Telegram Web Link
اونر نتانیابو با نامی مستعار، در سال ۲۰۲۲ یک آپارتمان در انگلستان به‌قیمت ۵۰۲ هزار پوند نقدی خریداری کرده است.

به‌ارزش حدود ۲ میلیون شِکِل، بدون گرفتن وام مسکن: پسر نتانیابو – که در آن زمان رهبر اپوزیسیون بود – این آپارتمان را در نزدیکی لندن و با استفاده از نام آوی سگال خریداری کرده است. این معامله دقیقاً زمانی انجام شده که ارزش پوند انگلیس در پایین‌ترین سطح قرار داشت و ارزش شِکِلی ملک پایین‌تر از آستانه‌ای بود که نیاز به گزارش قانونی دارد.

اونر نتانیابو در واکنش گفته: «نامم را تغییر دادم چون در آن زمان تدابیر امنیتی برایم برقرار نبود. تمام مراحل خرید مطابق با قانون و در تعامل رسمی با مقامات انجام شد.»
🤬242
کمیته امور خارجی و امنیت کنست اجازه داد برای ارائه قرائت دوم و سوم:

هیچ مجوزی برای اقامت در اسقاطیل به کسی که فعال تروریستی است یا از بستگان او باشد، داده نخواهد شد.

علاوه بر این، مجازات‌ها برای ورود و اقامت غیرقانونی در اسقاطیل شدیدتر خواهد شد.
🤬201
فرمانده شاخه هوافضای سپاه پاسداران که ترور شد(و به شهادت رسید)،(شهید سرافراز سردار )امیرعلی حاجی‌زاده، در سال‌های جوانی‌اش.
😭11244💔2
وزیر جنگ اسقاطیل، اسرائیل کاتص، صبح امروز از رفح بازدید کرد.

مهمان غیرمنتظره‌ای که او را در این بازدید همراهی کرد: حاییم کاتص، وزیر موقت ساخت‌وساز و مسکن بود.
🤬60
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
اطراف کریا خانه نخرید. هرکس دلش می‌خواهد آن‌جا زندگی کند، انگار فقط خودخواه است. ممکن است شما به‌جای آن پایگاه، نقش جلیقه ضدگلوله را بازی کنید.

تا امروز کریا مرا آزار نداده بود. صدای آژیرها هم برایم مسئله‌ای نبود. ولی این موضوع، کمی هم به بخت و سرنوشت مربوط است؛ ممکن است در هر زمان و هر مکانی رخ دهد.

به شوخی به دوستانم در حیفا گفتم: هفته آینده می‌روم کنار کریا زندگی کنم، جای امن‌ترین در کشور. یکی از دوستانم گفت: داداش، هنوز نفهمیدی چرا اجازه دادند این همه برج آن‌جا ساخته شود؟ چون تو محافظ کریا هستی...

آیا همسایه‌های کریا به جلیقه ضدگلوله این پایگاه تبدیل شده‌اند؟ فکر می‌کردم یکی از امن‌ترین جاهای اسقاطیل است. می‌دانی، از آن نمادهایی که ارتش و کشور همه کار می‌کنند تا آسیب نبیند. حالا فکر می‌کنم هیچ جایی امن نیست. فکر می‌کردم آن‌جا بیشتر محافظت می‌شود.

اصلاً انتظار نداشتم چیزی آن‌جا را بزند. با خودت می‌گویی، اگر در یک منطقه فقط یک سامانه «گنبد آهنین» هست، حتماً این‌جا ده‌تا دارد، پس باید احساس امنیت بیشتری کنم. ولی ما در توهمی افتادیم که فکر می‌کردیم آن‌جا امن‌ترین نقطه است.

اگر قرار باشد از چیزی محافظت کنم، ترجیح می‌دهم از خودم محافظت کنم. و خیلی‌ها مثل من اصلاً به این فکر نکرده بودند، برعکس حتی. اما بعد، در روز جمعه سیزدهم، تصور ما از کریا فروریخت.

به هم نزدیک‌تر شدیم چون حس کردیم چیزی درست نیست. ناگهان صدای انفجار شنیدیم. بلافاصله به سمت در پناهگاه نگاه کردیم و دیدیم دیواری از آتش وارد خانه شده. یک ثانیه بعد برق قطع شد و فهمیدیم که یک موشک مستقیماً به ساختمان اصابت کرده.

همه‌جا تاریک شد، دود فراوان وارد شد، از سیستم آب‌پاش ضدحریق آب جاری شد چون شکسته شده بودند، و با همه این‌ها ما متوجه شدیم که در آپارتمان گیر افتاده‌ایم. آن لحظات بسیار ترسناک بودند. واقعاً با خوش‌شانسی نجات پیدا کردیم.

به‌نظر منطقی می‌آید که چنین مقر نظامی‌ای را وسط شلوغ‌ترین شهر کشور قرار ندهند. جای‌ خیلی مرکزی و مهم، با افرادی بسیار مهم، میان جمعیت غیرنظامی فشرده. شاید وقت آن باشد که آن را منتقل کنند. ولی فکر می‌کنم دلیل اینکه منتقل نشده این است که همه مقامات دوست دارند راحت به مرکز تل‌آویو برسند، نه به شهری مثل دیمونا.

من تاریخ کریا و پایگاه ستادکل را بررسی کردم. دکتر نیر مان، مورخی که سال‌هاست تحولات کریا را دنبال می‌کند، یکی از معدود کسانی است که واقعاً می‌داند چطور کریا به قلب تل‌آویو رسید. «پینحاس ساپیر» با انتقال مقر فرماندهی متکال به کریا شدیداً مخالف بود و هشدار داد: «اگر ستادکل را به تل‌آویو منتقل کنید، دیگر نمی‌شود آن را بیرون آورد.»

مکانی که برای کریا انتخاب شد، واقعاً جای سؤال دارد. همه می‌دانند که ساختمان‌های وزارت جنگ اهداف استراتژیک جنگی هستند. معروف‌ترین نمونه، حمله به پنتاگون در سال ۲۰۰۱ است.
اما برخلاف آمریکایی‌ها، کریای ما درست وسط پارک‌های تل‌آویو گیر کرده است.
در مورد کریا، هنوز نمی‌گوییم یک شکست بوده. به‌نظر من توجه و تمرکز مسئولان امنیتی تا پیش از این نبود، ولی حالا هست.

امیدوارم امروز، همکاران ما در این فرآیندها، به اهمیت موضوع پی ببرند و وارد ماجرا شوند. درست است که ارزش زمین کریا در آینده ممکن است این انتقال را توجیه کند، ولی زیرساخت‌های لازم نیازمند سرمایه اولیه بسیار زیاد در زمان و منابع است، و همین باعث می‌شود همیشه اجرا به تأخیر بیفتد. حتی اگر بودجه‌ای هم برای انتقال آن بود، با نگاهی به وضعیت جهان، اسقاطیل تنها نیست.

در لندن، پاریس و مسکو نیز ساختمان‌های وزارت دفاع وسط شهر هستند، و در زمان جنگ تبدیل به اهداف مشروع حمله می‌شوند.
پس اصلاً چرا آن را وسط شهر ساختند؟ در دهه ۱۹۵۰ حتی یک خانه مسکونی در آن حوالی نبود. آن منطقه جزو محدوده شهری تل‌آویو هم محسوب نمی‌شد.

دلیل دیگری هم وجود داشت: چه ستادکل باشد چه نباشد، ارتش‌های عربی به تل‌آویو حمله خواهند کرد. تل‌آویو مثل الماس تاج سلطنت است.

و نه فقط الماس تاج، بلکه هدف مستقیم حمله است. در این جنگ دیدیم که کل جبهه داخلی هدف قرار گرفته. بات یام، که دور از کریا است…
و پتاخ تیکوا هم. به بئرالسبع موشک خورد، به شمال هم موشک خورد. در جنگ‌های قبلی، شمال هدف بود، جنوب هدف بود…

حالا نوبت ما شد. هرکس نمی‌خواهد موشک بخورد، نباید در اسقاطیل زندگی کند. احتمال زیادی هست که دوباره هم اتفاق بیفتد، چون قبلاً هم افتاده.
👍357🔥1
أخٌ‌في‌الله
اطراف کریا خانه نخرید. هرکس دلش می‌خواهد آن‌جا زندگی کند، انگار فقط خودخواه است. ممکن است شما به‌جای آن پایگاه، نقش جلیقه ضدگلوله را بازی کنید. تا امروز کریا مرا آزار نداده بود. صدای آژیرها هم برایم مسئله‌ای نبود. ولی این موضوع، کمی هم به بخت و سرنوشت مربوط…
ما همیشه می‌گوییم حماس در غزه سنگر می‌سازد وسط جمعیت، و آن را محکوم می‌کنیم. پس این‌جا هم همین را می‌توان گفت.
پایگاه را از این‌جا خارج کنید.

ببین، اگر توی شهر است، پس تل‌آویو محافظت می‌شود، ولی همین هم دلیلی است که ارتش باید از تل‌آویو بیرون برود. در جنگ با ایران، همه‌جای کشور ضربه خورد:

پتاخ تیکوا، حیفا، بئرالسببع، بنی‌براک – همه هدف (آیت الله)خامنه‌ای بودند.... اما وقتی پایگاه‌هایی مثل کریا وسط شهر قرار دارند، یک لایه خطر دیگر هم به آن اضافه می‌شود، مخصوصاً برای ساکنان اطراف.

شاید وقت آن رسیده باشد که یک‌بار برای همیشه این فیل عظیم را از وسط شهر بیرون ببریم. هم برای اینکه بین اهداف نظامی و غیرنظامیان تمایز قائل شویم – که کمک خواهد کرد مقابل جامعه جهانی از خود دفاع کنیم – و هم، بسیار فراتر از آن، برای اینکه تا حد ممکن از جبهه داخلی محافظت کنیم.

پس، حالا چه خواهید کرد؟ پدر و مادرت چه می‌گویند؟
احتمالاً اسباب‌کشی کنیم.

ولی آن‌ها می‌خواهند برگردند.
برگردیم آن‌جا؟ نه.

چرا؟
نمی‌خواهم. بیا جابجا شویم.
👍1915🔥2
پلیس اسقاطیل تحقیقاتی را درباره پرتاب یک نارنجک ترکش‌زا به حیاط منزل نیکول راییدمن، تاجر شناخته‌شده و از نزدیکان خانواده نتانیابو، آغاز کرده است. وی در منطقه هرتزلیا پیتوح سکونت دارد.
🔥39
أخٌ‌في‌الله
پلیس اسقاطیل تحقیقاتی را درباره پرتاب یک نارنجک ترکش‌زا به حیاط منزل نیکول راییدمن، تاجر شناخته‌شده و از نزدیکان خانواده نتانیابو، آغاز کرده است. وی در منطقه هرتزلیا پیتوح سکونت دارد.
نیمه‌شب، یک نارنجک به حیاط خانه نیکول راییدمن، تاجر معروف و از نزدیکان خانواده نتانیابو، در محله هرتزلیا پیتوح پرتاب شد. آسیبی وارد نشد و پلیس تحقیقات را آغاز کرده است. راییدمن گفت احتمال دارد ماجرا ناشی از اشتباه در نشانی باشد و تأکید کرد که رابطه‌اش با نخست‌وزیر و همسرش «شاید دلیل این اتفاق بوده».

او افزود پلیس شواهدی یافته و به‌زودی عامل حادثه مشخص خواهد شد. همچنین درباره برند جدیدش NO1BETTER و روابطش با خانواده نتانیابو صحبت کرد، از جمله اینکه سارا نتانیابو همیشه برای او و فرزندانش پیام «شبات شالوم» می‌فرستد.
🔥332
🔴تخصیص هزار میلیارد تومان برای اسکان موقت خانواده‌های آسیب دیده از جنگ

🔸اعضای دولت تصویب کردند که مبلغ هزار میلیارد تومان برای اسکان موقت خانواده‌های آسیب دیده از جنگ، در اختیار بنیاد مسکن انقلاب اسلامی قرار گیرد.

🔸پیش از این نیز مقرر شده بود که رسیدگی به وضعیت و جبران خسارات ناشی از جنگ، برای آن دسته از افرادی که جزو کارکنان دولت و نهادهای مختلف هستند، از سوی همان نهاد پیگیری شود.

🆔 @snntv
👍3610
أخٌ‌في‌الله
توی تمام حرفاشون حرف از براندازی میزنن، الان دیگه روشون نمیشه مستقیم بگن تجزیه، اما براتون چندتا پست قدیمی رو لیست میکنم که ببینید و خوب از نیت اصلیشون باخبربشید https://www.tg-me.com/mhrezaa2/65446 https://www.tg-me.com/mhrezaa2/126549 https://www.tg-me.com/mhrezaa2/130447 https:…
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
کیدار بازهم حرف از تجزیه ایران زد:


سال‌هاست که فریاد می‌زنم: ما باید سلطه حکومت ایران را تضعیف کنیم. اسقاطیل می‌تواند از تنوع قومی گسترده در ایران بهره ببرد، بیش از ۴۰ گروه قومی مجزا که هرکدام در دنیای خودشان زندگی می‌کنند و با برانگیختن شکاف‌ها علیه سلطه قوم فارس، زمینه را برای جنگ داخلی و در نتیجه فروپاشی ایران فراهم کند.

چرا اسقاطیل این کار را نمی‌کند؟ نمی‌دانم.
با مقامات مربوطه صحبت کرده‌ام و این ایده را منتقل کرده‌ام، اما تا حالا فقط در حد ایده‌ای انتزاعی و نظری باقی مانده و وارد مرحله اجرا نشده. این موضوع برایم ناامیدکننده است.

واقعیت این است که اسقاطیل هنوز خاورمیانه را به‌درستی نمی‌فهمد — مخصوصاً چون بیشتر تحلیلگران عربی بلد نیستند، ولی می‌خواهند خاورمیانه را تفسیر کنند. این مسیر به موفقیت منتهی نمی‌شود.

ما در چارچوب‌های دیپلماتیک و باکلاس گیر کرده‌ایم، به جای اینکه واقع‌بینانه فکر و عمل کنیم. امیدوارم بالاخره به تصمیم درستی برسید.
🤬873👎1
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
کیدار دقیقا دسیسه های دوره ززآ رو‌داره تکرار می‌کنه

اسقاطیل تا حالا فقط علیه پروژهٔ هسته‌ای و پروژهٔ موشکی عمل کرده. و تا جایی که من می‌دانم، اسقاطیل هرگز تلاش نکرده به قومیت‌ها و به ساختار اقلیت‌های داخل ایران ضربه بزند. به نظر من، اسقاطیل باید به آن سمت برود.
(البته که تلاششو کرده اما مردم باشرف ایران نذاشتن)
ببین، این کار آن‌قدرها هم سخت نیست. اگر تو بخواهی، فرضاً، هزار قبضه کلاشنیکف به یک گروه قومی خاص در ایران برسانی – هیچ چیز ساده‌تر از این نیست. فقط کافی‌ست زمان و مکان تحویل را هماهنگ کنی، و البته نه از اسقاطیل، بلکه از عراق.

چرا عراق؟ چون تو مثلاً در تل‌آویو نشسته‌ای، و از هندوراس با یک قاچاقچی اسلحه در عراق تماس می‌گیری، و به او می‌گویی: آقا، هزینهٔ هزار قبضه تفنگ و صد هزار گلوله را می‌پردازم، فقط آن را بفرست به مکانی خاص در مرز؛ آن‌جا تحویلش می‌گیرند.

به‌محض اینکه تحویل داده شد، آن قاچاقچی پولش را دریافت می‌کند – در قالب بیت‌کوین. و هیچ‌کس در دنیا نمی‌فهمد این پول از کجا آمده.

آیا کسانی هستند که بخواهند وارد این معامله بشوند و این کار را انجام دهند؟ بله، مطمئناً.

پس امروز لازم نیست که کسی از تل‌آویو برای فرستادن اسلحه به ایران خطر کند. فقط کافی‌ست از تل‌آویو با یک قاچاقچی اسلحه در عراق تماس بگیری، از طریق یک تلفن در السالوادور یا هندوراس، و پرداخت را با بیت‌کوین انجام دهی. همین است که امروزه این کارها همین‌طور انجام می‌شوند.

کاملاً. و ما می‌دانیم که ..در ایران با مقداری دلار یا حتی کسری از بیت‌کوین، می‌توان کارهای زیادی کرد. مردم آن‌جا حاضرند خیلی چیزها را در ازای کمی پول بفروشند.

(مردم اینجا ناامیدتون کردن و میکنن، ارزوی تجزیه رو به گور میبری پیرصهیون)
🤬79👍21
در پی اجرای قانونی از سوی رئیس‌جمهور ایران، مسعود پزشکیان، که قطع همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را نهایی می‌کند، وزارت خارجه آلمان امروز (چهارشنبه، ۲ ژوئیه) در بیانیه‌ای کم‌سابقه این اقدام را به‌شدت محکوم کرد و آن را «سیگنالی فاجعه‌بار» خواند.
در این بیانیه آمده است: «ما از تهران می‌خواهیم فوراً تعلیق همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را لغو کند.» همچنین هشدار داده شد که چنین اقدامی از سوی ایران «دارای پیامدهای شدیدی» خواهد بود.

طبق گزارشی در سایت «پولیتیکو»، قرار است آلمان و بریتانیا در تاریخ ۱۷ ژوئیه توافق دفاعی دوجانبه‌ای را امضا کنند که بر اساس آن، هرگونه تهدید علیه یکی از دو کشور، تهدیدی علیه کشور دیگر نیز محسوب خواهد شد. نکته برجسته در این توافق آن است که آلمان تحت «چتر هسته‌ای بریتانیا» قرار خواهد گرفت، حرکتی که توسط صدراعظم آلمان، فریدریش مرتس، پیگیری شده و ناشی از بی‌اعتمادی به حمایت اضطراری آمریکا است.

در روزهای اخیر، وزیر خارجه رژیم صهیونیستی، گیدعون صعر، در جریان بازدیدی با وزیر کشور آلمان، الکساندر دوبرینت، از محل اصابت موشک در شهر بات یام گفت:
«جامعه جهانی وظیفه دارد اقدامات عملی علیه برنامه هسته‌ای ایران انجام دهد، به‌ویژه پس از حملات رژیم ایران به آژانس و اعلام قطع همکاری با آن. اکنون وقت آن است که کشورهای E3 – بریتانیا، آلمان و فرانسه – از مکانیسم SnapBack استفاده کنند؛ ابزاری که در اختیارشان هست.»

وزیر کشور آلمان نیز اظهار داشت:
«ما باید از اسرائیل در مبارزه با تروریسم حمایت کنیم. هیچ توجیهی برای حمله به جمعیت غیرنظامی وجود ندارد، همان‌طور که اینجا اتفاق افتاد. هر کسی که ببیند ایرانی‌ها با جمعیت غیرنظامی چه کردند، باید از آنچه با بمب اتمی ممکن است اتفاق بیفتد بترسد. ما ۱۰۰٪ از اقدامات اسقاطیل در روزهای اخیر و حمله به مراکز هسته‌ای حمایت می‌کنیم. برنامه هسته‌ای تنها تهدیدی برای اسقاطیل نیست بلکه برای تمام اروپاست. اسقاطیل، آلمان و آمریکا هرگز با وضعیت ایرانِ هسته‌ای کنار نخواهند آمد.»
🤬1084🔥2
عرررررتش اسقاطیل هلاکت یک تروریست کودک کشش در غزه توسط رزمندگان مقاومت را اعلام کرد

جهنم سخت بگذره بی‌شرف کودک‌کش
🔥144👍157
بررسی اولیه از مجموعه درگیری‌های صبح امروز در محله شجاعیه در شرق شهر غزه، که در آن یک‌تروریست عرررررتش اسقاطیل سقط شد و ۸ نظامی دیگر زخمی شدند:

۱. رشته درگیری‌ها صبح امروز حدود ساعت ۹:۰۰ آغاز شد، در چارچوب عملیاتی که قرارگاه ۹۸ در روزهای اخیر در محله شجاعیه در شمال نوار غزه آغاز کرده است. این قرارگاه به همراه تیپ کماندو و تیپ ۷ وارد مناطقی در شجاعیه شدند که عررررتش مدت‌ها در آن فعالیتی نداشت و از آنجا حمله را آغاز کردند.

۲. این رخداد با دو درگیری ناشی از شلیک موشک RPG به‌سوی نیروها در فاصله زمانی کوتاهی شروع شد: ابتدا یک گروه از مبارزان، موشک RPG به سوی ساختمانی شلیک کرد که در آن نیروهایی از یگان «اِگوز» حضور داشتند. در نتیجه این حمله، دو سرباز زخمی شدند؛ یکی با جراحات متوسط و دیگری به‌طور سطحی.

۳. حدود ۲۰ دقیقه بعد، یک موشک ضد زره دیگر به سمت تانکی شلیک شد. این تانک متعلق به نیروی زرهی زیرمجموعه تیم رزمی گردانی یگان «اِگوز» در همان منطقه بود. تانک برای شناسایی عوامل درگیری اول فعالیت می‌کرد. در اثر اصابت موشک ضد زره به تانک، یک تروریست عرررررتش اسقاطیل سقط شد و بقیه تروریست‌های در داخل تانک زخمی شدند؛ دو نفر به‌سختی و یک نفر به‌طور متوسط.

۴. بلافاصله پس از این دو حمله، نیروی هوایی حملات هوایی گسترده‌ای در منطقه انجام داد تا زمینه برای تخلیه زخمی‌ها فراهم شود و همچنین تلاش کند مهاجمان را هدف قرار دهد. در حال حاضر عررررتش بررسی می‌کند که آیا همان تیم مهاجم دو موشک ضد زره را شلیک کرده و آیا در حملات هوایی آسیب دیده‌اند یا نه.

۵. پس از این دو حمله ضد زره، درگیری تیراندازی دیگری نیز در همان منطقه که یگان اِگوز فعال بود رخ داد: یک تک‌تیرانداز حماس از درون مسجد به سوی نیروهای یگان اِگوز شلیک کرد که در نتیجه آن، یک سرباز به‌طور جدی زخمی شد.

۶. مدتی بعد، یک رخداد دیگر در همان منطقه شجاعیه: یک بولدوزر زرهی نوع D-9 روی یک مین رفت. در اثر این انفجار دو سرباز دیگر زخمی شدند؛ یکی با جراحات متوسط و دیگری سطحی.

هر هشت سرباز زخمی‌شده در این رخدادها به بیمارستان منتقل شده‌اند. خانواده‌هایشان مطلع شده‌اند.
🔥396
تکلیفتون باخودتون مشخص نیستا
👍45🔥111😭1
2025/07/08 14:50:03
Back to Top
HTML Embed Code: