Telegram Web Link
ApplyAbroad | هلدینگ پرگار
عکس اول: تنها برنامه‌ام این بود که در ایالات متحده درس بخوانم و دکترا بگیرم. اگر بعد از تمام سختی‌هایی که کشیده‌ام و تمام چیزهایی که از سر گذرانده‌ام، این اتفاق نیفتد، واقعاً نمی‌توانم تصورش را بکنم. عکس دوم: مهم نیست چقدر طول بکشد، بالاخره یک روزی در آمریکا…
همانطور که ایرانی ها با مهاجران (مثل افغانستانی ها) همذات پنداری ندارند، آمریکایی ها چند برابر ندارند!


قابل ذکر است، در مورد ماجرای اخراج افغانستانی ها در این روزها فعلا نظری نمیدهیم که تصمیم درست چیه؟ (هرچند احتمالا میدونید نگاه ما از هفت هشت سال پیش به مهاجران افغانستانی که فارس زبانن مثبته چون اکثرشون عاشق ایران و ایرانی هستند و فرهنگ شون خیلی ایرونیه و اگر قرار است مهاجرهای غیرقانونی اخراج شوند، نباید این رابطه احساسی از بین رود. فرهنگ و ارتباط ایرانی ها با افغانستانی هایی که فارس زبانن مثل فرهنگ مشترک آمریکایی ها با انگلیسی هاست)

ولی اخراج مهاجران غیرقانونی در ایران، شبیه اخراج مهاجران غیرقانونی در آمریکا نیست (چون ایران، افغانستان را با تحریم دچار مشکل نکرده، ایران مستقیم و غیر مستقیم در ضعیف شدن کشور افغانستان نقش نداشته، هیچ مهاجر ایرانی در آمریکا برای چینی ها یا روسیه ای ها جاسوسی نکرده که این روزها اخراج ایرانی ها بسیار شدید شده!)

نصیحت به مردم ایران، ضد افغانستانی شدن به ضرر ایران است چون افغانستانی (خصوصا فارس زبان)، از دیرباز جزئی از ایران بزرگ بودند و این جداسازی باعث خوشحالی کشورهایی است که از ضعیف شدن ایران بزرگ خرسند می شوند (همون کشورهایی که علاقمند به تجزیه ایرانند که ایران قومیتی شود مثل عربستان و مثل همون هایی که احتمالا میدانید)
اما
منطقی نیست افرادی بصورت غیرقانونی در کشور باشند و یا باید همیشه غیرقانونی ها مدیریت شوند!
در حالی که چین پیشگام در صادرات پنل‌های خورشیدی، خودروهای برقی و باتری است امریکا صادرکننده نفت خام، گاز و ... شده است!

🔹 لینک همه گروه ها و کانال های مهاجرت به چین
🔗 لینک پکیج های مشاوره ی مهاجرت تحصیلی به چین
🔹 لینک پشتیبان (ادمین) کارگروه مهاجرتی چین

🆔 وبسایت | 🌐 اینستاگرام | 🌐 هلدینگ پرگار
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
گفتگوی مهاجرتی سامان (مدیر کارگروه آمریکا) و دکتر امیر (مدیر کارگروه چین)

در مورد شباهات ها و تفاوت های آمریکا و چین

دکتر امیر مدیر کارگروه چین پرگاره و دکترا داره از دانشگاه CAS چین و الان داره پستداک میگذرونه از دانشگاه Zhejiang

همچنین امیر در دوران کارآموزیش در کارخونه Sinopharm سابقه تدریس و آموزش هم داشته

دکتر امیر گرین کارت آمریکا هم دارد

با توجه به اینکه امیر هم سابقه دکتری هم پستداک و هم صنعت داره تو چین، سورس بسیار عالی هست برای پاسخگویی به سوالات درباره شرایط تحصیل، کار و زندگی در چین

لایو روز یکشنبه ساعت ۷ عصر ایران در تلگرام برگزار میشه و لینک لایو در انتهای پیام اومده

لطفا با دست پر بیاید و سوالاتون رو آماده کنید که از امیر بپرسید
میتونید سوالاتتون هم کامنت کنید

زمان لایو: یکشنبه ۱۵ تیر ساعت ۷ عصر ایران

لینک شرکت در لایو

https://www.tg-me.com/pargarwiki?livestream=143c4a458ff793a511
Live stream scheduled for
کانادا الزامات حمایت مالی برای دانشجویان بین‌المللی را افزایش می‌دهد

طبق اعلام تازه، اداره مهاجرت، پناهندگی و تابعیت کانادا (IRCC) از اول سپتامبر ۲۰۲۵ حداقل مبلغ لازم برای پوشش هزینه‌های زندگی دانشجویان بین‌المللی مجرد را از ۲۰,۶۳۵ دلار کانادایی به ۲۲,۸۹۵ دلار کانادایی افزایش می‌دهد،افزایشی بیش از ۲٬۰۰۰ دلار

این تصمیم بخشی از تلاش‌های مداوم IRCC برای هماهنگ‌سازی هزینه‌های زندگی مورد نیاز با شاخص حد فقر پایین (LICO) کانادا است که به صورت سالانه بازنگری می‌شود. ادامۀ تغییرات و بروزرسانی‌ها، مانند افزایش سالیانه این رقم با توجه به LICO، انتظار می‌رود.


🔗 منبع خبر

🆔 وبسایت | 🌐 اینستاگرام | 🌐 هلدینگ پرگار
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
هشدار موسسه رتبه‌بندی مودیز در مورد ریسک اعتباری دانشگاه‌های وابسته به ثبت‌نام بین‌المللی


موسسه Moody’s هشدار داده دانشگاه‌های آمریکا که درصد زیادی از درآمدشان را از شهریه دانشجویان بین‌المللی کسب می‌کنند، با کاهش این گروه مواجه‌اند و ممکن است با ریسک اعتباری روبرو شوند.

در حدود 11٪ از مؤسسات این کشور، دانشجویان بین‌المللی بیش از 20٪ از دانشجویان کل را تشکیل می‌دهند. این گروه، به‌ویژه برای دانشگاه‌هایی با حاشیه سود محدود، اهمیت ویژه‌ای دارد.

کاهش دانشجویان بین‌المللی باعث افت درآمد شهریه شده است، چون این دانشجویان معمولاً شهریه کامل پرداخت می‌کنند، و در صورت کاهش آنها احتمالاً درآمد دانشگاه‌ها کاهش خواهد یافت.

تحلیل Moody’s نشان می‌دهد که اگر 15٪ از دانشجویان بین‌المللی حذف شوند، حدود 20٪ از دانشگاه‌ها ممکن است با کاهش چشمگیر در سود عملیاتی (EBIDA) مواجه شوند، به‌ویژه آن‌هایی که از قبل نیز در وضعیت مالی دشواری بودند.

با وجود این، برخی دانشگاه‌های ممتاز که دارای ذخیره مالی بالا یا تأمین درآمد از منابع دیگری مانند کمک‌هزینه‌ها، بورسیه‌ها و انتفاع از تحقیق هستند، ممکن است کمتر آسیب ببینند.

این گزارش در پی ماه‌ها حملات دولت ترامپ به مهاجران، به‌ویژه دانشجویان بین‌المللی منتشر شده است.
پس از انکه، دولت ممنوعیت سفر جدیدی را برای ۱۲ کشور اعمال کرد که دانشجویان این کشورها را از تحصیل در ایالات متحده محروم می‌کند.

🔗 منبع خبر

🆔 وبسایت | 🌐 اینستاگرام | 🌐 هلدینگ پرگار
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
شورای پژوهش هنر و علوم انسانی بریتانیا(AHRC) ،برندگان جوایز جدید بودجه دکترا را معرفی کرد.

۵۰ دانشگاه بریتانیایی شامل دانشگاه‌های آکسفورد، منچستر، لیورپول، کوئین مری لندن، لیدز، کاردیف و چندین مؤسسه منطقه‌ای موفق به دریافت این کمک‌هزینه‌ها شدند .
هر دانشگاه برای دوره پنج‌ساله (شروع اکتبر ۲۰۲۶) بین ۱۵ تا ۲۵ کمک‌هزینه کامل دریافت می‌کند:

آکسفورد: ۳ دانشجوی دکتری در سال (۱۵ نفر کل)
منچستر: ۱۵ دانشجوی دکتری
کوئین مری: ۵ دانشجو در سال (۲۵ مورد در کل)
لیورپول: ۳ دانشجو در سال (۱۵ مورد در کل)
کاردیف و دیگر نهادها نیز به همین منوال

طرح «Doctoral Landscape Awards» با هدف جایگزینی مدل‌های پیشین (مانند DTP) اجرا شده است.
بودجه شامل شهریه، حقوق دانشجویان، هزینه‌های پژوهشی، و همکاری با شرکای غیرآکادمیک مانند موزه‌ها یا سازمان‌های محلی می‌شود.

طرح Doctoral Landscape Awards از پاییز ۲۰۲۶ اجرا می‌شود و طی ۵ سال آینده، بودجه قابل‌توجهی را برای استعدادهای دکتری در دانشگاه‌های منتخب فراهم می‌آورد. با تأکید بر تنوع، همکاری بین‌المللی و ارتباط با بخش‌های صنعتی یا فرهنگی، AHRC تلاش می‌کند تا چشم‌انداز پژوهش در هنر و علوم انسانی را متحول کند.


🔗 منبع خبر

🆔 وبسایت | 🌐 اینستاگرام | 🌐 هلدینگ پرگار
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
آپدیت وبینار سد شکن ویزای آمریکا:

با افتخار و مسرت به اطلاع میرسانیم:

امروز پنجم جولای ۲۰۲۵ ساعت ۱۱:۳۰ صبح به وقت ساحل شرقی، سومین جلسه با Law Firm نامبر وان مهاجرتی آمریکا داشتیم و اقداماتی که قرار است در وبینار بیان شود، تضمینی حداقل بین ۳۰۰ الی ۵۰۰ نفر دانشجویی و حداقل بین ۵۰۰ الی ۸۰۰ نفر توریستی، می توانند ویزا بگیرند.

تصمیمی که داریم میخواهیم در وبینار، تمام دانش و تجربه و فوت کوزه گری حاصل از ۱۵ سال تجربه مهاجرتی آمریکای خود را با شما به اشتراک بگذاریم و از اقداماتی مثل وبینارهای ناقصی که هدف آن، فروش پکیج های ۵۰۰۰ دلاری در ادامه باشد پرهیز میکنیم!

سد ویزای آمریکا را با هم، با قدرت دانش می شکنیم تا التماس برای دادن ویزا!

Stay Tuned with Pargar!

.
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
2025/07/06 05:18:47
Back to Top
HTML Embed Code: