Telegram Web Link
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM

📍 اول زائر امام حسین(ع) ❗️
📌در روایات داریم که در روز عرفه با آن همه عظمت و بزرگی که امام صادق(ع) فرمود: «مَنْ لَمْ يُغْفَرْ لَهُ فِي شَهْرِ رَمَضَانَ لَمْ يُغْفَرْ لَهُ إِلَى قَابِلٍ إِلَّا أَنْ يَشْهَدَ عَرَفَةَ»1️⃣؛ اما در روایات دارد که در روز عرفه، خدا اول به زائر امام حسین(ع) نگاه می کند و بعد به حسب ظاهر ، به زائر خودش نگاه می کند. از علامات مومن، زیارت امام حسین(ع) است. دیدن خاک قبر او شعار الهی است.
1️⃣اقبال الاعمال، ج1، ص3
〰️〰️〰️〰️〰️
📚 #ادب_الهی
📕 #مبانی_تربیت
🏷 جلسه بیست و سوم
🎞 #كليپ_تصويرى
#حاج_آقا_مجتبی_تهرانی
@mojtabatehrani_ir
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM

📍 شب عرفه شبی است که با خدا انسان باید خلوت بکنه ❗️
📌امشب شب عرفه است. در روایات‌مان خیلی به این شب با عظمت خیلی سفارش شده است. به خصوص راجع‌به لیلۀ عرفه در روایات داریم که «يُسْتَجَابُ فِيهَا»1️⃣، در شب عرفه،انسان به هر خیری دعا کند، مستجاب می‌شود و طاعت در این شب، با صد و هفتاد سال طاعت الهی، معادل است. «وَ هِيَ لَيْلَةُ الْمُنَاجَاةِ» شب عرفه، شبی است که انسان باید با خدا خلوت بکند. قدر این شب را بدانید!
1️⃣اقبال الاعمال، ج1، ص325
〰️〰️〰️〰️〰️
📚 #ادب_الهی
📕 #مبانی_تربیت
🏷 جلسه بیست و سوم
🎞 #كليپ_تصويرى
#حاج_آقا_مجتبی_تهرانی
@mojtabatehrani_ir
📍 زمام امور رهبری توسّط تربیت شدگان امام(ره) است❗️
📌 امام علی(ع) در خطبه ای از نهج‏ البلاغه که خیلی مفصّل است می فرماید: «أَيْنَ الْعَمَالِقَةُ وَ أَبْنَاءُ الْعَمَالِقَةِ أَيْنَ الْفَرَاعِنَةُ وَ أَبْنَاءُ الْفَرَاعِنَةِ»؛ کجایند عمالقه، کجا رفتند فرعون ها؟ «أَيْنَ أَصْحَابُ مَدَائِنِ الرَّسِّ الَّذِينَ قَتَلُوا النَّبِيِّينَ»؛ کجایند قوم و تشکیلاتی که پیغمبرها را می کشتند تو خیال کردی با ذبح شخصی افراد، می توانی شخصیّت آن ها را از بین ببری؟ «وَ أَطْفَئُوا سُنَنَ الْمُرْسَلِينَ وَ أَحْيَوْا سُنَنَ الْجَبَّارِين»؛ و می خواستند روش انبیا(ع) را کور کنند و روش مادّی گرایی را احیا کنند؟ این ها کجا هستند. معنای عبارت، این است که مؤمنین دلشان محکم باشد. اگر پای اعتقادات خود بایستند، فریبشان را نخورند، «وَ اللَّهُ مُتِمُ نُورِهِ‏». این ها می خواهند با تبلیغاتشان این کار رابکنند ولی خداوند تبلیغات آن ها را خنثی می کند و مانع آن ها می شود و راه انبیا(ع) ادامه پیدا می کند و به پایان می برد. خواستند امام حسین(ع) را بکشند و خطّ او را کور کنند. آیا توانستند؟ نور امام حسین(ع) و خطّ امام حسین(ع) در طول تاریخ می درخشد. بنده هم اعتقادم این است که این ها می خواهند حرکت امام(ره) را کور کنند، امّا باز هم کور خواندند، در صورتی که شما بیدار باشید. زمام امور رهبری را تربیت شدگان او در دست دارند. إِن شَاءَ الله خدا تأییدشان کند و ایشان راهش را ادامه خواهند داد. امّا شما در خطّ امام ایستادگی کنید، فریب نخورید. من اعتقادم این است که این نور الهی شعبه ای از نور امام حسین(ع) است. خمینی(ره) شعبه ای است از نور امام حسین(ع). نمی توانند این نور را خاموش کنند.
〰️〰️〰️〰️〰️
📚 #معارف_اسلامی
📕 #عاقبت
🏷 جلسه نهم
#حاج_آقا_مجتبی_تهرانی
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📍 زمام امور رهبری توسّط تربیت شدگان امام(ره) است❗️
〰️〰️〰️〰️〰️
📚 #معارف_اسلامی
📕 #عاقبت
🏷 جلسه نهم
#حاج_آقا_مجتبی_تهرانی
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM

📍 بُعد منزل نبود در سفر روحانی❗️
📌زیارت امام حسین(ع)، از مستحبّات شب و روز عرفه است. اصلاً هر زمان عظیمه‌ای را که ببینید، زیارت امام حسین(ع) از اعمال آن است؛ حتی در شب قدر، زیارت امام حسین(ع) وارد است. زیارت پیغمبر(ص) و امام علی(ع) نداریم اما زیارت امام حسین(ع) در وارد است. لذا زیارت امام حسین(ع) از شعارهای بسیار مقدّس الهی است. البته اهل معرفت می‌گویند بُعد منزل نبود در سفر روحانی؛ از راه دور هم که شده امام حسین را زیارت کنیم!
〰️〰️〰️〰️〰️
📚 #ادب_الهی
📕 #مبانی_تربیت
🏷 جلسه بیست و سوم
🎞 #كليپ_تصويرى
#حاج_آقا_مجتبی_تهرانی
@mojtabatehrani_ir
بسم الله الرحمن الرحیم

‼️توصیه حضرت آیت الله العظمی حاج آقا مجتبی تهرانی رحمة الله علیه جهت رفع مشکلات و برآورده شدن حوائج به نیت باب الحوائج، حضرت مسلم علیه السلام:‼️

🔹بعد از نماز صبح و قرائت سوره یس بخواند:
🔶سُبحانَ المُفَرَّجُ عَن کُلِّ مَهمُوُم سُبحانَ المُنَفَّسُ عَن کُلِّ مَدیُن سُبحانَ مَن جَعَلَ خَزائِنُهُ بَینَ الکافِ وَ النُّون اِنَّما اَمرُهُ اِذا اَرادَ شَیئاً اَن یَقوُلُ لَهُ کُن فَیَکوُن فَسُبحانَ الَّذی بِیَدِهِ مَلَکُوت کُلّ شَی وَ اِلَیهِ تُرجَعُون یا مُفَرِّجَ الغَمِّ فَرِّج🔶

#حاج_آقا_مجتبی_تهرانی

#توصیه
@mojtabatehrani_ir
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM

📍 زیارت از راه دور امام حسین(ع)❗️
📌درروایتی است البته این روایت را...صدوق نقل می کندازامام صادق علیه السلام«ان الله تبارک وتعالی یتجلّی لِزوّارقبرالحسین»،قبل اهل عرفه است«یقضی حوائجهم ویغفرذنوبهم...ثم یأتی اهل العرفات فیفعل بهم ذلک»بعدمی-رودآنجا،اول حسین!اینکه داردخصوص عرفه زیارت حسین علیه السلام درروایات متعدده دیدم دریک روایت داردمعادل هزارحج،هزارعمره،هزارجهادفی سبیل الله بلکه بالاتردریک روایت دیگردیدم ازامام صادق علیه-السلام«من زارالحسین علیه السلام یوم عرفه» خوب دقت کن یوم عرفه،من این هاراحساب شده است دارم می خوانم آنجازوارقبرداشت اینجا داردیوم عرفه ماهامحروم نیستیم«کتب الله عزوجل له الف الف حجه»هزارهزارحج هزارهزار عمره،هزارهزارعتق رقبه غرضم این است یوم عرفه،روزعرفه تنهامسئله ی...نیست،زیارت حسین است زیارت حسین هم ازنزدیک است هم ازدورداریم مایک روایت داردبه آقاعرض می کند، آقامن که نیستم آنجاچه کنم؟می گویم چکارکنم دوتاجمله روکن به سمت قبرحسین بگو«السلام علیک یااباعبدالله السلام علیک و رحمة الله وبرکاته»زیارت کردی حسین را،زیارت ازراه دوررایادش می دهد.
〰️〰️〰️〰️
#حاج_آقا_مجتبی_تهرانی
@mojtabatehrani_ir

📍 عید قربان❗️
📌 در باره عید قربان که عید اضحی می‌گویند. امام‌علی(ع) فرمودند : «‌سَمِعْتُ رَسُولَ اللَّهِ(ص)»؛ شنیدم که پیغمبراکرم(ص) روز عید قربان خطبه می‌خواندند و فرمودند : «‌یخْطُبُ یوْمَ النَّحْرِ هُوَ یقُولُ هَذَا یوْمُ الثَّجِّ وَ الْعَجِّ»، بعد ثج1️⃣ و عج2️⃣ را معنا می‌کند. به عج که می‌رسند، می‌فرمایند: «‌وَ الْعَجُّ الدُّعَأ فَعِجُّوا إِلَى اللَّه».3️⃣ بعد فرمود: «‌فَوَ الَّذِی نَفْسُ مُحَمَّدٍ بِیدِهِ لَا ینْصَرِفُ مِنْ هَذَا الْمَوْضِعِ أَحَدٌ إِلَّا مَغْفُوراً لَهُ»4️⃣؛ قسم به موجودی که جان من در دست اوست، کسی از اینجا نمی‌رود مگر اینکه مورد مغفرت خداوند قرار می‌گیرد. معلوم می‌شود که دعا در آن روز، مؤثّر است.
ص يَخْطُبُ‏ يَوْمَ‏ النَّحْرِ وَ هُوَ يَقُولُ هَذَا يَوْمُ الثَّجِّ وَ الْعَجِّ فَالثَّجُّ مَا تُهَرِيقُونَ فِيهِ مِنَ الدِّمَاءِ فَمَنْ صَدَقَتْ نِيَّتُهُ كَانَ أَوَّلُ قَطْرَةٍ لَهُ شنیدم که در روز عید قربان خطبه ای خواندند و فرمودند: امروز، روز «ثجّ» و «عجّ» است. ثجّ خون قربانی‌هاست كه می‌ريزيد؛ پس نيت هركس صادق باشد، اولين قطره خونِ قربانی او كفاره همه گناهان اوست.
دَعَائِمُ الْإِسْلَامِ، عَنْ عَلِيٍّ ع قَالَ: سَمِعْتُ رَسُولَ اللَّهِ ص يَخْطُبُ‏ يَوْمَ‏ النَّحْرِ وَ هُوَ يَقُولُ هَذَا يَوْمُ الثَّجِّ وَ الْعَجِّ فَالثَّجُّ مَا تُهَرِيقُونَ فِيهِ مِنَ الدِّمَاءِ فَمَنْ صَدَقَتْ نِيَّتُهُ كَانَ أَوَّلُ قَطْرَةٍ لَهُ كَفَّارَةً لِكُلِّ ذَنْبٍ وَ الْعَجُّ الدُّعَاءُ فَعِجُّوا إِلَى اللَّهِ فَوَ الَّذِي نَفْسُ مُحَمَّدٍ بِيَدِهِ لَا يَنْصَرِفُ مِنْ هَذَا الْمَوْضِعِ أَحَدٌ إِلَّا مَغْفُوراً لَهُ إِلَّا صَاحِبُ كَبِيرَةٍ مُصِرٌّ عَلَيْهَا لَا يُحَدِّثُ نَفْسَهُ بِالْإِقْلَاعِ عَنْهَا .
1️⃣ ثج، روان شدن چیزی که سخت است.
2️⃣عج، فریاد ردن بانگ بر آوردن
3️⃣پس به سوی خذا با صدای بلند دعا کنید.
4️⃣ بحارالانوار، ج 96، ص301
〰️〰️〰️〰️〰️
🎞 #كليپ_تصويرى
#روضه
#حاج_آقا_مجتبی_تهرانی
@mojtabatehrani_ir
🌺عید سعید قربان بر تمام مسلمین مبارک باد🌺

🏞 #پوستر

#حاج_آقا_مجتبی_تهرانی
@mojtabatehrani_ir

📍 غدیر در آسمانها شناخته شده تر از زمین است ❗️
📌 مسأله غدیر یه مسأله خلافت ظاهریه نیست. یه انعكاسی است از اونچه را كه در ذات الله گذشته است. انعكاس اون چیزی است كه در ذات گذشته، در عرش گذشته، در سدره المنتهی گذشته، تا بیاد به پایین. اینه. ما نمی‌تونیم ادراك بكنیم این حرف‌ها رو. اظهار اون چیزی است، پیغمبر اكرم در غدیر اظهار كرد اونچه را كه در ذات دیده بود. دیگه غیر از این من نمی‌تونم بگم. اونچه كه اونجا دیده بود. آمد روز غدیر اینو اظهار كرد. و اینكه حضرت می‌فرماید در روایت که از امام هشتم علیه السلام بود، روز غدیر «أَشْهَر فِی السَّمَاءِ مِنه» تا چی؟ «الارض» فهمیدی حالا یعنی چی؟ یعنی اونجا دیگه این حجاب‌ها و این بساط‌ها كه نیست كه هان؟ اگر از این موطن مادیت رد شدی رسیدی به موطن عقل، عالم عقل، دیگه اونجا حُجبی ندارد. خیلی، قابل انكار نیست این‏ها، همه روشنه توش. گذشتی از او به قلب رسیدی یعنی با همون پای قلبت عبور كردی رسیدی به عرش اونجا هم خیلی روشنه، چه رسد كه مافوق باشه. این كه فرمود: یوم غدیر اشهر در سماء تا زمین، این معناش اینه. این زمین است كه حجاب‌های ظلمانی مادیت نمی‌گذاره كه آشكار و روشن بر همگان بشه.
〰️〰️〰️〰️〰️
#حاج_آقا_مجتبی_تهرانی
@mojtabatehrani_ir
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM

📍 امام علی (ع) دارندۀ صفات ویژه انبیا است❗️
📌ابن‏عساکر نقل می‏کند که پیغمبراکرم(ص) فرمود: «مَنْ أَرَادَ أَنْ یَنْظُرَ إِلَى آدَمَ فِی عِلْمِهِ»؛ اگر کسی بخواهد به حضرت‏آدم(ع) از نظر علمش نظر کند؛ «وَ إِلَى نُوحٍ فِی فَهْمِهِ»؛ و به نوح در فهمش نظر کند؛ «وَ إِلَى إِبْرَاهِیمَ فِی حِلْمِهِ»؛ و به ابراهیم در حلمش نگاه کند؛ «وَ إِلَى یحْیى بْنِ زَكَرِیا فِی زُهْدِه»؛ و به یحیی بن زکریّا در زهدش نگاه کند؛ «وَ إِلَى مُوسَى بْنِ عِمْرَانَ فِی بَطْشِهِ»؛ و به موسی در دلیری‏اش نگاه کند؛ «فَلْیَنْظُرْ إِلَى عَلِیِّ بْنِ أَبِی طَالِب»1️⃣. پیغمبراکرم(ص) یک راه مقایسه‏ای را پیش می‏گیرد. بعد کسانی را مطرح می‏کند که در طول تاریخ شناخته شده هستند و بعد امام علی(ع) را این‏گونه توصیف می‏کند. (پس نظر کند به علی بن ابی طالب)
1️⃣ بحارالأنوار، ج 39، ص 35
〰️〰️〰️〰️〰️
🎞 #كليپ_تصويرى
#حاج_آقا_مجتبی_تهرانی
@mojtabatehrani_ir

رُوِيَ‏ عَنْ‏ عَلِيٍّ ‏عَلَيْهِ السَّلامُ قَالَ:«جَعَلَ‏ اللَّهُ‏ سُبْحَانَهُ‏ حُقُوقَ عِبَادِهِ مُقَدِّمَةً عَلَى حُقُوقِهِ‏ فَمَنْ قَامَ بِحُقُوقِ عِبَادِ اللَّهِ تَعالی كَانَ ذَلِكَ مُؤَدِّياً إِلَى الْقِيَامِ بِحُقُوقِ اللَّهِ‏»
ترجمه: خداوند سبحان حقوق بندگانش را مقدّم برحقوق خود قرار داده است؛ پس هر کس که حقوق بندگان خداوند متعال را ادا کند، موفق می‌شود که حقوق الهی را ادا کند.
شرح:روایت از امیرالمؤمنین صلوات الله علیه،منقول است که حضرت فرمودند:خداوند قرار داده است حقوق بندگانش را مقدّمه برای حقوق خودش. این در صورتی است که ما«مُقِدِّمه»بخوانیم و اگر «مُقَدَّمِه» بخوانیم، «مُقَدَّمَةً»یعنی این، البتّه از این نظر، تقریباً نزدیک به هم است، مقدّم داشتن یا مقدّمه بودن، این‌ها با هم، تا حدودی تفاوت می‌کند. یک وقت می‌گویی به این که حقِّ این، مقدّم است بر او؛ برتری را می‌رساند به تعبیر من. مقدّم بودن، برتر قرار گرفتن. یک وقت می‌گویی مقدَّمه است، تا گفتی مقدَّمه است، معنایش این است که تا این را انجام ندهی، آن انجام نشود. لذا من، هر دو جورش را دارم می‌گویم راجع به روایت؛حالا هر کدام از این جهتش تفاوت نمی‌کند. خب یک چیزها ما شنیدیم: حقّ النّاس و حقّ الله و از این حرف‌ها، هان؟! خیلی می‌گویند دیگر.
من این را عرض بکنم: در باب حقوقی را که خداوند قرارداده است برای بندگانش، یک حقّی خودش دارد خدا، حقوقش؛ یک حقوقی هم برای بندگانش قرارداده است. در این روایت دارد که: خداوند، حقوق بندگانش را که قرار داده، این مقدّمه باشد برای حقوق خودش؛ یعنی چی؟ یعنی تا این را ادا نکردی، آن ادا نمی شود. «جَعَلَ‏ اللَّهُ‏ سُبْحَانَهُ‏ حُقُوقَ عِبَادِهِ مُقَدِّمَةً عَلَى حُقُوقِهِ‏»؛ این تا اینجا.
بعد، «فَمَنْ قَامَ بِحُقُوقِ عِبَادِ اللَّهِ»؛ اگر کسی رفت حق بندگان خدا را که خدا قرارداده برای آن‌ها حقّی را، این را ادا کرد، قیام به حقّش کرد، رفت به‌اش داد؛ این موجب می‌شود که این موفق بشود که حق خدا را هم ادا کند. چقدر زیباست! «كَانَ ذَلِكَ»؛ تعبیر«فَمَنْ قَامَ بِحُقُوقِ عِبَادِ اللَّهِ»؛ شد؟! «كَانَ ذَلِكَ مُؤَدِّياً إِلَى الْقِيَامِ بِحُقُوقِ اللَّهِ‏»؛ یک مطلبی را می‌خواستم عرض کنم، اینکه چرا این روایت را خواندم؟! حالا بهتان می‌گویم: توی همین هفتۀ گذشته، چند روز قبل، از من همین جا سؤال شد، چکار کنیم ما توفیق پیدا کنیم به عبادت، نسبت به عبادت خدا، گاهی توفیق‌ها از ما سلب می‌شود، کذا می‌شود. چند دفعه هم من گفتم؛ حالا یکی از مواردش اینجاست، توی این روایت است. جوابش، توی این روایت داریم. یکی از چیزهایش این است: سلب توفیق از آدم می‌شود. چرا نمی‌توانم حقّ خدا را ادا کنم؟ چون حق بندگان خدا را ادا نکردم. خیلی راحت، همچنین خودمانی‌اش کردم من. کسی که حقّ مردم را ادا نمی‌کند، حقّ شرعی مردم را ادا نمی‌کند؛ یعنی، این نمی‌تواند حقّ خدا را ادا کند، موفق نمی شود. توی این روایت که این‌طور است. امیرالمؤمنین(ع) می‌فرماید: «جَعَلَ‏ اللَّهُ‏ سُبْحَانَهُ‏ حُقُوقَ عِبَادِهِ مُقَدِّمَةً» چی؟ «عَلَى حُقُوقِهِ»؛ یا مقدَّمه، برتری یا چی، از اینش فرقی نمی کند، از این جهت. او برتر از حق خداست. توجّه می کنید؟ یا چی؟ راه رسیدن به حقّ خداست. رسیدید؟ اینش فرق نمی کند. هر کس حق بندگان خدا را چی؟ ادا کرد، این موجب می شود که بتواند حق خدا را هم چیه؟ ادا بکند. سلب توفیق مال این است، تمام شد. خیلی راحت، معنا ندارد به اینکه حق دیگران را؛ یعنی حقوق ناس را ضایع بکنی، بعد حقّ الله را ادا کنی، شوخی نکن، علی(ع) می‌گوید. این شوخی نیست. گوش کن! کسی می‌تواند حقّ خدا را ادا کند که حق بندگان خدا را ادا کند، نه پایمال کند. وقتی حقّ بندگان را پایمال کردی، حقّ خدا آن هم پایمال شده است.
1- تصنیف غررالحکم و دررالکلم صفحۀ 480
جَعَلَ‏ اللَّهُ‏ سُبْحَانَهُ‏ حُقُوقَ عِبَادِهِ مُقَدِّمَةً لِحُقُوقِهِ [عَلَى حُقُوقِهِ‏] فَمَنْ قَامَ بِحُقُوقِ عِبَادِ اللَّهِ كَانَ ذَلِكَ مُؤَدِّياً إِلَى الْقِيَامِ بِحُقُوقِ اللَّهِ‏
〰️〰️〰️〰️〰️
شرح حدیث
#حاج_آقا_مجتبی_تهرانی
@mojtabatehrani_ir
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM

رُوِيَ‏ عَنْ‏ عَلِيٍّ ‏عَلَيْهِ السَّلامُ قَالَ:«جَعَلَ‏ اللَّهُ‏ سُبْحَانَهُ‏ حُقُوقَ عِبَادِهِ مُقَدِّمَةً عَلَى حُقُوقِهِ‏ فَمَنْ قَامَ بِحُقُوقِ عِبَادِ اللَّهِ تَعالی كَانَ ذَلِكَ مُؤَدِّياً إِلَى الْقِيَامِ بِحُقُوقِ اللَّهِ‏»
ترجمه: خداوند سبحان حقوق بندگانش را مقدّم برحقوق خود قرار داده است؛ پس هر کس که حقوق بندگان خداوند متعال را ادا کند، موفق می‌شود که حقوق الهی را ادا کند.
〰️〰️〰️〰️〰️
شرح حدیث
🎞 #كليپ_تصويرى
#حاج_آقا_مجتبی_تهرانی
@mojtabatehrani_ir
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM

📍 تیتر پرونده مومن در روز قیامت❗️
📌پیغمبر اکرم(ص) فرمودند: «عُنْوَانُ صَحِيفَةِ الْمُؤْمِنِ حُبُّ عَلِيِّ بْنِ أَبِي‌طَالِبٍ»1️⃣؛ عنوان نامۀ عمل مؤمن، محبّت علی‌بن‌ابی‌طالب است. «عنوان» به معنای تیتر و سرخط است. منظور از «صحیفه» نیز نامۀ عمل است. حالا اگر بپرسید که در این صحیفه چه چیز‌هایی وجود دارد؛ عرض می‌کنم که همه چیز، اعمّ از مسائل اعتقادی، ملکات نفسانی و اعمال خارجی در آن موجود است
و این تعبیر پیامبر(ص) جنبۀ کنایی دارد. مراد حضرت از این تعبیر آن است که اگر سرتیتر نامۀ عمل انسان محبّت علی(ع) باشد، تمام صحیفۀ عمل او خوب خواهد بود. حبّ علی(ع) در ابعاد گوناگون وجودی انسان، چه بُعد اعتقادی و چه بُعد نفسانی و جوارحی، نقش سازندگی دارد.
1️⃣بحارالأنوار، ج27، ص142
〰️〰️〰️〰️〰️
📚 #ادب_الهی
📕 #تربیت_فرزند
🏷 جلسه بیست و سوم
🎞 #كليپ_تصويرى
#حاج_آقا_مجتبی_تهرانی
@mojtabatehrani_ir
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM

📍 عملی برای اجابت دعا از امام هادی (ع) ❗️
📌روایتی از امام هادی(ع) است که حضرت فرمود: « مَنْ كَانَتْ لَهُ إِلَى اللَّهِ حَاجَةٌ فَلْیَزُرْ قَبْرَ جَدِّی الرِّضَا(ع) بِطُوسَ- وَ هُوَ عَلَى غُسْلٍ وَ لْیُصَلِّ عِنْدَ رَأْسِهِ رَكْعَتَیْنِ وَ لْیَسْأَلِ اللَّهَ تَعَالَى حَاجَتَهُ فِی قُنُوتِهِ فَإِنَّهُ یَسْتَجِیبُ لَهُ»1️⃣؛ اگر کسی حاجتی داشته باشد، مزار امام هشتم(ع) را در طوس زیارت کند. غسل بکند و بعد هم بالای سر دو رکعت نماز بخواند و در قنوتش حاجتش را بخواهد. خداوند دعایش را از او می پذیرد و مستجاب می شود.
1️⃣الامالی (للصدوق) ، ص588 - وسائل الشیعه، ج 14، ص569- بحارالانوار، ج 99، ص49
〰️〰️〰️〰️〰️
📚 #معارف_اسلامی
📕 #دعا
🏷 جلسه بیست و پنجم
🎞 #كليپ_تصويرى
#حاج_آقا_مجتبی_تهرانی
@mojtabatehrani_ir
2025/07/04 16:43:39
Back to Top
HTML Embed Code: