Telegram Web Link
🔴در سال‌های اخیر به‌ویژه پس از جنبش #زن‌_زندگی_آزادی، استفاده از فیلترشکن‌ها در #ایران به طور چشمگیری افزایش یافته است. بر اساس گزارش اندیشکده حکمرانی شریف و طبق نظرسنجی ماه اسفند ۱۴۰۲ در حدود ۶۷ درصد مردم (۸۴ درصد کاربران اینترنت) در ایران از #فیلترشکن‌ استفاده می‌کنند.

🔴این میزان در نظرسنجی شهریورماه ۱۴۰۲ در حدود ۶۰ درصد مردم (۷۵ درصد کاربران اینترنت) بوده که رشد قابل توجهی را در زمان کوتاه نشان می‌دهد.

🔴بر اساس نظرسنجی اسفندماه، میانگین مدت زمان استفاده از #وی‌پی‌ان در روز ۳.۸ ساعت در بین کاربران اینترنت است که به نسبت شش ماه قبل‌تر از آن، اندکی افزایش داشته است.

🔴این روند نگران‌کننده تلاش کاربران ایرانی برای دور زدن #فیلترینگ را نشان می‌دهد. استفاده گسترده از فیلترشکن‌ها مشکلاتی مانند کاهش سرعت اینترنت، افزایش هزینه‌های اضافی و البته به‌خطر افتادن امنیت و #حریم_خصوصی کاربران را به همراه دارد.

🔴بسیاری از فیلترشکن‌های رایگان، از امنیت کافی برخوردار نیستند، شرکت سازنده و محل فعالیت آن‌ها مشخص نیست، دسترسی‌های غیرمعمول دارند، اطلاعات شخصی کاربران را به سرقت می‌برند یا ممکن است در اختیار نهادهای اطلاعاتی و امنیتی قرار دهند.

@Paskoocheh
@paskoochehbot
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍16032
#سین‌جیم یا گزیده‌ای از سوال‌های پرسیده شده از پس‌کوچه👇

🤔چگونه جعلی بودن درگاه‌های پرداخت اینترنتی را تشخیص دهیم؟

📸جواب را در تصویر ببینید.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍9225
چگونه اعلان‌های مزاحم را در #اندروید، #آی‌او‌اس و #ویندوز خاموش کنیم؟

🔻اندروید:

🔴به بخش تنظیمات (Setting) و سپس اعلان‌ها (Notifications) بروید. فهرستی از اپلیکیشن‌ها را مشاهده می‌کنید که می‌توانید اعلان‌ها را برای هر برنامه به‌صورت جداگانه غیرفعال کنید. همچنین می‌توانید اعلان‌ها را سفارشی کنید و فقط هشدارهای مهم را فعال کرده یا گزینه «مزاحم نشوید» (Do Not Disturb) را برای بی‌صدا کردن همه اعلان‌ها به‌طور موقت انتخاب کنید.

🔻آی‌او‌اس:

🔴به بخش تنظیمات (Setting) و سپس اعلان‌ها (Notifications) بروید. اپلیکیشن مورد نظر را پیدا کرده و انتخاب کنید. می‌توانید اعلان‌ها را به‌طور کامل خاموش کنید یا نوع خاصی از هشدارها (مانند بنرها، صداها و نشان‌ها) را مدیریت کنید. همچنین می‌توانید از حالت «تمرکز» (Focus) برای کنترل یا غیرفعال‌کردن موقت اعلان‌ها در زمان‌ها یا فعالیت‌های خاص استفاده کنید.

🔻ویندوز:

🔴بخش مرکزی اجرایی ویندوز (Action Center) را با کلیک روی آیکون اعلان‌ها در گوشه پایین سمت راست صفحه باز کنید. سپس به بخش تنظیمات (Setting) سیستم (System) و بعد اعلان‌ها و عملکردها (System > Notifications & Actions) بروید. در اینجا می‌توانید اعلان‌های برنامه‌های خاص را غیرفعال کنید یا با غیرفعال کردن گزینه دریافت اعلان‌ها از برنامه‌ها و فرستندگان دیگر (Get notifications from apps and other senders)، تمام اعلان‌ها را خاموش کنید.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍13336
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔴فیلترشکن Ultraunique VPN؛ متناقض، مبهم و دسترسی‌های غیرمعمول!

👀وقتی ابزارهای مطمئن برای دور زدن #فیلترنت یکی یکی مسدود و دسترسی به اپ‌های #فیلترشکن امن و #پراکسی معتبر سخت‌تر می‌شود، کاربران برای عبور از سد #سانسور به ناچار از اپلیکیشن‌های ناشناخته و ناامن استفاده می‌کنند.

🎞ویدیو را ببینید تا با ابعاد مختلف #وی‌پی‌ان Ultraunique VPN بیشتر آشنا شوید.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍13037
🚨بر اساس گزارش‌های اخیر نهادهای فعال در حوزه #امنیت_دیجیتال، حملۀ جدید فیشینگ علیه حساب‌های #تلگرام فعالان ایرانی آغاز شده و مهاجمان از طریق ارسال پیامک (SMS) با عنوان‌های جعلی سعی در فریب کاربران دارند.

🚨این مهاجمان پیامکی با ظاهری شبیه به تلگرام ارسال می‌کنند و مدعی می‌شوند که حساب تلگرام شما در خطر است و برای تأیید اعتبار باید به لینکی مراجعه کنید. در ادامه، شما را به صفحه‌ای هدایت می‌کنند که عمداً نام تلگرام را به‌صورت «telrgram» نوشته‌اند تا از نام اصلی تقلید کنند.

🚨در صفحۀ جعلی، یک کد QR نمایش داده می‌شود و کاربر تشویق می‌شود آن را اسکن کند. پس از اسکن، مهاجم قادر می‌شود به‌صورت از راه دور به دستگاه قربانی دسترسی پیدا کند و اطلاعات حساس او را به سرقت ببرد.

🚨برای پیشگیری، هرگز روی لینک‌های مشکوک کلیک نکنید. اگر پیامی مبنی بر تأیید حساب تلگرام دریافت کردید، حتماً از طریق اپلیکیشن رسمی تلگرام یا وب‌سایت معتبر آن اقدام کنید. لینک‌های ارسالی از منابع ناشناس را با ابزارهایی مانند Google Safe Browsing بررسی کنید.

🚨چنانچه ناخواسته اطلاعات ورود یا رمز عبور خود را از طریق این لینک‌ها وارد کرده‌اید، #رمز_عبور را فوراً تغییر دهید. هرگونه فعالیت مشکوک مانند تلاش برای دسترسی غیرمجاز به حساب‌هایتان را جدی بگیرید و از تماس با فرستنده خودداری کنید.

🚨در صورت مشاهده هر نوع پیام ناهمخوان، وجود غلط املایی در آدرس‌ها و القای حس اضطرار (مانند «اکنون حساب شما در خطر است»)، احتمال #فیشینگ را در نظر بگیرید. اگر احساس می‌کنید قربانی این حملات شده‌اید، لطفاً سریعاً با تیم پشتیبانی پس‌کوچه تماس بگیرید تا به شما کمک کنیم.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍17725
🛡️فیلترشکن Amnezia VPN با شفافیت‌ در فعالیت و باز بودن کد منبع، رمزنگاری قوی، قابلیت‌های ویژه متناسب با #فیلترینگ شدید و ارایه کلید دسترسی رایگان به کاربران ایرانی، ابزاری است که می‌تواند به دسترسی آزاد به اینترنت و دور زدن #سانسور کمک کند.

🚀 این #وی‌پی‌ان علاوه بر فراهم آوردن امکان استفاده از پروتکل‌های مختلف، پروتکل اختصاصی قدرتمند خود را نیز برای مقاوم بودن برابر فیلترینگ شدید طراحی کرده و همچنین قابلیت جداسازی و مبهم‌سازی ترافیک و مقابله با نشت دی‌ان‌اس را هم دارد.

📱این اپلیکیشن روی اندروید، ویندوز، آی‌اواس، مک، لینوکس و روتر قابل استفاده است.

🤖 #فیلترشکن Amnezia بات تلگرامی ویژه کاربران #ایرانی راه‌اندازی کرده که از طریق آن می‌توانند کلید دسترسی رایگان دریافت کنند. برای دریافت کلید و استفاده از آن مطابق مراحل زیر عمل کنید:

1️⃣پس از دانلود اپلیکیشن Amnezia برای دریافت کلید به بات تلگرام به آدرس @amnezia_free_iran_bot بروید.

2️⃣گزینه START را بزنید تا کلید را دریافت کنید.

3️⃣کلید دسترسی را کپی کنید و به اپلیکیشن وارد شوید و گزینه Let's get started را بزنید و پس از وارد شدن به صفحه اصلی، کلید را در قسمت بالای صفحه که با عبارت Insert key مشخص شده، وارد کنید و گزینه continue را بزنید.

⬇️ دانلود از پس‌کوچه
https://paskoocheh.com/tools/872/

⬇️دانلود از وب‌سایت رسمی
https://amnezia.org/en/downloads

⬇️دانلود از گوگل‌پلی
https://play.google.com/store/apps/details?id=org.amnezia.vpn&hl=en

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍18157
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔴فیلترشکن «Tiger VPN» ناامن، مشکوک و ناشناس!

👀وقتی ابزارهای مطمئن برای دور زدن #فیلترنت یکی یکی مسدود و دسترسی به اپ‌های #فیلترشکن امن و #پراکسی معتبر سخت‌تر می‌شود، کاربران برای عبور از سد #سانسور به ناچار از اپلیکیشن‌های ناشناخته و ناامن استفاده می‌کنند.

🎥ویدیو را ببینید تا با ابعاد مختلف #وی‌پی‌ان «Tiger VPN» بیشتر آشنا شوید.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍13029
🚨فروشگاه #گوگل‌پلی به عنوان بازارچه اپلیکیشن یکی از مهم‌ترین انتخاب‌های کاربران ایرانی برای دانلود #فیلترشکن است اما باید توجه کرد تمامی ابزارهای موجود در این فروشگاه امن نیستند.

🚨 یکی از ابزارهایی که این روزها کاربران ایرانی از آن استقبال کرده‌اند، فیلترشکنی به نام KLID SABZ VPN است که بیش از ۵۰۰ هزار دانلود داشته است.

🚨در ارتباط با شرکت سازنده این #وی‌پی‌ان و محل فعالیت آن هیچ اطلاعات موثق و قابل ملاحظه‌ای در دسترس نیست و با توجه به این‌که وب‌سایت رسمی نیز ندارد، نگرانی‌های عمده‌‌ای در جهت حفظ #امنیت کاربران مطرح می‌شود.

🚨استفاده از ۲۱ ردیاب که بخش قابل‌توجه‌ای از آن‌ها علاوه بر #تبلیغات هدفمند بر اساس رفتار و ترجیحات کاربر، برای تجزیه و تحلیل، پروفایل و شناسایی نیز به کار می‌روند، زنگ خطر بزرگتری برای استفاده از این ابزار است.

👈 جزییات بیشتر را در پس‌کوچه بخوانید

👈جزییات بیشتر را در تلگرام بخوانید

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍15530
📉با وجود ادعای دولت پزشکیان درباره رفع محدودیت‌های اینترنت، #ایران هنوز جزو کشورهای با بیشترین محدودیت‌ اینترنت قرار دارد و هنوز سه گزاره کند، پراختلال و محدود در مورد اینترنت ایران صادق است. بر اساس گزارش Google Crux کیفیت اینترنت ایران در رتبه‌ ۹۱ و طبق داده‌‌های ooni در رتبه ۹۹ از میان ۱۰۰ کشور است.

📉طبق آمار چهارمین گزارش انجمن تجارت الکترونیک تهران که به تازگی ارائه شده، از نظر #اختلال فقط دو کشور میانمار و اوکراین وضعیت بدتر از ایران دارند و از جهت محدودیت، ایران بعد از #چین در جایگاه ۹۸ از ۱۰۰ کشور است و به صورت کلی، وضعیت اینترنت ایران در جایگاه ۹۵ از ۱۰۰ کشور را دارد.

📉بر اساس این گزارش، بیش از ۷۰ درصد داده‌های سامانه speedtest به کاربران شهر تهران استناد می‌کند و بیشتر به اینترنت ثابت مرتبط است در نتیجه این سامانه در بسیاری از استان‌های کشور بدون داده است یا کمتر از ۱۰ دستگاه را بررسی کرده است. بنابراین‌ ‌نمی‌توان به داده‌های این سامانه به عنوان مرجعی برای سنجش وضعیت سرعت اینترنت ایران اتکا کرد.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍11622
🔴چت‌بات چینی #دیپ‌سیک پس از انتشار، توجه زیادی را به خود جلب کرد و در همان ابتدای کار به صدر فهرست اپلیکیشن‌های پردانلود در اپ‌استور رسید. این سرویس #هوش_مصنوعی عملکردی مشابه با چت‌جی‌پی‌تی دارد، با این تفاوت که کاملاً رایگان است و هیچ محدودیتی در استفاده ندارد.

🔴هزینه توسعه دیپ‌سیک تنها ۵.۶ میلیون دلار بوده، درحالی‌که هزینه ساخت #چت‌جی‌پی‌تی نزدیک به ۱۰۰ میلیون دلار برآورد شده است. این اختلاف چشمگیر در هزینه‌ها، موجب افزایش رقابت و نگرانی شرکت‌های بزرگ فناوری و کاهش ارزش سهام آن‌ها شده است.

🔴اما انتشار دیپ‌سیک با چالش‌های امنیتی و نگرانی‌های مربوط به #حریم_خصوصی همراه بوده است. تنها چند روز پس از انتشار، محققان #امنیت_سایبری یک پایگاه داده بدون احراز هویت مرتبط با این چت‌بات را کشف کردند که شامل گزارش‌های چت کاربران، اطلاعات دستگاه، ابرداده‌های عملیاتی و سایر اطلاعات حساس بود.

🔴این پایگاه داده حاوی بیش از یک میلیون رکورد اطلاعاتی بوده و به‌طور عمومی در دسترس قرار داشت، که این موضوع، نگرانی‌های شدیدی را درباره شیوه‌های مدیریت داده و حفظ حریم خصوصی کاربران ایجاد کرده است.

🔴یکی دیگر از جنجال‌های پیرامون دیپ‌سیک، القا و ترویج ارزش‌های حکومتی چین در پاسخ‌های این هوش مصنوعی است. به‌عنوان مثال، در پاسخ به سؤالات کاربران درباره استقلال تایوان، دیپ‌سیک به صراحت تایوان را بخش جدانشدنی #چین معرفی می‌کند. بررسی‌های شرکت امنیتی Enkrypt AI نشان داده که دیپ‌سیک در مقایسه با چت‌جی‌پی‌تی، ۱۱ برابر بیشتر احتمال دارد خروجی مضر تولید کند.

🔴این یافته باعث نگرانی کارشناسان شده، چرا که می‌تواند دیپ‌سیک را به ابزاری خطرناک برای مجرمان سایبری تبدیل کند. در مطالعه‌ای که توسط این شرکت انجام شده، مشخص شده است که ۷۸ درصد از تست‌های امنیت سایبری توانسته‌اند دیپ‌سیک را فریب دهند تا کدهای ناامن یا مخرب تولید کند.

🔴نگرانی‌های امنیتی پیرامون دیپ‌سیک زمانی جدی‌تر شد که شبکه خبری ای‌بی‌سی در گزارشی اعلام کرد که این هوش مصنوعی دارای کدهایی است که می‌تواند داده‌های کاربران را مستقیماً به حکومت چین ارسال کند. این یافته‌ها همچنین نشان می‌دهند که دیپ‌سیک به سرورهایی متصل است که مستقیماً تحت کنترل دولت چین قرار دارند،

🔴طبق قانون اطلاعات ملی چین، شرکت باید با نهادهای اطلاعاتی حکومت چین همکاری کنند و در صورت لزوم داده‌های لازم را با حکومت به اشتراک بگذارند. این باعث می‌شود که هر ابزار چینی بطور بالقوه به ابزاری برای #جاسوسی تبدیل شود و اطلاعات کاربران آن در اختیار حکومت چین قرار بگیرد.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍12818
⛔️بیش از یک ماه از رفع مسدودیت #واتس‌اپ و #گوگل‌پلی می‌گذرد و درباره مصوبه #رفع_فیلترینگ هنوز هیچ چیزی منتشر نشده است. چرا این مصوبه مهم است؟

⛔️پس از رفع فیلتر واتس‌اپ و گوگل‌پلی صحبت‌هایی درباره طرحی شد که این رفع مسدودیت تنها بخش کوچکی از آن است و بخش‌های مهم دیگری از جمله ساخت زیرساخت برای سکوهای داخلی، دسترسی محدود به #یوتیوب از طریق پوسته‌های داخلی، ممنوعیت استفاده رسمی دستگاه‌ها از سکوهای خارجی و مقابله با ابزارهای #فیلترشکن‌ در آن گنجانده شده است.

⛔️به جز مواردی که در بالا ذکر شد، اطلاعات چندانی در دست نیست. همزمان با جلسه سوم شورای عالی فضای مجازی در دولت #پزشکیان، خبرگزاری مهر درباره این طرح اطلاعاتی منتشر کرد و بعد از آن اظهارات سخنگوی شورای عالی فضای مجازی تایید کرد که این رفع فیلتر با شروطی مختلف از جمله اختصاص بسته حمایتی ۵۰ میلیارد تومانی به پیام‌رسان‌های داخلی همراه است.

⛔️دیجیاتو اعلام کرده که هفت مرتبه پیگیر مصوبه رفع فیلترینگ از مرکز ملی فضای مجازی شده است که هیچ کدام پاسخی در پی نداشته است. کارشناس روابط‌عمومی مرکز ملی فضای مجازی در تماسی تلفنی به خبرنگار دیجیاتو گفته که «فکر نمی‌کنم این مصوبه قابلیت انتشار داشته باشد.»

⛔️به نظر می‌رسد دلیل اصلی عدم انتشار این مصوبه نگرانی حاکمیت از عواقب و بازخورد جامعه به مفاد آن است؛ چرا که حکومت این طرح را با عنوان رفع فیلترینگ و دستاورد خود به مردم معرفی کرد و جنبه تبلیغاتی زیادی برای آن‌ها داشت. درحالی که انتشار این طرح نشان خواهد داد که قفل‌های بزرگ‌تری بر در اینترنت کشور زده‌اند و این مصوبه چیزی از طرح موسوم به #صیانت کم ندارد.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍13028
#سین‌جیم یا گزیده‌ای از سوال‌های پرسیده شده از پس‌کوچه👇

آیا واقعا نباید گوشی خود را بیش از ۸۰ درصد شارژ کنیم؟

🖼جواب را در تصویر ببینید.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
65👍60
📉در گزارش‌های قبلی انجمن تجارت الکترونیک، عملکرد ضعیف و ناکارآمدی شرکت مخابرات ایران در لایه Access، کاهش سرمایه‌گذاری در بخش زیرساخت تلکام، روند کند توسعه 5g و فیبر نوری و درنهایت عملکرد ضعیف و غیرشفاف شرکت ارتباطات زیرساخت از عوامل کندی #سرعت_اینترنت عنوان شدند.

🔴در #ایران بیش از ۹ میلیون اتصال ADSL وجود دارد که سرعت ۷۰ درصد از آن‌ها زیر 10mbps و بیش از ۳۰ درصد از آن‌ها با سرعتی کمتر از 6 mbps به اپراتور محلی متصل شده‌اند. محدودیت‌های این فناوری از رده خارج شده باعث شده سرعت آپلود کاربران همواره کمتر از 900kbps باشد.

🔴اختلالات عمدی از دیگر دلایل کندی اینترنت است. طبق محاسبات انجمن تجارت الکترونیک، هزینه اختلال روی HTTP/3 معادل خسارت روزانه‌ دو میلیارد تومانی در یک شرکت استارت‌آپی است. در بررسی‌های جدیدی که برای 3/HTTP صورت گرفته، به نظر می‌رسد رفتارهای سرویس‌دهنده‌های اینترنتی چندگانه بوده است.

🔴در این مرحله، ۵ سرویس CDN که از 3/HTTP پشتیبانی می‌کنند انتخاب شد و تست‌های متوالی روی دامنه‌هایی که از آن‌ها خدمات می‌گیرند انجام شد. در شبکه #ایرانسل تمامی درخواست‌های 3/HTTP به خارج از کشور با اختلال کامل همراه بود.

🔴در شبکه‌های همراه‌ اول درخواست‌های مربوط به دو سرویس‌دهنده Cloudflare و Fastly #اختلالات مقطعی داشت ولی در مقاطعی بدون مشکل بود. درخواست‌ها 3/HTTP به مقصد سرویس دهنده AWS با اختلال کامل همراه بود.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍9841
💢 اپلیکیشن‌های پرطرفدار هفته در گوگل‌پلی
به‌روز‌رسانی ۲۰ بهمن ۱۴۰۳

وضعیت #فیلترینگ و #اختلالات_اینترنت در ایران باعث رشد چشمگیر وی‌پی‌ان‌های ناامن شده است. حکومت هم در واکنش به این جریان فقط از مافیای وی‌پی‌ان و نقش #وی‌پی‌ان در آلودگی شبکه صحبت می‌کند. اما در مورد علت آن، یعنی سیاست‌های ناکارآمد و اختلالات روزافزون صحبتی نمی‌شود.

«فیلتر شکن قوی پرسرعت نور» که کمتر از یک ماه از انتشار آن می‌گذرد تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار بار از #گوگل‌پلی دانلود شده است. در سند حریم خصوصی این وی‌پی‌ان نوشته شده که هنگام دانلود و استفاده از برنامه اطلاعاتی از جمله آدرس آی‌پی، سیستم عامل و زمان صرف شده در صفحات سرویس ذخیره می‌شوند.

در صفحه گوگل‌پلی این سرویس نوشته شده که هیچ داده‌ای با شرکت‌های طرف سوم به اشتراک گذاشته نمی‌شود؛ ولی در سند حریم خصوصی نوشته شده که «فقط داده‌های جمع‌آوری‌شده و ناشناس به سرویس‌های خارجی منتقل می‌شود تا به بهبود برنامه و خدمات آن کمک کند. ارائه‌دهنده خدمات ممکن است اطلاعات شما را با اشخاص ثالث به اشتراک بگذارد.» همچنین در بخش امنیت داده‌ها در گوگل‌پلی این #فیلترشکن نوشته شده که داده‌ها از طریق اتصال امن و رمزنگاری شده منتقل نمی‌شود.

فیلترشکن Ray tunnel vpn با بیش از یک میلیون دانلود از گوگل‌پلی با استقبال کاربران ایرانی مواجه شده است. این وی‌پی‌ان برای فعالیت، مجوزهای دسترسی‌ به هویت و وضعیت دستگاه، مدیریت و حذف محتوای حافظه را درخواست می‌کند.

از محل فعالیت این سرویس و سازندگان آن اطلاعاتی در دست نیست. همچنین طبق اطلاعات نوشته شده در بخش امنیت داده‌ها در صفحه گوگل‌پلی این سرویس، برخی داده‌های کاربران از جمله موقعیت مکانی تقریبی ممکن است با شرکت‌های دیگر به اشتراک گذاشته شود. این فیلترشکن از ۱۶ ردیاب استفاده می‌کند.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍16844
☄️آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت ایالات متحده (CISA) توصیه‌های امنیتی جدیدی را برای کاربران #آیفون و #اندروید منتشر کرده است. خاموش و روشن کردن منظم تلفن همراه یک توصیه مهم در این شیوه نامه است! ممکن است فکر کنید که این توصیه‌ای ابتدایی است و شاید هم خنده‌دار به نظر برسد؛ اما مهم و کارآمد است.

❗️ این اقدام ساده می‌تواند به‌طور قابل توجهی از دستگاه شما برابر انواع خاصی از #بدافزار، به‌ویژه تهدیدات غیر مداوم محافظت کند. راه‌اندازی مجدد به پاکسازی بدافزارهای غیردائمی که برای کار به حافظه متکی هستند، کمک می‌کند. چنین بدافزارهایی معمولا در حافظه دائمی دستگاه ذخیره نمی‌شود، به همین دلیل با خاموش شدن و راه‌اندازی مجدد تلفن حذف می‌شوند.

❗️همه بدافزارها طوری طراحی نشده‌اند که پس از راه‌اندازی مجدد دستگاه روی آن باقی بمانند. برخی از بدافزارها صرفا در RAM دستگاه کار می‌کنند و با خاموش شدن دستگاه از بین می‌روند. این نوع تهدیدها به عنوان بدافزار غیر پایدار شناخته می شوند.

❗️ این رویکرد به‌ویژه در دفاع برابر حملات پیشرفته، مانند سوءاستفاده‌های با کلیک صفر، که در آن بدافزار می‌تواند بدون هیچ‌گونه تعاملی از جانب کاربر روی دستگاه نصب شود، اهمیت دارد.

❗️ توجه کنید راه‌اندازی مجدد راه حلی برای مقابله با همه بدافزارها نیست. بدافزارهای دائمی می‌توانند از راه‌اندازی مجدد جان سالم به در ببرند، زیرا خود را در لایه‌های عمیق‌تر دستگاه، مانند سیستم عامل یا فایل‌های اصلی سیستم عامل جاسازی می‌کنند.

❗️به‌روزرسانی منظم سیستم عامل و نرم‌افزارهای دستگاه مهم‌ترین اقدام است. به‌روزرسانی‌های نرم‌افزار، بخش عمده‌ای از آسیب‌پذیری‌هایی را که #مهاجمان_سایبری می‌توانند از آن‌ها سوءاستفاده کنند، رفع می‌کند.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍9956
🚨فیلترشکن Bonbast VPN در مدت کوتاهی به یکی از اپلیکیشن‌های پرطرفدار کاربران ایرانی در #گوگل‌پلی تبدیل شده و تاکنون بیش از ۱۰۰,۰۰۰ بار دانلود شده است. اما آیا این محبوبیت به معنای ایمن بودن این #فیلترشکن است؟

🚨بررسی‌های دقیق‌تر #پس‌کوچه نشان می‌دهد که Bonbast VPN با دسترسی‌های گسترده، ردیاب‌های متعدد و سیاست‌های حریم خصوصی مبهم، بیش از آن‌که ابزاری برای دور زدن #فیلترینگ و حفظ امنیت کاربران باشد، می‌تواند خطری جدی برای حریم خصوصی و داده‌های آن‌ها باشد.

🚨#وی‌پی‌ان Bonbast VPN توسط توسعه‌دهنده‌ای با نام Beti App Na در گوگل‌پلی منتشر شده است. بررسی اپلیکیشن‌های دیگر این توسعه‌دهنده مثل تیک گرام و نات‌کوین نشان می‌دهد که مشکلات متعددی در زمینه امنیت و #حریم_خصوصی وجود دارد.

🚨نام این اپلیکیشن، «بن‌بست وی‌پی‌ان»، و استفاده از اصطلاحات مرتبط با کاربران ایرانی در توضیحات آن، احتمال ایرانی بودن سازنده را تقویت می‌کند. با این حال، اطلاعاتی از هویت واقعی یا محل فعالیت این توسعه‌دهنده ارائه نشده است.

🔗جزییات بیشتر را در پس‌کوچه بخوانید

🔗در تلگرام بخوانید

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍8824
🔴محققان به‌تازگی متوجه شدند که بیش از ۳۰ افزونه مرورگر ٫کروم به طور مخفیانه اطلاعات حدود ۲.۶ میلیون کاربر را سرقت می‌کنند. این افزونه‌ها که تا ۱۸ ماه در فروشگاه وب کروم در دسترس بودند، داده‌های حساس مانند جزئیات ورود به سیستم و تاریخچه مرور را بدون اطلاع کاربران جمع‌آوری می‌کردند.

🔴این اتفاق زمانی آشکار شد که Cyberhaven، سرویس پیشگیری از دست دادن داده، متوجه شد افزونه کروم آن‌ها دستکاری شده است.

🔴مهاجمان یک توسعه دهنده Cyberhaven را با ارسال ایمیل جعلی با ادعای عدم انطباق با شرایط #گوگل فریب داده بودند تا به آن‌ها اجازه به‌روزرسانی افزونه را بدهد. این اتفاق به مهاجمان اجازه داد تا نسخه‌ای مخرب از افزونه‌ را منتشر کنند که اطلاعات کاربران را به سرقت می‌برد.

🔴تحقیقات بیشتر نشان می‌دهد که حداقل ۱۹ افزونه کروم دیگر به روشی مشابه مورد حمله قرار گرفتند. مهاجمان از ایمیل‌های فریبنده و وب‌سایت‌های #جعلی برای کنترل این افزونه‌ها و توزیع به‌روزرسانی‌های مخرب استفاده کردند.

🔴افزونه‌های #مرورگر می‌توانند به اطلاعات حساس دسترسی داشته باشند. به همین دلیل آن به اهداف جذابی برای مجرمان سایبری تبدیل شده‌اند. کاربران باید هنگام نصب افزونه‌ها محتاط باشند و به‌طور مرتب مجوزهای داده شده را بررسی کنند. همچنین مهم است که افزونه‌ها را به‌روز نگه دارید و هر کدام را که دیگر مورد نیاز نیستند، حذف کنید.

🔴پس از کشف این رخداد، گوگل افزونه‌های مخرب را حذف و برای نصب کنندگان هشدار ارسال کرده است. به کاربرانی که هر یک از افزونه‌های مخرب را نصب کرده‌اند، توصیه می‌شود رمز عبور حساب‌های خود را تغییر دهند و حساب‌های خود را برای فعالیت غیرعادی کنترل کنند.

🔗لیست این افزونه‌ها را می‌توانید در این لینک ببینید.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍10624
🔴موسسه سرف‌شارک به تازگی نتایج یک بررسی درباره کیفیت #زندگی_دیجیتال در کشورهای مختلف را منتشر کرده است. در این بررسی شاخص کیفیت زندگی دیجیتال با بررسی تاثیر پنج رکن اصلی مقرون به صرفه بودن اینترنت، کیفیت اینترنت، زیرساخت الکترونیکی، امنیت الکترونیک و دولت الکترونیک محاسبه شده است.

🔴در این تحقیق، از میان ۱۲۱ کشور بررسی شده آلمان، فنلاند و فرانسه برترین کشورها در زمینه کیفیت زندگی دیجیتال هستند و #ایران در رتبه ۱۰۱ قرار دارد. کنگو و یمن در قعر این جدول قرار دارند.

🔴طبق این بررسی، قطر در رتبه ۳۹، امارات در رتبه ۴۳، ترکیه در رتبه ۴۹، بحرین در رتبه ۵۲، آذربایجان در رده ۶۳ و پاکستان در رده ۹۵ قرار دارند. بدین ترتیب به جز افغانستان که در لیست کشورهای مورد بررسی قرار ندارد، تمام کشورهای همسایه ایران وضعیتی بهتر از ایران دارند.

🔴آنگولا و بنگلادش در این جدول بالاتر از ایران قرار دارند. جایگاه ایران در وضعیت کیفیت زندگی دیجیتال نسبت به سال گذشته بدتر شده و شش رتبه سقوط داشته است.

🔴کیفیت زندگی دیجیتال براساس چندین مولفه‌ بررسی شده است. ایران در مولفه امنیت الکترونیک در رتبه ۱۲۰ یعنی یکی مانده به آخر قرار دارد و در زمینه دولت الکترونیک در رتبه ۱۰۴ است. ایران در زمینه مقرون به‌ صرفه بودن و کیفیت #اینترنت به ترتیب در جایگاه ۷۶ و ۹۴ قرار دارد.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍9513
2025/07/13 03:01:43
Back to Top
HTML Embed Code: