Telegram Web Link
Forwarded from Journal Club of Philosophy of Education (Azadeh_Bozorgi)
1-s2.0-S0742051X19304299-main.pdf
1.4 MB
📚#JC103


🔻ژورنال کلاب شماره صد و سه🔺


🟣Title: Developing a pedagogy of teacher education using self-study: A rhizomatic examination of negotiating learning and practice


🔵Author: Mats Hordvik, Ann MacPhail, Lars Tore Ronglan


🔷Journal: Journal ofTeaching and Teacher Education


🔴ارائه کننده: جناب آقای دکتر فرهاد شفیع پور مطلق، دکتری مدیریت آموزشی دانشگاه علوم و تحقیقات .


🟢زمان ارائه: روز جمعه آینده، مورخ ۲- ۴- ۱۴۰۲ ساعت 17.30



♦️#کانال_ژورنال_کلاب_فلسفه_تربیت

🌐https://www.tg-me.com/JCPHE_IR
یادی از مرحوم دکتر شکاری گرامی

اگر درست به خاطرم مانده باشد سال ۱۳۷۴ بود که پس از بازگشت از استرالیا اولین دوره دانشجویان دکتری را در دانشگاه تهران راه اندازی کرده بودیم. عباس شکاری یکی از این دانشجویان بود؛ بذله گو، خندان، سرشار از انرژی و صمیمی با دوستان. آن دوره یکی از پربارترین دوره های دکتری بود چون استادان برجسته در دروس مختلف فلسفه را از دانشگاه تهران برای تدریس دعوت میکردیم. عباس شکاری هم مانند بقیه سخت کوش بود تا بتواند از پس دروس سنگین برآید. پس از تحصیل، دکتر شکاری در دانشگاه کاشان جذب شد، پر تلاش بود و در کنفرانس های بین المللی شرکت میکرد. اما دیری نگذشت که تیر قضا او را هدف گرفت و دچار سکته شدیدی شد و غمگنانه از آن پس زمین گیر شد و شد تا این که خبر دردناک فوت او در رسید. بسیار تأسف خوردم از این که فرصت شکوفایی نیافت و آرزوها در دلش باقی ماند. از خداوند بزرگ درخواست میکنم که او را پس از تحمل این همه درد در کنف رأفت خود آرام بدارد. رحمت بیکران خداوند شامل حالش باد.

دکتر خسرو باقری نوع پرست
@pesi_ir
سرشت و فضیلت؛ پایان مرارت های دکتر عباس شکاری
دیدن انسانی که تا دیروز سرشار از زندگی و شوخ طبعی و شور زیستن بود و در چشم به هم زدنی همه اینها از او سلب می شود و سال ها با کمک والکر حرکت می کند و زبان هم در کام نمی تواند بچرخاند یاد آور آسیب پذیری ذاتی بشر است و پنهان کردن آن در جلوه های مختلف تکبر علمی،مالی، زیبایی و... چیزی از این آسیب پذیری نهادی نمی کاهد. دکتر شکاری ‌و امثال او را نمی توان از یاد برد  که یار خاطر و رفیق شفیق دوران ملالت های دوران  دشوار  دانشگاه کاشانم بود.دوره ای که بسیاری تنها به اسم دوست و همکار بودند و او بی ادعایی جلوه دوست بی مزد و منت بود.سرشت دکتر شکاری شور زندگی و شوخی بود و فضیلتش پشتکار در کار دانشگاهی،از سرشتش میشد فضیلت شورمندانه زندگی کردن را آموخت بی آنکه در پی تعلیم چیزی باشد.آنگاه که  سرشت و فضلیت های بزرگ در انسان همجوار و متجسد  شود بی هیچ ادعا و  تکلفی تعلیم می دهند.
روحش قرین آرامش
دکتر رمضان(آرش)برخورداری
دانشگاه خوارزمی
@pesi_ir
جلسه سوم هیات مدیره پنجم انجمن فلسفه تعلیم و تربیت ایران روز دوشنبه ۲۹ خردادماه در اسکایپ برگزار شد. در این جلسه آقایان دکتر شمشیری، دکتر باقری، دکتر صحبتلو ( از اعضای هیات مدیره سابق و مسوول برگزاری همایش فلسفه تربیت معلم) و تیز  دکتر صفایی مقدم و دکتر احمدی هدایت و خانمها دکتر رمضانی، دکتر سجادیه و دکتر کیانی حضور داشتند. 
در این جلسه ابتدا موضوع برگزاری همایش "فلسفه تربیت معلم" مطرح شد. طبق توافقات گذشته انجمن با دانشگاه فرهنگیان قرار بود این همایش در پردیس زنجان دانشگاه فرهنگیان و با مساعدت آقای دکتر صحبتلو و همکارانشان برگزار شود و تمهیدات آن هم تا حد خوبی صورت گرفته بود. اما با تغییر تیم مدیریتی دانشگاه فرهنگیان، تیم جدید برگزاری آن را منوط به تصویب آن در شورای راهبردی پژوهشی دانشگاه فرهنگیان دانسته است. البته بنا به صحبت های غیررسمی، دانشگاه فرهنگیان همچنان مایل به برگزاری این همایش هست اما خواستار وضوح بیشتر در سازوکار اجرایی است. پس از بحث های مختلف، مقرر شد تلاش هایی برای برگزاری جلسه ای مشترک بین اعضای هیات مدیره انجمن و مسوولین پژوهشی دانشگاه فرهنگیان صورت پذیرد تا روند نهایی شدن کار سریعتر انجام شود. از آقای دکتر صحبتلو خواسته شد زحمت هماهنگی این جلسه را تقبل کنند.
بحث دوم مطرح شده در جلسه، بحث کارگاههای تابستانه انجمن بود. خانم دکتر رمضانی مهمترین پرسشها و چالش های پیش رو در برگزاری کارگاهها را بیان کردند. چالش هایی درباره محدود بودن عناوین کارگاهها و نیز بحث هزینه برگزاری و نحوه حضور افراد در کارگاهها مطرح شد. پس از طرح نظرات مختلف اعضای هیات مدیره مقرر شد با رویکرد بسط به عناوین کارگاهها پرداخته شود و کارگاههایی جدید با نظر به نیازهای نظری و عملی اعضا مد نظر قرار گیرد و برای آنها برنامه ریزی شود. برای نمونه کارگاهی با عنوان "فلسفه هوش مصنوعی" در برنامه های مدرسه تابستانه قرار گیرد.
همچنین درباره هزینه، پس از بحث های داغ و چالشی مقرر شد هزینه کارگاههای چهارساعته برای دانشجویان ۳۰۰ هزار تومان و برای اعضای هیات علمی ۵۰۰ هزار تومان باشد که با مواردی چون فعالیت در انجمن و ثبت نام در سری کارگاهها مشمول تخفیف هم قرار گیرد.
مساله مهم دیگر که در مقام گفتگو درباره آینده انجمن مد نظر قرار گرفت تدوین بانک اطلاعاتی اعضای انجمن فلسفه تعلیم و تربیت ( به ویژه اعضای هیات علمی) و زمینه های تخصصی آنها برای استفاده در  راه اندازی سیستم مشاوره های پژوهشی بود. درباره جنبه های مختلف این مساله و دشواری ها و نقاط قوت آن بحث شد و در نهایت آقایان دکتر احمدی هدایت و جمیلی مسوول پیگیری و پیاده سازی نرم افزاری آن شدند.
❇️ بحث های بعدی  یکی درباره سایت انجمن و ضرورت به روزرسانی و جذاب تر کردن آن بود و دیگری ناظر به اخذ کمک های مالی انجمن از مجموعه های صنعتی اقتصادی بزرگ  ونیز برقراری ارتباط با سایر انجمن های علمی بود.
مقرر شد آقای دکتر صفایی مقدم با همکاری آقای دکتر مرعشی پروپوزالی با عنوان " نحوه اخذ حمایت های مالی از نهادهای مختلف" تدوین کنند و تلاشهایی در این جهت داشته باشند و در نهایت نتیجه را به هیات مدیره اعلام کنند.
   در موضوع ارتباط با سایر انجمن های علمی نیز مصوب شد از آقای دکتر صادق زاده  راه اندازی اتحادیه انجمن های علمی علوم تربیتی پیگیری شود و از ایشان خواسته شود جلسه ای را با روسای سایر انجمن ها و انجمن فلسفه تعلیم و تربیت ایران هماهنگ کنند.
همچنین مقرر شد آقای دکتر شمشیری به همراه آقای جمیلی پیگیر راه اندازی مجدد شاخه های استانی- دانشگاهی و دانشجویی انجمن باشند.
موضوع دیگر گفتگو،  لزوم اطلاع یافتن اعضای انجمن از مفاد و مصوبات جلسات هیات مدیره بود. در این راستا خانم دکتر سجادیه مسیولیت نگارش گزارش صورتجلسات انجمن را بر عهده گرفتند.
در نهایت مقرر شد آقای دکتر شمشیری، متن فراخوان ارسال پژوهش برای مجله "فلسفه آموزش" را به اشتراک بگذارند تا در کانال انجمن در اختیار علاقمندان قرار گیرد.
در پایان اعضای هیات مدیره توافق کردند جلسات هیات مدیره را هر دو هفته یکبار دوشنبه ها برگزار کنند تا پیگیری مصوبات تسریع یابد. 
🔆علی الحساب، اعضای محترم انجمن آماده نگارش مقالات عمیق و کاربردی در زمینه های فلسفه تربیت معلم و نیز نگاشتن جستارها و مقالات عمومی تر باشند تا ان شاالله در همایش پیش روی انجمن و نیز مجله " فلسفه آموزش" به چاپ برسد.
🔆همچنین خود را برای تابستانی گرم با کارگاههای جذاب  مدرسه تابستانی انجمن آماده کنید.
@pesi_ir
برگزاری نشست علمی تخصصی، تحلیل ابعاد مختلف هوش مصنوعی بر آموزش مدرسه ای
دوشنبه ۵ تیرماه ۱۴۰۲
لینک نشست:
https://webinar.oerp.ir/b/7yr-dku-m8d-7fj

@pesi_ir
Forwarded from Journal Club of Philosophy of Education (Azadeh_Bozorgi)
pdf_200604.pdf
5.5 MB
📚#JC104


🔻ژورنال کلاب شماره صد و چهارم🔺


🟣Title: Constructivist pedagogy in context of modern philosophy of education


🔵Author: N. P. Koptseva


🔷Journal: Perspectives of Science & Education


🔴ارائه کننده: سرکار خانم فهیمه عزیزایی، دانشجوی دکتری فلسفه تعلیم و تربیت دانشگاه چمران اهواز .


🟢زمان ارائه: روز جمعه آینده، مورخ ۹-۴-۱۴۰۲ ساعت 17.30



♦️#کانال_ژورنال_کلاب_فلسفه_تربیت

🌐https://www.tg-me.com/JCPHE_IR
تاثیر_هوش_مصنوعی_بر_آموزش_مدرسه_ای.mp3
31.9 MB
🎧 فایل صوتی دکتر خسرو باقری و دیگر اعضای نشست علمي تخصصي پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش با عنوان:

🔹"بررسی ابعاد تاثیر هوش مصنوعی بر آموزش مدرسه ای"

@KhosrowBagheri
انجمن فلسفه تعلیم و تربیت ایران برگزار می کند:
مجموعه کارگاه‌های مدرسه تابستانه با موضوعات کلی :
روشهای پژوهش آکادمیک
تربیت معلم آگاه و فکور
سبک زندگی
هوش مصنوعی و فلسفه تعلیم و تربیت

برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام از طریق واتس اپ یا ایتا با خانم دکتر رمضانی ارتباط برقرار نمایید
شماره تماس: ۰۹۹۲۷۲۶۳۶۰۵
برای ثبت نام در کارگاه روش پژوهش استنتاجی با اجرای دکتر خسرو باقری تا شنبه ۱۷ تیرماه فرصت دارید
📚#JC105


🔻ژورنال کلاب شماره صد و پنجم🔺


🟣Title: The school workshops as the basis for the continuation school


🔵Author: George Kerschensteiner


🔷Journal: Journal of Philosophy of Education


🔴ارائه کننده: سرکار خانم دکتر نجمه احمدآبادی آرانی. استاد مدعو دانشگاه فرهنگیان نسیبه تهران.


🟢زمان ارائه: روز جمعه آینده، مورخ ۱۶-۴-۱۴۰۲ ساعت 17.30



♦️#کانال_ژورنال_کلاب_فلسفه_تربیت

🌐https://www.tg-me.com/JCPHE_IR
2025/07/05 15:44:30
Back to Top
HTML Embed Code: