Telegram Web Link
سینما بیرون از سینما
پخش و تحلیل روانشناختی

فیلم: پسر حذف شده / Boy Erased
ساعت شروع برنامه: ۲ بعد از ظهر
هزینه: ۲۵۰ هزار تومان

داستان این فیلم درباره ی جوانی به نام جرد امونز می باشد که با پدرش که یک کشیش است دچار اختلاف هایی در سبک زندگی و نوع رفتار می شود و …


💢
ظرفیت:  ۲۵ نفر
جمعه  / ۲۸ اردیبهشت

تسهیلگر:
محمد مهدی کهربی


🛑 لینک ثبت نام:
https://zarinp.al/595264


آدرس: تهران، خیابان شریعتی، بالاتر از میرداماد، روبرو ایستگاه مترو شریعتی، برج مینا، طبقه ۳، واحد ۲


🔻 گروه آموزشی روان تحلیل
🆔 @ravantahlil
کنش‌پریشی اصطلاحی فنی و تخصصی برای اشاره به خطایی سهوی است که حقیقت مهمی را در مورد خودِ عمیق‌ترمان آشکار می‌کند. تعبیر رایج‌تر آن لغزش فرویدی است. بیایید برخی مثال‌های مورد علاقه‌ی فروید از کنش‌پریشی را با هم مرور کنیم: گم کردنِ دسته‌کلید، فراموش کردن اسم کسی، برخوردِ بی‌هوا به یک ظرف تزئینی، تنه زدنِ اتفاقی به دیگران، بازی کردن با سکه در جیب و پرت کردن حواسِ ارائه‌کننده‌ی یک بحث، از دست دادن قطار یا فراموش کردنِ یک قرار. این اتفاقات کوچک و بی اهمیت به نظر می‌رسند، اما گه‌گاه حقایق مهمی را در مورد رخدادهای درونی یک فرد به ما می‌گویند. مثلاً نفرت ناخودآگاه از کسی ممکن است خودش را در فراموش کردنِ مدام نام او نشان دهد یا ممکن است میل پنهان اما خطرناکی به پیروزی بر یک رقیب را با خرابکاری در عملکرد حرفه‌ای خود پنهان کنیم.

وجه قابل‌توجه کنش‌پریشی برای روان‌درمانی این است که این کنش‌ها امکان دسترسی به بخش‌های فعال اما انکارشده‌ی درونمان را به ما می‌دهند. این کنش‌ها اشتباهاتی ساده نیستند. آنها محصول افکار و احساساتی هستند که در پس‌زمینه‌ی ذهنمان جریان دارند. مثلاً وقتی به جای bread (نان) می‌گوییم bed (تخت خواب)، بعید نیست حقیقتِ مهمی پسِ آن وجود داشته باشد، یا زمانی که به‌جای life (زندگی) می‌گوییم wife (زن). این لغزش‌ها نشان می‌دهند بیش از آنکه معمولاً تصور می‌کنیم عاشق، پرخاشگر، خودتخریبگر، برانگیخته یا ترسیده‌ایم. هدفِ بررسی این لغزش‌ها گرفتن مچ کسی نیست. قرار است با تحلیل این پدیده‌ها از بخش‌های عجیب‌تر و شکننده‌تر خودمان آگاه بشویم: بخش‌هایی که نیازمند درک شدن و مراقبت هستند. بیرون کشیدن حقایقِ بسیار مهم از سویه‌های کم‌اهمیت و خجالت‌آور هستی انسان یکی از دستاوردهای انقلابیِ روان‌کاوی است.

متن: روان‌کاوی به روایت مدرسه‌ی دوباتن، ترجمه‌ی محمود مقدسی، نشر کرگدن


📚 گروه آموزشی روان تحلیل

📍@ravantahlil


INSTAGRAM | TWITTER/X | TELEGRAM | WEBSITE | YOUTUBE
وقتی انسان راه فردیت را دنبال می کند، وقتی زندگیِ خودش را زندگی می کند، باید خطاها را پبذیرد، زیرا زندگی بدون این اشتباهات کامل نمی شود و یا حتی برای یک لحظه تضمینی نیست که گرفتار خطا نشویم.
شاید بیندیشیم راه امنی نیز وجود دارد، اما آن راه، راه مرگ خواهد بود؛ آنگاه دیگر چیزی رخ نخواهد داد، یعنی لااقل چیزهای درست. آن کس که راه مطمئن در پیش می گیرد با مرده فرقی ندارد!


#کارل_گوستاو_یونگ / #خاطرات_رؤیاها_تأملات


📚 گروه آموزشی روان تحلیل
📍@ravantahlil


INSTAGRAM | TWITTER/X | TELEGRAM | WEBSITE | YOUTUBE
اولین تجربه‌ی ما از عشق ورزیدن و مورد عشق قرارگرفتن زمانی رخ داد که کودک بودیم. ممکن است عشقِ والدین گاهی عمیقاً لطیف و مسحورکننده باشد، اما همین عشق می‌تواند به‌سادگی درگیر محرک‌های فریبنده‌ای نیز باشد. ما احتمالاً آموخته‌ایم که عاشق والدینی افسرده یا بسیار زودرنج باشیم؛ شاید ما به این نتیجه رسیده‌ایم که عشق را با تلاشِ بسیار زیاد برای راضی کردن دیگری یا با ترسِ دائمی ترک شدن مرتبط بدانیم؛ ممکن است در معرضِ تبعیض قرار گرفته باشیم و شاید این‌گونه یاد گرفته‌ایم که فقط در صورتی به عشق می‌رسیم که فردِ دیگری از آن عشق بهره نبرد؛ شاید والدینمان این برداشت را به ما منتقل کرده‌اند که فقط در صورتی که بچه‌ی بسیار خوبی باشیم آن‌ها عاشق ما خواهند بود، یا این عشق تا زمانی وجود دارد که ما مطیع و وابسته باقی بمانیم و این یعنی موفقیت‌های مستقلانه‌ی ما نشان‌هایی از پایانِ عشقِ والدینمان به ما است.


📚 گروه آموزشی روان تحلیل
📍@ravantahlil


INSTAGRAM | TWITTER/X | TELEGRAM | WEBSITE | YOUTUBE
🟢 با سلام خدمت همراهان روان تحلیل

جلسه اول دوره معنای زندگی
مدرس: سعید مستوفی
امروز
پنجشنبه
۲۷ اردیبهشت
ساعت ۱۴:۰۰ تا ۱۷:۰۰

شرکت در جلسه اول کارگاه رایگان می‌باشد.


https://meet.google.com/nwh-hzrs-xvg
☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️
کلاس شروع شد
لینک ورود بالا
جلسه اول دوره‌ی معنای زندگی
مدرس:سعید مستوفی
پنجشنبه‌ها
ساعت ۱۴ الی ۱۷
Forwarded from روان تحلیل (Mohammad Kahrobi)
سینما بیرون از سینما
پخش و تحلیل روانشناختی

فیلم: پسر حذف شده / Boy Erased
ساعت شروع برنامه: ۲ بعد از ظهر
هزینه: ۲۵۰ هزار تومان

داستان این فیلم درباره ی جوانی به نام جرد امونز می باشد که با پدرش که یک کشیش است دچار اختلاف هایی در سبک زندگی و نوع رفتار می شود و …


💢
ظرفیت:  ۲۵ نفر
جمعه  / ۲۸ اردیبهشت

تسهیلگر:
محمد مهدی کهربی


🛑 لینک ثبت نام:
https://zarinp.al/595264


آدرس: تهران، خیابان شریعتی، بالاتر از میرداماد، روبرو ایستگاه مترو شریعتی، برج مینا، طبقه ۳، واحد ۲


🔻 گروه آموزشی روان تحلیل
🆔 @ravantahlil
کهن‌الگو، اصطلاحی دقیق و فنی در گفتار یونگی است که برای اولین بار در سال ۱۹۱۹ توسط یونگ در مقاله "غریزه و ناخودآگاه" ابداع شد. یونگ در ابتدا از اصطلاح "تصویر اولیه" استفاده می‌کرد تا زمانی که متوجه شد نمودهای نقش مایه‌های جهانی محدود به تصاویر نیستند، بلکه به صورت ایده‌ها، احساسات، تجربیات و الگوهای رفتاری مشخص نیز پدیدار می‌شوند.

نباید کهن‌الگوها را با کلیشه‌ها اشتباه گرفت. در گفتار روزمره، معانی این دو گاهی اوقات با هم ترکیب می‌شوند. کلیشه برای توصیف یک ایده یا شخص پیش‌پاافتاده، بی‌مزه یا بیش از حد ساده‌شده استفاده می‌شود.

کهن‌الگوها صرفاً مفاهیم فکری نیستند، بلکه آغشته به احساس هستند و همین امر به آنها قدرت می‌دهد تا ما را به عمیق‌ترین شکل ممکن تحت تأثیر قرار دهند. زمانی که درگیر یک کهن‌الگو هستید، مانند عاشق شدن، یا زمانی که در تصرف "جادوگر" یا "قهرمان" قرار می‌گیرید، متوجه آن می‌شوید. آنها دارای ویژگی‌هایی هستند که ممکن است با آنها آشنا باشیم و مواجهه با آنها در شکل کهن‌الگویی‌شان تأثیر آنها را به طور قابل توجهی افزایش می‌دهد، زیرا کهن‌الگوها numinous هستند (به این معنی که دارای یک کیفیت/انرژی معنوی هستند که نیروی آنها را افزایش می‌دهد و ممکن است به عنوان نیرویی قاطع احساس شود).

کلمه "کهن‌الگو" (Archetype) از دو کلمه یونانی گرفته شده است که به "الگوی اول" یا نمونه اولیه ترجمه می‌شود. این اصطلاح، همانطور که یونگ در ابتدا آن را در نظر گرفت، می‌تواند به عنوان انتقال چیزی شبیه یک قالب تعبیر شود که سپس با داده‌های شخصی/فرهنگی/تاریخی پر می‌شود و تصویری یا شکلی خاص‌تر/تصحیح‌شده ایجاد می‌کند. "مادر" یک کهن‌الگو است، اما فرهنگ‌های مربوطه ما این تصویر را با سطوح بیشتری از پیچیدگی و ظرافت پر می‌کنند و مادران شخصی ما تصویر خاص‌تری از معنای مادر بودن برای هر یک از ما ایجاد می‌کنند.

یونگ می‌گوید: مانند هر کهن‌الگوی دیگری، کهن‌الگوی مادر تحت جنبه‌های تقریباً نامتناهی ظاهر می‌شود. من در اینجا فقط به برخی از ویژگی‌های بارزتر آن اشاره می‌کنم. اولین مورد از نظر اهمیت، مادر و مادربزرگ، نامادری و مادر شوهر شخصی هستند. سپس هر زنی که با او رابطه‌ای وجود دارد - به عنوان مثال یک پرستار یا معلم یا شاید یک جد دور. سپس چیزهایی وجود دارند که می‌توان آنها را به معنای مجازی مادر نامید. در این دسته، الهه و به ویژه مادر خدا، مریم مقدس و سوفیا قرار می‌گیرند. اساطیر، تنوع‌های بسیاری از کهن‌الگوی مادر ارائه می‌دهند.



🔻 گروه آموزشی روان تحلیل
🆔 @ravantahlil
در جهانِ مدرن، وقتی حالِ روانی کسی خوش نیست، سه گزینه‌ی مهم برای تسکین و بهبود پیش رویش قرار دارد: دارودرمانیِ روانپزشکی، درمانِ شناختی _ رفتاری (CBT) و روان‌درمانی.

هر کدام از این سه امکان، امتیازات و آسیب‌های خود را دارند. دارودرمانی بیش از همه به درد مواقع بحران می‌خورد؛ زمان‌هایی که روان فرد کاملاً تحت سیطره‌ی ترس، اضطراب و ناامیدی است و فکر کردن و تلاش برای حل مشکلات کاری از پیش نمی‌برد.  قرص اگر استفاده شود، بدون هیچ فعالیت آگاهانه‌ای، به گونه‌ای بر شیمی مغزمان اثر می‌گذارد که می‌توانیم امروز را به فردا برسانیم. ممکن است در این فرایند، کمی خواب آلود و گیج بشویم یا حالت تهوع پیدا کنیم، اما اقلّش این است که هنوز سر پاییم و  کم‌وبیش از پسِ کارهایمان برمی‌آییم.

گزینه دوم درمانِ شناختی _ رفتاری (CBT) است که معمولاً توسطِ روان‌شناسان و روان‌پزشکان انجام می‌شود و حدود ۶ تا ۱۰ جلسه طول می‌کشد. در این جلسات راهکارهایی برای استدلال عاقلانه و منطقی به فرد آموزش داده می‌شود تا با آن بتواند در مورد جهانی که پارانویا، اعتمادبه‌نفسِ کم، شرم و هراس برایش ساخته‌اند، عاقلانه‌تر فکر کند و اگر شد، کنترل آنها را به دست بگیرد.

و در نهایت روان‌درمانی که از دور به نظر فقط آسیب و هزینه دارد.  به‌سختی می‌توان اثربخشی روان درمانی را با آزمون‌های علمی نشان داد. در حقیقت، نتایج روان‌درمانی به‌گونه‌ای است که به سختی می‌توان آنها را در مدل‌های آماری قرار داد. روان‌درمانی زمانِ زیادی می‌برد؛ مثلاً دو جلسه در هفته برای مدت دو سال.  برای همین هم گران‌ترین گزینه برای سلامت روان است. علاوه بر این، روان‌درمانی مشارکتِ فعالِ بیمار و تلاشِ عاطفی مستمر او می‌طلبد. در روان‌درمانی این‌طور نیست که فرد بنشیند و شیمی مغزش کار را پیش ببرد. با این همه روان‌درمانی در بعضی موارد فوق العاده موثر است.

متن: روان‌کاوی به روایت مدرسه‌ی دوباتن، ترجمه‌ی محمود مقدسی، نشر کرگدن


📚 گروه آموزشی روان تحلیل

📍@ravantahlil


INSTAGRAM | TWITTER/X | TELEGRAM | WEBSITE | YOUTUBE
🔺 - یک جنرالیست
🔻 @be_a_generalist





| Twitter | Instagram | Telegram |
روان تحلیل
🔺 - یک جنرالیست 🔻 @be_a_generalist | Twitter | Instagram | Telegram |
کتاب "یونگ و سکس" نوشته ادوارد سانتانا، به بررسی رویکرد یونگ به پدیده‌های جنسی به عنوان وسیله‌ای بالقوه برای تجدید نظر و بهبود درمان مسائل جنسی می‌پردازد. این کتاب با هدف ارائه دانش و آگاهی بیشتر در مورد کار یونگ در این زمینه و کمک به دیدگاه روانشناسی عمیق به درمان فعلی مسائل جنسی نوشته شده است. یونگ به طور گسترده در طول زندگی خود به دیدگاه‌های ما در مورد تمایلات جنسی انسان کمک کرد.

بازیابی این دانش ممکن است به حل مشکلات موجود در پارادایم فعلی درمان روان‌شناسی جنسی کمک کند. این کتاب چالش‌های معاصر، از جمله جنبش رو به رشد به سمت برچسب‌گذاری تشخیصی، درمان‌های کوتاه یا متمرکز بر علائم و مداخلات دارویی غیرضروری یا ناکارآمد را بررسی می‌کند. بسیاری در زمینه درمان جنسی نیز نگرانی‌های جدی در مورد موفقیت و اثربخشی محدود رویکردهای فعلی دارند. این نگرانی‌ها منجر به درخواست‌هایی برای همکاری بیشتر با دیدگاه‌های نظری متنوع شده است. این اثر مشخص می‌کند که چگونه تفاسیر یونگ از پدیده‌های جنسی می‌تواند به نگرانی‌های ابراز شده توسط برخی از متخصصان درمان جنسی و مشکلات اجتماعی گسترده‌تری که ابعاد جنسی طبیعت انسان را آسیب‌شناسی می‌کند، بپردازد که منجر به خشونت و ظلم ناگفته در سراسر جهان می‌شود.

یونگ به طور گسترده برای دیدگاه‌هایش در مورد تمایلات جنسی یا درمان مسائل جنسی شناخته شده نیست. تحلیل‌های جامع از دیدگاه‌ها و رویکردهای بالینی یونگ نسبت به مسائل جنسی در این زمینه پراکنده است. با این حال، یونگ در طول زندگی خود کمک‌های زیادی به دیدگاه‌های ما در مورد تمایلات جنسی انسان کرد. بازیابی این دانش ممکن است به حل مشکلات موجود در پارادایم فعلی درمان روان‌شناسی جنسی کمک کند.

این کتاب چالش‌های معاصر، از جمله جنبش رو به رشد به سمت برچسب‌گذاری تشخیصی، درمان‌های کوتاه یا متمرکز بر علائم و مداخلات دارویی غیرضروری یا ناکارآمد را بررسی می‌کند. بسیاری در زمینه درمان جنسی نیز نگرانی‌های جدی در مورد موفقیت و اثربخشی محدود رویکردهای فعلی دارند. این نگرانی‌ها منجر به درخواست‌هایی برای همکاری بیشتر با دیدگاه‌های نظری متنوع شده است. این اثر مشخص می‌کند که چگونه تفاسیر یونگ از پدیده‌های جنسی می‌تواند به نگرانی‌های ابراز شده توسط برخی از متخصصان درمان جنسی و مشکلات اجتماعی گسترده‌تری که ابعاد جنسی طبیعت انسان را آسیب‌شناسی می‌کند، بپردازد که منجر به خشونت و ظلم ناگفته در سراسر جهان می‌شود.

با افزایش شیوع اعتیاد جنسی و اختلالات جنسی، روانشناسان عمقی این فرصت را دارند که درک اساسی از پدیده‌های جنسی ارائه دهند و جنبه‌های اصلی و مهم مشارکت‌های یونگ را بازیابی کنند. بسیاری از کسانی که با مسائل یا تفاوت‌های جنسی دست و پنجه نرم می‌کنند با مسائلی مانند ترس، فقدان، شرم، سردرگمی، انزوا، محکومیت و ناتوانی مواجه هستند. روش‌های درمانی فعلی برای مسائل جنسی شدید و پیچیده موفقیت محدودی برای بسیاری از افرادی که به دنبال درمان هستند به همراه داشته است.

روانشناسی عمقی می‌تواند با ارائه درک‌ها و روش‌های حیاتی برای کار با ابعاد ناخودآگاه بیماران و علائم آن‌ها، مدل‌های مفهومی و درمان‌ها را غنی‌سازی کند.

یونگ بارها بر ارزش درک گسترده‌تر تمایلات جنسی تأکید کرد، مانند این جمله: "ما فقط می‌دانیم که همه جا با تمایلات جنسی مواجه می‌شویم. آیا هیچ عامل روانی دیگری، هیچ محرک اساسی دیگری به جز گرسنگی و مشتقات آن وجود دارد که اهمیت مشابهی در روانشناسی انسان داشته باشد؟"

بسیاری از روان درمانگران معاصر ممکن است در مورد نحوه برخورد با مسائل جنسی، به ویژه زمانی که مداخلات رفتاری یا دارویی شکست می‌خورند، دچار تعارض شوند، زیرا ماهیت گیج کننده علائم یا جنبه‌های فیزیکی پیچیده آنها وجود دارد. با توجه به چالش‌های درمان، امروزه نیاز به درک بهتر کمک‌های بالقوه رویکردهای متنوع و مکمل وجود دارد. با تمرکز و تحلیل جدید نوشته‌های یونگ در این زمینه، این اثر دیدگاه‌های مهمی را برای حمایت از درمانگرانی که با این مسائل پیچیده و گسترده کار می‌کنند ارائه می‌دهد.


🔺 - یک جنرالیست
🔻 @be_a_generalist





| Twitter | Instagram | Telegram |
فردیت یعنی خودت باشی، خودت شوی. امروزه همه از واژه دم دستی "خودشکوفایی" استفاده می‌کنند، اما منظور واقعی "نفس‌شکوفایی" است. یونگ منظور دیگری دارد. او منظورِ تحققِ سرنوشتِ از پیش تعیین‌شده هر فرد است. این همیشه باب میل نفس نیست، اما همان چیزی است که ذاتاً احساس می‌کنیم می‌تواند یا باید باشد. وقتی آن چیزی که خدا می‌خواست باشیم، نباشیم، روان‌رنجور می‌شویم. اساساً، فردیت یعنی همین. یعنی سرنوشت خود را زندگی کنیم. آن وقت معمولاً انسان‌تر می‌شویم، کمتر بزهکار می‌شویم، کمتر به محیط زیست خود آسیب می‌زنیم.

ماری-لوئیز فون فرانتس، "جغرافیای روح" (مصاحبه با این تاچ، تابستان ۱۹۹۳)


📚 گروه آموزشی روان تحلیل
📍@ravantahlil


INSTAGRAM | TWITTER/X | TELEGRAM | WEBSITE | YOUTUBE
کسی که با ناخودآگاهش در تماس است، ناخودآگاه دیگران را هم برمی‌انگیزد. بسیاری از افراد فقط در سطح آگاه زندگی می‌کنند، اما وقتی عمق ناخودآگاه را در خود پرورش داده باشید، به طور خودکار آن را در دیگران نیز برمی‌انگیزید، و در نتیجه ممکن است با تمام طیف پیچیدگی‌های ناخودآگاه یک نفر مواجه شوید. و این می‌تواند [ویرانگر] باشد.



گوش دادن به عمیق‌ترین خرد ما (صداهای حقیقی... ماریون وودمن)



📚 گروه آموزشی روان تحلیل
📍@ravantahlil


INSTAGRAM | TWITTER/X | TELEGRAM | WEBSITE | YOUTUBE
‍ کهن الگوها به عنوان قطب نمای برند
کهن الگوها به عنوان "نرم افزار روان" عمل می کنند و نقش مهمی در شکل دادن به شخصیت برند ایفا می کنند. برندهایی مانند نایک، کوکاکولا، اپل و هارلی دیویدسون با تجسم معانی کهن الگویی به موفقیت دست یافته اند. این برندها با الهام بخشیدن به وفاداری مشتری، ایجاد تمایز پایدار، و برانگیختن پاسخ های عاطفی در مصرف کنندگان، فراتر از ویژگی های عملکردی خود می روند. نویسندگان تاکید می کنند که درک و مدیریت این معانی کهن الگویی برای موفقیت برند در بازار رقابتی امروزی بسیار مهم است.


برندسازی کهن الگویی در عمل
کتاب به بررسی چگونگی استفاده از کهن‌الگوها در صنایع مختلف می‌پردازد. به عنوان مثال، کوکاکولا با موفقیت از کهن الگوی معصوم برای ایجاد حس نوستالژی و خوش بینی استفاده می کند، در حالی که هارلی دیویدسون کهن الگوی یاغی را برای جذب افرادی که به دنبال آزادی و سرکشی هستند، به کار می گیرد. این کتاب همچنین به بررسی اینکه چگونه شرکت‌ها می‌توانند از کهن‌الگوها برای ایجاد فرهنگ‌های سازمانی قوی‌تر و پرورش وفاداری کارکنان استفاده کنند، می‌پردازد.


بازاریابی پست مدرن و تغییر پویایی مصرف کننده
نویسندگان استدلال می‌کنند که ما در یک عصر پست مدرن زندگی می‌کنیم، جایی که مصرف‌کنندگان امروزی نسبت به تبلیغات سنتی بدبین‌تر هستند و به دنبال اصالت و فردیت هستند. آنها پیشنهاد می کنند که بازاریابان باید با درک کهن الگوهای مرتبط با این نیازها، مانند کاوشگر (برای یافتن هویت) و حکیم (برای درون نگری) با این تغییر سازگار شوند. این کتاب بینش هایی را در مورد چگونگی ایجاد برندهایی که با این ارزش های در حال تغییر همسو هستند ارائه می دهد.


ماهیت دسته بندی و برندهای نمادین
این کتاب به بررسی مفهوم "ماهیت مقوله" می پردازد، که نشان می دهد چگونه خود دسته های محصول می توانند هویت های کهن الگویی داشته باشند. به عنوان مثال، اتومبیل ها اغلب با کهن الگوهای قهرمان و کاوشگر مرتبط هستند، که نشان دهنده آزادی، تسلط و ماجراجویی است. درک این جوهرهای دسته بندی به بازاریابان کمک می کند تا برندهایی ایجاد کنند که با عمیق ترین معانی و آرزوهای مرتبط با محصول یا خدماتشان طنین انداز شوند.


اخلاق بازاریابی کهن الگویی
نویسندگان همچنین به بررسی پیامدهای اخلاقی بازاریابی کهن الگوها می پردازند. آنها به ویژه نگران تأثیر تبلیغات بر کودکان هستند و از بازاریابان می خواهند که از کلیشه ها اجتناب کنند و برندهایی ایجاد کنند که گزینه ها را گسترش دهند و پیام های مثبتی را ترویج کنند. آنها پیشنهاد می کنند که بازاریابان باید به تأثیر پیام های خود بر آگاهی فردی و جمعی توجه کنند.


نتیجه
کتاب «قهرمان و یاغی» رویکردی جامع برای برندسازی و بازاریابی ارائه می‌کند. این کتاب با تاکید بر اهمیت معنا، اصالت و ارتباط عاطفی با مصرف‌کنندگان، چارچوبی عملی برای ایجاد برندهای نمادین ارائه می‌کند که در آزمون زمان مقاومت می‌کنند. این کتاب بینش‌های ارزشمندی را در مورد پویایی در حال تغییر رفتار مصرف‌کننده و اهمیت همسو کردن هویت برند با فرهنگ سازمانی ارائه می‌کند. با ترکیب بینش‌های روان‌شناسی کهن‌الگویی با استراتژی‌های بازاریابی عملی، این کتاب به متخصصان این امکان را می‌دهد تا برندهایی ایجاد کنند که نه تنها از نظر تجاری موفق هستند، بلکه در زندگی مشتریان و جامعه نیز معنا و ارزش ایجاد می‌کنند.


🔺 - یک جنرالیست
🔻 @be_a_generalist





| Twitter | Instagram | Telegram |
نامه 19 ژوئن 1908 - نامه یونگ به فروید: یونگ و فروید نامه‌های متعددی درباره همکار و روانکاو خود، اتو گراس، که یونگ برای یک مورد اختلال عصبی وسواسی تحت درمان داشت، رد و بدل کردند. این روانکاوی مقدار زیادی از زمان یونگ را به خود اختصاص داده بود و گاهی او احساس می‌کرد که گراس در حال تحلیل اوست (که در واقع احساس می‌کرد از آن سود می‌برد). او نوشت: "ماجرای گراس به معنای واقعی کلمه مرا به خود مشغول کرده است. من روزها و شب‌ها را برای او فدا کرده‌ام" (صفحه 155). یونگ گفت که گراس هیچ نشانه‌ای از گذشته رشدی و "هیچ دیروز روان‌شناختی" (صفحه 155) نشان نمی‌دهد.

او بیمار را در عقده جنسی کودکانه که کاملاً خودارضایی باقی مانده بود، گیر کرده می‌دید. یونگ برای فروید توضیح داد که چگونه این یکی از "سخت‌ترین" (صفحه 156) تجربیات زندگی‌اش بوده است زیرا او در بیماری گراس برخی از چالش‌برانگیزترین جنبه‌های خود و طبیعت خود را می‌دید، به طوری که گراس اغلب برای یونگ مانند یک برادر دوقلو به نظر می‌رسید.

(فروید و یونگ، 1974، صفحات 155-157)




📚 گروه آموزشی روان تحلیل
📍@ravantahlil


INSTAGRAM | TWITTER/X | TELEGRAM | WEBSITE | YOUTUBE
2024/05/20 17:37:51
Back to Top
HTML Embed Code: