Telegram Web Link
🔷 جدیدترین‌های چین 🇨🇳

🔹 در هفته‌های اخیر و هم‌زمان با ۸۰امین سالگرد پیروزی مقاومت چین دربرابر تجاوز ژاپن، تصاویر بیشتری از هواگردهای جدید ارتش چین که در صف ورود به خدمت قرار دارند منتشر شد.

🔹 به ترتیب تصاویر اول و دوم از آواکس ناونشین KJ-600 نیروی دریایی چین که با گذراندن تست‌ها، رنگ.نهایی و شماره بدنه را دریافت کرده است. و تصویر سوم از جنگنده‌ی پنهانکار شنیانگ J-35 و جنگنده ناونشین شنیانگ J-15T نیروی دریایی چین هستند.

🔹 تصاویر چهارم و پنجم از آواکس جدید نیرویی هوایی چین یعنی آواکس بردبلند KJ-3000 است. که تجهیز آن به پیشرانه توربوفن بومی کم مصرف و بهینه WS-20 تایید می‌شود.

▪️ برای مطالعه بیشتر درباره این تسلیحات روی نام آن‌ها ضربه بزنید.

#چین #نیروی_هوایی #نیروی_دریایی

Jīngyú
@Partisan2015
🔶 اهداف اسرائیل

🔸لحظه‌ای خود را در جایگاه یک سیاست‌مدار یا نویسنده اسناد امنیتی اسرائیل قرار دهید. مشکلات و نقاط ضعف شما چیست؟ چه اهدافی را دنبال می‌کنید؟ بهترین راه برای ازبین‌بردن چالش‌های امنیتی شما چه خواهد بود؟ خاورمیانه ایده‌آل برای شما چه شکلی دارد؟

🔸پاسخ‌ها ساده هستند. شما حکومتی کوچک، کم‌جمعیت و شدیداً توسعه‌طلب هستید. کشورهای بزرگ و پرجمعیت منطقه، تهدید و مانعی طبیعی در برابر اهداف شما برای تبدیل‌شدن به هژمون خاورمیانه به شمار می‌آیند.

🔸درگیرکردن این کشورها به مشکلات شدید داخلی یا ایجاد وابستگی کامل اقتصادی و امنیتی به شما و متحدانتان در غرب، برخی از راه‌حل‌ها هستند. در نهایت، به‌عنوان یک اسرائیلی، خاورمیانه ایده‌آل شما مملو از دولت‌های کوچک‌تری است که توان طبیعی به چالش کشیدن برتری شما را نداشته باشند.

🔶مسئله ایران

🔸دهه‌هاست که چالش امنیتی اصلی شما ایران بوده است. در نتیجه فعالیت‌های ایران، شما در سال‌های ۲۰۰۰ و ۲۰۰۸ متحمل شکست‌هایی در لبنان شده و سال‌ها درگیر انواع تهدیدات امنیتی پیرامونی بوده‌اید.

🔸مشخصاً یک دولت متعارض با اسرائیل در کویت یا بحرین هیچ‌گاه توانایی ایجاد تهدید جدی برای شما را نخواهد داشت. حال، سؤال اینجاست که چه چیزی ایران را قادر به تهدید شما کرده است؟ حکومت و سیاست‌های آن؟ ماهیت انقلابی تفکر شیعه؟ پاسخ شما ساده و سریع خواهد بود. این توانایی و پتانسیل ذاتی ایران است که در ترکیب با اراده سیاسی و روایت ایدئولوژیک، تهدیدات بسیاری برای شما خلق کرده است.

🔶 با ایران چه کنیم؟

🔸تغییر حکومت یا هرج‌ومرج موقت داخلی، تضمینی برای شما در آینده نخواهد بود. ایران، با اتکا به توانایی‌های ذاتی ملت، جغرافیا و منابع طبیعی خود، همواره توانایی بازسازی، قدرت‌گیری و تهدید رویای شما برای سیطره نظامی، اقتصادی و سیاسی بر خاورمیانه را خواهد داشت.

🔸پس پاسخ شما ساده است. جغرافیا و ملتی که همواره توانایی ایجاد تهدید برای شما دارد، نباید وجود داشته باشد. هدف طبیعی شما استفاده از تمام ابزارهای تبلیغاتی، اقتصادی و نظامی خود و متحدانتان برای تبدیل قطعی ایران به واحدهای کوچک‌ترِ قابل‌مدیریت، یا دست‌کم، ایجاد درگیری داخلی دائمی میان گروه‌های مسلح و تجزیه عملی و غیررسمی جغرافیای ایران خواهد بود.


🔶کجا ایستاده‌اید؟

🔸اسرائیل دلایلی منطقی برای نابودی کشورمان دارد. فعالیت‌های اسرائیل در این زمینه نیز آن‌چنان مخفیانه نبوده‌اند و شواهد بسیاری از همکاری با گروه‌های تجزیه‌طلب و حملات هدفمند برای هموار کردن مسیر آنان تا اظهارات رسمی مقامات و کارشناسان صهیونیست، در دسترس هستند.

🔸با این‌ وجود، بسیاری از ایرانیان (و ایرانی‌نمایان) در داخل و خارج کشور، از اسرائیل و تهاجمش به کشورمان دفاع کرده و ادعای آن درباره دوستی با ایران و دشمنی با جمهوری اسلامی را می‌پذیرند. سؤال اینجاست که دلایل این مواضع چیست؟

▪️ساده‌لوحان: برخی ادعای اسرائیل در زمینه برنامه هسته‌ای را باور دارند. این افراد می‌پذیرند که با دست‌کشیدن از برنامه هسته‌ای و عقب‌نشینی در زمینه‌های اتمی، نظامی، فضایی و... می‌توان به توافقی برای توقف تنش رسید. مسلماً تنها یک شخص ساده‌لوح باور خواهد کرد که ازبین‌بردن توان تهاجمی باقی‌مانده ایران، منجر به صلح، پایان درگیری و رضایت اسرائیل خواهد شد.

▪️تجزیه‌طلبان: عده‌ای موافق تلاش‌های اسرائیل برای نابودی میهنمان بوده و شایسته بحث بیشتر نیستند.

▪️انواع مخالفین حکومت: برخی مخالفین داخلی و خارجی حکومت، حمله خارجی را راهی منطقی برای سرنگونی حکومت دانسته و هزینه‌های مالی و جانی آن را قابل‌پرداخت می‌دانند. حال این افراد که در بسیاری موارد در خارج از کشور به‌سر می‌برند، چه اطمینانی از هم‌پوشانی خواسته‌های خود با اسرائیل دارند؟ آیا هدف اسرائیل، زندگی خوشحال و شاد زیر رنگین‌کمان دوستی با مردم ایران است؟ آیا اسرائیل برخلاف عقل و منطق رفتار کرده و علاقه‌ای به ازبین‌بردن دائمی منشأ یک تهدید احتمالی نخواهد داشت؟

🔶گفتار پایانی

🔸چه مخالف بنیان سیاست‌های منطقه‌ای نظام باشید و چه معتقد باشید که خطاهایی در شیوه تقابل با اسرائیل وجود داشته، روشن است که تصمیمات اشتباه فراوانی در رسیدن ما به این نقطه نقش داشته‌اند. حال در این بزنگاه تاریخی، در لحظه‌ای که با احتمال وقوع فجایع بزرگ روبه‌رو شده‌ایم و زوزه گرگان گرسنه اطرافمان به گوش می‌رسد، ما شهروندان عادی ایران چه می‌توانیم بکنیم؟

🔸همه ما باید بدانیم که آیا شخصی که در آینه به ما زل می‌زند، یک خیانت‌کار به وطن است؟ آیا انسانی ساده‌لوح است؟ یا ایرانی است که اجازه نابودی میراث اجداد خود را نخواهد داد؟ در کنار هم ایستادن برای وطن، در برابر دشمنی که نیت نابودی میهنمان را در سر می‌پروراند، اصلی‌ترین وظیفه و ابزار ما برای ناکام گذاشتن نقشه‌های شوم است.

Archivist
@Partisan2015
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔹عطا بهرامی کارشناس اقتصاد سیاسی:

🔹در سال۲۰۱۶ تیمسار نصیرزاده فرمانده نیروهای هوایی ارتش سفری به چین داشت و جنگنده J-10C را پسندید و قصد خرید ۱۰۰ فروند را داشت.

🔹اما دولت روحانی به دنبال خرید جنگنده رافال از فرانسه رفت و موفق نشد و البته دیدیم که در جنگ هند و پاکستان، جنگنده رافال در مقابل J-10C شکست خورد.

FireMan
@Partisan2015
Forwarded from MILITA CAMP
● به‌نظر می‌رسد نخستین مورد مستند از پهپاد انتحاری شاهد ۲۳۸ با پیشرانه جت، تحت عنوان گل شمعدانی ۳ و تولید شده توسط روسیه اخیراً در خاک اوکراین به دیار باقی شتافته است.

@Milita_Camp
🔹در پایگاه هوایی تبریز انفجار کنترل شده رخ خواهد داد

روابط عمومی پایگاه هوایی شهید فکوری تبریز:
🔹به اطلاع مردم شهرستان تبریز می رساند، در راستای خنثی سازی مهمات و پاکسازی اماکن در ساعات آینده صدای انفجار کنترل شده از سمت پایگاه هوایی شهید فکوری شنیده خواهد شد.

🔹جای نگرانی وجود ندارد و شهروندان ضمن حفظ آرامش و خونسردی به دیگران اطلاع رسانی نمایند.

Meghdad
@Partisan2015
کشف یک مخزن سوخت دیگر از دریای خزر در سواحل مازندران توسط دریابانی پلیس

Join us | @Iranian_Militarism
🔷 محافظه‌کاری از منافع محافظت نمی‌کند 🇷🇺

🔹 هفته گذشته در شهر صنعتی یکاترینبورگ روسیه در ارتباط با پرونده جنایات حل نشده قدیمی، از جمله قتل‌های زنجیره‌ای، چندین عملیات انجام شد و شش نفر را که همگی تابعیت روسی داشتند، بازداشت شدند، باکو مظنونان را آذربایجانی‌تبار اعلام کرده و اقدام روسیه را محکوم کرده است. (دخالت علنی در امور داخلی روسیه)

🔹 تلویزیون دولتی باکو در پاسخ روسیه را به سرکوب و امپریالیسم متهم کرده و دولت باکو با لغو تمام رویدادهای فرهنگی مرتبط با روسیه به این موضوع واکنش نشان داده و این دستگیری‌ها را به عنوان «خشونت سیستماتیک و غیرقابل توجیه» محکوم کرده است.

🔹 در ادامه نیروهای امنیتی باکو امروز صبح به دفتر خبرگزاری اسپوتنیک روسیه حمله کرده و کنترل آن را به دست گرفتند. دو کارمند شعبه خبرگزاری اسپوتنیک روسیه در باکو، به ظن جاسوسی برای سرویس امنیت فدرال روسیه (FBS)، بازداشت شدند.

#روسیه #باکو

Jīngyú
@Partisan2015
Partisan / پارتیزان
🔷 محافظه‌کاری از منافع محافظت نمی‌کند 🇷🇺 🔹 هفته گذشته در شهر صنعتی یکاترینبورگ روسیه در ارتباط با پرونده جنایات حل نشده قدیمی، از جمله قتل‌های زنجیره‌ای، چندین عملیات انجام شد و شش نفر را که همگی تابعیت روسی داشتند، بازداشت شدند، باکو مظنونان را آذربایجانی‌تبار…
🔷 هم‌چنان هفته گذشته 🇦🇲

🔹 در پی اعلام کشف یک طرح کودتا توسط دولت ارمنستان، مقامات این کشور ۱۴ نفر از جمله اسقف اعظم باگرات گالستانیان، رهبر مخالفان وابسته به کلیسای ارمنی و جنبش «مبارزه مقدس»، و سامول کاراپتیان، روسی-ارمنی حاکم بر شبکه برق ملی را دستگیر کردند.

🔹 دولت پاشینیان مدعی است این گروه با حمایت روسیه قصد داشتند تا با عملیات خرابکارانه (مانند قطع برق و بمب‌گذاری) در روز استقلال ۲۱ سپتامبر، حکومت را سرنگون کنند.

🔹 این اقدام در شرایطی صورت می‌گیرد که کلیسای ارمنی به اصلی‌ترین منتقد پاشینیان به‌ویژه در مورد امتیازدهی به باکو تبدیل شده و پاشینیان با پاکسازی عناصر طرفدار روسیه در نهادهای امنیتی و ملی‌سازی شرکت کاراپتیان، قدرت خود را تثبیت کرده است.

#ارمنستان #روسیه #قفقاز

Jīngyú
@Partisan2015
Partisan / پارتیزان
🔷 هم‌چنان هفته گذشته 🇦🇲 🔹 در پی اعلام کشف یک طرح کودتا توسط دولت ارمنستان، مقامات این کشور ۱۴ نفر از جمله اسقف اعظم باگرات گالستانیان، رهبر مخالفان وابسته به کلیسای ارمنی و جنبش «مبارزه مقدس»، و سامول کاراپتیان، روسی-ارمنی حاکم بر شبکه برق ملی را دستگیر کردند.…
🔷 یک هفته پیش از آن 🇦🇲🇹🇷

🔹 پاشینیان، نخست‌وزیر ارمنستان، در یک اقدام تاریخی به استانبول سفر کرد تا با اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه، درباره عادی‌سازی روابط دوجانبه و حمایت آنکارا از روند صلح با باکو گفت‌وگو کند.

🔹 این دیدار که اولین سفر کاری یک رهبر ارمنی به ترکیه در این سطح محسوب می‌شود، در چارچوب تلاش‌ها برای حل اختلافات تاریخی (از جمله مناقشه بر سر وقایع ۱۹۱۵ که ارمنستان آن را نسل‌کشی می‌داند و ترکیه رد می‌کند)، گشایش مرزهای بسته از ۱۹۹۳ و کاهش تنش‌های منطقه‌ای پس از جنگ قره‌باغ انجام شد.

🔹 پاشینیان با اعلام تعهد ارمنستان به صلح، پیش‌ازاین با امتیازاتی مانند توقف تلاش برای به رسمیت شناختن بین‌المللی نسل‌کشی ارامنه، زمینه این گفت‌وگوها را فراهم کرده بود.

#ارمنستان #ترکیه #قفقاز

Jīngyú
@Partisan2015
Partisan / پارتیزان
🔷 یک هفته پیش از آن 🇦🇲🇹🇷 🔹 پاشینیان، نخست‌وزیر ارمنستان، در یک اقدام تاریخی به استانبول سفر کرد تا با اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه، درباره عادی‌سازی روابط دوجانبه و حمایت آنکارا از روند صلح با باکو گفت‌وگو کند. 🔹 این دیدار که اولین سفر کاری یک رهبر ارمنی به…
🔷 همان هفته 🇷🇺

🔹 ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه، گفت: «هیچ چیز خوبی از ناتو برای امنیت قفقاز جنوبی حاصل نخواهد شد. برعکس، همانطور که ما به وضوح درک می‌کنیم، هدف اصلی بازیگران غربی بی‌ثبات کردن منطقه، تحریک درگیری و ایجاد نقاط اشتعال جدید است.»

🔹 وی افزود: «ما امیدواریم که هم باکو و هم ایروان به طور یکسان نگرانی‌های مشروع ما را در این زمینه درک کنند و خطرات تعمیق همکاری با بلوک‌های نظامی متجاوز را کاملاً تشخیص دهند.»

#روسیه #قفقاز

Jīngyú
@Partisan2015
🔶 حوزه تهدید کامل می‌شود.

🔸 در نیم دهه گذشته و پس از آخرین جنگ قره‌باغ، همکاری باکو با ناتو به نزدیک‌ترین سطح همکاری‌ها در بین کشورهای حوزه قفقاز و آسیای میانه تبدیل شده است. هم‌زمان ارمنستان در سایه انفعال روسیه و ایران برای حفظ موجودیت نسبی خود به سمت قطع پیوند‌ها با روسیه، همکاری با ناتو و عضویت در اتحادیه اروپا حرکت کرده تا با ابزار فشار درونی ناتو مانع پیشروی باکو و آنکارا شود.

🔸 روسیه اما در درک تهدیدات کند بوده و ایفا نقش خنثی در تقابل باکو-ایروان را انتخاب می‌کند. البته این موضوع با نیازمندی این کشور به ترکیه در کاهش فشار اقتصادی حاصل از تحریم‌های جنگ اوکراین بی‌ارتباط نیست. روسیه هم‌چنین از همراهی با ایران برای ترسیم یک راهبرد مشترک در قفقاز سرباز زده و حتی براساس منافع کوتاه مدت از کریدور زنگزور حمایت می‌کند. به نوعی با محافظه‌کاری در تلاش است تا با همراه شدن با جریان فعلی قفقاز از منافع خود حتی حداقلی حفاظت کند.

🔸 ایران که حتی به شکل مستقیم منافعش تحت تأثیر همکاری رژیم صهیونسیتی با باکو قرار گرفته و با تقویت خارجی حرکت‌های تجزیه طلبانه حاکمیتش تحت تاثیر قرار دارد از رویارویی با تهدید گریزان بوده و سعی بر عادی‌انگاری شرایط دارد. در شرایطی که طرف مقابل به بهانه واهی سفارت خود را تعطیل نموده، در مقابل برای او کریدور ارس را فراهم می‌کند! رزمایش مشترک برگزار می‌کند! و همه این ها باعث نشده که باکو از کریدور زنگزور دست بکشد! یا حتی اظهارات مقامات و رسانه‌های دولتی باکو در نقض تمامیت ارضی ایران ساکت شود!

🔸 با قدرت‌مند شدن دست ناتو در حوزه قفقاز، حرکت ناتو به سمت آسیای‌میانه و تقویت تحرکات بی‌ثبات کنند و تجزیه طلبانه در مرز قفقاز با ایران و روسیه ناگزیر خواهد بود که ورود این بی‌ثباتی در مقابل برای مثال تکمیل محاصره کریدوری با کریدور میانی در میانه جنگ کریدور‌ها مقابل آن بی‌ارزش به‌شمار می‌رود. درنهایت باید گفت محافظه‌کاری با ماسک تدبیر تنها یک مُسَکِن موقتی است ...

#ایران #روسیه #قفقاز

Jīngyú
@Partisan2015
Partisan / پارتیزان
Video
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔵 تکمیلی...

🔹صحنه‌های بیشتری از دستگیری پرسنل ارشد اسپوتنیک روسیه در باکو توسط پلیس باکو.


Insight
@Partisan2015
🔷آمار شهدای حمله رژیم صهیونیستی به ایران به ۹۳۵ نفر رسید

🔹بر اساس آخرین آمار پزشکی قانونی ۹۳۵ تن از شهدا شناسایی شدند که در میان آنها ۳۸ کودک و ۱۰۲ زن که برخی باردار بودند در بین شهدا دیده می‌شود.

Alpha
@Partisan2015
Radio Jang S1E10
<unknown>
📻رادیو جنگ

🎙اپیزود ۱۰
🔰در این اپیزود سامانه‌های پدافندی رژیم چگونه فعالیت میکنن، از چند لایه تشکیل شده‌اند و طی جنگ ۱۲ روزه تحمیلی درصد موفقیت این سامانه‌ها چه میزان بوده و ادعای اسرائیل در خصوص موفقیت سامانه‌های پدافندی را بررسی کردیم.
🗣میهمان این اپیزود: حامد حسینی

🔴رادیو جنگ را به دوستان خود معرفی کنید

@Jang_Radio
🔴فارس: صدای شنیده شده در شمال تهران و شهرک شهید محلاتی مربوط به تست‌های پدافندی است.

Alpha
@Partisan2015
2025/07/01 02:28:10
Back to Top
HTML Embed Code: