Telegram Web Link
اگر فرزندی منطقی میخواهید وقتی او با جیغ و داد چیزی خواست با خونسردی بگویید "وقتی جیغ میزنی نمیفهمم چی میگی !👨‍👩‍👧‍👧

آنقدر این حرف را تکرار کنید تا آرام صحبت کند.
برای ایجاد تفکر انتقادی در کودکان چه کار کنیم؟

واقعیت آن است که تفکر انتقادی بیش از هر چه باید در مدارس پرورش و شکوفا شود. ما پدر مادرها باید بتوانیم زمینه تفکر انتقادی را در بچه هایمان مهیا کنیم.


  انجمن فلسفی اروپا برای پرورش تفکر انتقادی در کودکان توصیه‌هایی دارد که بسیار کاربردی و نتیجه‌بخش است؛ اگر که آنها را با آگاهی و شناخت و به گونه‌ای مؤثر به کار گیریم:


1- زودتر دست به کار شوید: هر چند ممکن است کودکان خردسال برای فرا گیری دروس زندگی در قالب منطق رسمی آمادگی کافی نداشته باشند، اما شما می توانید روند ساده نتیجه‌گیری را به آنها آموزش دهید. تنها لازم است با فرزندتان گفت و گوهای رفت و برگشتی انجام دهید.

 برای مثال اگر مایل به شرکت در برنامه‌ای خاص یا پوشیدن لباس منتخب شما نیست، از او بخواهید دلایل خود را برایتان توضیح دهد.

 با این تمرین کودک به مرور زمان می‌آموزد که علاوه بر ریشه‌یابی نتیجه‌گیری‌های خود، علل ذکر شده توسط دیگران را هم ارزیابی کند. پس به او فرصت تصمیم‌گیری بدهید و درهنگام تصمیم گیری، اجازه دهید به اندازه کافی فکر کند، دلایلش را بگوید و کاری را که درست می‌داند عملی کند. به جای او تصمیم نگیرید فقط راهنمایی‌های لازم را به او بدهید و خطرات و هشدارهای لازم را بگویید.


- تعصب و اجبار به خرج ندهید: آموزش تفکر انتقادی نیازمند ارائه یک سری دستور العمل های مشخص به کودکان و ملزم ساختن آنها با پیروی از این متدها است. اما باید مراقب باشید که در این حیطه هیچ گونه رفتار تعصب آمیز و یا توام با اجبار از خود نشان ندهید. اگر کاری را از کودک خود می‌خواهید، همیشه دلیل آن را نیز شرح دهید.


- کودکان را به پرسش تشویق کنید: پرسش اساس تفکر انتقادی است. پرسشگری توانمندی ذهنی کودکان را افزایش می‌دهد و یادگیری را برای آن‌ها مفرح و مهیج می کند. از طریق پرسش کردن، کودکان نقش فعال بیشتری در تفکر نقادانه و استدلال پیدا می‌کنند. پس:

کودکان را به پرسش کردن و پرسش‌های بیشترتشوبق کنید؛

 از کودکان پرسش‌هایی بپرسید که می‌دانید جوابشان را می‌دانند. اجازه دهید آن‌ها احساس کنند که خودشان جواب را یافته‌اند؛

 فضای یادگیری را برای ایده های که آن‌ها می دهند باز بگذارید. اجازه دهید تا آن ها از تجربه ایده های جدید راحت باشند و از خطا کردن، نترسند؛

 جواب اشتباه را به عنوان یک فرصت یادگیری تلقی کنید. هرگز کودک خود را به خاطر جواب اشتباه سرزنش نکنید؛

 همواره به پرسش‌ها کودکانتان با اشتیاق پاسخ دهید؛

 به یاد داشته باشید پرسش‌هایی که با "چه"، "کدام"، "کجا" پرسیده می‌شوند، حافظه را تحریک می‌کنند و پرسش‌هایی که با "چرا"، "چطور" و "چگونه" همراهند، تفکر را تحریک می کنند. پس در سوال از کودکان از چرا، چطور و چگونه بیشتر استفاده کنید.

- از فرزندتان بخواهید که توضیحات و راه حل‌های جایگزین را نیز در نظر بگیرد: بسیاری از مشکلات پیچیده تر از تصور ما هستند و به همین علت ممکن است نیازمند بیش از یک راه حل باشند. اگر کودکان بتوانند راه حل‌های مختلفی را برای یک موضوع واحد در ذهن خود طراحی کنند، تفکر منعطف‌تری برای حل مسائل خواهند داشت.


- در مورد تعصب و تبعیض صحبت کنید: حتی کودکان 6 ساله نیز به خوبی می‌توانند درک کنند که احساسات و انگیزه‌های انسانی بر قضاوت‌های ما تاثیر می‌گذارند. به آنها بگویید و نشان دهید که تعصب و تبعیض عوامل مخربی هستند که می‌توانند از به دست آمدن نتیجه مطلوب و مورد انتظار جلوگیری کنند. تعصب و تبعیض را با مثال های ساده به آنها بیاموزید.


- از کودکان بخواهید تا افکارشان را بلند بیان کنند: بیان کردن افکار و ایده هایی که بچه ها در ذهن دارند باعث می شود تا آنها روش فکر کردن و نحوه یادگیری آن‌ها را بهتر بفهمید و در ضمن اعتماد به نفس بیشتری در بیان افکار و عقاید خود پیدا کنند.


- به عقاید کودکان احترام بگذارید: 

اجازه دهید بچه ها عقاید و نظر خود را داشته باشند. این شاید یکی از زیربنایی‌ترین و در عین حال مشکل‌ترین بخش آزاداندیشی و مهیا شدن بستری برای تفکر انتقادی است. در واقع زمانی که کودکان شما در منزل تجربه داشتن عقاید و نظراتی متفاوت با والدین و پذیرش آن از سوی والدین را تجربه می‌کنند به گونه‌ای زیربنایی پذیرش عقاید مخالف و نظرات متفاوت دیگران را در خود نهادینه کرده‌اند. پس آن‌ها عقاید خودشان را داشته باشند حتی اگر با عقاید شما متفاوت یا مخالف باشد و به نظراتشان احترام بگذارید و اگر قرار است با آن مخالفت کنید حتما با استدلال همراه باشد.
دردسرهایتان را با پیاز حل کنید! تاثیرات شگفت انگیز مصرف روزانه پیاز
👇👇👇
asriran.com/0042jf
🔔 مجردها👇

ببینین وقت ازدواجتون رسیده یا نه؟ (سوای عوامل دیگه از قبیل اقتصادی و...)

⭕️ اگر طرف مقابل‌تان فردی غرغرو، سرزنش گر، وابسته، احساساتی، بدبین، گوشه گیر، پرخاشگر، دمدمی مزاج، خودخواه، گوشت تلخ، غمگین یا تکانشی به نظر می‌آید، موردی مناسب برای ازدواج نیست.

⭕️ اگر تصور می کنید قادرید افکار، احساس و رفتار همسرتان را در آینده به دلخواه خود تغییر دهید(خطای شناختی)،ازدواج نکنید.

⭕️ اگر به دنبال همسر مناسبی هستید به نحوی که در زندگی مشترکتان در آینده با هیچ گونه مشکلی مواجه نشوید(خطای شناختی)،ازدواج نکنید...

⭕️ اگر در پی کسب لذت و علائق خود، کارها و مسئولیت‌هایتان را بر دوش دیگران قرار میدهید(اصالت لذت، و عدم مسئولیت پذیری)، وقت ازدواجتون نیست.

⭕️ اگر فقط منطق و طرز نگرش خویش را قبول دارید و در برابر دیگران حالت دفاعی یا حالت تهاجمی می‌گیرید و قادر به درک افکار، احساس و رفتار دیگران نیستید(واکنش دفاعی و خود میان بینی)،پس زوده واسه ازدواج.

⭕️ اگر نقاط ضعف و نقاط قوت خود را به صورت شفاف نمی‌بینید(عدم خودآگاهی).

⭕️ اگر تاکنون با نظرات، انتقادات و پیشنهادات دیگران، تغییری در رفتارهای شما ایجاد نشده است(عدم مدیریت خود یا خود مدیریتی).

⭕️ اگر فکر می‌کنید، از میان چند میلیارد ساکنین کره زمین، فقط و فقط یک شخص مناسب شماست و ارزش ازدواج دارد و در غیر این صورت زندگی شما بی معنا شده و باید بمیرید یا تا آخر عمر مجرد بمانید(خطای شناختی، عدم کنترل احساس، هوش هیجانی ضعیف).

⭕️ اگر بدون اینکه خود را دقیقا ارزیابی کنید و بشناسید، دنبال همسر مناسب می‌گردید( عدم شناخت خود).

⭕️ اگر وضعیت فعلی تان راضی کننده نیست و برای رهایی و فرار از موقعیت، تصمیم به ازدواج دارید(مشکل در شیوه حل مسئله)فعلا دست نگهدارید...

قبل از ازدواج با کمک فرد متخصص، ابتدا مسائل خود را برطرف کنیم...
طلاق برای هر کودکی، نوعی ضربه روانی است. در مواجهه با جدایی، کودکان واکنش‌ها و احساسات متفاوتی از خود بروز می‌دهند.

ممکن است برای خانواده پیشین خود دلتنگ شوند و بخواهند اعضای خانواده‌شان دوباره با هم زندگی کنند. ممکن است گوشه‌گیری کنند تا از این راه احساسات خود را از دیگران پنهان سازند. ممکن است به علت از هم پاشیدن خانواده از دست والدین خود، عصبانی باشند. ممکن است نفهمند چه انتظاراتی باید داشته باشند و چه چیزهایی را باید بپذیرند، و کدام احساسات و عواطف‌شان درست است.

ممکن است بپرسند آیا همان‌گونه که والدینم از هم جدا شدند، روزی هم من را رها می‌کنند؟ آیا همان‌گونه که از هم خوششان نمی‌آید، ممکن است مرا دوست نداشته باشند؟ آیا روزی من هم باید از این خانه بروم؟ آیا ممکن است نتوانم یکی از والدینم را ببینم؟

در عین حال، چه بسا کودک درک روشنی از این‌گونه احساسات خود نداشته باشد. گاهی ممکن است حالتی از برگشت به دوران قبلی کودکی در او پیدا شود؛ مثلا ادرار یا مدفوع خود را کنترل نکند، با اسباب‌بازی‌های بچه‌های کوچک‌تر از خود بازی کند یا مانند بچه‌های کوچولو حرف بزند.

گاهی هم به اضطراب، سکوت، غم و اندوه، یا فراموشکاری دچار شود. ممکن است افت تحصیلی پیدا کند و علاقه به ورزش و برخی کارها مثل بازی با دوستان را از دست بدهد. ممکن است خود را به بچگی بزند تا ببیند آیا به او توجه و محبت دارند یا نه.
#فرزندداری

راهکارهایی برای صبور شدن فرزندان

خودتون صبور باشید
🔸در برخورد با مشکلات زندگی صبور بوده، از ابراز اعتراض‌های علنی و برخورد منفی با کودک خودداری کنید.

گام به گام شروع کنید
🔸بعد از دوسالگی، وقتی کودکتون درخواستی از شما داره، در پاسخ به درخواست‌هاش کمی تامل کنید. گام به گام از ۲۰ ثانیه شروع و کم‌کم زمانشو اضافه کنید تا درخواست‌های کودک به تعویق بیفته و صبر کنه.

بگذارید خودش کارهاشو انجام بده
🔸در انجام کارهایی که برای کودک مشخص کردین مثل «تمیز کردن اتاق» یا «جمع کردن اسباب بازی‌ها» صبور باشین و مداخله نکنین.

از مواجهه کودک با مشکلات نترسید
🔸اگر کودکتون زمین افتاد یا دستش بُرید، خونسردیتون رو حفظ کرده و اجازه بدید کودک کمی درد رو تحمل کنه.

انتظار رو شیرین کنید
🔸در زمان‌هایی مثل انتظار در مطب دکتر و یا ... برای کودک سرگرمی‌هایی مثل کتاب و پازل ببرید و مشغولش کنید.

به قول‌هاتون عمل کنید
🔸به قول‌هایی که بعد از صبر کودک بهش میدین عمل کنید تا نسبت به حرف‌هاتون بی‌اعتماد نشه.
📌با دیدن چه رفتار هایی متوجه بشیم که طرف مقابل ما یک آدم خودشیفته هست؟


دکتر استفانی سارکیس، از دانشگاه فلوریدا، دنبال این بود ببینه در دوران آشنایی، با دیدن چه رفتار هایی میشه متوجه شد که طرف حساب ما یک آدم خودشیفته هست؟!

✳️ایشون به هفت یافته جالب رسیدند:


یافته اول: بمباران عشق
آدم خودشیفته برای اینکه تو رو داشته باشه، اول حسابی بادت میکنه و حسابی بهت اعتماد به نفس میده تا به وقتش عزت نفست رو له کنه. پس روز های اول، پروژه بت سازی رو اجرا میکنه و هنوز هیچی نشده یه جوری نمایش میده که تو همون ناجی زندگی منی که اگه نباشی مردم!

یافته دوم: به طرز مشکوکی همه چیز خوب و عالی و بی نقص به نظر میرسه! مگه میشه؟!
آدم های خودشیفته، استاد پنهان کردن نقطه ضعف های بزرگ و بزرگ کردن دستاورد های کوچیکن. اگر در همان اوایل دوران آشنایی هیچ رد و نشونی از ناکامی و نقص ندیدی و همه چیز در حد اعلی گل و بلبل بود، یعنی اندکی باید بترسید!

یافته سوم: زور گفتن و احساس شرم ایجاد کردن!
هیچی نشده میگه بیا خونمون! خواسته های عجیب و غریب داره و با گسلایت کردن و احساس گناه دادن، یه جوری نمایش میده که تو نامتعارفی و چرا بزرگش میکنی! بی احترامی به خواسته ها و نظرات هم از نشونه های مهم یک آدم خودشیفته هست.


یافته چهارم: سوال های ریز شخصی رو خیلی خیلی زود پرسیدن.
در دوران آشنایی باید تا میشه سوال پرسید؛ اما نه هر سوال بی موردی! مثلا پرسیدن این سوال که بزرگ ترین شکستت در زندگی چی بود؟ در همون چند روز اول آشنایی چی کمکی به فرد میکنه؟  هیچی! یک آدم خودشیفته به دنبال نقطه ضعف هاست.

یافته پنجم: همه پارتنر های قبلیم دیوونه بودن!
خلاصش اینکه میگه همه آدم های قبلی زندگیم ظالم بودن و من فقط قربانی بودم. پارتنری که نیومده راجب آدم های قبلی زندگیش بد و بیراه میگه و در مورد خانوادش تحقیر آمیز صحبت میکنه، پیغام های مهمی رو از خودش صادر میکنه!

یافته ششم: هیچی نپرسیدن!
نقطه مقابل سوال های ریز و شخصی پرسیدن هیچی نپرسیدنه! حتی نمیپرسه امروز چیکارا کردی. اگر این ماجرا به تکرار اتفاق افتاد و متوجه شدی از اضطراب و خجالتی بودنش نیست؛ به احتمال قوی ردپای خودشیفتگی و ندیدن و مهم نبودن احوال دیگری در میان است.

یافته هفتم: تجربه تنش و تحریک پذیری و حال بد در همان روز های آشنایی!
همه چیز خوبه ها ولی نمیدونم چرا کنارش احساس امنیت ندارم! چرا؟ چون فضا سنگینه. آدم های خودشیفته فضا رو برای آدم تنگ میکنن و حس میکنی کنارشون هیچی نیستی!


آدم های خود شیفته استاد بازیهای روانی و گسلایت هستن و به سادگی نمیشه از شرشون خلاص شد. پس همون اول سنسورهارو احساس کنید و بشناسید!

💎 رابطه با آدم درست یعنی دوست داشتن خودت هزار بار بیشتر از قبل و رابطه با آدم مسئله دار یعنی بد اومدن از خودت هزار بار بیشتر از قبل!
به دو منظور والدین باید به کودکان حق انتخاب بدهند:

۱- جلوگیری از نه گفتن های اضافی و قشقرق
۲- افزایش اعتماد به نفس

اگر به کودک بیش از ظرفیتش، حق انتخاب بدهید، انگار که به آن ها اعلام جنگ داده اید.

کودک توانایی انتخاب بین تعداد زیادی اشیاء را ندارد و قادر به انتخاب از بین تعداد زیادی وسیله نیست.

به دلیل گیجی حاصل از عدم توانایی در انتخاب، به رفتارهایی رو می آورد که ما آن ها را به اشتباه لجبازی تعبیر می کنند.
🔻میگن ملا نصرالدین زنش رو کتک می‌زد ازش پرسیدن چیکار کرده؟ گفت هیچی! خرجی که نمی‌دم، سفر و تفریح که نمی‌برم، کار که نمی‌کنم، چیزی هم نمی‌خرم! بالاخره باید یادش بمونه شوهر داره! برای همین می‌زنمش!

🔸چه حکایت آشنایی
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
شعارهای حامیان فلسطین در کالیفرنیا:

🔹هر بار که رسانه ها دروغ می گویند یک پسر بچه در غزه می میرد

🔹هر بار که رسانه ها دروغ می گویند یک دختر بچه در غزه می میرد

🔹هر بار که رسانه ها دروغ می گویند یک خانواده در غزه می میرد

🔹از رود تا دریا، فلسطین آزاد خواهد شد . . .
🔶چند ساعت در شبانه‌روز بشینیم، بایستیم و بخوابیم؟

▫️گروه تحقیقاتی دانشگاه سوینبرن به افراد توصیه می‌کند شب‌ها هشت ساعت و ۲۰ دقیقه بخوابند تا سلامتی کلی‌شان حفظ شود.

▫️ خواب بیشتر از ۹ ساعت در شب با افزایش خطر سکته مغزی مرتبط است.

▫️زمان‌بندی و تفکیک ایده‌آل تقریبا به این شکل بود که هشت ساعت خواب، پنج ساعت ایستادن، شش ساعت نشستن و تقسیم چهار ساعت برای فعالیت بدنی سبک و متوسط است.

🔹یک شب نخوابیدن چه بلایی سر انسان می آورد؟

◽️خواب عمیق زخم ها و بیماری را بهبود میبخشد.در مرحله‌ی خواب عمیق، پروتئین داخل بدن برای از بین۰ بردن هر گونه آسیب مانند سموم و مواد مضر فعالیت خواهد کرد و همین سبب می‌شود که زخم‌های‌تان سریع‌تر بهبود بیابند

◽️داشتن خواب عمیق می‌تواند حساسیت انسولین را افزایش دهد و به بدن کمک کند که قند خون را در خود کاهش دهد درنتیجه اگر خوب میخوابید احتمال کمی دارد که دیابت بگیرید.
۸۸ درصد از تصادف های منجر به آسیب سال گذشته تهران را مردان رقم زده اند!

احتمالا همان مردانی که رانندگی زنان را
مسخره می کنند.😊

نقش افرادی که زیر ۲ سال از صدور گواهینامه آنها می گذشت در تصادفات جاده ای نوروز امسال
۴ درصد بوده!

اگر در موضوعاتی اعتماد به نفس زیادی ندارید
ناراحت نباشید، این می تواند ناشی از واقع بینی شما باشد.

اعتماد به نفس زیاد منجر به مشکلات زیادی می شود که توضیح می دهم.
۱- اعتماد به نفس زیاد معمولا منجر به ارزیابی اشتباه از موقعیت ها می شود، برای مثال راننده ای که خیلی به خود اعتماد دارد، شرایط جاده، خستگی و سرعت مناسب در یک جاده را نادیده می گیرد.

۲-اعتماد به نفس زیاد منجر به عدم یادگیری می شود.
فردی که تصور می کند خیلی توانمند است معمولا از یادگیری کسر شان دارد.

۳-اعتماد به نفس زیاد گاهی منجر به کاهش تلاش می شود. فرد احساس می کند اگر تلاش زیادی کند
یعنی توانمندی و مهارت او زیر سوال رفته است.

۴- اعتماد به نفس زیاد معمولا واقع بینی ما را مختل می کند، اجازه نمی دهد که نقاط ضعف خود را ببینیم و در پی اصلاح آنها باشیم.

۵- اعتماد به نفس زیاد معمولا منجر به نگاه از بالا به پایین به دیگران می شود، و علاوه بر مشکلات بین فردی
منجر به عدم یادگیری از تجربه ی دیگران می شود.
اعتماد به نفس زیاد صرفا توهمی است

که ما برای خود‌ میسازیم
و روزی بهای سنگینی برای آن باید بپردازیم.


👤دکتر ناصر سبزیانپور
رواندرمانگر
گرانترین داشته‌ هرکسی شخصیت اوست؛ بقیه‌ چیزها مثل مدرک، پول، زیبایی، تخصص،... وسایل تزئینی خانه‌ی شخصیت هستند.

▪️رنج بزرگ دنیای مدرن، بی‌خانمانیست، هرچه داشتیم، دادیم و تابلو و وسیله‌ زینتی خریدیم، حال باید بر دیوارهای کارتنی خانه‌هایمان آنها را بچسبانیم؛ ناایمن، پرآشوب، لَق...

👤دکتر روح الله صدیق-روانپزشک
تنبيه در بيشتر مواقع هيچ تاثير مثبتی بر کودک ندارد چون هیچ رفتار صحیح و جایگزینی را برای کودک معرفی نمی‌کند فقط از کاری باز می‌دارد در کل تشویق بدون برنامه‌ریزی قبلی تاثیر مثبت بیشتری دارد تا تنبیه

بعضی معتقدند در کودکی با روش تربیتی سرشار از تنبیه بزرگ شده اند و الان هم هیچ مشکلی ندارند! واقعا!
کافی است نگاهی به جامعه بیندازیم.
وقتی وارد بطن هر خانواده می شویم، متوجه می شویم کمتر آدم بی مسئله داریم.

تعداد زیادی در جامعه ما وجود دارند که درگیر افسردگی و اضطراب هستند.

این همه دعوا و خشونت در جامعه ما نشانه تاثیر همین روش اشتباه تربیتی است، همیشه دعوا داریم و مدام به هم پرخاش می کنیم. چرا باید حتما باید بترسیم تا قوانین را رعایت کنیم؟ یاد گرفته ایم از کسی بترسیم تا قانون را رعایت کنیم... اینها نتیجه همان روش تربیتی نادرست و دیکتاتورمآبانه است.
چطوری توی رابطه از لحاظ روانی قوی بشیم و بتونیم رفتار بهتری داشته باشیم ؟ :

احساساتت رو نادیده نگیر اگه با آسیب روانی روبرو نشی و خودت رو درمان نکنی اون آسیب میتونه روی تموم تصمیمای زندگیت تاثیر بذاره

انتظار مشکلات رو داشته باش و ازشون فرار نکن شکست به رشد و استفاده کامل از تمام ظرفیت هامون کمک میکنه شکست به موفقیت ختم میشه

چیزی که نمیتونی کنترل کنی رو بپذیر به دنبال پذیرش باش از تغییر نترس

وقتی نمیدونی چطوری از پس چیزی بر بیای صبر کن اول از نظر روانی آروم تر ،بشی بعد بهش رسیدگی کن

از استعداد و موفقیتهای دیگران متنفر نباش قرار نیست با کسی رقابت کنی تو توی مسیر خودت هستی
❤️💍❤️

💢یک توصیه مهم برای کسانی که دوره ی اشنایی قبل از ازدواج را میگذرانند:


ازدواج با کسی که مدام در گذشته شما دنبال اینست که ببنید با کسی رابطه داشتید یا خیر

با کسی که دنبال آتو گرفتن از شما است تا ثابت کند که فکر منفیش در مورد شما درست بوده
با کسی که هر لحظه باید به او ثابت کنید که راست می گویید

با کسی که برای کنار او ماندن باید خودتان را تغییر دهید

با کسی که اگر پشت خط تلفن شما بیاید و شما نتوانید پاسخ وی را بدهید بعد از آن از شما بازجویی می کند

با کسی که هر لحظه باید گزارش دهید کجا بودید با کی بودید

با کسی که مدام به شما شک دارد

با کسی که مدام به شما می گوید این رفتارت اشتباه است

با کسی که در هر بحثی اگر حتی خودش خطا کرده باشد باز طوری رفتار میکند که شما مجبور به عذرخواهی بشوید و احساس کنید این شما هستید که اشتباه کردید

با کسی که تصویری از همسر آینده اش در ذهن خود ساخته که با شما متفاوت است و تمایل دارد شما شبیه آن همسر خیالی وی شوید
👈 ازدواج نکنید


منبع کانال مشاوره پیش از ازدواج
🩸بعد از گذشت شش ماه از رابطه باید بدونی:

چه چیزی باعث خنده یا ناراحتی شریک عاطفیت میشه ؟


چه مسائلی خط قرمز شریک عاطفیت هست و انجامشون غیر قابل قبوله و ممکنه باعث جدایی بشه ؟


اهداف شریک عاطفیت برای ۱تا۵ سال آینده چیا هست؟


وقتی شریک عاطفیت مضطرب یا ناراحت هست انجام چه کارهایی توسط تو حالش رو بهتر میکنه ؟


زبان عشق شریک عاطفیت چیه ؟


هدف شریک عاطفیت از این رابطه چیه ؟


بابت چه اتفاقات و چه کارهایی شریک عاطفیت به خودش افتخار میکنه ?


شیوه مورد علاقه تفریح شریک عاطفیت چی هست ؟


بهترین و سخت ترین اتقاق زندگی شریک عاطفیت چی هست ؟
| افسردگی نوجوانی |

در دوره نوجوانی که معمولا از ۱۲ سالگی شروع می‌شود نوجوان با تغییراتی جدی در زندگی مواجه می‌شود.در این دوران تغییرات بسیاری رخ می‌دهد و متاسفانه بسیاری از نوجوانان در بسیاری از اوقات برای رهایی از این تغییرات دست به اقدامات جبران ناپذیری می‌زنند. اعتیاد به مواد مخدر و فضای مجازی از جمله این اقدامات است که فرد برای رهایی از فشارهای بیرونی و درونی به آن‌ها می‌پردازد.

افسردگی عاملی بسیار شایع در این دوره هست که عصبانیت‌های بی‌دلیل و وابستگی شدید به فضای مجازی و متاسفانه در بسیاری از اوقات اعتیاد به مواد مخدر را در پی دارد.

برخی از نشانه‌های بحران نوجوانی:
۱. افسردگی‌های مداوم
۲. بی‌دلیل عصبانی شدن
۳. فکر کردن به مرگ
۴. فکر کردن به خودکشی
۵. افسوس خوردن برای بازگشت به دوران کودکی
۶. افت تحصیلی
۷. اعتیاد به فضای مجازی
۸. حساسیت بیش از اندازه و وسواس
💫جملات منفی = از بین رفتن رابطه

بهتره در برخورد با او از کلمات و جملات، سنجيده استفاده کنی. کلمات تاثير شگفت انگيزی دارن

مثلاً اگه به جای گفتن اينکه "چه غذای بی نمکی پخته ای"، بگی "غذا خيلی خوشمزه اس، فقط يه کم بی نمک شده" چيزی از شما کم نميشه

جملات منفی فقط ارتباط شما رو از بين ميبره و باعث ناراحتی ميشه
#بازی

بازی زبان کودک است. چقدر به کودکتان گفتید دوستت دارم؟ مادرها از صبح تا شب خیلی این جمله رو میگن. قابل شمارش نیست. خبر بد اینه که اصلا بچتون هیچی نفهمیده از این حرف‌ها که زدید فقط شما دلتون خوشه گفتید. اون فقط اونجاها را فهمیده که باهاش بازی کردید بازی زبان کودکه. بچه ها فارسی را خوب حرف می‌زنن، و در اصل خوب تقلید می کنن، ولی درکی از زبان ندارن.

مادری می گفت پسر ۵ ساله دارم من را به ستوه آورده منو بیچاره کرده صبح دیر بلند میشه میخواد بره مهد کودک جون منو میگیره گفتم که صبح ها ساعت چند بیدار میشی بیدارش می کنی؟ گفت ۷. گفتم فردا ۶ و نیم بیدارش کن. وقتی بیدار شدی داری میری بچه را بیدار کنی یه مشت آب به صورتتون بزنید موهاتون مرتب کنید با چشم های غی کرده نرید بگید پاشو. بچه میگه پاشم چیکار. بگید پاشو برو مهدک کودک. نگو پاشو بریم مهد کودک یا مدرسه.

اونطور که شما میری صداش میکنی میگه می خوام نباشه اون مدرسه با این قیافه با این اخلاق با این صدای تند اومدی که منو ببری مدرسه یا مهد کودک. اول یه اب به صورتت بزن اگه وقت داشتی یه ته آرایشم بکن بگو بلند شو اگه گفت چرا؟ بگو می خواهیم بازی کنیم باهم.

مادر گفت اخه این موقع صبح؟
گفتم اره. تشک خوشخواب دارید برید روی تشک بپرید بالا پایین بیاید گزارش توی کلاس بدید. هفته بعد این خانوم اومد گفت اگه تجربه نکرده بودم فکر میکردم دروغ میگید بچمو بیدار کردم گفت چیه؟ گفتم پاشو میخوایم بازی کنیم .پرید ازجاش. پسر بچه ام هست. گفت چه بازی می خوایم بکنیم؟ گفتم بپر بپر. چند دفعه بالا پایین پرید از تخت اومد پایین دستش زد به کمرش گفت این کارا چیه می کنی؟ ۵ سال بهش گفته بودن نپر. امروز گفتن بپر. بعد اومد پایین لیوان شیرش سر کشید هر روز جون منو میگرفت تا اینو بخور قطره قطره می خورد صبحانه شو خورد. گفتم زنگ بزنم آژانس بریم مهد. گفت پیاده بریم حال کنیم تا مهد کودک میپرید بالا پایین می دوید جفتک مینداخت شادی می کرد ظهر هم که اومد تا غروب همینطور منو بوس میکرد میگفت کاری نداری من انجام بدم؟ گفتم کفش ها را مرتب کن، باز کاری نداری؟ گفتم این کارا بکن..

مادر گفت واقعاً ۵ دقیقه بازی اینقدر تاثیر داره؟ گفتم نه. بچه بلاخره بازیشو میکنه چه اینجا چه تو مهد کودک اما شما تو این پنج دقیقه با زبان کودک بهش گفتید دوستش دارید. ۵ دقیقه دوست داشتن رو تجربه کرد و حالا تمام روز دنبال اینه که حالا دوست داشتنش رو یه جوری نشون بده ببینید چند دقیقه بازی چه تاثیری داره. امروز یکی از مسائل اینه که والدین با بچه ها هیجان مشترک ندارند بازی هیجان مشترکه. رابطه را اصلاح میکند.
2024/05/20 18:09:15
Back to Top
HTML Embed Code: