Telegram Web Link
آخرین تحلیل های جنگ بین ایران و‌رژیم صهیونیستی را در کانال اندیشکده"رصد"دنبال کنید👇
@rasad_tahlil
⭕️ راویان ایران در خارج کشور کجایند؟

👤‌علی رضا کمیلی در بخشی از یادداشت خود نوشت:

🔹در این چند روز از دهها کشور پیام داشتم. توی دو سه تا گروه بزرگ از شمال آفریقا تا پاکستان عضوم کردند تا نکاتی بگویم. خب ماجرا واضح است: ایران به مهمترین خبر جهان بدل شده است و متاسفانه راویان ایران در جهان اندک هستند!

🔹ایران در این جنگ، تبدیل به محبوب ترین برند جهان شده است. همه امت اسلامی در حال همدلی با ماست. کینه ورزها هم دیگر راهی برای توجیه خود ندارند و آفتاب حقیقت ایران می‌درخشد اما ما در جهان حضور نداریم چون تحلیلگر ما زبان نمی داند و زبان دان ما تحلیل!

🔹با تلویزیون مصری وطن مصاحبه داشتم. از بنگلادش تا پاکستان دنبال خبر‌ و تحلیل هستند. در اسپیس بچه های افغانستان شرکت کردم و در همه جا خلأ جدی راویان ایرانی بشدت مشهود است.

🔹یکی از علمای دیوبند بنگلادش پیام مفصلی فرستاده بود که نشان می داد همه امت در حال دعا برای ماست و در پایان آن چنین نوشته بود:«بشارت بزرگی برای ایران و کل جهان اسلام وجود دارد، بنا به پیشگویی یکی از بزرگان اهل کشف از نسل سادات که منافقان و خائنان هم‌وطن در تمام ارکان حساس ایران نفوذ کرده‌اند و حتی کشور را از هر طرف محاصره کرده‌اند؛ با این حال، تمام نیروهای کفر نیز نمی‌توانند کوچک‌ترین آسیبی به این کشور شجاع اسلامی وارد کنند، إن شاء الله»

@rasad_tahlil
⭕️نفت ۱۰۰ دلاری و آستانه وحشت ترامپ

👤کانال اخبار سوریه نوشت:

▪️بامداد امروز تیرهای غیب در دریای عمان سه نفتکش را به آتش کشید، در واقع هدف از این دست‌ها و تیرها هشدار به رئیس جمهور قمارباز و ابله آمریکا بود که در ماجراجویی علیه ایران با صهیونیست‌ها همدست نشود. فردا در آمریکا فدرال رزرو جلسه دارد و ترامپ به شدت از اینکه در این جلسه تصمیمی علیه تصمیمات او گرفته شود واهمه دارد. با توجه به اینکه ترامپ در تمام اقداماتش در طول حدود ۵ ماه گذشته شکست خورده،تنها شانس و موفقیتی که او داشته پایین آمدن بهای جهانی نفت بوده است. رسیدن نفت به مرز ۱۰۰ دلار یکی از عوامل مهم بازدارنده علیه ماجراجویی‌های احتمالی رئیس جمهور کذاب آمریکا است. همانگونه که بامداد امروز تیرهای غیب سه نفتکش را در دریای عمان هدف قرار داد این تیرها و دست‌ها باید به سراغ چاه‌های نفت و سکوهای گازی هم بروند. وحشت از نفت ۱۵۰ دلاری از نفت ۱۰۰ دلاری شروع می‌شود و این یکی از مسیرهای مهم برای جلوگیری از گسترش جنگ در منطقه است
@rasad_tahlil
⭕️روایتی از دو مصاحبه

👤سید نیما موسوی نوشت:

👤تاکنوندو مصاحبه مهم در اردوگاه جنگ ایران و اسراییل انجام شده است. نخست مصاحبه محسن رضایی با تلویزیون دولتی ایران و دیگری مصاحبه بنیامین نتانیاهو با شبکه فاکس‌نیوز که هر کدام دارای نوعی آینده‌پژوهی نسبت به ادامه جنگ بود. در این دو مصاحبه هر دو طرف خواهان یارگیری از متحدین خود در صحنه جنگ بودند.نخست مصاحبه محسن رضایی فرمانده پیشین سپاه پاسداران که وی در آن به آینده نبرد مژده داد. رضایی در این مصاحبه ضمن اینکه یادآور شد که هنوز تاکتیک‌های خود را بکار نبسته‌ایم؛ در ادامه یادآور شد که ما در جنگ ائتلاف خواهیم ساخت. به نظر میرسد که منظور وی از ائتلاف پراکسی‌هایی است که در یکسال اخیر روابط ایران با آنان ضعیف شده‌است.و اما مصاحبه نتانیاهو با فاکس‌نیوز، مصاحبه‌ای که وی ضمن اینکه از دست بالا خود را پیروز جنگ میخواند خواستار ورود جدی امریکا به عرصه نبرد شد. وی خطر ایران را برای امریکا بالا دانست و مدعی شد که با ارتقای فناوری، موشک‌های ایران به خاک امریکا نیز خواهد رسید.
@rasad_tahlil
⭕️چه می‌خواهند؟

👤کانال پارتیزان نوشت:

🔹واقعیت ساده این است که امروز قطعنامه ۵۹۸ و جام زهری وجود ندارد. فقط یک احمق با وجود بمباران زیرساخت‌ها و اهداف غیر نظامی کشور و مواضع علنی اسرائیلی‌ها باور خواهد کرد که جنگ فعلی بر سر برنامه اتمی ایران است.از یک طرف، اسرائیل به کم‌تر از فروپاشی جغرافیای ایران و تجزیه کشور راضی نخواهد شد. در طرف دیگر، آمریکا ممکن است برچیده شدن کامل برنامه اتمی، توان موشکی، توان پهپادی و دیگر توانایی‌های دفاعی را بپذیرد. مشخصاً هر انسان عاقلی درک خواهد کرد پذیرش شرایط آمریکا (که مدت‌ها پیش علنا اعلام شده بود) به معنای خلع سلاح کشور است.

🔹خلع سلاح کشورمان در منطقه خاورمیانه نیز طبیعتاً در مدت زمان کوتاهی به نتیجه مد نظر اسرائیل، یعنی تجزیه ایران منتهی خواهد شد.توافقی که ایران را نابود و یا به کشوری در لبه پرتگاه تبدیل نکند وجود ندارد. در بزنگاه تاریخی فعلی یا با اتکا به اراده داخلی و توانایی موجود و ابزارهای باقی‌مانده مانند تهدید امنیت انرژی جهان، موفق به حفظ سرزمین و ملت ایران خواهیم گشت یا با فاجعه‌ای در ابعاد سقوط‌های پیشین ایران روبرو می‌شویم که نتایجش در ابعاد قرن‌ها اندازه‌گیری خواهد شد.ما در جنگی برای موجودیت ایران به سر می‌بریم. افرادی که همچنان این وضعیت سرد و ساده را انکار می‌کنند، در حال انکار واقعیت هستند.

@rasad_tahlil
⭕️ سرباز دشمن را به خانه‌تان راه ندهید!

👤‌کبری آسوپار در بخشی از یادداشت خود نوشت:

🔹اینترنشنال از اسراییل پول می‌گیرد، بی‌بی‌سی از انگلیس؛ روشن است در نبرد ایران و اسراییل کدام سو می‌ایستند، اما شمای ایرانی چرا با صفحه‌ی تلویزیونت سرباز دشمن را به خانه راه داده‌ای؟!

🔹اشغال خاک از مسیر اشغال فکر می‌گذرد. کانال‌های تلگرامی یا صفحات اینستاگرام منوتو و بی‌بی‌سی و اینترنشنال و همه‌ی رسانه‌های فارسی‌زبان غربی را تحریم کنید. فکرتان را از کسانی که حامی تجاوز به خاک وطن‌مان هستند، نگیرید.
🔹هر کسی به زبان فارسی صحبت کرد، ایرانی نیست؛ چه اویی که داخل کشور پهپاد اسراییل را هوا می‌کند، چه اویی که اتوکشیده و شیک در استدیویی خارج از کشور، جنایات اسراییل را توجیه می‌کند. خائن در هر لباسی خائن است. رسانه‌های فارسی‌زبان حامی تجاوز به ایران را تحریم کنیم.

@rasad_tahlil
⭕️دروغی که باید شفاف شود!

👤رضا نصری نوشت:

عنوان «حمله پیشگیرانه» اسراییل دروغی است که باید برای جامعه جهانی شفاف شود .طبق منشور سازمان ملل، شرط دفاع مشروع این است که به شما حمله مسلحانه شده باشد.شما زمانی می‌توانید پیش‌دستانه عمل کنید که یک نفر چکشی بلند کرده که بر سر شما بکوبد، نه یک برنامه هسته‌ای که تحت نظارت پادمان و اژانس است و ما در حال مذاکره بر سر همان بودیم.ما این را باید در جامعه بین الملل جا بیندازیم که حمله اسرائیل به هیچ‌وجه حمله پیشگیرانه نبود.
@rasad_tahlil
⭕️چرا آمریکا نباید به طور مستقیم در حمله مستقیم به ایران مشارکت کند؟

#بخش_اول

👤جواد میرگلوی‌بیات در بخشی از یادداشت خود نوشت:

۱. جنگ مستقیم آمریکا با ایران هزاران هزار میلیارد دلار برای این کشور هزینه دارد، بعد از چنین جنگی چین خیلی زودتر از پیش‌بینی‌ها از آمریکا پیش می‌افتد و اقتصاد جهانی را تحت کنترل خود در می‌آورد.

۲. یمن نشان داد که تجهیزات دریایی و هوایی آمریکا به خصوص ناوهای هواپیمابر به شدت آسیب‌پذیر هستند. ایران نیز با شکار اف ۳۵‌ها افسانه قدرت نظامی آمریکا را تضعیف کرد. تسلیحات مانند بمب افکن‌های B2 و... که قطعا توان ایران در حدی هست که آنها را ساقط کند و این مساله نیز برای آمریکا یک شکست بزرگ است.

۳. چین در جنگ هند و پاکستان شمه‌ای از برتری تسلیحاتی خود را نشان داد، با موفقیت ایران عملا موازنه نظامی چین با آمریکا به نفع چین تمام خواهد شد.

۴. لابی اسراییل در آمریکا پس از طوفان الاقصی تضعیف شده و افکار عمومی خود آمریکا و جهان به شدت علیه آن بسیج است و احتمالا ترامپ می‌داند که آنها در این مقطع توان کم‌تری دارند.

۵. ایران نشان داد که چه قدرتی در پدافند و آفند دارد. این در شرایطی است که ایران فقط اسراییل را هدف قرار داده و تمام توان پدافندی غرب و آمریکا (انتقال پدافند و تجهیزات از اوکراین و قطر برای حفاظت از اسراییل) روی اسراییل متمرکز هستند، اگر بنا به گسترش جنگ باشد بخش بزرگی از توان پدافندی آمریکا اولا از روی اسراییل برداشته می‌شود، ثانیا نقاط دیگر از پوشش کمی برخوردار می‌شوند. در چنین حالتی اسراییل در معرض تهدید موجودیتی می‌رود.



@rasad_tahlil
⭕️چرا آمریکا نباید به طور مستقیم در حمله مستقیم به ایران مشارکت کند؟

#بخش_دوم

👤جواد میرگلوی‌بیات در بخشی از یادداشت خود نوشت:


۶. با گسترش جنگ، متحدین ایران در منطقه و حتی گروه‌های ضد آمریکایی علیه منافع آمریکا و متحدانش اقدام خواهند کرد و بسیاری از کشورهای منطقه آسیب خواهند دید.

۷. جریان نفت به عنوان یک متغیر مهم به خطر خواهد افتاد و اقیانوس هند نیز نا امن خواهد شد.

۸. این جنگ تا کنون جنگ آمریکا نبود. با توجه به اینکه اسراییل نگران از آن ضربه اطلاعاتی ایران (سرقت اسناد از اسراییل) بود، قبل از اینکه شبکه نفوذ آن لو برود، ناگهان بدون هماهنگی کامل یا آمریکا اقدام کرد. نتانیاهو این ریسک را اولا برای حفظ خود در قدرت انجام داد ثانیا اشتباه محاسباتی از توان ایران داشت، ثالثا می‌خواهد آمریکا را وارد این باتلاق کند، طبعا ترامپ که از باتلاق اوکراین و یمن خارج شد نباید وارد این باتلاق شود.

۸. ایران در بهترین حالت برای آمریکا ویتنام دیگری خواهد شد، ودر سناریوهای بدبینانه برای آمریکا، ایران محوری خواهد شد که چین و روسیه با حمایت از ایران همه منافع آمریکا در قفقاز، آسیای مرکزی، غرب آسیا و و حتی جنوب آسیا را تضعیف کند.

۹. احتمال جنگ فراگیر در منطقه به اروپا آسیب جدی می‌رساند و روسیه برنده قطعی اوکراین خواهد شد.

۱۰. ایران قطعا هسته‌ای خواهد شد.

۱۱. ایران با تمام توان خود به اسراییل حمله خواهد کرد.
@rasad_tahlil
⭕️ ترامپ بدنبال چیست؟

👤محمدعلی حسن‌نیا در بخشی از یادداشت خود نوشت:

🔹خط رسانه ای غربی ها تمرکز کامل بر روی ترامپ است. آنها در حال فشار روانی بر روی ترامپ هستند که وارد جنگ با ایران شود.

🔹آمریکا نمیخواهد وارد جنگ تمام عیار شود. به همین علت کل رسانه های غربی و نتانیاهو و لابی صهیونیست فشار شدید می آوردند که ترامپ برای زدن تاسیسات هسته ای فردو وارد شود.

🔹فردو 90 متر زیر زمین است و تنها آمریکا میتواند با موشک های خاص این کشور آن را نابود کند.

🔹خط تحلیل رسانه های غربی اینگونه است:

▫️ترامپ وارد شود.

▫️آمریکا تاسیسات هسته ای فردو را نابود کند.

▫️اگر ایران تسلیم نشد روی گزینه حذف رهبری ایران کار کنند تا یک هرج و مرج کامل را رقم بزنند.

🔹راهکار اصلی هم کار پیشدستانه است. ساخت بمب اتم و هدف قرار دادن شدید مراکز اسرائیل که تصمیم جنگ را تغییر دهد.

@rasad_tahlil
⭕️ اجتماعی‌سازی جنگ

👤‌مهران کریمی در بخشی از یادداشت خود نوشت:

🔹راهبرد دشمن در نبرد فعلی اجتماعی‌سازی جنگ است. در این راستا از تولید ترس و رعب اجتماعی، تا القای یأس و احساس شکست تا انهدام اماکن نمادینی چون بیمارستان و کارخانه دارو و صدا و سیما و نیز القای کمبود ارزاق و قحطی و تخلیه شهر و... را به میدان آورده و یحتمل این موارد را تشدید هم می‌کند.

🔹فعال کردن هسته‌های خرابکار داخلی و به میدان آوردن حداکثری شبکه‌ی جاسوسی و ضدامنیتی داخلی هم در راستای همین راهبرد است. در نقطه‌ی مقابل باید راهبرد مردمی‌سازی دفاع را مبنا و چارچوب اصلی اقدامات قرار داد.

🔹در این زمینه فعلا از دشمن عقب هستیم چراکه او سال‌ها برای امروز و تحقق میدانی راهبردش طراحی کرده و جزء جزء آن را پیش برده است؛ اما ایران اسلامی در این نزدیک نیم قرن نشان داده که ققنوس وار می‌تواند همبستگی و انسجام و اتحاد ملی را شکل دهد.

🔹گروه‌ها و نهادهای مدنی و ملی، شبکه‌های ملی مثل مساجد و هیأت ها و بسیج مردمی، چهره‌های مرجع و گفتمان‌ساز و... باید براساس راهبرد دفاع ملی و برای تحقق مردمی سازی دفاع فعال شوند. این نیاز به تدبیر و طراحی بالادستی و توجیه نهادها و چهره‌های مدنی دارد.

🔹این جنگ فقط جنگ موشک‌ها و هواپيماها و‌... نیست. مرکز تحولات و رمز پیروزی مردم هستند. در سطوح بالادستی باید عقلانیت این موضوع جدی‌تر شده و این نوع نگاه به شکل عملیاتی تری مبنای طراحی‌ها و اقدامات قرار گیرد.

@rasad_tahlil
⭕️ «اشتباهی که صهیونیست‌ها مرتکب شدند»

👤‌یعقوب ربیعی در بخشی از یادداشت خود نوشت:

🔹صهیونیست ها در حمله به ایران از تاکتیک بلیتسکریگ (Blitzkrieg) استفاده کرد. بلیتسکریگ در زبان آلمانی به معنای جنگ برق‌آسا یا جنگ رعدآسا است و در جنگ جهانی دوم سه عنصر اصلی داشت:

▫️غافلگیری با استفاده از بمب‌افکن‌های شیرجه‌زن مانند اشتوکا Ju-87

▫️سرعت عمل بالا

▫️هماهنگی بین نیروهای زرهی (تانک‌ها)، هوایی و پیاده‌نظام برای شکستن سریع خطوط دفاعی دشمن و ایجاد هرج و مرج در پشت جبهه‌ها

🔹این تاکتیک آن قدر قوی بود که کشوری مثل دانمارک در ۶ ساعت از هم فروپاشید.

🔹اما استفاده از این این تاکتیک از صهیونیست ها در تحولات اخیر اشتباه محض بود: ایران غافلگیر شد اما توان بازیابی اش از هر ساختاری بالاتر بود، بازیابی در کمتر از ۳ ساعت.

🔹از سویی نه مزدوری به استقبال صهیونیست ها آمد، نه پیاده نظامی که بتواند نقش نیروی پیاده را بازی کند و ... به ۴ تا مزدور خودفروخته فعلی نگاه نکنید.

@rasad_tahlil
⭕️اکنون وقت حفظ ایران است

👤حمیدرضاجلایی‌پور،  هادی خانیکی، علی ربیعی،  عباس عبدی، جواد غلامرضا کاشی،  محمد فاضلی و مقصود فراست‌خواه در بخشی از بیانیه خود نوشتند:

🔹حمله اسرائیل به تمامیت سرزمینی میهن، به دنبال رقم زدن چشم‌اندازی تاریک برای ایران و ایرانیان است و جز عقب‌ماندگی چیزی به بار نمی آورد.بسیاری از مردم، و شمار زیادی از اهل اندیشه، دانشگاهیان و فعالان اجتماعی، منتقد جوانب مختلف عملکردهای جمهوری اسلامی ایران هستند. اما حساب این انتقادات وطن‌دوستانه، از حمله دشمن خارجی جداست.برای پاسداری از ایران، نقد‌ها را به آینده موکول کرده و با پشتیبانی از مدافعان تمامیت ایران عزیز، سهم خویش را در ماندگاری ایران‌ عزیز ادا کنیم.اکنون وقت منسجم ماندن و ایستادگی بر حفظ ایران در برابر دشمنی خونخوار و رهانیدن آن از هر گزندی است.

@rasad_tahlil
⭕️ «در روزهای سخت، کارگران و تولید را تنها نگذاریم»

👤حسین سلاح‌ورزی در بخشی از یادداشت خود نوشت:

🔹در سال ۱۳۵۷، کارخانه دکتر عبیدی با مدیریت آینده‌نگر و حمایت از کارگران توانست با وجود بحران‌ها تولید داروهای ضروری را حفظ کند و به سلامت جامعه کمک کند.

🔹امروز نیز در شرایط سخت، کارآفرینان با وجود مشکلات و بی‌عدالتی‌ها وظیفه دارند برای حفظ یکپارچگی ایران و آرامش مردم تلاش کنند.

🔹فعالان اقتصادی باید با حمایت از کارگران و تداوم تولید و خدمات ضروری، به رفع نیازهای مردم و ثبات کشور کمک کنند.

🔹مدیران باید حقوق و مزایای کارگران را تأمین کرده و جریان مالی را با مدیریت ذخایر و ارتباط مسئولانه با مشتریان پایدار نگه دارند. در بحران‌های احتمالی، پرداخت نقدی، صرفه‌جویی و مدیریت موجودی کالاهای اساسی مانع کمبود و سودجویی می‌شود.

🔹تأمین امنیت کارخانه‌ها، تقویت زنجیره داخلی، ارتباط شفاف با کارگران و تمرکز بر تولید ضروری، بنیان اقتصاد و جامعه را استوار نگه می‌دارد.

🔹با الگوگیری از عبیدی، کارآفرینان می‌توانند بدون وابستگی به حکومت، با حمایت از کارگران و تولید به تقویت همبستگی ملی و عبور از بحران کمک کنند.

@rasad_tahlil
⭕️به چشم دیدند که توهمی در کار نیست

👤عزیز غضنفری در بخشی از یادداشت خود نوشت:

🔹پدیدار شدن عینی و آشکار واقعیتی بنام دشمن و توطئه‌گری او برای اکثریت قریب به اتفاق مردم ایران از موضوعات مهم این ایام محسوب می‌شود. هر چند بخش‌های زیادی از مردم ایران وجود دشمن و دشمنی‌ها را با گوشت و پوست و استخوان خود درک می‌کردند، اما بودند کسانی که ناشی از تبلیغات مسموم به عمل آمده توسط برخی مدعیان فکر و علم، از توهم توطئه دم می‌زدند؛ حالا اما به چشم خویش می‌بینند که توهمی در کار نیست. در حالی که جمهوری اسلامی ایران پذیرفته بود با جدیت و بر اساس حسن نیت پای در مذاکرات غیرمستقیم هسته‌ای با آمریکا بگذارد، اما درست در بحبوبه مذاکرات و در زمانی که دور ششم آن نیز معین شده بود، رژیم جعلی با حمایت قطعی دولت آمریکا دست به جنایتی بزرگ زد.

🔹به همین دلیل نیز است که کمیت و کیفیت همراهی مردم با سیاست نظام جمهوری اسلامی ایران مبنی بر پاسخ به جنایت و خطای بزرگ رژیم صهیونیستی هیچ گاه در چنین وضعیت بالا و عمیقی قرار نگرفته بود.
@rasad_tahlil
⭕️ «ورود آمریکا به جنگ؛ احتمال یا عملیات روانی؟»

👤‌حسین رجائی در بخشی از یادداشت خود نوشت:

🔹کمپین روانی آمریکا و غرب علیه ایران، ناشی از ترس آن‌ها از فروپاشی اسرائیل در جنگ اخیر است؛ اسرائیل فقط در صورت عقب‌نشینی ایران می‌تواند به بقای خود امیدوار باشد.

🔹با وجود توان بالای اطلاعاتی و نظامی، اسرائیلی‌ها به دلیل وابستگی به امنیت و فناوری، در برابر حملات ایران دچار شوک و فروپاشی روانی شده‌اند. اسرائیل دوباره مثل عملیات طوفان الاقصی غافلگیر شده و با قدرت ایران مواجه شده، در حالی که عادت داشت خودش غافلگیرکننده باشد.

🔹در شوک قبلی، آمریکا با دخالت مستقیم، اوضاع اسرائیل را مدیریت کرد و اکنون نیز مجبور به دخالت دوباره شده چون اسرائیل از کنترل خارج شده است. ترامپ می‌خواهد اسرائیل را نجات دهد، اما مشخص نیست این کار را با تهدید و امتیازگیری انجام می‌دهد یا واقعاً قصد جنگ دارد.

🔹احتمال ورود ترامپ به جنگ بعید است چون با منافع آمریکا و شخصیت او سازگار نیست، مگر اینکه دچار اشتباهی ناشی از خودشیفتگی شود؛ هرچقدر ایران تهدیدات جدی‌تری علیه منافع آمریکا نشان دهد، این احتمال کمتر می‌شود.

🔹باید به ترامپ نشان داد که ایران برای توقف ماشین جنگی آمریکا حتی با کشورهای عربی هم رودربایستی ندارد و آماده مقابله کامل با حضور نظامی آمریکا در منطقه است.

@rasad_tahlil
⭕️ جنگ موشکی در سایه ابهام؟

👤صادق علیزاده در بخشی از یادداشت خود نوشت:

🔹مشخصا ارزیابی اسرائیلی‌ها از زرادخانه موشکی ایران حدود 2 هزار بالستیک است. چقدر درست است؟! کسی نمی‌داند. بر همین مبنا هم از شب اول موج حملات ایران شمارش معکوس برای اتمام زرادخانه موشکی ایران را آغاز کرده‌اند. پایگاه‌های موشکی تبریز، خرم‌آباد و کرمانشاه هنوز دست به فعالیت محسوسی نزده‌اند و عمده شلیک‌ها فعلا از پایگاه‌های مرکزی‌تر مانند شیراز و اصفهان و بعضی پایگاه‌های جنوب‌غرب کشور صورت می‌گیرد.

🔹در این سمت ایران هم در پی اتمام زرادخانه ضدموشکی اسرائیل است. به جز سامانه پیکان و فلاخن داوود که اسرائیلی هستند، سامانه تاد هم در اختیار صهیونیست‌هاست.

🔹از نرخ تولید پیکان و فلاخن داوود در اسرائیل اطلاعاتی در دست نیست اما نرخ تولید تاد تقریبا 8 تا 10 فروند موشک در ماه است. یک موج کوچک 3 تا 5 فروند بالستیک باعث شلیک 10 تا 15 فروند رهگیر ضدموشکی اسرائیل می‌شود.

@rasad_tahlil
⭕️ محاسبات آمریکا را تغییر دهید...

👤‌علی محمدی در بخشی از یادداشت خود نوشت:

🔹با وجود گذشت پنج روز از جنگ، قیمت نفت تغییر خاصی نکرده و این موضوع احتمال ورود مستقیم آمریکا به جنگ را افزایش داده است. ایران باید با هزینه‌سازی پیش‌دستانه، محاسبات دشمن را پیش از هر اقدام نظامی تغییر دهد؛ آن هم بر پایه اقتصاد و امنیت ژئوپلیتیکی منطقه.

🔹آمریکا تصور می‌کند در صورت عملیات از دریا یا پایگاه‌هایی مانند دیه‌گو گارسیا، ایران واکنش محدودی نشان می‌دهد و به امنیت منطقه آسیب نمی‌زند. این تصور باید شکسته شود.

🔹تنگه هرمز باید به‌عنوان اهرم فشار ایران به‌کار گرفته شود. تهران باید صریحاً نشان دهد در صورت جنگ، امنیت انرژی جهان در خطر خواهد بود تا بازارها دچار شوک و واشنگتن دچار تردید شود.

🔹 پایگاه‌های آمریکا و مراکز اقتصادی در کشورهای عربی خلیج فارس نقاط آسیب‌پذیر کلیدی‌اند. ایران باید آشکارا اعلام کند ورود آمریکا به جنگ، امنیت این کشورها را نیز به خطر می‌اندازد. ایران باید چین را از پیامدهای جنگ آگاه کند؛ کشوری که به ثبات خلیج فارس برای پروژه‌های اقتصادی و واردات نفت نیاز دارد. تهران باید روشن کند درگیری، مستقیماً منافع چین را تهدید خواهد کرد.

🔹پیام نهایی باید روشن باشد: جنگ با ایران، یعنی آغاز بی‌ثباتی در منطقه، اختلال انرژی جهانی، و تضعیف موقعیت چین و روسیه در برابر آمریکا.

@rasad_tahlil
⭕️ فقط سلاح نفت

👤‌سلمان کدیور در بخشی از یادداشت خود نوشت:

🔹قیمت نفت دیشب 5 درصد رشد کرد و نشان می دهد ممکن است بحران جنگ با ایران بالا بگیرد و بازار زودتر واکنش نشان داده است و این رخداد می تواند با دخالت آمریکا مرتبط باشد.

🔹در صورت چنین سناریویی، ج. اسلامی تنها و تنها با سلاح قیمت نفت می تواند بر طرف مقابل فشار بیاورد. نیاید فریب وعده آتش بس و مذاکره را در این حالت خورد. آمریکا و اسرائیل هیچ بنایی بر مذاکره ندارند وقتي خودشان را در میدان غالب می دانند.

🔹تمام دو ماه مذاکره اخیر نیز یک فریب بزرگ سیاسی برای غافلگیری ایران بود و مطلقا صحت نداشت. آنها تا تسلیم کامل و خلع سلاح ما باز نخواهند نشست.

🔹در زمانه ای که رئیس جمهور آمریکا بدون هیچ شرم و مواخذه، رهبری یک کشور دیگر را به ترور تهدید می کند، وعده مذاکره فریب تازه برای ضربه مهلک بعدی است.

@rasad_tahlil
2025/07/02 03:45:10
Back to Top
HTML Embed Code: