Telegram Web Link
🔴نقشه #مهسا، سرویسی برای اطلاع از وضعیت حملات!

🔻سرویس MAHSANG VPN به تازگی بخشی به نام نقشه #هشدار به اپلیکیشن اضافه کرده که در آن اطلاعات مربوط به موقعیت حملات نظامی #اسرائیل به #ایران نمایش داده می‌شود و هر سه ساعت یک‌بار هم به‌روزرسانی می‌شود.

🔻در این نقشه لیستی از حملات تایید شده به پایگاه‌ها و مراکز #نظامی و مناطقی که اخطار تخلیه دریافت کرده‌اند به‌صورت آفلاین قرار گرفته است.

🔻همینطور در به‌روزرسانی جدید موقعیت مکانی کاربر دریافت می‌شود و بدون ذخیره شدن، پردازش می‌شود تا در صورت وجود خطر برای کاربر هشدار ارسال شود.

https://alert.mahsanet.com/

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
طبق داده‌های کلادفلر، وضعیت #اینترنت ثابت در ایران نسبت به روزهای قبل بهتر شده است، اما اینترنت #موبایل هنوز هم مختل و محدود است.

از زمان شروع جنگ و حمله نظامی #اسرائیل به #ایران، اینترنت با اختلالات گسترده، کندی و #قطعی_اینترنت روبه‌رو بوده است. به‌طور کلی محدودیت‌های اعمال‌شده بر اینترنت موبایل در کل کشور بیشتر بوده و اینترنت ثابت وضعیت به‌نسبت بهتری داشته است.

از چهارشنبه ۲۸ خرداد تا شنبه ۳۱ خرداد، اینترنت ایران در خاموشی فرو رفت. گفته شده که امروز وضعیت دسترسی به اینترنت بهبود پیدا کرده؛ اما گزارش‌های کاربران و آمار پلتفرم‌هایی مثل نت‌بلاکس و کلادفلر نشان می‌دهد هنوز هم وضعیت اینترنت عادی نیست و هم‌چنان بسیاری از کاربران در سراسر کشور با قطعی و اختلالات گسترده مواجه هستند.

نمودار کلادفلر نشان می‌دهد با وجود این که بخشی از کاربران مجددا به اینترنت بین‌المللی دسترسی پیدا کرده‌اند، اما اینترنت ایران هم‌چنان محدودیت‌های قابل ملاحظه‌ای دارد و محدودیت‌ها در اینترنت موبایل بیشتر است.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
🔴روز سه‌شنبه مطلبی در برخی وب‌سایت‌ها منتشر شد که نوشته شده بود، #صداوسیما اعلام کرده «اینترنت به‌زودی به حالت عادی برمی‌گردد و تلگرام رفع فیلتر می‌شود».

🔴در این خبر که منبع اصلی آن مشخص و قابل تایید نیست، بیان شده که «#تلگرام به دلیل اتخاذ موضع بی‌طرف و ایستادن در جای درست سمت حق، به‌زودی رفع فیلتر خواهد شد اما #واتس‌اپ به دلیل جاسوسی برای دشمن صهیونیستی دیگر رفع فیلتر نخواهد شد.»

🔴حتی اگر این مطلب صحیح باشد و صداوسیما چنین اظهار نظری کرده باشد، صداوسیما تصمیم‌گیرنده در حوزه #فیلترینگ و #رفع_فیلتر نیست. وزارت ارتباطات و شورای عالی فضای مجازی که در این زمینه تصمیم‌گیری می‌کنند، هنوز هیچ واکنشی به این موضوع نشان نداده‌اند.

🔴بعد از حملات نظامی #اسراییل به #ایران، جمهوری اسلامی اقدام به محدود کردن اینترنت کرد و مسدودسازی واتس‌اپ یکی از اقدامات محدودسازی دسترسی بود. حکومت ایران در مواقع بحرانی، نه تنها برای تسهیل دسترسی مردم به اینترنت تلاشی نمی‌کند و تصمیمات ویژه متناسب با شرایط نمی‌گیرد، بلکه همیشه در اولین اقدام اینترنت را محدود و راه‌های ارتباطی را مسدود می‌کند.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴ستار هاشمی وزیر ارتباطات دولت #پزشکیان، امروز اعلام که دسترسی به #اینترنت به وضعیت عادی بازگشته و او همچنان پیگیر وعده‌های پیشین خود برای تسهیل دسترسی و بهبود کیفیت ارتباطات است.

🔴یک هفته از قطع سراسری اینترنت در ایران می‌گذرد و امروز، ۲۴ساعت پس از اعلام آتش بس میان #ایران و #اسرائیل، نشانه‌هایی از افزایش دسترسی دیده می‌شود. برخی از کاربران هم اعلام کرده‌اند که دسترسی به پلتفرم‌های فیلتر شده، بدون #فیلترشکن ممکن شده است.

🔴در این شرایط که جمهوری اسلامی فشارهای اجتماعی را افزایش داده و دستگیری فعالان را آغاز کرده است، لازم است که حتی در صورت رفع فیلتر از #وی‌پی‌ان استفاده کنید تا فعالیت‌های آنلاین و هویت شما قابل رهگیری نباشد.

🔴مجلس شورای اسلامی، روز دوشنبه با ۲۴۸ رای موافق، طرح دو فوریتی «تشدید مجازات #جاسوسی و همکاری‌کنندگان با رژیم صهیونیستی و دولت‌های متخاصم» را تصویب کرد. بسیاری از فعالان مدنی بر این باورند که این طرح دستاویزی است برای فشار بیشتر فعالان و افزایش دستگیری‌ها. به همین دلیل هوشیاری دیجیتال، استفاده از ابزارهای افزایش امنیت دیجیتال و توجه به ردپای به جای مانده در فضای مجازی مهم‌تر از هر زمان دیگری است.

🔴در استفاده از اپلیکیشن‌ها به سابقه و سازندگان آن‌ها توجه کنید و پیش از استفاده، از امنیت آنها مطمئن شوید.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🐝فیلترشکن BeePass، محصول سال‌ها تلاش و کار مداوم تیم #پس‌کوچه روی راه‌های مبارزه با #سانسور و #فیلترینگ است.

🔴برای سرعت بیشتر و ساده‌تر شدن مراحل اتصال، در نسخه جدید فیلترشکن بی‌پس یک سرور پیش‌فرض به اپلیکیشن اضافه شده است.

🟢 این سرور قابل حذف نیست و در صورت بروز اختلال، سرور به‌طور خودکار توسط تیم فنی بی‌پس به‌روزرسانی می‌شود.

🔼دریافت #فیلترشکن بی‌پس:

گوگل‌پلی
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.beepassvpn.free.vpn.secure

اپ‌استور
https://apps.apple.com/us/app/beepass-vpn/id1556325746

وب‌سایت #پس‌کوچه
https://paskoocheh.com/tools/146/

بات پس‌کوچه
https://www.tg-me.com/PaskoochehBot?start=QmVlUGFzcyBWUE4gLSBhbmRyb2lk

🔴راه‌های دسترسی به فیلترشکن‌ بی‌پس 👇


سایت پس‌کوچه:
https://paskoocheh.com/tools/146

توییتر:
https://twitter.com/Beepassvpn

تلگرام:
https://www.tg-me.com/beepassvpn

اینستاگرام:
https://www.instagram.com/beepassvpn

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
کاربران عزیز پس‌کوچه، نحوه دسترسی شما به پیام‌رسان واتس‌اپ چطور است؟
Anonymous Poll
26%
بدون فیلترشکن قابل دسترسی است
44%
فقط با فیلترشکن امکان دسترسی دارم
29%
دیدن نتایج
براساس تحقیقات جدید پروژه‌ شفافیت فناوری (TTP)، تعداد قابل توجهی از وی‌پی‌ان‌های رایگان‌ موجود در اپ‌استور و گوگل‌پلی، به‌طور پنهانی تحت مالکیت شرکت‌های چینی هستند. براساس قانون امنیت ملی چین، شرکت‌های چینی موظف به همکاری با دولت و اشتراک‌گذاری اطلاعات کاربران هستند؛ یعنی تمام داده‌های عبوری از این فیلترشکن‌ها می‌توانند به‌راحتی در اختیار نهادهای امنیتی #چین قرار گیرند.

طبق این بررسی، از میان ۱۰۰ #وی‌پی‌ان رایگان برتر اپ استور در سال ۲۰۲۴، بیش از #فیلترشکن ۲۰ مالکیت چینی داشتند. برخی از این اپ‌ها با استفاده از شرکت‌های صوری، فعالیت خود در چین را پنهان می‌کنند و برخی حتی با شرکت Qihoo 360، شرکت چینی فعال در حوزه‌ امنیت سایبری که به‌دلیل ارتباط با ارتش چین در لیست تحریم‌های آمریکا قرار دارد، مرتبط هستند.

پروژه‌ شفافیت فناوری فهرستی منتشر کرده که شامل نام ۱۳ اپلیکیشن متعلق به چین در اپ استور اپل و ۱۰ اپلیکیشن در گوگل پلی است که همچنان در دسترس کاربران قرار دارند. پس‌کوچه در بررسی وی‌پی‌ان‌ها بارها در مورد امنیت وی‌پی‌ان‌ها، تهدیدهای احتمالی و فعالیت‌های مشکوک آن‌ها هشدار داده است.

چندین وی‌پی‌ان که اکنون وابستگی آن‌ها به چین مشخص شده، قبلا از طرف پس‌کوچه به عنوان سرویس‌های ناامن معرفی شده بودند. بر اساس تحقیقات پروژه شفافیت فناوری، هر یک از اپلیکیشن‌های زیر را روی گوشی خود دارید، در سریع‌ترین زمان آن‌ها را حذف کنید.

اپلیکیشن‌های مشکوک در اپ استور:

Super VPN & Best Proxy

Ostrich VPN - Proxy Master

VPN Proxy Master - Super VPN

Turbo VPN Private Browser

VPNIFY - Unlimited VPN

VPN Proxy OvpnSpider

WireVPN - Fast VPN & Proxy

Now VPN - Best VPN Proxy

Speedy Quark VPN - VPN Proxy

Best VPN Proxy AppVPN

HulaVPN - Best Fast Secure VPN

Wirevpn - Secure & Fast VPN

Pearl VPN

اپلیکیشن‌های مشکوک در گوگل پلی:

Turbo VPN - Secure VPN Proxy

VPN Proxy Master - Safer VPN

Speedy Quark VPN - VPN Master

vpnify - Unlimited VPN Proxy

Ostrich VPN - Proxy Unlimited

Snap VPN: Super Fast VPN Proxy

Signal Secure VPN - Robot VPN

VPN Proxy OvpnSpider

HulaVPN - Fast Secure VPN

VPN Proxy AppVPN

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
#سین‌جیم یا گزیده‌ای از سوال‌های پرسیده شده از پس‌کوچه👇

در ایران چگونه از خودم برابر نظارت دیجیتال و تهدیدات آنلاین محافظت کنم؟

🖼جواب را در تصویر ببینید.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔴وب‌سایت شرق در گزارشی اعلام کرده که آقامیری، دبیر شورای عالی فضای مجازی، بدون تشکیل جلسه و بدون دریافت تاییدیه از پزشکیان به عنوان رئیس جمهور و رئیس #شورای_عالی_فضای_مجازی و همچنین بدون هماهنگی با وزارت ارتباطات دستور کاهش ۵۰ درصدی ترافیک #واتس‌اپ را داده است.

🔴داده‌های وب‌سایت OONI که وضعیت #اختلالات_اینترنت را با کمک داده‌های قابل سنجش بررسی می‌کند، نشان می‌دهد که ترافیک واتس‌اپ در روزهای #جنگ به شکل قابل توجهی کاهش داشته.اما با وجود ادعای بازگشت اینترنت به شرایط عادی، هنوز وضعیت واتس‌اپ به شرایط پیش از جنگ نزدیک هم نشده است. این در حالی است که روز چهارشنبه ۴ تیر وزارت ارتباطات اعلام کرد «با توجه به پایان شرایط بحرانی و دستور رئیس جمهوری #اینترنت به حالت عادی بازگشته است.»

🔴به دنبال افزایش واکنش‌ها به این اقدام دبیر شورای عالی فضای مجازی، بهزاد اکبری، مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت، در شبکه اجتماعی X اعلام کرد که این شرکت هیچ نقشی در محدودیت‌های جاری ندارد. او نوشت: «تداوم برخی محدودیت‌ها هیچ ارتباطی به شرکت ارتباطات زیرساخت ندارد. شایسته‌ است که مراجع مسئول در خصوص دلایل واقعی و طولانی‌شدن این محدودیت‌ها، شفاف‌سازی لازم را انجام داده و پاسخگو باشند.»

🔴بسیاری از کاربران در شبکه‌های اجتماعی در واکنش به اخبار بازگشت اینترنت به شرایط عادی، می‌گویند که شرایط عادی نیست، محدودیت‌ها بیش از هر زمان دیگری حس می‌شود و وی‌پی‌ان‌ها به‌سختی وصل می‌شوند.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
💢 اپلیکیشن‌های پرطرفدار هفته در گوگل‌پلی
به‌روز‌رسانی ۷ تیر ۱۴۰۴

در میان جنگ #ایران و #اسرائیل، مردم ایران بار دیگر #قطع_اینترنت را تجربه کردند و ارتباطشان با جهان قطع شد. اکنون بعد از پایان ناآرامی‌ها، حکومت ایران می‌گوید که وضعیت به حالت عادی برگشته ولی شواهد و گفته‌های کاربران خلاف ادعای حکومت است؛ هنوز اختلالات روی وی‌پی‌ان‌ها پابرجاست، دسترسی به اینترنت به وضعیت عادی برنگشته و واتس‌اپ مسدود است.

فیلترشکن «Viva VPN» که تاکنون بیش از پنج میلیون بار از گوگل‌پلی دانلود شده، این هفته با استقبال کاربران ایرانی مواجه شده است. در صفحه #گوگل‌پلی این #فیلترشکن عنوان شده که در آلمان فعالیت می‌کند ولی در سند حریم خصوصی آن اطلاعاتی درباره شرکت سازنده و محل فعالیت نوشته نشده و نام توسعه دهنده این وی‌پی‌ان نام یک فرد ایرانی است. سند حریم خصوصی این وی‌پی‌ان ابتدایی و ناقص است و هیچ اطلاعاتی درباره داده‌های دریافتی از کاربران، مدت زمان و محل ثبت داده‌ها نشده است.

فیلترشکن Ostrich VPN که تاکنون بیش از پنج میلیون بار از گوگل‌پلی دانلود شده، با استقبال کاربران ایرانی همراه بوده است. سازندگان این فیلترشکن ادعا می‌کنند که هیچ اطلاعات شخصی از کاربران ثبت یا فروخته نمی‌شود. اما در سند حریم خصوصی این فیلترشکن نوشته شده که ممکن است اطلاعات شخصی را به سایر ارائه‌دهندگان خدمات شخص‌ثالث یا شرکای مورد‌اعتماد به منظور ارائه خدمات، ذخیره سازی و تجزیه و تحلیل فاش یا منتقل کنند. #پس‌کوچه قبلا درباره نشانه‌های غیرقابل اعتماد نبودن این وی‌پی‌ان هشدار داده بود. تحقیقات جدید پروژه‌ شفافیت فناوری (TTP) نشان می‌دهد که این وی‌پی‌ان به‌طور پنهانی تحت مالکیت شرکتی چینی است.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
⛔️آخرین خبری که درباره مرورگر کروم منتشر شده، این است که ۳۰۰ میلیون دستگاه اندرویدی از ماه بعد، دیگر به‌روزرسانی‌های امنیتی #کروم را دریافت نخواهند کرد.

⛔️طبق آخرین تخمین‌های #گوگل از کاربران، چهار درصد از ۳.۳ میلیارد کاربر #اندروید هنوز از اندروید ۸ و ۵.۸ درصد دیگر از اندروید ۹ استفاده می‌کنند. در حالی که ممکن است این درصدها ناچیز به نظر برسند، مجموع آن‌ها بیش از ۳۰۰ میلیون دستگاه است. این یعنی اینکه ۳۰۰ میلیون دستگاه از ماه آگوست، به‌روزرسانی‌های امنیتی مرورگر #گوگل_کروم را دریافت نخواهند کرد.

⛔️مدیر پشتیبانی کروم در گوگل اعلام کرده که «کروم ۱۳۸» آخرین نسخه کروم است که از اندروید پایین‌تر از ۱۰ پشتیبانی خواهد کرد. او گفت که از آپدیت بعدی مرورگر کروم، دستگاه‌های شما باید اندروید ۱۰ یا بالاتر را اجرا کنند.

⛔️لازم به ذکر است که نسخه‌های قدیمی‌تر مرورگر وب گوگل کروم همچنان روی گوشی‌های هوشمند و تبلت‌های قدیمی‌تر اندروید کار خواهند کرد؛ ولی آپدیت‌ و وصله‌های امنیتی دریافت نخواهند کرد و مشخصا دریافت نکردن آپدیت، دستگاه را در معرض #هک و نفوذ قرار خواهد داد.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔴جزییات طرح «تشدید مجازات جاسوسان و همکاری‌کنندگان با رژیم صهیونیستی و کشورهای متخاصم» که دوشنبه هفته گذشته به تصویب مجلس رسیده بود، یکشنبه ۸ تیر منتشر شد.

🔴ماده ۵ این مصوبه که به ممنوعیت استفاده از #استارلینک اشاره دارد، می‌گوید: «استفاده، حمل، خرید یا فروش یا وارد کردن یا در اختیار گذاشتن ابزارهای الکترونیکی ارتباطی اینترنتی فاقد مجوز از قبیل استارلینک، ممنوع و موجب حبس تعزیری درجه ۶ و ضبط تجهیزات خواهد بود. تامین، تولید، توزیع و واردات بیش از ۱۰ عدد از ابزارهای مذکور یا انجام موارد مذکور به قصد مقابله با نظام مستوجب حبس تعزیری درجه ۴ خواهد بود.»

🔴حبس تعزیری درجه ۴ بین ۵ تا ۱۰ سال حبس است. بنابر ماده یک قانون ممنوعیت بکارگیری تجهیزات دریافت از #ماهواره مصوب ۱۳۷۳ «ورود، توزیع و استفاده از تجهیزات دریافت از ماهواره‌ جز در مواردی که قانون تعیین کرده است»، ممنوع است.

🔴همچنین براساس ماده ۴ این مصوبه، همکاری و ارسال فیلم به رسانه‌های خارج از کشور و فعالیت در شبکه‌های اجتماعی و نشر اخبار ضد حکومت جرم‌انگاری شده است.

🔴از میان بندهای این طرح می‌توان متوجه شد که جمهوری اسلامی برای سرکوب‌ و کنترل بیشتر شهروندان برنامه‌ریزی کرده و نظارت و کنترل را سخت‌تر خواهد کرد. اگرچه ردیابی و شناسایی امواج استارلینک کار ساده‌ای نیست، اما افرادی که از استارلینک استفاده می‌کنند، باید اقدامات امنیتی را جدی بگیرند؛ مثلا بدون #وی‌پی‌ان از سرویس‌های داخلی استفاده نکنند، اسم وای‌فای خود را از استارلینک به اسمی دیگر تغییر دهند و دیش استارلینک را بپوشانند و در محلی که دید دارد، قرار ندهند.

🔴جمهوری اسلامی تلاش می‌کند علاوه بر ایجاد اختلال و بستن راه‌های ارتباطی شهروندان، از طریق تصویب قانون‌‌ و طرح و مصوبه اعتراضات و فعالان مدنی را کنترل و آن‌‌ها را سرکوب کند. انتشار اخبار دروغ و آدرس غلط دادن در کنار تصویب طرح‌های کنترل‌کننده، اقدامات جمهوری اسلامی برای جلوگیری از نشر اخبار است. در مدت دو هفته‌ای #قطعی_اینترنت در ایران، شهروندان در شرایطی که بیشترین نیاز برای برقراری ارتباط را داشتند، از برقراری ارتباط محروم شدند و برخلاف ادعای وزیر ارتباطات، وضعیت هنوز به‌حالت پیش از قطعی اینترنت برنگشته است.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
⛔️ستار هاشمی، وزیر ارتباطات دولت #پزشکیان، خواستار ایجاد پوشش پایدار و تقویت ارتباطات در مناطق مرزی برای مراسم #اربعین امسال شد!

⛔️او همچنین در دیدار با اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: «به‌رغم حملات سنگین و بی‌سابقه سایبری علیه زیرساخت‌های ارتباطی کشور، همکاران ما تلاش جدی و شایسته تقدیری در حفظ پایداری شبکه ارتباطی و استمرار خدمت‌رسانی به مردم انجام دادند.»

⛔️هاشمی عملکرد خود و همکارانش را قابل تقدیر و تشکر می‌داند، اما او ظاهرا متوجه نیست که عملکرد او برای بدنه جمهوری اسلامی که هدفش قطع ارتباطات مردم بوده، قابل تقدیر است؛ نه شهروندان. این روزها به قول معروف، حرف راست از ستار هاشمی نمی‌توان شنید. چند روز قبل هم او اعلام کرده بود که وضعیت دسترسی به اینترنت به حالت عادی برگشته، درحالی که شدیدترین #اختلالات و محدودیت‌ها بر اینترنت اعمال شده است.

⛔️در شرایطی که در داخل کشور مردم با انواع اختلالات اینترنتی دست‌وپنجه نرم می‌کنند، ستار هاشمی برای ارائه اینترنت باکیفیت به زائران اربعین می‌کوشد و گفته که «ماموریت وزارت ارتباطات در این رویداد، تنها تأمین زیرساخت نیست، بلکه باید با نگاهی منسجم و جهادی، تسهیل ارتباطات زائران را دنبال کنیم.»

⛔️باتوجه به تلاش او برای ارائه اینترنت به زائران و همزمان #اختلالات_اینترنت در داخل کشور و از کار افتادن اپ‌های #فیلترشکن‌، به نظر می‌رسد که فیلترشکن‌ها در داخل #ایران به مرخصی رفته‌اند تا به زائران اربعین سرویس‌دهی مناسب ارائه دهند!

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔵در این روزها که در پی حملات نظامی #اسرائیل و تصمیمات مقامات حکومتی، شاهد اختلالات گسترده و شدت گرفتن محدودیت‌های اینترنت در ایران هستیم ، حتما مرورگر سِنو (Ceno) را روی گوشی یا دسکتاپ خود داشته باشید. مرورگر سنو ابزاری موثر و قدرتمند برای حفظ دسترسی به اطلاعات آزاد حتی در زمان اختلال یا #قطع_اینترنت است.

💢سنو می‌تواند محتوای وب را از حافظه کَش کاربران دریافت کند و با دیگران به اشتراک بگذارد؛ به این معنی که اگر کاربری صفحه‌ای را باز کرده باشد، شما می‌توانید نسخه ذخیره‌شده آن را – بدون نیاز به #فیلترشکن – دریافت کنید.

🌐اطلاعات فنی و آمارهای داخلی سنو نشان می‌دهد که کاربران بسیاری در #ایران، در روزهای اخیر توانسته‌اند با استفاده از این مرورگر، از سد #سانسور عبور کرده و به منابع خبری و اطلاعاتی دسترسی پیدا کنند.

🔴سنو دارای دو حالت استفاده است:
🔴حالت عمومی برای دسترسی به محتوای عمومی، اخبار و صفحات وب
🔴حالت شخصی برای وب‌سایت‌هایی که نیاز به ورود یا احراز هویت دارند

👈برای آشنایی بیشتر با سنو و دریافت آموزش‌های کاربردی، کانال تلگرام فارسی سنو را دنبال کنید.

👈دانلود نسخه اندروید از طریق اپ پس‌کوچه

👈دانلود نسخه اندروید از گوگل‌پلی

👈دانلود نسخه‌های اندروید و ویندوز از وب‌سایت سنو

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
@Ceno_Iran
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🚨در روزهایی که دسترسی به اینترنت در #ایران به‌دلیل حملات نظامی #اسرائیل و محدودیت‌های حکومتی دچار اختلالات جدی شده، اپلیکیشن‌هایی مثل Rebtel تبلیغ گسترده‌ای برای تماس با ایران دارند. اما آیا این اپ واقعا امن و کاربردی است؟

📥 دسترسی‌های بیش از حد و مشکوک

اپلیکیشن Rebtel نه‌تنها به تماس‌ها و پیام‌ها، بلکه به لیست کامل مخاطبان، محتوای حافظه، دوربین، میکروفون، مکان دقیق، گزارش تماس‌ها و اطلاعات دستگاه شما دسترسی دارد. چنین سطحی از دسترسی برای اپلیکیشنی که صرفا برای تماس بین‌المللی طراحی شده، به‌هیچ‌وجه قابل پذیرش نیست!

⛔️ جمع‌آوری و اشتراک‌گذاری گسترده داده‌ها

طبق سند حریم خصوصی، این اپ داده‌های گسترده‌ای مثل تاریخچه تماس، میزان استفاده، آی‌پی، داده‌های مالی، مکان جغرافیایی، نوع رفتار کاربر و اطلاعات مخاطبان را جمع‌آوری و با طرف‌های سوم به اشتراک می‌گذارد.

🌍 تناقض بزرگ: ایران در لیست کشورهای ممنوعه است!

در حالی‌که تبلیغات این اپ مشخصا این روزها مخاطب ایرانی را هدف گرفته، در صفحه رسمی‌اش صراحتا ذکر شده که خدماتش در ایران ارائه نمی‌شود! این تناقض پرسش‌های جدی درباره نیت واقعی تبلیغ‌کنندگان و امنیت کاربران ایرانی مطرح می‌کند.

❗️بنابراین در این شرایط اضطراری و گسترش #فیلترینگ، طبیعی‌ است مردم به دنبال راه‌های تماس با عزیزانشان در داخل کشور باشند. اما Rebtel با دسترسی‌های مشکوک، اشتراک‌گذاری گسترده داده و سیاست‌های مبهم در پردازش داده‌ها، گزینه‌ای پرخطر برای کاربران ایرانی محسوب می‌شود. نصب چنین اپ‌هایی، به‌ویژه از منابع غیررسمی، می‌تواند پیامدهای امنیتی خطرناکی داشته باشد.

از دانلود و نصب اپ‌های ناامن و مشکوک خودداری کنید و پیش از نصب هر اپلیکیشن، حتما سند حریم خصوصی و دسترسی‌های آن را بررسی کنید.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
⚠️در شرایط #اختلالات_اینترنت و محدودیت‌های شدید، امنیت خودتان را با استفاده از فیلترشکن‌های نامعتبر که توسط افراد ناشناس یا غیرکارشناس معرفی می‌شوند، به خطر نیندازید.

🧠توصیه‌های متخصصان و نهادهای مستقل مانند «پس‌کوچه» که ابزارها را ارزیابی می‌کنند را جدی بگیرید.

👀از هر ابزار ناشناسی استفاده نکنید، بسیاری از آن‌ها برای جاسوسی، سرقت اطلاعات یا نفوذ به حریم خصوصی طراحی شده‌اند.

📲اپلیکیشن‌ها را فقط از منابع اصلی و معتبر دانلود و نصب کنید.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
📶کاربران اینترنت TD-LTE مدتی است که از قطعی اینترنت خود خبر می‌دهند. واکنش اپراتورها به این مشکل، تکذیب و بی‌اعتنایی بوده است.

گفته می‌شود که بیشترین اختلال در تهران است ولی در شهرهای دیگر هم گزارش‌هایی در ارتباط با این نوع اختلال دیده شده است. زومیت در یک گزارش اعلام کرده که پیگیری‌های نشان می‌دهد دلیل اصلی این قطعی‌های ادامه‌دار، اختلال در سیستم جی‌پی‌اس بوده است.

📶 با اینکه بر اساس آخرین آمار بیش از دو میلیون مشترک TD‑LTE در ایران وجود دارد تا کنون هیچ اطلاع‌رسانی رسمی درباره این قطعی‌ها به کاربران این سرویس ارائه نشده است.

🌐سرویس TD-LTE یکی از روش‌های اصلی ارتباط LTE (نسل چهارم موبایل) است که در آن ارسال (uplink) و دریافت (downlink) داده‌ها روی یک فرکانس مشترک انجام می‌شود، اما در زمان‌های متفاوت. این روش در مقابل FD-LTE قرار دارد که ارسال و دریافت داده‌ها را روی دو فرکانس متفاوت به‌صورت هم‌زمان انجام می‌دهد. TD-LTE به دلیل بهره‌وری بالاتر از پهنای باند در شرایط خاص، مثلا در محیط‌های شهری با بار ترافیکی نامتقارن محبوب است و در ایران نیز برای اینترنت ثابت بی‌سیم (مانند مودم‌های ایرانسل یا مبین‌نت) استفاده می‌شود.

📶برای حفظ این هماهنگی زمانی، شبکه نیاز به یک منبع زمان دقیق و هماهنگ دارد که این نقش برعهده GPS است.
🕖جی‌پی‌اس دارای ساعت اتمی بسیار دقیق است که به‌صورت مداوم و جهانی زمان استاندارد ارسال می‌کند و به همین دلیل همه دکل‌های TD-LTE در هر منطقه مجهز به گیرنده GPS هستند و
این گیرنده‌ها از سیگنال GPS، زمان دقیق را دریافت می‌کنند و خود را هماهنگ می‌کنند. در نتیجه ارسال و دریافت داده در بازه‌های زمانی دقیق انجام می‌شود.

📍در صورت قطع شدن سیگنال GPS یا بروز اختلال در دریافت آن، عملکرد شبکه با اختلال جدی مواجه می‌شود و این اختلال ممکن است به دلایل مختلفی مانند ارسال پارازیت (GPS jamming)، مشکلات سخت‌افزاری یا نرم‌افزاری در گیرنده‌های GPS، یا محدودیت عمدی در دسترسی به سیگنال رخ دهد. از آنجا که GPS منبع اصلی زمان‌بندی دقیق برای دکل‌های TD-LTE است، از دست رفتن این سیگنال به معنای از بین رفتن هماهنگی زمانی بین ایستگاه‌های پایه (BTS) خواهد بود. در نبود این هماهنگی، ترتیب زمانی ارسال و دریافت داده‌ها برهم می‌خورد و دکل‌ها نمی‌توانند به‌درستی با یکدیگر هماهنگ شوند و نتیجه این اتفاق، قطع کامل سرویس اینترنت TD-LTE می‌شود.

💰مورد جالب این است که در خلال این اتفاقات و اختلالات و از کار افتادگی اینترنت TD-LTE، ایرانسل قیمت بسته‌های TD-LTE را تا ۷۰ درصد گران کرده است!

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔴هوش مصنوعی گاهی ناخواسته ما را در معرض خطرات جدی قرار می‌دهد. بر اساس هشدار جدیدی از شرکت امنیتی Netcraft، یک سوال به‌ظاهر ساده می‌تواند شما را در دام هکرها و سایت‌های #فیشینگ بیندازد.

🔴سوالی که نباید از هیچ دستیار #هوش_مصنوعی، اپلیکیشن #چت‌بات یا موتور جستجوی مبتنی بر هوش مصنوعی بپرسید این است: «آدرس صفحه‌ ورود به [نام برند] کجاست؟» چون در بسیاری از موارد، هوش مصنوعی پاسخ اشتباه می‌دهد و شما را مستقیما به سمت سایت‌های مخرب و آلوده هدایت می‌کند.

🔴طبق بررسی‌های Netcraft، وقتی از هوش مصنوعی در مورد صفحه ورود به حساب کاربری برندهای معروف سوال می‌شود، حدود ۳۴ درصد مواقع لینک‌های اشتباه و خطرناک پیشنهاد می‌دهد. در برخی موارد، لینک‌ها به دامنه‌هایی هدایت می‌شوند که یا ثبت نشده‌اند یا متروکه‌اند و به‌راحتی می‌توان آن‌ها را تصاحب و به صفحات جعلی تبدیل کرد.

🔴حتی در مواردی، لینک‌هایی به سایت‌هایی کاملا بی‌ربط داده شده‌اند. در یک نمونه واقعی، وقتی از یک موتور جستجوی هوش مصنوعی خواسته شد آدرس ورود به سایت Wells Fargo را بدهد، نتیجه پیشنهادی یک سایت فیشینگ بود با ظاهر کاملا مشابه سایت اصلی.

🔴نکته ترسناک این است که در این حملات، دیگر خبری از نشانه‌های سنتی هشداردهنده نیست. شما لینکی را مستقیما از یک ابزار «قابل اعتماد» دریافت می‌کنید، بدون اینکه متوجه شوید اعتبار آن از کجا آمده. فیلترها و معیارهایی مثل «اعتبار دامنه» یا «شهرت سایت» دیگر کار نمی‌کنند، چون پیشنهاد از طرف یک سیستم هوشمند داده شده و همین به آن مشروعیت ظاهری می‌دهد.

🔴متخصصان امنیتی می‌گویند حتی با وجود فیلترها و محدودیت‌هایی که برای جلوگیری از این اشتباه‌ها در مدل‌های زبانی اعمال می‌شود، باز هم این حملات موفق می‌شوند. چرا؟ چون هکرها نه فقط خود حمله، بلکه کل فضای اطراف آن را هوشمندانه طراحی می‌کنند تا از هوش مصنوعی هم عبور کنند. نتیجه؟ اگر دنبال صفحه ورود به یک سایت هستید، سراغ هوش مصنوعی نروید؛ آن را از منابع رسمی یا بوک‌مارک‌های خود پیدا کنید و برای اطمینان از درست بودن آن وقت بگذارید.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔴با توجه به اختلالات گسترده و عمدی در ارسال پیامک‌ها، به‌ویژه آن‌هایی که حاوی کدهای احراز هویت دو مرحله‌ای هستند، و افزایش نگرانی‌ها درباره امکان کنترل، نظارت و شنود پیامک‌ها و مکالمات کاربران در کشورهایی مانند #ایران، ضروری است به توصیه کارشناسان #امنیت_دیجیتال توجه کنیم: برای دریافت کدهای احراز هویت دومرحله‌ای، استفاده از اپلیکیشن‌ها (به‌جای پیامک) گزینه‌ای به‌مراتب امن‌تر است.

🔸اپلیکیشن google authenticator یکی از بهترین انتخاب‌ها در این زمینه است. این اپلیکیشن قادر است کدهای موقت و یک‌بار مصرف برای احراز هویت دومرحله‌ای بر روی تلفن شما ایجاد کند.

🗣پس از درخواست ورود به حساب کاربری به غیر از رمز عبور شما، یک کد دیگر هم توسط این اپلیکیشن ایجاد و درخواست می‌شود.

دانلود 👇

#اندروید از طریق اپ پس‌کوچه

#آی‌او‌اس

@Paskoocheh
@paskoochehbot
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
2025/07/04 06:42:53
Back to Top
HTML Embed Code: