Telegram Web Link
📚 پیشنهاد کتاب: دایرة‎المعارف سازهای جهان

مجموعه‌ای است بسیار كامل كه به اكثر زبان‌های زندۀ دنیا ترجمه شده ‎است‎. این مجموعۀ مصور كه با همكاری گروه كثیری از محققین و مهم‎ترین موزه‌های‎ جهان تألیف شده به بررسی و معرفی تمامی سازهای موسیقایی كه در طول تاریخ بشر شناسایی شده ‎است می‌‎پردازد و با حدود 4000 تصویر تكمیل شده است و اطلاعات مفیدی در مورد انواع سازها و نحوه تولید صدا به موزیسین‌ها و علاقه‌مندان موسیقی ارائه می‌دهد.

نام کتاب: دایرة‎المعارف سازهای جهان
نویسنده: حسن زندباف
قطع: وزیری
چاپ: سوم
تعداد صفحات: ۳۱۲


🛒خرید اینترنتی کتاب با تخفیف


▫️تلگرام نشر روزنه
▫️اینستاگرام نشر روزنه
☎️ 02188721514
👌1
📚 پیشنهاد کتاب: ارزش همه چیز (ساختن و ستاندن در اقتصاد جهانی)

ماریانا متزوکاتو استاد اقتصاد نوآوری و ارزش عمومی در کالج دانشگاهی لندن (UCL) است که به عنوان یکی از "سه متفکر برجسته در حوزۀ نوآوری" شناخته می‌شود. او در این کتاب با استفاده از مطالعات موردی پرشمار، نشان می‌دهد که مفهوم ارزش‌آفرینی، منجر به خلط معنای رانت و سود و تحریف معیارهای اندازه‌گیری رشد و تولید ناخالص داخلی شده و طی این فرآیند نوآوری مختل و نابرابری تشدید شده است.

مطالعۀ این کتاب برای خوانندگان کنجکاو و علاقه‌مندان به اقتصاد، سرمایه‌گذاری و سیاست عمومی جذاب خواهد بود.

نام کتاب: ارزش همه چیز (ساختن و ستاندن در اقتصاد جهانی)
نویسنده: ماریانا متزوکاتو
مترجم: احمد سیف
قطع: رقعی
چاپ: اول
تعداد صفحات: ۳۹۲

#انتشارات_روزنه

🛒خرید اینترنتی کتاب با تخفیف
📖مطالعۀ صفحات نخست


▫️تلگرام نشر روزنه
▫️اینستاگرام نشر روزنه

☎️ 02188721514
👍3
📚 معرفی کتاب فراز و فرود ملت‌ها

چرا "گروه‌های ذینفع" در یک جامعه شکل می‌گیرند؟ آیا انباشت این گروه‌ها می‌تواند به "فراز و فرود ملت‌ها" بینجامد؟ با کدام دستگاه نظری می‌توان آثار و تبعات اقتصادی، اجتماعی و سیاسی آنها را تحلیل کرد؟
مَنسِر اولسون در کتاب فراز و فرود ملت‌ها با نگاهی میان‌رشته‌ای و تاریخی، چارچوب نظری خود را برای پاسخ‌دهی به این سؤالات ارائه و نشان می‌دهد که گروه‌های منافع خاص با سیطره بر نهادها و حامل‌های قدرت به ویژه دولت، باعث کاهش کارآیی و درآمد کل جوامع می‌شوند. ایده‌های اولسون می‌تواند بینش‌های جدیدی دربارۀ شیوۀ عمل و اقتضائات مقابله با این گروه‌ها در جامعه و اقتصاد ایران در اختیار ما بگذارد.

نام کتاب: فراز و فرود ملت‌ها
نویسنده: مَنسِر اولسون
مترجمان: جعفر خیرخواهان، محمد فاضلی
انتشارات روزنه
چاپ: سوم
تعداد صفحات: ۳۵۲

#انتشارات_روزنه

🛒خرید اینترنتی کتاب با تخفیف
📖مطالعۀ صفحات نخست

▫️تلگرام نشر روزنه
▫️اینستاگرام روزنه
▫️تلگرام دکتر فاضلی
▫️تلگرام دکتر خیرخواهان
☎️ 02188721514
2
Forwarded from Finance & Economics
📄 یادداشت

از استالین تا استیگلیتز

منبع: کانال چرا ملت‌ها شکست می‌خورند؟

فصلنامهٔ چپ‌گرای ترجمان آخرین شمارهٔ خود را به ناسزای محبوب چند دههٔ اخیر آکادمی‌ها و چپ‌های از استالین‌برگشته یعنی «نئولیبرالیسم» اختصاص داده و بهانهٔ این پرداخت چندباره را هم انتشار کتاب جدیدی از اقتصاددان مشهور ضدبازار، مشاور سابق کلینتون و معاون مستعفی بانک جهانی، «یوسف استیگلیتز» قرار داده است؛ کتابی تحت عنوان «راه آزادی؛ اقتصاد و جامعهٔ خوب» که در سال جاری منتشر شده است. استیگلیتز که علاقهٔ عجیبی به افزایش مداخلات دولتی و کوچکنمایی شکست‌های پی در پی دولت‌ها در اقتصاد و متقابلاً ایمانی راسخ به شکست بازار دارد، مانند اغلب تالیفات عمومی خود، «راه بردگی» را اینبار در پوشش «آزادی» همواره کرده و تعریف جدیدی از «Freedom» ارائه داده است که بسیار شاذ و عجیب است و تنها به کار اثر جدیدش می‌آید و بس. پرداخت به این تعریف از آزادی مجالی دیگر می‌طلبد اما مخاطبین عادی باید آگاه باشند که بسیاری از مداخلات دولتی در زندگی اقتصادی و شخصی آنها، تئوری‌پردازانی در دانشگاه دارد و سیاستمداران در نقض حریم خصوصی آنها غالباً به جماعت آکادمی‌نشین متکی بوده‌اند.

باری در این شماره ضمن معرفی کتاب، گفتگویی هم با خود استیگلیتز انجام شده که باگِ نظریهٔ جدید او را ناخواسته آشکار می‌کند. «استیگلیتز» خود برای تز جدیدش که طبق معمول پر از دستورالعمل‌ها و احکام‌ برای مداخلات بی‌حد و حصر، و البته بزرگ شدن مستمر ساختار دولت است، نام «سرمایه‌داری ترقی‌خواهانه» را برگزیده که مانند عنوان کتاب جدیدش یعنی «راه آزادی» باز هم نوعی بزک مزورانه است که امثال او همیشه برای بردگی شهروندان آزاد تدارک دیده‌اند. حالا برگردیم به گفتگویی که در صفحات ۲۳ تا ۳۴ ترجمان منتشر شده و اقتصاددانی از شیکاگو بنام «استیون لویت» آنرا با «استیگلیتز» انجام داده است. لویت که با نظریات مولف همدلی دارد و حتی بارها برای جلب نظر او به استهزای میلتون فریدمن هم می‌پردازد، در میانهٔ گفتگو ناگهان سوالی می‌پرسد که اقتصاددان بازارستیزِ عاشق روزولت را اصطلاحاً در «تله» قرار می‌دهد. لویت پس از چند صفحه گفتگو که به خوبی و خوشی سپری شده، می‌گوید:

«اینجور که قضیه را می‌شنوم خیلی هم خوب است، ولی اجازه بدهید مخالفتی هم بکنم. برای اینکه چنین سیستمی نتیجه بدهد، وجود سیاستمدارانی لازم است که تصمیمات درست بگیرند ولی مگر اینهمه شواهد نشان نمی‌دهد که تصمیمات صاحبان قدرت معمولاً در راستای افزایش قدرت و ثروت‌شان است؟ امکانش نیست که صاحبان قدرت، در عمل، سرمایه‌داری ترقی‌خواهانه را تحریف کنند و چیزی از آن بسازند که به مراتب از حالت فعلی بدتر باشد؟»

استیگلیتز که در صفحات قبل و احتمالاً کل کتاب جدید خود یک دوجین مقررات و مصوبه برای دخالت در اقتصاد و رساندن دست آهنین دولت به تمام ابعاد زندگی خصوصی شهروندان تدارک دیده، حالا باید به این پرسش اساسی که عدم‌پاسخ به آن کل تزش را با خطر فروپاشی روبرو می‌کند، جوابی متقن دهد. به این معنا که چرا او می‌خواهد از نظم بازار به چیزی پناهنده شود که به مراتب خطر بیشتری دارد و آن «برادر بزرگ» است؟ پاسخ استیگلیتز اما از خود سوال مهم‌تر است. او که خود را برای چنین پرسشی آماده نکرده بود مانند بیچاره‌ای در گِل مانده، می‌گوید:

«دقیق نمی‌دانم چطور باید به این نقطه برسیم، ولی در تلاشم تا چشم‌اندازی از جهت حرکت ارائه بدهم!»


«نمی‌دانم!»؛ لویت پرسیده که تز مداخلهٔ شما قرار است توسط صاحبان قدرت اجرا شود حال آنکه آنها «حساب کارشان را بارها پس داده‌اند» و ممکن است اوضاع را بدتر کنند. اقتصاددان همنام استالین اما پاسخ می‌دهد: «نمی‌دانم!» و اینکه «در تلاشم چشم‌اندازی ارائه دهم!» او در حال حاضر ۸۱ سال دارد و حداقل نیم قرن است که در حوزه اقتصاد، فعالیت پژوهشی مستمر داشته اما هنوز پاسخی برای این پرسش مهم پیدا نکرده است. ولی یک دوجین صفحه را سیاه می‌کند که غول دولت را بزرگتر از اندازهٔ فعلی آن کند! وقتی هم از او سوال می‌کنند که «امامزادهٔ تو شفا نمی‌دهد» و دولتْ خود «مار غاشیه» است خیلی ساده و آسان می‌گوید: «نمی‌دانم!» او در همین گفتگو صریحاً تز خود را «سوسیال دموکراسی تقویت‌شده» نامیده که لاجرم در آمریکا باید «سرمایه‌داری ترقی‌خواهانه» لقب بگیرد!


◽️@utfinance◽️

#جوزف_استیگلیتز
#علم_اقتصاد_و_جامعه_خوب
#هایک
👎3
📚 پیشنهاد کتاب: حجره خورشید
کتاب حجره خورشید که با مقدمه‌ای از دکتر «محمدعلی موحد» آغاز شده، در ۲۶۰ بخش تحت‌عنوان ۲۶۰ «صحبت» تدوین شده است. در پایان نیز ۳ پیوست در کتاب قرار داده شده‌اند. این کتاب در واقع شرحی بر مقالات «شمس تبریزی» است. این مقالات، مجموعه‌ای از سخنانی است که [احتمالاً] میان مولانا و شاگردانش در موقعیت‌های مختلف نوشته شده است. این سخنان در قالب ۶ نسخهٔ اصلی دست‌نویس در موزه‌ای در کشور ترکیه نگه‌داری می‌شوند.
به‌گفتهٔ «محمدعلی موحد» شمس تبریزی در نگارش این کتاب لحنی نامألوف و غیرعادی داشته یا به‌قول مولانا «وحی‌آسا» داشته است. این مقالات با کتاب مثنوی معنوی اثر مولوی ارتباط محتوایی دارند.

«شمس ما را از ایستادن برحذر می‌دارد. می‌گوید به هیچ مرتبه‌ای اکتفا نکن، عالی‌تر را بنگر و آن را طلب کن. نه به فقیه بودن رضایت بده، نه به صوفی بودن و نه به عارف بودن. مقصدی در کار نیست، مقصد تو هم راه توست.»



نام کتاب: حجره خورشید (شرحی بر مقالات شمس تبریزی)
نویسنده: سودابه کریمی
قطع: وزیری
چاپ: دوم
تعداد صفحات: ۴٣۴

🛒 خرید اینترنتی کتاب با تخفیف
📖مطالعۀ ۲۰ صفحۀ نخست
2👍1
📚 پیشنهاد کتاب: غول مدفون

کتاب «غول مدفون» نوشته کازئو ایشی گورو، نویسنده انگلیسی-ژاپنی، داستانی است درباره اکسِل و بیئتریس، زوج کهنسالی که در بریتانیای قدیم برای پیدا کردن پسر گمشده‌شان به سفری ماجراجویانه می‌روند. در جهانی که خاطرات جنگ توسط مهی جادویی فراموش شده‌اند، این دو با شخصیت‌های مختلفی روبرو می‌شوند و در نهایت، راز غول مدفون که آرام آرام آشکار می‌شود، به پرسشی بزرگ می‌انجامد: آیا باید گذشته را فراموش کرد تا به آرامش رسید؟ این رمان که توسط روزنامه گاردین به عنوان مهمترین رمان سال ۲۰۱۵ انتخاب شده، هنر بی‌نظیر ایشی گورو در خلق جهانی شناور را به نمایش می‌گذارد.

📖 نام کتاب: غول مدفون
✍️ نویسنده: کازوئو ایشی گورو
🔄 مترجم: آرزو احمی
قطع: رقعی
چاپ: دهم
تعداد صفحات: ۴۵۸

🛒خرید اینترنتی کتاب با تخفیف
📖مطالعۀ ۲۰ صفحۀ نخست کتاب

▫️تلگرام نشر روزنه
▫️اینستاگرام نشر روزنه
☎️ 02188721514
1👌1
نشست‌های گفتار و اندیشه | جلسه ۸۰

معرفی و بررسی کتاب:
علم اقتصاد و جامعه خوب

نویسنده: جوزف ای.استیگلیتز
مترجم: سیدعلیرضا بهشتی شیرازی

با حضور:
دکتر محمدرضا فرهادی‌پور
دکتر هاشم زارع

زمان: سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۰۷ ، ساعت ۱۸
شیراز، میدان معلم، خیابان همت (ایمان) جنوبی، کوچه ۱۷، نبش فرعی ۱۷/۲

خرید اینترنتی کتاب با تخفیف

@goftar_andisheh
1
Eghtesad Khordani
Rayehe Eqtesad & KhanaHouse
🎧 شماره ششم پادکست رایحه اقتصاد

🎧 اقتصاد خوردنی

🎙️ میهمان: دکتر محسن محمدی ایوانکی دانش‌آموخته رشته اقتصاد از دانشگاه تهران، پژوهش‌گر و مترجم کتاب اقتصاد خوردنی

🎙️ میزبان: علی نصیری‌اقدم

فیلم کامل در یوتیوب
تیزر برنامه در بله

#پادکست
#توسعه
#کتاب

🌐 رایحه اقتصاد در یوتیوب | تلگرام | بله
3
معرفی کتاب: آونگ فوکو

کتاب آونگ فوکو، رمانی نوشته‌ی اومبرتو اکو است که اولین بار در سال 1988 به چاپ رسید. سه نفر از اهالی میلان که حوصله‌شان از کارشان سر رفته، نقشه‌ای را طراحی می‌کنند؛ حقه‌ای که شوالیه‌های معبد قرون وسطایی را با سایر فرقه‌های اسرارآمیز از دوران کهن تا کنونی به هم مرتبط می‌کند. نتیجه‌ی این کار، به وجود آمدن نقشه‌ای است که نقطه‌ای جغرافیایی را نشان می‌دهد که در آن می‌توان تمام قدرت‌های زمین را تحت کنترل درآورد—نقطه‌ای که در پاریس و در موقعیت «آونگ فوکو» قرار دارد. اما پس از مدتی، این حقه شکل واقعیت به خود می‌گیرد، و زمانی که فرقه‌های سری، از جمله شیطان‌پرست‌ها، اطلاعاتی را در مرد این نقشه به دست می‌آورند، تمام تلاش خود را به کار می‌بندند تا زمین را تحت کنترل خود درآورند.


نام کتاب: آونگ فوکو
نویسنده: اومبرتو اکو
مترجم: رضا علیزاده
قطع: رقعی
چاپ: هشتم
تعداد صفحات: ۶٩۰


🛒 خرید اینترنتی کتاب با تخفیف
📖مطالعۀ صفحات نخست


▫️تلگرام نشر روزنه
▫️اینستاگرام نشر روزنه

☎️ 02188721514
👍3👎1
پیشنهاد مطالعه: توسعه به مثابه توانمندسازی حکومت


اطلاق اصطلاح توانمندسازی برای دولت شاید عجیب به نظر برسد، چون دولت‌ها عموماً قوی تصور می‌شوند و اتفاقاً دغدغۀ رایج در علم سیاست، جامعه‌شناسی و اقتصاد مهار قدرت آنهاست. پس منظور از توانمندسازی حکومت چیست؟
این کتاب، توسعه را پدیده‌ای چهار وجهی می‌داند که سه وجه آن بسیار شناخته شده‌اند: توسعۀ اقتصادی، اجتماعی و سیاسی. وجه چهارم توسعۀ اجرائی است و به عقیدۀ نویسندگان پیشبرد سه وجه دیگر بستگی به قابلیت‌های اجرائی دولت دارد؛ در دولت ضعیف نه رشد اقتصادی بیشتر ممکن است، نه مردم‌سالاری و نه برابری.

نام کتاب: توسعه به مثابه توانمندسازی حکومت
نویسنده: لنت پریچت، مایکل وولکاک، مت آندروز
با مقدمۀ احمد میدری
مترجم: جعفر خیرخواهان، مسعود درودی
قطع: رقعی
نوبت چاپ: دوم
تعداد صفحات: ۳۴۰


🛒خرید اینترنتی کتاب با تخفیف
📖مطالعۀ ۲۰ صفحۀ نخست

▫️تلگرام نشر روزنه
▫️اینستاگرام نشر روزنه

☎️ 02188721514
👍2👎1
📚 معرفی کتاب: والدن

📖اگر به دنبال آرامش و درک عمیق‌تری از طبیعت و زندگی ساده هستید، کتاب "والدن" نوشته هنری دیوید ثورو با ترجمه استادانه سیدعلیرضا بهشتی را از دست ندهید. این کتاب، داستان دو سال زندگی ثورو در کلبه‌ای در دل جنگل‌های ماساچوست است که او را به تاملات عمیقی درباره جامعه، طبیعت و فلسفه زندگی رساند.

ما از روی سابقۀ گذشتگان نمی‌توانیم دربارۀ کارهایی که انسان می‌تواند انجام دهد داوری کنیم، از بس که آزموده‌ها اندکند

نام کتاب: والدن
نویسنده: هنری دیوید ثورو
مترجم: سیدعلیرضا بهشتی شیرازی
قطع: رقعی
چاپ: نهم
تعداد صفحات: ۴۰۰

#انتشارات_روزنه

🛒خرید اینترنتی کتاب با تخفیف
📖مطالعۀ ۲۰ صفحۀ نخست کتاب

▫️تلگرام نشر روزنه
▫️اینستاگرام نشر روزنه

☎️ 02188721514
5👍1👎1
📚 پیشنهاد کتاب: تاریخ فکری ایران معاصر

کتاب تاریخ فکری ایران حاصل پژوهشی در «تاریخ‌نگاری فکری» برای سه دوره در تاریخ نیم‌قرن ایران معاصر، یعنی سال‌های ١٣٠٠-١٣٢٠، ١٣٢٠-١٣٣٢، و ١٣٣٢-١٣۵٧ شمسی است. «تاریخ‌نگاری فکری» (Intellectual History) ، تاریخ‌ «جریان‌های فکری» در دوره‌های زمانی معین است که می‌تواند در خدمت تعمیق تاریخ – آگاهی جامعه قرار گیرد. «خود‌شناسی تاریخی» یعنی اندیشیدن به «خود» که در عین‌حال بتواند به پاسخ به این پرسش که «زین پس چگونه می‌توان بود؟» بیانجامد. آنچه در این کتاب به صورت پرسش و پاسخ آمده حیثیت تاریخیِ تفکر و حیثیت فکریِ تاریخ در ایران معاصر را نشان می‌دهد.

نام کتاب: تاریخ فکری ایران معاصر
نویسنده: عباس منوچهری
قطع: وزیری
نوبت چاپ: نخست
تعداد صفحات: ۶٣۶


🛒خرید اینترنتی کتاب با تخفیف
📖مطالعۀ صفحات نخست

▫️تلگرام نشر روزنه
▫️اینستاگرام نشر روزنه
☎️ 02188721514
👍2👎2
نشست‌های گفتار و اندیشه | جلسه ۸۰

معرفی و بررسی کتاب:
علم اقتصاد و جامعه خوب

نویسنده: جوزف ای.استیگلیتز
مترجم: سیدعلیرضا بهشتی شیرازی

با حضور:
دکتر محمدرضا فرهادی‌پور
دکتر هاشم زارع

زمان: سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۰۷ ، ساعت ۱۸
شیراز، میدان معلم، خیابان همت (ایمان) جنوبی، کوچه ۱۷، نبش فرعی ۱۷/۲

خرید اینترنتی کتاب با تخفیف

@goftar_andisheh
👍3👎1
پیشنهاد مطالعه: نظم و زوال سیاسی

فرانسیس فوکویاما، نویسنده و نظریه‌پرداز مشهور ژاپنی-آمریکایی، توسعه را محصول برقراری توازن میان سه عامل دولت کارآمد وِبِری، حاکمیت قانون و پاسخ‌گوئی دموکراتیک می‌داند. فرضیۀ اصلی او در «نظم و زوال سیاسی» این است که توسعه زمانی با کمترین میزان بی‌ثباتی، خشونت و بازگشت‌پذیری همراه خواهد بود که این سه مؤلفه به ترتیب ظهور کنند. وی برای اثبات این فرضیه به بررسی تجربۀ توسعه در آلمان، ژاپن، آمریکا، بریتانیا، دانمارک و دیگر کشورها می‌پردازد.
فوکویاما با این کتاب، جریان فکری غالب و سیاستگذاری‌های موجود را در بسیاری کشورها و سازمان‌های بین‌المللی به چالش می‌کشد.

نام کتاب: نظم و زوال سیاسی
نویسنده: فرانسیس فوکویاما
مترجم: رحمن قهرمانپور
قطع: وزیری
نوبت چاپ: پنجم
تعداد صفحات: ۶۰۸



🛒خرید اینترنتی کتاب با تخفیف
🔍مشاهدۀ مجموعۀ آثار فوکویاما با ۲۵٪ تخفیف ویژه

▫️تلگرام نشر روزنه
▫️اینستاگرام نشر روزنه
▫️پادکست دغدغه ایران با موضوع «توسعه سیاسی به روایت فرانسیس فوکویاما»
☎️ 02188721514
👍4
📚پیشنهاد مطالعه: علم اقتصاد و جامعۀ خوب

ما در جنگی جهانی، اندیشگی و سیاسی برای حفاظت از نفس آزادی و کیفیت آن به ‌سر می‎‌بریم. آیا مردم‌سالاری‌ها و جوامع آزاد آنچه را شهروندان می‌خواهند و بدان اهمیت می‌دهند بر می‌آورند، و آیا آنها می‌توانند این ‌کار را بهتر از رژیم‌های اقتدارگرا به انجام برسانند؟ در همه‌جا این نبردی است برای غلبه بر دل‌ها و مغزهای مردمان. من عمیقاً باور دارم که دموکراسی‌ها و جوامع آزاد می‌توانند بسیار کارآمدتر از نظام‌های اقتدارگرا نیازهای شهروندان‌شان را تأمین کنند. با این حال در چندین حوزۀ کلیدی، و از همه قابل‌توجه‌تر در اقتصاد، جوامع آزادِ ما دارند شکست می‌خورند.

نام کتاب: علم اقتصاد و جامعۀ خوب (آن آزادی که هایک نمی‌شناخت)
نویسنده: جوزف ای. استیگلیتز
مترجم: سیدعلیرضا بهشتی شیرازی
قطع: رقعی
چاپ : اول
تعداد صفحات: ۳۵۶

🛒خرید اینترنتی کتاب با تخفیف
📖مطالعۀ صفحات نخست

▫️تلگرام نشر روزنه
▫️اینستاگرام روزنه

☎️ 02188721514
👍4
نشست‌های گفتار و اندیشه | جلسه ۸۰
معرفی و بررسی کتاب:
علم اقتصاد و جامعه خوب
نویسنده: جوزف ای.استیگلیتز
مترجم: سیدعلیرضا بهشتی شیرازی

با حضور:
آقای محمدرضا اژدری و دکتر هاشم زارع

حزب اتحاد ملت | شعبه فارس
اسفندماه ۱۴۰۳

@goftar_andisheh
👌4👍1
Audio
نشست‌های گفتار و اندیشه | جلسه ۸۰
معرفی و بررسی کتاب:
علم اقتصاد و جامعه خوب

مقدمه: آقای محمدرضا اژدری
00:00
دکتر هاشم زارع
07:23
اسفندماه ۱۴۰۳

@goftar_andisheh
👍31👌1
📚 پیشنهاد کتاب: تائو ت چینگ

«تائو ت چینگ» در اصل به زبان چینی نوشته شده است و محتوای آن شالوده‌های معنویت و ریشه‌های زندگانی روحانی را در شرق آسیا تبیین می‌کند. این کتاب با قدمت بیش از ۲۵۰۰ سال، مجموعه‌ای از ۸۱ متن کلاسیک است که چنان سربه‌مهر و رمز‌آمیز به نگارش در آمده‌ که کتاب‌های مقدس را برای خواننده تداعی می‌کند و باید به کمک کسی که قبلاً در این راه عمر گذرانده از میان این دریای متلاطم گذشت. از این رو مترجم این کتاب دکتر محمدجواد گوهری، اندیشمند و متخصص ادیان تطبیقی و مقیم آکسفورد، برای هر یک از متون شرحی در خور و راه‌گشا نوشته‌اند و به قدر لزوم برای خواننده‌ای که هیچ ذهنیتی از نحوۀ برخورد این کتاب با مباحث و حقایق ندارد روشنگری کرده‌اند.

نام کتاب: تائو ت چینگ
نویسنده: لائوتزو
مترجم و شارح: محمدجواد گوهری
قطع: رقعی
نوبت چاپ: نخست
تعداد صفحات: ۱۹۸

#انتشارات_روزنه

🛒خرید اینترنتی کتاب با تخفیف
📖مطالعۀ ۲۰ صفحۀ نخست کتاب
🔍مشاهدۀ دیگر آثار محمدجواد گوهری در نشر روزنه



▫️تلگرام نشر روزنه
▫️اینستاگرام نشر روزنه
☎️ 02188721514
👍51
2025/07/10 11:43:29
Back to Top
HTML Embed Code: