Telegram Web Link
✍🏻 بهترین موتورهای جستجو برای محققان (بخش 3)

💥 گت سایتد:این پایگاه یک پایگاه علمی معتبر است که اطلاعات سه میلیون پژوهشگر در آن ارائه شده است یکی از قدرتمند ترین پایگاه ها محسوب میشود پایگاهی جامع میباشد که یک تالار گفتگو در اختیار پژوهشگران قرار میدهد که میتوانند به صورت آنلاین و آفلاین در آن به گفتگو بپردازند.

💥 پژوهش‌های دانشگاهی مایکروسافت:این پایگاه اطلاعاتی که به وسیله شرکت مایکروسافت Microsoft Research تاسیس شده است بیش از ۴۸ میلیون مقاله و آثار علمی دیگر را از بیش از ۲۰ میلیون مولف در خود گنجانیده است. در این پایگاه شما می‌توانید از رشته‌های دانشگاهی مختلفی به جستجوی مقاله بپردازید.

@psyedu2
✍🏻 بهترین موتورهای جستجو برای محققان (بخش 4)

💥 بیو آنلاین اینترنشنال: از دیگر پایگاه های علمی قدرتمند میباشد که مقالات کشور های جهان سوم در آن نمایه میشود.این پایگاه در سال 1933 تاسیس شده است و مقاله هایی در رشته های کشاورزی.زراعت.بهداشت.غذا و دارو وسلامتی است.در این پایگاه مقالات مربوط به به ۷۰ مجله موجود می‌باشد.

💥 پلوس وان: این پایگاه یک پایگاه بسیار قدرتمند است که مقالات مجلاتی که بعد از داوری سفت و سخت مورد پذیرش قرار گرفته‌اند را نمایه می‌کند. شما می‌توانید مقالات بسیاری را از انتشارات دانشگاهی در این پایگاه بیابید.

@psyedu2
✍🏻 نوشتن پروپوزال برای پایان‌نامه

برای نوشتن یک پروپوزال، ابتدا باید چندین مقاله و پایان نامه را مطالعه کرده و عنوان مناسبی را انتخاب کنید. سپس به طور کامل، امکان‌سنجی کنید یعنی با مطالعه و بررسی قسمت‌های مختلف پایان‌نامه‌های دیگر می‌توانید به این نتیجه برسید که آیا برای پایان‌نامه خود نیز می‌توانید این قسمت‌ها را نگارش کنید. مثلاً اگر قرار است از پرسشنامه استفاده کنید آیا پرسشنامه‌ی مربوط به متغیرهای شما وجود دارد یا خیر؟ یا اگر نیاز به جمع‌آوری اطلاعات خاصی هست آیا امکان جمع‌آوری این اطلاعات برای دانشجو وجود دارد یا خیر؟ و مسائل دیگر. بازهم تکرار می‌کنیم بعد از تائید پروپوزال توسط آموزش دانشگاه، امکان تغییرات کلی (حتی در بعضی دانشگاه‌ها امکان تغییرات بسیار جزئی) در عنوان وجود ندارد.

@psyedu2
نکات مهم در نوشتن مقاله ی مروری (بخش 1)

مقالات مروری، مقالات علمی هستند که به بررسی مطالعات پژوهشی قبلی درباره ی یک موضوع پرداخته، نتایج آنها را جمع بندي می کنند و به صورت یک نتیجه کلی در یک مقاله ارائه می دهند.مقاله مروري، ارزشيابي انتقادي مطالب انتشار يافته قبلي است.

مقاله مروری مقاله ای است که تحقیقات را به صورت خلاصه و سازماندهی شده بیان میکند .در یک مقاله مروری دانش زمینه ای در یک موضوع به عنوان یک فرضیه در نظر گرفته می شود ولی به شرح آن پرداخته نمیشود اما در عوض به طبقه بندی پژوهش های انجام شده در آن موضوع پرداخته میشود.

مقالات مروری وضعیت کنونی پژوهش در حوزه موضوعی خاص را به صورت خلاصه بیان می کنند. در حقیقت پژوهشگر همه منابع مربوط به یک حوزه موضوعی را جستجو و سپس آنرا براساس محتوای درونی یا ترتیب زمانی مرتب می کند.

@psyedu2
نکات مهم در نوشتن مقاله ی مروری (بخش 2)

مقاالات مروری باعث افزایش دانش در زمینه های زیر می شود:
🔅 شناخت افرادی که در زمینه خاصی کار کرده اند.
🔅 اکتشافات و پیشرفتهای اخیر یک موضوع
🔅 شکافهای اصلی پژوهش
🔅 مباحث جاری در حوزه موضوعی
🔅 نظریاتی که مسیر آینده یک پژوهش را مشخص می کند.

انواع مقالات مروری:
🔅 مرور روایتی
🔅 مرور نظام مند
🔅 فراتحلیل

@psyedu2
📰 تفاوت افراد موفق و ناموفق در چیست؟


@psyedu2
بهترین نرم افزار های ترجمه متن رایگان برای کامپیوتر و موبایل (بخش 1)

🔹نرم افزار ترجمه متن Magic Translator

یکی دیگر از نرم ­افزارهای مترجم که می ­تواند جملات یا کلمات را به شکل مستقل ترجمه کند نرم افزار ترجمه متن Magic Translator است. این نرم افزار مترجم به خوبی از زبان فارسی پشتیبانی می­ کند و به دلیل اینکه درون خود مرورگر وب دارد به راحتی می ­تواند وب­سایت­ هایی که به زبان دیگری هستند را برایتان به زبان فارسی ترجمه کند. مجیک ترنسلیتور ۱۰۰% با یونی کدها سازگار است و می­تواند فایل­ هایی با فرمت­های RTF ، Doc و txt را باز کند. رابط کاربری ساده ­ی این نرم افزار مترجم نیز کار با آن را برای همه راحت کرده است.

@psyedu2
بهترین نرم افزار های ترجمه متن رایگان برای کامپیوتر و موبایل (بخش 2/پایان)

🔹نرم افزار مترجم متن Cute Translator Pro
این نرم افزار ترجمه متن نیز بسیار کم حجم و قدرتمند است و زبان فارسی را نیز پشتیبانی می­ کند. با استفاده از این نرم افزار می­ توانید فایل­های PDF، پاورپوینت، Word ، صفحات وب، ایمیل­ها و صفحات چت را ترجمه کنید. اما برای ترجمه نیاز است که همواره به اینترنت متصل باشید چرا که برای خواندن و ترجمه متن از دیکشنری آنلاین استفاده می­ شود. این نرم افزار مترجم متن ۵۳ زبان را پشتیبانی می­ کند.

🔹نرم افزار مترجم متن ترادوس SDL Trados Studio
نرم افزار مترجم ترادوس نیز یکی دیگر از نرم­ افزارهای ترجمه متن پرکاربرد است که می­ تواند به شما کمک کند مطالب مورد نظرتان را دقیق ­تر و سریع ­تر ترجمه کنید. ترادوس به خوبی از زبان فارسی پشتیبانی می­ کند و سرعت و دقت بالایی در ترجمه متن دارد. همچنین اصطلاحات شرکت­ های بزرگ نیز در نرم افزار به صورت پیش فرض قرار گرفته است. نرم افزار مترجم ترادوس توسط بیش از ۲۵۰ هزار مترجم در سراسر جهان استفاده می­ شود. ترادوس در نسخه­ های مختلف ویندوز قابل نصب است.

@psyedu2
سابمیت مقاله و چک لیست کاربردی برای انجام دقیق آن (بخش 1)

ارسال مقاله یکی از مهمترین مراحل فرآیند چاپ مقاله است. متاسفانه نویسندگان و پژوهشگران آماتور به فرآیند چاپ مقاله دیدگاه ساده‌انگارانه‌ای دارند و به زعم آنها فرآیند چاپ مقاله از مرحله نظردهی ادیتور مجله شروع می‌شود. اما باید بگوییم مرحله سابمیت مقاله دقیقاً نقطه مرکزی و عطف فرآیند چاپ مقاله می‌باشد که هرگونه اشتباه در این مرحله و مراحل قبل از آن نقش بسیار تاثیرگذاری در پذیرش یا رد مقاله خواهد داشت. درباره مراحل قبل از ارسال مقاله به مجله مانند انتخاب موضوع، تدوین بخش‌های اصلی مقاله، ترجمه مقاله و انتخاب مجله برای مقاله قبلاً مفصلاً صحبت شده است. در اینجا می‌خواهیم چک لیستی بسیار کاربردی از اقداماتی ارایه دهیم که نویسندگان می‌بایست قبل از ارسال مقاله به آنها توجه داشته باشند.

@psyedu2
سابمیت مقاله و چک لیست کاربردی برای انجام دقیق آن (بخش 2)

1️⃣ فورمت مقاله
سعی کنید تمامی دستورالعمل‌‍‌های مجله را برای فرمت‌بندی مقاله به صورت مو به مو عمل کرده و رعایت کنید. قواعدی مانند تعداد لغات مقاله، حاشیه صفحات، شماره صفحات، فاصله خطوط، شکل رفرنس‌دهی داخل متن، منابع، چکیده، و فورمت مورد قبول (PDF,word,laTeX) بسیار مهم هستند و آنها را رعایت کنید.

2️⃣ ساختار مقاله
ساختار مقاله را رعایت کنید. عنوان، کلیدواژگان، چکیده، مقدمه، روشها، نتایج و بحث و نتیجه‌گیری، رفرنس‌ها، ضمایم، تقدیر و تشکر، و پانویس‌ها. این موارد جزو ساختارهای اصلی مقالات می‌باشند و باید دقیقاً برحسب دستورالعمل‌های مجله رعایت شوند (آشنایی با ساختار علمی یک مقاله استاندارد).

3️⃣ ترجمه و نگارش مقاله
مقاله شما باید به خوبی نگارش شده باشد و ترجمه خوبی داشته باشد اگر یک مجله انگلیسی زبان یا سایر زبان‌ها انتخاب کرده‌اید گرامر، استایل نگارش، انسجام مطلب، انتخاب لغات و وضعیت املایی واژگان از عناصر اصلی می‌باشند.


@psyedu2
سابمیت مقاله و چک لیست کاربردی برای انجام دقیق آن (بخش 3)

4️⃣جداول و نمودارها
جداول و نمودارها باید به خوبی طراحی شده باشند. برخی از مجلات اعلام می کنند که جداول و اشکال را می‌بایست در فایلی جداگانه ارسال کنید. اندازه فایل هریک از جداول و نمودارها، شفافیت آنها، ریزولیشن عکس‌ها، عنوان نمودارها و جداول و رنگ‌های مورد استفاده در آنها باید برحسب دستورالعمل‌های مجله استاندارد باشد (اصول رفرنس دهی به جداول و شکل ها در مقاله).

5️⃣ واقعیات و جزییات
تمامی جزییات را چک کنید حتی کوچکترین آنها. شفافیت داده‌ها، هماهنگی شماره‌‌ها بین جدول و متن، نمادها، واحدهای اندازه‌گیری، و هماهنگی بین رفرنس‌های درون متنی و آخر متن را حتماً چندبار چک کنید.

6️⃣ اطلاعات نویسنده
سعی کنید در اطلاعات نویسنده یا نویسندگان همه موارد مرتبط وجود داشته باشد. نام، نام خانوادگی، آدرس تماس کامل، و اشاره به نویسنده مسول حتما قید شود (مولف یا مولفان پژوهش).

@psyedu2
سابمیت مقاله و چک لیست کاربردی برای انجام دقیق آن (بخش 4/پایان)

7️⃣ تقدیر و تشکر
سعی کنید از هر منبعی که از آنها در فرآیند نگارش مقاله استفاده نموده‌اید تقدیر و تشکر کنید. حتی اگر در طول تحقیق فردی اجازه نامه‌ای به شما داده تا در یک نهاد یا سازمان در راستای پژوهش خود به جستجو و پژوهش بپردازید حتما از آنها تشکر و قدردانی کنید.

8️⃣ کاورلتر
کاورلتر باید کامل و قوی نگارش شود. کاورلتر باید شامل میزان ارتباط مقاله با مجله، مشخصات هویتی نویسندگان، اینکه شما قبلاً آیا این مقاله را در جایی چاپ نموده‌اید یا خیر، و اطلاعات تکمیلی‌تر را ارایه دهید (نمونه کاورلتر).

9️⃣ تضاد منافع

اگر فکر می‌کنید هرگونه تضاد منافع احتمالی وجود دارد آن را قید کنید. مثلاً اگر در فرآیند پژوهش یک کمپانی اسپانسر شما بوده است، آن را حتماً باید قید کنید.

🔟 میزان انطباق
مطمئن شوید که مقاله شما با اصول اخلاقی در پژوهش مطابق است. اگر مثلاً بر روی حیوانات و یا انسانها تحقیق انجام داده‌اید، تمامی قواعد اخلاق در پژوهش را که در باب نمونه‌های مورد استفاده دارید باید رعایت کرده باشید و آنها را نیز برشمرید. ادیتور مجله نمی‌خواهد مقاله‌ای را چاپ کند که بعداً به خاطر عدم رعایت اصول اخلاقی نویسندگان آن مقاله، به مخمصه بیافتد.

@psyedu2
Forwarded from Spark Academia (F.shahrajabian)
تست_ شاه رجبیان

کدام نوع پژوهش روش قدرتمندی برای ارزیابی آثار رویدادها بر ایجاد آسیب روانی هستند؟
Anonymous Quiz
14%
الگوی آزمایشگاهی
33%
زمینه یابی
35%
طولی واپس نگرانه
18%
همبستگی
۶ روش برای پیدا کردن مقالات دسترسی آزاد در الزویر (بخش 1)

انتشارات الزویر علاوه بر ۵۶ مجله علمی دسترسی آزادی که در اختیار محققین هستند، اجازه انتشار مقاله بصورت دسترسی آزاد را به نویسندگان می‌دهد. هم اکنون بیش از ۹۰ مجله از انتشارات الزویر حاوی مقالات دسترسی آزاد هستند. در زیر ۶ روش برای تشخیص و دسترسی به مقالات دسترسی آزاد الزویر ارائه می‌گردد.

1️⃣ مشاهده لیست مجلات دسترسی آزاد الزویر
در صفحه اصلی ساینس دایرکت با کلیک بر روی راهنمای مجلات دسترسی آزاد (Open Access Journal Directory) می توانید به لیست مجلات دسترسی آزاد الزویر برسید.

2️⃣ یافتن مجلاتی که حاوی مقالات دسترسی آزاد هستند
همانطور که ذکر شد، انتشارات الزویر به نویسندگان خود این امکان را می‌دهد که مقالات خود را بصورت دسترسی آزاد در مجلات الزویر منتشر کنند. برای مشاهده مجلاتی که حاوی مقالات دسترسی آزاد هستند می توانید در صفحه اصلی ساینس دایرکت بر روی مشاهده همه نشریات حاوی محتوای دسترسی آزاد (View all publications with Open Access articles) کلیک کنید.

@psyedu2
۶ روش برای پیدا کردن مقالات دسترسی آزاد در الزویر (بخش 2/پایان)

3️⃣ مشاهده لیست نتایج جستجو
در لیست نتایج جستجوی ساینس دایرکت در کنار مقالاتی که دسترسی آزاد هستند آیکون Open Access وجود دارد.

4️⃣ محدود کردن نتایج به مقالات دسترسی آزاد
در جستجوی پیشرفته ساینس دایرکت با فعال کردن تیک مقالات دسترسی آزاد(Open Access Article)، نتایج جستجوی شما به مقالات دسترسی آزاد محدود می شود.

5️⃣ تشخیص دسترسی آزاد و یا پولی بودن مقاله ای که در حال مطالعه هستید
زیر عنوان و نام نویسنده مقالات دسترسی آزاد، ایکون دسترسی آزاد(Open Access) برنگ نارنجی وجود دارد که نمایانگر رایگان بودن مقاله می باشد.

6️⃣ مشاهده مقالات دسترسی آزاد در یک مجله
همانطور که ذکر شد، علاوه بر مجلات کاملا دسترسی آزاد در الزویر، این انتشارات اختیار انتشار مقاله بصورت دسترسی آزاد را به نویسندگان می دهد. برای آنکه بدانیم مجله ای حاوی این مقالات هست یا خیر کافیست در صفحه پروفایل مجله عبارت Support Open Access با رنگ نارنجی را بیابید.

@psyedu2
ورود به لیست سیاه :

🍂 به مدد نرم‌افزارهای هوشمند حوزه حقوق مالکیت معنوی، هرگونه کپی‌برداری و استناددهی غیردقیق به راحتی – چه در نشریات فارسی و چه در نشریات انگلیسی – قابل رصد است و اغلب نشریه‌ها به ویژه نشریات معتبر بین‌المللی محتوای مقالات را از این نظر به دقت بررسی می‌کند.

🍂 در ایران هم از نرم‌افزار همانندجو برای بررسی میزان اصالت محتوای پژوهش‌ها و مقالات استفاده می‌شود. این نرم‌افزار میزان استفاده قانونی و غیرقانونی از منابع را به دقت بسیار بالا رصد می‌کند.

🍂 سرقت علمی – به ویژه در نشریات معتبر بین‌المللی – جرم سنگینی است و اگر مشخص شود نویسنده‌ای در هر حجم و اندازه‌ای مرتکب این جرم (کپی-پیست بدون استناد یا درج نقل‌قول‌های زیاد و طولانی و …) شده است به سرعت نام او وارد لیست سیاه سارقین علمی می‌شود.

🍂 این فرد نه تنها از نشر مقاله در نشریه مربوطه محروم می‌شود بلکه نام او برای سایر نشریات معتبر نیز ارسال می‌شود و دیگر نشریات هم با دیدن نام او در لیست سیاه از پذیرش مقاله خود پرهیز می‌کنند.

🍂 اگر مقاله‌تان بیش از یک نویسنده دارد و دیگرانی درگیر کار ارائه مقاله به نشریه هستند، حتما قبل ار ارسال نهایی مقاله از او بخواهید مقاله را برای بازبینی نهایی برای شما ارسال کند. چون در صورت قرار گرفتن مقاله در لیست سیاه تمام نویسندگان از چاپ مقاله محروم می‌شوند.

@psyedu2
به طور کلی پژوهشگران با توجه به کیفیت پژوهش خود، می‌توانند مقالاتشان را به ژورنال‌ها یا کنفرانس‌ها ارسال کنند.


@psyedu2
سلام دوستان عزیز،

این پرسشنامه توسط دانشگاه علوم پزشکی تهران با هدف "ارزیابی درد و عوامل خطر مرتبط با آن" طراحی شده است.

به قید قرعه به ۲۰ نفر از شرکت کنندگان جوایزی اهدا میشود که از طریق شماره ی تماس یا ادرس ایمیلشان با آنها تماس گرفته می شود.

نتیجه ی مطالعه برای همه ی شرکت کننده ها ایمیل خواهد شد.

لینک زیر رو لمس کنید👇🏻
https://encuesta.com/s/ngXXwlo2mjc2TRCIl_bgnw/
Forwarded from Spark Academia (F.shahrajabian)
تست_ شاه رجبیان

اگر با افزایش حجم نمونه مقدار آماره به پاراماتر نزدیکتر شود براورد کننده واجد کدام ویژگی است؟
Anonymous Quiz
21%
یکنواخت بودن
39%
دقیق بودن
19%
سودار نبودن
21%
کارایی داشتن
در هنگام انتخاب مجله ISI جهت ارسال مقاله، باید برخی نکات را مدنظر داشت تا احتمال پذیرش مقاله بالا برود.


@psyedu2
2025/07/09 23:12:46
Back to Top
HTML Embed Code: