Telegram Web Link
📝 5 فصل پایان‌نامه و ضمایم


@psyedu2
سلام دوستان من وقتتون بخیر
میخواستم دو دقیقه وقتتونو بگیرم
یک مقاله در دست انجام داریم برای ملاک های همسربانی در ایران که این موضوع توی جامعه ایرانی تا حالا کار نشده و نتایجش خیلی میتونه آگاهی ساز و کمک کننده باشه
نیاز یه یک نمونه کشوری داریم در حدود ۱۰۰۰ نفر که این یک مقدار سخته
بنابراین اگه چند دقیقه وقت بگذارید و پرسشنامه مارو کامل کنید و همینطور اگه با دوستانتون به اشتراک بگذارید و در انجام این فرآیند به ما کمک خیلی بزرگی میکنید🌷
پرسشنامه ۱۵۰ سوال داره و حدود ۲۰ دقیقه زمان میگیره بنابراین پیشاپیش از اینکه با کارتون به ما محبت میکنید و منت میگذارید خیلی ممنونم
عوامل موثر بر اعتبار درونی
1-رخداد های همزمان با انجام تحقیق
2-رشد و پختگی روانی و جسمانی
3- اجرای پیش آزمون
4-نحوه ی اجرای وسایل اندازه گیری
5-رگرسیون های آماری
6-تفاوت های فردی آزمودنی ها
7-افت آزمودنی ها

عوامل موثر بر اعتبار بیرونی
1-کنش متقابل بین انتخاب آزمودنی ها و متغیر مستقل
2-واکنش های ناشی از تاثیر اجرای پیش آزمون
3-واکنش های ناشی از روش های انجام تحقیق
4-مزاحمت های ناشی از قرار گرفتن آزمودنی ها در معرض دخالت متغیرهای مستقل متعدد

#آمار
#نکته_کنکوری

@karmaamar
📝چکیده مقاله علمی – نکاتی درباره نگارش چکیده
(1 از 2)

🔸در آغاز باید تعریف کنیم که مقاله علمی چیست؟ چکیده خلاصه‌ای از کل پروژه تحقیقاتی است، که شامل هدف آزمایش، روش، یافته‌ها و نتایج است. با این حال، باید همزمان مختصر باشد و از 250 کلمه تجاوز نکند.

🔸چرا نوشتن چکیده لازم است؟ زیرا به خوانندگان کمک می‌کند تا درک کنند که آیا این تحقیق برای آنها جالب است یا خیر. همچنین درک آنها از هدف اصلی و دستاوردهای نویسنده برای آنها ساده‌تر خواهد بود.

🔸لازم نیست که شما یک نویسنده با تجربه باشید تا مقاله علمی بنویسید. تمام آنچه شما نیاز دارید انگیزه و تمایل بسیار زیاد برای انجام تحقیق است. اگر ساختار و شرایط لازم را بدانید، نوشتن این نوع مقاله پیچیده نیست. یک مقاله علمی باید حاوی چکیده، پاراگراف مقدمه، روش، نتایج و بحث و نتیجه گیری باشد. کل کار باید خلاصه باشد. اگر می‌خواهید در تحقیق خود موفق شوید، به یاد داشته باشید که نباید بیش از اندازه کار خود را دست کم بگیرید ویا درباره آن غلو کنید. همچنین باید از طرح سؤالات مبهم و دادن اطلاعات غیر ضروری در پژوهش خودداری کنید. وظیفه اصلی شما این است که محصول‌تان قابل فهم و قانع کننده باشد.

@psyedu2
📝چکیده مقاله علمی – نکاتی درباره نگارش چکیده
(2 از 2)

🔺ابتدا باید مقاله را اتمام کنید وسپس چکیده را بنویسید.

🔺از استفاده از عباراتی مانند “من بررسی کردم …” یا “ما دریافتیم که …” خودداری کنید. آنها را با عباراتی مانند “مشاهده شد …” و استفاده از سوم شخص مفرد جایگزین کنید.

🔺تمام حقایق موجود در چکیده باید در پاراگراف‌های بدنه‌ی مقاله توضیح داده شود.

🔺تعداد کلمات را در چکیده چک کنید. نباید بیش از ۲۰۰ کلمه باشد.

🔺از کلمات کلیدی استفاده کنید؛ این امر باعث کمک به خوانندگان می شود تا داده های لازم را سریعتر پیدا كنند.

🔺فراموش نکنید که چکیده را چندین بار بخوانید و در صورت امکان آن را بهبود بخشید.

@psyedu2
💢ساختار مقالات توصيفي( مروری)

اصول به كارگرفته شده در پژوهش‏هاي توصيفي باتوجه به روش‏هاي به كارگرفته شده، با اصول پژوهش‏هاي ميداني، مقداري متفاوت است. هر چند اين اصول ممكن است با توجه به موضوع‏هاي مختلف تحقيقي و رشته‏هاي مختلف، تغيير نمايد، ساختار كلي‏اي كه تقريبا همه پژوهش‏هاي توصيفي بايد در قالب آن درآيند، به شرح زير است.


مقدمه

آنچه در مقدمه يك مقاله تحقيق كتابخانه‏اي قرارمي‏گيرد - همانند تحقيفات ميداني - كلياتي است كه محقق بايد قبل از شروع بحث، آن را براي خواننده روشن نمايد؛ مانند تعريف و بيان مسئله تحقيق، تبيين ضرورت انجام آن و اهدافي كه اين تحقيق به دنبال دارد. همچنين محقق بايد خلاصه‏اي از سابقه بحث را - كه به طور مستقيم مرتبط با موضوع است - بيان كند و در نهايت توضيح دهد كه اين مقاله به دنبال كشف يا به دست‏آوردن چه مسئله‏اي است؛ به عبارتي، مجهولات يا سؤال‏هاي مورد نظر چيست كه اين مقاله درصدد بيان آنهااست.


طرح بحث (متن)

در اين بخش، مؤلف وارد اصل مسئله مي‏شود. در اينجا بايد با توجه به موضوعي كه مقاله در پي تحقيق آن است، عناوين فرعي‏تر از هم متمايز گردند. محقق در تبيين اين قسمت از بحث، بايد اصول مهم قواعد محتوايي مقاله را مورد توجه قراردهد و سعي كند آنها را مراعات نمايد؛ اصولي مانند: منطقي و مستدل بودن، منظم و منسجم‏بودن، تناسب بحث با عنوان اصلي، ارتباط منطقي بين عناوين فرعي‏تر در مسئله، خلاقيت و نوآوري در محتوا، اجتناب از كلي‏گويي، مستندبودن بحث به نظريه‏هاي علمي و ديني، جلوگيري از حاشيه‏روي افراطي كه به انحراف بحث از مسير اصلي مي‏انجامد و موجب خستگي خواننده مي‏شود و همچنين پرهيز از خلاصه‏گويي و موجزگويي تفريطي كه به ابهام در فهم مي‏انجامد، رعايت امانت حقوق مؤلفان، اجتناب از استناددادن به صورت افراطي، توجه‏داشتن به ابعاد مختلف مسئله و امثال اينها.


نتيجه ‏گيري

در اين قسمت محقق بايد به نتيجه معقول، منطقي و مستدل برسد. نداشتن تعصب و سوگيري غيرمنصفانه در نتيجه‏گيري، ارتباط‏دادن نتايج با مباحث مطرح شده در پيشينه، ارائه راهبردها و پيشنهادهايي براي تحقيقات آينده، مشخص‏كردن نقش نتايج در پيشبرد علوم بنيادي و كاربردي و امثال آن، از جمله مواردي است كه محقق بايد به آنهاتوجه داشته باشد.


🎓
@psyedu2
─┅─═ঊঈ 📚📚 ঊঈ═─┅─
#منابع_پارس_پژوهه
Forwarded from آکادمی کنکور کارما (Javad Emadi🙂)
بازخورد به‌جزوات پکیج اقتصادی کارما

@psyoperator1
Forwarded from کلاس آمار روش تحقیق کارما
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
👁‍🗨 کلاس آمار و روش تحقیق تلگرامی (بخش آمار)

☑️ مباحث این جلسه:

✔️شاخص های پراکندگی (انحراف چارکی)

©جهت ارتباط با ما👇
@psyoperator1
@karmaamar
🔺انواع سطوح پذیرش مقالات کنفرانسی


@psyedu2
📝نکات مهمی که باید پیش از نگارش مقاله مد نظر قرار دهید

اولین نکاتی را که باید پیش از نگارش مقاله علمی خود مد نظر قرار دهید بیاموزید. سه پرسشی که در این مقاله مرور می‌شوند در نوشتن مقاله کمک‌تان می‌کنند. به‌عنوان پژوهشگر، ممکن است با نگارش رابطه‌ای عاطفی داشته باشید. شاید چیزی شبیه به این باشد: پیش از شروع نگارش، از آن متنفرید و، پس از پایان نگارش، عاشق آن می‌شوید.

در واقع، با اینکه نگارش سخت و طاقت‌فرساست، بهتر از هر کسی می‌دانید که ارزش نوشتن در این است که دیگران را در جریان پژوهش‌تان قرار دهید. اگرچه نوشتن تنها راه انتشار پژوهش نیست، اغلب در این راه اولین گام محسوب می‌شود. بنابراین، با توجه به اینکه نگارش مناسب‌ترین راه برای به‌اشتراک‌گذاری اثر علمی‌تان با سایرین است، باید به بهترین روش برای نوشتن گزارش پژوهشی‌تان فکر کنید.

@psyedu2
📝تفاوت بین #پایان_نامه کارشناسی ارشد و #رساله_ی دکتری

🔺در برخی از دانشگاه‌ها بین رساله و پایان‌نامه تفاوتی قائل نیستند. اما بین این دو واژه تفاوت وجود دارد. معمولاً واژۀ پایان‌نامه یا تز برای درجۀ کارشناسی‌ارشد (Master) بیان می‌شود و رساله یا دیزرتیشن برای درجۀ دکتری (PhD).

🔺در پایان‌نامۀ کارشناسی‌ارشد، دانشجو برای اولین بار به‌طور جدی کار پژوهشی خود را آغاز می‌کند. از دانشجو انتظار می‌رود به اصول روش تحقیق توجه کند و پژوهش او از اصالت و نوآوری (Orginality) برخوردار باشد.

🔺در حالی که در رسالۀ دکتری از دانشجو انتظار می‌رود نه تنها باید پژوهش او از اصالت و نوآوری برخوردار باشد، بلکه باید اندیشه‌ها، تفسیرها، و تحلیل‌های خود را دربارۀ هرگونه اطلاعات گردآوری شده، بیان کند. در واقع حضور اندیشه‌های خود پژوهشگر در رسالۀ دکتری برجسته است. در نهایت در رسالۀ دکتری پژوهشگر باید بتواند نظریه‌ای جدید یا ناقض یا تأییدکنندۀ نظریات پیش از آن را ارائه دهد.

@psyedu2
📝اصطلاحات رایج در ارسال مقاله به ژورنال های بین المللی (1)

1️⃣ ژورنال (Journal)
بیشتر به معنای مجلات علمی آکادمیک است. مقالات در این ژورنال ها چاپ میشوند

2️⃣ مگزین (Magazine)
به معانی مجلات عمومی است.

3️⃣ سابمیت (Submit)
ثبت و ارسال مقاله ی خود به یک مجله را سابمیت میگویند. سابمیت به معنای ارائه کردن است و فقط باعث معرفی کردن مقاله خود در آن ژورنال میباشد و هیچ امتیاز علمی ندارد و جز رزومه حساب نمیشود. ممکن است در بعضی از دانشگا ها ، سابمیت مقالات برای دانشجویان پوئن مثبتی محصوب شود.

4️⃣ منیو اسکریپت (manuscript)
به معنی دست نویس میباشد و در واقع همان مقاله ای است که برای ژورنال ارسال کرده اید ولی هنوز به چاپ نرسیده است

5️⃣ پیپر (Paper)
همان دست نویسی که در یک ژورنال به چاپ رسیده است. به آن article هم میگویند.

@psyedu2
📝اصطلاحات رایج در ارسال مقاله به ژورنال های بین المللی (2)

6️⃣ منیو اسکریپت نامبر (manuscript NO)
همان شماره ای که پس از سابمیت کردن منیو اسکریپت در یک ژورنال به شما داده میشود و با آن میتوانید وضعیت مقاله ی خود را چک کنید.

7️⃣ آندر ریویوو (Under Review)
یعنی مقاله تحت داوری است و باید منتظر بمانید برای نتایج

8️⃣ ریسابمیت (Resubmit)
یک ریوایز خاص اسست. به معنای اینکه مقاله انقدر ایراد داشته که بعد از رفع مشکل ها، مقاله مجددا باید ارسال شود و دوباره در فرایند داوری مثل دفعه ی اول قرار گیرد البته ممکن است داوران متفاوت باشند. زیرا ممکن است داوران نه مقاله را رد کنند و نه ریوایز و در این صورت به اختیار ادیتور می‌گذارند که تصمیم بگیرد و سپس مراحل انتخاب داور را انجام دهد یا بگوید آن را به مجله ی دیگری ارسال کنند.

9️⃣ اکسپت (Accept)
یعنی مقاله جهت چاپ در مقاله قبول شده .

🔟 ریجکت (Reject)
به معنای رد مقاله ی شما است.

بهتر است در این شرایط مقاله ی خود را بازخوانی کنید و آن را از نظر محتوایی بهتر کرده و بیانیه ی ژورنال در مورد رد مقاله را بخوانید و اشکالات خواسته شده را بر طرف کنید و آن را برای یک ژورنال دیگر که در ارتباط با موضوع مقاله شماست ارسال کنید.

@psyedu2
🔆 #معرفی

وب‌سایت کاربردی برای نوشتن انواع
#رزومه و #کاور_لتر

ساختن رزومه و یا انواع کاورلتر در فرمت ها و شمایل مختلف تنها با پرکردن یک سری فیلد

🔸
https://resumegenius.com


@psyedu2
بروز (timely) بودن موضوع مقاله مهم هستش. اگر موضوعی که کار می کنید مربوط به 10-20 سال پیش هستش، دو دستی قبر مقاله تون رو کندین!
خب اگر موضوع قدیمی انتخاب کردین سعی کنید نکات زیر رو بهش اضافه کنید:
- برای کارتون اپلیکیشن جدید و روزمره معرفی کنید. مثلا اگر روی الگوریتم 20 سال پیش دارید کار می کنید، سعی کنید کاربردی جدیدی پیدا کنید. مثلا بجای اینکه الگوریتم ۲۰ سال پیش رو ۱۰ درصد بهبود بدین ، یک کاربرد خاص در انرژی های تجدید پذیر، خودروهای خودران و ... پیدا کنید که این الگوریتم در اون کاربرد داره بعدش بگید که یک راه پیدا کردید که میتونه مصرف انرژی، سرعت، ... رو بهبود بده.

راه دوم، از موضوعات جدید مایه بذارید.
موضوعات جدید بخودی خود از مفاهیم قبلی استفاده می کنند، لذا اگر بیاید موضوع قدیمی رو بهبود بدین و ۱۰-۲۰ درصد یک موضوع جدیدتر رو بهش اضافه کنید، بنوعی موضوع قدیمی رو اپدیت کردین.

پ.ن: در مقاله فوق، نویسنده ها روی موضوع ۲۰ سال پیش مانور دادند که مربوط به شبکه های سنسوری هستش. اگر نویسنده ها همین الگوریتم رو برای یک شبکه جدیدتر مثل iot توسعه می دادند مقالشون به علت قدیمی بودن موضوع ریجکت نمیشد.

@psyedu2
📝 اکثر دانشجویان با شماره گذاری تیترهای پایان‌نامه مشکل دارند این نمونه می‌تواند در درج شماره گذاری به شما کمک کند.

@psyedu2
📝طراحی محتوای بخش‌های اصلی مقاله


@psyedu2
2025/07/09 00:41:01
Back to Top
HTML Embed Code: