Telegram Web Link
⭕️ تحقق دکترین مقاومت

👤‌حسین جهان تیغی در بخشی از یادداشت خود نوشت:

🔹درحالی‌که اسرائیل و موساد روایت‌هایی از پیچیدگی عملیات‌هایشان در جنگ ۱۲ روزه ارائه می‌دهند، واقعیت میدان جنگ نشان داد که دکترین و راهبرد نظامی آیت‌الله خامنه‌ای، با وجود پشتیبانی سنگین آمریکا از اسرائیل، عامل اصلی پیروزی ایران بود؛ راهبردی با پشتوانه ۳۵ ساله.

🔹ریشه دکترین نظامی رهبری به اوایل دوران رهبری ایشان در سال ۶۹ بازمی‌گردد؛ جایی که با تأکید بر زبان زور در مقابل اسرائیل، پایه‌های نظری این دکترین شکل گرفت.

🔹در سال ۹۲ رهبری ایران با وضوح بیشتری تهدید کرد که در صورت اشتباه اسرائیل، تل‌آویو و حیفا با خاک یکسان خواهند شد. اکنون مشخص شده که این جمله نه صرفاً تهدید، بلکه بخشی از راهبرد واقعی و عملیاتی ایران در جنگ است.

🔹در جنگ ۱۲ روزه، بخشی از این راهبرد عملی شد و ایران با حملات دقیق و ویرانگر به مراکز حساس اسرائیل، عملاً مفهوم "غزه‌سازی تل‌آویو" را محقق کرد. آمادگی برای یک جنگ تدریجی و فرسایشی موجب عقب‌نشینی اسرائیل شد و نقشه ایران برای توقف جنگ از جانب دشمن نیز عملی شد.

🔹با بهره‌گیری از راهبرد نظامی رهبری و حمایت مردمی، ایران توانست برتری فناوری آمریکا و اسرائیل را خنثی کرده و از شکاف‌های فناوری خود عبور کند. این راهبرد به‌نوعی پاسخ استراتژیک به فشارهای سیاسی غرب هم بود.

🔹اگر آمریکا و اسرائیل بار دیگر جنگی آغاز کنند، دچار اشتباه راهبردی خواهند شد که ممکن است به اجرای کامل راهبرد آیت‌الله خامنه‌ای، یعنی نابودی تل‌آویو و حیفا، و حتی ضربه به منافع آمریکا در منطقه منجر شود.

🔻آخرین تحلیل های جنگ بین ایران و‌رژیم صهیونیستی را در کانال اندیشکده"رصد"دنبال کنید👇

@rasad_tahlil
⭕️ سه فانتزی پرطرفدار در ذهن توهم‌زدگان آتش‌بس

👤‌محسن مهدیان در بخشی از یادداشت خود نوشت:

🔹اتهامات و قضاوت‌های شتاب‌زده باعث شده‌اند روایت پیروزی به‌عنوان خیانت معرفی شود؛ این نگاه ریشه در سه فانتزی ذهنی دارد.

🔹فانتزی ساختاری:
تصور غلطی وجود دارد که تصمیمات مهمی مثل آتش‌بس در سطح دولت یا وزرا گرفته می‌شود، در حالی که این تصمیم‌ها در هماهنگی با رهبری و نهادهای کلان کشور انجام می‌گیرد.

🔹فانتزی رهبری مسلوب‌الاراده:
برخی رهبری را فاقد قدرت تصمیم‌گیری می‌دانند، در حالی‌که تصمیم نهایی درباره جنگ و آتش‌بس با اشراف کامل در بالاترین سطح اتخاذ شده و این ذهنیت، تحریف واقعیت و توهین به جایگاه فرماندهی کل قوا است.

🔹فانتزی میدان جنگ:
جنگ با بازی رایانه‌ای اشتباه گرفته می‌شود؛ در حالی که میدان واقعی جنگ، مجموعه‌ای پیچیده از عوامل نظامی، سیاسی، رسانه‌ای و بین‌المللی است و پایان آن با «زدن یک موشک دیگر» تعیین نمی‌شود.

🔹ما قطعا پیروز میدانیم به سه دلیل غیرفانتزی:

▫️اول تنبیه و دوم پشیمان سازی و سوم بازدارندگی.

▫️تنبیه طرف مقابل با ضربات دقیق و غیرمنتظره

▫️پشیمان‌سازی طرف مقابل با اعمال هزینه‌های غیرقابل پیش‌بینی و ایجاد بازدارندگی برای تکرار نشدن درگیری در آینده است. ایران این سه را محقق کرد. دشمن به التماس افتاد، و ایران با حفظ اقتدار وارد فاز تثبیت شد. اسم این خیانت نیست. اسمش سیاست است، مدیریت است، پیروزی است. تبریک می خواهد نه نق زدن های ناتمام.

🔻آخرین تحلیل های جنگ بین ایران و‌رژیم صهیونیستی را در کانال اندیشکده"رصد"دنبال کنید👇

@rasad_tahlil
⭕️ «تیر خلاص به شفافیت»

👤صابر گل‌عنبری در بخشی از یادداشت خود نوشت:

🔹اگرچه هدف حمله اخیر آمریکا و اسرائیل فقط برنامه هسته‌ای ایران نبود، اما این برنامه در مرکز توجه بود و اقدامات علیه ایران همچنان با اشکال دیگر ادامه دارد.

🔹اطلاعات دقیقی از میزان خسارت به تأسیسات هسته‌ای ایران در دست نیست؛ با این حال مقامات ایرانی از خسارات «زیاد و جدی» سخن گفته‌اند که ممکن است اهداف سیاسی یا رسانه‌ای نیز پشت این اعلام وجود داشته باشد.

🔹ترامپ مدعی نابودی برنامه هسته‌ای ایران است، اما اطلاعات نهادهای اطلاعاتی آمریکا نشان می‌دهد که حملات فقط باعث تاخیر موقتی شده و نابودی کامل محقق نشده است. تجربه هم ثابت کرده که برنامه هسته‌ای ایران مانند عراق یا لیبی نیست و با حمله متوقف نمی‌شود.

🔹حملات تنها توانسته برای مدتی چندماهه فعالیت‌های هسته‌ای ایران را متوقف کند و این فعالیت‌ها پس از چند ماه قابل ازسرگیری هستند. احتمال دارد که پس از این، برنامه هسته‌ای ایران وارد مرحله «ابهام» شود و با قطع همکاری با آژانس، از نظارت بین‌المللی خارج گردد؛ موضوعی که امنیت تأسیسات را افزایش و روند انتقال آن‌ها به اعماق زمین را تسریع می‌کند.

🔹اقدام آمریکا در بمباران تأسیسات، نتیجه معکوس داشته و نه تنها مانع دستیابی به سلاح هسته‌ای نشده، بلکه با کاهش نظارت بین‌المللی مسیر آن را هموارتر کرده و ایران را وارد مرحله‌ای خطرناک‌تر از نظر فشارهای خارجی می‌کند.

🔹دو مسیر پیش روی ایران و غرب است: یا توافق جدیدی برای بازگشت به نظارت بین‌المللی حاصل شود، یا هر دو طرف بدون توافق، مسیر تقابل و تشدید تنش را در پیش بگیرند.

🔻آخرین تحلیل های جنگ بین ایران و‌رژیم صهیونیستی را در کانال اندیشکده"رصد"دنبال کنید👇

@rasad_tahlil
⭕️ افشای بی‌پرده ترامپ از حقیقت پشت فشارهای غرب علیه ایران

👤سیدرضا قزوینی غرابی در بخشی از یادداشت خود نوشت:

🔹سخن اخیر ترامپ درباره لزوم پیوستن ایران به نظم جهانی، آشکارکننده نگاه واقعی آمریکا و غرب به ایران در چهار دهه گذشته است.

🔹اظهار ترامپ نشان می‌دهد که بهانه‌هایی مثل حقوق بشر و سلاح هسته‌ای در واقع پوششی برای فشار به کشوری است که مستقل مانده و نظم غربی را نپذیرفته است.

🔹درخواست قبلی ترامپ برای «تسلیم کامل» ایران نیز نشان می‌دهد که هدف اصلی غرب، تحمیل نظمی جهانی است که اجازه خودمختاری به کشورها نمی‌دهد.

🔹پافشاری ایران بر استقلال، علت اصلی فشارهای غرب است؛ حتی با عقب‌نشینی در موضوعاتی مانند هسته‌ای یا موشکی، خصومت به دلیل نپذیرفتن نظم تحمیلی ادامه خواهد داشت.

🔹رویکرد خصمانه غرب ناشی از مخالفت ایران با واگذاری آزادی عمل خود است؛ سخنان ترامپ برای نخستین بار این حقیقت را از زبان یک رئیس‌جمهور آمریکا عیان می‌سازد.

🔻آخرین تحلیل های جنگ بین ایران و‌رژیم صهیونیستی را در کانال اندیشکده"رصد"دنبال کنید👇

@rasad_tahlil
⭕️ سلب تفرقه، ایجاب اتحاد

👤محمد زعیم‌زاده در بخشی از یادداشت خود نوشت:

🔹جنگ با اسرائیل فقط متوقف شده، نه پایان یافته. اسرائیل در مرحله اول شکست خورده و حالا دنبال آماده‌سازی برای جنگ بعدی، ترمیم دفاع و ایجاد شکاف در جامعه ایران است.

🔹با دو هدف اول اسرائیل نیروهای امنیتی مقابله می‌کنند؛ اما مقابله با هدف سوم (تفرقه‌افکنی در مردم) به رسانه و فرهنگ مربوط می‌شود.

🔹درحالی‌که رهبری بر وحدت مردم تأکید کردند، برخی رسانه‌ها با ساختن دوقطبی‌های ساختگی مسیر عکس را می‌روند.

🔹رسانه‌های رسمی با دامن‌زدن به دوگانه‌هایی مثل امت–ملت و تخریب چهره هنرمندان، باعث تفرقه در جامعه می‌شوند.

🔹به‌جای ادامه طرح‌هایی مثل «صیانت» که تفرقه ایجاد می‌کردند، باید از وحدتی که در جریان دفاع ملی شکل گرفته، صیانت و حفاظت کنیم.

🔻آخرین تحلیل های جنگ بین ایران و‌رژیم صهیونیستی را در کانال اندیشکده"رصد"دنبال کنید👇

@rasad_tahlil
⭕️ خواب‌زدگان نبرد

👤‌علی مهدیان در بخشی از یادداشت خود نوشت:

🔹ماجرای ریختن قرص‌های مخدر در آردهای کمک‌رسانی به غزه، فقط یک جنایت نیست بلکه نمادی از سیاست غرب است: کمک در ازای خاموش کردن عقل و اراده ملت‌ها. برخی در داخل نیز با دعوت به شادی و بازگشت به «زندگی عادی»، خواسته یا نخواسته همین مسیر بی‌حسی را دنبال می‌کنند.

🔹تخدیر همان چیزی است که دشمن می‌خواهد. فرد تخدیرشده، دروغ‌ها، جنایت‌ها و تحقیرهای طرف مقابل را فراموش می‌کند. با یادآوری تناقض‌گویی‌های ترامپ، هشدار داده می‌شود که بی‌حسی ذهنی در نهایت به تسلیم ختم می‌شود.

🔹درحالی‌که در همه عرصه‌ها تحریم بودیم، فضای مجازی باز ماند. دلیلش روشن است: ایجاد دوقطبی، آشوب ذهنی و بی‌اعتمادی عمومی. این ابزارها جامعه را از درون بی‌حس می‌کنند و حتی قهرمانان واقعی را هم به اشتباه متهم می‌سازند.

🔹افرادی که به تخدیر عادت می‌کنند، به‌راحتی کرامت خود را از دست می‌دهند، مثل معتادان. آن‌ها دیگر در برابر توهین‌ها و تهدیدهای دشمن واکنشی ندارند، چون درگیر سرگرمی‌های بی‌ارزش و تسکین‌های لحظه‌ای شده‌اند. هدف نهایی این روند، تسلیم است.

🔻آخرین تحلیل های جنگ بین ایران و‌رژیم صهیونیستی را در کانال اندیشکده"رصد"دنبال کنید👇

@rasad_tahlil
⭕️ ضرورت خویشتن‌داری در مواجهه با نهادهای بین‌المللی

👤احمد زیدآبادی در بخشی از یادداشت خود نوشت:

🔹رافائل گروسی از همان ابتدای کارش به عنوان رئیس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نشان داد که آدمی زیرک و بسیار پیچیده است. با این حال، این سیاستمدار آرژانتینی هر ماهیت و نیتی که داشته باشد، یک شخص نیست که بتوان با حملهٔ شخصی به او نقشش را خنثی کرد.

🔹او رئیس یک آژانس بین‌المللی و منتخب شورای حکام است. شورای حکام بر اساس گزارش‌های او پروندهٔ کشورها را به شورای امنیت سازمان ملل ارسال می‌کند و شورای امنیت نیز بر همین مبنا تصمیم می‌گیرد. از این رو، حملهٔ شخصی به گروسی و تهدید و تحقیر او در این شرایط نه فقط هیچ کمکی به ایران نمی‌کند، بلکه سبب تشدید موضع آژانس و شورای حکام و شورای امنیت علیه کشور می‌شود.

🔹متأسفانه راه حملهٔ شخصی به گروسی را دکتر جواد ظریف، احیاناً به دلیل غلیان احساسات، باز کرد و دیگران هم تا سرحد تهدید به دستگیری و اعدام او پیش رفتند! اوضاع کشور پس از آتش‌بس به نظرم نگران‌کننده‌تر از قبل شده است. این اوضاع بیش از هر چیز متانت و خونسردی و خویشتن‌داری و موقعیت‌سنجی از سوی عموم مسئولان را طلب می‌کند، اما متأسفانه خشم و هیجان گویی به انگیزهٔ نخست تبدیل شده است.

🔻آخرین تحلیل های جنگ بین ایران و‌رژیم صهیونیستی را در کانال اندیشکده"رصد"دنبال کنید👇

@rasad_tahlil
⭕️ غرب در شوک...

👤‌حسین نجفی در بخشی از یادداشت خود نوشت:

🔹استراتژی بقا در سایه تحریم:

▫️ایران طی چهار دهه تحریم‌های سنگین آمریکا و متحدان غربی، ناچار به اتخاذ راهبرد «اتکا به توان داخلی» شد. علی‌رغم محدودیت‌های شورای امنیت برای انتقال فناوری دفاعی، ایران با تکیه بر دانش و نیروی انسانی متخصص، شکاف تکنولوژیک را با توسعه صنعت موشکی داخلی پر کرد و امروز این توانمندی به ستون فقرات بازدارندگی کشور تبدیل شده است. همکاری‌هایی مانند تأمین بعضی مواد اولیه از چین و پیشرفت در فناوری سوخت جامد، نقش مهمی در این مسیر داشته است.

🔹ناکارآمدی فناوری غربی در میدان:
▫️درحالی که اسرائیل با پشتوانه کامل تسلیحاتی غرب و سامانه‌هایی همچون گنبد آهنین و پاتریوت وارد میدان شد، موشک‌ها و پهپادهای ایران موفق به عبور از این سامانه‌ها شدند و کارایی نسبی تسلیحات غرب را به سخره گرفتند. با وجود تحریم شرکت‌هایی که در تأمین فناوری مهم برای ایران نقش داشته‌اند، پیشرفت‌های داخلی به‌ویژه در حوزه موشک‌های برد بلند و دقیق ادامه یافته است.

🔹تغییر معادلات راهبردی:

▫️توانمندی موشکی ایران معادلات امنیتی غرب آسیا را تغییر داده است؛ به‌نحوی که تهدید عملیاتی ایران، رژیم صهیونیستی را وادار به اتخاذ سیاست‌های تدافعی و حتی پذیرش آتش‌بس کرده است. این تحول نشان داد که فرهنگ مقاومت و تکیه بر توان بومی، می‌تواند توازن قوا را دگرگون کند و اسرائیل را در موقعیتی آسیب‌پذیر قرار دهد.

🔹فروپاشی گفتمان برتری نظامی غرب:

▫️دستاوردهای موشکی ایران در زمانی که زیر سنگین ترین تحریم ها بود، روایت غرب از برتری نظامی را به چالش کشید و با شکست دیپلماسی تحریمی آمریکا در سازمان ملل، عملاً بازدارندگی بومی ایران تثبیت شد. امروز ایران با حفظ خطوط قرمز برنامه موشکی، به الگویی برای مقاومت و مقابله با هژمونی تسلیحاتی غرب بدل شده است؛ الگویی که نشان می‌دهد توسعه دفاعی داخلی، توان فروپاشی اسطوره تسلیحات پیشرفته غربی را دارد.

🔻آخرین تحلیل های جنگ بین ایران و‌رژیم صهیونیستی را در کانال اندیشکده"رصد"دنبال کنید👇

@rasad_tahlil
⭕️خودتحریمی به اسم تنش‌زدایی

👤سید فواد علوی

🔹عملیات ریزپردازنده‌های عوامل موساد در تهران دقیقا تکرار همان عملیات «تار عنکبوت» سرویس امنیتی اوکراین در روسیه بود. این مسئله در وهله اول نشان از عدم استفاده از تجربیات درگیری‌های فعال دنیا در کشور است. امروزه ارتش‌ها و نهادهای امنیتی جهان لحظه به لحظه از یکدیگر می‌آموزند و تکنیک‌های طرف مقابل را کپی یا بومی سازی می‌کنند.

🔹تجهیزات نظامی برای سنجش کارآمدی، استفاده بهینه و ارتقاء نیاز به تست عملیاتی دارند که مخاصمات فعال بهترین میدان برای این امر هستند. تجربه حضور پهپادهای شاهد-۱۳۶ نیز شاهد دیگری بر این ماجرا است. اما متاسفانه نیروی‌های نظامی کشور در این زمینه با فشارهای غربگرایان در داخل کشور از این مهم محروم ماندند.

🔹مخاصمات فعال یکی از بهترین اهرم‌ها برای فشار آوردن به دشمنان منافع کشور است. غربی‌ها سال‌هاست با استفاده از همین ترفند سیاست‌های خود را پیش می‌برند که نمونه مشهور و تاریخی آن ارسال سلاح به مجاهدین افغان توسط آمریکا برای مقابله با شوروی است. لازم به ذکر است که به کار گیری این سیاست در مقابل ایران ربطی به رفتار ما ندارد. اروپا و غرب چه ایران با روسیه، چین و... همکاری نظامی داشته باشد چه نداشته باشد با همان شدت به اسرائیل و دیگر عوامل خود در منطقه کمک خواهند کرد. بنابراین ارتباط دادن خصومت اروپایی‌ها و دیگر کشورهای غربی به همکاری‌های نظامی کشور آدرس غلط دادن و بازی در زمین دشمن است.

🔻آخرین تحلیل های جنگ بین ایران و‌رژیم صهیونیستی را در کانال اندیشکده"رصد"دنبال کنید👇

@rasad_tahlil
⭕️مدیونیم به یکایک شما

👤محمدرضا جلایی پور نوشت:

🔹جمعیت میلیونی و‌ باشکوه در آیین ملی تشییع سربازان میهن و کودکان و زنان و مردان هم‌وطنمان که قربانی تجاوز جنایت‌کارانه به ایران شدند، شامل طیف وسیع و متنوعی از ایرانیان می‌شد، اما اکثریت جمعیت متعلق به بخش مذهبی‌تر و سنتی‌تر و کم‌درآمدتر جامعهٔ ما بود. به عنوان یک ایرانی به احترام این شرکت‌کنندگان که اینچنین پای کار دفاع از ایران بودند و با ادای احترام باعظمت امروز در شرایط شکنندهٔ آتش‌بس، برای همهٔ ما ایرانیان حدی از بازدارندگی ساختند تمام‌قد می‌ایستم و ادای احترام می‌کنم. مدیونیم به یکایک شما مردم عادی کوچه و‌ بازار شهرمان که علی‌رغم همهٔ نارضایتی‌ها، پای کار ایرانید. اشکی که در چشم شما در برابر کاروان پیکر کودکان هم‌وطن‌مان حلقه می‌زد، پایه و مایهٔ همبستگی قدرتمندی است که ایران را در برابر تجاوز پیشرفته‌ترین قدرت‌های نظامی مصون یا تاب‌آور می‌کند.

🔻آخرین تحلیل های جنگ بین ایران و‌رژیم صهیونیستی را در کانال اندیشکده"رصد"دنبال کنید👇

@rasad_tahlil
⭕️آدرس های غلط فاضلی-جلیلی

👤سعید آجرلو نوشت:


دوگانه امت/ ملت محمد فاضلی ،روی دیگر سکه گفته های وحید جلیلی مبنی بر تلاش گروهی برای همبستگی بدون نام و یاد خدا و دین است.نه تنها دوگانه ملت/ امت مفید نیست که واقعی هم نیست. همان طور که فردی که به دنبال همبستگی بدون نام پروردگار و دین باشد اصلا به چشم نیامد و وحدت، حول ایران و پرچم بود. این دو طرز فکر به دنبال بازگشت شرایط اجتماعی به قبل از جنگ هستند در حالی که جامعه شناسی جنگ، ضد تخاصم و ضد قطبیت بود. هم تحلیل افرادی که جامعه را در حال فروپاشی توصیف کردند، خطا بود و هم کسانی که با ادبیات هسته سخت به نادرست برای منفعت سیاسی خود به دنبال جدا کردن بدنه انقلابی از عموم جامعه بودند راه نادرست رفتند و در نهایت همه مردم هسته سخت کشور بودند.

🔻آخرین تحلیل های جنگ بین ایران و‌رژیم صهیونیستی را در کانال اندیشکده"رصد"دنبال کنید👇

@rasad_tahlil
⭕️تشخیص نفوذی ها با یک جستجوی ساده!

👤سهند ایرانمهر نوشت:

🔹پیداکردن اسب تروا یا منافذ نفوذ کار سختی نیست کافی است یک جستجوی ساده خبری در بازه زمانی دهه‌ای و چند ماه مانده به تجاوز اسراییل بکنید تا ببینید چه اولویت‌هایی و از چه تریبون‌هایی جایگزین توجه به پدافند غیرعامل و تقویت مواضع دفاعی بود. وجه مشترک همه این اولویت‌ها جلب توجه به اموری بود که یا مستقیما، بهم خوردن نظم اجتماعی و افزایش نارضایتی عمومی را هدف قرار داده بود یا توجه امنیتی را متوجه مسایل کاملا بی‌اهمیت کرده بود.

🔹در علوم نظامی و اطلاعاتی با عنوان «عملیات فریب» (Deception Operations) و در نظریه‌های تحلیل امنیتی و جنگ روانی به‌عنوان انحراف افکار عمومی از تهدید اصلی شناخته می‌شود. این تکنیک نه‌تنها در جنگ‌های نظامی بلکه در جنگ‌های شناختی و هیبریدی هم کاربرد وسیعی دارد.

🔹پیش از جنگ ۱۹۶۷، رسانه‌های عربی به‌خصوص در مصر و سوریه به جای تمرکز بر آمادگی نظامی، درگیر «کارزارهای حیثیتی» و نمایش‌های تبلیغاتی شدید علیه اسرائیل شده بودند. کارگزاران موساد در حکومت ناصر در مصر آگاهانه تمرکز رسانه‌ها را بر «تحقیر اسرائیل» و «اتحاد عربی» گذاشت، در حالی که ارتش اسرائیل مشغول آماده‌سازی عملیات برق‌آسا بود.

🔹روسیه با هماهنگی نیروهای نفوذی خود دامن زدن به ناآرامی‌های قومی، موضوع زبان روسی و نازی‌سازی در شرق اوکراین را در رسانه‌های این کشور برجسته کرد، در حالی که توجه رسانه ای اوکراین معطوف به اعتراضات و هویت‌طلبی شده بود، نیروهای ویژه روسی وارد کریمه شدند.

🔻آخرین تحلیل های جنگ بین ایران و‌رژیم صهیونیستی را در کانال اندیشکده"رصد"دنبال کنید👇

@rasad_tahlil
⭕️درباره تلویزیون ایران اینترنشنال

👤حمیدرضا جلائی‌پور در بخشی از یادداشت خود نوشت:

🔹من براساس آشنایی کمی که با «رسانه» دارم. ارزیابی خود را از این رسانه خائن و وطن‌فروش ارائه می‌دهم. تلویزیون ایران اینترنشنال رسانه‌ خائنی است که در تهاجم و جنگ دوازده روزه اسرائیل علیه ایران، در کنار موشک‌ها و پهبادهای اسرائیل علیه ایران می‌جنگید و در جنگ روانی این جنگ نابرابر ایفای نقش می‌کرد. از آسمان هواپیماها و پهبادهای اسرائیلی و در زمین و شهرهای ایران «ستون پنجم اسرائیل» با ریزپرنده‌ها زن و بچه مردم ایران را می‌کشتند (بیش از ششصد نفر شهید و بیش از پنج هزار زخمی) و این رسانه خائن به دروغ از پیروزی دشمن و شکست ایرانیان سخن می‌گفت و در حین جنگ دل مردم را خالی می‌کرد. و وقیحانه در برابر دست‌گیری اعضای ستون پنجم اسرائیل در ایران ماتم گرفته بود و جیغ می‌زد و بنام حقوق بشر، می‌گفت چرا حکومت ایران حقوق عاملان کشتار و ستون پنجم دشمن را رعایت نمی‌‌کند!! گویی اسرائیل جنایتکار با رای دادگاه صالحه ایرانیان را می‌کشته است!

🔹به نظر من حامی مالی این رسانه، سازمان اطلاعاتی اسرائیل (موساد) و با حمایت سازمان اطلاعاتی آمریکا (سیا) هست. شورای سیاست گذاری این رسانه از سوی متخصصان جنگ روانی سازمان موساد و سیا تشکیل شده است. خبرنگاران ایرانی آن از نسل جدید سازمان تروریستی مجاهدین خلق ایران هستند. و همه می‌دانیم سازمان مجاهدین خلق، از پیش‌کشوتان سازمان تروریستی داعش در خاورمیانه هستند. می‌توان گفت این تلویزیون ماهواره‌ای، همان تلویزیون ارتقایافته «سیمای آزادی» سازمان تروریستی مجاهدین خلق است. این رسانه در راستای اهداف دشمنان ایران (نه فقط دشمنی با حکومت ایران) و با هدف ایجاد تفرقه، و فروپاشی نظم سیاسی در ایران فعالیت می‌کند.


🔻آخرین تحلیل های جنگ بین ایران و‌رژیم صهیونیستی را در کانال اندیشکده"رصد"دنبال کنید👇

@rasad_tahlil
⭕️هیچ وقت درک درستی نداشتند!

👤حبیب احمدزاده گفت:

🔹نگاه اسطوره‌ای ما و نگاه مادی آن‌ها، باعث می‌شود که ترامپ و نتانیاهو هیچ‌وقت درک درستی از ملت ایران نداشته باشند. اگر داشتند که این‌ها نمی‌آمدند چندروز مانده به محرم به ایران حمله کنند. یعنی خود به خود این‌ها خودشان را به عنوان یک وجه منفی و اسطوره‌ای به مردم ایران معرفی کردند و ضربه‌‌اش را هم می‌خورند. یعنی ایرانی‌ها دنبال یزید می‌گشتند، این‌ها خودشان را به عنوان یزید زمان معرفی کردند. اگر عاقل بودند که می‌گذاشتند دوماه قبل‌تر یا دوماه بعد از اربعین به ما حمله می‌کردند مثلاً.

🔹این‌ها (آمریکایی‌ها و اسرائیلی‌ها) متوجه این موضوع نیستند که عوامل همبستگی یک ملت در منطقه چیست، این‌ها درک درستی از هیچ‌چیز ندارند. این‌ها نمی‌دانند که قضیه غزه برای مردم خاورمیانه یک عبرت شده. حتی کشور‌های عربی هم که با ما رابطه نداشتند خیلی‌هایشان، معتقدند ایران سدی است که اگر بشکند، این‌ها بعد‌ها به دریوزگی کامل می‌افتند جلوی نتانیاهو. حتی ترکیه هم این را می‌داند و پاکستان هم می‌داند. و این‌ها یک همبستگی در منطقه خاورمیانه دارند ایجاد می‌کنند که بعد‌ها، ثمرات تلخش را خواهند دید.


🔻آخرین تحلیل های جنگ بین ایران و‌رژیم صهیونیستی را در کانال اندیشکده"رصد"دنبال کنید👇

@rasad_tahlil
⭕️آینده از آن کیست؟

👤عباس عبدی در بخشی از یادداشت خود نوشت:


🔹اگر واقعاً قرار است سیاست‌های گذشته و تقدم یک گروه تندرو و اقلیت بر مردم ادامه یابد، صریحاً اعلام کنید. ادامه آن سیاست‌ها چه در حوزه رسانه، چه در نیروی انسانی و مسأله زنان امنیت کشور را تضعیف می‌کند، اتفاقاً امید اصلی متجاوزان به همین زمینه‌ها بود که جز در حوزه رسانه که موفقیت‌های کامل داشتند، در دو موضوع دیگر شکست خوردند و اهداف اصلی تهاجم ناکام ماند. اگر شواهدی دال بر تغییرات ملموسی در سیاست داخلی و رسانه‌ای دیده نشود، ریزش‌ها جدی خواهد بود.

🔹دوم در حوزه بین‌المللی است. من نمی‌خواهم بگویم که آیا سیاست‌های موجود درست است یا نادرست. پاسخ به این مسأله بستگی به ارزش‌ها و عقاید افراد دارد. ولی به لحاظ اجرایی می‌توان گفت که این سیاست‌ها در عمل به همین نقطه‌ای رسیده که الآن هستیم، و طبعاً آینده نیز در همین مسیر است. اگر این مسیر مطلوب دانسته شود، همین راه را ادامه دهید در غیر این صورت باید تغییر داده شود. آینده از آن کسانی است که تصمیمات را به موقع و خوب و سازگار با اهداف و ادعاها می‌گیرند.

🔻آخرین تحلیل های جنگ بین ایران و‌رژیم صهیونیستی را در کانال اندیشکده"رصد"دنبال کنید👇

@rasad_tahlil
⭕️در خدمت ایران یا دشمنان ایران؟!

👤عزیز غضنفری نوشت:

🔹همه کسانی که با دقت و حساسیت به تحولات پیچیده و سرنوشت‌ساز این ایام می‌نگرند می‌دانند که حفظ انسجام ملی و تقویت آن در این شرایط از مهم‌ترین کارهایی است که باید صورت گیرد. حتی اگر توانمندی موشکی نداشته باشیم_که الحمدالله از آن برخوردار هستیم و به خوبی از آن استفاده می‌کنیم_ باز چون مردم را داریم و انسجام ملی برقرار هست، دشمن در نهایت کاری از او ساخته نیست. حالا با این اهمیتی که مترتب بر موضوع است، برخی اگر در شرايط جنگی و موقعیت تاریخی و سرنوشت‌ساز کنونی، خواسته یا ناخواسته این سرمایه بزرگ و راهبردی را با ناشی گری تضعیف و بی‌اعتبار کنند، در این صورت این پرسش مطرح می‌شود که اینان به چه کسی خدمت کرده‌ و می‌کنند؟!

🔹برخی تحلیل‌ها و اخباری که این روزها در شبکه‌های اجتماعی توسط طیف‌های گوناگون سیاسی دست به دست می‌چرخد( و ممکن است درست هم باشد)، فقط یک خاصیت دارد و آن دو قطبی و دو تکه کردن جامعه است. تصور می‌کنند حال فلان عنصر و حزب سیاسی را می‌گیرند و او را از صدر به زیر می‌کشانند و دلشان خنک می‌شود، غافل از این‌که همه این چهره‌ها و جناح‌های سیاسی در میان مردم طرفدارانی دارند و در حقیقت مردم را وادار به عکس‌العمل می‌کنند. فی‌الواقع با این اقدامات ناشيانه، بخش‌هایی از مردم و لایه‌های اجتماعی به خشم و تنفر نسبت به یکدیگر، انقلاب و ایران و حتی بی‌عملی در مواجهه با توطئه‌های دشمن سوق داده می‌شوند. پدید آمدن این حالت به مراتب از حملات نظامی رژیم جعلی صهیونیستی برای کشور خطرناک‌تر است. لذا خیلی سریع و قاطع و تا دیر نشده باید در مقابل با این دست تحلیل‌ها، افراد و رسانه‌ها ایستاد تا خدایی ناکرده منافع ملی، انقلاب اسلامی و ایران عزیز را قربانی امیال شخصی و باندی خود نکرده‌اند.

🔻آخرین تحلیل های جنگ بین ایران و‌رژیم صهیونیستی را در کانال اندیشکده"رصد"دنبال کنید👇

@rasad_tahlil
⭕️بزرگ‌نمایی‌های بحران‌ساز

👤محمدکاظم کاظمی در بخشی از یادداشت خود نوشت:

🔹من نه مخالف برخورد با عوامل دشمن هستم و نه مخالف ساماندهی امور مهاجرین. این هر دو لازم است. ولی تجربه نشان داده است که غالباً در این موارد بزرگ‌نمایی یا شاید حتی خلاف‌نمایی صورت گرفته و تبعات آن متوجه مردمی شد که کاملاً «بی‌صدا» و «بی‌پناه» هستند و پای همین مملکت و همین مردم خون داده‌اند و مال و جان نثار کرده‌اند. در جریانات اقتصادی، امنیتی، بزهکاری‌ها اولین انگشت اتهام متوجه مهاجرین بود، پیش از این که قضیه صحت‌سنجی شود. گاهی حقیقت داشت، ولی خیلی وقت‌ها هم نداشت ولی مجازات پیش از محاکمه در مورد گروه زیادی از مردم انجام شد.

🔹اما در طول این سال‌ها از طرفی نیز جامعهٔ مهاجر در نزد شمار زیادی از مردم، به امانت‌داری، پاک‌دستی، سختکوشی و جان‌فشانی شناخته می‌شد. این‌ها شواهد عینی هم داشت، از حضور مهاجرین در صحنه‌های دفاع از ایران بگیرید تا حضور در عرصهٔ اقتصاد و فرهنگ و دانش و ادب. ما در همین جریان‌های اخیر، شهید داشتیم. عموم جامعهٔ مهاجر چه عملاً‌ و چه نظراً در کنار مردم ایران بودند. چه شعرها که سروده شد. چه محافل شعر و محافل دعا که گرفته شد و چه همدلی‌های دوسویه دیدیم، که این‌ها در غبار این بزرگ‌نمایی‌ها پنهان شد

🔻آخرین تحلیل های جنگ بین ایران و‌رژیم صهیونیستی را در کانال اندیشکده"رصد"دنبال کنید👇

@rasad_tahlil
⭕️فرمول اعتبار"بازدارندگی"

👤علیرضا عرب نوشت:

🔹بسیار ضرورت دارد که بعد از وقایع  اخیر ، تجاوز غافلگیرانه اسرائیل در 23خرداد و تجاوز آمریکا در اول تیر 1404 به کشورمان ، "استراتژی نظامی و امنیتی ملی" به نحو اساسی و هدفمند تغییر کرده و سازگار با محیط بسیار متغیر و سرشار از تهدیدات جدید منطقه  گردد.در غیر اینصورت ایران از سیر تحولات نظامی ،امنیتی و سیاسی منطقه ای و بین المللی عقب خواهد ماند و هزینه ای هنگفت و حتی غیر قابل جبران را متحمل خواهیم شد.بسیار مهم است که درک گردد که تحت شرایط جدید نظامی و امنیتی منطقه غرب آسیا، "بازدارندگی" فقط زمانی معتبر و قابل اطمینان است که با "اقدام قاطع و فوری" حمایت گردد و چشم پوشی غافلگیرانه بر خطرات و تهدیدات مهم و معتبر ،صرفا جنگ را به تاخیر انداخته و خسارات را چند برابر و پر هزینه خواهند کرد، لذا درصورت شناسایی منبع تهدید، باید حتما استراتژی حمله موثر و پیش دستانه اتخاذ شده و در دستور کار قرار گیرد.به استراتژی، اصول و فرامین چهل سال پیش در فضای پر تهدید بسیار متحول و متغیر جدید منطقه نمی توان اتکا و اعتماد کرد.


🔻آخرین تحلیل های جنگ بین ایران و‌رژیم صهیونیستی را در کانال اندیشکده"رصد"دنبال کنید👇
@rasad_tahlil
⭕️ماشین جنگی نتانیاهو هرگز متوقف نمی‌شود

👤روزنامه گاردین با انتشار یادداشتی به قلم سایمون تیسدال (سردبیر بازنشسته بخش بین‌الملل خود) نوشته است:

🔹علی‌رغم درخواست نتانیاهو از مردم ایران برای ایستادگی برابر رژیم، آزادی آنها برای او اهمیتی ندارد. آنچه او می‌خواهد همان چیزی است که قدرت‌های امپریالیستی همیشه می‌خواهند: یک کشور تضعیف شده، تجزیه شده و فرسوده که هر وقت دلشان خواست بتوانند تنبیه‌ش کنند. هدف‌گذاری اسرائیل این است که تضمین کند ایران ضعیف شده و تا ابد تحت کنترل باشد.جنگ به این سادگی تمام نشده است. فقط افراد ساده‌لوح ممکن است فکر کنند که نتانیاهو دست از جنگ می‌کشد. صلح، دشمن او است. جنگِ بی‌پایان او را در قدرت، در کانون توجه و بیرون از زندان نگه می‌دارد.

🔹اینجا یک الگو وجود دارد. او یک‌جانبه آتش‌بس غزه را نقض کرده است. نتانیاهو به دنبال مطیع ساختن غزه است. او هر روز غیرنظامیان فلسطینی را می‌کشد. او در این مدت آزادانه سوریه و لبنان را هم بمباران کرده است. ماشین جنگی نتانیاهو هرگز متوقف نمی‌شود. پس چرا تصور کنیم که رفتار او در قبال ایران متفاوت خواهد بود؟

🔻آخرین تحلیل های جنگ بین ایران و‌رژیم صهیونیستی را در کانال اندیشکده"رصد"دنبال کنید👇
@rasad_tahlil
⭕️گزارش الشرق الاوسط از خسارات حملات موشکی ایران به اسرائیل

🔹در حالی که دولت و رهبری نظامی در مورد خسارات اسرائیل در جنگ با ایران سکوت کرده‌اند، منابع آگاه گزارش دادند که بیش از ۴۸۰ ساختمان در تل‌آویو بمباران شده‌اند.این واقعیت بسیاری از شهروندان و مقامات محلی، از جمله شهردار تل‌آویو و شهردار حیفا که هر دو از افسران ارشد بازنشسته هستند را بر آن داشته تا خواستار برچیدن مقرهای نظامی از شهرها شوند.

🔹کانال ۱۳ اسرائیل گزارش داده که «تعداد زیادی از حملات موشکی ایران به پایگاه‌های نظامی و تأسیسات استراتژیک اسرائیل اصابت کرده است که هنوز فاش نشده‌اند. اسرائیلی‌ها هنوز دقت حملات ایران و میزان خسارت به بسیاری از سایت‌ها را درک نکرده‌اند.» شبکه خبری i24 هم گزارشی پخش کرد که شامل شهادت چندین نفر از ساکنان نزدیک وزارت دفاع و ستاد کل ارتش اسرائیل بود. آنها خاطرنشان کردند که به دلیل احساس امنیت تصمیم به خرید خانه‌های گران‌قیمت در این منطقه گرفته‌اند، اما جنگ اخیر نشان داد که «هیچ جای امنی در اسرائیل وجود ندارد.»

🔹گزارش‌های غیررسمی حاکی از کشته شدن حداقل ۲۰۰ اسرائیلی است، در حالی که بیانیه‌های رسمی اسرائیل در مورد میزان خسارات نظامی سکوت کرده‌اند. در نشانه‌ای جدید از میزان خسارات نظامی اعلام نشده، ارتش اسرائیل علاوه بر بودجه هنگفت خود، درخواست غرامت مالی به مبلغ تقریباً ۱۸ میلیارد دلار برای پوشش خسارات وارده در طول جنگ علیه ایران و غزه ارائه کرده است. این رقم به اندازه‌ای بزرگ است که میزان واقعی خسارات ارتش را منعکس کند، خساراتی که به نظر می‌رسد بسیار بیشتر از آن چیزی است که رسماً اعلام شده است.

🔻آخرین تحلیل های جنگ بین ایران و‌رژیم صهیونیستی را در کانال اندیشکده"رصد"دنبال کنید👇
@rasad_tahlil
2025/07/03 23:17:18
Back to Top
HTML Embed Code: