Telegram Web Link
بررسی وضعیت آنلاین دانشجویان هاروارد
🇺🇸
دولت آمریکا قصد دارد فعالیت‌های آنلاین تمامی افرادی را که برای تحصیل در دانشگاه هاروارد درخواست ویزا می‌کنند بررسی کند. طبق گزارش‌ها قرار است این تحقیقات توسط سفارتخانه‌ها و کنسولگری‌های این کشور به طور "دقیق" انجام شود.
این گزارش‌ها همچنین می‌افزایند که قرار است اجرای این اقدام "فوراً" آغاز شود. در همین راستا شبکه سی‌ان‌ان و پایگاه خبری پولیتیکو گزارش داده‌اند که این دستور، شامل "دانشجویان، پژوهشگران و نیز سخنرانان مدعو" خواهد شد.
طبق این دستور، قرار است "تمامی جنبه‌های حضور آنلاین" متقاضیان ویزا به‌ طور کامل بررسی شود. همچنین گفته شده که چنانچه فردی فعالیتی در شبکه‌های اجتماعی نداشته یا حساب کاربری خود را خصوصی کرده باشد، کنسولگری‌ها باید بررسی کنند که آیا این امر نشانه‌ای از "رفتار گمراه‌کننده" است و یا خیر. به گفته آن‌ها چنین چیزی اصولا ممکن است "اعتبار" شخص متقاضی را زیر سؤال ببرد.
به گفته رسانه‌ها، هدف این بررسی‌ها شناسایی "موارد احتمالی یهودستیزی" در میان متقاضیان روادید است. این اقدام علیه هاروارد به‌عنوان یک طرح آزمایشی در نظر گرفته شده و ممکن است به دیگر دانشگاه‌های آمریکا نیز گسترش یابد.

🔗منبع: دویچه وله

🆔 وبسایت | 🌐 اینستاگرام | 🌐 هلدینگ پرگار
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
ApplyAbroad | هلدینگ پرگار
دولت آمریکا قصد دارد فعالیت‌های آنلاین تمامی افرادی را که برای تحصیل در دانشگاه هاروارد درخواست ویزا می‌کنند بررسی کند. طبق گزارش‌ها قرار است این تحقیقات توسط سفارتخانه‌ها و کنسولگری‌های این کشور به طور "دقیق" انجام شود.
یک نفر که علاقمند به هاروارده و از لحاظ علمی هم در اون سطحه، برای دانشگاه دیگه ای درخواست میده و بعد از ورود به آمریکا به هاروارد ترنسفر میکنه.

این منجر به ضعیف شدنه دانشگاه هاروارد میشه چون که دانشجوهای خوب بهش اپلای نمیکنن. مثل این میمونه که عاملی باعث بشه رتبه های برتر کنکور ریاضی برای دانشگاه شریف اقدام نکنن!

و اینکه میگن میخوایم این روش رو تست کنیم، مثل این میمونه یک دارویی ساختن و برای میان روی یک آدم مهم تستش کنن ولی عموما تست های دارویی که نتیجه ش مشخص نیست بر روی حیوانات آزمایشگاهی و یا بیمارانی که در شرایط بحرانی هستند و با رضایت خودش، تست میکنن.

هاروارد قدیمی ترین دانشگاه آمریکاس (۱۶۳۶) و همچنین قوی ترین و با پرستیژترین دانشگاه در این کره خاکی!
ApplyAbroad | هلدینگ پرگار
یک نفر که علاقمند به هاروارده و از لحاظ علمی هم در اون سطحه، برای دانشگاه دیگه ای درخواست میده و بعد از ورود به آمریکا به هاروارد ترنسفر میکنه. این منجر به ضعیف شدنه دانشگاه هاروارد میشه چون که دانشجوهای خوب بهش اپلای نمیکنن. مثل این میمونه که عاملی باعث…
🔥 تبریک به متقاضی محترم سپر طلایی پرگار از مصاحبه موفق در سفارت دبی و ورود به پروسه کلیرنس، به تاریخ ۲۷ می.
پذیرش دکترا مهندسی مکانیک و فول فاند.

#Dubai
#Mechanicalengineering
#PhD
#Fullyfunded
#F1
#May27

🔴 لینک گروه سفارت‌ آمریکا در دوبی
(لینک)

👈 اکانت ادمین:
@USvisAdmin

معرفی خدمات ویزای امریکا هلدینگ پرگار

💎 اخبار ویزای آمریکا
🆔 @pargarvisa
افزایش درخواست‌های مهاجرت به کانادا در می ۲۰۲۵

کانادا، ۳۰ می ۲۰۲۵ - بر اساس آخرین به‌روزرسانی اداره مهاجرت، پناهندگی و شهروندی کانادا (IRCC) که در تاریخ ۲۹ می ۲۰۲۵ منتشر شد، تعداد کل درخواست‌های در حال بررسی در سیستم مهاجرت کانادا به ۲,۰۴۱,۸۰۰ مورد رسیده است که افزایشی ۶۵,۱۰۰ موردی نسبت به ماه مارس (۱,۹۷۶,۷۰۰ درخواست) را نشان می‌دهد. با این حال، تعداد درخواست‌های عقب‌افتاده (بک‌لاگ) که از استانداردهای زمانی پردازش فراتر رفته‌اند، با کاهش ۱۹,۷۰۰ موردی به ۷۶۰,۲۰۰ درخواست رسیده است. این گزارش نشان‌دهنده تلاش‌های IRCC برای مدیریت حجم بالای درخواست‌ها و بهبود فرآیندهای مهاجرتی است.

IRCC پیش‌بینی می‌شود که با ادامه استراتژی‌هایی مانند استفاده از فناوری، مدیریت نیروی کار و همکاری با ذی‌نفعان، بک‌لاگ در دسته‌های اقامت موقت تا پایان سال ۲۰۲۵ کاهش بیشتری خواهد یافت. با این حال، حجم بالای درخواست‌های اقامت دائم ممکن است همچنان چالش‌هایی برای متقاضیان ایجاد کند.

🔗 منبع: ImmigrationNews

ارتباط با ادمین:
@pargarcanada

🌐 خدمات اپلای تحصیلی

🌐 خدمات ویزای تحصیلی

🇨🇦 لینک گروه های کانادا

🇨🇦 کانال اخبار کانادا با پرگار

🆔 وبسایت | 🌐 اینستاگرام | 🌐 کانال اصلی
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
👍 رضایت متقاضیان عزیزمون در فرایند اخذ ‌ویزای درجا توریستی

ارتباط با ادمین

@MigVisAdmin
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from Abroad Plus
علیرضا (ایشون) که حدود دو ماه پیش دستگیر شده بود، دیروز به ایران برگشت!

علیرضا گفت "من عاشق این کشور هستم، اما آنها نمی‌خواهند من اینجا باشم، بنابراین به خانه برمی‌گردم."


همچنان دلیل دستگیری علیرضا نامشخص است و در انتها مجرم هم شناخته نشد. علیرضا بصورت دیپورت خودخواسته از آمریکا خارج شد

http://wvtm13.com/article/ice-detainee-and-university-of-alabama-student-goes-back-to-his-country/64946596

@abroadplus
👍 رضایت متقاضیان عزیزمون در فرایند اخذ پذیرش و ویزا

ارتباط با ادمین

@PargarBritain
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔥 تبریک به متقاضی محترم سپر طلایی پرگار از مصاحبه موفق در سفارت دبی و گرفتن ویزای درجا، به تاریخ ۲۸ می.
پذیرش دکترا ریاضی محض و فول فاند.

#Dubai
#Mathematics
#PhD
#Fullyfunded
#F1
#May28

🔴 لینک گروه سفارت‌ آمریکا در دوبی
(لینک)

👈 اکانت ادمین:
@USvisAdmin

معرفی خدمات ویزای امریکا هلدینگ پرگار

💎 اخبار ویزای آمریکا
🆔 @pargarvisa
🌍 آینده فناوری از دل آفریقا شکل می‌گیرد

در بسیاری از کشورهای آفریقایی، کودکان از پنج‌سالگی وارد دنیای برنامه‌نویسی، ساخت انیمیشن و طراحی اپلیکیشن شده‌اند. آموزش مهارت‌های دیجیتال، حالا به بخش جدایی‌ناپذیر مدارس تبدیل شده و استارتاپ‌هایی مانند uLesson و Ubongo با روش‌های نوآورانه، این روند را تسریع کرده‌اند.
🔹 طبق پیش‌بینی یونیسف، جمعیت جوان آفریقا تا سال ۲۰۳۰ به ۷۵۰ میلیون نفر خواهد رسید. اگر حتی نیمی از این جمعیت به مهارت‌های دیجیتال مجهز شوند، آفریقا به یکی از بازیگران اصلی اقتصاد دیجیتال جهانی تبدیل خواهد شد.

این تحول چه فرصت‌هایی را برای سایر کشورها به‌همراه دارد؟

سرمایه‌گذاری در بازار آموزش دیجیتال آفریقا
همکاری‌های فناورانه و صادرات دانش فنی
دسترسی به نیروی کار ماهر و آموزش‌دیده در حوزه فناوری
ایجاد بازارهای مشترک برای استارتاپ‌ها و پلتفرم‌های دیجیتال
کشورهایی که زودتر وارد این فضا شوند، می‌توانند در شکل‌دهی آینده دیجیتال قاره‌ای با پتانسیل بالا، نقش کلیدی داشته باشند.

📎 منبع: Techpoint Africa

🆔 وبسایت | 🌐 اینستاگرام | 🌐 هلدینگ پرگار
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
قدرت نمایی‌دانشگاه های چین در وبسایت Nature
۸ دانشگاه از ۱۰ دانشگاه اول دنیا در Nature Index متعلق به دانشگاه های چین می باشد

منبع:

https://www.nature.com/nature-index/institution-outputs/generate/all/global/all
چگونه چین محبوب شد؛ راز نگاه مثبت جهان چیست؟

«آکسیوس»، پایگاه خبری-سیاسی آمریکایی، با استناد به نظرسنجی شرکت آمریکایی «مورنینگ کانسالت» که در 41 کشور انجام شده، گزارش داد محبوبیت جهانی چین طی یک سال گذشته روندی صعودی و باثبات داشته و از ماه مارس امسال با شتابی محسوس همراه شده است.

بر اساس این گزارش، تا پایان ماه مه، چین به امتیاز خالص محبوبیت 8.8 رسیده، در حالی که این شاخص برای ایالات متحده 1.5- بوده است. این نخستین ‌بار از زمان آغاز این ارزیابی است که محبوبیت جهانی چین در این معیار از آمریکا پیشی می‌گیرد.

این اتفاق، پدیده‌ای منحصر به فرد نیست. طی سال‌های اخیر، نظرسنجی‌های بین‌المللی متعددی روندی مشابه را ثبت کرده‌اند: نگاهی گرم‌تر و مثبت‌تر از سوی جهان نسبت به چین.

افزایش محبوبیت جهانی چین، نتیجه نقش فعال این کشور به‌عنوان سازنده صلح، حامی توسعه جهانی و مدافع نظم بین‌المللی است. این تلاش‌ها و دستاوردها تأثیری مثبت بر جامعه جهانی گذاشته‌اند. پیشرفت چین نه فقط رفاه مردم این کشور را افزایش داده، بلکه سهم مهمی در تقویت صلح و توسعه در سطح جهان ایفا کرده است.

سهم چین در رشد اقتصادی جهانی همچنان در حدود 30 درصد باقی مانده و نرخ رشد اقتصادی این کشور در میان بالاترین نرخ‌ها در بین اقتصادهای بزرگ جهان قرار دارد. «ابتکار کمربند و جاده» (BRI) که اکنون بیش از یک دهه از آغاز آن می‌گذرد، به منبعی از تحولات ملموس در زندگی روزمره شمار زیادی از مردم تبدیل شده است. برای نمونه، در آفریقا، نیروگاه‌های برق‌آبی احداث ‌شده با مشارکت شرکت‌های چینی، روشنایی را به خانه‌های بسیاری از خانواده‌ها رسانده‌اند.

در جنوب شرقی آسیا، پارک‌های صنعتی با پشتیبانی فناوری و سرمایه‌گذاری چین با سرعت در حال شکل‌گیری هستند. این پروژه‌ها بدون شروط سیاسی، بدون شعار و تحقیر طرف مقابل، صرفا پاسخی واقعی به خواسته‌های فوری کشورهای شریک برای توسعه اقتصادی و بهبود معیشت ارائه می‌شوند. آنچه جهان در حال مشاهده آن است، رویکرد فراگیر و خیرخواهانه چین است؛ رویکردی که توسعه واقعی را توسعه‌ای مشترک و همگام با دیگران می‌داند.

از تسهیل آشتی میان عربستان سعودی و ایران گرفته تا اجرای جدی «توافقنامه پاریس»، از ترویج «مشارکت اقتصادی جامع منطقه‌ای» (RCEP) تا تقویت سازوکار همکاری «بریکس» (BRICS)، چین چهره‌ای از یک قدرت بزرگ و مسئول را به جهانیان نشان داده است. پشت این اقدامات، ایده‌های پیشرو و گام‌های عملی و موثر قرار دارد. سه ابتکار چین در زمینه «توسعه جهانی»، «امنیت جهانی» و «تمدن جهانی»، از زمان معرفی تاکنون، حمایت‌ها و بازخوردهای مثبتی از بیش از 100 کشور و سازمان بین‌المللی دریافت کرده‌اند و در جهانی پرآشوب، ثبات و انرژی مثبت تزریق نموده‌اند.

چین با مشارکت فعال در پروژه‌های توسعه جهانی، ارائه راه‌حل‌های سیاسی برای مسائل پیچیده و تزریق پویایی تازه به گفت‌وگوی تمدن‌ها، روندهای عصر را به‌خوبی درک کرده و بر رفاه مشترک بشر تمرکز دارد. این رویکرد، بازتابی از آرمان‌های مشترک مردم سراسر جهان برای صلح و توسعه است و موجب شده نقش جهانی چین هر روز بیشتر به رسمیت شناخته شود.

افزایش محبوبیت جهانی چین همچنین بازتابی از پذیرش و احترام فزاینده جامعه بین‌المللی نسبت به کشوری خوداتکا و مستقل است؛ کشوری که مدافع عدالت، حامی ملت‌های ضعیف و مروج حسن نیت در مناسبات جهانی است.

در برابر روند رو‌ به ‌افزایش یکجانبه‌گرایی و حمایت‌گرایی، چین با ثبات و قاطعیت در سوی درست تاریخ ایستاده و از شکل‌گیری یک اقتصاد جهانی باز پشتیبانی می‌کند.

در کنار این نقش‌آفرینی‌ها، تصویر مثبت چین در جهان، نمودی آشکار از رشد مستمر قدرت نرم این کشور نیز به شمار می‌رود.

امروزه، خلاقیت فرهنگی چین با شور و پویایی کم‌سابقه‌ای در حال ارتباط گرفتن با جهان است. از بازی‌هایی مانند «اثر گنشین» و «افسانه سیاه؛ ووکونگ» گرفته تا پلتفرم‌هایی چون «تیک‌تاک» و «رِدنوت»، از سریال‌های کوتاه چینی در خارج گرفته تا پدیده‌هایی مانند هوش مصنوعی «دیپ‌سیک»، موج روزافزون «سفر به چین» و چهرهای مشهور اینترنتی مثل «آی‌شواسپید» — همه این نمونه‌ها تجلی نوعی «رهایی از پیله» هستند؛ تحولاتی که حباب رسانه‌ای ساخته‌ شده توسط رسانه‌های غربی در سال‌های گذشته را شکافته‌اند و تصویری زنده، واقعی و دست‌اول از چین به جهان عرضه کرده‌اند: کشوری پیشرو در نوآوری فناورانه، برخوردار از تمدنی عمیق و تاریخی، و مردمی خون‌گرم، مهربان و صمیمی.

محبوبیت جهانی چین، نهایتا ریشه در روشن‌بینی راهبردی و اعتماد به آینده این کشور دارد. چین به‌خوبی آگاه است که گشایش، زمینه‌ساز پیشرفت است

لینک گروه تحصیل در چین با پرگار
www.tg-me.com/+OMTS_bGZ06hiM2Vk

کانال چین با پرگار
🆔 @pargarchina
ترامپ بن شده و اینبار حتی از دفعه قبلی بدتره (دانشجوها هم راه نمیدن)

در اولین فرصت تحلیل واستون می نویسیم
اخبار چین با پرگار
چگونه چین محبوب شد؛ راز نگاه مثبت جهان چیست؟ «آکسیوس»، پایگاه خبری-سیاسی آمریکایی، با استناد به نظرسنجی شرکت آمریکایی «مورنینگ کانسالت» که در 41 کشور انجام شده، گزارش داد محبوبیت جهانی چین طی یک سال گذشته روندی صعودی و باثبات داشته و از ماه مارس امسال با…
فعلا تنها جایی که همه چیش عالیه چین هست

و داره فصل اپلای ش شروع میشه

چین حتی ارشد هم فول فاند میده


www.tg-me.com/+OMTS_bGZ06hiM2Vk

مشکلات ویزا اینام نداره

و متاسفانه چون از خیلی از کشورها (حتی آمریکا و چین) درخواست زیاد داره رقابتیه و هرچی زودتر اقدام کرد، بهتره
🔥 تبریک به متقاضی محترم سپر طلایی پرگار از مصاحبه موفق در سفارت دبی و ورود به پروسه کلیرنس، به تاریخ ۳۰ می.

پذیرش دکترا مهندسی مکانیک و فول فاند.
🔴 از جمله حساسیت های کیس، وجود سابقه ریجکتی از ارمنستان بود.

#Dubai
#Mechanicalengineering
#PhD
#Fullyfunded
#F1
#May30

🔴 لینک گروه سفارت‌ آمریکا در دوبی
(لینک)

👈 اکانت ادمین:
@USvisAdmin

معرفی خدمات ویزای امریکا هلدینگ پرگار

💎 اخبار ویزای آمریکا
🆔 @pargarvisa
2025/07/09 20:36:42
Back to Top
HTML Embed Code: