Telegram Web Link
🔐در هر دو سیستم‌ عامل اندروید و آی‌او‌اس، می‌توانید اتصال خودکار به شبکه‌های #وای‌فای عمومی را غیرفعال کنید تا از #امنیت بیشتر هنگام استفاده از اینترنت در مکان‌های عمومی برخوردار شوید:

📱سیستم عامل #اندروید: ابتدا وارد تنظیمات (Settings) شوید و سپس به بخش شبکه و اینترنت (Network & Internet) بروید. در قسمت وای‌فای Wi-Fi، به تنظیمات شبکه مورد نظر (مانند شبکه‌های عمومی که به آن‌ها وصل شده‌اید) دسترسی پیدا کنید. گزینه Auto-connect را خاموش کنید تا دستگاه به‌طور خودکار به آن شبکه متصل نشود. برای برخی دستگاه‌ها، می‌توانید با ضربه زدن روی گزینه "Forget" نیز از اتصال مجدد به آن شبکه جلوگیری کنید.

📱سیستم عامل #آی‌او‌اس: به بخش تنظیمات (Settings) بروید و گزینه وای‌فای Wi-Fi را انتخاب کنید. به شبکه عمومی‌ای که به آن متصل شده‌اید بروید و روی دکمه آبی‌رنگ "i" کنار نام شبکه ضربه بزنید. سپس گزینه Auto-Join را غیرفعال کنید تا دستگاه شما به‌طور خودکار به این شبکه متصل نشود. همچنین اگر مایلید این شبکه را فراموش کنید، می‌توانید از گزینه "Forget This Network" استفاده کنید تا دستگاه شما دیگر به این شبکه متصل نشود.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍6632
🚨بر اساس گزارش‌های اخیر نهادهای فعال در حوزه #امنیت_دیجیتال، حملۀ جدید فیشینگ علیه حساب‌های #تلگرام فعالان ایرانی آغاز شده و مهاجمان از طریق ارسال پیامک (SMS) با عنوان‌های جعلی سعی در فریب کاربران دارند.

🚨این مهاجمان پیامکی با ظاهری شبیه به تلگرام ارسال می‌کنند و مدعی می‌شوند که حساب تلگرام شما در خطر است و برای تأیید اعتبار باید به لینکی مراجعه کنید. در ادامه، شما را به صفحه‌ای هدایت می‌کنند که عمداً نام تلگرام را به‌صورت «telrgram» نوشته‌اند تا از نام اصلی تقلید کنند.

🚨در صفحۀ جعلی، یک کد QR نمایش داده می‌شود و کاربر تشویق می‌شود آن را اسکن کند. پس از اسکن، مهاجم قادر می‌شود به‌صورت از راه دور به دستگاه قربانی دسترسی پیدا کند و اطلاعات حساس او را به سرقت ببرد.

🚨برای پیشگیری، هرگز روی لینک‌های مشکوک کلیک نکنید. اگر پیامی مبنی بر تأیید حساب تلگرام دریافت کردید، حتماً از طریق اپلیکیشن رسمی تلگرام یا وب‌سایت معتبر آن اقدام کنید. لینک‌های ارسالی از منابع ناشناس را با ابزارهایی مانند Google Safe Browsing بررسی کنید.

🚨چنانچه ناخواسته اطلاعات ورود یا رمز عبور خود را از طریق این لینک‌ها وارد کرده‌اید، #رمز_عبور را فوراً تغییر دهید. هرگونه فعالیت مشکوک مانند تلاش برای دسترسی غیرمجاز به حساب‌هایتان را جدی بگیرید و از تماس با فرستنده خودداری کنید.

🚨در صورت مشاهده هر نوع پیام ناهمخوان، وجود غلط املایی در آدرس‌ها و القای حس اضطرار (مانند «اکنون حساب شما در خطر است»)، احتمال #فیشینگ را در نظر بگیرید. اگر احساس می‌کنید قربانی این حملات شده‌اید، لطفاً سریعاً با تیم پشتیبانی پس‌کوچه تماس بگیرید تا به شما کمک کنیم.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍7618
🔴محققان به‌تازگی متوجه شدند که بیش از ۳۰ افزونه مرورگر ٫کروم به طور مخفیانه اطلاعات حدود ۲.۶ میلیون کاربر را سرقت می‌کنند. این افزونه‌ها که تا ۱۸ ماه در فروشگاه وب کروم در دسترس بودند، داده‌های حساس مانند جزئیات ورود به سیستم و تاریخچه مرور را بدون اطلاع کاربران جمع‌آوری می‌کردند.

🔴این اتفاق زمانی آشکار شد که Cyberhaven، سرویس پیشگیری از دست دادن داده، متوجه شد افزونه کروم آن‌ها دستکاری شده است.

🔴مهاجمان یک توسعه دهنده Cyberhaven را با ارسال ایمیل جعلی با ادعای عدم انطباق با شرایط #گوگل فریب داده بودند تا به آن‌ها اجازه به‌روزرسانی افزونه را بدهد. این اتفاق به مهاجمان اجازه داد تا نسخه‌ای مخرب از افزونه‌ را منتشر کنند که اطلاعات کاربران را به سرقت می‌برد.

🔴تحقیقات بیشتر نشان می‌دهد که حداقل ۱۹ افزونه کروم دیگر به روشی مشابه مورد حمله قرار گرفتند. مهاجمان از ایمیل‌های فریبنده و وب‌سایت‌های #جعلی برای کنترل این افزونه‌ها و توزیع به‌روزرسانی‌های مخرب استفاده کردند.

🔴افزونه‌های #مرورگر می‌توانند به اطلاعات حساس دسترسی داشته باشند. به همین دلیل آن به اهداف جذابی برای مجرمان سایبری تبدیل شده‌اند. کاربران باید هنگام نصب افزونه‌ها محتاط باشند و به‌طور مرتب مجوزهای داده شده را بررسی کنند. همچنین مهم است که افزونه‌ها را به‌روز نگه دارید و هر کدام را که دیگر مورد نیاز نیستند، حذف کنید.

🔴پس از کشف این رخداد، گوگل افزونه‌های مخرب را حذف و برای نصب کنندگان هشدار ارسال کرده است. به کاربرانی که هر یک از افزونه‌های مخرب را نصب کرده‌اند، توصیه می‌شود رمز عبور حساب‌های خود را تغییر دهند و حساب‌های خود را برای فعالیت غیرعادی کنترل کنند.

🔗لیست این افزونه‌ها را می‌توانید در این لینک ببینید.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍9824
🔑سرویس‌های مدیریت رمز عبور، با تولید رمزهای طولانی، پیچیده و منحصر‌به‌فرد برای هر حساب کاربری، احتمال به خطر افتادن حساب‌های کاربری و اطلاعات خصوصی از طریق #هک، لو رفتن یا شکسته شدن رمزهای عبور ضعیف یا تکراری رو کاهش می‌دهند.

🗝اپلیکیشن KeePassXC یک اپلیکیشن مدیریت #رمز_عبور است که می‌توانید با خیال راحت با حفظ کردن یک پَسورد، بقیه رمزهای عبور خود را در جای مطمئنی ایجاد و ذخیره‌سازی کنید و به شکل یک فایل رمزنگاری شده در اختیار داشته باشید.

🔴برخی ویژگی‌های این ابزار عبارتند از:

🔻متن‌باز بودن (Open-Source)
🔻رمزنگاری قدرتمند (AES، Twofish یا ChaCha20)
🔻ایجاد رمزهای عبور قوی و تصادفی
🔻ذخیره‌سازی امن اطلاعات
🔻دسترسی در چند پلتفرم

🤖این برنامه را از طریق بات تلگرام #پس‌کوچه یا به طور مستقیم از لینک‌های زیر دریافت کنید👇

نسخه‌ #ویندوز

نسخه‌ #مک

نسخه‌ #لینوکس

ایمیل خالی به آدرس‌های زیر ارسال کنید👇

نسخه‌ #ویندوز
[email protected]

نسخه‌ #مک
[email protected]

نسخه‌ #لینوکس
[email protected]

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍653
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔵از مرورگر Ceno می‌توان برای دور زدن #سانسور اینترنت و دسترسی به محتوای مسدود شده حتی در زمان #قطع_اینترنت، استفاده کرد. مرورگر Ceno (نه به سانسور!) یک #مرورگر غیرمتمرکز وب برای دستگاه‌های اندرویدی است. این ابزار از فناوری همتا‌به‌همتا (P2P) استفاده می‌کند و محتوای مورد علاقه‌تان را از طریق شبکه‌ای از همتایان، ذخیره می‌کند.

🔵شبکه‌های همتا‌به‌همتا هزینه‌های ترافیک اینترنتی را کاهش می‌دهند و در عین حال قابلیت‌های دور زدن فیلترینگ را نیز فراهم می‌کنند.

🔵با استفاده از مرورگر #سنو می‌توانید از طریق محتوای ذخیره شده وب‌سایت‌ها که توسط شبکه سنو به اشتراک گذاشته‌ شده، به راحتی اخبار و اطلاعات مورد پسند خود را بدون سانسور دریافت کنید.

🔵 با توجه به طراحی و عملکرد Ceno، استفاده از این ابزار برای دور زدن #فیلترینگ ساده است و به کاربران اجازه می‌دهد تا به‌طور معمول فعالیت‌های
آنلاین خود را بدون نیاز به مراحل یا تنظیمات اضافی انجام دهند.

⬇️دانلود از پس‌کوچه

⬇️دانلود از طریق گوگل‌پلی

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍8420
#سین‌جیم یا گزیده‌ای از سوال‌های پرسیده شده از پس‌کوچه👇

چگونه در آیفون ارسال اطلاعات عکس‌ها به سرورهای اپل را متوقف کنیم؟

🖼جواب را در تصویر ببینید.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍4011
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔴فیلترشکن Alvand VPN؛ ردیابی گسترده، دسترسی غیرمعمول!

👀وقتی ابزارهای مطمئن برای دور زدن #فیلترنت یکی یکی مسدود و دسترسی به اپ‌های #فیلترشکن امن و #پراکسی معتبر سخت‌تر می‌شود، کاربران برای عبور از سد #سانسور به ناچار از اپلیکیشن‌های ناشناخته و ناامن استفاده می‌کنند.

🎥ویدیو را ببینید تا با ابعاد مختلف #وی‌پی‌ان Alvand VPN بیشتر آشنا شوید.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍7827
💢 اپلیکیشن‌های پرطرفدار هفته در گوگل‌پلی
به‌روز‌رسانی ۲۲ دی ۱۴۰۳

هفته گذشته بحث‌های زیادی پیرامون موضوع #اینترنت_طبقاتی شد. وزیر علوم، تحقیقات و فناوری هفته گذشته درباره رفع فیلتر #یوتیوب و ارائه اینترنت ارزان برای اساتید و دانشجویان صحبت کرد. در دولت قبلی هم اقدامات زیادی برای پیشبرد اینترنت طبقاتی شده بود.

فیلترشکن «Silix VPN» که کمتر از یک ماه از انتشار آن می‌گذرد، تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار بار از #گوگل‌پلی دانلود شده است. این #وی‌پی‌ان برای فعالیت، درخواست خواندن محتوای حافظه و امکان تغییر و حذف آن‌ها را دارد. در سند #حریم_خصوصی این وی‌پی‌ان نوشته شده داده‌هایی که منجر به شناسایی کاربر شود، جمع‌آوری نمی‌شوند؛ این در حالی است که این وی‌پی‌ان از ۱۸ ردیاب استفاده می‌کند. همچنین در بخش امنیت داده‌ها در صفحه گوگل‌پلی این اپ نوشته شده که این سرویس موقعیت مکانی، آدرس ایمیل و شناسه دستگاه کاربر را ممکن است با شرکت‌های دیگر به اشتراک بگذارد.

«فیلترشکن قوی پرسرعت Ghost Vpn» سرویس دیگری است که این هفته با استقبال کاربران ایرانی مواجه شده است. این #فیلترشکن برای فعالیت، درخواست دسترسی به دوربین و امکان ثبت عکس و ویدیو دارد. در گوگل‌پلی این وی‌پی‌ان نوشته شده که هیچ اطلاعاتی با افراد و شرکت‌های طرف سوم به اشتراک گذاشته نمی‌شود. در حالی که در سند حریم خصوصی آن نوشته شده «این برنامه از خدمات شخص ثالث استفاده می‌کند که ممکن است اطلاعات لازم برای شناسایی شما را جمع آوری کند.» در بخش امنیت داده‌ها در گوگل‌پلی این فیلترشکن نوشته شده که انتقال داده‌ها بدون رمزنگاری انجام می‌شود. این در حالی است که مهمترین وظیفه وی‌پی‌ان، رمزنگاری ارتباطات است.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍10225
📉با وجود ادعای دولت پزشکیان درباره رفع محدودیت‌های اینترنت، #ایران هنوز جزو کشورهای با بیشترین محدودیت‌ اینترنت قرار دارد و هنوز سه گزاره کند، پراختلال و محدود در مورد اینترنت ایران صادق است. بر اساس گزارش Google Crux کیفیت اینترنت ایران در رتبه‌ ۹۱ و طبق داده‌‌های ooni در رتبه ۹۹ از میان ۱۰۰ کشور است.

📉طبق آمار چهارمین گزارش انجمن تجارت الکترونیک تهران که به تازگی ارائه شده، از نظر #اختلال فقط دو کشور میانمار و اوکراین وضعیت بدتر از ایران دارند و از جهت محدودیت، ایران بعد از #چین در جایگاه ۹۸ از ۱۰۰ کشور است و به صورت کلی، وضعیت اینترنت ایران در جایگاه ۹۵ از ۱۰۰ کشور را دارد.

📉بر اساس این گزارش، بیش از ۷۰ درصد داده‌های سامانه speedtest به کاربران شهر تهران استناد می‌کند و بیشتر به اینترنت ثابت مرتبط است در نتیجه این سامانه در بسیاری از استان‌های کشور بدون داده است یا کمتر از ۱۰ دستگاه را بررسی کرده است. بنابراین‌ ‌نمی‌توان به داده‌های این سامانه به عنوان مرجعی برای سنجش وضعیت سرعت اینترنت ایران اتکا کرد.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍645
🔸شبکه‌های همتا‌به‌همتا (P2P) یکی از انواع ساختارهای شبکه‌های کامپیوتری است که در آن هر دستگاه یا گره به‌عنوان یک «همتا» عمل می‌کند. برخلاف شبکه‌های سنتی که در آن‌ها سرورهای مرکزی وجود دارد که داده‌ها را مدیریت می‌کنند، در شبکه‌های همتابه‌همتا هر گره می‌تواند هم به‌عنوان سرویس‌دهنده و هم سرویس‌گیرنده عمل کند.

🔸در شبکه‌های P2P، کاربران می‌توانند فایل‌ها را بدون نیاز به سرور مرکزی به طور مستقیم از دیگر کاربران دریافت کنند. به عنوان مثال، در بیت‌تورنت، کاربران می‌توانند فایل‌های حجیم را به طور همزمان از چندین منبع دانلود کنند. این کار باعث افزایش سرعت و کاهش فشار بر سرورهای مرکزی می‌شود، زیرا داده‌ها از چند منبع مختلف دریافت می‌شود.

🔸شبکه‌های P2P در بلاک‌چین و ارزهای دیجیتال مثل بیت‌کوین به عنوان ساختار اصلی مورد استفاده قرار می‌گیرند. در این سیستم‌ها، کاربران بدون نیاز به واسطه می‌توانند تراکنش‌های خود را انجام دهند. این روش باعث می‌شود که تراکنش‌ها امن‌تر و غیرمتمرکز باشند و همچنین نیاز به بانک یا سرویس‌های متمرکز برای تایید تراکنش‌ها نباشد.

🔸فدیورس نمونه‌ای از شبکه‌های اجتماعی غیرمتمرکز است که با استفاده از فناوری P2P ساخته شده‌اند. این شبکه‌ها به کاربران امکان می‌دهند بدون نیاز به پلتفرم‌های متمرکز داده‌ها و پست‌های خود را به اشتراک بگذارند. این نوع شبکه‌ها به خصوص برای کسانی که حریم خصوصی و کنترل بر داده‌های خود را مهم می‌دانند، جذابیت بالایی دارند.

👈با فواید شبکه‌های همتابه‌همتا(P2P) آشنا شوید

👈در تلگرام بخوانید

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍4811
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🤖می‌دانستید که به راحتی می‌توانید هنگام چت با دوستان‌ و خانواده، بات تلگرامی #پس‌کوچه را صدا بزنید که اپلیکیشن برای آن‌ها ارسال کند؟ با این کار هم از یک منبع امن و مطمئن اپلیکیشن دریافت می‌کنید، هم در وقت و زمان شما صرفه‌جویی می‌شود.

🤖کافی است در حین ارسال پیام در #پیام‌رسان #تلگرام، عبارت @paskoochehbot را در صفحه چت بنویسید و یک فاصله بگذارید و بعد اسم اپ مورد نظر را بنویسید. پس از فرستادن اپلیکیشن،‌ فردی که در حال چت با او هستید، بایستی روی لینک کلیک کند تا درخواستش به بات پس‌کوچه فرستاده شود و بعد با ضربه روی گزینه start اپ برایش ارسال خواهد شد.

🎥راهنمای ویدیویی نحوه ارسال اپلیکیشن از طریق بات‌ پس‌کوچه را ببینید.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍4611
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴فیلترشکن Sai VPN؛ ردیابی گسترده، از ردیاب‌های متعدد تا دسترسی‌های غیرضروری!

👀وقتی ابزارهای مطمئن برای دور زدن #فیلترنت یکی یکی مسدود و دسترسی به اپ‌های #فیلترشکن امن و #پراکسی معتبر سخت‌تر می‌شود، کاربران برای عبور از سد #سانسور به ناچار از اپلیکیشن‌های ناشناخته و ناامن استفاده می‌کنند.

🎬ویدیو را ببینید تا با ابعاد مختلف #وی‌پی‌ان Sai VPN بیشتر آشنا شوید.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍5112
Forwarded from BeePass VPN
🤝🌐کمپین معرفی اپلیکیشن هفتگی بی‌پس و پس‌کوچه

🔤دانلود مرورگر CENO

🌟با استفاده از مرورگر «سنو» که از یک شبکه غیرمتمرکز همتا‌به‌همتا بهره می‌برد، می‌توانید در شرایط اختلالات شدید یا #قطعی_اینترنت جهانی با دور زدن #فیلترنت و #سانسور به محتوای اینترنت دسترسی داشته باشید.

🔵شبکه‌های همتا‌به‌همتا هزینه‌های ترافیک اینترنتی را کاهش می‌دهند و در عین حال قابلیت‌های دور زدن #فیلترینگ را نیز فراهم می‌کنند.

🔵با استفاده از مرورگر #سنو می‌توانید از طریق محتوای ذخیره شده وب‌سایت‌ها که توسط شبکه #سنو به اشتراک گذاشته‌ شده، به راحتی اخبار و اطلاعات مورد پسند خود را بدون سانسور دریافت کنید.

🔵 با توجه به طراحی و عملکرد Ceno، استفاده از این ابزار برای دور زدن فیلترینگ ساده است و به کاربران اجازه می‌دهد تا به‌طور معمول فعالیت‌های آنلاین خود را بدون نیاز به مراحل یا تنظیمات اضافی انجام دهند.

👈دانلود از طریق اپلیکیشن #پس‌کوچه

https://beacons.ai/beepassvpn

@Paskoocheh
@BeePassVPN_Bot
@BeePassVPN
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍5525
🔴گوگل برای افزایش امنیت کاربران #اندروید، هزاران اپلیکیشن مشکوک و ناامن را از #گوگل‌پلی حذف کرده است. این برنامه‌ها اغلب رایگان بودند و شامل بدافزارها، تبلیغات مخرب و نقض حریم خصوصی بودند.

🔴طبق گزارش «کسپرسکی»، نصب وی‌پی‌ان‌های رایگان خطرناک در جهان به طرز نگران‌کننده‌ای افزایش یافته و در ماه‌های اخیر ۲.۵ برابر شده است. بسیاری از این وی‌پی‌ن‌ها یا حاوی #بدافزار هستند یا داده‌های کاربران را بدون اطلاع به سرقت می‌برند. این رشد نشان می‌دهد که خطرات وی‌پی‌ان‌های رایگان از همیشه بیشتر شده است.

🔴وی‌پی‌ن‌های رایگان اغلب اطلاعات کاربران را رمزنگاری نمی‌کنند و داده‌های شما را به تبلیغ‌کنندگان می‌فروشند. برخی از این وی‌پی‌ن‌ها توسط هکرها یا گروه‌های غیرقانونی اداره می‌شوند که هدفشان دسترسی به اطلاعات حساس کاربران است. به یاد داشته باشید: رایگان بودن همیشه به معنای امن بودن نیست.

🔴گوگل برای کاهش خطرات وی‌پی‌ان‌های رایگان، سیستمی مستقل برای ارزیابی امنیت #وی‌پی‌ان در گوگل‌پلی معرفی کرده است. این ارزیابی‌ها می‌توانند کمک کنند تا وی‌پی‌ان‌های ناامن شناسایی شوند، اما این پروسه تضمین‌کننده صددرصدی امنیت نیست. کاربران همچنان باید هوشیار باشند و برنامه‌ها را به‌دقت انتخاب کنند.

🔴حتی برخی از اپ‌های #فیلترشکن غیر رایگان نیز امنیت کافی ندارند. طبق گزارش Top10VPN تعداد ۳۰ وی‌پی‌ان پولی محبوب در گوگل‌پلی بررسی شدند. با وجود بیش از ۷۳۲ میلیون نصب، تعدادی از این وی‌پی‌‌ان‌ها مشکلات امنیتی از جمله نشت داده‌ها و رمزنگاری ضعیف داشتند.

🔴برای محافظت از خود برابر این تهدیدات:

🔴فقط از وی‌پی‌‌ان‌‌‌های معتبر، شناخته‌شده و دارای سیاست‌های امنیتی و حریم خصوصی شفاف استفاده کنید.
🔴گزینه Play Protect را فعال نگه دارید و هشدارهای آن را جدی بگیرید.
🔴هرگز برنامه‌های مشکوک را به‌خصوص از منابع غیررسمی دانلود نکنید و برنامه‌هایی که امنیت شما را تهدید می‌کنند، فوری حذف کنید.

🔴اگر از وی‌پی‌‌ان استفاده می‌کنید، بررسی کنید که از پروتکل‌های مدرن مانند TLS استفاده کند. وی‌پی‌ن‌هایی که از پروتکل‌های رمزنگاری قدیمی استفاده می‌کنند، امنیت داده‌های شما را تضمین نمی‌کنند. انتخاب وی‌پی‌‌ان مناسب یعنی حفاظت از اطلاعات شما.

🔴بررسی کنید که وی‌پی‌‌ان شما از سرورهای امن استفاده می‌کند و داده‌های شما را با تبلیغ‌کنندگان به اشتراک نمی‌گذارد. بسیاری از وی‌پی‌ن‌های رایگان و حتی برخی ابزارهای غیررایگان این موارد را رعایت نمی‌کنند.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍6917
❗️با توجه به افشا و لو رفتن میلیون‌ها پیامک حاوی کدهای احراز هویت دو مرحله‌ای و امکان کنترل و نظارت کاربران و امکان شنود پیامک‌ها و مکالمات کاربران در کشورهایی مثل #ایران، بهتر است به توصیه کارشناسان #امنیت_دیجیتال از اپلیکیشن‌ها به‌جای پیامک برای دریافت کدهای احراز هویت دومرحله‌ای استفاده کنید.

🟢اپلیکیشن google authenticator یکی از بهترین انتخاب‌ها در این زمینه است. این اپلیکیشن قادر است کدهای موقت و یک‌بار مصرف برای احراز هویت دومرحله‌ای بر روی تلفن شما ایجاد کند.

🗣پس از درخواست ورود به حساب کاربری به غیر از رمز عبور شما، یک کد دیگر هم توسط این اپلیکیشن ایجاد و درخواست می‌شود.

دانلود 👇

#اندروید از طریق اپ پس‌کوچه

#آی‌او‌اس

@Paskoocheh
@paskoochehbot
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍8724
🚨اخیرا یک مشکل امنیتی در سیستم عامل macOS محصولات #اپل شناسایی شده که به مهاجمان اجازه می‌دهد یک ویژگی ایمنی کلیدی به نام حفاظت از یکپارچگی سیستم (SIP) را دور بزنند. این نقص این امکان را برای هکرها فراهم کرده تا نرم‌افزارهای مخرب را به عمق سیستم وارد کنند.

🚨حفاظت از یکپارچگی سیستم (SIP)، یک ویژگی امنیتی داخلی در macOS است که تغییرات غیرمجاز را در پرونده‌ها و پوشه‌های مهم سیستم متوقف می‌کند. حتی کاربرانی که دارای بالاترین سطح دسترسی هستند، نمی‌توانند در این مناطق محافظت شده تغییراتی ایجاد کنند، مگر اینکه SIP اجازه دهد.

🚨این #آسیب‌پذیری_امنیتی با نام CVE-2024-44243 در بخشی از macOS به نام Storage Kit Daemon یافت شد. این مشکل می‌تواند توسط مهاجمانی که دسترسی سطح بالایی به رایانه دارند (root access) مورد سوء استفاده قرار گیرد.

🚨برای این کار مهاجم باید از نظر فیزیکی نزدیک دستگاه باشد یا کاربر را فریب دهد تا دستورات مضر را اجرا کند. این نقص می‌تواند اجازه دهد مهاجمان نرم‌افزارهای مضری نصب کنند که شناسایی یا حذف آن‌ها بسیار دشوار است. اپل این مشکل را در به‌روزرسانی macOS Sequoia 15.2 که در دسامبر ۲۰۲۴ منتشر شد، برطرف کرده است.

🚨اگر کسی راهی برای دور زدن SIP پیدا کند، می‌تواند کل سیستم را به خطر اندازد و آن را برابر حملات شدید آسیب‌پذیر کند. برای حفظ امنیت دستگاه خود، همیشه سیستم‌عامل را #به‌روزرسانی کنید و در مورد اعطای دسترسی سطح بالا به هر نرم‌افزار یا اجرای دستورات ناشناخته محتاط باشید.

@Paskoocheh
@paskoochehbot
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍4613
📉شبکه‌های اجتماعی توییتر، #اینستاگرام، #تلگرام، فیس‌بوک، یوتیوب و توییچ همچنان در ایران فیلتر است و از این نظر ایران همراه با چین و ترکمنستان در صدر کشورهای با محدودیت حداکثری در شبکه‌های اجتماعی قرار دارد.

📉در گزارش تازه انجمن تجارت الکترونیک ذکر شده که وب‌سایت Surfshark در آمارهای تحلیلی منتشر شده در اوایل سال جاری میلادی، ۲۹ کشور جهان درگیر انواع سانسورهای اینترنتی را بررسی کرده که طبق آن #ایران جزو کشورهای با بدترین وضعیت دسترسی آزادانه به شبکه‌های اجتماعی بوده است.

📉در این گزارش پایگاه داده OONI که به منظور رصد وضعیت اختلال و #سانسور در کشورهای مختلف فعالیت می‌کند، معیار قرار داده شده است. در مجموع مشخص شده که وضعیت دسترسی شهروندان ایرانی به پلتفرم‌های اطلاع‌رسانی جمعی، در کنار چین به شکل قابل توجهی محدودتر از سایر کشورهای جهان است.

📉یوتیوب پلتفرمی است که مسدودسازی آن، آسیب زیادی به همراه داشته است؛ این پلتفرم که در زمینه آموزش و تسهیل یادگیری می‌توانید نقش به‌سزایی داشته باشد، سال ۱۳۸۸ فیلتر شد.

📉بر اساس نظرسنجی pew بیش از ۵۰ درصد کاربران به خاطر اهداف آموزش و یادگیری به یوتیوب مراجعه می‌کنند. تنوع، تکثر و حجم بسیار بالای محتوای مفید بر بستر #یوتیوب در کنار رایگان بودن دسترسی به آن، برای کاربران در سراسر جهان جذابیت ایجاد می‌کند.

📉گزارش‌ها حکایت از روند رو‌به‌رشد و گسترش حجم محتوای تولید شده توسط کاربران ایرانی در یوتیوب دارد. برآوردها حاکی از آن است که به‌طور تخمینی بین ۱۰ تا ۱۵ میلیون کاربر ایرانی فعال در یوتوب حضور داشته باشند.

📉بر اساس تخمین یکی از شرکت‌هایی که در زمینه تسهیل درآمدزایی تولیدکنندگان محتوا بر بستر یوتیوب فعال است، در حال حاضر حدود ۱۰۰ هزار کانال فارسی فعال هستند که ۱۵ هزار عدد از آن قابلیت درآمدزایی را روشن کرده‌اند.

@Paskoocheh
@paskoochehbot
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍6312
🔵مرورگر Ceno از فناوری #همتا‌به‌همتا برای ذخیره و توزیع محتوای وب به صورت محلی استفاده می‌کند. این بدان معنی است که وقتی یک کاربر در یک منطقه خاص به یک محتوا (مانند یک صفحه وب یا یک ویدیو) دسترسی پیدا کرد، بدون نیاز به دسترسی به سرور اصلی در خارج از کشور، در دسترس سایر کاربران #مرورگر_سنو در همان منطقه قرار می گیرد.

🔵شبکه‌های همتا‌به‌همتا هزینه‌های ترافیک اینترنتی را کاهش می‌دهند و در عین حال قابلیت‌های دور زدن فیلترینگ را نیز فراهم می‌کنند.

🔵با استفاده از مرورگر #سنو می‌توانید از طریق محتوای ذخیره شده وب‌سایت‌ها که توسط شبکه سنو به اشتراک گذاشته‌ شده، به راحتی اخبار و اطلاعات مورد پسند خود را بدون سانسور دریافت کنید.

🔵این نه تنها سرعت دسترسی به سایت‌های پربازدید را افزایش می‌دهد، بلکه میزان داده‌های انتقال‌یافته از طریق اتصالات بین‌المللی را نیز به میزان قابل توجهی کاهش می‌دهد که منجر به کاهش هزینه‌های اینترنت می‌شود. این امر به ویژه در کشورهایی که دارای #اینترنت_ملی هستند یا با پهنای باند اینترنت بین‌المللی محدود روبه‌رو هستند، بسیار سودمند است.

⬇️دانلود از پس‌کوچه

⬇️دانلود از طریق گوگل‌پلی

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍5517
2025/07/14 21:11:07
Back to Top
HTML Embed Code: