Telegram Web Link
صادق زیباکلام به زندان رفت

♦️مرکز رسانه قوه قضاییه اعلام کرد: در پی قطعی شدن برخی احکام پرونده‌های قضایی صادق زیبا کلام، این فرد جهت اجرای احکام صادره وارد زندان شد.

♦️صادق زیبا کلام، دارای پرونده‌های قضایی متعددی است که موجب محکومیت این فرد شده است؛ از جمله ۳ پرونده مربوط  که احکام آنها قطعی و لازم‌الاجرا شده است.

♦️زیباکلام در سال‌های اخیر اقدام به طرح مطالب خلاف واقع  در رسانه‌ها کرده و مطالب بدون ادعا و سند متعددی را در فضای مجازی کرده است که  در پی آن چندین پرونده‌های قضایی برای وی تشکیل شده است که برخی از انها امروز با قطعیت به مرحله اجرا رسیده است.

♦️زیباکلام با رای صادره از سوی دادگاه بابت ارتکاب فعالیت تبلیغی علیه نظام به ۱۸ ماه حبس و ۲ سال محرومیت فعالیت در احزاب، گروه‌های سیاسی و فضای مجازی محکوم شده بود که این حکم قطعی شده است.

♦️پرونده دوم این فرد که حکم آن نیز قطعی شده است، مربوط به فعالیت تبلیغی علیه نظام در خصوص انتشار مطالب غیر مستند و غیر واقعی است. وی در این پرونده به یک سال حبس محکوم شده است.

♦️یکی دیگر از پرونده‌های قضایی زیباکلام که  حکم آن قطعی و لازم‌‎الاجرا است نیز مربوط به نشر مطالب خلاف واقع است که وی در این پرونده به ۶ ماه حبس محکوم شد بود که پس از فرجام خواهی در دیوان عالی کشور، این حکم مورد ابرام قرار گرفته است.

♦️هر ۳ محکومیت صادق زیبا کلام قطعی و لازم‌الاجرا است که این احکام امروز اجرا شد.
@mirasgharmusavi
⚪️چیدن خوشه امید!

◀️ برای رفقای محصور و محبوس
#میراصغر_موسوی

من هستم، تو هستی و آن دیگری هم هست؛ و شاید، دیگرانی نیز. ما زنده ایم، نفس می کشیم، حرکت داریم، هستیم...
اگر حتی خار در چشم و استخوان در گلوی دیگری باشیم.

وجود ما واقعیتی انکارناپذیر است. هیچکس و هیچ قدرتی توان ندارد ما را انکار کند. آنهایی که چشم می پوشند و چنین رفتار می کنند که گویا ما وجود نداریم، از ما می ترسند و یا شرمسارند.

ما واقعیت انکارناپذیر عالم هستی هستیم. اگر خار و یا استخوان هستیم، هر دم اما زخم می زنیم و به آه و فغانشان وا می داریم. جهان بی حضور تو و من ناقص و ناتمام است. ما آمده ایم تا این جهان را به میل و اراده خود بسازیم.
ما آرزوهای بزرگ و زیادی داریم. هر یک از آنان را در روح و روان خود پرورده و افق پیش رو را رنگین کمانی کرده ایم.

آسمان صاف، آبها زلال، خورشید براق و طلایی، زمین بکر و خاک پاک، و جهان در حال شدن است.
ما خمیرمایه این جهان را در درون رویاهای خود وَرز می دهیم تا جهانی قرص و محکم و قابل اطمینان بسازیم.
ما قابلیت به فعل درآوردن همه بالقوه ها را داریم. ما قادر و توانا و سازنده هستیم...
می سازیم جهانی را که در رویایمان پرورده ایم.
ما خوشه امید را از درخت بلند و رنگین کمانیِ آرزو خواهیم چید!

جهان، مقهور اراده ما خواهد شد!

دستان تهی و خالی نشانه آمادگی ما برای پنجه در پنجه تقدیر انداختن است.
جهان را بار دیگر ما فتح خواهیم کرد. پس لحظه ها را صید کنیم و پا پس نکشیم.
ما آماده ایم.
دستان تهی ما چیزی بس وسوسه انگیز را می طلبد؛ هرچه باشد، چنگ بر او خواهیم انداخت،
اگر حتی طناب داری...!

https://www.tg-me.com/mirasgharmusavi
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
بی شرف تر از یک نامرد!

◀️آیا ممکن است این اتفاق رخ داده باشد؟

حتما جعلی و ساختگی است و سازمان های تبلیغاتیِ صهیونیستی ساخته اند. با دقت تماشا کنید متوجه می شوید صحنه غیر واقعی است. ببینید، آنکه مشت و سیلی می خورد چقدر حساب شده اینسو و آنسو پرت می شود و با کوبیده شدن یک سیلی بر صورتش به داخل ماشین می افتد. معلوم است که ساختگی است. چند بار تمرین شده حتما. آن هم که می زند بازیگر است. پلیس نیست، معلوم است که پلیس نیست. پلیس انسان است، احساس دارد، شرف دارد. بی شرف هم که باشد نمی تواند چنین وحشیانه رفتار کند، کار حساب و کتاب دارد. پلیس مجری قانون است و این کار قانونی نیست. انسانی نیست، اخلاقی نیست، درندگی است. عین رفتار جنایتکارها است...

سعی می کنم یقین کنم این واقعی نیست. اگر این واقعی باشد و در ایران رخ داده باشد و آنکه می زند پلیس ایران و آنکه کتک می خورد یک زن ایرانی باشد،....نه ، ممکن نیست. این را صهیونیست ها برای بدنام کردن ایرانیان و مسلمانان ساخته اند. و آنکه سیلی بر سر و صورت آن زن می کوبد پلیس نیست. پلیس انسان است. انسان احساس و عاطفه و شعور دارد. انسان شرافت دارد...

#میراصغر_موسوی

@mirasgharmusavi
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
نانجیب های متجاوز

فراجا تأئید کرده ویدئویی که در آن پلیس یک زن را کتک می زند واقعی اما یک خطای انسانی است و مأمور خاطی بازداشت شده است.

فراجا تلاش می کند این فاجعه را که سند آن قابل انکار نیست، به حد یک اتفاق عادی تقلیل دهد. اما این سند، مانند یک زخم سرباز همچنان خون چکان خواهد ماند.

زنی در مکانی خلوت که کسی آنجا نیست از پلیس کتک می خورد و ممکن است گفته شود، او از خلوتی محل سوء استفاده کرده است. اما در باره این چه باید گفت: مأمورِ سلاح به دست، مانند گاو زخم خورده در خیابانی پر ازدحام می دود و لگد بر پهلوی رهگذران می کوبد.

فراجا برای کم اثر کردن فاجعه آشکارا دروغ می گوید و مزدور خود را توجیه می کند: " از شهروندان بویژه افراد متهم (نظیر خانمی که دستگیری او در این کلیپ به نمایش در آمده است) انتظار داریم به قانون و حکم بازداشت، تمکین نمایند و از هر نوع رفتار نامتعارف بپرهیزند. "

فراجا می گوید زن به حکم بازداشت تمکین نکرده و این برخورد پیش آمده است. اما صدای زن شنیده می شود. او می گوید: خودم می آیم، گردنم شکست، ول کن...

این شیوه سرکوب رسمی است و فراجا دروغگو می گوید.

#میراصغر_موسوی


@mirasgharmusavi
زنان و حقوق شان

#زهرا_رهنورد
زندان اختر

به نام خداوند مهربانی‌ها

▫️از آغاز انقلاب یکی از دغدغه‌هایم زنان و حقوق فراموش‌شده انسانیِ ما زنان ایران بوده است و دریغا که اینک پس از ۴۵ سال همچنان زنان و حقوق فراموش‌شده آنان، دغدغه هر انسان شرافتمندی است که سرکوب و اهانت به نیمی از پیکره این ملت را تحمل نمی‌کند و حاضر است تا پای جان برای آرمان آزادی و حقوق انسانی زن و تمامی ملت پافشاری کند، چرا که تقارن حقوق زن و حقوق ملت اصلی جدانشدنی است.

▫️حاکمیت در ملاء عام و جلوی چشم مردم و رسانه‌های ایران و جهان بی‌شرمانه زنان را کتک می‌زند یا فرزندان معترض‌شان را می‌کشد و سوگواران‌شان را زندانی می‌کند و گشت ارشاد و اضلال‌شان را همچنان مبتکرانه ادامه می‌دهد و زن‌کشی می‌کند؛ بخاطر چند متر روسری که دستور دیکتاتوری و من‌درآوردی است و نه دینی، فرقه‌ای است و نه مذهبی.

▫️حتی وسیله نقلیه زنان را می‌رباید و تا چند میلیون پول جریمه نگیرد وسیله نقلیه را رها نمی‌کند و این دزدی سرگردنه همراه با پرونده‌سازی علیه زنان تکمیل می‌شود. حاکمیت همزمان با کتک زدن زنان و دستگیری و سرکوب جوانان و اعدام و قتل آنان، برای زنان و کودکان و مردان فلسطینی که توسط اسرائیل سرکوب شده‌اند اشک تمساح می‌ریزد.

▫️اهانت به زنان و تضییع حقوق و شعورشان اگرچه هر روز قبیح‌تر می‌شود اما همزمان وجدان عمومی ملت آزاده ایران را هم به آتش اعتراض می‌کشد و غیرت و شرف ملی را آنچنان جریحه‌دار می‌کند که حمله مغول با دل و جان و مردم سرزمین‌مان کرد.

آیا حاکمان دریافته‌اند که لحظات سقوط‌شان فرا رسیده، که چنین شهر را به هم ریخته‌اند؟

زهرا رهنورد
۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳

@mirasgharmusavi
🔻آنجلا دیویس: سرکوبگران هستند که همیشه خشونت را آغاز می‌کنند

🔹در طول مبارز‌ه‌ها و اعتراض‌های مردم علیه حکومت‌ها، یک سوال اساسی درباره حرکت‌های انقلابی وجود دارد که آیا انقلابی‌گری به معنای خشونت است؟

🔹آنجلا دیویس کنشگر سیاسی، فمنیست، پژوهشگر و استاد بازنشسته دانشگاه کالیفرنیا و نویسنده کتاب‌هایی همچون «زن، نژاد و طبقه»، «آزادی یک مبارزه مداوم است» و «آیا زندان‌ها منسوخ شده‌اند؟» است.

🔹او دهه۱۹۷۰ در جنبش‌های ضدخشونت فعالیت چشمگیری داشت و عضو «کمیته هماهنگی دانشجویان علیه خشونت» بود.
زمانی که دیویس در سال۱۹۷۰ توسط اف‌بی‌آی دستگیر شد، ریچارد نیکسون ریس جمهور وقت آمریکا او را یک «تروریست خطرناک» نامید.
در این ویدئو که مربوط به سال۱۹۷۲ است، او تعریفی از فرد انقلابی و ویژگی‌هایش ارائه می‌دهد؛

🔹نکته قابل توجه این است که در یک حرکت انقلابی باید سیستم سیاسی را که در نقاب دولت انقلابی، فلاکت اکثر مردم را تداوم می‌بخشد از بین برد.

🔹 اما مسئله مهمتر که او به آن اشاره می‌کند، رابطه خشونت و انقلاب است به طوری که باورهای نادرستی اینگونه القا می‌کنند که انقلابی‌گری به معنای خشونت است، خشونت در همه جا، هر لحظه و در هر شرایطی؛ این تلقی باعث می‌شود حکومت‌ها همواره مردم را از بروز انقلاب بهراسانند.

🔹دیویس در این مصاحبه تاکید می‌کند، در همه انقلاب‌ها، خشونت به عنوان ابزاری برای تصرف قدرت توسط سرکوبگر استفاده شده است.

🔹اما سوال اینجاست چرا حکومت‌ها و سرکوبگران علیه انقلابیون دست به خشونت می‌زنند؟
دیویس در این باره می‌گوید: دلیلش این است که سرکوبگران نمی‌توانند بپذیرند مردم حق دارند زندگی و سرنوشت خودشان را کنترل کنند.

🔹در نهایت اینکه نباید این موضوع اساسی را از یاد برد: سرکوبگران هستند که همیشه خشونت را آغاز می‌کنند.




فیلم صحبت‌های آنجلا دیویس

📚باز نشر از کانال کتابون
👉🏼 @ketaboon


@mirasgharmusavi
Forwarded from سهام نیوز
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
سیل؟ کدوم سیل؟

فایل صوتی اظهارات وقیحانه حسن کلیدری، رییس احمق و بیشعور مدیریت بحران شهرداری مشهد در مصاحبه با خبرنگار روزنامه خراسان:

سیل نیامده، دارم توی دوربین‌ها می‌بینم، آب‌گرفتگی جزییه، همه چیز تحت کنترله. اگه ماشینی رو آب برده ماشینش کارتنی بوده، نه آهنی.. همه چی حل شده آب رفته

🔻متاسفانه تا کنون سیل مشهد دست‌کم ۷ کشته و ۱۲ مفقود داشته..

@Sahamenwsorg
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
ما فرزندان انقلاب نبودیم، ما نان بودیم. نان داغی که لقمه‌ی چپ سران حکومت شدیم. تکه‌پاره‌مان کردند و خوردند و پاشیدند.نه، چه می‌گویم؟ انگار که در این خلقت اضافه بودیم. ما را مصرف جامعه‌مان نکردند، ما را اسراف کردند، پخش‌مان کردند که بر سفره‌ی خودمان ننشسته باشیم، که هیچ‌کدام‌مان در ساختن آن مملکت نقش نداشته باشیم. شخصیت و هویت‌مان را به لجن کشیدند که حتی در اروپای مترقی هم نتوانیم مثل بقیه‌ی مردم زندگی کنیم. دلم می‌خواست موهام سیاه نبود، سبیلم سیاه نبود، آرواره‌های بزرگ می‌داشتم، با موهای بور، از یک نژاد برتر که احساس غریبی نکنم، خارجی نباشم و فکر کنم که اینجا هم سرزمین من است چرا همیشه یک جای زندگی گندیده است، و کاری هم نمی‌شود کرد؟


فریدون سه پسر داشت / عباسِ معروفی

◀️به مناسبت سالروز تولد عباس معروفی


https://www.tg-me.com/mirasgharmusavi
🟢 برای پدر

⬇️دلنوشته دختر سعید مدنی برای پدر در دومین سال حبس

https://www.tg-me.com/mirasgharmusavi
برای پدر در دومین سال حبس

♦️ظاهرا خواهرم یاسمن که اینجا ۸ ساله‌ست برای بابا تولد گرفته؛ نوشابۀ صورتی سلیقۀ یاسمن بوده بی‌شک. فکر می‌کرد یا وانمود می‌کرد که فکر می‌کنه بابا از مأموریت کاری ۸-۹ماهه برگشته خونه یک روز؛ ولی در واقع از بعد از ۶ماه زندان انفرادی و ۲-۳ماه حبس غیرانفرادی، توی یک بازداشتگاه نظامی،برای چند ساعت آمده بود مرخصی، به همراه ۲ تا مأمور لباس‌شخصی، پاییز ۱۳۸۰.

♦️یاسمن توی اون دورۀ بچگی بود که جشن تولد کلا دوست دارند، تولّد بقیه هم یک جورهایی برای خودش می‌شد؛ از نگاهش به شمع‌ها پیداست که دلش می‌خواست خودش فوت کنه.اصل تولد گرفتن فکر مامان بود؛ ولی تدارکات مفصل‌تر، کیک و شمع و کلاه بوقی (که توی این عکس نیست) به اصرار یاسمن بود. من چون دیگه ۱۱ سالم بود و بزرگ شده بودم این مسخره‌بازی‌ها رو تحویل نگرفتم.

♦️به غیر از من و مامان و یاسمن، ۱۰-۱۲ نفر مهمان دیگه هم بودند. با همۀ فیلم بازی کردن‌ها جلوی بچۀ ۸ سالۀ مثلا بی‌خبر از همه جا آخرش تا بابا رسید خونه ۲-۳ نفر زدند زیر گریه، ولی من که نه.عکس از بیشتر از ۲۰ سال پیشه، ولی اینجا، در ۴۰ سالگی، چهرۀ بابا به نظرم حتی از عکس‌های سال‌های اخیر هم فرسوده‌تره.

♦️همچنان مُصر به ادامۀ بازی، بابام دو تا مأمور رو همکارش معرفی کرد و بقیه هم زورکی ناچار شدند مثل مهمون ازشون پذیرایی کنند. یک جایی از اون عصر تولد هم برگزار شد. ذوق یاسمن برای تولد و کلاه بوقی سر بابا گذاشتن بالاخره به همه سرایت کرد و یک لحظاتی واقعا مثل خودمون شدیم و حتی خوش گذشت. برای همین من یک خرده از خودم که قضیۀ تولد رو جدی نگرفته بودم دلخور شدم.

♦️نزدیک‌های آخرش شده‌بود و وقت خداحافظی که رفتم توی اتاقم و کتاب هنر اول راهنمایی رو باز کردم و یکی از سرمشق‌های آسون‌تر اول کتاب رو شروع کردم نوشتن، فکر کردم به خوبی نقاشی نیست، ولی خوش‌نویسی هم کادوئه. صدای خداحافظی میومد و اینقدر عجله کردم که یک دور سرمشق خراب شد.

♦️تلاش دوم رو گذاشتم توی یک پاکت و بدوبدو رفتم دم در که قایمکی بدمش به بابا. «همکارها»چپ‌چپ بابا رو نگاه کردند که یعنی این چیه و از پاکت در بیار هرچی هست. چشم بقیه هم افتاد به اون سرمشق کتاب هنر اول راهنمایی و شروع کردند شوخی و جدی به‌به و چه‌چه؛ در واقع برداشته بودم گل‌درشت‌ترین جملۀ ممکن رو نوشته بودم بی‌ قصد قبلی: «راه مردان بزرگ ادامه دارد». اون سانتی‌مانتالیسمِ ناخواسته که بعدا هم یک عزیزی بابتش سربه‌سرم گذاشت تنها کاری بود که از دستم بر میومد، مثل همین الان.

♦️سال دوم از محکومیتش هم تمام شد و ۶ سال دیگه مونده؛ این دفعه نزدیک ۷۰ سالگی بر می‌گرده خونه.

https://www.tg-me.com/mirasgharmusavi/1925

@mirasgharmusavi
🔸اجتماع و اتحاد

🔹به مناسبت شصت و سومین سالگرد تاسیس نهضت آزادی ایران

مهندس بازرگان:
اجتماع و اتحاد در دنیای امروز صرفنظر از آنکه اصولا و در همه وقت سبب صحت و قدرت و دقت عمل انسان می،شود بنا بر شرایط‌زندگانی جدید، حکم‌واجبات را پیدا کرده است.

https://www.tg-me.com/mirasgharmusavi
Audio
🔸بازخوانی متن سخنرانی مهندس مهدی بازرگان در جلسه تاسیس نهضت آزادی ایران در تاریخ ٢٧اردیبهشت ۱۳۴۰

🔹به مناسبت شصت و سومین سالگرد تاسیس نهضت آزادی ایران

گوینده متن: علی ملک‌پور

https://www.tg-me.com/mirasgharmusavi/1927

@mirasgharmusavi
🔴ایستادگی بر مدارِ حق و مبارزه

صدیقه وسمقی

من و امثال من می‌ایستیم تا فرزندان ما و آیندگان گمان نکنند که نسل ما نسل نادان و ناآگاهی بوده است.


ما به دلیل یک اشتباه شاید ناگزیر تاریخی به روحانیت اعتماد کردیم و ندانستیم که خدعه‌ها در پیش است
و بدین ترتیب در شکل‌گیری حکومتی سهیم شدیم که کشور ما را به وضع فلاکت‌بار کنونی رسانده است و رنج‌های فراوانی را بر فرزندان ما به ویژه دخترانمان تحمیل نموده و تقریبا همه‌ی مواهب اولیه‌ی یک زندگی با کرامت را از آنان سلب کرده است.

ما می‌دانیم که برای تصحیح اشتباه خود باید بایستیم تا ایران را به سرزمینی تبدیل کنیم که فرزندانمان زیستن در آنجا را به زیستن در هر جای دیگر ترجیح دهند.

@mirasgharmusavi
🔴نرگس محمدی با اتهام جدید فردا دادگاهی می شود
مصطفی نیلی، وکیل نرگس محمدی با انتشار پیامی در پلتفرم اکس اعلام کرد که جلسه رسیدگی به پرونده جدید موکلش روز یکشنبه ٣٠ اردیبهشت در شعبه ٢٩ دادگاه انقلاب اسلامی تهران برگزار خواهد شد. او همچنین خبر داد که اتهام وارده به موکلش "فعالیت تبلیغی علیه نظام" است.

نرگس محمدی، فعال حقوق بشر پیش‌تر در پنج محکومیت متفاوت توسط قوه قضائی جمهوری اسلامی در مجموع به "۱۲ سال و ۳ ماه زندان، ۱۵۴ ضربه شلاق و ۴ ماه رفتگری و ۲ سال ممنوع‌الخروجی و تبعید" و دیگر محرومیت‌های سیاسی و اجتماعی محکوم شده بود.

او در طول ۱۴ سال اخیر ۱۰ سال را در زندان گذرانده است.


https://www.tg-me.com/mirasgharmusavi
🔴بشار اسد همراه با سایر کشورهای عربی، بیانیه حمایت از تعلق جزائر سه گانه ایرانی به امارات را امضا کرد!

این خبر را سید حسین موسویان دیپلمات ارشد پیشین وزارت خارجه ایران با انتشار پستی در شبکه ایکس با عنوان " خبر عبرت آموز " اعلام کرد.

@mirasgharmusavi
♦️فهم سریال‌ساخته از فساد سیستماتیک

🖊رضا نساجی

از آنجا که پژوهشگر اجتماعی نمی‌تواند لای کتاب‌ها پنهان شود و پشت مفاهیم شیک و ثقیل سنگر بگیرد، بلکه باید با لایه‌های مختلف جامعه درگیر شود - اعم از مشاهده و مشارکت یا ترکیب این دو - یکی از ساده‌ترین اشکال پژوهش با مشاهده‌ و توصیف اجتماعی، توجه به ذهنیت اقشار مختلف جامعه و نیز تأثیرپذیری آنان از بازنمایی‌ها است. برای مثال، پژوهشگر اجتماعی در ایران نمی‌تواند به بهانۀ سخیف بودن فیلم و سریال‌های تلویزیونی و شبکۀ نمایش خانگی (که البته دور از واقعیت هم نیست) از آنها فاصله بگیرد؛ چه آنان هم اقشار و گروه‌هایی از جامعه تأثیر می‌پذیرند و هم روی آنها تأثیر می‌گذارند.
اقشاری که هم در فرم و هم در محتوا، الگوهای ساده را دنبال می‌کنند؛ از نظر فرم، از سریال‌های پیچیده و معمایی خارجی رضایت ندارند و اگر هم دوبلۀ آن را در تلویزیون تماشا می‌کنند، متوجه صحنه‌های سانسور شده نمی‌شوند و با هر گونه و اندازه جرح و تعدیل - گاه ناشیانه - کنار می‌آیند. همچنان که از نظر محتوایی، تصوری از پیچیدگی موضوعات سیاسی-اجتماعی ندارند و ترجیح می دهند موضوعات به شکلی ساده تعریف شود و به پایانی خیر و خوش بینجامد: می‌خواهد فساد اخلاقی باشد، فساد اقتصادی باشد، ناکارامدی مدیریتی باشد، فقر اقتصادی و تورم روزافزون باشد، نفوذ خارجی باشد و...

📌نمونه‌ها‌ی آشکار:
سریال «گاندو» نه فقط بازتاب ذهنیت بسیاری از عوام طرفدار نظام در ایران از مسائلی چون امنیت ملی، نفوذ بیگانه، برجام و... است که متقابلاً ذهنیت آنان را شکل داده است.
همچنانکه سریال اخیر «هفت سر اژدها» در بارۀ فساد اقتصادی آقازاده‌ها اذهان را درگیر مسائلی چون برجام و نفوذ خارجی کرد، تا روایت دلخواه نظام را به خورد عوام بدهد. از یک طرف تحریم‌ها حاصل توطئۀ برخی افراد وطن‌فروش در داخل است و از طرف دیگر، تحریم‌ها هیچ تأثیری روی بازار و اقتصاد نداشته و همۀ مشکلات حاصل توطئۀ برخی افراد در داخل است که می‌خواهند با القای مصنوعی بحران اقتصادی-اجتماعی-سیاسی، کشور را به سوی پذیرش برجام و انفعال در مقابل بیگانه ببرند.

در تمامی این سریال‌ها البته مسائل مختلفی مطرح می‌شود و سرنخ‌های متعدد به هم می‌رسند، اما روایت پیچیده نمی‌شود. زیرا همچنانکه مخاطب عامی و هوادار نظام انتظار دارد، همۀ دشمنان به هم وصل هستند: اصلاح طلبان و اعتدالگرایان یقه‌دیپلماتیک به برخی آقازاده‌های یقه‌آخوندی اصولگرا وصل هستند؛ عوامل اخلال در بازار سکه و ارز با عوامل سقوط بورس مرتبط هستند؛ دیپلمات‌های طرفدار برجام همان دلالان طرفدار تشدید تحریم‌ها هستند؛ طرفداران روابط حسنه با غرب همان جاسوس‌های دولت‌های خارجی هستند؛ تروریست‌های اقتصادی و تروریست‌های هسته‌ای یکی هستند؛ عامل بحران‌های اقتصادی پشت پردۀ اعتراضات سیاسی در دانشگاه‌ها هم هست؛ و...
البته حضور و پیوند تمام این عوامل، به‌معنای این است که هیچ گروهی از مردم عاملیت ندارند و اعتراضات آنها دروغین است: کارگران، معلمان، بازنشستگان، زنان، کشاورزان، مال‌باختگان و...

و در نهایت هم فساد هر چقدر زیاد و پیچیده باشد، حاصل یک «شبکۀ نفوذ» خارجی است و به‌هیچ‌وجه فساد «سیستمی» یا «سیستماتیک» نیست. بخش کوچکی از نظام آلوده شده که غدۀ سرطانی خوش‌خیم و قابل جراحی است. شبکه‌ای از ارتباطات آقازاده‌های اصولگرا و آقایان اصلاح طلب با عوامل بیگانه در داخل و دولت‌های خارجی که خیلی زود با عنایت امام زمان و اقدام سربازان گمنام و بدنام شناسایی می‌شوند و از بین می‌روند. نظام از اتهام مبری است و مردم می‌توانند نفس راحت بکشند که هم جاسوس‌های بیگانه شناسایی می‌شوند و هم عوامل فلاکت اقتصادی. چند نفر اعدام می‌شوند و مشکلات حل می‌شود.

البته اینکه در عالم واقعیت مشکلات کشور همچنان باقی است، مشکل ماست نه سریال‌سازان و نظام مقدس؛ همچنانکه پیشتر دربارۀ فهم هواداران عامی نظام از مسائلی چون فساد نوشته بودم، که چقدر ساده‌اندیشانه است و چگونه متأثر از تصویری که در هر دوره، نظام خود آن را می‌سازد.

اما پژوهش جدی در این باره، مستلزم طرح پژوهشی مدونی است که به افکارسنجی اقشار هوادار نظام و مخاطب سریال‌های چنینی بپردازد. و چه بهتر که این پژوهش در دو مقطع، پیش و پس از تماشای سریال انجام شود تا نوعی آزمایش اجتماعی حول متغیر مستقل سریال تلویزیونی را هم رقم بزند. پرسش‌هایی نظیر آنچه حول مفهوم «فساد» در این پیمایش تنظیم کرده بودم.

https://www.tg-me.com/mirasgharmusavi
منافع رانتی چگونه جمعیت تهران را ۲٠درصد افزایش داد؟!

✍️کمال اطهاری، پژوهشگر اقتصاد


قرار نبود منطقه ۲۲ مسکونی شود/ تهران یک میلیون مسکن خالی دارد

♦️ کمال اطهاری، پژوهشگر اقتصاد توسعه با بیان اینکه هر میزان که از تهران دورتر می ‌شویم تله فضایی فقر سخت‌تر می ‌شود، گفت: تلاشها بر این بود که منطقه ۲۲ تهران تبدیل به منطقه نوآوری شهر تهران شود، اما احمدی نژاد حکم داد که این منطقه مسکونی شود.

♦️ فضای نوآوری را تبدیل به مسکن کردند و از رانت آن بهره برده شد. در واقع فضاها برای باز تولید رانت در اختیار گرفته شد. احمدی نژاد گفت برای رونق بخشیدن به بخش مسکن  ۲۰ درصد روی جمعیت شهر تهران اضافه کنیم!

♦️ در حالی که اگر این کار در هر کشوری انجام می ‌شد محکومیت های جزایی سنگین برای آن فرد اعمال می کردند. شهر به بورژوازی مستغلات فروخته شد.

سالانه ۵٠ میلیارد دلار سرمایه از کشور خارج می شود

♦️ اطهاری در بخش دیگر مصاحبه گفت: سیستمی که در آن زندگی می کنیم، سیستم سرمایه داری نیست، بلکه ما در واقع در سیستم نئوفئودالیسم رانتی زورگو انحصاری قرار داریم که تنها زیر بنای سرمایه دارانه دارد و مانع تولید و باز تولید شده و به جای آنکه رانت را به چرخه تولید درآورد را از کشور خارج می ‌کند.

♦️برآورد ها نشان می ‌دهد که سالانه به طور متوسط ۵۰ میلیارد دلار به صورت رانت از کشور خارج می ‌شود. دانشگاه تربیت مدرس روی این موضوع کار کرده و نشان داده که بین ۳۰ تا ۸۰ میلیارد دلار به صورت سالانه بسته به میزان درآمدهای نفتی، از ایران خروج سرمایه داریم. / ملی مذهبی


@mirasgharmusavi
دادگاه را علنی برگزار کنید

◀️نرگس محمدی خواهان محاکمه علنی شد: می‌خواهم با شاهدان تعرض به زنان زندانی در دادگاه حاضر شوم

نرگس محمدی، برنده جایزه صلح نوبل و زندانی سیاسی با اعلام آن که فردا «به اتهام تبلیغ علیه نظام و به دلیل اعتراض به تعرض جنسی به زنان» محاکمه خواهد شد، خواهان برگزاری علنی دادگاهش شده است.

https://www.tg-me.com/mirasgharmusavi/1935

@mirasgharmusavi
2024/05/19 03:57:49
Back to Top
HTML Embed Code: