Telegram Web Link
عبور از مرز ناامنی

محمدرضا ظفرقندی

🔹نظام بهداشت و درمان سه ضلع یا سه پایه دارد و این سه پایه کاملاً با هم مرتبط‌اند: ضلع اول، نیروی انسانی است که به نظر من، مهم‌ترین ضلع است. ما باید نیروی انسانی کافی، متخصص و در مرز علم دنیا داشته باشیم؛ ضلع دوم، اقتصاد درمان است. بالاخره کار پزشکی هزینه‌بر است و وسایل و تجهیزات و دارو باید داشته باشیم. اگر این‌ها نباشند، کار دچار مشکل می‌شود و آن اثربخشی را نخواهیم داشت؛ و ضلع سوم هم ساختار درمان است. هر کشوری ساختاری دارد، مثلاً کانادا و انگلیس ساختار پزشک خانواده دارند. اینکه می‌گویم این‌ها با هم مرتبط است، اگر اقتصاد درمان درست نباشد نمی‌توانید هزینه‌ها را تأمین کنید و آن درمان را نیروی انسانی، به‌خوبی انجام نمی‌دهد. اگر شما ساختار درست نداشته باشید، هرچقدر پول هزینه کنید در چاه ویل ریخته می‌شود؛ یعنی اثربخشی خود را ندارد. ما الآن در این سه بعد دچار چالش و مشکل هستیم و هیچ‌وقت با این معضلی که امروز در نیروی انسانی با آن روبه‌رو هستیم مواجه نبوده‌ایم و این معضل ناشی از دو ضلع دیگر نیز هست.

🔹ما در زمینه تجهیزات با مشکلات عدیده‌ای روبه‌رو هستیم، وقتی تجهیزات نیست، احساس خجالت و ناکارآمدی می‌کنیم. یکی از دلایل اصلی مهاجرت این است؛ یعنی در رده‌های بالا، فوق‌تخصصی و پیشرفته وقتی با کمبود امکانات کاری مواجه می‌شوید، طبیعتاً کم‌کم به این فکر می‌کنید جایی بروید که اثربخشی داشته باشید و از کار شما استفاده شود. قبلاً فقط تعداد محدودی از فارغ‌التحصیلان جوان مهاجرت می‌کردند؛ یعنی کسانی که مثلاً امسال فارغ‌التحصیل پزشکی عمومی شدند و دوست داشتند برای تخصص به کشورهای دیگر مانند امریکا، کانادا و استرالیا مهاجرت کنند، ولی الآن این ابعاد به مراحل خیلی بالاتر رسیده است. جایی که الآن شما هستید مرکز تحقیقات تروماست. من در این مرکز چهار استاد داشتم که از این چهار استاد، دو نفر از آن‌ها در مرحله استادتمامی و فوق‌تخصص مهاجرت کردند.

🔹درباره اینکه گفته می‌شود وضع پزشکان خوب است، اینجا مسئله فقط خوب بودن وضعیت اقتصادی ملاک نیست. اولاً آن‌هایی که می‌گویید وضع خوبی دارند ماکزیمم ۱۰ درصد جامعه پزشکی هستند. من اگر عدد و رقم بگویم شما آشنا خواهید شد، ولی آن ۱۰ درصد هم وقتی که با شرایطی مانند بی‌ثباتی جامعه، تورم افسار گسیخته، هیجانات سیاسی و تغییرات یا تهدیدهای اجتماعی مواجه می‌شوند دیگر نمی‌مانند. بالاخره این‌ها آدم‌های الیت جامعه و شناخته‌شده هستند و دوست دارند در یک محیط باثبات کار کنند.

🔹به هر حال مهاجرت این قشر تأثیر منفی بسیاری دارد. فقط بحث پزشکی هم نیست، موج مهاجرت پرستاران بسیار جدی شده است. فضا طوری شده که وقتی به اتاق عمل می‌روم می‌بینم پرستاران یک گوشه نشسته‌اند و کتاب زبان می‌خوانند که بروند. درباره آن‌ها عامل اقتصادی خیلی جدی است و حق هم دارند. عدم تطابق حقوق با تورم و تخریب اقتصادی پولی کشور این نتایج را دارد. حقوق متوسط یک پرستار ۱۵ میلیون تومان است. من پرستاری می‌شناسم که سه شیفت کشیک می‌دهد و متأهل است، گاهی از او می‌پرسم کی به زندگی و بچه‌ات می‌رسی؟

🔹دو اتفاق مهم در حال رخ دادن است: یکی عدم تطابق درآمدها با تورم است، یعنی یک پزشک جوان در ایران با این مقدار حقوق تا آخر عمرش هم نمی‌تواند خانه‌دار شود! شما چه توصیه‌ای به او دارید؟ جوان است و با حقوقی که می‌گیرد و درآمدی که دارد تا بیمه‌ها بخواهند به او پول دهند شش ماه زمان می‌برد و با تورم عجیب این روزها نمی‌تواند ادامه دهد. شرایط همین بوده، اما در این سال‌ها خیلی بدتر شده؛ و مورد دیگر، عدم تعادل یا ثبات سیاسی و اجتماعی است و فشارهای بیش از اندازه سیاسی و اجتماعی، هم خودشان و هم خانواده‌هایشان را خسته می‌کند.

🔹منبع: چشم‌انداز ایران شماره ۱۴۴


#مهاجرت_پرستاران
#اجرای_صحیح_قانون_تعرفه_گذاری_پرستاری
#نه_به_اضافه_کار_اجباری_و_مفت


https://www.tg-me.com/motalebatparastari
اگر مبنای افزایش حقوق و صدور حکم افزایش حقوق سال ۱۴۰۲ را پایان اردیبهشت فرض کنیم ( هرچند خیلی دیرتر از این تاریخ احکام افزایش حقوق سال قبل بوده است) و قیمت دلار در آن تاریخ را هم در نظر بگیریم ، اکنون که هنوز هیچ حکمی برای افزایش حقوق سال ۱۴۰۳ ، صادر نشده و خیلی بعید هم هست تا پایان اردیبهشت ۱۴۰۳ ، همان ۲۰ در صد افزایش تعیین شده توسط دولت اعمال شود و قیمت دلار ۶۱ هزار تومانی ، به قاطعیت میتوان گفت که هیچ افزایشی در کار نخواهد بود و این ۲۰ درصد در حقیقت میزان کاهش حقوق ها نسبت به سال قبل می باشد .. یعنی مدام باید بگوییم و سوال کنیم ، احکام کاهش حقوق را کی صادر میکنند؟!!


التماس تفکر و آگاهی

#حق_الناس




https://www.tg-me.com/javadtavakoli2
بارها هشدار دادیم که کلید رفع ایرادات نحوه‌ی اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری ، اجرای تعرفه های پرستاری مانند سایر تعرفه های مورد اجرا در وزارت بهداشت است ، اما مرغ شما همچنان یک پا دارد و حاضر نیستید حق واقعی پرستاران را بدهید و مدام به دنبال پاک کردن صورت مسئله هستید ، برای صدمین بار هم میگوییم که راه را اشتباه می‌روید و تا این راه اشتباه را برنگردید ، پرستاران راضی نخواهند شد .

خود دانید



#ثبت_اقدامات_پرستاری_بنام_پرستاران
#تعرفه_پرستاری_همچون_تعرفه_پزشکی
#چرا_کار_پرستار_به_اسم_پزشک_ثبت_میشود
#حکم_حکومتی
#اجرای_صحیح_قانون_تعرفه_گذاری_پرستاری




https://www.tg-me.com/javadtavakoli2
مردم عزیز بیمار نشوید ، پرستاران در حال مهاجرت یا استعفا هستند

#وزیر_بهداشت_پاسخگو
#پرستاری_شغل_حاکمیتی_و_نیاز_مردم



https://www.tg-me.com/motalebatparastari
https://www.instagram.com/p/C5blco-oLBB/?igsh=MjZmOXpqNmtybnB1



پرستاران شیراز اگر پاسخی به رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز دارید ، کامنت کنید 👆






https://www.tg-me.com/motalebatparastari
پرستاران شیراز ،به مقابل استانداری آمدند تا به رییس دانشگاه علوم پزشکی بگویند که خیلی بیشتر از ۸۰ نفر معترض هستند

تجمع پرستاران شیراز دوشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۳


#نه_به_اضافه_کار_اجباری_و_مفت
#اجرای_صحیح_قانون_تعرفه_گذاری_پرستاری
#ثبت_اقدامات_پرستاری_بنام_پرستاران
#تعرفه_پرستاری_همچون_تعرفه_پزشکی



https://www.tg-me.com/motalebatparastari
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
بعد از اظهار نظر رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز ، مبنی بر اینکه فقط ۸۰ پرستار ناراضی هستند ، پرستاران و کارکنان نظام سلامت ،در این استان به میدان آمدند و نارضایتی خود را اعلام کردند..

۲۰ فروردین ۱۴۰۳

دیروز هم پرسنل بهداشت در مقابل این دانشگاه تجمع اعتراضی داشتند .

متاسفانه کسانی که خودشان باعث نارضایتی و عدم اجرای قوانین پرستاری هستند ، با مواضع غیر اصولی خود ، بر آتش اعتراضات کادر بهداشت و درمان هم می‌دمند...

#هر_روز‌_روز_پرستار_است
#مطالبات_پرستاری
#مطاالبات_مردمی
#پرستاری_شغل_حاکمیتی_و_نیاز_مردم
#خانه_پرستار
#صدای_پرستاران


به ما ملحق شوید 👇


🆔@kparastar
جناب اقاي دكتر عين اللهي
وزير جهادي ، انقلابي دولت عدالت محور :
٣ سال از سكانداري شما بر كشتي به گِل نشسته ي سلامت كشور ميگذرد
به رسم ادب در ابتدا از شما بابت اجراي تعرفه گذاري پرستاري   كه سالها روي ميز برخي حضرات خاك خورد و اجرائي نشد
تشكر ميكنيم
تشكر ميكنيم تا بدانيد قدرشناسي را به وقتش ميدانيم

و اما

به عنوان فعال صنفي  حوزه ي مطالبات كاركنان سلامت غير هيات علمي  عرض ميكنم
چرا هنوز نميتونيد رويه اي اصولي در پرداخت ها داشته باشيد؟؟ چرا هنوز دانشگاههاي شما از پرداخت تعرفه اي كه به خودي خود حدالقل  هست ناتوانند؟؟ چرا نميتوانيد با بيمه ها به تعامل در پرداخت برسيد ؟؟ چرا همكاران پرستار ما بايد در سخت ترين شرايط كاري با كمترين نيرو هر دفعه دغدغه ي پرداخت تعرفه ي خود را داشته باشند؟؟ چرا با تهييج همكاران آنان را مجبور ميكنيد به جاي خدمت در مراكز درماني پيگير حقوق از دست رفته ي خود كف خيابان باشند؟؟
چرا همانگونه كه براي دستياران عزيز ضرب العجلي اقدام ميكنيد
جامعه ي پرستاري و بهداشتي خود را نمي بينيد؟؟
شايد خودكشي راهي باشد تا بقيه را هم ببينيد


سمیه چوکلایی ، فعال صنفی کادر درمان




@motalebatparastari
آقایان میخواهند کم کاری خود در عدم استخدام پرستار در سالهای اخیر را با فشار و زور به پرستاران حاضر ، جبران کنند ، طبق قانون و احکام مصرح دیوان عدالت اداری ، اضافه کاری پرستاری حتی یک ساعت هم بدون توافق خودشان ، اجباری نیست. دست از زورگویی و قانون گریزی بردارید



#نه_به_اضافه_کار_اجباری_و_مفت
#هر_۱۵۰_ساعت_اضافه_کار_یک_حقوق_کامل
#اجرای_صحیح_قانون_بهره_وری
#اجرای_صحیح_قانون_تعرفه_گذاری_پرستاری
#پرستاری_شغل_حاکمیتی_و_نیاز_مردم




https://www.tg-me.com/motalebatparastari
Forwarded from حقیقت عریان پرستاری (M_ AMID)
#وزارت_پزشکان
@haghor
وقتی میگوییم وزارت بهداشت وزارت پزشکان است و استثمارگر بزرگ تاریخ مشاغل نظام سلامت برخی می گویند چرا ؟؟

شما دقت کنید به پیشنهاد وزارت بهداشت و بی عرضگی برخی حضرات پرستاری :
افزایش تعرفه های پزشکی ۳۵ درصد ( بیش از ۱۰ هزار تعرفه )
افزایش تعرفه های پرستاری ۱۵ درصد( یک لیست یک صفحه ا ی کوچک ) حتی کمتر از نرخ افزایش حقوق کارکنان دولت ..

حالا شاید یک عده متوجه شوند که چرا وزارت بهداشت ۱۰۰ میلیارد هزینه کرد تا نظام پرستاری را با ورود مدیرانش به شورای عالی در اختیار بگیرد ..
@haghor
متاسفانه بالاترین سطح مطالبه گری الان درخیلی هیات مدیره ها شده این که اعلام کنند چه روزی حقوق پرداخت می شود ...
داستان تکراری ، تخلف از قانون ارتقاء بهره وری و احکام دیوان عدالت اداری ، مبنی بر اجباری نبودن اضافه کار ، توسط مدیران قانون گریز دانشگاه های علوم پزشکی ، این بار در زنجان


چرا مدعی العموم و قوه ی قضاییه ورود نمیکند ؟ آیا متن واضح قانون ارتقاء بهره وری و رای وحدت رویه دیوان عدالت اداری و احکام مختلف این دیوان مبنی بر اجباری نبودن اضافه کار، کافی نیست ؟!!



#نه_به_اضافه_کار_اجباری_و_مفت
#اجرای_صحیح_قانون_بهره_وری


https://www.tg-me.com/javadtavakoli2
استوری پیج خانه پرستار در مورد ادعای اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری ، توسط وزارت بهداشت که سخنگوی وزارت بهداشت اعلام نموده است ،


از نظر ما قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری ، اجرا نشده است.

آماده ی مناظره هستیم



به ما ملحق شوید 👇

🆔@kparastar
شرافت شغلی و ضرورت یک استعفا !
بنام خدای حق و عدالت
هنوز تب انتخابات از تن بی روح و کم انگیزه جامعه پرستاری خارج نشده است که بسیاری از وعده های فریبنده و آرمانی منصوبان وزارت بهداشت و درمان در انتخابات نظام پرستاری و شورای عالی پوچ گشته و ادعای تعامل و نفوذ و همراهی با سیاستهای وزارت بهداشت هیچ دستاوردی برای پرستاری در بر نداشته است .
اگر چه ممکن است کنایه تلخی باشد اما بخاطر تلخی مسئله و دام فریبی که برخی دوستان وزارت نشین از دو وجه فریب و وحشت در انتخابات استفاده کردند تا نظام پرستاری را در مسیر منویات وزارت قرار دهند مجبور به باز گوکردن حکایتی از رسول مکرم اسلام هستم که تحت عنوانْ
🔴 تاوان فریب!

مردی بر پشت  الاغش، در حالی که تکه ای علف تازه را با ریسمانی به سر چوبی بسته و آن را روبروی حیوان آویزان کرده، نشسته بود.  حیوان بیچاره همانطور که به طمع خوردن علف، ساعت ها پیش می رفت، مرد را نیز جابجا می کرد.

مردم با دیدن این صحنه به هوش و درایت مرد احسنت می گفتند، که ناگهان پیامبر .ص. را دیدند که با خشم آنها را  نظاره می کند.

پیامبر فریاد زد: ای مرد! آیا از خداوند حیا نمی کنی که مرکبت را فریب می دهی؟.

مرد متعجب و شرمگین گفت: ای رسول خدا! این حیوان است و نمی فهمد.

پیامبر پاسخ داد: خداوند بر کسی که  از مخلوقاتش با فریب بهره کشی کند، غضب خواهد کرد. حتی اگر آن الاغی باشد.
.

مرد سراسیمه به زیر آمد و گفت: ای پیامبر! چه کنم که خداوند مرا عفو کند؟

رسول مهربان گفت: حیوان را آسوده بگذار، حقی را که بر ذمه تو دارد، با تیمار او ادا کن، و آنگاه از او بهرمند شو.

اگر فریب یک الاغ نزد خداوند اینقدر کریه است، پس تاوان فریفتن یک جامعه، گروه ،  ملت و یک نسل چیست؟

این روزها دو باره با سیاست یک بام و دو هوای وزارت بهداشت مواجهه شدیم ، از یک سو نظام پزشکی و وزارت افزایش ۴۵ درصدی تعرفه های پزشکی را به دولت می برند و در دولت ۳۵ درصد تصویب می شود اما با کمال تاسف سازمان خود سانسور ما بر خلاف نظام پزشکی تعرفه ۳۰ درصدی را به وزارت برده و ۱۵ درصدی تحویل می گیرد !
و برای رفع مسئولیت از سر خود و توجیهه بدنه نامه اعتراضی می نویسند!
باید به این دوستان  و همفکران و حامیان وزارتی شان  که از جنس پرستار  هستند گفت ، تنها یک راه و یک کار می تواند صداقت و شرافت شغلی و حرفه ای را به شما باز گرداند و آن افزایش همسان ارزش نسبی تعرفه های  پرستاری مانند سایر گروه های دارای تعرفه یا استعفای شرافتمندانه است . در غیر اینصورت بنشینید و خشم جامعه پرستاری را به جان بخرید تا ولی نعمت تان وزارتی تان آسوده خاطر باشند . و با حمایت خاموش شما حقوق حرفه ای جامعه پرستاری را نابود سازند . اما این یک توهم بیش نیست و جامعه پرستاری این خواب خوش و این توهم مستانه را بر هم خواهند زد . البته نا گفته نماند نقش افرادی که در دام خود فریبی و سوپر من دیدن خود و خود محوری های افرادی که سالها ی گذشته پرستاری در سایه خیانت به جامعه پرستاری و قهرمان سازی از خود بودند نیز در موفقیت شما و نتایج حاصل از آن کم نبود که جامعه پرستاری بدون شک مجبور به پرداختن به آنست تا دیگر در دام خود سوپر من بین‌ها گرفتار نشوند و هیزم فرصت سازی برای دیگران نشوند .

پرستار بازنشسته ، و دبیر خانه پرستار کردستان.
_علی اشرف رحمان پناه ۲۱ فروردین ۱۴۰۳





https://www.tg-me.com/motalebatparastari
Forwarded from یادداشتهای من درباره پرستاری (محمد حسین پور)
چقدر خوب است که مسئولین دانشگاه های علوم پزشکی این قدر به همکاران ما نزدیکند و با روحیات و مشکلات آن ها آنچنان آشنا می باشند که قشنگ تشخیص می دهند خودکشی یک پرستار ارتباطی به مسائل کاری و پایان طرحی نداشته است !

@mhoseinpoor61
قابل توجه آقای سخنگوی همیشه راضی،

یکی از نامه‌ها ی درخواست استعفای پرستار چالوسی ،

چه چیزی را تکذیب کرده اید؟
اینکه با درخواست استعفا موافقت نکرده اید به معنی عدم درخواست استعفای پرستاران است ؟!!!


#وزیر_بهداشت_پاسخگو
#پرستاری_شغل_حاکمیتی_و_نیاز_مردم




https://www.tg-me.com/motalebatparastari
آقایان وزارت بهداشت و دانشگاه های علوم پزشکی ، به یک سوال به صورت شرافتمندانه پاسخ دهند:

اضافه کار حضوری پرستاری، به دلیل نیاز سیستم و‌ کمبود نیرو است یا درخواست پرستاران است ؟؟!!

اگر پاسخ شما نیاز پرستاران است که میشود به شما حق داد طوری که شما صلاح میدانید رفتار کنید ، اما اگر به دلیل کمبود نیرو و نیاز سیستم و در حقیقت کم کاری و عدم توانایی شما در جذب پرستاران بیشتر است ، آیا این حق را به پرستاران نمی‌دهید که بابت انجام آن و همکاری با شما یک حقوق دیگر به جای پرستاری که در سیستم وجود ندارد ، مطالبه کنند تا مشکلات سیستمی که شما مدیر آن هستید کمتر شود؟!!



#نه_به_اضافه_کار_اجباری_و_مفت
#هر_۱۵۰_ساعت_اضافه_کار_یک_حقوق_کامل
#پرستاری_شغل_حاکمیتی_و_نیاز_مردم
#وزیر_بهداشت_پاسخگو



https://www.tg-me.com/javadtavakoli2
2024/05/29 03:09:48
Back to Top
HTML Embed Code: