«کارخانه خوش‌نام بود. الانم که اثری ازش نیست هنوز خوش‌نامه. وقتی یه آقایی می‌رفت خواستگاری، کافی بود به پدر عروس بگه من توی کارخانه‌ام. اون وقت پدره دخترش رو با خیال راحت بهش می‌داد. چون می‌دونست آینده‌شون تا حدی تامینه. هر بار می‌شنیدم زنی توی کارخونه کار می‌کنه خدا خدا می‌کردم نوبت منم برسه. انگار می‌خواستم خودم رو امتحان کنم. می‌دونی مادر، توی اون خانما چیزی بود که منم می‌خواستمش. کار خوب دیگه‌ای پیدا نمی‌شد. می‌شد کلفتی کنم یا سر زمین برنج کار کنم. اما کارخونه  اعتبار دیگه‌ای داشت. جور دیگه‌ای بهت نگاه می‌کردن به خصوص اگه زن بودی.»*

📣 در قسمت جدید #رادیورحا که به زودی منتشر می‌شود نگاهی به وضعیت کارگران کارخانه در ایران امروز داریم. همچنین بخشی از کتاب خاک کارخانه را می‌شنوید.

*خاک کارخانه، شیوا خادمی، نشر اطراف


@rahmaninstitute
مؤسسهٔ رحمان
⚙️از خط تولید تا خط مطالبه ▫️زندگی روزمره کارگران کارخانه چگونه می‌گذرد؟ کارگران برای بهبود وضعیت چه کرده‌اند؟ در این قسمت #رادیورحا نگاهی به مشکلات و مطالبات کارگران داریم: 🔻از لینک زیر بشنوید: https://castbox.fm/vd/822823034 @rahmaninstitute
رادیو رحا/ از خط تولید تا خط مطالبه
فصل زندگی/ قسمت دوم
📣قسمت دوم فصل پنجم #رادیورحا منتشر شد:

از خط تولید تا خط مطالبه

▫️زندگی روزمره کارگران کارخانه چگونه می‌گذرد؟ کارگران برای بهبود وضعیت چه کرده‌اند؟ در این قسمت نگاهی به مشکلات کارگران داریم و با حامد بیدی_مدیرعامل سایت کارزار_ درباره مطالبات کارگری گفت‌وگو کردیم.

تهیه‌کننده: موسسه رحمان
نویسنده و کارگردان: عطیه ملک‌زاهدی
گویندگان: اسما صارمی، محمد سعید صفاری، حامد مشکینی
تدوین: سارا زارع
موسیقی تیتراژ: مرسده غلامی
گرافیست: مریم آقامیری

@rahmaninstitute
▫️برجای ماندگان: سالمندانی که نمی‌توانند بروند

▫️سالمندان در دوران جنگ، از جمله گروه‌های آسیب‌پذیر محسوب می‌شوند؛ بسیاری از آن‌ها ممکن است به دلایل جسمی، روانی یا اجتماعی امکان خروج از مناطق ناامن را نداشته باشند و ناگزیر در خانه‌های خود باقی بمانند. نسیبه زنجری_استادیار مرکز تحقیقات سالمندی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی_، با تعبیر «سالمندان برجای‌مانده»، به این گروه اشاره می‌کند. در گفت‌وگویی با او، به بررسی دشواری‌های سالمندان در شرایط جنگی و راهکارهایی برای ایمن‌سازی و بهبود شرایط زندگی آن‌ها در خانه پرداختیم.

🔻ادامه متن را از این لینک یا اسلایدها بخوانید

@rahmaninstiute
مؤسسهٔ رحمان
Photo
📣مخاطبان گرامی

▫️با توجه به شرایط پیش‌ آمده تاریخ برگزاری دوره «آموزش مداخله‌گری اجتماعی در خشونت خانگی» تغییر پیدا کرده است.

تاریخ جدید شروع دوره و اطلاعات تکمیلی به زودی منتشر خواهد شد.

🌐موسسه رحمان در تلگرام | بله| اینستاگرام
عاشورا؛ آینۀ تکثر و تنوع جامعۀ ایرانی


فرهنگ شیعی از آن دسته فرهنگ‌های دینی است که «مناسک» در آن جایگاه فوق‌العاده‌ای دارد. یک دلیل آن کارکرد هویتی مناسک است. شیعیان در طول تاریخ و از طریق مناسک اختصاصی و مذهبی، هویتی خاص برای خود شکل داده‌اند؛ مناسکی که به بیانی در حفاظت از «خود» به عنوان «اقلیت» ایجاد شدند و این رویه‌ای است که هر جامعۀ در اقلیتی برای حفظ خود، برای جلوگیری از انحلال در جامعۀ اکثریت و برای مقابله با تهدیدهایی که موجودیت آن جامعه را هدف گرفته‌اند، در پیش می‌گیرد. یعنی برای حفاظت از خود سازوکارهایی برای ایجاد تمایز خلق می‌کند.

🔻ادامه متن را از این لینک یا اسلایدها بخوانید.

@rahmaninstitute
2025/07/05 21:01:42
Back to Top
HTML Embed Code: