Telegram Web Link
🔻نهاد «خانه آزادی» در گزارش تازه خود اعلام کرد که برای چهاردهمین سال متوالی، #آزادی_اینترنت در جهان کاهش یافته است. طبق این گزارش، جمهوری اسلامی ایران به‌عنوان یکی از سرکوب‌گرترین کشورهای جهان از نظر آزادی اینترنت شناخته می‌شود.

🔻در ۲۷ کشور از ۷۲ کشور تحت پوشش این گزارش، وضعیت آزادی اینترنت و حفاظت از حقوق آنلاین بدتر از قبل شده است. #ایران در رتبه‌بندی اعلام شده به‌عنوان سومین کشور محدودکننده اینترنت در جهان بعد از #چین و میانمار در زمره کشورهایی که سیستم‌های سانسور و نظارت گسترده را به شدت اجرا می‌کنند، قرار دارد.

🔻در این گزارش به تلاش حکومت ایران برای جرم‌انگاری فعالیت‌های آنلاین مرتبط با تحریم انتخابات یا انتقاد از نامزدها و وضعیت کشور و همچنین به مسدود کردن دسترسی به شبکه‌های اجتماعی و پلتفرم‌های بین‌المللی و معتبر اشاره شده است.

🔻در خاورمیانه، ایران در بحث سانسور و سرکوب آزادی اینترنت بدترین وضعیت را دارد و پس از آن کشورهایی مانند عربستان سعودی و اردن قرار دارند. بسیاری از حکومت‌های منطقه دسترسی به اطلاعات را برای حفظ کنترل بر روایت‌های سیاسی محدود می‌کنند و از #سانسور و نظارت برای ساکت کردن منتقدان استفاده می‌کنند.

🔻این گزارش نشان می‌دهد در ایران و بسیاری از کشورهای تحت حکومت اقتدارگرا، اطلاعات نادرست و سانسور به عنوان ابزارهای اصلی برای مشروعیت بخشیدن به انتخابات‌های مهندسی شده به کار می‌رود. دولت با استفاده از این روش‌ها به طور فعال اعتماد عمومی را از بین می‌برد.

🔻حکومت‌های مستبد اغلب با حمله به فکت‌چکرهای مستقل و پژوهشگران آزاد، تلاش می‌کنند تا اعتماد عمومی به اطلاعات صحیح را کاهش دهند. در ایران نیز فکت‌چکرها با مشکلات زیادی برای مقابله با اطلاعات نادرست حکومتی مواجه هستند.

🔻جمهوری اسلامی به جای فکت‌چکرهای مستقل، سازمان‌های اطلاعاتی، امنیتی و خبری خودی را برای کنترل اطلاعات به کار می‌گیرد و از این روش برای پخش روایت‌های جعلی و مورد پسند حکومت استفاده می‌کند.

🔻در بسیاری از کشورها مانند ایران، استفاده از ابزارهای #درستی‌سنجی محدود شده و دسترسی به اطلاعات موثق و مستقل سخت‌تر شده است. این امر بر اعتماد عمومی به شرایط سیاسی و اجتماعی، بحث انتخابات و دموکراسی تاثیر منفی گذاشته است.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍7221
شبکه‌های اجتماعی وسیله‌ای مناسب برای به اشتراک‌گذاری اطلاعات شخصی و رویدادها با خانواده و دوستان هستند. با این حال، سطحی از خطر را نیز به همراه دارند. برای محافظت از خود این موارد را انجام دهید:

از ارسال اطلاعاتی مانند آدرس، شماره تلفن، محل کار و سایر اطلاعات شخصی که می تواند برای سواستفاده یا آزار شما استفاده شود، خودداری کنید. برخی از کلاه‌برداران از این اطلاعات، همراه با نام حیوانات خانگی، اولین خودرو یا مدل خودرو و خیابان هایی که در آن زندگی کرده‌اید، استفاده می‌کنند تا پاسخ سوالات امنیتی حساب را بیابند.

دسترسی به اطلاعات خود را به «فقط دوستان» محدود کنید و هرگونه درخواست دوستی جدید را قبل از تایید کردن بررسی کنید.

مراقب پروفایل های تکراری یا جعلی دوستان، خانواده یا همکاران فعلی باشید. کلاه‌برداران ممکن است از حساب‌های جعل هویت برای درخواست اطلاعات شما برای فیشینگ هدفمند استفاده کنند.

خط‌مشی‌ها و تنظیمات امنیتی شبکه اجتماعی خود را هر سه ماه یکبار یا زمانی که خط‌مشی شرایط استفاده سایت تغییر می‌کند، مرور کنید. زیرا پیش‌فرض‌ها می‌توانند تغییر کنند.
از افشای اطلاعات شخصی در سرویس‌های در معرض موتورهای جستجو خودداری کنید.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍8530
#سین‌جیم یا گزیده‌ای از سوال‌های پرسیده شده از پس‌کوچه👇

چگونه حافظه داخلی را در #اندروید خالی کنیم؟

🖼جواب را در تصویر ببینید.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍5626
⛔️شبکه‌های اجتماعی اکس (توییتر سابق)، #اینستاگرام، #تلگرام، واتس‌اپ، فیس‌بوک، یوتیوب، توییچ و پینترست در ایران #فیلتر است و از این نظر #ایران در کنار چین و ترکمنستان در صدر کشورهای با محدودیت حداکثری در شبکه‌های اجتماعی قرار دارد.

⛔️طبق گزارش انجمن تجارت الکترونیک، وب‌سایت سرف‌شارک در تحلیل‌های خود در نیمه اول سال جاری میلادی، ۲۹ کشور جهان درگیر انواع سانسورهای اینترنتی را بررسی کرده که طبق آن ایران جزو کشورهای با بدترین وضعیت دسترسی آزادانه به شبکه‌های اجتماعی بوده است.

⛔️در این گزارش عنوان شده که برای سنجش دقیق‌تر این مسئله دسترسی ایرانی‌ها پایگاه داده OONI که به منظور رصد وضعیت اختلال و #سانسور در کشورهای مختلف فعالیت می‌کند، معیار قرار داده شده و در مجموع مشخص شده که وضعیت دسترسی شهروندان ایرانی به پلتفرم‌های اطلاع‌رسانی جمعی، در کنار #چین به مراتب محدودتر از سایر کشورهای جهان است.

⛔️اگرچه در این گزارش میزان و چگونگی دسترسی آزاد کاربران به اینترنت به عنوان شاخص اصلی تعیین کیفیت تجربه کاربری محسوب میشود. آنچه در این میان مقایسه ایران و برخی کشورهای توسعه یافته نظیر چین را متفاوت می‌سازد، جمعیت چین(۱۶ برابر ایران)، توسعه اقتصادی آن (۴۶ برابر ایران)، اختلاف چشمگیر توسعه فنی و جایگاه جهانی آن‌ها و در نهایت موفقیت تدریجی محصولات چینیِ با کیفیت و برخوردار از محبوبیت بین‌المللی در جذب کاربران و کاهش ارگانیک تقاضا برای استفاده از پلتفرم‌های خارجی است.

⛔️موضوعی که دقیقا به نقطه چالش برانگیز در ایران تبدیل شده به طوری که افزون بر نیمی از کاربران علیرغم اعمال شدیدترین محدودیت‌ها و #فیلترینگ، همچنان از پلتفرم‌های مسدودشده استفاده می‌کنند و اعمال محدودیت بر شبکه و افزایش قیمت، صرفا در کاهش ترافیک این پلتفرم‌ها یا جلوگیری از افزایش بیشتر ترافیک مصرفی آن‌ها کارگر افتاده که هرگز نمی‌توان این موضوع را به منزله کاهش محبوبیت نزد کاربران در نظر گرفت.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍11040
💢 اپلیکیشن‌های پرطرفدار هفته در گوگل‌پلی
به‌روز‌رسانی ۱ دی ۱۴۰۳

مدت‌ها درباره امنیت پیام‌رسان‌های داخلی صحبت می‌شد و کارشناسان از ناامن بودن این سرویس‌ها می‌گفتند. به تازگی صندوق فناوری باز اعلام کرده که این پیام‌رسان‌ها به اطلاعات کاربران دسترسی دارند و داده‌ها را با یکدیگر به اشتراک می‌گذارند. جالب است که فیروزآبادی، دبیر پیشین #شورای_عالی_فضای_مجازی هم اعلام کرده که همه پیام‌رسان‌‌های داخلی حکومتی هستند و #ایتا وابسته به #حوزه‌_علمیه قم است.

«فیلترشکن قوی پرسرعت Rooz VPN» که تاکنون بیش از ۵۰ هزار بار از گوگل‌پلی دانلود شده، این هفته در لیست اپ‌های پرطرفدار کاربران ایرانی قرار دارد. این #وی‌پی‌ان وب‌سایت رسمی ندارد و سند حریم خصوصی آن ابتدایی و مختصر است.

در سند حریم خصوصی این سرویس هیچ اشاره‌ای به محل فعالیت، مدت زمان و محل ذخیره داده‌های دریافتی از کاربران و نوع رمزنگاری ارتباطات نشده است. در بخش امنیت داده‌ها در گوگل‌پلی این وی‌پی‌ان نوشته شده که داده‌ها بدون رمزنگاری منتقل می‌شوند!

فیلترشکن «Nexis VPN – Fast & Simple VPN» هم این هفته با استقبال کاربران ایرانی مواجه شده است. این #فیلترشکن که تاکنون بیش از ۵۰۰ هزار بار از گوگل‌پلی دانلود شده، برای فعالیت درخواست خواندن محتوای حافظه و تغییر و حذف محتوا را دارد.

در سند حریم خصوصی آن نوشته شده که «این برنامه از خدمات شخص سوم استفاده می‌کند که ممکن است اطلاعات مورد استفاده برای شناسایی شما را جمع‌آوری کند.» در مورد شرکت سازنده، میزان و مدت زمان ثبت داده‌های دریافتی از کاربران چیزی در سند حریم خصوصی نوشته نشده است.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍13329
🔴یک قاضی فدرال در آمریکا، شرکت اطلاعات سایبری اسرائیلی NSO را مسئول #هک واتس‌اپ دانست. این رأی پس از آن صادر شد که واتس‌اپ اعلام کرد نرم‌افزار #جاسوسی «پگاسوس» متعلق به NSO به شکل مخفیانه تلفن صدها کاربر را هدف قرار داده است. تلاش NSO برای بهره‌مندی از «مصونیت حاکمیتی» رد شد و امکان پیگیری حقوقی علیه این شرکت فراهم آمد.

🔴واتس‌اپ، که زیرمجموعه متا (فیس‌بوک سابق) است، نخستین‌بار در سال ۲۰۱۹ از NSO شکایت کرد و مدعی شد این گروه با سوءاستفاده از حفره امنیتی واتس‌اپ، #پگاسوس را روی تلفن فعالان، روزنامه‌نگاران و مقامات دولتی نصب کرده است.

🔴قاضی پرونده تأکید کرد که NSO تنها با ادعای «ماموریت دولتی» نمی‌تواند از قانون مصونیت دولت‌های خارجی بهره‌مند شود. بر این اساس، شرکت‌های خصوصی که ابزارهای جاسوسی به دولت‌ها می‌فروشند، برابر دعاوی حقوقی مسئول هستند.

🔴نرم‌افزار پگاسوس قادر است از طریق تماس یا پیام معمولی به گوشی فرد نفوذ کند؛ گاه حتی بدون آنکه قربانی متوجه تماس یا هشدار شود. افشای این قابلیت نگرانی‌های زیادی درباره نقض #حریم_خصوصی و حقوق بشر برانگیخته و دولت‌ها و فعالان را به وضع مقررات سخت‌گیرانه علیه شرکت‌های سازنده این ابزارها واداشته است.

🔴واتس‌اپ می‌گوید این حملات حریم کاربران را نقض کرده و امنیت ارتباطات را تضعیف کرده است. از سوی دیگر، NSO مدعی است که محصولاتش تنها برای مبارزه با تروریسم و جرائم سازمان‌یافته به دولت‌ها فروخته می‌شود، اما شواهدی مبنی بر هدف قرار گرفتن روزنامه‌نگاران و کنشگران سیاسی هم وجود دارد.

🔴طبق رأی قاضی، #واتس‌اپ می‌تواند مراحل دادرسی را ادامه دهد و شواهد بیشتری ارائه کند. در صورت صدور حکم نهایی به سود واتس‌اپ، NSO ممکن است ملزم به پرداخت خسارت و پذیرش محدودیت‌های عملیاتی شود. همچنین احتمال دارد دیگر شرکت‌های فناوری نیز علیه شرکت‌هایی مشابه NSO طرح دعوی کنند و مصونیت ادعایی آنان را به چالش بکشند.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍11141
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔵از مرورگر Ceno می‌توان برای دور زدن #سانسور اینترنت و دسترسی به محتوای مسدود شده حتی در زمان #قطع_اینترنت، استفاده کرد. مرورگر Ceno (نه به سانسور!) یک #مرورگر غیرمتمرکز وب برای دستگاه‌های اندرویدی است. این ابزار از فناوری همتا‌به‌همتا (P2P) استفاده می‌کند و محتوای مورد علاقه‌تان را از طریق شبکه‌ای از همتایان، ذخیره می‌کند.

🔵با استفاده از مرورگر #سنو می‌توانید از طریق محتوای ذخیره شده وب‌سایت‌ها که توسط شبکه سنو به اشتراک گذاشته‌ شده، به راحتی اخبار و اطلاعات مورد پسند خود را بدون سانسور دریافت کنید. شبکه‌های همتا‌به‌همتا هزینه‌های ترافیک اینترنتی را کاهش می‌دهند و در عین حال قابلیت‌های دور زدن فیلترینگ را نیز فراهم می‌کنند.

🔵 با توجه به طراحی و عملکرد Ceno، استفاده از این ابزار برای دور زدن #فیلترینگ ساده است و به کاربران اجازه می‌دهد تا به‌طور معمول فعالیت‌های
آنلاین خود را بدون نیاز به مراحل یا تنظیمات اضافی انجام دهند.

⬇️دانلود از پس‌کوچه

⬇️دانلود از طریق گوگل‌پلی

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍5830
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔴فیلترشکن «Tiger VPN» ناامن، مشکوک و ناشناس!

👀وقتی ابزارهای مطمئن برای دور زدن #فیلترنت یکی یکی مسدود و دسترسی به اپ‌های #فیلترشکن امن و #پراکسی معتبر سخت‌تر می‌شود، کاربران برای عبور از سد #سانسور به ناچار از اپلیکیشن‌های ناشناخته و ناامن استفاده می‌کنند.

🎥ویدیو را ببینید تا با ابعاد مختلف #وی‌پی‌ان «Tiger VPN» بیشتر آشنا شوید.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍10232
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔻رضا تقی‌پور، عضو حقیقی #شورای_عالی_فضای_مجازی، در یک برنامه تلویزیونی گفت «هیچ مسئولی در جمهوری اسلامی موافق فیلترینگ نیست!» اما سوابق او نشان می‌دهد سال‌ها از بانیان اصلی طرح‌های محدودکننده اینترنت مثل #طرح_صیانت بوده است.

🔴تقی‌پور که در دوران محمود احمدی‌نژاد وزیر ارتباطات بود، بارها از لزوم اعمال #فیلترینگ برای اینترنت و محدودیت پهنای‌باند اینترنت بین‌المللی سخن گفته و موتورهای جستجوی خارجی را ابزارهای جاسوسی بیگانگان دانسته است.

🔴اینکه «هیچ مسئولی موافق فیلترینگ نیست» با واقعیت ده‌ها مصوبه و نامه رسمی در تناقض است. اسناد شورای عالی فضای مجازی یا طرح صیانت را مرور کنید؛ شواهد محکمی در حمایت از #فیلترینگ و محدودسازی گسترده اینترنت در آن‌ها دیده می‌شود.

🔴شورای عالی فضای مجازی ـ که #تقی‌پور یکی از اعضای آن است ـ اصلی‌ترین نهاد تصمیم‌گیر در حوزه فیلترینگ و مسدودسازی پلتفرم‌های شناخته‌شده و معتبر بین‌المللی محسوب می‌شود. این شورا زیر نظر مستقیم #علی_خامنه‌ای فعالیت می‌کند.

🔴سال‌هاست که دولت‌های مختلف وعده رفع فیلترینگ می‌دهند، اما برخلاف این وعده‌ها، محدودیت‌ها پیوسته شدیدتر شده است. فیلترینگ و اختلالات گسترده، اینترنت را برای مردم پرهزینه و پرخطر کرده و کسی هم پاسخگوی تبعات آن نیست.

🔴«خرید فیلترشکن» با وجود تمام مشکلات اقتصادی وارد سبد هزینه خانوار شده و کاربران برای استفاده از سرویس‌های ضروری ناچارند اپلیکیشن‌های مشکوک و ناامن را نصب کنند که این موضوع امنیت و #حریم_خصوصی آن‌ها را به‌شدت به‌خطر انداخته است.

🔴اگر واقعاً هیچ مسئولی موافق فیلترینگ نیست، پس این همه اختلال، محدودسازی و و طرح‌های محدودکننده چگونه عملی می‌شوند؟ این تناقض و دوگانگی گویای واقعیت سیاست‌گذاری در فضای مجازی است و نشان می‌دهد برخی از تصمیم‌گیران حاضر نیستند صریحاً مسئولیت محدودکردن اینترنت را بپذیرند.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍18246
🔴جلسه سوم شورای عالی فضای مجازی در دولت پزشکیان، با حضور سران سه قوه و اعضا برگزار شد. در این جلسه، بر «حکمرانی قانونمند» در فضای مجازی تأکید و رفع فیلتر #واتس‌اپ و #گوگل‌پلی تصویب شد. اجرای این مصوبه اما منوط به تایید علی #خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی است.

🔴برخی رسانه‌ها این تصمیم را گامی به‌سوی رفع فیلترینگ دانستند؛ اما گزارش خبرگزاری مهر و اظهارات سخنگوی شورای عالی فضای مجازی نشان می‌دهد این اقدام با شروطی مختلف از جمله اختصاص بسته حمایتی ۵۰ میلیارد تومانی به پیام‌رسان‌های داخلی همراه است.

🔴طبق طرح «ساماندهی اینترنت اقشار»، ساخت زیرساخت برای سکوهای داخلی، دسترسی محدود به یوتیوب از طریق پوسته‌های داخلی، ممنوعیت استفاده رسمی دستگاه‌ها از سکوهای خارجی و مقابله با ابزارهای #فیلترشکن‌ پیش‌بینی شده است.

🔴یکی از بندهای مهم طرح: «عدم همکاری تلگرام با حکومت = ادامه دسترسی صرفاً از طریق نسخه‌های داخلی» است. این یعنی حکومت به‌جای رفع فیلترینگ واقعی، همچنان می‌خواهد کاربران را وادار به استفاده از نسخه‌های دست‌کاری‌شده و ناامن کند.

🔴در این طرح، اینترنت به شکل «طبقاتی» ارائه خواهد شد. این یعنی دسترسی برای برخی کاربران (بر اساس هویت و شغل آن‌ها) بازتر می‌شود، اما عموم کاربران همچنان با موانع متعدد مواجه‌اند. گسترش #اینترنت_طبقاتی با «حق دسترسی آزاد به اطلاعات» تناقض فاحش دارد.

🔴آنچه مشخص است هدف حکومت، کنترل بیشتر اینترنت و تقویت بیشتر سرویس‌های داخلی است. رفع محدودیت‌های اینترنت به معنی رفع #فیلترینگ یک یا چند پلتفرم نیست؛ بلکه برای رفع محدودیت‌های اینترنت باید سیاست‌های قهرآمیز حکومت به اینترنت بازبینی شود و اختلالات ایجاد شده رفع شود.

🔴 کاربران ایرانی علاوه بر مسدودسازی پلتفرم‌ها با اختلالات عمدی ایجاد شده روی وی‌پی‌ان‌ها و پروتکل‌های رمزنگاری شده، اختلالات، دستکاری و محدودیت‌های پهنای باند و چندین اختلالات عمدی دیگر مواجه‌ هستند.

🔴پرداخت بودجه ۵۰ میلیاردی به پیام‌رسان‌های داخلی از جیب مردم صورت می‌گیرد؛ اما نتیجه چه خواهد بود؟ تجربه نشان می‌دهد در نهایت نه کیفیت قابل‌قبولی ارائه می‌شود، نه از فروش فیلترشکن‌ها کاسته خواهد شد و بازار آن‌ها داغ‌تر می‌شود.

🔴حکومت در گذشته هم با ترفندهایی مثل «تلگرام طلایی» یا «فیلترینگ هوشمند» کوشید دسترسی کاربران را مدیریت کند. حالا با اجرای «اینترنت اقشار»، همان ایده‌ها در ابعاد گسترده‌تری اجرا می‌شود و احتمالاً عدم دسترسی آزاد، نقض امنیت و حریم خصوصی بیشتر از قبل خواهد شد.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍18538
🌐شبکه‌های همتابه‌همتا (P2P) یکی از انواع ساختارهای شبکه‌های کامپیوتری است که در آن هر دستگاه یا گره به‌عنوان یک «همتا» عمل می‌کند. برخلاف شبکه‌های سنتی که در آن‌ها یک سرور مرکزی وجود دارد که داده‌ها را مدیریت می‌کند، در شبکه‌های همتابه‌همتا هر گره می‌تواند هم به‌عنوان سرویس‌دهنده و هم سرویس‌گیرنده عمل کند.

🔴این نوع ساختار شبکه برای به‌اشتراک‌گذاری اطلاعات، داده‌ها و منابع بین دستگاه‌های مختلف، بدون نیاز به واسطه مرکزی استفاده می‌شود.

🔴شبکه‌های همتابه‌همتا (P2P) به کاربران این امکان را می‌دهد، مستقیماً با یکدیگر ارتباط برقرار کنند و داده‌ها را به اشتراک بگذارند. این ساختار ساده و کارآمد باعث می‌شود که استفاده از آن برای بسیاری از کاربران آسان و کاربردی باشد.

👈با فواید شبکه‌های همتابه‌همتا(P2P) آشنا شوید

👈در تلگرام بخوانید

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍12033
🛡️فیلترشکن Amnezia VPN با شفافیت‌ در فعالیت و باز بودن کد منبع، رمزنگاری قوی، قابلیت‌های ویژه متناسب با #فیلترینگ شدید و ارایه کلید دسترسی رایگان به کاربران ایرانی، ابزاری است که می‌تواند به دسترسی آزاد به اینترنت و دور زدن #سانسور کمک کند.

🚀 این #وی‌پی‌ان علاوه بر فراهم آوردن امکان استفاده از پروتکل‌های مختلف، پروتکل اختصاصی قدرتمند خود را نیز برای مقاوم بودن برابر فیلترینگ شدید طراحی کرده و همچنین قابلیت جداسازی و مبهم‌سازی ترافیک و مقابله با نشت دی‌ان‌اس را هم دارد.

📱این اپلیکیشن روی اندروید، ویندوز، آی‌اواس، مک، لینوکس و روتر قابل استفاده است.

🤖 #فیلترشکن Amnezia بات تلگرامی ویژه کاربران #ایرانی راه‌اندازی کرده که از طریق آن می‌توانند کلید دسترسی رایگان دریافت کنند. برای دریافت کلید و استفاده از آن مطابق مراحل زیر عمل کنید:

1️⃣پس از دانلود اپلیکیشن Amnezia برای دریافت کلید به بات تلگرام به آدرس @amnezia_free_iran_bot بروید.

2️⃣گزینه START را بزنید تا کلید را دریافت کنید.

3️⃣کلید دسترسی را کپی کنید و به اپلیکیشن وارد شوید و گزینه Let's get started را بزنید و پس از وارد شدن به صفحه اصلی، کلید را در قسمت بالای صفحه که با عبارت Insert key مشخص شده، وارد کنید و گزینه continue را بزنید.

⬇️ دانلود از پس‌کوچه
https://paskoocheh.com/tools/872/

⬇️دانلود از وب‌سایت رسمی
https://amnezia.org/en/downloads

⬇️دانلود از گوگل‌پلی
https://play.google.com/store/apps/details?id=org.amnezia.vpn&hl=en

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
127👍102
#سین‌جیم یا گزیده‌ای از سوال‌های پرسیده شده از پس‌کوچه👇

چگونه از آلوده شدن تلفن همراه به بدافزارها جلوگیری کنیم؟

🖼جواب را در تصویر ببینید.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍11027
🛡 فیلترشکن Geph با باز بودن کد منبع، به‌روزرسانی مداوم و بررسی روش‌های #فیلترینگ در کشورهای تحت #سانسور به منظور بهبود کارایی، توانسته به ابزاری کارآمد تبدیل شود.

🔴این سرویس به گونه‌ای طراحی شده است که برابر #فیلترینگ شدید اینترنت مقاوم باشد.

🔴در روزهای پس از قتل حکومتی #مهسا_امینی و آغاز #اعتراضات_سراسری، این #فیلترشکن جزو معدود ابزارهایی بود که بخشی از کاربران ایرانی را به #اینترنت_آزاد متصل می‌کرد.

🤖 دانلود از پس‌کوچه👇

نسخه #اندروید از طریق اپ پس‌کوچه

نسخه #ویندوز

نسخه #مک

نسخه #لینوکس

🔴برای دانلود فقط کافی است یک ایمیل خالی به ایمیل‌های زیر بفرستید👇

برای #ویندوز:
[email protected]

برای #اندروید از طریق اپ پس‌کوچه:
[email protected]

برای #مک:
[email protected]

برای #لینوکس:
[email protected]

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍13240
✈️روند انقلاب دیجیتال و مهم‌ترین اتفاق‌های آن را با شما مرور خواهیم کرد!

⛔️از زمان تولد وب در سال ۱۹۸۹ توسط تیم برنرز لی تا اولین وب‌سایت در سال ۱۹۹۱، و ظهور شبکه‌های اجتماعی، شبکه جهانی وب دنیای ما را متحول کرده است. فراگیر شدن اینترنت موبایل و هوش مصنوعی، نوآوری‌ و ارتباطات آنلاین گسترده‌تر را نوید می‌دهد.

🖼️پس‌کوچه نقاط عطف و مهم شکل‌دهنده وب جهانی را پیش چشم شما می‌گذارد.

👀آلبوم تصاویر پس‌کوچه را در دو بخش ببینید.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
36👍29
2025/07/14 21:46:07
Back to Top
HTML Embed Code: