#بیمه_مرکزی_جمهوری_اسلامی_ایران
#صندوق_تأمین_خسارتهای_بدنی
@payamebimeh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
قضاوت شتابزده درباره طرحهای در حال اجرا که هنوز به ایستگاههای انتهایی خود نزدیک نشده در نگاه خوشبینانه نشانه سادهانگاری در خصوص مقوله فرهنگ و فرهنگسازی است.
رویکرد علمی و نگاه آماری به طرحها و پروژههای فرهنگسازانه یکی از ضرورتهای توسعه کشور است که گاه در هیاهوی خودنمایی، غوغاسالاری و رفتار ویترینی هنروران فرهنگی گم میشود.
کاهش تلفات جادهای و حتی افزایش آن با موفقیت یک طرح یا شکست آن قابل سنجش نیست چرا که مهار پدیده چندلایه تلفات جادهای با شاخصها و عوامل پرشماری گره خورده است.
مرور آمار معتبر و قابل اعتنای تصادفات و سوانح کشور در سالهای اخیر میتواند نمایه قابل قبولی از شرایط حاضر ارائه دهد.
بزرگنمایی و کوچکنمایی نقش عوامل انسانی، زیرساخت راهها، خودروسازی و سایر بازیگران جادههای کشور از مهمترین دلایلی است که کنترل سوانح و مهار تلفات انسانی را با بحرانی جدی روبرو کرده است.
تعیین سهم هر یک از عوامل و دستگاههای نظارتی و اجرایی مرتبط یکی از راهحلهای برونرفت از این تراژدی است که در دهههای اخیر مورد غفلت واقع شده و باید برای تحقق این امر چارهای اندیشید.
نگاه واقعبینانه به آمارهای قابل اتکاء که در پیمایش متفاوت و منحصر بفرد اخیر از سوی بیمه مرکزی با موضوع پیامدهای اقتصادی و اجتماعی تصادفات بر خانوادههای ایرانی توسط موسسه ایسپا و با مشارکت مسوولانه صندوق تامین خسارتهای بدنی منتشر شد، بسیاری از معادلات ذهنی سیاستگذاران و تصمیمسازان را عوض میکند. به برخی از این اطلاعات دقت کنید؛
_ یک سوم از ایرانیان دارای تجربه تصادف سخت بودهاند.
_ ۴۱ درصد از پاسخگویان گفتهاند هزینه درمان و تعمیر وسیله نقلیه خودشان را از محل پسانداز خود تامین کردهاند.
_ ۳۸درصد گفتهاند بیمه هیچ نقشی در تامین هزینههای درمان آنها نداشته است.
_ ۳۸ درصد گفتهاند تصادف بر شغل و درآمد آنها تاثیر گذاشته است.
_ تصادف تاثیر جدی بر وضعیت اقتصادی افراد داشته و موجب بیکاری و از کار افتادگی مصدومان و حادثهدیدگان شده است.
صنعت بیمه در بین ذینفعان فرآیند کاهش تلفات جادهای، نقشی دوگانه ایفا میکند. به بیان سادهتر ماموریت مهار آمار قربانیان و مصدومان جاده و ایجاد تناسب بین دریافت حق بیمه و ضریب خسارت در کنار ایفای مسئولیت اجتماعی بیمهگران یک موقعیت استثنایی را برای این بازیگر مهم فراهم کرده است.
پویش «نه به تصادف» در کنار نمایش غرورآمیز مشارکت ملی تمامی ذینفعان و متولیان صیانت از جان و حقوق مردم یک گام بلند به سمت پاسخگو کردن دستگاههایی است که پیش از این، میزان قصور یا تقصیر خود را انکار میکردند یا لااقل اندک میشمردند.
این پویش ملی به خودروسازان هشدار داد که مولفه مقاومسازی را جدیتر بگیرند. به پلیس راه، تلنگر زد که بازدارندگی را بر مجازات متخلفان و قانونشکنان، مقدم بدانند. به مجموعه وزارت راه و به ویژه راهداریها نهیب زد که استانداردسازی مسیرها و اصلاح هندسی جادهها برای سلامتی و بقای مردم حتی از نان شب هم واجبتر است.
در این میان صنعت بیمه نیز خود را از کوتاهی در زمینه کنترل ریسکهای موجود مصون نمیداند و در آینده نزدیک با بهرهگیری از ابزارهای الکترونیکیِ بروز و هوش مصنوعی، چرخه مدیریت ریسک را تکمیل خواهد کرد و انشاءالله دخالت ریسکهای رانندگی در صدور بیمهنامههای خودرو را موثرتر از قبل خواهد ساخت.
پایان سفرهای نوروزی و فاصله آن تا مسافرتهای تابستانی یک فرصت طلایی است که به اندازه جان دهها انسان، ارزش دارد.
بکوشیم با کژمنشیهای یکسونگرانه و لجاجتهای جناحی این فرصت ارزشمند را از کف ندهیم که موج خسارات آن تمامی دستگاههای ذیربط را در بحرانی غیرقابل مهار، فرو خواهد برد.
منبع: ایرنا
#بیمه_مرکزی_جمهوری_اسلامی_ایران
#صندوق_تأمین_خسارتهای_بدنی
@payamebimeh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
📌 کوششی برای زندگی؛ پوششی از صنعت بیمه؛ پویشی به نام #نه_به_تصادف
#بیمه_مرکزی_جمهوری_اسلامی_ایران
#صنعت_بیمه
@payamebimeh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
به مناسبت فرارسیدن سال نو، پرویز خوشکلام خسروشاهی رئیسکل به همراه اعضای هیأت عامل، در دیداری صمیمانه پذیرای مدیران و کارکنان بیمه مرکزی، دبیر کل سندیکای بیمه گران، مدیران عامل شرکتهای بیمه، صندوق تأمین خسارتهای بدنی، صندوق بیمه حوادث طبیعی ساختمان، تعدادی از اعضای هیات مدیره شرکتهای بیمه و رئیس پژوهشکده بیمه بودند.
به گزارش ادارهکل روابط عمومی و امور بینالملل بیمه مرکزی، این دیدار نوروزی که صبح روز شنبه در محل ساختمان اصلی بیمه مرکزی برگزار شد با استقبال همکاران بیمه مرکزی و مدیران صنعت بیمه همراه شد و فرصتی برای تبادل تبریک سال نو، همدلی و آرزوی توفیق روزافزون برای فعالان صنعت بیمه کشور فراهم آورد.
رئیس کل و مدیران ارشد صنعت بیمه در این برنامه بر اجرای وظایف و مأموریتهای محولشده تأکید و اظهار امیدواری کردند که در سال جدید همراه با سایر دستگاهها و سازمانها نسبت به افزایش رضایتمندی ذینفعان به ویژه بیمهگذاران گامهای مؤثری برداشته شود.
https://centinsur.ir/fa-IR/Portal/1/news/view/15628/5569/Staging
@payamebimeh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
پیام بیمه
⭕️ رئیس کل بیمه مرکزی از ابتدای شروع به کار خود بهصورت هفتگی جلساتی را با گروههای مختلف از ذینفعان صنعت بیمه و رسانهها با هدف تبادل نظر و گفتوگو درباره مسائل گوناگون مرتبط با صنعت بیمه برگزار میکند. همچنین جمعی منتخب از خبرگان صنعت بیمه، ماهانه در جلساتی…
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔹سلسله برنامههای گفتوگو محور رئیس کل بیمه مرکزی؛ نشست هماندیشی و تبادل نظر با رسانههای تخصصی بیمه
✅ امیراسماعیل کاظمی، پایگاه خبری ایستانیوز
@payamebimeh
✅ امیراسماعیل کاظمی، پایگاه خبری ایستانیوز
@payamebimeh
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔹سلسله برنامههای گفتوگو محور رئیس کل بیمه مرکزی؛ نشست هماندیشی و تبادل نظر با رسانههای تخصصی بیمه
✅ امین رجبخواه، پایگاه خبری رصد روز
@payamebimeh
✅ امین رجبخواه، پایگاه خبری رصد روز
@payamebimeh
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
@payamebimeh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
نداشتن معاینه فنی مانع پرداخت خسارت نیست
مطابق مقررات جاری، پرداخت خسارت زیاندیدگان در بیمههای اتومبیل منوط به دارا بودن معاینه فنی نیست و شرکتهای بیمه مکلفند با رعایت سایر شرایط و مقررات نسبت به رسیدگی و پرداخت خسارتها اقدام کنند.
به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بینالملل بیمه مرکزی، اخیراً در برخی فضاهای رسانهای و شبکههای اجتماعی، ابهامی مطرح شده مبنی بر اینکه در صورت نداشتن معاینه فنی معتبر، شرکتهای بیمه از پرداخت خسارت به خودروی بیمهشده خودداری میکنند.
در این زمینه، اداره کل نظارت فنی بر بیمههای اموال، اتومبیل و رسیدگی به شکایات بیمه مرکزی با رد این ادعا، اعلام کرد: مطابق مقررات جاری، پرداخت خسارت زیاندیدگان در بیمههای اتومبیل منوط به دارا بودن معاینه فنی نیست و شرکتهای بیمه مکلفند با رعایت سایر شرایط و مقررات نسبت به رسیدگی و پرداخت خسارتها اقدام کنند.
بر اساس این گزارش، نبود معاینه فنی معتبر، مانع از ایفای تعهدات شرکت بیمه در قبال خسارت واردشده به بیمهگذار یا زیاندیده نخواهد بود و ادعای مطرحشده فاقد پشتوانه حقوقی و قانونی است.
گفتنی است، برخورداری از معاینه فنی معتبر، از منظر ایمنی تردد وسایل نقلیه، کنترل آلایندگیها و رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی امری ضروری و اجتنابناپذیر است، اما این موضوع تأثیری در اصل تعهدات بیمهگر در چارچوب بیمهنامه ندارد.
در پایان، به شهروندان گرامی توصیه میشود برای دریافت اطلاعات صحیح در زمینه مقررات بیمهای، صرفاً به اطلاعیهها و منابع رسمی از جمله پرتال بیمه مرکزی و پیامرسانهای رسمی آن در شبکههای اجتماعی مراجعه نمایند.
https://centinsur.ir/fa-IR/Portal/1/news/view/15628/5576/Staging
@payamebimeh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
نظر به اینکه تکمیل سامانه املاک و اسکان به نفع مردم و دولت است، همکاری همه نهادها و بخشها با آن ضروری است اما باید دغدغههای حقوقی و اجرایی صنعت بیمه نیز در این خصوص مدنظر قرار گیرد. در همین رابطه جلسهای بین مسئولان ارشد صنعت بیمه و رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس با حضور نمایندگانی از وزارت راه و کارگروه تعاملپذیری در محل کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی برگزار شد.
تکلیف مالایطاق به صنعت بیمه تحمیل نمیکنیم
به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بینالملل بیمه مرکزی، در جلسه رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی و رئیس کل بیمه مرکزی مقرر شد: به منظور رفع نگرانیهای اجرایی و حقوقی صنعت بیمه در خصوص تکلیف شرکتهای بیمهگر به منوطکردن صدور بیمهنامهها به استعلام از سامانه املاک و اسکان و زمانبندی و چگونگی ارائه اطلاعات نقاط آسیبدیده خودروها در حوادث رانندگی به سامانه سکوهای معاملات خودرو، رئیس کارگروه تعاملپذیری، جلسهای با حضور نمایندگان صنعت بیمه برگزار نماید و در این خصوص بحث و بررسی جهت نیل به یک رویکرد واحد و اخذ تصمیم نهایی صورت پذیرد.
بر اساس این گزارش، حجتالاسلام نصرالله پژمانفر رئیس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی در این جلسه با تأکید بر اینکه تکمیل پلتفرم خودرویی و سامانه املاک و اسکان موضوع بسیار مهم و خواسته جدی دولت، مجلس و نظام است، اظهار داشت: وظیفه همه بخشها کمک جدی به تحقق این خواسته است و از همه میخواهیم که حتی اگر در قوانین و مقررات ذیربط اشکالاتی هم میبینند، به انجام این امر ضروری کمک کنند.
وی با ذکر اینکه ما تکلیف مالایطاق به صنعت بیمه تحمیل نمیکنیم از رئیس کارگروه تعاملپذیری خواست طی هفته آینده جلساتی را با حضور صنعت بیمه برگزار کند تا پس از بررسی کامل مشکلات و مسائل مطرحشده، تصمیمگیری نهایی در این خصوص انجام پذیرد.
دغدغه ما پوشش بیمهای مردم و عمل منطبق با موازین قانونی و سیاستهای دولت مبنی بر رضایت مردم است
در این نشست، پرویز خسروشاهی _ رئیس کل بیمه مرکزی _ با قدردانی از تشکیل این جلسه و فرصت فراهمشده برای طرح چالشهای مرتبط با منوطشدن صدور بیمه نامه به استعلام کد پستی از سامانه املاک و اسکان توسط شرکتهای بیمه و همچنین جمعآوری دادههای مربوط به نقاط آسیبدیده خودروها در حوادث رانندگی، از همراهی و عزم صنعت بیمه برای کمک به عملیاتینمودن آنها خبر داد و افزود: نهاد ناظر صنعت بیمه برای همراهی با سامانه املاک و اسکان و پلتفرم خودرویی از آمادگی کامل برخوردار است، اما تقاضا داریم تدابیر لازم برای رفع موانع و نگرانیهای اجرایی و حقوقی مربوط اتخاذ شود.
رئیس شورای عالی بیمه با تشریح وظایف و مأموریتهای نظارتی بیمه مرکزی، اظهار داشت: دیدگاههای کارشناسی و چالشهای موجود در خصوص موضوعات مورد بحث را در کارگروه تعاملپذیری مطرح خواهیم کرد و امیدواریم که تصمیم منطقی و منصفانه در این زمینه گرفته شود. دغدغه ما نیز مانند مجلس اجرای صحیح و بهینه تکالیف، منطبق با موازین قانونی و رضایت مردم است.
گفتنی است در این جلسه علاوه بر رئیس کل بیمه مرکزی، مدیرعامل بیمه ایران، دبیرکل سندیکای بیمهگران ایران، مدیر کل امورحقوقی و رئیس مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات بیمه مرکزی هم حضور داشتند.
متأسفانه علیرغم اینکه این جلسه در محیطی کاملا تعاملی برگزار شد و حتی رئیس کمیسیون اصل ۹۰ دستور برگزاری جلسه به رئیس کارگروه تعاملپذیری را دادند تا برای مشکلاتی که صنعت بیمه مطرح میکند راهکاری اندیشیده شود، اما صدا و سیما گزارشی کاملا خلاف واقع از آن جلسه پخش کرد. در واقع از جلسهای که با تعامل برگزار و با تفاهم تمام شد، تصویری برعکس و کاملاً غیرتعاملی ارائه داد. نکته جالب ماجرا آنجاست که در گزارش صدا و سیما که اختصاص به سامانه املاک داشت، بخشی از صحبتهای حجتالاسلام پژمانفر که اصلا مربوط به سامانه املاک نبوده و مخاطبش مسأله دیگری بود اضافهشده و نتیجهای خلاف واقع به بیننده القا میشود. انتشار فیلم کامل این جلسه میتواند به شفافیت موضوع کمک کند.
https://centinsur.ir/fa-IR/Portal/1/news/view/15628/5578/Staging
@payamebimeh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
ساختارهای الکترونیکی صدور بیمهنامه و پرداخت خسارت نیاز به تقویت دارد
پرویز خوشکلام خسروشاهی در سفری از پیش اعلامنشده به استان همدان رفت و از نزدیک با فعالان صنعت بیمه و تنی چند از بیمهگذاران دیدار و گفتوگو کرد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بینالملل بیمه مرکزی، خسروشاهی در نخستین دور از سفرهای منطقهای، در شعب فعال ارزیابی خسارت در این استان حاضر شد و با مسئولان و همچنین زیاندیدگان گفتوگو کرد.
وی در بازدید از شعبه پرداخت خسارت ایرانیانپوشش، با اشاره به اهمیت ویژه پرداخت سریع و کامل خسارات در فرایند امر بیمهگری از ارزیابان خسارت خواست تا در راستای جلب رضایت بیمهگذاران، مسیر محاسبه و پرداخت خسارت را با بهرهگیری از فناوریهای نوین، هموارتر کنند.
سپس به اتفاق هیأت همراه در شعبه شرکت ساماننگار ایرانیان حضور یافت و از نزدیک در جریان فرایند تکمیل پرونده خودروهای آسیبدیده قرار گرفت و نسبت به ضرورت رفع نارضایتی زیاندیدگان تأکید کرد.
https://centinsur.ir/fa-IR/Portal/1/news/view/15628/5584/Staging
@payamebimeh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM