Telegram Web Link
📝📝📝 فایل صوتی کلاب هاوس دهمین سالگرد بازداشت سید مصطفی تاجزاده

#ده‌سالگی‌_بازداشت‌_تاجزاده
#جرم‌_نقد‌_رهبر

@MostafaTajzadeh
👍20
👍29👎1
📝📝📝به مناسبت سالگرد زندانی شدن اقای تاجزاده

✍🏻شهروند فعال -محمد علی ولایتی

سلام دوستان عزیر

اقامصطفی تاجزاده با صفا وبا شهامت یک جمله زیبا را چند بار درزمانی که معاون سیاسی وزیر کشور بودند برایم تکرار کردند گفتند ما شعار ازادی ،دمکراسی وحقوق بشر را مطرح می کنیم اما فاشیست تر از ما پیدا نمی شود ازروزی که تصمیم گرفتم تلاش کنم فاشیست نباشم بعد دوستانم فاشیست نباشند بعد حکومت فاشیست نباشد بسیار لذت می برم در عین حال کاربرایم خیلی سخت شداگر بنده ودوستانم فاشیست نباشیم حکومت مجبور است به خواسته ما عمل کند نمی تواند فاشیست باشد دعا نمی کنم خدا اقای تاجزاده را ازاد کند چون نمی خواهم تنبلی خودم را به خدا نسبت دهم پیشنهاد می کنم همه همفکری کنیم کاری کنیم که همه زندانیان عقیدتی وسیاسی از جمله اقا مصطفی تاجزاده عزیز را ازاد شوند

#ده‌سالگی‌_بازداشت‌_تاجزاده
#جرم‌_نقد‌_رهبر

@MostafaTajzadeh
👍35
✍🏻منیژه حکمت

سلام جناب اقای تاج زاده عزیز و گرامی

خوب می دانم که روزی را جشن میگیریم که در زندانها باز خواهد شد . عکس شما و بانو جان خانم محتشمی پور در قاب دو نفره بر صفحات دل ما نقش می بندد . به امید آن روز

#ده‌سالگی‌_بازداشت‌_تاجزاده
#جرم‌_نقد‌_رهبر

@MostafaTajzadeh
👍57
📝📝📝پاسداشت صدای خاموش‌ناشدنی ایران نکوداشت ده سال مقاومت و صبوری سیدمصطفی تاجزاده

✍🏻امتداد – گروه خبر: عصر روز جمعه ۲۰ تیرماه ۱۴۰۴، جمعی از کنشگران سیاسی و مدنی، در نشستی به میزبانی حزب اتحاد ملت ایران اسلامی، گرد هم آمدند تا از ده سال مقاومت، پایداری و صبوری سیدمصطفی تاجزاده، از چهره‌های شاخص اصلاح‌طلبی در ایران، تجلیل کنند.

این نشست با عنوان نمادین «صدای خاموش‌ناشدنی ایران»، یادآور صدایی بود که با وجود فشارهای فراوان، همچنان در سپهر عمومی و سیاسی کشور و برای آزادی و برابری شنیده می‌شود. بدین ترتیب این گردهمایی، علاوه بر بزرگداشت یک چهره سیاسی، به فرصتی بدل شد برای بازاندیشی در مفهوم “مقاومت مدنی” و “صدای اصلاح‌طلبی” در زمانه‌ای که خاموشی تحمیل می‌شود، اما هنوز می‌توان شنیده شد.

در این گردهمایی، چهره‌هایی از طیف‌های مختلف اصلاح‌طلب، فعالان حقوق بشر، خانواده‌های زندانیان سیاسی حضور داشتند و چندین نفر از حاضران به ارائه سخن در نکوداشت تاجزاده و تلاش‌ها و رنج‌های او پرداختند.

متن کامل گزارش را اینجا بخوانید

@MostafaTajzadeh
👍31
به نام خدا
نگو که مرد رهی نیست، هست ای ساقی
📝📝📝به امید آزادی سید مصطفی تاجزاده از دهمین سال حبس

علیرضا کفایی

نام هایی در تاریخ ماندگار مانده اند که هر انسانی به آن نام و نشان مباهات می کند، آرام می گیرد، درس می آموزد و امروز نام سید مصطفی تاجزاده یکی از آن بزرگ نام ها و نشان هایی است که شایسته احترام است؛ نام است و هم نشان راه.

او با شجاعت و از روی دوراندیشی و با دوری از خشونت و با صداقت بدون از مداهنه به نقد رویه های غلط و هزینه ساز پرداخت، آشکارا و شفاف بی آنکه غرض ورزی داشته باشد انتقاد کرد، گفتگو کرد، در پی جلوه گری نبود؛ نجات و آبادانی کشور و آزادی را خواست و بر روی آن پای فشرد؛ اما صاحبان قدرت را خوش نیامد و او را به حبس کشیدند.

تاجزاده در نامه سرگشاده ای از زندان به حسین شریعتمداری به نقش حیاتی"دشمن"در ادبیات کیهانیان و همفکرانشان پرداخت، وی منطق کیهانیان با جنگ طلبان آمریکایی را یکسان خواند و نوشت که اعتقاد کیهانیان به دوگانه "معصوم-شیطان" باعث شده است تا شرط بهره‌مندی ایرانیان از حقوق قانونی خود، نه التزام به قانون اساسی بلکه ایمان به شخص رهبر نامیده شود و حمایت از یک نامزد را در برابر نامزد مطلوب رهبری، مخالفت با ایشان و در نهایت مخالفت با پیغمبر و خدا به حساب آید.

وی همچنین سرکوب شدید تظاهرات آرام میلیون‌ها ایرانی را به شدت محکوم کرد، در بخشی از این نامه این پرسش را از شریعتمداری مطرح نمود که: چرا شما و همفکرانتان، صرفاً برای حفظ موقعیت و حاکمیت خویش، به روش‌های غیرانسانی و سرکوبگری متوسل می‌شوید و چهره‌ای "طالبانی- پادگانی" از اسلام و نظام و روحانیت شیعه به نمایش می‌گذارید؟

آنچه جنابعالی و همفکرانتان پس از انتخابات مهندسی شده ۸۸ انجام دادید، واقعاً با رفتار رژیم سابق پس از کودتای ۲۸ مرداد ۳۲ چه تفاوتی دارد؟ مگر رژیم کودتا روزنامه‌های مخالف را بعد از ۲۸ مرداد به تدریج توقیف نکرد؟ آیا شما غیر از این عمل کردید؟ آیا دست به انحلال احزاب منتقد نزدید؟ آیا معترضان را سرکوب نکردید و تعداد زیادی را به زندان نینداختید؟ آیا کوی دانشگاه تهران را به خاک و خون نکشیدید؟ آیا لباس شخصی‌ها را به جان مردم بی‌دفاع، از جمله در مجتمع مسکونی سبحان نینداختید؟ و سرانجام آیا به بهانه مقابله با دشمن، انتخابات آزاد را منتفی نکرده‌اید؟ به نظر جنابعالی کودتا و حکومت نظامی شاخ و دم دارد؟..."

و او (تاجزاده) امروز دهمین سال زندان را تجربه می کند در حالی که همه آنچه گفت و نوشت و مناظره کرد حقایق و واقعیت هایی بود که اکنون پیش روی ملت اثبات شده است.

تاجزاده و دیگر خردمندانی چون قدیانی، مدنی و .... و میرحسین مظلوم که هشدارها دادند و گوش شنوایی نبود در زندان و حصر اند و همچنان چراغ راه و نشان آزادگی و شعله امید هستند و با ایمان از فراسوی حبس و حصر ندای وحدت و انسجام و امید می دهند.
نگو که مرد رهی نیست، هست ای ساقی
به امید آزادی "این زر و در و مرجان "

#ده‌سالگی‌_بازداشت‌_تاجزاده
#جرم‌_نقد‌_رهبر

@MostafaTajzadeh
@kafaeealirezaa
👍24
✍🏻لیلی گلستان

۱۷ تیر تولد کاوه است و شب تولد کاوه ۱۶ تیر ، مادرم از دنیا رفت . چی بگم ؟

اقای تاجزاده را با آنکه بیش از دوسه بار رو در رو‌ ندیدمش اما مثل کاوه دوستش دارم . از بس راست است . از بس رها و راحت حرفش را میزند ، از بس به حق و عدالت اعتقاد دارد . از بس انصاف دارد .از بس متمدن است . از بس جسارت کافی دارد . از بس خودش را نمی بیند و مردم را می بیند .
برایش احترام خیلی خاصی قايل ام .

#ده‌سالگی‌_بازداشت‌_تاجزاده
#جرم‌_نقد‌_رهبر

@MostafaTajzadeh
👍66👎2
📝📝📝به مناسبت ده سال اسارت آزاده دربند مصطفی تاجزاده

✍🏻زهره تابش

زبان وقلم درتمام زمانها در برابروصف انسانهای بزرگ و ایثارشان قاصر است انسانهایی که فراتر از خود وخانواده واطرافیان می اندیشند وتمام زندگی خودرا وقف آزادی و روشنگری واصلاح جامعه می کنندو چه زیباست زمانی که این ایثار گری توسط فردی موحد و اسوه اخلاق وادب باشد

نکته مهمی که بعد از صراحت بیان ایشان در جامعه بسته استبداد زده ایران شاهدش بودیم بالارفتن جسارت انتقاد به حاکمیت توسط فعالان سیاسی واجتماعی بود ،انتقادی که به فرمایش امیر مومنان علی ع از حق مردم بر حاکم است (از حقوق شما برمن آن است که در پنهان وآشکارمرا نصیحت کنید )

اما این حق در جمهوری اسلامی به جرم مبدل شده با ۱۰ سال زندان

در آخر به همراه وهمرزم ایشان خانم محتشمی پور که در شجاعت وصراحت بیان همپای ایشانند و بار مضاعف تحمل سختیها ورنج دوری و بردوش کشیدن مسئولیتها را نیز متحمل می شوند خدا قوت می گویم وانشاالله پاداش این صبر زینبی آزادی آقای تاجزاده و همه زندانیان سیاسی وبرداشتن حصر و آشتی ملی وآزادی ملت سربلند ایران باشد

#ده‌سالگی‌_بازداشت‌_تاجزاده
#جرم‌_نقد‌_رهبر

@MostafaTajzadeh
👍37👎1
📝📝📝 در ستایش راستی و رنج

✍🏻محمدرضا یزدان‌پناه

در روزگاری که حقیقت را با زندان پاسخ می‌دهند،
جا دارد از مردی یاد کنیم که «پیش از آن‌که واقعیت‌ها فریاد شوند، هشدارشان را داد.»

مصطفی تاج‌زاده نه به‌خاطر مخالفت، که به‌خاطر وفاداری‌اش به مردم، رأی، آزادی و عقلانیت این‌همه رنج را تحمل می‌کند.

او سال‌هاست در زندان است،
و در این سال‌ها، نه‌فقط خودش، که همسر آزاده‌اش سرکار خانم فخرالسادات محتشمی‌پور و خانواده‌ شریفش،
با سکوتی صبورانه، رنجی جان‌کاه را تحمل کرده‌اند؛
از فشارهای بیرونی گرفته تا محدودیت‌های زندگی روزمره،
اما هرگز کرامت انسانی و شأن اخلاقی‌شان را فدای تسلیم و تملق نکردند.

🔹 تاج‌زاده گفت اگر انتخابات آزاد نباشد، مردم کنار می‌کشند…
🔹 هشدار داد که حجاب اگر به اجبار باشد، نه دین را نگه می‌دارد، نه جامعه را آرام…
🔹 گفت نیروهای نظامی باید در خدمت امنیت کشور باشند، نه بازیگر سیاست و انتخابات…
🔹 گفت تحریم و فساد، نتیجه سیاست‌های انحصاری‌ست…
🔹 گفت حذف، به بن‌بست می‌رسد…

امروز، کشور با تمام آنچه او پیش‌بینی کرده بود، دست به گریبان است.

او از دین دفاع می‌کرد، نه از تحمیل دین،
و از امنیت دفاع می‌کرد، نه از امنیتی‌کردن سیاست.

این یادداشت، ادای دینی‌ست از دل یک ملت…
به مردی که هزینه «درست دیدن» را با حبس و تهمت پرداخت،
و به خانواده‌ای که در این مسیر، نماد شرافت، صبوری و بزرگی شدند.

تهران ۲۱ تیرماه ۱۴۰۴


https://www.instagram.com/p/DL_Z_vGITTo/?igsh=N3JiazF3dms2angy

@MostafaTajzadeh
👍23👎1
📝📝📝 مصطفی تاج‌زاده
+واقع بین حقیقت گرای هزینه پرداز+

✍️ مجتبی بدیعی

به کدامین گناه ؟

سخن گفتن از مصطفی تاج‌زاده ، در این شرایط پیچیده و خطیر کشور ، ضرورتی است اجتناب ناپذیر ، او سرباز انقلاب ، کارگزار زحمتکش نظام ، مسلمان موحد عاشق ایران و خدمتگزار متواضع مردم است که به جرم ناکرده بیش از ۱۰ سال در زندان است .

پویایی وجودی آقا مصطفی ، آرام و قرار را در او به گونه ای خاص متبلور ساخته است .

به تعبیر زیبای حضرت مولانا

"جمله بی قراریت از طلب قرار توست
طالب بی قرار شو تا که قرار آیدت "

آقا مصطفی به این اعتبار " نهادی نا آرام" دارد . او با زبانش حرف نمی زند . بلکه با تمام وجود و تک تک سلولهایش حرف می‌زند . او هیچ انسانی را (از جمله خودش را) مبرا از ضعف و خطا نمی داند و نقد مستمر اشخاص (حقیقی و حقوقی ) را کلید توسعه و پیشرفت کشور و تکامل انسانها میداند .

او بر اساس اصل اخوت اجتماعی

" المومن مرآت المومن "

و با توجه به نوع فهم و تلقی اش از حکومت دینی در زمان رسول الله و خلفای راشدین بویژه مولایش علی ، بر این باور است که نشانه استقرار حکومت اصیل دینی ، این است که شهروند منتقد ، بی هیچگونه بیم و هراس ، نقد و نظر و پیشنهادش را نسبت به حکومت در اوج صداقت و صراحت و صمیمیت و امنیت ، به گوش حاکمان برساند .

لذا تلقی او از اصول راهبردی

" امر به معروف و نهی از منکر "
و شیوه درست تحقق آن در زمانه فعلی ، تامین امنیت قانونمند نقد شهروندان ، نهادهای مدنی و رسانه ها بر عملکرد مسئولان است . نه برعکس آن که عوامل حکومت به تجسس در امور خصوصی زندگی مردم بپردازند و آرامش و آسایش را از مردم سلب کنند .

همچنین آقا مصطفی بر مبنای فهم درست از اصل

" موازنه اختیار و مسئولیت "

و به مصداق

" هرکه بامش بیش ،برفش بیشر "

با توجه به اختیارات مطلقه رهبری در قانون اساسی ( که بزعم قرائتی کف اختیارات ایشان محسوب می شود ) ، جهت گیری انتقاداتش را در امور راهبردی و سیاستهای کلان با نگاهی مشفقانه و در اوج ادب و احترام ، متوجه شخص رهبری نظام ساخت و ایشان را شرعا و قانونا موظف به پاسخگویی می داند .

متاسفانه اصلاحات دگرگون ساز در قانون اساسی مصوب سال ۱۳۵۸ که در سال ۱۳۶۸ صورت گرفت ، ضمن کم رنگ کردن نقش جمهور مردم در مشارکت واثر بخشی بر حاکمیت ، اختیارات کمی و کیفی رهبری را در اصل ۱۱۰ به طرز ویژه و بی سابقه ای افزایش داد . به نحوی که تعیین سیاستهای کلی نظام را منحصرا در اختیار رهبری قرار داد . و تمام مسئولان ارکان نظام مستقیم و غیر مستقیم کارگزار بی چون و چرای اوامر رهبری شدند و عزل و نصب و پذیرش استعفای آنان در اختیار رهبری قرار گرفت .

تأسیس نهادهای قانونی گذاری غیر پاسخگو و تصویب حق نظارت استصوابی برای شورای نگهبان ، عملا مجلس شورا را از اعتبار و اثر بخشی و مشروعیت مردمی تهی ساخت و مجلس را از راس امور به ذیل امور فرو غلطاند .

همچنین واگذاری حق تشخیص شرایط خبرگان رهبری و کیفیت انتخاب آنها از مجلس خبرگان رهبری به شورای نگهبان ، جایگاه نظارتی مجلس خبرگان رهبری را بر عملکرد رهبری تشریفاتی و عملا بلا وجه کرد و افراد راه یافته به این مجلس بجای نظارت اثر بخش بر عملکرد رهبری ، در مدح و ثنای رهبری با یکدیگر به رقابت پرداختند .

آقا مصطفی با درک درست این تغییرات بنیادی در قانون اساسی، که قدرت بلا منازع را منحصرا در مقام رهبری متمرکز کرده است ، خطاب انتقادات اساسی خود را شخص رهبری قرار داد و از دادن نشانه ها و آدرس های غلط و انحرافی اجتناب کرد .

این رویکرد آقا مصطفی در نقد نظام و حاکمیت برای او ، خانواده و همسر با وفایش هزینه های طاقت فرسایی ایجاد کرده است . اما آقا مصطفی بر مبنای باور به رضای خدا و خدمت به مردم و با فریاد عدالت و آزادی ، متین و با اخلاق و با شرافت به عهد و پیمانش با خدا و مردم استوار چون کوه ایستاده است .

بر خورد ناصحانه و مشفقانه امثال تاج‌زاده را نظام باید پاس بدارد . جای امثال تاج‌زاده زندان نیست .به هر میزان امثال آقا مصطفی از صحنه ایفای نقش مصلحانه اجتماعی و سیاسی به زندان انداخته شوند ، جای او و امثال قدیانی ها و مدنی ها را در ارکان قدرت اشخاص مداح ریاکار منفعت طلب وطن فروش متملق چاپلوس با ظاهری متشرع اما سراپا آلوده به شرک خواهند گرفت .

نفوذ نا اهلان و جاسوسان و وطن فروشان در ارکان حساس کشوری و لشگری و امنیتی محصول حاکمیت اسلام ظاهر بین و شکل گرا و میدان داری مداحان متملق و چاپلوس است .

به امید آزادی همه آزادگان مظلوم از حبس و حصر

درود بر موسوی
سلام بر تاجزاده
۱۴۰۴/۴/۲۰
@MostafaTajzadeh
👍15👎1
📝📝📝تاجزاده؛ صدای جامعه ناراضی ایران

✍🏻محمد توسلی

17 تیرماه دهمین سالگرد حبس برادر ارجمند جناب آقای سید مصطفی تاجزاده فرصتی است تا نگاه کلانی به خدمات، فعالیت‌ها و سیر تحولات مواضع حدود چهار دهه گذشته او داشته باشیم و به عبرت‌های این دوران و پیامی که برای جامعه امروز ما دارد پرداخته شود.

تاجزاده پس از دوران دبیرستان برای ادامه تحصیل به آمریکا می رود و فعالیت اجتماعی خود را در انجمن اسلامی دانشجویان آمریکا و کانادا در ایالت کالیفرنیا آغاز می‌کند. پس از دیدار با آقای خمینی در نوفل‌لوشاتو تحصیل خود را، چون بسیاری دیگر از دانشجویان خارج از کشور، رها می‌کند و در آن فضای سیاسی در راستای چشم اندازی که آقای خمینی برای آینده ایران ارایه کرده بود و جو کاملا مذهبی، به ایران بر می‌گردد و در عرصه‌های مختلف سیاسی از جمله همکاری در سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی فعالیت دارد

متن کامل را اینجا بخوانید

#ده‌سالگی‌_بازداشت‌_تاجزاده
#جرم‌_نقد‌_رهبر

@MostafaTajzadeh
👍12👎1
📝📝📝 وقتی افول انسانیت را با همه‌ی وجود لمس کردم! 

روایت حمله به زندان اوین و پس از آن

✍️ محسن قشقایی

همیشه دوست داشتم هر اتفاق تاریخی و بزرگی را با دقت و جزئیات مرور کنم و از آنجایی که خودم در جریان حمله موشکی به اوین، به عنوان یک زندانی در زندان حضور داشتم، قصد دارم آنچه را که دیدم بطور کامل بنویسم، تا شاید ادای دینی باشم به تمام راویان تاریخ.

در روزهای قبل، صدای انفجار زیاد شنیده بودیم اما همگی از دور بودند و نزدیکترین صدا برای انفجار ساختمان شیشه‌ای صداوسیما بود که هم در تلویزیون بصورت زنده دیدیم و شنیدیم و هم در واقعیت. اما این صدا، صدای انفجار نبود بلکه صدای غرش جنگنده بود که شدیدتر شد و بعد یک سوت و انفجاری با صدای مهیب که باعث شد تمام ساختمان بند ۴ به لرزه بیفتد... 

بلافاصله به خودم آمدم و صداها و فریادها شروع شد. یکی جیغ میزد: «بیایید تو راهرو، الان باز میزند» یکی جیغ میزد، یکی فحش میداد. تپش قلبم بالا بود و مغزم درست فرمان نمیداد که چه باید بکنم. آیا وقت فرار بود؟ آیا وقت کمک بود یا باید کماکان در پناه تخت‌خواب آهنی اتاق می‌ماندم؟ یکی از هم اتاقی‌هایم که سن و سال کمی داشت، شوک زده و با وحشت زیاد وارد شد و داد زد:« چرا این بی‌شرف‌ها ما رو ول نمی‌کنن بریم، حتما باید بمیریم؟» سعی کردم او را آرام کنم…

حوالی غروب بعضی دوستان آمدند و گفتند ظاهراً چاره ای نداریم و باید تخلیه کنیم چون عده ای مسلح آمده‌اند و صریحاً با کشیدن اسلحه روی بچه ها تهدید کرده‌اند که ما دستور داریم شما را منتقل کنیم یا خودتان می روید یا جنازه هایتان را میبریم. بازهم از دشمن قوی تر خورده بودند و برای مردم دست خالی قدرت نمایی میکردند. به ناچار مشغول جمع کردن وسایل شدیم اما اصلا نمی دانستیم چه برداریم و چه برنداریم. حتی یکی از مسئولان زندان نیامده بود ما را راهنمایی کند و صادقانه حرف بزند و بگوید چه در انتظار ماست و چه باید بکنیم...

اما از آن روز و آن شب تا الان که دو هفته از آن جریانات میگذرد، هنوز یک چیز فکر و ذهنم را به شدت آزار میدهد و آنهم پایمال شدن شان و کرامت انسانی ماست. افول انسانیت را نه تنها به چشم دیدم که با همۀ وجود لمسش کردم و این برایم از هر چیزی در این روزها سخت‌تر است…

📎متن کامل
@kaleme
@MostafaTajzadeh
2025/07/12 13:52:10
Back to Top
HTML Embed Code: