معرفی می‌کنند.
پیرو رهبری‌شان مریم رجوی هستند، و تقریباً به او پرستش‌وار معتقدند.

۴. و مثل هر کشور خاورمیانه‌ای، ایران هم جنبش‌های تجزیه‌طلب دارد:
گروه‌هایی که برای استقلال مناطق قومی می‌جنگند: کردستان، بلوچستان، خوزستان.

بیشتر اپوزیسیون «ساختاریافته» رژیم ایران در خارج کشور است و هیچ نفوذی داخل ایران ندارد. پس در آن‌ها امیدی برای «رهایی» نیست.

در نتیجه این پرسش پیش می‌آید: پس چرا در استودیوها این‌قدر دربارهٔ تغییر رژیم صحبت می‌شود؟
ران درمر (وزیرمرموز امور راهبردی اسقاطیل و عامل اصلی جنگ تحمیلی علیه ایران)قرار است یک‌شنبه شب به واشنگتن پرواز کند؛ جایی که با تیم ترامپ درباره دو موضوع گفت‌وگو خواهد کرد:

۱. حفظ و گسترش دستاوردهای جنگ با ایران
۲. چارچوب توافق در غزه
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
جيش من شعب وشعب كله جيش..
يجدد أحفاد الأنصار اليوم حضورهم المشرف بأعظم قيم الشجاعة والجود والوفاء لرسل الله ودينه ويباركون للشعب الإيراني انتصارا يعزز ثباتهم مع غزة.
مليونية "مباركة بانتصار إيران .. وثباتاً مع غزة حتى النصر"
#صنعاء
#ميدان_السبعين

http://www.tg-me.com/army21ye
2025/07/04 17:57:39
Back to Top
HTML Embed Code: