Telegram Web Link
نکاتی پیرامون هزینه #چاپ #مقاله در #مجلات

با توجه به نیاز های مالی مجلات برای بقای خود، استفاده از روش های درآمد زایی یک امر طبیعی می باشد. بسیاری از مجلات علمی به سازمان ها و یا دانشگاه های معتبر جهانی وابسته هستند و ضمن دریافت بودجه چاپ مقالات را بصورت رایگان انجام می دهند، در مقابل نیز مجلات غیر وابسته و یا غیر وابسته مالی نیز با دریافت مبلغی جهت چاپ و داوری مقاله و از سوی دیگر دریافت هزینه دسترسی به نسخه کامل مقالات (Full Text) نسبت به تامین منابع مالی خود اقدام می نمایند.

🎯هزینه هایی که از محققان جهت چاپ مقالات در نشریات دریافت می گردد معمولا با عنوان های زیر می باشد.

1⃣هزینه رسیدگی به مقالات یا Processing Fee یا Submission Fee

2⃣هزینه دسترسی رایگان یا Open Access ، با پرداخت این هزینه مقاله شما بصورت رایگان در دسترس عموم قرار خواهد گرفت و مجله بابت دسترسی به این مقاله وجهی دریافت نخواهد کرد. این گزینه ضمن اجازه دسترسی ساده تر به مقاله شما، شانس ارجاعات (Citation) را افزایش می دهد.

3⃣هزینه داوری سریع، گاهی زمان رسیدگی به مقالات بصورت عادی بین 3 تا 6 ماه بطول می انجامد، در چنین مواردی مجلات با دریافت هزینه ای بابت داوری سریع در زمان کمتری به مقالات رسیدگی خواهند کرد. لطفا دقت فرمایید داوری سریع به معنی پذیرش مقاله شما در مجله نمی باشد!

4⃣هزینه انتشار، گاهی مجلات پس از تایید مقالات هزینه ای بابت چاپ مقاله نیز بصورت جداگانه دریافت می کنند.

@psyedu2
میانگین تاثیر مقاله (Article Influence):

میانگین تاثیر یک مقاله را (در 5 سال اول انتشارش) در اعتبار یک مجله مورد سنجش قرار می دهد. داده های مربوط از جی سی آر استخراج می شود. این شاخص با عنوان شاخص نفوذ مقاله نیز شناخته می شود.


شاخص نفوذ مقاله میانگین تاثیر هر مقاله در میان سایر مقالات یک نشریه است که میانگین تاثیر یک مقاله را (در 5 سال اول انتشارش) در اعتبار یک مجله مورد سنجش قرار می دهد. داده های مربوط از جی سی آر استخراج می شود. به نوعی مشابه با عامل ویژه است با این تفاوت که عامل ویژه ارزش و اعتبار مجلات را می سنجد.

@psyedu2
دانش مشترک چیست؟

دانش مشترک شامل اطلاعاتی است که در بسیاری از نسخ بدون ذکر منبع مشخص پدیدار می‌شوند. برای مثال، زمان رویدادهای تاریخی مانند زمان شروع جنگ جهانی اول. همچنین، دانش مشترک شامل واقعیت ها یا تئوری هایی است که سال‌ها یا قرن‌ها پیش برای یک زمینه خاص ارایه شده‌اند و در آنها اصول اساسی تلقی می‌شوند؛ برای مثال، معادلات پایه‌ای در فیزیک.

دانش مشترک شامل داده‌ها و اطلاعات آماری نیست که در پژوهش‌‌های تجربی جمع‌آوری می‌شوند. شما برای ذکر این داده‌‌ها و اطلاعات حتماً می‌بایست رفرنس ذکر کنید. همچنین، دانش مشترک به تفاسیر و اظهارنظرها ارتباطی پیدا نمی‌کند. اگر اظهار نظری را بیان نمودید می‌بایست رفرنس آن را در مقاله ذکر کنید.

هدف مستندسازی آن است که صحت اطلاعات و عقاید مطرح شده در کار شما را بسنجد، مانع سرقت علمی گردد و به خوانندگان امکان دهد تا آن گفته را با رجوع به منبع اصلی آن راستی‌آزمایی کنند. نیازی به ذکر رفرنس برای دانش مشترک وجود ندارد زیرا آن دانش بسیار گسترده و مورد پذیرش همگان است و به راحتی می‌توان راستی آزمایی نمود.

@psyedu2
Forwarded from کلاس آمار روش تحقیق کارما
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
👁‍🗨 کلاس آمار و روش تحقیق تلگرامی (بخش آمار)

☑️ مباحث این جلسه:

✔️فرضیه صفر
✔️فرضیه خلاف
✔️فرضیه پژوهشی

©جهت ارتباط با ما👇
@psyoperator1
@karmaamar
جهت استفاده از خدمات با آیدی زیر در ارتباط باشید:
@Fatemeh_sh1375


https://www.tg-me.com/psyedu2
بهترین سرویس‌های اصلاح_گرامر متون انگلیسی :

میتونین اشکالات گرامری مقاله هاتون رو قبل از ارسال به مجلات از روش های زیر چک کنین:

1️⃣ سرویس Paper rater
چک کردن گرامر انگلیسی بعلاوه سنجش سبک نگارش انگلیسی شما
🌐
http://paperrater.com/free_paper_grader

2️⃣ پلاگین Grammarly
چک کردن گرامر زبان انگلیسی (فایرفاکس و کروم) به همراه سرویس پیشنهاد جملات جایگزین و توضیح نکات گرامری + کنترل دیکته کلمات
🌐
https://www.grammarly.com

3️⃣ سرویس Ludwig Guru
آیا جملاتی با ساختار گرامری مشابه جملات انگلیسی شما رایج است؟ جملات انگلیسی شما را با گرامر رایج در رسانه‌های انگلیسی زبان و سایت‌های خبری مقایسه می‌کند.
🌐
https://ludwig.guru

4️⃣ نرم افزار Ginger
چک کردن گرامر زبان انگلیسی به همراه ارائه آلترناتیوها و جملات جایگزین +‌ کنترل دیکته کلمات
🌐
http://www.gingersoftware.com

5️⃣ نرم افزار After the deadline
نرم افزار مستقل کنترل گرامر انگلیسی + پلاگین
🌐
http://www.afterthedeadline.com/download.slp

@psyedu2
چگونه سطح علمی مولف مقاله را تعیین کنیم؟ (قسمت اول)

برای تعیین سطح علمی یک کتاب و مولف آن یکی از ساده‌ترین و در دسترس‌ترین روشها چک کردن تعداد شماره چاپ کتاب برحسب سال انتشار آن است. برای مثال، اگر کتابی در سال ۱۳۹۱ انتشار یافته است و در سال ۱۳۹۶، ۴ بار تجدید چاپ شده می‌توان گفت کتاب با کیفیتی است و مولف آن را می‌توان احتمالاً مولف توانمندی قلمداد کرد. اما درباره یک مقاله وضعیت چگونه است؟ به چه شکلی و چگونه سطح علمی مولف مقاله را تعیین کنیم؟

چگونه سطح علمی مولف مقاله را تعیین کنیم؟
سنجش سطح مولف مقاله ملاکی بدست می‌دهد تا شما بتوانید میزان اثرگذاری وی در یک حوزه یا رشته خاص را مورد بررسی قرار دهید. همچنین، اگر می‌خواهید مقاله‌ای در مجلات معتبر و با ضریب تاثیر بالا چاپ کنید بررسی رفرنس‌های مورد استفاده در مقاله بسیار مهم است زیرا استفاده از مقالاتی که درجه اعتبار آنها ساقط است یا مولف سرشناس و مطرحی ندارد باعث می‌شود احتمال پذیرش مقاله شما پایین بیاید. در این مطلب قصد داریم ۲ روش ساده و رایج را برای تعیین سطح علمی مولف مقاله ارایه کنیم.

@psyedu2
چگونه سطح علمی مولف مقاله را تعیین کنیم؟ (قسمت سوم)

گوگل اسکولار: وقتی مقاله‌ای را در گوگل اسکولار سرچ می‌کنید، در زیر جستجوهای آن میزان استنادات به ان مقاله ارایه شده است. هرچقدر میزان استنادات بالا باشد می‌توان احتمال داد که مقاله مورد نظر کیفیت خوبی دارد و به دنبال مقالات دیگر در همان حوزه نیز بود.

برای بررسی میزان استناد دهی مقاله حتماً می‌بایست به زمان چاپ مقاله توجه کنید. یقیناً مقاله‌ای که در سال ۲۰۰۰ چاپ شده است میزان استناد دهی بالاتری خواهد داشت.

@psyedu2
آیا یک مجله می تواند چند #ایندکس داشته باشد؟
بله. یعنی چند
#پایگاه مختلف این مجله را تایید (ایندکس) کرده اند.

یک مجله چه زمانی
#ISI می شود؟
زمانیکه در پایگاه تامسون_رویترز نمایه شود.

چرا یک مجله ISI بدون
#ایمپکت است؟
چون یا تازه ISI شده است و یا هنوز کیفیت لازمه را کسب نکرده است که ایمپکت فاکتور از پایگاه تامسون رویترز را بگیرد.

شماره ی شاپا یا ISSN Code چیست؟
کدی 8 رقمی است که نهادهای مربوطه در ابتدای فعالیت مجله به آن اختصاص می دهند.

#سایتیشن یا سایت چیست؟
یک
#ارجا یا #رفرنس_دهی مقاله 1 به مقاله 2 را یک سایتیشن برای مقاله و مجله 2 می باشد.

چرا سایتیشن مهم است؟
با افزایش سایتیشن مجله، کیفیت یا ایمپکت فاکتور (
#IF) آن بالا می رود. همچنین با افزایش سایتیشن مقاله، تعداد سایتیشن نویسندگان مقاله افزایش می یابد.

یک مجله چطوری ISI می شود؟
تعداد مجلاتی که ایندکس ISI را گرفته اند محدود هستند. یک مجله برای اینکه ISI بشود باید نکات زیادی را رعایت کند:
1- سردبیر (ادیتور) و تیم ادیتوری قوی داشته باشد.
2- کیفیت همه مقالات مجله بررسی می شود.
3- چاپ مقالات به صورت منظم انجام شده باشد. هر شماره چاپ حدود 10 تا 50 مقاله آنلاین می شود. انواع چاپ مجلات: ماهنامه-دوماهنامه-فصلنامه-دوفصلنامه-سالانه.

@psyedu2
📌 چند #منبع برای یک #مقاله آکادمیک لازم است؟

🔸 در بسیاری از موارد دانشجویان این سوال را مطرح می کنند که ما حداقل باید چند منبع را در قسمت رفرنس های مقاله ی خود بیاوریم و جوابی که معمولا از دیگران می شنوند این هست که خوب، این سوال رو از استادتون بپرسین چون در آخر آنها هستند که به شما نمره خواهند داد.

🔸به تجربه ثابت شده است تعداد مشخص شده ای برای این سوال وجود ندارد. بلکه نکته ی اصلی ای که باید به آن توجه شود این است که اصلا هدف ذکر منابع چیست؟ پاسخ مشخص این است که تعداد مقالات و منابعی که در بخش رفرنس ها آورده می شوند باید به اندازه ای باشند که هدف از ارائه ی بخش منابع در انتهای مقاله را برآورده سازد.

✳️ هدف از بخش منابع چیست؟

🔹ما در مقالات منابعی را که از آنها استفاده کرده ایم لیست می کنیم تا در برابر سوال ها و ابهام های خواننده دربارهی ایده ها و فرض ها و نکات مهمی که در مقاله ی خود بیان کرده ایم، مقاله ی خود را پشتیبانی کنیم. در حقیقت ما می گوییم که همانطور که فلان دانشمندان نیز در تحقیق خود به فلان نتیجه رسیده اند.... یعنی ما داریم به خواننده می گوییم که این فرض یا جمله ای که بیان کردم در حقیقت از پشتوانه ی علمی برخوردار است.

🔹لذا بهتر است به تعدادی که نیاز است منابع را ذکر کنیم تا به اندازه ی لازم جملات مهم مقاله ی خود را به پشتوانه های علمی محکم کنیم.

👈 یک راه بسیار خوب برای دانستن اینکه آیا با این مقالات و این تعداد رفرنس توانسته ایم پشتوانه لازم را ایجاد کنیم یا خیر این است که به سوالات زیر پاسخ دهید:

1️⃣ آیا در متن علمی من، نکات و جملات مهمی هستند که بدون پشتوانه ی علمی رها شده باشند؟

2️⃣ آیا بیش از حد به یک منبع تکیه نکرده ام؟ آیا برای تحکیم نکات اساسی تحقیقم از 2 یا 3 منبع استفاده کرده ام؟

3️⃣ اگر جملات بدون پشتوانه علمی ای در متن وجود دارد، آیا از منابع موجود می توانم برای آنها نیز استفاده کنم؟

4️⃣ اگر موضوع تحقیق من مسئله ای است که نظرات مخالفی درباره ی آن وجود دارد، آیا از هر دو جنبه ی موضوع منابعی را ذکر کرده ام؟

🔺یکی از مهارت های تحقیق و مقاله نویسی این است که ما بتوانیم خلاء های اطلاعاتی را در کار تحقیقی خود شناسایی کنیم.



🎓
@psyedu2
🔺تفاوت بین عنوان و موضوع در تحقیقات؟

📜موضوع کلی است و در تحقیقات منظور همان متغیر وابسته است؛ متغيري كه پژوهش برای شناخت یا تبیین آن انجام می شود.
📖 اما عنوان موضوعی است که محدود تر شده است و در تحقیقات شامل متغیر یا متغیرهای مستقل و بعضا بيانگر جمعیت مورد بررسی و قلمرو زمانی و مکانی تحقیق است.
مثال)
موضوع: یاددهی-یادگیری
عنوان: بررسی کیفیت امکانات آموزشی بر میزان اثربخشی فعالیت های یاددهی-یادگیری در آموزش عالی

@psyedu2
چگونه در مورد دانشگاه‌های خارج از کشور تحقیق کنیم؟! (قسمت 2)

4️⃣ به دنبال سایت‌های مقایسه باشید.
تعداد زیادی از پایگاه‌های مقایسه‌ای وجود دارد. بعضی ها وابسته به همان کشور هستند. البته بعضی دیگر توسط پایگاه‌های بین‌المللی نگاشته شده‌اند. انجام جستجوی با استفاده از کلماتی مانند«مقایسه دانشگاه / کالج»،«university/college comparisons»،«مقایسه دانشگاه‌ها/دانشکده ها»،«compare universities/colleges» و … می‌تواند بازخورد خوبی به دنبال داشته باشد. در کامنت‌های افراد از نقاط قوت و ضعف دوره ها می‌توانید اطلاعات کسب کنید.

5️⃣ مقالات نقد دانشگاه‌ها را مطالعه کنید.
مجلات روزنامه‌ها و مجلات در حال حاضر اغلب نقدهای سالانه را درباره دانشگاه‌ها و دانشکده‌ها در کشورهای مختلف چاپ می‌کنند. اگر این نشریات را در رشته خود می‌شناسید، آن‌ها را مستقیم جستجو کنید. در غیر این صورت از موتور جستجو استفاده کنید. همچنین در این مورد نیز می‌توانید از یک کتابدار کمک بخواهید.

6️⃣ در صورت امکان از دانشگاه یا کالج بازدید کنید.
تعدادی از دانشگاه‌ها دارای تور مجازی بازدید دانشگاه هستند. در صورتی که به صورت حضوری نتوانستید دانشگاه را ببینید، از تصاویر و یا تورهای مجازی استفاده کنید.

@psyedu2
🌹🌹
🌹
🌹

دپارتمان روانشناسی گروهِ علمی آموزشی رواد تقدیم می‌کند:

#دوره_بی‌نظیر آموزش mmpi_2

🔸 15 ساعت آموزش آنلاین در
#اسکایپ، و یک ماه #پشتیبانی_رایگان در تلگرام

1⃣ آموزش تمام کدهای دو و سه نقطه‌ای

2⃣ آموزش تمام
#خرده_مقیاس‌های بالینی، محتوایی و تکمیلی

3⃣ نکات کلیدی
#مشاوره‌های_ازدواج؛ #طلاق و استخدامی

4⃣
#نکات_تفسیری محیط‌های بالینی، غیربالینی و بستری

5⃣ تفسیر چندین
#نمونه_پروفایل برای درک عمیق‌تر

6⃣ آشنایی با MMPI_RF و MMPI_3

7⃣ تضمینِ
#یادگیری یک ماه پشتیبانی رایگانِ ماست.

8⃣ شما فرصت دارید مطالب گفته شده را تمرین و در گروه رفع اشکال کنید.

9⃣ فایل ضبط شده و گواهی به شرکت کنندگان داده خواهدشد.

🔟 مدرس:
#فهیمه_حکیما دانش‌آموخته برتر #دانشگاه_تهران، دانشجو دکتری گیلان با 9 سال سابقه اجرا، نمره‌‌گذاری و تفسیر آزمون‌های روانی. تسلطِ کامل به MMPI، اولین تحلیل‌گر آزمون‌های روانی در کلینیک‌های تخصصی استان قزوین

۳۷۰هزار تومن ثبت‌نام تا ۲۰ شهریور؛ ۳۲۰.

#این_فرصت_عالی_را_از_دست_ندهید.

@ravadpsycho

برای ثبت نام همین الان پیام بدین:

@ravaad

اینستا مدرس:
http://Instagram.com/fahimehhakima
💠اشتباهات رایج و مهمی که دانشجویان درخصوص پایان نامه مرتکب می شوند:


در انتخاب موضوع پایان نامه معمولا” به موضوعات دم دستی و موجود در اینترنت(موضوعات فارسی) اکتفا می کنند اما غافل از این اند که این موضوعات معمولا” بی ارزش ترین و تکراری ترین موضوعات هستند. زیرا اگر روی این موضوعات به کرات کار نشده بود به این سادگی در اختیار همه نبود.

سئوال و دغدغه مشخصی در ذهن ندارند. لذا نمی دانند که باید دنبال چه چیزی باشند. این سئوال خوب است که پاسخ خوب را بهمراه دارد.

ضعف مطالعه چند مقاله و کتاب جدید در حوزه و رشته و گرایش به شدت احساس می شود

بدون مطالعه، با کنار هم قرار دادن تعدادی متغیر سعی در ایجاد موضوع می کنند، بدون اینکه منطق موضوع را درک کنند.

@psyedu2
به طور کلی پژوهشگران با توجه به کیفیت پژوهش خود، می‌توانند مقالاتشان را به ژورنال‌ها یا کنفرانس‌ها ارسال کنند.



@psyedu2
Forwarded from آکادمی کنکور کارما (اپراتور کارما)
🔖 توضیحات طرح های مشاوره:

1⃣ معرفی منابع اصلی و کمکی کنکور بر حسب کنکورهای اخیر
2⃣ برنامه ریزی هفتگی و تلگرامی برحسب ویژگی ها و توانمندی های فردی داوطلب
3⃣ برنامه ویژه و تمرین های روزانه درس استراتژیک زبان انگلیسی
4⃣ تماس های مشاوره ای پایان هفته
5⃣ آموزش روش های مرور، بازخوانی، تیک ایت، لایتنر، نقشه ذهنی و...
6⃣ پشتیبانی تا روز کنکور
7⃣ آموزش کامل نکات تست زنی و استراتژی های مدیریت زمان و استرس آزمون

📩 نحوه کار:
برنامه هفتگی در ابتدای هفته به داوطلب داده می شود که هر روز چه مطالبی باید مطالعه شود (این برنامه کاملا فردی می باشد).
داوطلب در طول هفته برنامه را مطالعه کرده و پایان هفته گزارش کار از دروس، مطالعه،ساعت، نقاط ضعف و قوت مطالعه می دهد تا طبق این بازخورد چینش برنامه هفته بعدی انجام شود.

🖍 سوالات در تماس های مشاوره ای پاسخ داده می شود
🖌 داوطلبان در کانال داوطلبان اد می شوند که توضیحات مربوط به نحوه مطالعه و مباحث پرتکرار در کانال بارگذاری شده است

📥 شهریه طرح های مشاوره: ماهانه 130 هزار تومان

📮 جهت رزرو طرح های مشاوره با آیدی زیر در ارتباط باشید👇
@psyoperator1
برای جلوگیری از انجام پایان‌نامه با موضوعاتی که پیش از این کار شده لازم است طبق نکات بالا جست‌وجوی جامعی داشته باشید.

@psyedu2
Forwarded from کلاس آمار روش تحقیق کارما
myvideo3.mp4
58.8 MB
👁‍🗨 کلاس آمار و روش تحقیق تلگرامی (بخش آمار)

☑️ مباحث این جلسه:

✔️آزمون های ناپارامتریک:

1⃣نیکویی برازش (خی دو، کولموگروف اسمیرنف، تقارن توزیع)

2⃣همسویی دو نمونه مستقل (فیشر، خی دو برای دو نمونه مستقل، میانه، U من ویتنی، کولموگروف اسمیرنف برای دو نمونه)

3⃣همسویی دو نمونه وابسته (مک نمار، علامت، ویلکاکسون)

4⃣همسویی چند نمونه مستقل (خی دو، میانه، کروسکال والیس، جانگهیر)

5⃣همسویی چند نمونه وابسته (Q کوکران، فیدمن، ال پیچ)

©جهت ارتباط با ما👇
@psyoperator1
@karmaamar
نوشتن پایان نامه راچگونه اغاز کنیم؟ (بخش 1)

انتخاب موضوع پایان نامه
قبل از شروع کارهای پایان نامه کارشناسی ارشد، اولین قدم انتخاب موضوع پژوهش است. برای این کار لازم است تا دانشجو برای خود یک استاد راهنما انتخاب کند. استاد راهنما با توجه به زمینه کاری خود، تعدادی از مقالات چاپ شده در مجلات بین المللی معتبر را به دانشجو می دهد و از او می خواهد که این مقالات را یک مطالعه سطحی (چکیده، تعاریف اصلی و مقدمه فصل اول را بخواند) کند. بعد از این مرحله دانشجو با توجه به علاقمندی های پژوهشی خود یک یا احتمالا ۲ مقاله در حیطه و اسکوپ رشته خود انتخاب می کند. بهتر است که انجام پایان نامه را به ترم آخر موکول نکنید و از ترم 3 شروع کنید تا پس از اتمام پایان نامه زمان برای استخراج و چاپ مقاله داشته باشید.

نوشتن پروپوزال
بعد از انتخاب موضوع پایان نامه، کار انجام پایان نامه شروع میشود. اگر زبان انگلیسی شما (معمولا زبان مقالات بین المللی انگلیسی است) تا حدی خوب باشد، وقت خود را صرف این که مقاله را دقیقا ترجمه نماید و روی کاغذ بنویسید نخواهید داشت و با خواندن بخش چکیده مقاله خواهید فهمید که آیا این مقاله به درد شما خواهد خورد یا نه. باید مطالعات کافی در زمینه موضوع انتخابی خود داشته باشید تا بتوانید پروپوزال خود را بنویسید.

@psyedu2
2025/07/10 20:05:13
Back to Top
HTML Embed Code: