Telegram Web Link
شکست مدل پوتین- مدودف در هیات نظارت بر مطبوعات

نماینده مادام العمر(16 سال) مدیران مسئول در هیات نظارت بر مطبوعات در ادوار اصلاح طلب و اصولگرا، این بار در قامت مشاور وزیر ارشاد از جانب وزارت متبوع برای نامزدی در انتخابات ردصلاحیت شد.

این اولین بار نیست که از فرایند انتخابات آن هم طی 8 دوره، یک عنصر همواره بی رقیب باشد؛ مجلس شورای اسلامی آئینه تمام نمای این شیوه از انتخابات است که از دل آن محمدرضا باهنر با 28 سال سابقه نمایندگی بیرون می آید؟! تو حدیث مفصل بخوان از این مجمل.

با هیچ معادله ای امکان ندارد کسی بتواند در یک مکانیزم انتخابی و نه انتصابی، سالیان متمادی بی رقیب باشد؛ اصل اساسی در این فرایند همانا "مهندسی" انتخابات به مفهوم عام آن است که نیازی به توضیح ندارد.

بدعت های بیشمار همچون محروم کردن رسانه های مجوزدار از حق رای به بهانه انتشار نامنظم، یکسان بودن و نقض بیطرفی مجری و ناظر در ادوار مختلف و حمایت علنی و غیرعلنی از نامزد از پیش برنده انتخابات و از این قبیل، دستپخت شخص آقای حسین انتظامی است که امروز دامن خود او را گرفته است.

کرسی نشین کنونی به نمایندگی از مدیران مسئول در هیات نظارت بر مطبوعات به باور جامعه رسانه ای کشور محصول مدل پوتین- مدودف است؛ در عجبم از این اظهارات آقای انتظامی آن هم متعاقب ردصلاحیت، که می گوید«...چیدن متغیرها در انتخابات، به‌گونه‌ای که فرد مورد نظر، رأی بیاورد اصولاً پسندیده نیست...»

«فرد موردنظر» ادعایی آقای انتظامی اگر "مدودف" او باشد، باید پذیرفت که تا بدین لحظه مدل "پوتین" حداقل اینجا جواب معکوس داده است؛ اما اگر مدودف به توافقات دوجانبه وفادار باشد باید منتظر اتفاقات جدید باشیم؛ از احتمال انصراف مدودف هیات نظارت تا ...

تاریخ تکرار می شود...نیازی به مصادیق در سپهر سیاسی ایران آن هم در رده های عالی نیست؛ به قول شاعر: بهرام که گور می‌گرفتی همه عمر دیدی که چگونه گور بهرام گرفت.

@roohnavaz55
دایره وکلای مورداعتماد قوه قضائیه توسعه یابد

اصل 35 قانون اساسی می گوید: در همه دادگاه‏ها طرفین دعوی حق دارند برای خود وكیل انتخاب نمایند و اگر توانایی انتخاب وكیل را نداشته باشند باید برای آنها امكانات تعیین وكیل فراهم گردد.

تبصره ماده 48 قانون آئین دادرسی کیفری هم عنوان می کند: در جرائم علیه امنیت داخلی یا خارجی و همچنین جرائم سازمان یافته که مجازات آنها مشمول ماده (۳۰۲) این قانون است، در مرحله تحقیقات مقدماتی طرفین دعوی، وکیل یا وکلای خود را از بین وکلای رسمی دادگستری که مورد تأیید رئیس قوه قضائیه باشد، انتخاب می‌نمایند. اسامی وکلای مزبور توسط رئیس قوه قضائیه اعلام می‌گردد.

طبق آمار رسمی منتشره، تاکنون 63 نفر از وکلای مورد تائید رئیس قوه قضائیه صلاحیت شرکت در پرونده های موضوع تبصره ماده 48 قانون آئین دادرسی کیفری را دارند که به سبب آمار بالای کیفرخواست صادره مربوط به حوادث اخیر کشور، ضرورت دارد رئیس قوه قضائیه در راستای اصل 35 قانون اساسی برای توسعه دایره وکلای مورد تائید، تجدیدنظر کند.

@roohnavaz55
درآمدزایی به سبک مخابرات

شرکت مخابرات ایران پیامک زده که طبق مصوبه جدید، از تاریخ 1401/06/01 مبلغ ثابت 20هزار تومان به عنوان«حداقل هزینه ماهانه تلفن ثابت» در صورتحساب ماهیانه تلفن ثابت شما منظور خواهد شد.

در آخرین آمار منتشره این شرکت، ضریب نفوذ تلفن ثابت کشور بیش از ۳۸ میلیون خط اعلام شده که با این احتساب مخابرات ماهیانه بالغ بر ۷۰۰ میلیارد تومان و سالیانه بیش از ۸ هزار میلیارد تومان پول مفت از جیب مردم به جیب می‌زند!

مفهوم پیامک مخابرات این است که حتی اگر مکالمه هم نکنید، باید هر ماه ۲۲ هزار و پانصد تومان به عنوان هزینه نگهداری به این شرکت به اجبار بپردازید.

پ.ن- پیش بینی می شود هیات مدیره شرکت مخابرات از درآمد حاصله از این طرح ابتکاری، حق الزحمه و پاداش قابل توجهی دریافت خواهند کرد.

@roohnavaz55
کشت و صنعت مغان قربانی می گیرد؟

فروش کشت و صنعت مغان به ثمن بخس(مترمربع به نرخ پفک نمکی 2800 تومانی) در پوشش خصوصی سازی در سالهای پایانی دولت روحانی که عنوان بزرگترین واگذاری سال را به خود اختصاص داد، آنچنان در توجهات و رقابت های سیاسی بود که در دوئل قاضی القضات وقت با دولت دوازدهم، سرانجام رئیسی فائق آمد و رای به ابطال این معامله بحث برانگیز داد.

حالا در دولت خود او، این بنگاه اقتصادی در سطحی نازل به محل چالش و دوئل استانداراردبیل با آنچه که او کارنامه شرکت را حاصل سیاسی کاری توصیف می کند، تبدیل شده است.

به اعتبار شناخت اجمالی از رفتار رسانه ای و سیاسی سیدحامد عاملی در پست های دولتی، او را تاکنون غیرسیاسی ترین مقام سیاسی می دانستم اما استاندار جوان به یکباره در حرکتی بی سابقه ماشه را کشید و بنگاه اقتصادی کشت و صنعت مغان را باشگاه سیاسی و حیاط خلوت عده ای خاص خواند.

برخی می گویند که تاکتیک آقای عاملی و مهره چینی صفحه شطرنج سیاسی در این مقطع از زمان خاص برای انحراف افکار عمومی از زمزمه های تغییر او از تصدی استانداری است؛ موضوعی که گفته می شود تعدادی از نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی بر سر آن با وزیر کشور چالش و بر خواسته خود اصرار دارند.

استانداراردبیل با افشای برخی آمار و ارقام فسادانگیز و اتهاماتی نظیر عقد قراردادهای صوری با سود 40 میلیارد تومانی در ظرف زمان 4 ماه و زیرسئوال بردن کارنامه مدیریتی این شرکت و آنچه که او آن را بزرگنمایی و رخ نمایی یک عملکرد عادی توصیف کرد، گفت که مصمم است این شرکت دوباره به بنگاه اقتصادی تبدیل شود.

سیدحامد عاملی در اثبات عزم جدی خود برای یکسره کردن کار، ملاقاتش در سطح رئیس جمهور، معاون اول رئیس جمهور و وزیر جهادکشاورزی را رفرنس داد و گوشزد کرد که کشت و صنعت مغان، اولویت برنامه های اشتغالزایی اوست ولاغیر!

استاندار اردبیل در بیان ادعاها از مشاوران به گفته او اسپورتیج سوار که حتی لحظه ای در شرکت حضور نداشته‌اند و حقوق های آنچنانی می گیرند سخن گفت؛ ادبیاتی که عموماً جریانات سیاسی برای از میدان به در کردن یکدیگر آن را بکار می گیرند و در نقدهای درون جریانی کمتر سابقه دارد.

این در حالی است که در برخی محافل گفته می شود از دلایل واکنش تند استاندار به مدیریت این بنگاه اقتصادی، عزل غیرمنتظره تعدادی مشاور منتسب به طیف سیاسی همسو با او در کشت و صنعت مغان است؛ ادعایی که همانند ادعاهای آقای عاملی، مستلزم صحت سنجی است.

@roohnavaz55
https://www.bultannews.com/fa/news/808895
علی اکبر روح نواز
کابوس مرگ ارس؛ فغان آذربایجان سفر پیاپی اخیر مقامات مسئول در وزارت نیرو به آنکارا و مذاکرات آبی پیرامون ارس،‌ نگرانی‌ها درباره سرنوشت شریان حیاتی آذربایجان را بیشتر کرده است. آبگیری سدهای غول‌پیکر «کاراکورت» ،«سویلمز» و «توزلوجا» بر روی سرچشمه‌های رودخانه…
ناقوس کابوس مرگ "ارس"

دریاچه ارومیه خشک و از نقشه جغرافیایی حذف شد... حالا نوبت رودخانه «ارس» است بخشی مهم از هویت آذربایجان.

خیال پردازان سرشان را زیر برف کرده و بی اعتنا به «داپ» به جان نحیف اش افتاده اند و شعار توسعه سر می دهند.

می گوییم نر است می گوید بدوش! آب پایدار تبریز و حتی احیای دریاچه ارومیه را از «ممکن العدم بالذات» جستجو می کند؟!.

پایین دست هم به حساب «ارس» برای طرح توسعه دشت مغان رویاپردازی غوغا می کند...

همسایه عزیزتر از جانمان ارمنستان! هم با پساب سمی، سرطان نصیبمان می کند و به حکم ضرب المثل می گوییم که... هر چه از دوست رسد، نیکوست!

آقایان رویاپرداز! از خواب غفلت بیدار شوید و آن سوتر را ببینید که سرشاخه ارس، آناتولی است که با سدهای غول پیکر «کاراکایا» و «کاراکوت»، ناقوس مرگ ارس را به صدا در آورده. بروید مذاکره کنید و قرارداد و پروتکل ببندید...هنوز هم دیر نیست.

@roohnavaz55
https://www.bultannews.com/fa/news/809190
نقدی بر طرح افزایش تعداد نمایندگان؛
ظلم بالسویه عدالت نیست!

آمایش سرزمین، پیش نیاز عدالت اجتماعی و توسعه پایدار، متوازن و عادلانه منابع و جمعیت است.

قانون اساسی، اصول مترقی در توازن و نفی شکاف طبقاتی دارد اما از گذشته تاکنون نگاه امنیتی موجب شده تا منابع کشور به قیمت خالی از سکنه شدن شمار زیاد روستاها و شهرها، در تعدادی از مناطق مرکزی متمرکز و منحصر شود.

طرح افزایش تعداد نمایندگان از 290 نفر به 330 نفر صرفنظر از این که با اختیارات فوق العاده هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام، مجلس شورای اسلامی بی خاصیت شده است، زخم کهنه تبعیض را دوباره باز کرد؛ چگونه؟

مصوبه کمیسیون امور داخلی مجلس در پیشنهاد افزایش تعداد نمایندگان به تفکیک حوزه های انتخابیه نشان می دهد که شاخص و معیار اصلی در این موضوع «جمعیت» است؛ استانهای عمدتاً برخوردار مناطق مرکزی کشور از قبیل تهران، البرز، اصفهان، کرمان، یزد به دلیل افزایش جمعیت، کمبود نماینده دارند اما استانهای مرزی و فقیر، مازاد نماینده!؟

آقایان محترم؛ ظلم بالسویه عدالت نیست...

@roohnavaz55
چرا ارمنستان به نزاع کامل با روسیه رسید

پاشینیان در پی شکست تحقیرآمیز کشورش در جنگ ۴۴ روزه قره باغ به لطایف الحیل تلاش کرد تا خود را هر چند به ظاهر وفادار مسکو نشان دهد اما پوتین و زمامداران کرملین زیرک تر از آن بودند و هستند که از نخست وزیر برآمده از اعتراضات ضد روسی و روس هراسی ارمنستان فریب بخورند.

حالا نیکول به سیم آخر زده و از عصبانیت ناشی از به گفته او سکوت روسیه در مناقشه باکو- ایروان، با لحنی تند گفته که این رفتار مسکو بدین معنا است که حضور ارتش روسیه در ارمنستان(قرارداد نظامی) نه تنها امنیت را تضمین نمی‌کند بلکه برعکس تهدید امنیتی برای ایروان است!

به نظر نمی رسد این اظهارات بی سابقه نسبت به زمامداران مسکو، برای مصرف داخلی ارمنستان و جلب حمایت هواداران ضدروسی پاشینیان باشد؛ او با تبلیغات و تحرکات دامنه دار اخیر علیه آذربایجان و ادعای تجاوز ارضی باکو و ناامیدی از روسیه، به دنبال کشاندن پای ناتو و در صدر آن فرانسه به منطقه قفقاز جنوبی است.

یادمان باشد که نانسی پلوسی رئیس وقت مجلس نمایندگان آمریکا، مرداد ماه سال گذشته در سفر به ایروان در گوش پاشینیان غربگرا خواند که با طناب پوسیده روسیه به چاه رفتن خطاست!

بر همین اساس است که روسیه به دلیل منافع ژئوپولتیکی در قفقاز جنوبی حاضر نیست به هر قیمتی روی متحدان ناکارآمد و غیر قابل اعتماد خود (ارمنستان) حساب کند.

و لذا قفقاز جنوبی اکنون به مرحله ای از آشفتگی سیاسی رسیده که طی آن شاهد عجیب ترین حرکت های سیاسی مقامات ارمنی و «نزاع کامل ایروان با روسیه» هستیم.

باید منتظر ماند و دید تحولات سیاسی و احتمالا نظامی قفقاز جنوبی در بحبوحه جنگ اوکراین و طغیان ارمنستان علیه مسکو در آینده چگونه پیش می رود.

#بحران_قره_باغ
#جنگ_کریدورها

@roohnavaz55
سلام بر سکولاریسم!

انتخابات ریاست جمهوری ترکیه ۱۴می(۲۴ اردیبهشت) برگزار می شود.

ما هم در ایران به استقبال تبلیغات زودهنگام رفته و همنوا با نظرسازی های گسترده مخالفان حزب عدالت و توسعه، شکست زودهنگام اردوغان را جشن می گیریم و می گوییم...

#سلام_بر_سکولاریسم
#نه_به_اسلام

زیبا نیست!؟
@roohnavaz55
این بحثی انحرافی است؛ مدیران دروغگو را زیر ذره بین ببرید

این که مدیران عالی را به سبب کاربرد واژگان خارجی زیر ذره بین ببرند و هیچ از وعده ها،شعارها و حتی دروغ های آنان در تلویزیون پرسش نکنند خود یک بحثی انحرافی است.

#صداوسیما
#زبان_معیار
@roohnavaz55
مگر دادستان کل هم می تواند کسی را احضار کند؟ ضمانت اجرایی ندارد، جدی نگیرید

امروز آقای منتظری دادستان کل کشور اعلام کرد که آقای بیگی نماینده مدعی واگذاری ۷۵ خودرو به نمایندگان مجلس برای انصراف آنان از پیگیری طرح استیضاح قبلی وزیر صمت به دلیل اظهاراتش به دفتر دادستانی کل احضار شد.

کارشناسان سئوال می کنند که مگر دادستانی کل مطابق کدام قانون، صلاحیت استنطاق نمایندگان مجلس را دارد که بتواند نماینده تبریز را هم احضار کند؟

البته که پاسخ منفی است و مرجع ذیصلاح برای تعقیب و جلب به دادرسی نمایندگان مجلس شورای اسلامی، دادسرای عمومی و انقلاب تهران است نه دادستان کل.

با این وصف مشخص می شود که حضور بیگی در دفتر دادستان کل کاملاً امری اداری و تشریفاتی بوده و اصلأ مطابق ترتیبات آیین دادرسی نبوده است.

به عبارتی این دعوت، صرفاً مصرف رسانه ای داشته و به هیچ عنوان ضمانت اجرایی ندارد.

اگر قوه قضاییه به این نتیجه رسیده بود که ادعاهای آقای بیگی بی اساس است قطعاً از مکانیزم قانونی و از طریق دادستان تهران، ترتیبات قانونی احضار را با اطلاع هیات رییسه مجلس انجام می داد.

@roohnavaz55
شوک انتخاباتی ترکیه/ اردوغان کار را یکسره می کند

محرم اینجه مطابق با پیش بینی ها، امروز از ادامه رقابت انتخابات ریاست جمهوری ترکیه کناره گیری کرد.

اخبار حکایت از این دارد که سینان اوغان دیگر نامزد انتخابات نیز تصمیم گرفته که از این رقابت کنار برود.

بر خلاف کسانی که معتقدند انتخابات به دور دوم کشیده می شود ، بر این باورم با انصراف اینجه و اوغان، پرونده انتخابات ترکیه در همان دور اول با پیروزی اردوغان بسته می شود.

این پیشگویی نیست، پیش بینی مبتنی بر رفتار توده مردم در پای صندوق های رای طی 20 سال اخیر ترکیه است.
@roohnavaz55
آن روی سکه قحطی کارگر

یونس ژائله رئیس اتاق بازرگانی تبریز در جریان سفیر اخیر رئیس جمهور به استان آذربایجان شرقی به آقای رئیسی گزارش داد که اکثر کارخانه ها، شرکت‌ها و واحدهای تولیدی استان با مشکل کمبود نیروی کار ماهر مواجه هستند.

آقای رئیسی هم در پاسخ گفت که این سیگنال مثبتی است که کار است، اما کارگر نیست!؟

اما آن روی سکه و به تعبیری واقعیت ماجرا چیست؟ این که دستمزد پایین سبب شده کارگران ماهر رغبتی به کار در محیط‌های بزرگ صنعتی نداشته باشند.

و در نتیجه کارگر غیرماهر جای کارگر متخصص را می گیرد و کیفیت تولید تنزل می یابد

یا که دو گروه سرمایه گذار و کارگر متخصص به سمت دلالی گرایش می یابند که شغلی پردرآمد است

و خلاء سیاستِ درستی که باید دولتها اتخاذ کنند که...
@roohnavaz55
عناصر سه گانه جرم در اظهارات جنجالی فرمانده

سردار "حسن مفخمی شهرستانی"فرمانده انتظامی مازندران در دهمین روز از تصدی این مسئولیت در حرکتی بهت آور و در مقام تشویق و ترغیب همکارانش گفت: «هر کس خواست توی این استان یا توی شهرستان‌های ما خدای نکرده ناهنجاری کند، به حکم قانون گردنش را بشکنید؛ پاسخش هم با من!»

این سخنان جنجالی موجی از واکنش های عمومی به این مقام انتظامی و نتیجتاً بدبینی را به نیروهای مسلح ایجاد کرده است.

طبق ماده ۵۵ قانون مجازات جرائم نیروهای مسلح، مرتکب از باب اظهار خلاف شؤون نظامی و به دلیل عنصر قانونی جرم از دو ماه تا یک سال محکوم می شود.

ضمن این که عنصر مادی جرم به جهت مطلق بودن و عنصر معنوی به دلیل فقدان نیاز به اثبات سوء نیت خاص از دیدگاه حقوقیین، محقق است.

این که معاون اول قوه قضائیه در واکنش به این اظهارات نسنجیده و تلاش برای توجیه آن به این اکتفا کند که «ادبیات خوبی نبوده است» قطعاً پاسخی قانع کننده به افکار عمومی از باب اعمال و اجرای وظیفه نظارت قضایی بر فرماندهان نظامی، انتظامی و ضابطان نیست.

@roohnavaz55
ترجیع بند گرفتاری ها «فقر» است

یک چهارم جمعیت کشور یعنی بالغ بر 20 میلیون نفر که عمدتاً از روستاها مهاجرت کرده اند، اکنون حاشیه نشین شهرها هستند.

آنان گرفتار آسیب هایی نظیر اعتیاد، سرقت، طلاق و خشونت هستند که ریشه آن «فقر» است.

این که فرافکنی کنید و مردم هر منطقه را متهم به فلان صفت بد کنید، علاج درد نیست؛ نسخه انحرافی نپیچید و بپذیرید که «ترجیع بند» گرفتاری ها، فقر است.
@roohnavaz55
این رفتار دور از مقام نمایندگی مردم است

حقیقتاً از هویت این نماینده مجلس بی اطلاع هستم. نه می دانم نماینده کدام حوزه انتخابیه است و برایم هیچ اهمیتی هم ندارد گرایش سیاسی او را بدانم.

تلقی این است که شایستگان و بهترین ها به پارلمان و خانه ملت راه پیدا می کنند. اما هر چه فکر کردم حداقل به دلیل همین رفتار نتوانستم خودم را قانع کنم که نماینده محترم مجلس، شایسته حضور در این جایگاه باشد!چرا که میزبانی خانه ملت آدابی دارد که حداقل هایش را هم رعایت نمی کند.

و اما یک پرسش! آیا همین نماینده محترم به خود اجازه می دهد در خانه خود هم روی دسته مبل بنشیند؟ قطعاً که پاسخ منفی است. چرا؟ چون دلش نمی آید به دارایی اش آسیب برساند و رفتار غیرمتعارف از خود نشان دهد!
@roohnavaz55
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
ادبیات قضایی دگرگون شد؛ طبری پس کجاست؟!

متعاقب تشکیل دادگاههای ویژه برخورد با اخلالگران اقتصادی در سالهای اخیر، پرونده۲۱ متهم کلان ارزی، پرونده پیچیده طبری، پرونده امامی ابربدهکار بانکی و تهیه کننده سریال شهرزاد و همدستانش، پرونده‌ خودروهای قاچاق، پرونده اخلال ارزی ۶۰ میلیون یورویی، پرونده مدیران سابق بانک مرکزی، پرونده عظام، پرونده شرکت نی شکرهفت تپه، پرونده رئیس سازمان خصوصی سازی و دهها پرونده کلان دیگر برگزار و منجر به صدور احکام سنگین زندان از 10 و 20 تا 31 سال برای محکومین شد.

حالا رئیس سازمان زندان‌ها در راستای اقناع افکار عمومی! از آخرین وضعیت پرونده طبری عنوان می کند که «او نه عفو خورده، نه مرخصی رفته و نه داخل زندان است»!؟

به استناد اظهار رئیس سازمان زندانها که «طبری با تصمیم مرجع قضایی؟! به‌صورت موقت بیرون از زندان است» مفروض است اغلب محکومان درشت و گردن کلفت دادگاههای ویژه مفاسد اقتصادی اکنون با تصمیم مرجع قضایی به صورت موقت بیرون از زندان هستند.

#پرتقال_فروش_را_پیداکن!
@roohnavaz55
روسیه و چین، اعراب را بر ایران ترجیح می دهند!

هنری جان تمپل، نخست وزیر انگلستان درسال‌های ١٨۶٠ – ١٨۵٠ یک جمله‌ای دارد که در تاریخ و روابط بین الملل در جهان ماندگار شد و آن این است که «انگلستان دوستان یا دشمنان دائمی ندارد، تنها منافع دائمی دارد».

وزیران خارجه روسیه و 6 کشور عضو شورای همکاری خلیج فارس (کویت، عربستان سعودی،‌ بحرین، قطر،‌ امارات و عمان) در بیانیه مشترک اعلام کردند از "تلاش های امارات برای حل مسئله جزایر سه گانه از طریق مذاکرات دو جانبه با ایران یا دادگاه بین المللی" حمایت می کنند.

پیش از این هم شی جین پینگ، رئیس جمهور چین که کشورش مانند روسیه با ابران روابط و مناسبات نزدیکی دارد موضع و بیانیۀ مشابهی با سران شورای همکاری خلیج فارس امضاء کرده بود.

به نظر می‌رسد چین و روسیه به هیچ وجه نمی‌خواهند رضایت جمهوری اسلامی ایران را به بهای از دست دادن رضایت کشورهای عربی منطقۀ خلیج فارس به دست آورند.

@roohnavaz55
اسب تروا در تراکتور

تیم پرافتخار تراکتور در کمتر از دو هفته با هت‌تریک باخت خاصه شکست در پلی آف لیگ قهرمانان آسیا در حضور 80 هزار هوادار وفادار، وارد گودال بحران شد و دست پیدا و پنهان عناصر نفوذی در پوشش دلال و هر عنوان دیگر در تیم مدیریتی و بازیکنان هویدا گشت.

به مصداق ضرب المثل “گرگ در لباس میش” همان نفوذی هایی که به هر قیمت ممکن «نگذاشته اند»، «نمی گذارند» و «نخواهند گذاشت» پرچم تراکتور و پرهوادارترین تیم آسیا، بالا باشد!

اکنون نقشه اسب تروای نفوذ به درستی اجرا شده؛ صدای اعتراض هواداران پس از «عیبی یوخ»، قطعاً قربانی می گیرد البته نه از تیم مدیریتی و بازیکنان بلکه «خمز»! چرا؟ چون خمز پرچمدار است...
@roohnavaz55
نگاه امنیتی به مطالبه اعاده آستارا به اردبیل

اخیرا کمپین الحاق آستارا به استان اردبیل در شبکه های اجتماعی مطرح که علاوه بر بازتاب گسترده، موجب تبادل نظر موافقان و مخالفان این کارزار خودجوش و مردمی شد.

دستگاههای مسئول به جای مواجهه منطقی با این مطالبه، آن را امنیتی کرده و جوان 22 ساله در صومعه سرا استان گیلان را به اتهام طرح این موضوع تعقیب و با قرار صادره روانه زندان کردند؟!

اتهام این جوان بنا به گفته سرهنگ عبدالعلی شعبانی فرمانده نیروی انتظامی آستارا، تشویش اذهان عمومی و اخلال در نظم و امنیت عنوان شده است!

موضوع اعاده مجدد آستارا به اردبیل که سابق بر این در محدوده جغرافیایی استان آذربایجان شرقی بود طی دهه های اخیر به کرات مورد مطالبه مردم این شهرستان بوده و هست.

لذا برخورد امنیتی و قضایی با مطالبه مردمی که امری فرهنگی و اجتماعی است نه تنها
صحیح و زیبنده نیست بلکه می تواند چالش برانگیز و نتیجه عکس بدهد.

@roohnavaz55
عملیات روانی در مدیریت بحران!
هیس! برف سنگین است...

بعد از ماهها، بالاخره آذربایجان امروز رو سفید اما به لطف مدیریت دانش! زیر برف مدفون شد.

برق هزاران روستا قطع و راهشان مسدود...
آمبولانس ها یا زیر برف مدفون یا در مسیر امداد، در برف مانده و فشار گاز خانگی افت و مردمی #خوشحال_مضطرب_نگران...

دکترین مدیریت بحران در مواجهه با هر رخداد طبیعی و غیرطبیعی همواره بر این قاعده است تا «متعارف» را «سنگین» جلوه دهد...آخر «این عملیات روانی در مدیریت است»

خلاصه که من و تو، ادراکی پذیرفته ایم که برف «سنگین» آمده و در #شرایط_حساس_کنونی
حفظ بیضه اسلام از اوجب واجبات است.

@roohnavaz55
2024/06/01 01:42:06
Back to Top
HTML Embed Code: