Telegram Web Link
🟠سیر زمانی تحول محاسبات کوانتومی از نگاه شرکت Oxford Quantum Circuits🟠


🌐منبع

Join: @QuantumSTEM

🌐 Website

🔵 LinkedIn
_._._._._._._._._._._._._._
#کوانتوم_گرافیک #محاسبات_کوانتومی #سطح_مبتدی #تاریخ_علم
📣معرفی کتاب

🟣عنوان:
Quantum Computing in Action

🗓سال انتشار: 2020

👤نویسنده:
Johan Vos

🔍درباره کتاب:

🔶این کتاب یک راهنمای عملی است که برای توسعه‌دهندگان جاوا طراحی شده است که می‌خواهند وارد دنیای محاسبات کوانتومی شوند. این کتاب مفاهیم اساسی مانند کیوبیت‌ها، گیت های کوانتومی و الگوریتم‌های مهمی مانند الگوریتم شور و جستجوی گروور را بدون نیاز به ریاضیات پیچیده، معرفی می‌کند.

🔶کتاب شما را از طریق پیاده‌سازی‌های عملی با استفاده از "شبیه‌ساز کوانتومی Strange "راهنمایی می‌کند و به شما این امکان را می‌دهد که کد کوانتومی را مستقیماً در جاوا بنویسید.

🔶 این کتاب بر روی کاربردهای دنیای واقعی تمرکز دارد و توضیحات واضح و مثال‌های جالبی برای کمک به شما در ساخت الگوریتم‌های کوانتومی ارائه می‌دهد. با این راهنما، شما آماده‌اید تا وارد دنیای در حال پیشرفت محاسبات کوانتومی شوید.

⬅️جهت آشنایی بیشتر با کتاب و دانلود رایگان آن به سایت مراجعه کنید.

📎Join: @QuantumSTEM

🔵 LinkedIn
_._._._._
#معرفی_کتاب #محاسبات_کوانتومی #جاوا
Quantum communication using [email protected]
31.7 MB
🟡Quantum communication using phonons: Towards a quantum network using high frequency mechanical oscillators🟡


🌐منبع
📎Join: @QuantumSTEM       

🌐 Website

🔵 LinkedIn   
_._._._._._._._._._._._._._

#معرفی_تز #مخابرات_کوانتومی #سطح_مبتدی
📣معرفی پایان نامه

🟡عنوان:
Quantum communication using phonons: Towards a quantum network using high frequency mechanical oscillators

سال چاپ: 2023

📗مقطع/رشته:
Doctor of Philosophy

🏫دانشگاه:
Delft University of Technology

🔍درباره تز:

📌این پایان‌نامه دکترا بر پیشبرد #ارتباطات_کوانتومی با توسعه کانال‌های کوانتومی با استفاده از نوسانگرهای مکانیکی با فرکانس بالا تمرکز دارد. ارتباطات کوانتومی، انتقال امن اطلاعات و مقیاس‌پذیری سیستم‌های محاسبات کوانتومی را ممکن می‌سازد که برای کاربردهایی در مخابرات امن، نظیر بانکداری و حفظ حریم خصوصی، و حل مسائل پیچیده در زمینه‌های شیمی و علم مواد ضروری است.

📌این تحقیق به چالش‌های کنونی در ارتباطات کوانتومی که درآن سیستم‌ها هنوز در مرحله ابتدایی با اتصال محدود هستند، می‌پردازد. همچنین، به توسعه فناوری‌های ارتباطات کوانتومی مقیاس‌پذیر، به‌هم‌پیوسته و عملی‌تر برای آینده کمک می‌کند.

🌐منبع
📎Join: @QuantumSTEM

🌐 Website

🔵 LinkedIn
_._._._._._._._._._._._._._

#معرفی_تز #مخابرات_کوانتومی #سطح_متوسط
🇨🇳چین استانداردهای رمزگذاری مقاوم در برابر کوانتوم خود را با دور زدن تلاش های ایالات متحده راه اندازی می کند🇨🇳   

🔷#چین یک ابتکار جهانی برای توسعه الگوریتم‌های #رمزنگاری_پساکوانتومی (#PQC) راه‌اندازی کرده است که نشان‌دهنده انحراف از تلاش‌های تحت رهبری #ایالات_متحده برای استانداردسازی رمزنگاری است. این ابتکار که توسط مؤسسه استانداردهای رمزنگاری تجاری (ICCS) زیر نظر کمیته استانداردسازی رمزنگاری چین هدایت می‌شود، هدف دارد استانداردهای ملی برای رمزنگاری مقاوم در برابر حملات کوانتومی ایجاد کند.

🔶موسسه ICCS در حال درخواست پیشنهادهایی از محققان بین‌المللی برای روش‌های رمزنگاری است که شامل رمزنگاری کلید عمومی، توابع هش رمزنگاری و رمزهای بلوکی می‌شود. الگوریتم‌ها از نظر امنیت، عملکرد و قابلیت اجرا ارزیابی خواهند شد.

🔷محققان بر این باورند که تصمیم چین برای دنبال کردن استاندارد رمزنگاری مستقل، یک حرکت استراتژیک است که به نگرانی‌ها درباره «درهای پشتی» احتمالی در الگوریتم‌های رمزنگاری تحت رهبری ایالات متحده اشاره دارد که ممکن است به نهادهای اطلاعاتی ایالات متحده اجازه دسترسی به ارتباطات رمزگذاری شده را بدهد. این حرکت همچنین بخشی از تلاش‌های گسترده‌تر چین برای خودکفایی فناوری و کنترل زیرساخت‌های خود است.

🔶ضرورت توسعه رمزنگاری مقاوم در برابر کوانتوم به دلیل قابلیت‌های روزافزون کامپیوترهای کوانتومی است که می‌توانند محاسبات را بسیار سریع‌تر از کامپیوترهای کلاسیک انجام دهند و ممکن است رمزنگاری‌های فعلی را بشکنند. از سال ۲۰۱۲، مؤسسه ملی استانداردها و فناوری ایالات متحده (NIST) در تلاش برای ایجاد استانداردهای رمزنگاری مقاوم در برابر حملات کوانتومی است.

🔷در سال ۲۰۲۲، NIST چهار الگوریتم کاندیدا را انتخاب کرد—CRYSTALS-Kyber برای رمزنگاری کلید عمومی و CRYSTALS-Dilithium، FALCON و SPHINCS+ برای امضای دیجیتال—که بخشی از تلاش‌های مداوم برای جایگزینی روش‌های رمزنگاری آسیب‌پذیر هستند. این استانداردهای NIST به طور گسترده در سراسر جهان پذیرفته شده و سیاست‌های امنیت سایبری را تحت تأثیر قرار داده‌اند.

🔶ریاضیدان NIST به نام Dustin Moody اشاره کرد که در حالی که الگوریتم‌های PQC چین مشابه انتخاب‌های NIST هستند، فرآیند استانداردسازی آن‌ها مبهم‌تر است. وی همچنین گفت که چین در گذشته به استانداردهای رمزنگاری توسعه داده‌شده توسط ایالات متحده بی‌اعتماد بوده است، همانطور که روسیه نیز چنین دیدگاهی دارد.

🔷در حالی که استانداردهای NIST عمدتاً برای سازمان‌های ایالات متحده طراحی شده‌اند، این نهاد جهانی تلاش‌ها، از جمله تلاش‌های چین را زیر نظر دارد و ممکن است الگوریتم‌های قدرتمند توسعه‌یافته توسط چین را در چارچوب خود ادغام کند اگر این الگوریتم‌ها بهبودهای چشمگیری نشان دهند.

🔶ابتکار ICCS از محققان جهانی دعوت می‌کند تا الگوریتم‌های خود را ارسال کنند و نظرات عمومی درباره دستورالعمل‌های پیش‌نویس برای توابع هش رمزنگاری تا تاریخ ۱۵ مارس ۲۰۲۵ باز است. این تلاش با استراتژی گسترده‌تر چین برای اعمال کنترل بیشتر بر زیرساخت‌های فناوری خود و کاهش وابستگی به استانداردهای خارجی هم‌راستا است.

🌐منبع

📎 Join: @QuantumSTEM  

🌐 Website

🔵 LinkedIn
_._._._._._._._._._._._._._._._.

#گزارش  #صنعت_کوانتوم #رمزنگاری_کوانتومی #امنیت_کوانتومی
Forwarded from Quantum News
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔥خبر ویژه!🔥

⭐️رونمایی از Majorana 1: اولین تراشه کوانتومی توپولوژیک جهان با 8 کیوبیت توسط مایکروسافت⭐️


🔹شرکت #مایکروسافت شب گذشته تراشه Majorana 1، اولین تراشه کوانتومی جهان با معماری توپولوژیکی خود را معرفی کرد که از ابررساناهای توپولوژیکی،توپوکانداکتورها، برای دستکاری ذرات مایورانا استفاده میکند. این ذرات امکان ایجاد کیوبیت‌های پایدارتر و مقیاس‌پذیرتر را فراهم میکنند و چالش‌های سیستم‌های کوانتومی سنتی در زمینه نرخ خطا را برطرف میکنند.

🔹طراحی این چیپ وعده رسیدن به مقیاس یک میلیون کیوبیت را میدهد که برای حل مسائل پیچیده در زمینه‌های علم مواد، بهداشت و شیمی ضروری است. با بهره‌گیری از کیوبیت‌های توپولوژیکی مبتنی بر حالت‌های صفر مایورانا، این چیپ امکان کنترل دیجیتال کیوبیت‌ها را فراهم می‌آورد و #محاسبات_کوانتومی را ساده‌تر می‌کند. نوآوری‌های کلیدی از جمله اندازه‌گیری ظرفیت کوانتومی و تشخیص دقیق fermion parity، پایه‌گذار سیستم‌های کوانتومی مقیاس‌پذیر هستند.

🔸جهت مطالعه جزییات بیشتر به سایت مراجعه کنید.

🌐لینک خبر
‼️لینک مقاله

📎join: @QuantumTEQ

🔵LinkedIn
_._._._._._._
#کیوبیت_توپولوژیکی
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔅ویدئوی دوره آموزشی "کدنویسی کوانتومی با Qiskit V1"| قسمت دوم🔅

برگزارکننده: اطلس کوانتوم

👤مدرس: یوسف مافی، علی کوکانی

💢مشاهده قسمت دوم این دوره در سایت اطلس کوانتوم💢

سرفصل مطالب قسمت دوم:

🔸مقدمه (00:21)

- معرفی Google Colab ـ (02:29)
- نصب کتابخانه Qiskit و ... (04:47)

🔸 نمایش کره بلاخ (22:30)

🔸شبیه‌سازی و نمایش مدارهای کوانتومی (33:51)

- گیت تک کیوبیتی (34:00)
- گیت‌های چندکیوبیتی (39:35)
- اضافه کردن Barrier ـ (57:44)
- اندازه‌گیری (01:00:42)
ـ Append کردن (01:07:57)
- کلاس پارامتر (01:14:55)
- ترکیب چند مدار (بدون Append) (01:24:40)
- ذخیره کردن بخشی از مدار (01:30:17)
ـ Decompose کردن مدار (01:32:05)
- زبان پایه QASMـ (01:35:08)
- سایر دستورات Qiskitـ (01:41:33)

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🎁 برای دسترسی به فایل‌ها و تمرینات دوره به گروه تخصصی «کدنویسی کوانتومی» اطلس کوانتوم بپیوندید:
🌀@Q_Coding🌀
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

📎Join: @QuantumSTEM       

🔵 LinkedIn  
_._._._._
#دوره_آموزشی #محاسبات_کوانتومی #کدنویسی_کوانتومی
📣معرفی استاد

👤دکتر سیف اله رسولی| عضو هیئت علمی دانشگاه تحصیلات تکمیلی زنجان.

📘کارشناسی: فیزیک حالت جامد- دانشگاه شهید بهشتی (1373).
📕کارشناسی ارشد: فیزیک- دانشگاه تحصیلات تکمیلی زنجان (1376).
📗دکتری: فیزیک- دانشگاه تحصیلات تکمیلی زنجان (1386).

🗂سوابق: پژوهشگر پسادکتری دانشگاه تحصیلات تکمیلی زنجان، عضو هیئت علمی دانشگاه تحصیلات تکمیلی زنجان از سال 1387.

💟موضوعات مورد علاقه:  اپتیک پراش، نقاط کوانتومی، اندازه‌گیری نوری.

📊لینک پروفایل گوگل اسکولار با Citation=1167 و H-index=20 .

🌸تیم اطلس کوانتوم به نوبه خود از زحمات این استاد ارجمند، قدردانی میکند 🌸

📎Join: @QuantumSTEM

🌐 Website

🔵 LinkedIn

💼👓💼👓💼👓💼👓💼👓

#زیست‌بوم_کوانتوم #معرفی_استاد #دانشگاه_زنجان #فیزیک
🔴شک و تردیدها در خصوص ادعای جسورانه مایکروسافت در ساخت کیوبیت‌های توپولوژیکی🔴

🔷 مایکروسافت اخیراً در ادعایی بزرگ، از نخستین کیوبیت توپولوژیکی جهان رونمایی کرده، که به عنوان پیشرفتی انقلابی در کامپیوترهای کوانتومی مطرح شده است. این کیوبیت‌ها در مقایسه با کیوبیت‌های ساخته شده به روش‌ها دیگر، پایدارتر و مستعد خطای کمتری هستند و به همین دلیل گزینه‌ای جذاب در ساخت کامپیوترهای کوانتومی مقیاس‌پذیر و کاربردی محسوب می‌شوند.

🔶با این حال، بسیاری از کارشناسان به این ادعا شک دارند، به‌ویژه که هنوز شواهد مستقیمی برای وجود مودهای صفر مایورانا—که از اجزای اصلی کیوبیت‌های توپولوژیکی هستند—وجود ندارد و مایکروسافت نیز سابقه اصلاح ادعاهای این‌چنین را در کارنامه دارد.

🔷در دهه 1990، دو فیزیکدان به نام‌های الکسی کیتیف و مایکل فریدمن مفهوم کیوبیت توپولوژیکی را معرفی کردند، که با استفاده از آنیون‌های غیر آبلی ساخته می‌شود. این کیوبیت‌ها می‌توانند در برابر خطاها مقاوم‌تر از کیوبیت‌های معمولی باشند. اما به‌طور عملی، ساخت و کنترل آن‌ها چالش‌برانگیز است.

🔶#مایکروسافت ادعای جدید خود را در Nature منتشر کرده است، اما هنوز نتایج آن به‌طور کامل توسط جامعه علمی پذیرفته نشده است. به‌ویژه، تیم تحریریه Nature اشاره کرده است که شواهدی برای وجود مودهای صفر مایورانا در دستگاه‌های گزارش‌شده وجود ندارد. این شک و تردید به دلیل اصلاحات قبلی مایکروسافت در سال 2018 در مورد ادعایی مشابه، بیشتر شده است.

🔷پایداری تجاری و مقیاس‌پذیری این کیوبیت‌ها همچنان نامشخص است. در حالی که مایکروسافت یکی از معدود شرکت‌هایی است که به‌طور جدی به توسعه کیوبیت‌های توپولوژیکی می‌پردازد، شرکت‌هایی مانند گوگل و IBM بر روی فناوری‌های دیگری مانند کیوبیت‌های ابررسانا تمرکز کرده‌اند که پیشرفت‌های تجربی بیشتری دارند.

🔶همچنین، سال گذشته، محققان کوانتینیوم، هاروارد و CalTech با استفاده از کد تصحیح‌کننده خطای کوانتومی معروف به کد توریک Z3، یک «کیوبیت توپولوژیکی واقعی» را نشان دادند که به گفته خودشان از نظر تجربی معتبر بود.

🔷اسکات آرونسون، استاد علوم کامپیوتر دانشگاه تگزاس نیز با اشاره به پتانسیل کیوبیت‌های توپولوژیکی، در یک پست وبلاگ در Shtetl-Optimized، تردیدهای خود را بیان کرده است. او بر این باور است که حتی اگر ادعای مایکروسافت صحیح باشد، هنوز این کیوبیت‌ها به توانایی‌های سیستم‌های کوانتومی معمول نمی‌رسند و برای رقابت باید به‌طور قابل توجهی پایدارتر و مقیاس‌پذیرتر شوند.

🔶مایکروسافت به‌زودی تحقیقات بیشتری برای تایید نتایج خود منتشر خواهد کرد، اما تحقق عملی این کیوبیت‌ها، نیازمند شواهد تجربی بیشتری است. این در حالی است که هم مایکروسافت و هم رقبای آن آماده‌اند تا پیشرفت‌هایی در زمینه ساخت کیوبیت‌های توپولوژیکی داشته باشند، اما هنوز راهی طولانی تا مقیاس‌پذیری و پایداری تجاری این فناوری در پیش است.

🌐منبع

📎 Join: @QuantumSTEM

🌐 Website

🔵 LinkedIn
_._._._._._._._._._._._._._._._.

#گزارش #صنعت_کوانتوم #کیوبیت_توپولوژیکی
🟠میزان سرمایه گذاری عمومی انجام گرفته در کوانتوم 🟠

📌شرکت #QURECA در پست اخیر خود میزان سرمایه گذاری عمومی (بدون درنظر گرفتن سهم شرکت های خصوصی) انجام گرفته در زمینه کوانتوم را تا سال 2025 منتشر کرده است.

📌تلاش کوانتومی جهانی که منجر به تحقیق و نوآوری در علم و فناوری کوانتومی می‌شود، با سرمایه‌گذاری کنونی جهانی بیش از 40 میلیارد دلار، پیوسته در حال افزایش است.

📌یکی از مهمترین تغییرات اعمال شده در آپدیت اخیر (2025) نسبت به سال گذشته، مربوط به لایحه 2.7 میلیارد دلاری ایالات متحده است.

🚀 به طور کلی، پیش بینی میشود که بازار جهانی فناوری کوانتومی تا سال 2040 به 106 میلیارد دلار برسد

🌐منبع
Join: @QuantumSTEM

🌐 Website

🔵 LinkedIn
_._._._._._._._._._._._._._
#کوانتوم_گرافیک #صنعت_کوانتوم #سرمایه_گذاری
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
⚪️مجموعه محاسبات کوانتومی| قسمت سوم: گفت و گوی اینشتین و بور⚪️

🌎زبان: انگلیسی ‼️به همراه زیرنویس فارسی اختصاصی‼️

📌این ویدیو سومین قسمت از یک مجموعه انیمیشنی جذاب محاسبات کوانتومی در یوتیوب است. در قسمت سوم به مناظره بین بور و اینشتین در کنفرانس سولوی و پاسخ های مکانیک کوانتومی به چالش های اینشتین پرداخته شده است.

🎬 لینک مشاهده اپیزودهای قبل در کانال استم:

🔻قسمت اول 🔻قسمت دوم

🌐منبع
📎Join: @QuantumSTEM

🌐 Website

🔵 LinkedIn
_._._._._._._._._._._._._._._._._._._.

#ویدیو_کوتاه #سطح_مبتدی #فیزیک_کوانتومی #محاسبات_کوانتومی
📣معرفی کتاب

🟣عنوان:
Molecular Quantum Mechanics

🗓سال انتشار: 2005

👤نویسندگان:
Peter Atkins, Ronald Friedman

🔍درباره کتاب:

🔶این کتاب به طور کامل اصول بنیادین مکانیک کوانتومی را بررسی می‌کند و نشان می‌دهد که چگونه این اصول رفتار ماده را توضیح می‌دهند. ویرایش سوم مجموعه‌ای گسترده از موضوعات را پوشش می‌دهد، از مبانی مکانیک کوانتوم گرفته تا کاربردهای آن در طیف‌سنجی و خواص الکتریکی و مغناطیسی ماده.

🔶فصول جدیدی درباره تکنیک‌های محاسباتی در شیمی کوانتومی و نظریه پراکندگی (scattering theory ) به این کتاب افزوده شده که اهمیت آن را گسترش می‌دهد. این کتاب منبعی ضروری برای کسانی است که در حال تدریس یا مطالعه شیمی کوانتومی هستند.

⬅️جهت آشنایی بیشتر با کتاب و دانلود رایگان آن به سایت مراجعه کنید.

📎Join: @QuantumSTEM

🔵 LinkedIn
_._._._._
#معرفی_کتاب #شیمی_کوانتومی #مکانیک_کوانتومی
Forwarded from Quantum Admissions
🎓 2 PhD positions
🔎 Theoretical Quantum Optics and Quantum Information

🏛 University of Copenhagen
🌎 Denmark
👤 Professor Klaus Mølmer

Deadline: 28 February 2025

⚠️ Apply Link ⚠️

👉🏻 More information: The projects deal with hybrid quantum systems combining optical waveguides and cavities with atoms, quantum dots and optomechanical components. In one project, we shall develop theory proposals and analyses of quantum networs of coupled few-level systems interacting with continuous wave beams and pulses of radiation. In the other project we shall deal with probed quantum systems, in particular the use of mechanical oscillator modes for sensing, control and mediation of quantum states between different systems. Collaboration and sharing of methods and ideas between the students on the two projects is expected.

#Quantum
#Quantum_Information
#Quantum_Optics
#Quantum_Dots
#Denmark
#AcademicPosition
._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._.

📲 @QAdmission    

🌐 Website  

🔵 LinkedIn
2025/07/01 18:14:37
Back to Top
HTML Embed Code: