Telegram Web Link
🔹ژنرال اسپانیایی، فرانسیسکو فرانکو با هیتلر و سران آلمانی ملاقات میکند.

📚عکس رنگی شده در مناطق جنوبی فرانسه اشغالی
ماه اکتبر سال 1940 میلادی و سه ماه پس از نبرد 40 روزه فرانسه

@NSFRONT_IRAN
📚سیگار و تنباکو در دوران آلمان ناسیونال سوسیالیسم

🔹پس از این که پزشکان آلمانی برای اولین بار به کشف رابطه بین سیگار کشیدن و سرطان ریه شدند، رایش آلمان یک جنبش قوی ضد تنباکو را آغاز کرد. و اولین جنبش ضد سیگار در تاریخ مدرن را رهبری کرد. جنبش ضد تنباکو در آلمان نازی یکی از فعالیت‌های مهم اجتماعی در دوران حکومت نازی‌ها بود. عمده‌ترین کار این جنبش فعالیت بر ضد استعمال تنباکو و مصرف نوشیدنی‌های الکلی بود.

🔹جنبشهای ضد تنباکو از آغاز قرن بیستم در بسیاری از کشورها رشد کردند، ولی جز در آلمان که کارزار پس از به قدرت رسیدن نازیها از سوی دولت حمایت شد توفیق اندکی داشتند. این جنبش قوی‌ترین جنبش ضد دخانیات در جهان در دهه ۱۹۳۰ و اوایل دهه ۱۹۴۰ بود. آدولف هیتلر سیگارکشیدن را محکوم کرد و بسیاری از آنان علناً از مصرف تنباکو انتقاد کردند. پژوهش در خصوص سیگارکشیدن و اثرات اش بر سلامتی در دوره حکومت نازیها پیشرفت کرد و در آن زمان در نوع خود از مهم ترینها بود. بی علاقگی شخصی آدولف هیتلر به تنباکو و سیاستهای تولید مثل نازیها از جمله عوامل محرک کارزار آنان علیه دخانیات بود.

🔹دولت ناسیونال سوسیالیستی تلاش بسیار زیادی کرد تا بتواند به شیوه‌های فرهنگی و تبلیغاتی مردم را به ترک مشروبات الکلی و سیگار ترغیب کند.
کارزار ضد دخانیات نازی ها شامل ممنوعیت سیگارکشیدن در ترامواها، اتوبوسها و قطارهای شهری، ارتقای آموزش بهداشت، محدود کردن سهمیه سیگار در ورماخت، سازماندهی درسهای درمانی برای سربازان و افزایش مالیات تنباکو بود. ناسیونال سوسیالیستها همچنین محدودیتهایی بر تبلیغات تنباکو و سیگار کشیدن در فضاهای عمومی و رستورانها و کافی شاپها وضع کردند.

🔹جنبش در اولین سال‌های حکومت نازی تأثیر چنانی نداشت و مصرف تنباکو بین ۱۹۳۳ تا ۱۹۴۵ افزایش یافت، ولی سیگار کشیدن بین نظامیان از ۱۹۳۹ تا ۱۹۴۵ کم شد، حتی تا آخر قرن بیستم، جنبش ضد تباکوی آلمان پس از جنگ نتوانست به حد کارزار ضد سیگار آلمان نازی تأثیرگذار باشد.

🔹دولت آلمان نازی کوشش کرد از طریق قانونی تا حد قابل توجهی با مصرف مشروبات الکلی نیز برخورد کند. برای مثال رانندگانی که تحت تأثیر مشروبات الکلی قرار می‌گرفتند به سختی مجازات می‌شدند. دولت می‌کوشید جوانان را به خوردن نوشیدنی‌های سالم به جای مشروبات الکلی تشویق کند و این مسئله تا حد زیادی به ویژه در میان افراد سازمان جوانان هیتلری به انجام رسید. در سال ۱۹۳۷ قانونی تصویب شد که فروش مشروبات الکلی را به افراد کم سن ممنوع می‌کرد.
______________

📚منابع:
1- Financial Times, The Nazis launch the first public anti-smoking campaign
2 - The Atlantic, The Nazis' Forgotten Anti-Smoking Campaign

@NSFRONT_IRAN

🛡 پیروزی استراتژیک مهم آلمان در اواخر جنگ
🔸اکثر افراد گمان می‌کنند دفع"عملیات مارکت گاردن" توسط آلمانی ها آخرین پیروزی آلمان بوده...؛در این عملیات متفقین قصد داشتند از خاک بلژیک وارد خاک آلمان بشوند که با دفاع و ضدحمله آلمانی ها با موفقیت دفع شد و شکست مهمی را بر متفقین متحمل ساخت. این عملیات در سال ۱۹۴۴ اتفاق افتاد و اگرچه در سال ۱۹۴۴ مهم ترین و برجسته ترین پیروزی آلمان همین نبرد بود اما آخرین آن نبود! آلمان در سال ۱۹۴۵ نیز پیروزی داشت!
🔸نبرد باوتسن : شهر باوتسن در جنوب آلمان که دارای منابع ذغال سنگ بود و اهمیت استراتژیک بالایی داشت در اوریل ۱۹۴۵ در عملیاتی با درگیری زرهی بالا (حضور بیش از ۱۵۰۰ نیروی زرهی از طرفین در این نبرد) از اشغال شوروی آزاد شد. از این پیروزی در دستگاه تبلیغاتی آلمان استفاده بسیاری شد.
🔸 اگرچه برای چنین پیروزی هایی در آن زمان دیگر دیر شده بود و کمتر از یک ماه پس از این پیروزی رایش سوم سقوط کرد
.

🗺 تصویر فوق نقشه نبرد باوتسن را نشان می‌دهد.

🔸@nsfront_iran
卐Ns front卐 pinned «▪️نیچه به مادرش. آگوست ۱۸۸۳، سیلس ماريا. مادر عزیزم: همه چیز از غذا و ملزوماتِ زندگی را دریافت کردم و همچنین متأسفانه، نامه‌ی شما که مرا بسیار رنجور کرد. راستی...؛ این مقاله‌هایِ در خصوصِ مسیحیت و نظراتِ این مرد و آنچه به گفته‌اش باید انجام دهم و موضوعی…»
✍️۴ دیدگاه بنیادین در نفی هولوکاست :

۱. ناسیونال سوسیالیست‌ها قصدی بر براندازی جمعی یهودیان نداشتند.

۲. هیچ گونه سندی در اثبات هرگونه کشتار جمعی در اردوگاه‌ها وجود ندارد.

۳. از گاز زایکلون-بی برای کشتار استفاده‌ای نشده بود و اتاق گازی برای کشتار وجود نداشته است.

۴. اساسا ۶ میلیون یهودی هیچ‌گاه نه به اردوگاه برده شدند نه در دسترس ناتسی‌ها ۶ میلیون یهودی وجود داشت.

🔸 @nsfront_iran
📚سخرانی موسولینی در مورد ایران

🔹25 اکتبر سال ۱۹۳۲ میلادی موسولینی در سخنرانی خود معروف به « مهلت ۳۰ساله » گفت که برای تحقق برنامه اصلاحات اجتماعی ــ اقتصادی خود و تجدید عظمت ایتالیا که ۱۵ قرن یک ابر قدرت بزرگ بود به ۳۰ سال زمان نیاز دارد و این مدت را باید بر سرکار باقی بماند؛ زیرا بیم دارد که اگر کنار برود همه رشته ها پنبه شود. وی سپس به عقیده خود مبنی بر نقش نوابغ و نخبگان در پیشبرد یک ملت پرداخت و برای اثبات مجدد ان این بار به ذکر مثالهای متعدد از تاریخ #ایران که هگل آن را کاملترین تاریخ دانسته است پرداخت وگفت:

🔹ایران هر زمان که یک رهبر توانا و دلسوز داشته، عظمت و اقتدار هم داشته و مطالعه کارهای کوروش، داریوش، اردشیر پاپکان (ساسانی)، خسرو انوشیروان، شاه عباس و... این واقعیت، و نقش نخبگان و نوابغ را در اعتلای کشور ثابت می کند. نادر شاه ایرانی نمونه یک نابغه نظامی بود و اگر ترور نشده بود، وطن او اینک چیز دیگری بود و... من هم اگر در میان راه کنار بروم ویا به ترتیبی، پیش از سی سالی که گفته ام از صحنه خارج شوم به جایی که باید برسیم نخواهیم رسید. نادر شاه درست زمانی که باید از ان همه جنگ و نزاع که هزینه اش بر مردم عادی تحمیل شد در جهت رفاه آنان نتیجه بگیرد کشته شد و همه چیز یک شبه بر باد رفت و...

🔹اسناد متعدد در دست است که نشان می دهد موسولینی به #ایران علاقه داشت و کمک بسیار کرد تا #ایران دارای یک نیروی دریایی موثر شود که بتواند انگلیسی ها را از خلیج فارس به دور اندازد. کشتی هایی را که انگلیسی ها در شهریور ۱۳۲۰ غرق و یا مصادره کردند موسولینی به #ایران داده بود و افسران نیروی زمینی #ایران محرمانه و به دور از چشم انگلیسی ها به ایتالیا جهت تحصیل فنون دریایی اعزام شده بودند و بعدا نیروی دریایی #ایران را به وجود آوردند که انگلیسی ها را از بسیاری از پایگاههایشان در خلیج فارس از جمله« باسعیدو » بیرون راند.
_______________

🎖امروز 29 ژانویه تولد بنیتو موسولینی، نخست وزیر ایتالیا بود.

_______________

📚منابع :
1_ اسمیت، دنیس مَک (۱۹۸۲). موسولینی؛ یک بیوگرافی(Mussolini: A biography).

2_فارِل, نیکلاس (2003). موسولینی: حیاتی تازه(Mussolini: A New Life). لندن: Phoenix Press.

3_هوشنگ مهدوی، عبدالرضا (۱۳۹۳). تاریخ روابط خارجی ایران. تهران: امیر کبیر.

@NSFRONT_IRAN
🔹جوامع در حال نوسازی برای تحقق توسعه به انسجام اجتماعی و بسیج ملی در پرتو ناسیونالیسم و به رهبری یک دولت ملی نیاز دارند. برای نقش و کارکرد دولت در توسعه، نظریه های گونا گونی مطرح شدهاند؛ ولی همانطور که تجربه تاریخی ملل توسعه یافته نشان میدهد، ملت سازی در کنار صنعتی شدن برای تقویت بنیانهای اجتماعی و مادی دولت و کشور ضروری هستند.
🔹در واقع، ناسیونالیسم، دولت ملی و مدرن، سرمایه داری و توسعه صنعتی در چارچوب آن، با یکدیگر مالزمه دارند. اما کشورهای جهان سوم از دورۀ سلطه استعمار تا دورۀ استقالل و تا کنون اغلب از چندپارگی قومی-قبیلهای و مذهبی رنج برده و فاقد هویت و همبستگی ملی و انسجام اجتماعی و در نتیجه دارای دولتهای ضعیف، فاسد و نا کارآمد و شبه ملی بوده اند.

📚منبع: فصلنامه سیاست، شماره سوم، پاییز 1393،ناسیونالیسم، دولت و توسعه نوشته سید احمد موثقی


@NSFRONT_IRAN
📚شرح لیاح گرینفلد بر ناسیونالیسم

🔹لیاح گرینفلد (liah greenfeld) با بررسی رابطه ناسیونالیسم با توسعه اقتصادی و نقش آن در ظهور سرمایه داری و تمدن اقتصادی جدید،آن را شکل بی نظیری از آگاهی اجتماعی می داند که در قلب این آگاهی یک انگاره در برگیرنده و اجبار آمیز از جامعه ، به عنوان ملت قرار دارد که درای حاکمیت است و اعضای آن با هم برابر هستند، به نحوی که حاکمیت مردم اصل اساسی سیاسی آن و مساوات طلبی نماینگر اصل اساسی سازماندهی اجتماعی آن است(Greenfeld,2001:2).

🔹البته او سه نوع ناسیونالیسم فردگرایانه - مدنی ، جمع گرایانه - مدنی و جمع گرایانه - قومی را از هم تفکیک میکند که در اولی پذیرش آگاهانه و ارادی عضویت در ملت نوسط افراد، دمکراسی فردگرایانه یا لیبرال را می رساند که در آن حکومت ها نماینده و پاسدار حقوق بشر و افراد از طریق ایجاد نهاد ها هستند، در حالی که در نوع دوم ملت یک فرد جمعی، دارای اراده ، نیازها و منافع خاص خود است که بر اراده ها، نیاز و منافع افراد تشکیل دهنده آن برتری و اولیت دارد و با اکثریت هم اندازه گیری نمیشود و اراده ملی توسط گروهی نخبه به عنوان نماینده اراده ملت اعمال میشود و دیکتاتوری های مدرن محصول آنند و دموکراسی مورد تعهدشان سوسیالیستی یا توده ای است(Greenfeld,2001:2-3).

🔹در نوع سوم که شایع ترین نوع آن است، ملت با عنصر قومی و الزامات اقتدارگرایانه عنصر جمع گرای خود، تقویت و اعمال میشود و ارگانیسم ایده آل ملت، نافی آزادی فرد بوده و آزادی یا حاکمیت ملت ، به عنوان آزادی از سلطه خارجی باز تعریف میشود(Greenfeld,2001:3)

📚منبع: فصلنامه سیاست، شماره سوم، پاییز 1393،ناسیونالیسم، دولت و توسعه نوشته سید احمد موثقی

@NSFRONT_IRAN
📚ناسیونالیسم، دولت - ملت و توسعه کاپیتالیستی


🔹ارنست هاس ناسیونالیسم را شکلی از عقلانیت، تلاشی برای ایجاد و اعمال انسجام در جوامع دستخوش نوسازی ، دانسته و معتقد است شکل خاصی از ناسیونالیسم، یعنی ناسیونالیسم لیبرال، بیشترین احتمال موفقیت در یکپارچه کردن جوامع دستخوش نوسازی را دارد و تنها شکل عقلانی شدن هم است که احتمال د ارد به اکثر نظام های سیاسی در تعاملاتشان انسجام بدهد(haas,1993:508-509).

🔹با استفاده از تفکیک وبر بین عقلانیت ماهوی و عقلانیت رسمی یا صوری، هاس استدلال میکند که واحد های جمعی منسجم شده به وسیله یک عقلانیت ماهوی که گزینه و انتخاب را در معرض یک نظام ارزشی مافوق، یک مذهب یا عقیده جزمی سکولار قرار میدهند ، الگو های اهداف وسایل مناسبی را انتخاب می کنند و برقراری انسجام در آن ها ، در برگیرنده تبعیت اهداف عینی ( و ابزار های مناسب برای تحقق آنها) از ارزش های اساسی تر رهایی و نجات، تحقق یک اتوپیای زمینی، رفاع عمومی یا به حداقل رساندن گناه ، است. شیوه های سازماندهی اقتصاد و حیات خانوادگی، شیوه های حکمرانی و رابطه با خارجی ها (ملل دیگر)، مشتق از عقلانیت ماهوی اند. مجموعه درخواست ها و برنامه های ناسیونالیستی خاص هم این گونه هستند و برنامه کار برای شکل منسجم تری از سازمان سیاسی، یم ملت - دولت دارای یک ماموریت و قانون اساسی خاص، فراهم میکنند(haas,1993:509)

🔹عقلانیت رسمی یا صوری تلاشی است تا عقلانیت های ماهوی گوناگون و رقیب را در معرض یک ساختار منطقی اجماعی فراگیر واحد قرار دهد، ساختاری که درصدد منسجم ساختن آنهاست و همواره بین عقلانیت ماهوی و صوری تنش وجود دارد ، ولی پیروزی عقلانیت رسمی یا صوری یک ابداع غربی است که حاکی از نوسازی دنیا از منظری غربی ، یا پذیرش عام شکل( در اصل ) غربی ملت - دولت به عنوان شیوه به طور عام مرجح سازمان سیاسی جمعی بود. این پیروزی، در پیروزی مجموعه مدرن واحدی از ارزش ها ، به وسیله پذیرش آن توسط اکثر مردم یک نظام سیاسی به عنوان شیوه نهادی برای حل و فصل منازعات داخلی، جلوه گر خواهد بود. به طور منطقی ، عقلانی شدن صوری ، ضرورت ندارد در برگیرنده سازمان یافتن یک نظام سیاسی به عنوان یک ملت - دولت باشد، ولی در عمل متمرکز ساختن حکومت و اقتصاد در دولت های نوساز، ان دو را به هم پیوند داد. عقلانی شدن رفتار جمعی در یک نظام سیاسی به طور مجانس عقلانی، به توافق، انسجام ، اجماع ، هویت ، همبستگی ملی ، حکومت قانون ، علم ، تحق عدالت و برابری همگان درر برابر قانون ، تصمیم گیری اقتصادی و سیاسی ملی و مشارکتی ، رویه های آموزشی و اداری واحد ، تغییرات مسالمت آمیز ، ایجاد نهاد های نمایندگی افکار عمومی و مشروعیت دولت ، کمک میکند و منجر به شکل گیری ملت های خودآگاه میشود، همان کونه که در دنیای غرب جلوه گر شد و در نهایت نیز، منجر به یک دنیای عام به طور رسمی عقلانی خواهد شد(haas,1993:509-510)

📚منبع: فصلنامه سیاست، شماره سوم، پاییز 1393،ناسیونالیسم، دولت و توسعه نوشته سید احمد موثقی

@NSFRONT_IRAN
📚توپ 88 میلیمتری ضد هوایی Flak از سال 1933 تا 1945 تبدیل به یکی از محبوب ترین سلاح های ارتش آلمان بر علیه هواپیما ها و ادوات زرهی متخاصم در زمان جنگ جهانی دوم گردید.

🔹توپ 88 میلیمتری Flak بعد ها توسط 10 کشور دیگر ازجمله ارتش ایالات متحده آمریکا مورد استفاده قرار گرفت.
این توپ در جنگ ها متعددی از جمله جنگ های داخلی اسپانیا، جنگ جهانی دوم، جنگ ویتنام و جنگ میان چین و امپراطوری ژاپن در زمان جنگ جهانی دوم در منطقه برمه و سرزمین اصلی چین به خدمت گرفته شد.

🔹توپ های خانواده Flak 88 در سه وظیفه کلی پدافند هوایی، پشتیبانی از نیروی زمینی و دفاع ساحلی به کار رفته اند.

@NSFRONT_IRAN
🔹گردهمایی حزب ناسیونال سوسیالیست آمریکا در مدیسن اسکوئر گاردن
نیویورک، سال 1939میلادی

@NSFRONT_IRAN
👤بِنو فن آرِنت

🔸تحصیل کرده در رشته هنر؛ کارگردان، معمار و نقاش آلمانی که از سال ۱۹۳۱ عضو اس اس و حزب شد وی نقش تاثیر گذاری در حوزه هنر در رایش سوم داشت.

🔸در سال ۱۹۴۴ برای رفتن به جبهه های نبرد داوطلب وافن اس اس شد اما در همان سال اسیر شد؛ در سال ۱۹۵۳ آزاد شد اما پس از بازگشت دوباره در آلمان زندانی شد و مدتی بعد بر اثر مرگ طبیعی درگذشت.
__
📍 @nsfront_iran
🇩🇪 تانک پانزر 2 در دهه 1930 طراحی شد. پانزر ۲ یک تانک سبک با زره های نازک بود که از یک توپ 20mm استفاده می کرد. این تانک گلوله های ضد زره و انفجار قوی را شلیک میکرد و قرار بود فضای خالی ورماخت را تا زمان تولد پانزر 3 و 4 پر کند.

🔹این تانک تا سال 1941 تانک اصلی ورماخت بود و در پیروزی آلمان در نبرد فرانسه و لهستان نقش مهمی داشت. همچنین پس از تولید تانک های سنگین تر، این تانک در خط مقدم های ثانویه مثل شمال آفریقا استفاده می شد. همچنین این تانک از یک مسلسل 7.92 میلی متری به عنوان سلاح ثانویه استفاده می کرد.

🔹این تانک در میدان جنگ به خوبی عمل کرده و طراحی تانک های آینده را تغییر داده است. این تانک یک توپچی و فرمانده اختصاصی داشت. در بسیاری از تانک ها، به ویژه تانک های سبکتر یک نفر مجبور بود دو نقش فرمانده و توپچی را داشته باشد و فرد در میدان جنگ مجبور بود در لحظاتی حیاتی به میدان نبرد توجه نکند و بر روی شلیک کردن توپ تمرکز کند.

🔹تانک پانزر 2 این سنت را تغییر داده است. تمام تانک های مدرن امروزی یک فرمانده و توپچی اختصاصی دارند. ویژگی که این تانک پایه گذار آن بود.


📝 Arshia Donits


@NSFRONT_IRAN
🎖نهمین واحد اس اس لشگر زرهی آلمان
لشگر زرهی آلمان هونستافن یکی از سی و هشت واحد های وافن اس اس بود که در هر جبهه شرق و غرب در طول جنگ جهانی دوم به فعالیت پرداختند.این واحد در ۳۱ دسامبر سال ۱۹۴۲ تاسیس شد و اعضا از سربازان وظیفه که حداقل سن ۱۸ سال تمام را داشتند به همراه جمعی از کارمندان با تجربه و معتمد از واحد های اول وافن اس اس یعنی لایب استاندارد آدولف هیتلر تشکیل شده بود. اولین ماموریت آنها در ماه مارس سال ۱۹۴۴ در لهستان بود و سپس بعد از اتمام در ژوئن همان سال به نرماندی انتقال یافت. پس از عقب نشینی از فرانسه در دسامبر ۱۹۴۴ برای استراحت و تجدید قوا به آرنهم رفتند جایی که در میان چتربازان متفقین گیر افتادند.
🎖ماموریت بعد واحد هونستافن در زمستان ۱۹۴۴_۱۹۴۵ به منظور پیشروی آلمان به آردنس بود. پس از منجر به شکست برای واحد هونستافن آنها به مجارستان منتقل شدند و در ماه های فوریه و مارس به جنگ با غرب بوداپست پرداختند. سرانجام پس از سقوط اتریش واحد نهم اس اس هونستافن در برابر ارتش ایالات متحده آمریکا به تاریخ ماه مه ۱۹۴۵ در اشتایر تسلیم شدند.ساختار: لشگر نهم از واحد های وافن اس اس هونستافن به همراه لشگر دهم از واحد فراندزبرگ که در فوریه سال ۱۹۴۳ تشکیل شد ساختار برابر داشتند به طوری که از این دو واحد به عنوان خواهر و برادر یاد شده است.
🎖سربازان این واحد به نوعی تشکیل شده از انفرادی بودند که قصد خدمت به رایش سوم را داشتند و در آن آموزش های لازم را میدیدند به نوعی میتوان گفت واحد نظام وظیفه افراد داوطلب قمداد میشد.
در اصل ابتدا هونستافن به عنوان سربازان هنگ پیاده نظام معرفی میشد اما پس از مدتی برای بهبود کیفیت به لشکر زرهی تکامل یافت. در شکل گیری این تغییرات و ارتقا های روز افزون کوشش های فرمانده کل گروه ویلی بایتراش نقش مهمی ایفا کرد که واحد را فعال و پیش رفته نگه داشت.
🎖نام واحد برگرفته از سلسله هونستافن که یک خاندان اصیل آلمانی بودند و از آن پادشاهان زیادی در قرون دوازده و سیزده به قدرت رسیده بودند گرفته شد.
جبهه شرقی: پس از محاصره ژنرال هنز ولش فرمانده لشگر اول ارتش اوکراین ژنرال فیلد مارشال اریک فون مانشتاین درخواست کرد که دو واحد از وافن اس اس یعنی واحد های هونستافن و فراندزبرگ برای کمک و همیاری به نیرو های عملیاتی وارد عرصه شوند.
پس از رسیدن به شرق در ماه مارس سال ۱۹۴۴ واحد هونستافن به سپاه دوم زرهی اس اس پیوست ( این سپاه شامل لشگر دوم اس اس داس رایش و لشگر ۹ زرهی هونستافن بود) و پس از آن بی درنگ به عملیاتی در نزدیکی شهر تارناپول فرستاده شدند. پس از نبرد سنگین در شرایط بسیار وحشت ناک و نابه سامان پیش آمده واحد هونستافن به نیرو های هوب در نزدیکی شهر باکزاس پیوست.در حین این جنگ هونستافن ، تلفات بسیار سنگینی را متحمل شده بود و در اواخر ماه آپریل نتوانست در کنار لشگر اصلی مقاومت کند و از آن جدا شد.
🎖سرانجام پس از حمله متفقین به فرانسه در ششم جون سال ۱۹۴۴ سپاه زرهی دوم آلمان که شامل واحد هونستافن نیز میشد به باختر ( غرب) فرستاده شد در دوازدهم جون هونستافن برای دفاع به کان در نورماندی فرستاده شد.
عملیات بیداری بهار : در طول نبرد های سال ۱۹۴۵ هونستافن به دفاع از مرز های آلمان مشغول بود در اواخر ماه ژانویه واحد هونستافن کاینفهام ماین در منطقه رفیت منتقل شد در پایان ماه فوریه واحد به شرق مجارستان فرستاده شد و به بخشی از ارتش ششم زرهی آلمان ( این لشگر شامل شش لشگر زرهی بود) تحت فرمان سپ دیتریش منتقل شد.
واحد هونستافن به همراه اکثریت لشگر های زرهی در اس اس برای شرکت در عملیات Frühling Serwachen یا همان عملیات بهار بیداری آماده شدند.
هدف اصلی این عملیات تامین امنیت میدان های های نفتی مجارستان از دست حمله و تصرف متفقین بعلاوه تسکین و کمک به واحد هایی که در نبرد بوداپست توسط نیرو های شوروی به دام افتاده بودند.
این عملیات در شش مارس ۱۹۴۵ به وقوع پیوست.
🎖تسلیم پایانی : در روز های اول ماه می واحد هونستافن به اشتایر امشتین منتقل شد و بنا به دستوری که به واحد داده شد بدون هیچ گونه زور و و واکنشی مانع ورود نیروهای متفقین شوند این اقدام برای برای مذاکرات جاری بین نیرو های آلمانی و متفقین انجام شد سرانجام چهار روز بعد از مذاکرات حاصله نهمین واحد از اس اس واحد هونستافن در پنجم ماه می ۱۹۴۵ تسلیم نیرو های آمریکایی شدند.
فرماندهان :
فرمانده ارشد ویلهلم بیتریش ( ۱۵ فوریه ۱۹۴۳ _ ۲۹ جون ۱۹۴۴)
فرمانده استاندارد هیتلر (۲۹ جون ۱۹۴۴ _ ۱۰ ژولای ۱۹۴۴)
فرمانده تشکیلات اس اس سیلو استادلر ( ۱۰ ژولای ۱۹۴۴ _ ۳۱ ژولای ۱۹۴۴)
سرهنگ اس اس فردیدیش ویلهلم باک ( ۳۱ ژولای ۱۹۴۴ _ ۲۹ آگوست ۱۹۴۴)
فرمانده نیرو های اس اس والتر هارزر ( ۲۹ آگوست ۱۹۴۴ _ ۱۰ اکتبر ۱۹۴۴)
فرمانده تیپ اس اس سیلوستر استادلر (۱۰ اکتبر ۱۹۴۴ _ ۸ می ۱۹۴۵)
📝 Arshia Donits

@NSFRONT_IRAN
ناسیونال_سوسیالیسم_در_امریکا_1941_1924.pdf
1.3 MB
📘 ماهنامه الکترونیکی سواستیکا ؛ سال نخست، شماره دوم، بهمن ماه 1399
📄 31 صفحه

📍 ناسیونال سوسیالیسم در امریکا (1941-1924)

© منتشر شده از انجمن ان اس فرانت

@NSFRONT_IRAN
🇮🇹 نام هواپیما: SM.79 Sparviero
نوع: بمب افکن متوسط
کارخانه سازنده: Savoia-Marchetti
کشور سازنده: ایتالیا
🔴 اولین پرواز خود را در ۱۹۳۴ انجام داد و از بدنه ای با استیل جوش خورده، چوب و پارچه درست شده بود. اولین بار در جنگ داخلی اسپانیا به نفع فرانکو وارد عمل شد و در جنگ جهانی دوم ستون اصلی بمب افکن های ایتالیایی محسوب می‌شد و در طول جنگ ۱۳۵۰ فروند ساخته شد. بعد از جنگ تعدادی از آنها به عنوان هواپیمای تجاری تا سال ۱۹۵۲ به کار ادامه دادند و در نهایت تعداد کم باقی مانده در نیروی هوایی لبنان تا ۱۹۵۹ در سرویس بودند.
در حمله به جزیره مالت بسیاری از منافع انگلیس توسط این بمب افکن نابود و ضربه سختی به استحکامات انگلیس وارد کردند.
مشخصات فنی
نیروی محرکه: سه موتور ۱۸ سیلندر رادیال، هر کدام به قدرت ۸۶۰ اسب بخار
تسلیحات: یک توپ کالیبر ۲۰، دو مسلسل کالیبر ۱۲،۷، دو مسلسل کالیبر ۷،۷ و ۱۲۰۰ کیلوگرم بمب.
طول: ۱۶،۲ متر
ارتفاع: ۴،۱ متر
طول دوبال: ۲۰،۲ متر
سطح بال: ۶۱،۷ متر مربع
خدمه: ۶ نفر
وزن پر: ۱۰۰۵۰ کیلوگرم
حداکثر سرعت: ۴۶۰ کیلومتر بر ساعت
سقف پرواز: ۷۵۰۰ متر

📝 Arshia Donits

@NSFRONT_IRAN
🇩🇪 توﭘﺨﺎﻧﻪ ﺭﯾﻠﯽ 150 ﻭ 170 ﻣﯿﻠﯽ ﻣﺘﺮﯼ ارتش آلمان ﺩﺭ حال بمباران مواضع دفاعی حومه ورشو در ﻟﻬﺴﺘﺎﻥ ؛ سپتامبر 1939
🔴 یکی از اصلی ترین علل پیروزی سریع ارتش آلمان در تصرف نیمه غربی لهستان ، دشت ها و تپه های کاملا هموار آن بود که تانک های آلمانی بدون برخورد با مانع طبیعی به پیشروی خود به سمت شرق ادامه دادند.

📝 Arshia Donits

@NSFRONT_IRAN
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔹میکس از سانِ نیروهای مسلح المان ناسیونال سوسیالیستی

📚منبع: نامشخص

@NSFRONT_IRAN
🇩🇪 نام تانک :
Panzerkampfwagen Tiger Ausf.B
به اختصار : Tiger II
نوع: تانک سنگین
کارخانه سازنده: Henschel & Son / Krupp 
کشور سازنده: آلمان
🔴 به دنبال تایگر ۱ ، طراحی تایگر ۲ با زره ضخیمتر و توپی قویتر در ۱۹۴۳ انجام شد و روی خط تولید رفت ، وزن تانک بسیار سنگین بود و تقریبا به ۷۰ تن می رسید ، اولین بار در ۱۱ جولای ۱۹۴۴ در نورماندی به میدان نبرد وارد شد و در ۱ سپتامبر به تعداد ۲۵ عدد در جبهه شرق به کار گرفته شد. نمونه های اولیه بسیار غیر قابل اعتماد بودند ، نشتی مایعات ، فرمان نامناسب ، عدم وجود خدمه کاربلد باعث به وجود آمدن مشکلات زیادی می شد که به تدریج در نمونه های جدیدتر این مشکلات رفع شدند ، چابکی این تانک علارغم وزن زیاد آن قابل توجه بود ، در ۱۹۴۵ ، نرخ اعتماد برای این تانک ۵۹ درصد بود که بعد از پانزر ۴ ، بالاترین در میان تانکهای سنگین آلمانی به حساب می آمد. هیچ سندی مبنی بر نفوذ هر گونه گلوله ای از متفقین غربی به زره قسمت جلوی تانک وجود ندارد ، گلوله این تانک از فاصله ۲،۵ کیلومتری قادر به انهدام کلیه تانک ‌های متفقین غربی بود.

📝 Arshia Donits

@NSFRONT_IRAN
2024/05/09 05:05:05
Back to Top
HTML Embed Code: