Telegram Web Link
⭕️یک ضرورت ملی

👤علی نصری در بخشی از یادداشت خود نوشت:

🔹‏از امروز، دستگاه پروپاگاندای اسرائیل در ادامه تجاوز خود به خاک ایران، یک کارزار گسترده جنگ‌روانی برای تضعیف همبستگی و سست کردن اراده مردم ایران به راه خواهد انداخت. وقت آن است یک‌بار برای همیشه صدای رسانه‌های فارسی‌زبان و کاربران حامی اسرائیل را خاموش کنیم. این یک ضرورت ملی ست.

@rasad_tahlil
⭕️ لزوم تغییر راهبرد

👤‌محمدعلی حسن‌نیا در بخشی لز یادداشت خود نوشت:

🔹چند روز پیش در سلسه استوری نوشتم که راهبرد فعلی ما را به سمت ژوئن ۱۹۶۷ اعراب می‌کشاند.دقیقا در سالگرد جنگ روزه اعراب و اسرائیل بار دیگر تل آویو در یک عملیات پیش‌دستانه به دشمن درجه یک خود حمله کرد مانند چند دهه قبل که در عملیات غافلگیرکننده مصر و سوریه را بمباران کرد.اکنون باید راهبرد را عوض کنیم و در یک خال بالاتر بازی کنیم.ساخت بمب اتم و حمله شدید به اسرائیل جزئی از راهبرد اولیه ایران باید باشد.

@rasad_tahlil
⭕️ضرورت احضار فوری سفرای عراق و قطر

فارغ از اقدامات سختی که در پاسخ به حملات صبحگاه امروز اسرائیل به ایران در دستورکار است، اگر سوخت‌رسانی به جنگنده‌های این رژیم با مشارکت پایگاه آمریکا در العدید قطر صورت گرفته است، می‌توان همین امروز سفیر قطر را احضار کرد و به او تذکری شدیداللحن داد؛ هم‌چنین عراق که آسمانش، محل تردد جنگنده‌های اسرائیل بوده است. همکاری خواسته یا ناخواسته با اسرائیل، باید همراه با سطوحی ولو حداقلی از هزینه باشد، تا مانع از عرفی‌شدن این همکاری‌ها شد.

@rasad_tahlil
⭕️ « در صف سازندگی بایستیم، نه در صف بی‌تفاوتی»

👤علی محمدی در بخشی از یادداشت خود نوشت:

🔹امروز هر ریالی که در دست داریم، نه فقط پول، بلکه تیری است در میدان نبردی خاموش. اگر آن را روانه‌ی بازار دلار یا مسیرهای سوداگرانه کنیم، گویی تیر را نه به دشمن، که به قلب هم‌وطنان‌مان شلیک کرده‌ایم. و با دشمن در یک صف ایستاده ایم.

🔹در این جنگ نابرابر اقتصادی، وطن ما زخمی‌ست و چشم امیدش به دستان ماست؛ دستانی که می‌توانند مرهم باشند یا خنجری دیگر.

🔹آیا انصاف است در روزهایی که سفره‌ی مردم کوچک‌تر شده، سرمایه‌مان را به بازارهای نامولد و سودهای بی‌ریشه بسپاریم؟ نه، این کاری نیست که دل یک ایرانی باغیرت و باوجدان بپسندد. ایستادگی فقط در جبهه جنگ نیست، گاهی در انتخاب میان سود شخصی و درد جمعی است.

🔹بیاییم در صف سازندگی بایستیم، نه در صف بی‌تفاوتی. در این شرایط، وطن بیشتر از همیشه به دل‌های گرم و تصمیم‌های جهادی ما نیاز دارد.

@rasad_tahlil
⭕️ «تجسم فرماندهی متعهد، علمی و ولایتمدار »

👤حمیدرضا مقدم فر در بخشی از یادداشت خود نوشت:

🔹سردار سلامی دارای شخصیتی چندبعدی بود که مجموع ویژگی‌هایش او را به الگویی در تراز انقلاب اسلامی تبدیل کرده بود.

🔹او نظامی‌ای بود که معنویت، علم و فرهنگ را با جهاد نظامی درآمیخته و با تسلط بر فنون جنگ و فناوری، به توانمندی راهبردی بالایی دست یافته بود.

🔹با بهره‌گیری از دانش و تعامل با نخبگان، جایگاه فرماندهی‌اش را ارتقا داد و سپاه را به‌سوی پاسداری علمی و خردورزانه هدایت کرد.

🔹سردار سلامی نه تنها حافظ قرآن و نهج‌البلاغه بود، بلکه تصمیماتش ریشه در تعالیم قرآنی داشت و الگوی فرماندهی‌اش الهام‌گرفته از آیات بود.

🔹او عمیقاً ولایتمدار بود و خود را سرباز حقیقی رهبر انقلاب می‌دانست و این باور در رفتار و گفتارش مشهود بود.

🔹در دشوارترین شرایط، پیروی از فرمان رهبر را بر هر چیز مقدم می‌دانست و در اجرای اوامر ایشان صبور و بی‌ملاحظه نسبت به سرزنش‌ها بود؛ همچنین ارتباطی صمیمی با مردم داشت و برای حل مشکلات آنان تلاش می‌کرد.

🔹زندگی‌اش با روحیه‌ای شهیدگونه همراه بود و پیوندی عاطفی با خانواده‌های شهدای مدافع حرم داشت و رفع مشکلات آنان را وظیفه خود می‌دانست.

🔹با ویژگی‌هایی چون صبر، سعه‌صدر، تواضع و محبت، فرماندهی‌اش بر دل‌ها بود؛ شجاعت و صلابتش هم موجب اقتدار و بازدارندگی در برابر دشمن شده بود.

🔹سخنور و ادیبی توانا بود که با قدرت تبیین کم‌نظیر، دشمن را به هراس انداخته و همین عامل موجب هدف‌گیری تروریستی دشمنان علیه او شده بود.


@rasad_tahlil
⭕️باور کنیم آغاز فصل جنگ را

👤مهدی جمشیدی در بخشی از یادداشت خود نوشت:

🔹 اینک رژیم صهیونی، وارد یک «جنگ تمام‌عیار» علیه ما شده است؛ مستقیم و موذیانه. این یعنی هیچ ملاحظه و تعارفی ندارد و «جنگ» را به‌عنوان گزینۀ قطعی و منحصربه‌فرد، باور کرده است. ما نیز «باور» کنیم آغاز فصل جنگ را. منطق دنیای وحشی این است: اگر نزنیم، خواهیم خورد. مسأله، در حد وجود و عدم ما یا آنهاست.

🔹 رژیم صهیونی می‌داند که اگر آشکارا نزند، ذره‌ذره از میان خواهد رفت.‌ می‌خواهد از پوست جنگ‌ فرسایشی خارج بشود تا دچار مرگ تدریجی نشود. باید قمار کند و بی‌پروا و دفعی بجنگد؛ شاید که بماند. تردیدی وجود ندارد که حاصل این قمار، سقوط زودهنگام رژیم صهیونی خواهد بود. این نبرد اجتناب‌ناپذیر، به نفع ماست.

🔹 صهیونیست‌ها بدون روایت، دست به سلاح نمی‌برند؛ سرآمدان تحریف و اغوا و وسوسه در تمام تاریخ بوده‌اند. اینک نیز به‌عنوان مکمل جنگ سخت، نیروهای رسانه‌ای خود را برای جنگ نرم، فعال کرده‌اند. تحمیل هراس و اختلاف به جامعۀ ایران، بازی شناختی آنها در این لحظه‌هاست. اما حملۀ متقابل ما، از راه خواهد رسید.

🔹 پله‌پله پیش آمدند تا به عمق تهران و بزرگان نظامی ما رسیدند. اکنون دریابید که مذاکره، تله و فریب بوده. بنگرید که میوۀ مذاکره، جسارت دشمن است. در موقعیت جنگی، پیام ضعف ارسال کردید. نیروهای نظامی‌مان را از چنگ سیاستمداران خارج کنید. اسرائیل را با خاک، یکسان کنید. اگر نابود نکنید، نابود می‌شویم.

🔹 اکنون بهترین زمینه برای «حملۀ تمام‌کنندۀ» ایران به اسرائیل فراهم شده. ایران، می‌تواند و حق دارد اسرائیل را با خاک، یکسان کند. حماقت باورنکردنی رژیم صهیونی، درخور چنین پاسخی است. می‌توان کار را یکسره کرد. باید به کمتر از سقوط رژیم صهیونی رضایت نداد.‌ باید از چرخۀ جنگ‌های کوچک و فرسایشی، خارج شد.

@rasad_tahlil
⭕️ جنگ عرصه تمام کنندگی است

👤سیدرضا قزوینی غرابی در بخشی از یادداشت خود نوشت:

🔹حملات وحشیانه رژیم اشغالگر به ایران در بحبوحه مذاکرات نشان داد که حتی گفتگو و دیپلماسی بر سر منافع ملی مان با آمریکا و غرب نیز نمی تواند تضمین کننده یک امنیت پایدار و همچنین اعتماد به طرف های متخاصم ایجاد کند.

🔹سریال جنایات بی سابقه رژیم اشغالگر نتیجه سکوت مجامع بین المللی، بی اثربودن آنها، حمایت آمریکا، سکوت و انفعال جهان اسلام، و غیر فعال بودن شیوه های بازدارندگی سرتاسر جبهه مقاومت از ایران تا حزب الله بوده است.

🔹اتخاذ رویکردهای اخلاق مدارانه در جنگی که بعد از ۷ اکتبر آغاز شد، و ادراک رژیم نسبت به آن، عاملی مهم برای توسعه اقدامات جنایتکارانه و تفنن و تنوع بخشی به شیوه ها و اهداف بود.

🔹آنچه امروز رخ داد نه حملاتی از جنس سرکنسولگری ما در دمشق و ترور هنیه در تهران و حملات بعدی موشکی به داخل کشور بود. این اقدام در این سطح آغاز یک جنگ تمام عیار علیه ایران است. این حملات بخشی از سلسله اقدامات رژیم برای تضعیف تدریجی و البته محکم ایران برای ضربات کاری تر و راهبردی تر و سرنوشت ساز در آینده است. باید این را درک کرد.

🔹تهدیداتی که قبلا توسط شورای عالی امنیت ملی و ... در خصوص «پاسخ متناسب با اقدام » رژیم بیان شد از جنس همان واکنش های یک سال و اندی گذشته است که تل آویو را جری تر و گستاخ تر کرد. در جنگ قرار نیست پاسخ متناسب با اقدام باشد. جنگ عرصه تمام کنندگی است. تغییر معادلات به گونه ای که در حسبان رژیم نباشد، میتواند درد را به آنها منتقل کند و هزینه و فایده اقدامات بعدی شان را به آنها گوشزد کند.

🔹به دور از عاطفه و احساسات، و در منطق جنگ، هدف قراردادن مناطق شهری و رهبران سیاسی و نظامی و امنیتی رژیم برای ایجاد بازدارندگی و بلوای داخلی در داخل آن حداقل ممکن هاست.

@rasad_tahlil
⭕️ همین اندازه آشکارا و وقیحانه

👤‌وحید یامین پور در بخشی از یادداشت خود نوشت:

🔹شورای حکام علیه ایران قطعنامه صادر می‌کند و فردای آن روز اسناد سرّی که افشا میکند گروسی، دبیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، بطور کامل با رژیم صهیونیستی علیه ایران همکاری می‌کرده، منتشر می‌شود.

🔹یک روز بعد رژیم صهیونیستی به ایران حمله می‌کند و حالا پس از این اقدام تجاوزکارانه، کانال ۱۳ اسرائیل مدعی شد آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به رئیس جمهور اسرائیل در مورد خسارات تأسیسات نطنز گزارش داده است!

🔹جهان همین اندازه آشکارا و وقیحانه وحشی، ظالمانه و درهم و برهم است و سازمان‌های بین‌المللی برده‌ی صهیونیسم. در چنین جهانی چگونه باید حیات و امنیت خود را تضمین کنیم؟ ایران راه شرف و آزادگی را در پیش گرفته و این‌راه شکست ندارد.

@rasad_tahlil
⭕️ «مسئله ایران است...»

👤نواصولگرا نوشت:

🔹مسئله دشمن به هیچ‌وجه توان هسته‌ای یا غنی‌سازی نبوده و نیست. رژیم می‌خواهد ایران را تبدیل به مستعمره‌ی نظامی خود کند و اگر شد، این کشور بزرگ را تکه پاره کند تا دیگر تهدیدی شیعی و عدالت‌خواه با این عمق راهبردی و عظمت وجود نداشته باشد.

🔹برای رژیم، حتی جمهوری اسلامی هم دیگر اهمیت ندارد‌. مگر این روزها در سوریه‌ی بدون اسد یا لبنان بدون سیدحسن، جمهوری اسلامی یا افراد همفکر آن وجود دارد که رژیم هر زمان که می‌خواهد تجاوز می‌کند و مردم عادی را می‌کشد؟ مشکل رژیم این است که وجود منحوسش نباید هیچ تهدیدی داشته باشد. حتی اگر آن تهدید عده‌ای از زن و بچه های شیعه در جنوب لبنان باشند. رژیم می‌خواهد ایرانی وجود داشته باشد که هر لحظه خواست به آن تجاوز کند.

🔹پس باید درک کنیم که مسئله مستقیما ایران است و آنکه امروز از رژیم حمایت می‌کند، عملا هویت ملی خود را فروخته و مانند خائنان پرشمار تاریخ ایران عزیز، با دشمنان این کشور هم‌پیمان شده. فهم این موضوع یکی از وظایف کنونی ماست و فهماندن آن به همگان در اصنافق و اقشار مختلف مردم، ضروری و لازم است. اگر عقب بنشینیم و کوتاه بیاییم، یا ایران برای دهه‌ها عقب می‌افتد یا اساسا به چند تکه تقسیم می‌شود. امروز روز جنگ است. باید ذهن خودمان را برای جنگ واقعی آماده کنیم.

@rasad_tahlil
⭕️ وفاق ملی و مسئولیت‌پذیری اقتصادی در سایه بحران

👤‌حسین صلاح ورزی در بخشی از یادداشت خود نوشت:

🔹در شرایط بحرانی ناشی از تجاوز به کشور، بخش خصوصی باید با همدلی و اقدامات هدفمند، به حفظ ثبات اقتصادی و تقویت همبستگی اجتماعی کمک کند.

🔹کسب‌وکارها باید با کنترل قیمت‌ها، ارائه تخفیف و همکاری با نهادهای محلی برای تأمین کالاهای ضروری، از فشار بر مردم بکاهند و اعتماد عمومی را حفظ کنند.

🔹بخش خصوصی می‌تواند با راه‌اندازی کمپین‌های وحدت‌آفرین و حمایت از تولید داخلی، همبستگی ملی و روحیه جمعی را تقویت کرده و از حاشیه‌سازی‌های سیاسی بپرهیزد.

🔹شرکت‌ها با تأمین اقلام حیاتی، آموزش نیروی کار، حمایت از بازار داخلی، صرفه‌جویی در هزینه و روش‌هایی چون دورکاری، باید برای مقابله با بحران آماده باشند.

🔹انتشار پیام‌های امیدبخش، همکاری با رسانه‌ها و گروه‌های مردمی، و حمایت ویژه از اقشار آسیب‌پذیر، جایگاه بخش خصوصی را به‌عنوان پشتیبان جامعه تقویت می‌کند.

🔹بخش خصوصی با صبر، رواداری و عشق به ایران، می‌تواند در کنار مردم بایستد و نشان دهد که «ایران خانه مشترک همه ماست».

@rasad_tahlil
⭕️ راهبرد آمریکا و اسرائیل در مهار محور مقاومت

👤‌حسین پاک نوشت:

🔹رژیم صهیونیستی تجربه هدف قرار دادن «اتاق عملیات رضوان» (متعلق به حاج عبدالقادر و یارانش) را در مقدمه طرح «چنگال‌های شمال» دقیقاً در شیرهای به‌پاخاسته تکرار کرد؛ حمله‌ای به کسانی که مسئول طراحی و هدایت برنامه‌های مقابله با اسرائیل بودند. در آن مقطع، دشمن با این حمله موفق شد امکان اجرای برنامه عملیاتیِ «خطة الجلیل» که سال‌ها برای آن تدارک دیده شده بود را از میان بردارد.

🔹اکنون نیز با حمله به ستاد فرماندهی سپاه، تصور می‌کنند که با شهادت چهره‌هایی چون سلامی، باقری و رشید، می‌توانند طرح اصلی مقابله را دچار اختلال کنند. اما باید دانست که دشمن به این سطح از هدف‌گیری اکتفا نخواهد کرد، مگر آن‌که در میانه این پازل، با ضربه‌ای عملیاتی و کوبنده مواجه شود. ان‌شاءالله، پشیمان‌ خواهند شد.

🔹ترامپ نیز مانند بایدن، که تنها چند روز پیش از حمله گسترده رژیم صهیونیستی به لبنان وانمود می‌کرد با آن مخالف است و می‌گفت چنین اقدامی منطقه را به آتش خواهد کشید، پرچم دروغین «ممانعت» را در روزهای اخیر برافراشته بود. او مدام تکرار می‌کرد که مانع این حمله خواهد شد، در حالی که آمریکا خود بخش بزرگی از این تجاوز را مدیریت و پشتیبانی کرده است.

🔹جبهه داخلی ما باید در این مرحله هوشیارانه عمل کند. لازم است سگان فارسی‌زبانِ مزدور و صهیو-آمریکایی در داخل مهار شوند و اجازه نیابند که این نبرد تمام‌عیار و وجودی را به سطح یک «درگیری محدود» یا «نزاع جزئی» تقلیل دهند.

@rasad_tahlil
⭕️ زمان چه کنم چه کنم نیست!

👤‌علیرضا زادبر در بخشی از یادداشت خود نوشت:

🔹در شرایط جنگ هستیم. الان همه وظایف مشخصی دارند. مقامات سیاسی، مقامات نظامی و طرح پاسخ به رژیم... وظیفه مردم هم روشن است. ما ملت هستیم. اولین بار نیست که صدای انفجار می‌شنویم و یا بزرگان ما دسته جمعی در یک روز شهید میشوند. مهر سال شصت هم چندین شخصیت در رده فرماندهی ما ترور شدند‌. ما آغازگر جنگ نبوده اما دفاع طولانی را بخوبی می دانیم.

🔹اسامی بزرگانی که امروز از دست دادیم را ردیف نمی‌کنم سر فرصت برای آنان اقامه عزا خواهیم کرد. اما الان زمان وظیفه مشترک همه ماست. دفاع از ایران و همه در این دفاع سهیم هستند‌.

🔹پاسخ نظامی ما باید همراه با تلفات سنگین انسانی علیه رژیم باشد تا ناچار به عقب نشینی شود. بدون شک آمریکا و چند کشور اروپایی حامی رژیم در این عملیات بوده اند، اگر عقبه نیروهای آمریکایی در منطقه مورد اصابت قرار نگیرد و آمریکایی ها آسیب نبینند، نمیتوانند سگ هارشان را کنترل کنند.

🔹زمان دفاع از ایران است، بی تعارف و صریح با هر نظر و اختلافی پای ایران بمانید.‌ سنجش شرافت و غیرت نسبت به وطن همین حالاست. بدترین سم و مهلک ترین آسیب در شرایط فعلی وضعیت: چه کنم چه کنم و بی تکلیفی است. تکلیف روشن است.

@rasad_tahlil
⭕️ «راهبردهای ایران در برابر فشارهای ژئوپلیتیکی»

👤کمیل خجسته در بخشی از یادداشت خود نوشت:

🔹در گفتگوها باید یادآوری کرد که ما در یک نبرد موجودیت و وجود قرار گرفته‌ایم. این نبرد را ما انتخاب نکردیم بلکه آنها رگ حیاتی ما را سال‌ها هدف گرفته‌اند. مگر در جنگ جهانی اول و دوم ایران این چیزها را داشت که با اشغال، قحطی و مرگ میلیون‌ها ایرانی روبرو شد. حالا هم ایران وارد این نبرد شده است.

🔹باید نقشه کوریدور اقتصادی آی‌مک را نشان داد که چگونه می‌خواستند ایران را دور بزنند و محاصره اقتصادی را انجام دهند و باید یادآوری کرد که چگونه ما وسط یک مذاکره با آمریکایی‌ها بودیم که آنها این گونه بر خاک ایران تاختند. به همین دلیل معلوم است که این ایستادگی ارزشش را دارد و اثرات آن را خود و فرزندانمان در آینده خواهیم دید.

🔹انقلاب اسلامی همان است که وقتی در سال ۴۰۱۱ش زیر آن ضربات سهمگین و سخت قرار داشت، رهبری در دیدار با مردم نجف آباد بیان کرد که جمهوری اسلامی یقه متجاوزین را رها نخواهد کرد و بعد شد آنچه که شد.

🔹عربستان عقب نشینی کرد، کومله تجزیه طلب ۱۵۰ موشک خورد و در نهایت با فشار دیپلماتیک ایران مجبور شد که از کردستان عراق جابجا شود. الباقی بازیگران هر کدام سهم خود را از این ضربات پذیرا شدند از جمله خود رژیم صهیونیستی که از ایده سر اختاپوس علیه ایران درون خاک ایران به مواجهه با طوفان الاقصی درون سرزمین‌های اشغالی رسید.

🔹هر چند که دشمن را نتوان ضعیف و خوار شمرد. «جنگ برای آینده» ایران، زدوخورد دارد. حمزه هم در سپاه محمد نبی(ص) جام شهادت را نوشید اما این سپاه اسلام بود که بر ابوسفیان و خیبر غلبه کرد.

🔹این ایران، ایران دهه شصت، جنگ ۳۳ روزه و... است با این تفاوت که از آن سال‌ها قوی‌تر و مجهزتر است و رژیم و امریکا همان‌ها هستند با این تفاوت که از آن هیمنه و قدرت چیزی نمانده که مجبور است وارد یک جنگ موجودیتی بشود.

@rasad_tahlil
⭕️ «رفتارهایی که در شرایط کنونی باید از آن پرهیز کرد»

👤محسن مهدیان در بخشی از یادداشت خود نوشت:

▫️۱ - پای رسانه‌های ضدانقلاب نرویم؛ هر فارسی‌زبانی، ایرانی نیست.مزدور، مشغول کار است.

▫️۲ - همدیگر را بابت مواضع گذشته نکوبیم؛ وقت انسجام است. نه مچ گیری.

▫️۳ - برای مردم، سکینه و مرهم باشیم؛ روان جامعه خط قرمز است.

▫️۴ - این روزها در شبکه‌های اجتماعی با هوشیاری کامل باشیم. هرچی را از هرکس نپذیریم.

▫️۵ - به نهادهای امنیتی طعنه نزنیم؛ وقت حمایت است، نه تضعیف.

▫️۶ - به هیچ وجه در موضع ضعف نرویم. جنگ است و پیروزی قهرا از آن ماست.

▫️۷ - چنان احساساتی نشویم که دست از کار بشوریم. وقت روشنگری است.

▫️۸ - منکوب کردن دولت هیچ آورده ای ندارد. نکنیم.

▫️۹ - نگران نباشیم. هیچ کم و کسری در اقتصاد نیست.

▫️۱۰ - نسبت به دشمن دچار بزرگنمایی نشویم.

@rasad_tahlil
⭕️ «دیپلماسی پوششی و بازگشت به گفتمان مقاومت»

👤‌عبدالله گنجی در بخشی از یادداشت خود نوشت:

🔹‏وال‌استریت ژورنال: ‏مذاکرات دیپلماتیک آمریکا با ایران، که قرار بود در روز یکشنبه در مسقط (عمان) ادامه یابد، به‌عنوان پوششی برای آماده‌سازی این حملات توسط اسرائیل عمل کرده است.

🔹‏راهی جز ارتقا سطح بازدارندگي نداریم.‏ مهمترین چیزی که التیام دهنده دل ملت است همین موضوع است. باید فرایند حقوقی و فقهی آن فراهم شود. امام فرمود:

🔹‏مگر بیش از این است که ما ظاهراً از جهانخواران شکست می‌خوریم و نابود می‌شویم؟ مگر بیش از این است که ما را در دنیا به خشونت و تحجر معرفی می‌کنند؟ مگر بیش از این است که با نفوذ ایادی قاتل و منحرف خود در محافل و منازل، عزت اسلام و مسلمین را پایکوب می‌کنند؟

🔹مگر بیش از این است که فرزندان عزیز اسلام ناب محمدی در سراسر جهان بر چوبه‌های‌دار می‌روند؟ مگر بیش از این است که زنان و فرزندان خردسال حزب الله در جهان به اسارت گرفته می‌شوند؟ بگذار دنیای پست مادیت با ما چنین کند ولی ما به وظیفه اسلامی خود عمل کنیم.

@rasad_tahlil
⭕️ چرا هنوز پاسخ کوبنده نداده‌ایم؟

👤‌کانال محلل نوشت:

🔹مسئله فنی

▫️۱ - دشمن به برخی نقاط و افراد کلیدی نفوذ دارد؛ در نتیجه هر حرکت عجولانه‌ی موشکی می‌تواند باعث شناسایی و نابودی این منابع حیاتی شود. پس احتیاط و حفاظت اولویت دارد.

🔹حقیقت تلخ

▫️۲ - بسیاری از فرماندهان ارشد مرتبط با عملیات آفندی شهید شده‌اند؛ این خلأ باعث اختلال موقت در روند تصمیم‌گیری و اجرای حمله شده و نیازمند بازسازی ساختاری است.

🔹نقطه امید:

▫️۳ - با رهبری رهبر انقلاب، بخش زیادی از پست‌های کلیدی به‌سرعت جایگزین شده‌اند. علی‌رغم افزایش حملات دشمن، امید به اقدام مؤثر و فلج‌کننده‌ی قریب‌الوقوع تقویت شده است. اما باید زمان‌بندی را دقیق سنجید، چون دشمن به‌دنبال بهره‌برداری حداکثری از فرصت فعلی است.

🔹نه باید سیاه‌نمایی کرد که اراده را تضعیف کند، نه وعده‌ی خوش‌بینانه‌ی کاذب داد که باعث ناامیدی شدید در صورت مشکل شود؛ واقع‌گراییِ مقاوم بهترین راه است.

@rasad_tahlil
⭕️ فریب دیپلماتیک، یورش نظامی!

👤صابر گل‌عنبری در بخشی از یادداشت خود نوشت:

🔹اسرائیل بامداد امروز حملات خود را آغاز کرد که هنوز در برخی مناطق ادامه دارد و تاکنون در تهران ۷۸ و تبریز ۱۸ قربانی داشته است.

🔹حملات ترکیبی اسرائیل با محوریت پهپاد، شبیه عملیات اوکراین علیه روسیه و حملات غافلگیرکننده علیه فرماندهان حزب‌الله است. در مرحله اول، هدف اصلی نابودی سامانه‌های پدافندی، ترور دانشمندان و فرماندهان برای ضربه به ساختار فرماندهی ایران بوده، نه مستقیماً تاسیسات هسته‌ای.

🔹با وجود نشانه‌های واضح حمله قریب‌الوقوع، اسرائیل از فریب راهبردی ترامپ بهره برد که با سخنان ضدونقیض و وعده‌های دروغین مذاکره، ایران را غافلگیر کرد. هماهنگی پنهانی بین نتانیاهو و ترامپ مشهود است.

🔹اظهارنظرهای امروز ترامپ درباره "عالی بودن" حملات، تهدیدهای بیشتر، و تطبیق حمله با پایان مهلت دوماهه‌اش، نشان می‌دهد آمریکا نقش مستقیم در طراحی حملات داشته است.

🔹سؤال مهم این است که آیا جنگی تمام‌عیار شکل می‌گیرد یا نه؟ وضعیت آینده ایران به شدت وابسته به واکنش ایران و تأثیر آن بر محاسبات اسرائیل است.

🔹اگر پاسخ ایران بتواند نگاه اسرائیل را تغییر دهد، شاید وضعیت عادی شود. در غیر این صورت، حملات اسرائیل می‌تواند ادامه‌دار و گسترده‌تر شود. آینده نظم خاورمیانه به نتایج این تقابل بستگی دارد.

@rasad_tahlil
⭕️تفاوت دو فرمانده

👤عجم علوی نوشت:

حملات رژیم علیه ایران که آغاز شد، نتانیاهو سوار بر هواپیمای شخصی، از سرزمین‌های رژیم خارج، و فرار کرد. آیت‌الله خامنه‌ای اما با وجود از دست دادن بهترین یاران خود در همان حسینیه همیشگی خود نشست، انگشتر حدید در دست کرد و به هدایت سربازان خود مشغول شد. او حالا عصای خود را به سمت رژیم نشانه گرفته و گفته رهایشان نخواهم کرد. شب غدیر، آتش به سر یهود ‌بارید و فرزند علی، از انتهای خیابان فلسطین درحال تماشای نزول ابابیل بر ابرهه بود.

@rasad_tahlil
⭕️تحلیل استراتژی هجومی ایران

👤کانال محلل نوشت:

اکنون و در این مرحله استراتژی تهاجمی جمهوری اسلامی ایران مبتنی بر اجرای امواج آفند در فواصل کوتاه به شکل برنامه‌ریزی شده با هدف انهدام زیرساخت‌های  نظامی، صنعتی و جمعیتی رژیم صهیونیستی است. این امواج اولاً تشدیدشونده اند و در هر موج نیروها و تسلیحات جدیدی وارد معرکه می شود و ثانیاً سعی می‌شود در هر موج حداقل یک غافلگیری، تفاوت و خلاقیت وجود داشته باشد برای مثال در مکان هدف، نوع موشک یا زمان شلیک. همچنین تلاش می شود تا توزیع آتش میان شمال، مرکز و جنوب اراضی اشغالی متوازن باشد. این استراتژی فواید و کارکردهای مثبت مهمی دارد زیرا ما در جنگ هستیم و نه زد و خورد. در زد و خورد، دشمن اقدامی می ‌کند و ما در یک عملیات کل پاسخ را می‌ دهیم و قضیه پایان می‌یابد اما اینبار ماجرا تداوم دارد پس باید ابزارها را حفظ و پلکانی تنش را تشدید کرد. این استراتژی البته یک ضعف نیز در دل خود دارد و آن این است که در صورتی که حریف هیچ خط قرمز هزینه‌ای نداشته باشد و دست به یک اقدام آستانه‌ای بزند، حملات قبلی را بی‌فایده می‌کند. البته حملاتی که تاکنون انجام شده به شدت برای آنها دردناک بوده اما سیاست سانسور رژیم مانع انتشار آزاد اطلاعات می‌شود ولی در سمت ما اینگونه نیست و با هر صدای تیراندازی، ده‌ها فیلم و عکس روی خط می‌رود.

@rasad_tahlil
⭕️چند نکته درباره آینده جنگ بین ایران و اسرائیل

👤مهدی خراتیان در اکانت توییتر خود نوشت:

🔹‏شواهد موید آن است که ضربه سنگین اخیر اسرائیل به ایران، دارای ابعاد اطلاعاتی/امنیتی وسیعی بوده و عوامل مزدور با هدایت پهپادها در قالب الگوی جنگهای نامنظم در عملیتهای ترور مشارکت داشته و در تلاش بوده اند (یا هستند) تا عمل سامانه های پدافندی کشور را دچار اختلال کرده و راه را برای نابودی زیرساختهای پدافندی و اقدامات بعدی اسراییل بگشایند. اما چند نکته:

۱. باید در پروتکلهای حفاظتی شخصیتهای برجسته کشوری و لشکری بازنگری شده و حداکثر سختگیری ممکن جهت حفاظت از جان آنها با در نظرگرفتن بدبینانه ترین سناریوها مد نظر قرار گیرد.

۲. از توان مردم جهت شناسایی عوامل مزدور و خنثی کردن آنها استفاده شود. بدون حمایت قاطع و یکپارجه مردم از حاکمیت، اتمام موفق این جنگ امری محال است‌.

۳. موفقیت در این جنگ در گروی استفاده از الگوهای ابتکاری و خارج از نظام محاسباتی دشمن است.

۴. تهران باید پیام "امنیت برای همه یا برای هیچکس" را در عمل به همه کنشگران‌ منطقه ای و بین المللی و خصوصا بازارهای مالی جهان ارسال کند. تهران باید با اهرمهای مناسب مانع ورود مستقیم واشنگتن به جنگ و همچنین به دنبال کند کردن روند حمایت آن از اسراییل باشد.

۵. بعد از حمله اخیر به مراکز هسته ای آنهم در شرایطی که تهران در حال مذاکره بود و همچنین احتمال اسنپ‌بک، توجیه افکار عمومی ناظر به احتمال تغییر در دکترین هسته ای ایران امری ممکن و حتی واجب است.

۶. امکان طولانی شدن این جنگ وجود دارد، لذا تهران باید تا حد امکان به دنبال منابعی پرقدرت جهت پرکردن خلاهای اقتصادی، اطلاعاتی و تجهیزاتی لازم برای مدیریت جنگ باشد.

۷. باید "شرایط جنگی" هم توسط مسئولان و هم توسط مردم به رسمیت شناخته شود. انکار شرایط جنگی و عدم توجیه مردم ناظر به آن، کار را برای مدیریت جنگ‌ دشوار خواهد کرد.

۸. هم‌ مردم و هم‌ مسئولان باید توجیه شوند که جنگ اخیر دارای چه ریشه هایی است و چه ارتباطی با سرنوشت کشور و منطقه دارد تا در فراز و فرودهای در پیش رو، همبستگی آنها جهت پیروزی دچار آسیب نشود.
@rasad_tahlil
2025/07/05 03:01:37
Back to Top
HTML Embed Code: