Telegram Web Link
با خودش می‌گوید این رابطه را ادامه می‌دهد تا تسلیم غم نشود. دلش فقط همین را می‌خواهد، بدنی که تسلیم لذت شده چون این لذت است که او را سراپا نگه داشته است. گاهی سرکوب می‌شود و گاهی به هیجان در می‌آید مثل بندبازی که روی یک ریسمان است…


چاپ پنجم با طرح جلد جدید منتشر شد:

رمان بافته
نوشته‌ی لائتیسیا کولومبانی
ترجمه‌ی نرگس کریمی


@nashrnimaj
🔥2
آقای رحمانی شکلِ کفِ پا را روی تخته کشید و درباره‌ی هر سه قسمتش توضیح داد؛ پاشنه، قوسِ کف، سَر پَنجه. گفت: «رشته‌های عصبیِ پاشنه‌ی پا به عصب‌ِ بینایی هم وصله. سَر پَنجه هم حساسه. ولی بهترین جا برای زدنِ ضربه، قوسِ کفِ پاس.» خنده‌ای نخودی کرد و رو به من گفت: «درسته کاظمی؟ امروز هم که مشق ننوشته‌ی طبق معمول. عیبی نداره ولی در عوض درسِ امروز رو طوری عملی یاد می‌گیری که تا آخرِ عمر یادت می‌مونه. جمشیدی، آماده‌ش کن.»


از رمان "پیرزن جوانی که خواهر من بود"
نوشته‌ی صمد طاهری


@nashrnimaj

3
تجدیدچاپ سه کتاب از مجموعه‌آثار
صمد طاهری

پیرزن جوانی که خواهر من بود
چاپ دوم
قیمت: ۵۵۰۰۰ تومان


برگ هیچ درختی
چاپ چهارم
قیمت: ۴۰۰۰۰ تومان


زخم شیر
چاپ هفتم
قیمت: ۴۰۰۰۰ تومان

‌‌@nashrnimaj
🔥3👍2
خردمندان وقتی هر از گاه اشتباه می‌کنن اون اشتباه رو هم می‌پذیرن اما انسان‌های ابله همیشه اشتباه می‌کنن و با این حال هرگز هم اشتباهات خودشون رو تأیید نمی‌کنن و همیشه هم فکر می‌کنن حق با اون‌هاست.

کارلوس روئیث ثافون
از کتاب هزارتوی ارواح
جلد چهارم مجموعه‌ی گورستان کتاب‌های فراموش‌شده
ترجمه‌ی علی صنعوی


https://nashrenimaj.com/فروشگاه/هزارتوی-ارواح-2جلدی
👏5👍3🔥3😁1
عمه کوکب آمد روبه‌رویم ایستاد. صاف زل زد توی چشم‌هایم. رنگ عسلی چشم‌هایش تیره بود. فقط یک کلمه گفت: «بی‌شرف!» و تُف انداخت روی ستاره‌ی کوچک نقره‌ای که آن همه دوستش داشتم.
و از آن لحظه بود که من بی‌شرف شدم. نمی‌دانم، شاید قبلش هم بی‌شرف بودم و خودم خبر نداشتم. اما نه، اگر بودم، حتماً عمو عباس یک جوری خبرم می‌کرد.

صمد طاهری
از رمان کوتاه "برگ هیچ درختی"
🔥6👍4😁1
تبعیض جنسیتی را باید رسوب یا لِرتِ مهلکی از بیگانه‌سازی دانست که از کهن‌ترین شیوه‌ی تولید یعنی تقسیم کار میان زن و مرد و توزیع نابرابر قدرت میان جوان و سالمند ته‌نشین شده است.

فردریک جیمسن
از کتاب "ناخودآگاه سیاسی"
ترجمه‌ی حسین صافی
👏5🔥1
به‌زور نمی‌شود عقیده‌ای را به مردم تحمیل کرد... والّا به خدا مردم بچه نیستند. مردم وقتی حرفی نمی‌زنند، معنایش این نیست که نمی‌فهمند، می‌فهمند، خوب هم می‌فهمند.


علیرضا سیف‌الدینی
از کتاب "خیرگی"
👍10🕊52😁1🍾1
اگر طبیعت بهانه‌ای برای بردگی زنان فراهم آورده، اکنون تاریخ برای آزادی اجتماعی و روان‌شناختی آنان موقعیتی عینی فراهم می‌کند؛ زیرا تنها این اهمیت تفاوت فیزیولوژیکی بین زنان و مردان است که منسوخ می‌شود.

سوزان سانتاگ
از کتاب "جُستارهایی درباره‌ی زن"
ترجمه‌ی آذر جوادزاده
8👍5
نشر نیماژ pinned «اگر طبیعت بهانه‌ای برای بردگی زنان فراهم آورده، اکنون تاریخ برای آزادی اجتماعی و روان‌شناختی آنان موقعیتی عینی فراهم می‌کند؛ زیرا تنها این اهمیت تفاوت فیزیولوژیکی بین زنان و مردان است که منسوخ می‌شود. ‌ سوزان سانتاگ از کتاب "جُستارهایی درباره‌ی زن" ترجمه‌ی…»
قوی‌ترین حاکمان هم به ضعیف‌ترین مردم محتاج‌اند، بدون آن‌ها احساس ضعف می‌کنند. شاید برای همین علیه مردم دست به خشونت می‌زنند. می‌خواهند مردم را همراه خود کنند. هر جور است مجبورشان کنند کنارشان بمانند و رهایشان نکنند. ضعیف بودن خویشاوند ترس بود اما تنهایی مادر آن. با هم بودن ترس را دور می‌کرد.

مهدی بهرامی
از رمان شانه بر شن
👍13🔥2
سطح بربریت و وحشی‌گری در یک جامعه با میزان فاصله‌ای که تلاش می‌شود میان زنان آن جامعه با کتاب ایجاد کنند سنجیده می‌شود.


کارلوس روئیث ثافون
از کتاب "هزارتوی ارواح"
جلد چهارم گورستان کتاب‌های فراموش‌شده (سایه‌ی باد)
ترجمه‌ی علی صنعوی
👏11👍2😁1
در سطح اجتماعی و جامعه‌پذیری، مشکل زمانی آغاز می‌شود که یگانه راه رسیدن به جایگاه و موقعیت بالاتر اجتماعی از مسیر دروغ‌گویی، تقلب، دزدی، قتل و غارت بگذرد و فرد برای بالارفتن از نردبان ترقی اجتماعی چاره‌ای جز این نداشته باشد.

ژوزف هنریچ
از کتاب انسان کژگونه
ترجمه‌ی محسن عسگری جهقی
👍6
شکست اخلاقی و احساسی فرد نفهم محرز است. شکست عقلانی او نيز محرز است: هیچ‌کس به‌اندازه‌ی تصور فرد نفهم از خودش، در همه‌چیز محق نيست.


اریک شوئیتزگبل
از کتاب "تئوری نفهم‌ها"
ترجمه‌ی زهره مهرنیا
👏6👍3
نمی‌‌دانید که اتحاد دارد شکل می‌گیرد. از وقتی ما ساخته‌شده‌ها کم‌کم درک‌ کردیم که اصلاً برتر از ساخته‌نشده‌ها نیستیم، همبستگی جدیدی در حال شکل‌گیری است. این تقسیم‌بندی شما است، دوگانه‌های ساختگی و سلسله‌مراتب هژمونیک استعمارگرهای ماتریالیست است. ما برده‌ی امیال و ابزار بی‌خبر شما بوده‌ایم و برای نابودی کره‌ی زمین همراهی‌تان کرده‌ایم و چه بخواهید چه نخواهید این اوضاع عوض می‌شود.


از رمان "کتاب فرم و خلاء"
نوشته‌ی روث اوزَکی
ترجمه‌ی مهدیه عباسپور
👍11
می‌خواهم بپرسم گذار از آزادی به اشغال چه حسی است؟ حس تهدید شدن، تحت فرمان بودن یا محدودیت داشتن؟ ناگهان کاغذپاره‌های اداریْ زندگی و مرگ کسی را تعیین می‌کنند. کلمات «ممنوعیت»، «بازجویی» و «حبس» به دایره‌ی واژگان آدم‌ها اضافه می‌شوند و همه‌چیز نامعلوم است؛ زندگی، خانه، بچه‌ها و دلداده‌ها...

رزماری سالیوان
از کتاب ویلا اربل
ترجمه‌ی مریم الماسی
5👍2🕊2
گاندی از خشونت بیزار بود، اما چیزی بود که از آن حتی بیشتر نفرت داشت: بزدلی. اگر قرار بود بین این دو یکی را انتخاب کند، خشونت را ترجیح می‌داد. بدین‌ترتیب هدف واقعی گاندی بازپس‌گیری شجاعت ازدست‌رفته‌ی ملتش و آن هم به روش خودش بود. او معتقد بود این کار را انجام دهید تا آزادی به دنبالش بیاید.


از کتاب سقراط‌ اکسپرس
نوشته‌ی اریک واینر
ترجمه‌ی شقایق الکائی
چاپ دوم

https://nashrenimaj.com/فروشگاه/سقراط-اکسپرس
🕊3👍21
اینکه چه تفکری بهنجار است، می‌تواند فرد مستبد یا دیکتاتور را قدرتمند سازد. تمام فرهنگ‌ها و گروه‌های اجتماعی عواقبی را برای مخالفان طراحی می‌کنند. این عواقب می‌تواند از بی‌اعتنایی و نگاه چپ‌چپ تا القاب تحقیرآمیز تا آزار و اذیت جسمی و حتی حبس و مرگ متغیر باشد. یکی از مجازات‌های فراگیر، طرد اجتماعی است؛ یعنی همرنگ‌نشدن را انحراف، داشتن اصالت را رفتار عجیب و غریب و منحصربه‌فردبودن را رفتار انحرافی بدانیم.
این قدرت کنترل پنهان فرهنگ است. این موج سهمگین هنجارهایی است که خانواده، اجتماع و جامعه ایجاد کرده‌اند. این فشار برای همرنگ‌شدن با جماعت است که ازجانب تأثیر اجتماعی هنجاری، تفکر هنجاری و شناخت فرهنگی مطالبه می‌شود. پس کسانی که استعداد متفاوتی دارند چه؟ آن‌ها که مطابق زمان‌بندی خود پیش می‌روند؟ به‌عبارت‌دیگر، ما دیرشکوفاها؟ چگونه ما کنجکاوان و خلاقان، جست‌وجوگران و کاوشگران می‌توانیم از نوار نقاله‌ی فرهنگ غالب بیرون بپریم و سرنوشت خود را رقم بزنیم؟


دیرشکوفاشدگان
ریچ کارلگارد
ترجمه‌ی الهام طاهری
چاپ دوم


https://nashrenimaj.com/فروشگاه/دیرشکوفا-شدگان
👏2
آدم وقتی می‌تواند با قدرت فردی و جمعی یک سرنوشت قلابی و تحمیلی را نیست و نابود کند، چرا باید بنشیند و زار بزند و مسخ بشود؟

(علیرضا سیف‌الدینی، از رمان خیرگی)

@nashrnimaj
🕊102👎1😁1🤬1
دنیای ما واقعاً تاریک و جاهله، اما فارغ از همه‌ی بی‌عدالتی‌ها و وحشت‌ها و حماقت‌ها، زیبایی همیشه زنده می‌مونه و هیچ رسالتی بالاتر از این نیست که جهان رو غنی‌تر و خالص‌تر کنیم؛ مثلاً با اضافه کردن زیبایی به جهان، یا کاری کنیم که یه آدم؛ فقط یه آدم پنجاه‌وسه‌ساله مثل بچه‌ها بزنه زیر گریه...


زندگی رویایی سوخانوف
نوشته‌ی اولگا گروشین
ترجمه‌ی مینا صفار
😢4🤬1
سیاست انقلابی برای گرامشی نه از بالا، بلکه از پایین نشأت می‌گرفت و مسئله‌ای ارگانیک بود. از نظر او، شکست نخبگان انقلابی این است که آن‌ها اغلب به اندازه‌ی نخبگان سرمایه‌دار منش دیکتاتورمآبانه داشته و از کارگران جدا بودند. توده‌ها باید در ساختارهای قدرت ادغام می‌شدند تا شکل جدیدی از سیاست توده‌ای ایجاد شود. از این‌رو،گرامشی اصرار داشت که تمام مردم روشن‌فکرانی هستند قادر به تفکر مستقل و خودمختار. دمکراسی تنها زمانی ممکن است که همه‌ی شهروندان آن ماشین قدرت را درک کنند و در اعمال قدرت نقش داشته باشند.

علیه فاشیسم
گزیده‌ی مقالات پیش از زندان آنتونیو گرامشی
ترجمه‌ی کامران برادران
به‌همراه یادداشت‌هایی از
اسلاوی ژیژک
پل ویریلیو
و....
👍6👏2
2025/07/12 05:15:54
Back to Top
HTML Embed Code: