Telegram Web Link
🖥 وبینار رایگان "روایت و کنش جمعی"

📌 چرا فراخوان های سیاسی و اجتماعی به داستان نیاز دارند؟

مدرس : میلاد زارعی

تاریخ برگزاری :  ۱۸ اسفند ۱۴۰۲
ساعت : ۱۸ الی ۲۱
محل برگزاری : آنلاین ( پلتفرم ایسمینار)

حامیان:
باشگاه مدیریت رسانه یونسکو ایران / نشر اطراف   / یکتانت / تریبون  / ایسمینار / ارتباطات و رسانه ها / مدیریت ارتباطات / شارا / انجمن صنفی مدیران رسانه / مرکز رشد واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی / نشر برآیند / رسانه مسئولیت اجتماعی
- - - - - - - - - - - - -
ثبت نام رایگان👇
https://futuremedia.ir/
- - - - - - - - - - - - -
📌

چگونه مخاطب نمایشگاهی را به مشتری وفادار تبدیل کنیم؟
ارتباط پایدار با مخاطب نمایشگاهی

مسعود صادقی

نمایشگاه تخصصی نمونه یک کارزار رقابت تبلیغاتی برای شرکت‌ها است. بنابراین حضور نمایشگاهی در زمره عناصر کمپین تبلیغاتی یک شرکت به شمار می‌آید. اهداف مشارکت در نمایشگاه در دو گام تعریف می‌شود، گام نخست جذب مخاطب هدف و اطلاع‌رسانی و دوم متقاعد کردن مخاطب برای خرید کالا یا خدمات است. اما یک بار سفارش دادن یا خریدن، لزوما ضامن تکرار این تجربه نیست در حالیکه شرکت‌ها در برنامه جامع فروش و عرضه خدمات به دنبال مشتری‌های وفادار هستند، پرسش اینجاست که:
«چگونه مخاطب نمایشگاهی را به مشتری وفادار تبدیل کنیم؟»

🔘 رویکرد داده محور ارتباطی
برای تبدیل مخاطب نمایشگاهی به مشتری وفادار ما نیازمند یک «برنامه جامع بازاریابی و مدیریت ارتباط با مشتری» هستیم. نخستین رکن این برنامه «سامانه دریافت و پردازش اطلاعات» است، این سامانه با سازوکارهای مختلف، پیوسته اطلاعات بازار، رقبا و مشتریان را دریافت و تجزیه و تحلیل می‌کند. این اطلاعات مبنای تصمیم‌گیری در گام‌های بعدی است.
دو رکن دیگر یکی «قیمت» و دیگری «کیفیت» کالا و خدمات است که ضامن حفظ مشتری هستند. می‌دانیم که همیشه پایین‌ترین قیمت بهترین قیمت نیست، قیمت کالا ضمن لحاظ‌ کردن سودآوری باید رقابتی و تا اندازه‌ای هم بیانگر ارزش محصول باشد. اما در هر صورت کیفیت محصول باید در بالاترین اندازه ممکن باشد.

🔘 دسترسی پیوسته
«حضور گسترده و پیوسته» یکی از شاخص‌های مهم ارتباطات پایدار است، کالا و خدمات یک شرکت باید در طول زمان پیوسته در بازار موجود و در دسترس مخاطب باشد تا در هر زمان و هر مکان پاسخگوی درخواست مشتری باشد، چه بسا یک انقطاع در دسترسی مشتری به کالا و خدمات موجب جایگزینی محصول شرکت رقیب بشود. حضور گسترده و پیوسته فقط در میدان توزیع کالا و خدمات نیست، فروشنده کالا و خدمات هیچگاه از تبلیغات و بازاریابی بی‌نیاز نمی‌شود، تبلیغات خلاقه و مداوم باعث تثبیت انگیزه مشتریان کنونی و جذب مشتریان جدید می‌شود. مشارکت نمایشگاهی هم بخشی از این حضور مداوم است.

🔘 جایگاه ویژه برای مشتریان وفادار
«امتیازهای ویژه برای مشتریان وفادار» یکی از مبانی تاسیس باشگاه مشتریان است. این عامل احساس تعلق را در مشتری پدید می‌آورد. با این کار نه تنها مشتری به خرید بیشتر ترغیب می‌شود بلکه خود مشتری بعنوان یک عنصر انسانی در شبکه ارتباطات بین فردی نقش تبلیغ‌گر را بازی می‌کند و به امکان مهمی برای بهره‌برداری شرکت از شبکه پرنفوذ و موثر ارتباطات بین فردی تبدیل می‌شود.

🔘 منشور انعطاف‌پذیری
«انعطاف» عامل مهمی در نگهداری مشتری است، انعطاف در چند بعد معنا می‌شود، انعطاف در نحوه تعامل با مشتری، انعطاف در قیمت‌گذاری، انعطاف در تولید محصول برای برآوردن نیازهای جدید و انعطاف در ارائه خدمات و مشوق‌ها. فراموش نکنیم دریافت و پردازش اطلاعات بازار و مشتری مبنای تغییر سیاست‌ها و انعطاف‌پذیری است.

🔘 ارزش‌آفرینی شرط پایداری و وفاداری
ارزش برای مشتری زمانی معنا دارد که احساس کند آنچه دریافت کرده به آنچه پرداخت کرده می‌ارزد. ارزش‌های چهارگانه برای مشتری عبارتنداز:
ارزش کاربردی(کارآمدی)، مبادله‌ای، احساسی، اجتماعی
وقتی مشتری ارزیابی می‌کند که یک محصول چقدر به کارش می‌آید ارزش کارایی مطرح است. گران یا ارزان بودن یک کالا از دید مشتری را ارزش مبادله‌ای آن تعیین می‌کند و به جز ارزش کارکردی و کیفیت محصول و خدمات به نرخ‌های رقابتی و متغیرهای عرضه و تقاضا هم بستگی دارد.
ارزش احساسی اثری است که محصول در احساسات مشتری دارد، طراحی زیبا و خوب، رابط کاربری و تجربه کاربری که هدف آن راحتی و دسترسی بیشتر مشتری، زنده کردن حس نوستالژیک یا قابلیت سرگرم‌‎کنندگی، احساس آزادی، امنیت، شادی، امیدواری، احترام، مالکیت، تقویت حس کنجکاوی، تحریک کردن رانه‌های غریزی، ایجاد حس ارزش و اعتبار اجتماعی و.. در زمره ارزش‌های احساسی، به شمار می‌آیند.
اما ارزش اجتماعی روندی است که به تغییرات و دگرگونی مناسبات و معادلات اجتماعی می‌انجامد. از گذشته تا امروز از شکل‌گیری کشاورزی و اختراع چرخ تا اختراع موتورهای احتراقی، تلفن، راه‌‌آهن، چاپ، رادیو تا اینترنت هربار با پیدایش یک محصول با ارزش اجتماعی، روند زندگی آدم‌ها دگرگون شده است. در این زمینه ارزش آفرینی به معنای آفرینش یک کالای نو یا پایه‌گذاری یک فرایند نوین برای بالابردن رفاه زندگی مخاطبان است.

متن کامل در گسترش نیوز🔻
🔘 https://www.gostaresh.news/fa/tiny/news-321265

🆔 @MasoodSadeqiMD
Forwarded from شارا - شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی (Shara Public Relations)
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎥 گزارش ویدئویی: کارگاه آموزشی و کاربردی "کاربردهای هوش مصنوعی در روابط‌عمومی"

کارگاه آموزشی و کاربردی "کاربردهای هوش مصنوعی در روابط‌عمومی" در بخش جنبی "بیستمین کنفرانس بین‌المللی روابط‌عمومی‌ ایران "با حضور جمعی از فعالان و متخصصان این حوزه، هشتم اسفندماه در مرکز همایش سازمان مدیریت صنعتی برگزار شد.

 در این کارگاه که با تدریس دکتر علی شاکر، دکترای علوم ارتباطات و فعال رسانه‌ای، برگزار شد، مباحث مختلفی حول محور کاربرد هوش مصنوعی در حوزه روابط‌عمومی به بحث و گفتگو گذاشته شد.

 شایان‌ذکر است که در پایان این کارگاه، فرصتی برای پرسش‌وپاسخ و تبادل نظر بین شرکت‌کنندگان و مدرس کارگاه فراهم شد.

بیستمین کنفرانس بین‌المللی روابط‌عمومی ایران و سومین جشنواره مردم‌داری ایران توسط موسسه کارگزار روابط‌عمومی‌(KPRI)،  انجمن روابط عمومی‌ایران (IRPRS) انجمن متخصصان روابط‌عمومی‌(IAPRS) و انجمن جهانی کارگزاران مسلمان روابط‌ عمومی‌(IMPRPA)، هشتم و نهم اسفند ماه در تهران برگزار شد.

گزارش کامل کارگاه منتشر خواهد شد.


@Kargozar80


👆
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from Dr.Hassan Khosravi
درسهای مدیریتی
از زندگی مورچه ها ؟!؟

از : دکتر حسن خسروی. مدرس دانشگاه و متخصص امور برنامه و بودجه کشور.

جای شما خالی بر روی صندلی پارک در حال نوشیدن چای بودم و ناخودآگاه چشمم به صفی طولانی از مورچه ها افتاد که به شکل عجیب و معناداری حرکت می‌کردند. آنقدر محو شیوه زندگی و کار گروهی و تیمی مورچه ها شده بودم که چایم سرد شد اما در عوض باعث شد تا چند درس مدیریتی از مورچه ها بیاموزم و مروری شود بر یافته ها و بافته های مدیریتی ام.
در زندگی مورچه ها چند کلید واژه یافتم :
هم افزایی برای ایجاد ارزش افزوده. تقدم منافع جمعی بر منافع فردی. هر کس کار خود و ماموریت خود را بدرستی انجام می‌داد. همه از راه های مختلف بدنبال رسیدن به یک هدف بودند که ما به آن هم پایانی می‌گوییم. وقتی در مسیر حرکت از روبرو مورچه ای به مورچه دیگر می‌رسید قدری با هم خوش و بش می‌کردند تو گویی انگار که اطلاعاتی را به هم منتقل می‌نمودند. همه مورچه ها دنبال تحقق یک هدف و یک برنامه بودند و کسی به صورت جزیره ای کار نمی‌کرد. مورچه ها به شدت به قوانین و مقررات جامعه خود پایبند بودند و کسی دنبال تنبلی و تن پروری و از زیر بار مسئولیت شانه خالی کردن نبود. مورچه ها می‌دانستند که فقط در سایه تلاش و کوشش می‌شود آینده را ساخت و بنابراین نديدم که مورچه ای در گوشه ای بخوابد. در این اثنا باغبان داشت گلها را آب میداد و ناگهان مقداری از مسیر حرکت مورچه ها را آب گرفت و در کمال ناباوری دیدم که آنها مدیریت بحران کرده و به سرعت مسیر جایگزین را طراحی و اجرا کردند. در واقع آنها مسئله محور بودند و می‌دانستند که بروز مشکل پایان زندگی و ادامه مسیر نیست. آنها در حقیقت قائل به شورا و مشورت و خرد جمعی بودند تا بتوانند بهترین نتیجه را بگیرند فلذا طراحی مسیرهای جدید باعث شد تا برنامه ها با کمترین تلفات و مدیریت زمان و کمترین هزینه دنبال شوند. مورچه ها خستگی ناپذیرند زیرا می‌دانند که ایستایی و توقف آنها را از دور رقابت‌ها حذف می‌کند. با چشمان خویش دیدم که مورچه ها در زمان حال زندگی می‌کنند و گذشته محور نبوده و از داشته‌های موجود و هر آنچه که نظام خلقت و کائنات برای آنها در نظر گرفته شادند و خوشنود.
مورچه ها اهل غرغر کردن و نق زدن نبودند و به این اصل پایبند بودند که من در جامعه خود باید مسئولیت اجتماعی خویش را به نحو احسن ایفاء کنم. مورچه ها حقوق شهروندی را رعایت می‌کردند و کسی لقمه دیگری را از دهانش بیرون نمی‌آورد. موضوع سرمایه اجتماعی در بین مورچه ها به طرز شگفت انگیزی رعایت میشد و آنها می‌دانستند که همه باید برای هم باشند زیرا چو عضوی بدرد آورد روزگار؛ دگر عضو ها را نماند قرار. مورچه ها روابط عمومی بالایی داشتند و ارتباطات فردی میان آنها عالی بود. انتقال اطلاعات و داده ها کاملا آزاد بود و گردش اطلاعاتی بدون فیلترینگ و محدودیت‌های نادرست را میانشان ندیدم چون فقط با گردش آزاد اطلاعات همه می‌دانستند چه باید کرد و این تهدید نبود. مورچه ها کار هماهنگ و طولی داشتند و کسی در عرض دیگری نبود همه باید یک زنجیره هدف غذایی را دنبال می‌کردند فلذا کسی بر کسی برتری نداشت و در واقع میان این صف از مورچه ها کسی برابرتر یا بهترتر از دیگران نبود و این کمک می‌کرد جامعه مورچگان احساس عدالت داشته باشند. پیدا بود که تقسیم کار میان مورچه ها وجود دارد اما نفهمیدم که آیا سلسله مراتبی هم در کار است یا خیر. حیف؛ فرصت هم نشینی بیشتر با مورچه ها را نداشتم و زبان آنها را نمیفهمیدم ولی با این حال دمشان گرم نکته های فراوانی را به من آموختند و یادآوری کردند که اگر ما انسانها آنها را سرلوحه فعالیت‌های فردی؛ خانوادگی و سازمانی خویش قرار دهیم؛ قطعا بسیاری از مشکلات ما حل و فصل خواهند شد. در نوع خلقت و آفرینش و شیوه زندگی حیوانات آموزه های بسیار خوبی وجود دارد برای ما انسانها که امید است مد نظر قرار گیرند. به قول خداوند متعال در قرآن کریم : وَ إِنَّ لَكُمْ فِي الْأَنْعَامِ لَعِبْرَةً ( سوره نحل آیه 66 ) . و همانا برای شماست در نوع آفرینش و زندگی چهارپایان ؛ عبرت و درس .

حسن خسروی.
Forwarded from شارا - شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی (Shara Public Relations)
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🟠 پنج کتاب جدید روابط‌عمومی رونمایی شد

@Kargozar80

👆
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
تنها لحظه دراماتیک جهان مسیحیت

◽️ این کلید دموکراتیک تئاتر را ما از یونانیان به یادگار داریم که به ضدقهرمان به اندازۀ قهرمان فرصت می‌دهد تا از عقاید خود دفاع کند و نظریاتش را بگوید. گفت‌وگو یا دیالوگ به این معناست که همۀ حق با شما نیست. حق با دو سوست. در ارتباطی دوسویه است که باید شروع به تبادل نظر، افکار و احساسات کرد تا به نتیجه رسید. نتیجه به هیچ‌عنوان از ابتدا مشخص نیست و در آخر معلوم می‌شود.
◽️ آلبر کامو می‌گوید در تمام جهان مسیحیت، فقط یک لحظۀ دراماتیک وجود دارد. لحظه‌ای که تا پیش از آن همۀ رابطه‌ها یک‌سویه و تسلیم رو به خداست. وقتی عیسی مسیح را مصلوب می‌کنند و او برای لحظه‌ای سرش را بالا می‌گیرد و رو به خدا گله می‌کند که چرا رهایم کردی؟ کامو می‌گوید این تنها لحظۀ دراماتیک تاریخ مسیحیت است؛ لحظه‌ای که اراده‌ای در برابر اراده‌ای دیگر می‌ایستد و حرفش را می‌زند.

🗞 از گفت‌وگوی امیرعباس تقی‌پور با قطب‌الدین صادقی، کارگردان، مترجم و نمایشنامه‌نویس. از مجموعۀ سلسله‌‌‎ گفت‌وگوهایی درباره گفت‌وگو. متن مکتوب این گفت‌وگو را می‌توانید در شماره ۱۶۶_۱۶۷ بخوانید.

◽️◽️
@cm_magazine
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from شارا - شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی (Shara Public Relations)
🟠 نظرسنجی بررسی وضعیت هوش مصنوعی در روابط‌عمومی ایران: دور دوم آغاز شد

نتایج دور اول منتشر شد!
در اولین نظرسنجی "بررسی وضعیت هوش مصنوعی در روابط‌عمومی ایران" که توسط موسسه کارگزار روابط‌عمومی، انجمن متخصصان روابط‌عمومی و انجمن روابط‌عمومی ایران انجام شد، اطلاعات ارزشمندی از دیدگاه‌ها، تجربیات و شناخت ۴۱۶ فعال این حوزه نسبت به هوش مصنوعی و کاربردهای آن به دست آمد.

دور دوم نظرسنجی آغاز شد!
با توجه به استقبال از دور اول و پویایی و سرعت تحولات در حوزه هوش مصنوعی، دومین نظرسنجی بررسی "وضعیت هوش مصنوعی در روابط‌عمومی ایران" با تغییراتی و طرح برخی پرسش‌های جدید آغاز شد.

هدف:
- سنجش تغییرات دیدگاه‌ها، تجربیات و شناخت فعالان روابط‌عمومی نسبت به هوش مصنوعی در فاصله زمانی بین دو نظرسنجی
- بررسی میزان پیشرفت و تحولات در این حوزه
- ارایه تصویری روشن‌تر از وضعیت فعلی و آینده هوش مصنوعی در روابط‌عمومی ایران 
- شناسایی چالش‌ها و فرصت‌های پیش‌روی استفاده از هوش مصنوعی در این حوزه
- ارائه راهکارها و توصیه‌ها برای توسعه و ترویج استفاده از هوش مصنوعی در روابط‌عمومی

دعوت به مشارکت:
از همه فعالان حوزه روابط‌عمومی، اعم از مدیران، کارشناسان، دانشجویان و اساتید دعوت می‌شود تا با شرکت در این نظرسنجی، در ارتقای دانش و درک این حوزه و همچنین توسعه و ترویج کاربردهای هوش مصنوعی در روابط‌عمومی ایران یاری رسانند.


لینک نظرسنجی:
https://azarpr.porsline.ir/s/pJvOBB23


با مشارکت شما، گامی دیگر در مسیر پیشرفت روابط‌عمومی ایران برمی‌داریم.

#هوش_مصنوعی #روابط_عمومی #نظرسنجی

@Kargozar80

👆
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔹 کتاب کاربست تفکر انتقادی در رسانه‌های نوین منتشر شد

به گزارش روابط عمومی موسسه انتشاراتی سیمای شرق، کتاب «کاربست تفکر انتقادی در رسانه‌های نوین» با ترجمه دکتر محمدرضا رسولی و دکتر پویا نعمت‌اللهی همزمان با رویداد شانزدهمین روابط عمومی الکترونیک رونمایی خواهد شد.
منظور از تفکر انتقادی در این کتاب اشاره به توانایی و تمایز سوگیری در استدلال و تمایل به بیان حقیقت از روی واقعیت‌ها بر اساس مدارک و شواهد است.
تفکر انتقادی به نوعی تفکر عقلانی اطلاق می‌شود که فرد به موجب آن مباحث را به دقت تجزیه و تحلیل کرده شواهد و مدارک معتبر را جستجو کرده و بر اساس آنها به نتیجه نهایی درست و معقول می‌رسد.
نویسنده کتاب لوییس وان یک فیلسوف اسکولار است و کتاب‌های متعددی در حوزه‌های گوناگون فلسفه تحلیلی نوشته است.
بیشتر کتاب‌های او از جمله کتاب حاضر از سوی انتشارات آکسفورد منتشر شده که نشان از اعتبار آکادمیک آثار اوست.
کتاب بیش از آنکه به طور مستقیم مسئله‌ی ارتباطات را در جهان مدرن رسانه‌ای‌شده مورد توجه قرار دهد، به بازتاب اثر رسانه در متن جامعه علاقه‌مند است و دریچه‌ی فضای مجازی را عرصه‌ی تام کار رسانه‌ای قلمداد می‌کند.
روش‌شناسی به کار رفته در کتاب به‌رغم نماد انتقادی، در پارادایم فلسفی و روش تفسیری حیات دارد.
این کتاب می‌تواند برای دانشگاهیان پژوهشگران و فعالین حوزه علوم ارتباطات، جامعه‌شناسی، فلسفه و علاقمندان مطالعات رسانه‌های نوین مفید باشد.

کتاب «کاربست تفکرانتقادی در رسانه‌های نوین» در سال ۲۰۲۱ از سوی انتشارات آکسفورد منتشر شده است که در شش فصل و ۲۴۰صفحه با قیمت ۲۶۰هزار تومان از سوی انتشارات سیمای شرق به زبان فارسی منتشر و همزمان با شانزدهمین همایش روابط عمومی رونمایی خواهد شد.

این کتاب را از دیجی‌کالا (اینجا) تهیه فرمایید.


🌐 کانال کنفرانس روابط عمومی👇
⚜️ @prconference
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
موسِم پوست‌اندازی

شماره ۱۶۶ و ۱۶۷ (شماره ویژه نوروز ۱۴۰۳) ماهنامه مدیریت ارتباطات با مدیرمسئولی امیرعباس تقی‌پور و سردبیری علی ورامینی منتشر شد.

◻️تغییرپرونده ویژه این شماره دربارۀ تغییر است. تغییر خودداری از مردن است. مردن نه به آن شکلی که پوست و استخوان به خاک بمالد، بلکه از این رو که هر نوع توقفی هم مردن است. جمود مردن است، خشکی مردن است، ایستادن مردن است. آدمی در حرکت جان می‌گیرد.آدمی نشان داده معجزه‌اش در توانستن است. این بزرگ‌ترین تفاوتش با حیوان است، اما انسانِ بدون حرکت اصلاً انسان است؟ به درخت و گیاه، یا جانور شبیه‌تر نیست. به تکرار مداوم همان کارهای هرروزه، به تن‌دادن به جهان محدودِ شناخته‌اش، محدود به غریزه و دیگر هیچ.

◻️ شاید سیب چکه کند
فریدون صدیقی در این شماره بهاریه‌ای «برای بچه‌هایی که دیروز و امروز و فردا را جا گذاشته‌اند» نوشته است. در بخشی از این بهاریه می‌خوانیم: «حالا و اکنون بهار کم‌کمک سبز می‌ریزد در روزگار پاییزی ما که بیکاری مزمن، گرانی مهلک و جان ارزان‌تر از نان است. زندگی برای مردمان سال‌های دور و کمی نزدیک، آمیخته با رنجوری است؛ مگر نگفته‌اند دانستن رنج است و رنجوری یادآوری خاطرات است و اگر زنده‌مانی، نام دیگر زندگی است و همچنان محترم است، به‌ خاطر عزت‌بخشی به هستی بچه‌هاست؛ بچه‌هایی که دیروز و امروز و فردا را جا گذاشته‌اند و در پس‌فردا همدیگر را ملاقات می‌کنند. برای اینان بوی باران در سال‌های خشکسالی می‌تواند خود باران باشد.»

◻️ محکوم به خوشبینی هستیم
در ادامه سلسله گفت‌وگوهایی درباره گفت‌وگو، امیرعباس تقی‌پور این بار سراغ قطب‌الدین صادقی، کارگردان، نمایشنامه‌نویس و مترجم، در میان رفته است. او که در دانشگاه سوربن تحصیل کرده است و در سخت‌ترین روزهای ایران، به کشور بازگشته، با انفعال به شدت مخالف است. صادقی معتقد است که «ما محکوم به خوش‌بینی هستیم و با اعلام شکست پیشاپیش، به هیچ‌کجا نخواهیم رسید؛ جز اینکه سمت مقابل را در انجام آنچه می‌کند جری‌تر می‌سازیم. او باید با نفس حضور شما احساس خطر کند و بداند که عرصه خالی نیست؛ بنابراین به نظر من نخستین چیزی که ما باید بیاموزیم واکنش ‌نشان‌دادن است. ما نباید بی‌تفاوت باشیم» متن کامل را در این شماره بخوانید.

◻️ جز این‌ها در این شماره آثاری از: مهدی افروزمنش، نیوشا طبیبی، مهرداد خدیر، عبدالجواد موسوی، علی مسعودی‌نیا، موسی اکرمی، رضا یعقوبی، بابک زمانی، مسعود سپهر، اشکان قشقایی، رضا صائمی، مهدی کمپانی زارع، میلاد نوری و... می‌خوانید.
◽️◽️◽️
◾️ ماهنامه «مدیریت ارتباطات» به شما کمک می‌کند که از جهان جدید، جهان ارتباطات سردربیاورید.

صاحب امتیاز: دایره رنگی ایده‌آل
مدیرمسئول: امیر عباس تقی‌پور
سردبیر: علی ورامینی
تحریریه: حسن نمکدوست تهرانی، مسعود شاه‌حسینی، محسن آزموده، رضا صائمی، فرزاد نعمتی، نرگس کیانی، مهدی‌یار موسوی، سبا دادخواه و آرمین هاشمی.
ویراستار: یلدا شایسته‌فر
رئیس شورای سیاست‌گذاری: سیدغلامرضا کاظمی‌دینان
مدیر اجرایی و هماهنگی: بهنام تقی‌پور
طراح جلد: جلیل نوربخش
گرافیک: نگار آشتیانی
شبکه‌های اجتماعی: فاطمه تقی‌پور
دیگر همکاران ماهنامه مدیریت ارتباطات؛ بهروز تقی‌پور، محمد تقی‌پور، روشن مهدوی، سمیرا کیانی و آزاده آخوندی.

نسخه چاپی «مدیریت ارتباطات» را از دیجی‌کالا و نسخه دیجیتال آن را از مگیران و طاقچه تهیه کنید. همچنین برای اشتراک با ۸۸۳۵۶۰۷۶ تماس بگیرید.
🔺سلام و درود

🔸چنانچه علاقمند به مباحث علوم ارتباطات و رسانه هستید با عضویت در کانال ماهنامه مدیریت ارتباطات می‌توانید از مباحث تخصصی این نشریه استفاده کنید.



https://www.tg-me.com/cm_magazine
Forwarded from رسانه، فرهنگ - نشانه (Amin Fh)
marjavirast20.pdf
20 MB
مرجع پژوهش ویراست بيستم
فایل الکترونیک این کتاب به عنوان نذر فرهنگی نویسنده به صورت رایگان در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است.


https://andisheara.ir/product/مرجع-پژوهش-ویراست-بيستم/

سرپرست نویسندگان: دکتر سید حمید قاسمی

انتشارات اندیشه آرا
نوبت چاپ: 1402
1065 ص


مرجع پژوهش کتابی راهنما برای انجام مراحل پژوهش از ابتدا تا انتها است. به همین منظور تلاش شده است تا گام طراحی پژوهش و نوشتن پروپوزال به طور کامل و کاربردی توضیح داده شود. همچنین فرایند اجرای پژوهش از جمع آوری داده ها تا تحلیل یافته و در ادامه بحث و نتیجه گیری معرفی شده است. در گام دیگر انواع روش های انتشار نتایج پژوهش، مانند نوشتن مقاله آموزش داده می شود. مرجع پژوهش، منبعی جامع برای انجام فرایند پژوهش است.

@irCDS
▪️استاد گرامی جناب کاظمی دینان
درگذشت عموی گرامیتان را تسلیت گفته ، صبر و شکیبایی برای جنابعالی و خانواده محترم از پروردگار یکتا خواستاریم🥀
@pr_ir
روابط عمومی ایران pinned «▪️استاد گرامی جناب کاظمی دینان درگذشت عموی گرامیتان را تسلیت گفته ، صبر و شکیبایی برای جنابعالی و خانواده محترم از پروردگار یکتا خواستاریم🥀 @pr_ir»
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
مفت به جایی نمی‌رسیم


◾️ هیچ کشوری را، هیچ فرهنگی را و هیچ انسانی را سراغ ندارم که مفت به جایی رسیده باشد. هر کس به هر کجا رسیده، در پرتو کار و تلاش رسیده است. وظیفۀ ما کار و تلاش است و نباید خسته شویم. این بخشی از سرنوشت ماست.
◾️ سخنم را با جمله‌ای زیبا از آگوست استریندبرگ تمام می‌کنم. او می‌گوید برایتان آرزوی خوشبختی نمی‌کنم، چون چنین چیزی وجود ندارد. برایتان آرزوی توان و نیرومندی می‌کنم تا بتوانید بار رنج‌‌ها و مصائب زندگی را به دوش بکشید.
◾️ ما باید این‌قدر قوی باشیم که بتوانیم بار مصائب زندگی را بر دوش بکشیم و سربلند بیرون بیاییم.

🗞 از گفت‌وگوی امیرعباس تقی‌پور با قطب‌الدین صادقی، کارگردان، مترجم و نمایشنامه‌نویس. از مجموعۀ سلسله‌‌‎ گفت‌وگوهایی درباره گفت‌وگو. متن مکتوب این گفت‌وگو را می‌توانید در شماره ۱۶۶_۱۶۷ بخوانید.

◽️◽️
@cm_magazine
2024/05/18 02:43:53
Back to Top
HTML Embed Code: