Forwarded from Samira Tabeie
جدیدترین تقسیم بندی نیرو force و موج wave وتفاوت این دو و انواع آن.
سمیرا تابعی ،مدرس گروه آموزشی اوکام.
سندروم گرستمن Gerstman's syndrome
روان‌شناسی کودکان استثنایی بر مبنای DSM-5.

«برش‌ْرفرنس‌های هدف»:
@psychology_quiztest
🔻«خود self و نِمودهایش در اختلالات شخصیت»

١- شخصیت پارانوئید 👈 خودِ طفلی، قربانی شده است.

٢- شخصیت خودشیفته 👈 خود، منحصر به فرد و تافتهٔ جدابافته شده ست.

٣- شخصیت اسکیزوئید 👈 خود، گوشه‌گیر و جاه‌طلبی‌اش مُرده است.

۴- شخصیت هیستریایی👈 خود، عشوه‌گر و فریبا شده است.

۵- شخصیت مرزی 👈 خود، مبهم و بدون هویت نیرومند شده است.

۶- شخصیت اسکیزوتایپی👈 خود، متفاوت از دیگران و ویژه شده است.

٧- شخصیت اجتنابی 👈 خود، بی‌کفایت و بی‌عُرضه شده است.

٨- شخصیت وابسته: 👈خود، نیازمند و فاقد خودْفرمانی شده است.

٩- شخصیت وسواس فکری عملی👈 خود، انعطاف‌ناپذیرِ مطلق شده است.

١٠- شخصیت ضداجتماعی: خود، فارغ از محدودیت و مرزها شده است.
🔻انواع انحرافات جنسی در یک قاب
(پارت ١)

١. یادگار خواهی (فتیشیسم): لذت و ارگاسم جنسی با تمایلات و تخیلات مکرر با سوژه‌های بی‌جان (مثل کفش، دستکش، جوراب‌شلواری و غیره).

٢. تماشاگری جنسی(ویوریسم): کسب لذت جنسی از طریق تماشا کردن فرد ناآگاهی که عُریان، درحال برهنه شدن و یا مشغول فعالیت جنسی است.

٣. عورت نمایی (اگزیبیشنیسم): تمایلات جنسی و تفکر درباره نمایش دادن اندام تناسلی به فرد ناآگاه (بی‌خبر)

۴. مالش دوستی (فروتوریسم): تمایل شدید به لمس دیگران و تماس بدن خود با آنها که اکثراً در مکان‌های پُرازدحام روی می‌دهد.

۵. مازوخیسم جنسی: امیال و تخیلات جنسی مکرر، همراه با تحقیر شدن، کتک خوردن و رنج کشیدن به‌هنگام سکس.

۶. سادیسم جنسی: برانگیختگی جنسی مکرر و شدید ناشی از رنج کشیدن جسمی یا روانی انسان دیگر، ارضا و تحریک با رنج روانی و جسمی دیگران به‌هنگام سکس.

٧. مبدل پوشی جنسی (ترسوستیک): تخیلات و تمایلات جنسی مردان برای پوشیدن لباس‌های جنس مخالف به عنوان روشی برای برانگیختگی و مکملی جهت استمنا یا مقاربت.
نتایج اولیهٔ کارشناسی ارشد ۱۴۰۳ اعلام شد. برای مشاهدهٔ نتایجتون این لینکُ بدون وی پی ان لمس کنین:
https://register1.sanjesh.org/nrgarshad403/Login/Login

🔻توی این ایستگاه هم خط به خط کنار شما هستیم
.
دارا بودن کُرسی دکتری برای انتخاب رشتهٔ ارشد امسال چقدر اهمیت دارد؟ دارد و خیلی دارد؛ «داده‌هایی خوب در دست داریم». انتخاب رشتهٔ امسال نیز کنارتان هستیم. اما با ظرفیتی محدود🥰:
@Goudarzi135
---------------------
مُژده برای داوطلبان ارشد و دکتری‌؛

به‌زودی مشاوران گروه که خود رتبه‌برترهای رشته و مقطع خود هستند، رسماً فعالیت خود را آغاز می‌کنند تا به‌ما بگویند علاوه بر اینکه چه (منابع) بخوانیم، چگونه (سبک) نیز بخوانیم؛ چیزی که از دبستان تا دانشگاه فقط گفته‌اند «بخوانید» بدون اینکه «سبک خواندن» را گفته باشند:

🔺 الهام رمضانی: رتبهٔ ۴ ارشد مشاوره: پشتیبان ویژهٔ گروه ارشد مشاوره
🔺 بیتا مشتری: رتبه ١٧ دکتری تربیتی: پشتيبان ویژهٔ گروه ارشد و دکتری تربیتی‌
🔺 الهام جهان بین: رتبهٔ ٧ دکتری روان‌شناسی: پشتیبان ویژهٔ گروه ارشد و دکتری روان‌شناسی
🔺 سمیرا تابعی: رتبه ١٢ دکتری مشاوره: پشتیبان ویژهٔ گروه دکتری مشاوره
خوش‌ْرُتبگان گروه آموزشی اوکام در کنکور دکتری‌ ١۴٠٣ در یک قاب (تمامی رتبه‌های زیر ٢٠٠). اینان با انتخاب مشاورْپشتیبانی درست، معلمی درست و منبعی درست، و چنگ زدن به یک حبل و ریسمانی محکم، این رتبه‌های عالی را رقم زدند. ١۴٠۴ی‌ها؛ آنچنان که پيشينيان توانستند، شما نیز می‌توانید.

پی‌ْنوشت ١: تعداد ۴۶ رتبهٔ بین ٢٠٠ تا ١٠٠٠ گروه آموزشی اوکام در گروه‌های بالینی، مشاوره و تربیتی در این لیست گنجانده نشده است.
پی‌ْنوشت ٢: لیست ارشدها در حال جمع‌آوری و تنظیم است.
@psychology_quiztest
اوکام روان‌شناسی، مشاوره و تربیتی
دارا بودن کُرسی دکتری برای انتخاب رشتهٔ ارشد امسال چقدر اهمیت دارد؟ دارد و خیلی دارد؛ «داده‌هایی خوب در دست داریم». انتخاب رشتهٔ امسال نیز کنارتان هستیم. اما با ظرفیتی محدود🥰: @Goudarzi135 ---------------------
در عجبم بدون رؤیت ظرفیت‌های پذیرش، چگونه حرف از این زده می‌شود که با فُلان رتبهٔ ارشد، داوطلب فُلان جا قبول می‌شود یانه. ولیکن بلافاصله بعد از خروج دفترچه از سایت سنجش و تحلیل آن، این مهم را واکاوی می‌کنیم.
---------------------------
-ضمناً ظرفیت انتخاب‌ رشتهٔ ما تا نیمروز دوشنبه اشباع شده است. لطفاً برای پیش‌رزرو، بعدازظهر دوشنبه به بعد از همینک اقدام کنید:
@Goudarzi135
اوکام روان‌شناسی، مشاوره و تربیتی
خوش‌ْرُتبگان گروه آموزشی اوکام در کنکور دکتری‌ ١۴٠٣ در یک قاب (تمامی رتبه‌های زیر ٢٠٠). اینان با انتخاب مشاورْپشتیبانی درست، معلمی درست و منبعی درست، و چنگ زدن به یک حبل و ریسمانی محکم، این رتبه‌های عالی را رقم زدند. ١۴٠۴ی‌ها؛ آنچنان که پيشينيان توانستند،…
🔻فوری: آپشن مشاورْپشتیبانان گروه آموزشی اوکام با طرح «رُتبه‌شو»، فعّال شد. شروع اولین جلسهٔ آمادگیت برای کنکور ۴٠۴ ارشد و دکتری رو، رایگان با مشاور رتبه‌برتر رشته‌ات همکلام شو و تجربه‌هاشو بشنو تا صفر تا صد بهت بگه چه‌خبره و هم رمز گاوصندوق رتبه‌برترشدن رو بهت بده و هم شاه‌ْکلیدشو!
«تو هم می‌تونی یکی از این‌ها باشی»
--------------------
طرح رُتبه‌شو گروه آموزشی اوکام: شامل مشاورهٔ کوتاه‌مدت و بلندمدت (ولیکن با ظرفیت محدود)
@Goudarzi135
0935-543-7221
اوکام روان‌شناسی، مشاوره و تربیتی
در عجبم بدون رؤیت ظرفیت‌های پذیرش، چگونه حرف از این زده می‌شود که با فُلان رتبهٔ ارشد، داوطلب فُلان جا قبول می‌شود یانه. ولیکن بلافاصله بعد از خروج دفترچه از سایت سنجش و تحلیل آن، این مهم را واکاوی می‌کنیم. --------------------------- -ضمناً ظرفیت انتخاب‌…
{نکات مکنون دفترچه از نگاه تیم اوکام}

بچه‌های کد ١١٣٣ (روان‌شناسی‌ها) در زیرگروه ٢ رشته‌های علوم شناختی با دو گرایش روان‌شناسی شناختی و توانبخشی شناختی را «خلط گرایش» نکنید! «روان‌شناسی شناختی»، علم شناخت مغز و ذهن است و به شناسایی‌ کنش‌های شناختی و عملکرد مغز در حوزهٔ ادراک، تفکر، حافظه، زبان و غیره می‌پردازد. گاهی به حوزهٔ جذاب هوش مصنوعی هم نزدیک می‌شود. اما «توانبخشی شناختی»، حوزه‌ای است که هدف آن حفظ و ترمیم کنش‌های شناختی مانند حافظه، توجه، تصمیم‌گیری و غیره است. انگار می‌خواهد در کسانی که دچار این نقایص هستند، توان مجددی ایجاد کند. در توان‌جویان، توان‌خواهان و یا در اصطلاح سنتی خود کم‌توانان. پس گویی روحیهٔ کار با افراد دارای نیازهای ویژه را می‌طلبد.
@psychology_quiztest
اوکام روان‌شناسی، مشاوره و تربیتی
در عجبم بدون رؤیت ظرفیت‌های پذیرش، چگونه حرف از این زده می‌شود که با فُلان رتبهٔ ارشد، داوطلب فُلان جا قبول می‌شود یانه. ولیکن بلافاصله بعد از خروج دفترچه از سایت سنجش و تحلیل آن، این مهم را واکاوی می‌کنیم. --------------------------- -ضمناً ظرفیت انتخاب‌…
بچه‌های مشاوره و روان‌شناسی؛

به‌جای اینکه زیادددد و مُدامممم در قید و بند خانواده و مدرسه و بالینی و اینا باشید و توانبخشی و شغلی و شناختی رو مثلاً پس بزنید (یا برعکسش) به‌فکر کُرسی دکتری باشید. یعنی چی؟! یعنی چطور؟! بارها گفتم به‌جز چند گرایش معدود، گرایش‌ها صرفاً تو ایران اسم هستند تا اساساً رسم؛ مهم خودتون هستید؛ مهارت خودتون؛ تبحر خودتون؛ ذکاوت خودتون. وقتی میشید رفرنس توی یه فیلدی، از کل ایران میان دنبالتون. به‌قول یونگ «مهم نیست چقدر منزوی باشی، وقتی کارَت را به‌درستی انجام دهی، ناشناختگان به‌دنبالت می‌گردند». خوب راهبردت چیه حالا دکتر کاظمی؟! من با این مُدالیتهٔ فکری، توی انتخاب رشته به‌جای فردا (هم و غم‌ّ گرایشتون)، به‌فکر فرداهاتون (هم و غمّ کرسی دکتراتون) هستم. چون یه‌چیزایی بهم الهام می‌شه که می‌خوان دانشگاه‌ها سه‌چهار سال بعد چه کنند! بگذریم..
معدل مؤثر

«از ١۴.٢۶ تا ١۵.۵۶» آیا اشتباهی شده؟ مغایرت معدل دارد؟ قبولی‌شان «کان لم یکن» خواهد شد؟ ویرایش لازم است؟ خیر. همه‌چیز زیر سر معدل مؤثر است. معدل خام، نمره‌ایست که از میانگین نمرات دروس شما در دوران تحصیل به‌دست می‌آید. اما معدل مؤثر، معدل خام ضربدر ضریب دانشگاه محل تحصیل کارشناسی است. سازمان سنجش تلاش می‌کند تا با إعمال ضریب در معدل هر داوطلب براساس دانشگاه تحصیلی‌اش، عدالت را درمیان دانشجویان برقرار کند.
🔻برای شما عزیزانِ کانالِ آموزشی‌مان

به‌زودی؛ فایل‌های PDF خاص از کتاب‌های مَرجع و گُلچین طرّاحان سؤالات کنکورهای ارشد و دکتری بالینی، سلامت، عمومی، شناختی، تربیتی، مشاوره و استثنایی در این کانال درج می‌شود.

🔺«به‌احترام «بودنتان» و «اعتمادتان» که کنار هم «10 کایی» شدیم؛ آن‌هم در ١ سال فعالیت تیمی و رسمی گروه آموزشی»
🔻فوری
اعلام نتایج انتخاب رشته کنکور دکتری ۱۴۰۳. نتایج دعوت به مصاحبه آزمون دکتری تخصصی سال ۱۴۰۳ اعلام شد.
مشاهده نتایج با وی پی ان خاموش:

https://www.sanjesh.org/fa-IR/sanjesh/4936/news/view/14591/11343/Staging
بله اینجا هم پیش‌بینی دکتر کاظمی درست از آب در آمد.

در ۵٠ درصد اول، تراز بچه‌ها به‌هم نزدیک شد و در ۵٠ درصد دوم، دانشگاه‌ها تراز را دستکاری و بالا بردند. اما استراتژی چیست؟ فقط و فقط ارتقای مؤلفه‌های امتیازساز مصاحبه به‌ویژه سطح دانش (٣٠ امتیازی). برویم و این پیش‌بینی‌های یکی دو ماه پیش را با لمس، دوباره بالا بیاوریم.

👈پیش‌بینی و هشدار اول (پاراگراف آخر): تراز بچه‌ها بسیار به‌هم نزدیک شده است. بشتابید و امتیاز جمع کنید.
👈پیش‌بینی و هشدار دوم (پاراگراف اول): دانشگاه‌ها در حال برگزاری جلساتی برای دستکاری و بالابردن تراز هستند.
دایرکت من که لبریز شده از پیام‌های حیطهٔ مصاحبه و آمادگی و چی‌کار بکنیم و چی‌کار نکنیم؛ گروه پرسش و پاسخ ما هم که داره می‌تِرِکه (البته می‌تونید این‌جا همدیگه رو پیدا کنید- لمس کنید). لابلای اینهمه پیام، این‌یکی که کم هم نیستند پیام‌های این شکلی، بدجور چِسبید. اما خُب واقعاً حکمت این ماجرا رو نمیدونم چیه.به‌قول همین نوجوونها و جوون‌ها: 🥹
#انتخاب_رشته
@psychology_quiztest
اوکام روان‌شناسی، مشاوره و تربیتی
بله اینجا هم پیش‌بینی دکتر کاظمی درست از آب در آمد. در ۵٠ درصد اول، تراز بچه‌ها به‌هم نزدیک شد و در ۵٠ درصد دوم، دانشگاه‌ها تراز را دستکاری و بالا بردند. اما استراتژی چیست؟ فقط و فقط ارتقای مؤلفه‌های امتیازساز مصاحبه به‌ویژه سطح دانش (٣٠ امتیازی). برویم و…
تهران غم‌انگیز

تِهرون نمی‌خواسته دور و ورشو توی چلهٔ تابستون شلوغ پلوغ کنه. قَشْشَنگ معلومه که ده، دوازده نفر میرن واسه مصاحبه براش و از بین‌شون دوسه نفری گلچین می‌شن. اینجوری خُب مصاحبه‌های تهران غم‌انگیز می‌شه؛ مث اون خُردادِ امتحانات توی مدرسه که خبری از سر و صدای بچه‌ها نبود؛ شلوغ پلوغیشون نبود؛ یادتونه؟ دوباره این نوستالژی بالا اومد. بعد ٢٠، ٣٠ سال.

بی تو من با بدن لختِ خیابان چه کنم..
با غم انگیزترین حالتِ تهران چه کنم..


#دکتر_کاظمی
@psychology_quiztest
2024/06/01 16:30:22
Back to Top
HTML Embed Code: